Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ 100 m ?


Piggy
28-07-07, 13:28
Ο Κριός θα ξεσκιστεί, θα βάλει όλη του την ορμή, για να βγει ΠΡΩΤΟΣ!! "ΑΚΡΗΗΗΗ , ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ !!"

Ο Ταύρος θα τερματίσει. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Απλά δε γνωρίζουμε ακριβώς το πότε!

Ο Δίδυμος θα τρέξει, θα τρέξει, θα αλλάξει πορεία, θα πηδήξει στο σκάμμα, θα πετάξει όποια σφύρα βρει, όπου βρει, θα κάνει άλμα επί κοντώ, θα θα. . . και στο τέλος θα κάτσει στις κερκίδες και θα παρακολουθεί τους άλλους, τρώγοντας ποπ-κορν!

Ο Καρκίνος θα ακολουθεί προσεκτικά τους άλλους, για να σιγουρευτεί ότι προχωράει καλά και μέσα στα ασφαλή όρια. Συνεπώς, δε θα τερματίσει πρώτος. Ακόμα όμως κι αν η τύχη τον βοηθούσε να τερματίσει πρώτος, πιθανόν να μην άντεχε το τραύμα του να κόψει το κακόμοιρο το νήμα!

Το Λιοντάρι, καταρχήν, δε θα ξεκινήσει από βατήρα εκκίνησης. Θα έχει θρόνο και θα ξεκινήσει να τρέχει από κει. Θα έχει χρησιμοποιηθεί ολόχρυση κλωστή και θα γυαλίζει κάτω από το φως του Ηλιου η πανοπλία, εχμ. . . η φανέλα του. Ακόμα κι αν δεν τερματίσει πρώτος, θα έχει καταφέρει να στρέψει αρκετά φλας επάνω του. Σε περίπτωση δε που είναι να τερματίσει πρώτος, αλλά το νήμα δεν
είναι χρυσό, μάλλον δε θα καταδεχτεί να το κόψει!

Η Παρθένος πριν ξεκινήσουν, θα αρχίσει να μετράει κατά μήκος και τους 12 διαδρόμους, να σιγουρευτεί ότι όντως όλοι θα τρέξουν 100 μ. Τιιιιι;;!!!! Ο Αιγόκερως θα τρέξει πέντε εκατοστά περισσότερο και ο Τοξότης τέσσερα εκατοστά λιγότερο;; Θα γίνει της τρελής. Θα αρχίσει να φωνάζει, να κρίνει τους αγώνες, τους κριτές! Ευτυχώς που μετά ακολουθεί ο. . .

Γιατί ο Ζυγός θα καταφέρει όχι μόνο να ηρεμήσει τους κριτές και τους διοργανωτές, αλλά θα ξεκινήσει συνεννοήσεις και με τα άλλα ζώδια για το ποια θέση συμφωνούν τελικά να τερματίσει το καθένα,
ώστε να αποφασίσει κι αυτός για τη δική του σειρά κατάταξης!

Ο Σκορπιός με το "μπαμ" θα σκάψει μια τρύπα και θα αρχίσει να
προχωράει υπόγεια προς το τέρμα. Είναι επίσης πιθανόν να έχει πληρώσει ελεύθερους σκοπευτές, να σκοτώσουν όλους τους συναγωνιστές του!

Ο Τοξότης είναι ο πιθανότερος να κερδίσει τον αγώνα. Θα τρέξει τέσσερα εκατοστά λιγότερο, αποκλείεται να τον πετύχουν οι ενδεχόμενοι ελεύθεροι σκοπευτές του Σκορπιού, αλλά έχει και τα πιο
γρήγορα πόδια. Αρκεί να μην αρχίσει να χαζολογάει από δω κι από κει!

Ο Αιγόκερως μπορεί να χρειαστεί να τρέξει πέντε εκατοστά
περισσότερο, μπορεί "όλως τυχαίως" όλοι οι ελεύθεροι σκοπευτές αυτόν να σημαδέψουν πρώτα, αλλά θα ετοιμαστεί, θα περιμένει, θα ακούσει το "μπαμ" και θα κάνει ό,τι μπορεί. "Οταν τρέχουμε, ΤΡΕΧΟΥΜΕ, δεν παίζουμε"!

Ο Υδροχόος θα πει "Βρε παιδιά! Γιατί να τρέξουμε έτσι προς το τέρμα και να μην πάμε ανάποδα; Μμμμμ; Όλο το γήπεδο μείον 100μ ;

. . .ή να τρέξουμε με την όπισθεν; Εεεεε, παιδιά, πού πάτεεε;

Ο ιχθείς "Αμέ, να τρέξουμε! Να τρέξουμε; Εεεε, γιατί να τρέξουμε; Έιιι! Γιατί πάνε έτσι όλοι αυτοί;;;"

soraver
28-07-07, 14:20
yeah im the king!

stay_close
28-07-07, 15:57
soraver esu Leon (the king) ego Ix8us.. 8es na treksoume 100 metra na doume poios 8a vgei protos? oust

Κοκκινονίκος
28-07-07, 16:22
Ο ιχθείς "Αμέ, να τρέξουμε! Να τρέξουμε; Εεεε, γιατί να τρέξουμε; Έιιι! Γιατί πάνε έτσι όλοι αυτοί;;;"

άμα βαριέται ο άνθρωπος... :P

Makjunior
28-07-07, 16:34
Ποπ κορν κανείς??? ;p ;p ;p ;p

stay_close
28-07-07, 16:54
h Dido ;p

soraver
28-07-07, 19:32
soraver esu Leon (the king) ego Ix8us.. 8es na treksoume 100 metra na doume poios 8a vgei protos? oust

ok alla egw 8a prosegkisw thn askhsh me ton hackeristhko tropo.
8a brw enan tropo na kerdisw xwris ousiastika na dwsw maxh kata metwpo :)

Piggy
28-07-07, 22:11
ένα λεπτό να το συζητήσουμε το θέμα όλοι μπορούν να βγουν κερδισμένοι σε έναν αγώνα ;p

kako_paidi®
28-07-07, 22:42
Λοιπόν...πρώτα θα πυροβολήσετε τον soraver....χμμμ, μετά, την Piggy, ύστερα τον stay... και μετα.....:evil:

Piggy
28-07-07, 22:50
οκεικ τέρμα η συζήτηση σας αφήνω να βγάλετε τα μάτια σας :cry:

stay_close
29-07-07, 01:47
an vgaloume ta matia mas meta 8a trexoume stous paraolumpiakous? :s

soraver
29-07-07, 03:25
monoi mas? :S den eimaste oloi san to skulo sou pou psaxnei sernikous skulous na tous triftei!
o leo mporei... egw k o stay tsou!

Aetonail
22-10-07, 22:32
Και συνεχίζουμε ...

Ζώδια και Πέσιμο

ΚΡΙΟΣ - Πέσιμο: Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση. Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει, με κάτι σαν αυτό. "Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος."
Ατάκα χωρισμού: "Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις."

ΤΑΥΡΟΣ- Πέσιμο: Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.
Ατάκα χωρισμού: "Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;"

ΔΙΔΥΜΟΙ- Πέσιμο: "Το πιο επικοινωνιακό ζώδιου, όλου του ζωδιακού κύκλου. Το ότι θα έρθει να σου μιλήσει είναι σίγουρο. Απλά πριν θα κάνει μια στάση να χαιρετήσει κάτι φίλους από το στρατό, άλλη μια για μια ξαδέλφη που τυχαία συνάντησε στο δίπλα τραπέζι, άλλη μια για να πει ένα γεια στο μωρό στο bar και όταν τελικά έρθει θα πιάσει κουβέντα και με τις τρεις κολλητές σου."
Ατάκα χωρισμού: "'Έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι είχα ξεχάσει. Α! Ναι. Χωρίζουμε. Φεύγω, έχω προπόνηση."

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - Πέσιμο: "Ο Καρκίνος δεν θάρθει. Τραβάει κόλλημα. Άμα θες πήγαινε εσύ."
Ατάκα χωρισμού: "Θέλω να σου πω κάτι. Το σκέφτομαι εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Νομίζω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ποια είναι η γνώμη σου;

ΛΕΩΝ- Πέσιμο: Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό -, δεν αγχώνεται. Πιθανών, σε έχει "πάρει" ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.
Ατάκα χωρισμού: "Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε."

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Πέσιμο: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει. Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.
Ατάκα χωρισμού: "Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια."

ΖΥΓΟΣ - Πέσιμο: Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.
Ατάκα χωρισμού: "Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου."

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Πέσιμο:Ο Σκορπιός, αν είσαι με άλλο γκόμενο, θα τον κάνει κολλητό και στη συνέχεια θα "δηλητηριάζει" τη σχέση σιγά σιγά, μέχρι να τον παρακαλάς εσύ γονατιστή να σε δεχτεί. Ο πρώην γκόμενος, αγνοείται.
Ατάκα χωρισμού: "Μπορεί να χωρίσαμε, μπορεί να πηγαίνω με άλλες, εσύ όμως δεν θα πας με κανέναν. Ποτέ."

ΤΟΞΟΤΗΣ - Πέσιμο: Ο Τοξότης θα μιλήσει. Θα μιλήσει πολύ. Θα σου τραγουδήσει, θα σε χορέψει, θα ανοίξει σαμπάνιες και κατά τις 3:00 το πρωί, θα φύγει -μόνος του-, να πάει να κοιμηθεί.
Ατάκα χωρισμού: "Έλα βρε, που να χωρίζουμε τώρα. Άστο. Αν ξαναβρεθούμε, κάποτε, το συζητάμε τότε."

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - Πέσιμο: Ο χρόνος είναι χρήμα. Να τι θα μπορούσε να πει, ένας αυθεντικός αιγόκερως: "Για να μην καθυστερούμε, έχω κλείσει ένα τραπέζι σε ένα εστιατόριο να φάμε. Μετά θα πιούμε ένα ποτό, μετά άλλο ένα στο σπίτι μου και μετά μας περιμένει η μάνα μου για να σε γνωρίσει."
Ατάκα χωρισμού: "Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις. Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;"

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - Πέσιμο: Να ένας γνήσιος καλλιτέχνης! Θα σου μιλήσει για μουσική, θα σου μιλήσει για τα αστέρια, για τα χρώματα του ουρανού, για τον εξπρεσιονισμό και αφού σε πρήξει για κάνα 2ωρο, θα την πέσει στη φίλη σου.
Ατάκα χωρισμού: Μήνυμα στον τηλεφωνητή: "Αγάπη μου, πάω για σαφάρι στην Αφρική. Θα γυρίσω σε κάνα 6μηνο, οπότε μάλλον χωρίζουμε."

ΙΧΘΕΙΣ - Πέσιμο: Ένας ιχθύς, δεν θα στην πέσει έτσι απλά. Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια από το γυφτάκι, μετά θα σου αφιερώσει το τραγούδι που παίζει και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου.
Ατάκα χωρισμού: "Αντίο απόλυτη αγάπη. Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω. Πάω για κάνα ποτό.

Aetonail
22-10-07, 22:41
round 2 ...

Ζώδια & Λάμπες

ΚΡΙΟΣ 21 Μαρτίου - 19 Απριλίου
Προσπαθώντας να βγάλει την λάμπα, ξεχαρβαλώνει και το ντουί. Αγανακτισμένος ξεριζώνει το καλώδιο και φεύγει.

ΤΑΥΡΟΣ 20 Απριλίου - 20 Μαΐου
Πόσο κάνει μια λάμπα;

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Θα ανάψει ένα φακό και θα συνεχίσει να μιλάει στο τηλέφωνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Όταν πεισθεί ότι η λάμπα είναι οριστικό παρελθόν, θα την αφήσει στη θέση της για να του θυμίζει τις έντονες στιγμές που περάσανε μαζί.

ΛΕΩΝ 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Πρώτα παίρνοντας το κατάλληλο ύφος θα βγάλει ένα λογύδριο για το δράμα της καμένης λάμπας. Ύστερα, και μέσα σε μια επιβλητική τελετή εγκαινίων, θα φωνάξει έναν Παρθένο για να κάνει την αλλαγή, ενώ αυτός, από μακριά για να μη σκονίζεται, θα εποπτεύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Θα κλείσει τον γενικό και θα πάρει μια καρέκλα, αφού πρώτα βάλει εφημερίδες για να μη λερώσει. Στη συνέχεια θα καθαρίσει το ντουί με οινόπνευμα και βαμβάκι και την λάμπα με υγρό πανί που δεν αφήνει χνούδια. Ακολουθεί πιάσιμο της λάμπας με χαρτομάντιλο και βίδωμα. Τελειώνοντας: απολύμανση της λάμπας εκ νέου, φύλαγμα της παλιάς για πιθανή αξιοποίησή της, η καρέκλα στη θέση της και μετά από δύο ώρες όλα είναι στην εντέλεια.

ΖΥΓΟΣ 23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου
Ακόμα συσκέπτεται γιατί δεν έχει αποφασίσει το σχήμα και το χρώμα της λάμπας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου
Θα βγάλει επιτέλους τα μαύρα γυαλιά του

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Αφού διαβάσει τα πάντα για τις λάμπες φθορισμού, τα ευγενή αέρια, τα φωτόνια, τα Θεοφάνεια και τον Φλάς Γκόρντον, θα προεκτείνει το καλώδιο της λάμπας του διπλανού δωματίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Πρώτα θα περιμένει το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης. Ύστερα θα υποβάλει γραπτή αίτηση, δήλωση με χαρτόσημο, αριθμό πρωτοκόλλου κ.λπ. Θα περιμένει δυο τρεις μέρες για να την εγκρίνει και τελικά θα αναθέσει την εργασία σε ειδικό τεχνικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Θα ζητήσει την συγκατάθεση της λάμπας για την αλλαγή. Μετά την άρνησή της, θα συντάξει το μανιφέστο του ηλεκτρολόγου και θα την καταργήσει.

ΙΧΘΥΕΣ 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Ποια λάμπα; Δεν βλέπω τίποτα!

mesoua?
22-10-07, 22:46
ΠΑΡΘΕΝΟΣ - Πέσιμο: Κανένας άνθρωπος που ανήκει στο ζώδιο της παρθένου, δεν θα έρθει έτσι απλά να σου μιλήσει. Κατά πάσα πιθανότητα, κάπου σε έχει ξαναδεί και από τότε μέχρι και σήμερα, οργανώνει τη στρατηγική του για να σε ρίξει.
Ατάκα χωρισμού: "Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια." xaxaxaxaxaxaxa swstos! kanoniko stratego oxi asteia!:survivor:

soraver
22-10-07, 23:26
ΛΕΩΝ- Πέσιμο: Το λιονταράκι - και δη το αρσενικό -, δεν αγχώνεται. Πιθανών, σε έχει "πάρει" ήδη. Και εσένα και τη φίλη σου.
Ατάκα χωρισμού: "Ακόμα εδώ είσαι εσύ; Δεν σε χώρισα πριν μια βδομάδα; Α! Δεν είσαι η Γωγώ; Sorry ρε συ, χωρίζουμε."

nai.. polu gamias leme \m/

Piggy
23-10-07, 00:21
ΖΥΓΟΣ - Πέσιμο: Ο Ζυγός, θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να τον πιάσεις γκόμενο ή να πας μαζί του για ψυχανάλυση.
Ατάκα χωρισμού: "Βασικά, έχω παράλληλο δεσμό εδώ και 1,5 χρόνο. Δεν θέλω όμως να σε πιέσω. Πάρε το χρόνο σου και σκέψου."

ψεμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααα

soraver
23-10-07, 00:23
astauta

Aetonail
23-10-07, 00:27
Μα γιατι δίνει και δικαίωμα επιλογής !

Piggy
23-10-07, 00:29
:D :D :D :D

maRtina
23-10-07, 10:08
Ο Δίδυμος θα τρέξει, θα τρέξει, θα αλλάξει πορεία, θα πηδήξει στο σκάμμα, θα πετάξει όποια σφύρα βρει, όπου βρει, θα κάνει άλμα επί κοντώ, θα θα. . . και στο τέλος θα κάτσει στις κερκίδες και θα παρακολουθεί τους άλλους, τρώγοντας ποπ-κορν!

αρχηγος ο Διδυμος χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα τα κανει ολα και εχει χρονο να δει και τους υπολοιπους

soraver
23-10-07, 10:54
pollh :mlk: lemeeee

maRtina
23-10-07, 11:11
ρε αντε τελειωνε

soraver
23-10-07, 11:12
esu eisai didimos ;p emena me ebgale gamwpidikoula ;p

maRtina
23-10-07, 11:13
φαγανος γαμοπηδηκουλας λοοοοοοοοοοοολ

soraver
23-10-07, 11:17
nai. eimai xontros. uparxei kana problhma? e? e? e?
na fwna3w thn enosh ellhnwn xontrwn? (mas uposthrizei kai h WWF) na sou sfuri3oume 2 fwnienta?

:sumo:

Freeman
23-10-07, 12:11
Θα της κάνετε τα γόνατα στραγάλια.

maRtina
23-10-07, 12:12
οι αστραγαλοι 8α φτασουν στα γονατα χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

Piggy
23-10-07, 12:36
ποια γόνατα καλέ ένα με την λεκάνη θα γίνουν :D

maRtina
23-10-07, 12:37
ΒΑΛΣΑΜΩΜΑ ΤΑ ΜΑΤΟΤΣΙΝΟΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

soraver
23-10-07, 12:37
me lene xontro pali :(

Piggy
23-10-07, 12:46
για την ένωση λέμε βρέεεεε

δεν θα υπάρχει η Ματίνα μετά το χνούδι της θα μείνει μόνο