Επιστροφή στο Forum : Σε εφαρμογή η απαγόρευση καπνίσματος
Την 1η Αυγούστου τίθεται σε εφαρμογή η απαγόρευση του καπνίσματος στα δημόσια κτίρια σε τρία από τα 16 γερμανικά ομοσπονδιακά κρατίδια, πρώτη εφαρμογή ενός μέτρου που θα πρέπει να επεκταθεί προοδευτικά σε όλη τη χώρα. Στην Κάτω Σαξονία, στην Βάδη Βυρτεμβέργη και στην Δυτική Πομερανία, θα απαγορευτεί το κάπνισμα στα δημόσια κτίρια και κυρίως στα σχολεία και τα νοσοκομεία. Ο κανόνας θα εφαρμοστεί επίσης από την Τετάρτη στα εστιατόρια που δεν διαθέτουν ξεχωριστές αίθουσες για τους καπνιστές στην Κάτω Σαξονία και την Βάδη Βυρτεμβέργη, ενώ στην Δυτική Πομερανία ο κανόνας αυτός θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Ιανουάριο. Το ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο το Μάιο είχε υιοθετήσει ένα νόμο που προβλέπει απαγόρευση του καπνίσματος στα ομοσπονδιακά κτίρια και τα κτίρια της δημόσιας διοίκησης καθώς και στα δημόσια μέσα μεταφοράς από την πρώτη Σεπτεμβρίου. Το Μάρτιο τα γερμανικά ομοσπονδιακά κρατίδια αποφάσισαν τη γενική απαγόρευση του τσιγάρου μέσα στα εστιατόρια, προβλέποντας διάφορες εξαιρέσεις που περιπλέκουν την εφαρμογή ενός νόμου που τίθεται σε ισχύ κατ’ αναλογία σε όλη τη χώρα.
http://news.ert.gr/c/8/331228.asp
kala, emena auto den me epireazei, alla an pote apagoreusoun thn e3aerwsh stous dhmosious xwrous 8a tous parei k 8a tous shkwsei!
re stavro ayto to metro den 8a leitourghsei pote (apagorefsh kapnismatos). Kai pou to 8espisan kai kanan kai e3aggelies gia poines ti egine? tipota. to mono meros pou threitai afto to metro einai o hlektrikos, to metro kai o proastiakos. den to syzhtaw gia ose giati aytoi to apagorefsan alla oi toualetes einai tekedes. Enta3ei gia ena diwraki diadromh den trexei kastano. otan omws 3ekina o allos gia diadromh anw twn 400Km einai drama. to 8es tsigaraki sou.
ok esu na to kaneis to tsigaraki sou alla na mh mou xeseis ki emena thn atmosfera... den lew na mhn sia3oun 8alamo gia ta fougara, na sia3oun! apla na mporw ki egw na anapneusw :)
edw re malaka anapneeis sthn a8hna. ligo kapnos sto vagoni 8a se peira3ei? :P
stay_close
01-08-07, 13:18
ama to pame etsi kai esu 17 xronia prin to ksekinhseis den kapnizes re ppra.. merikes ores xoris tsigaro 8a se peiraksoun? oust
soraver 8a ton petaksoume apo to para8uro ama anapsei ;p
Δεν νομίζω ότι θέλεις να σου κλάσει τα @@ ο ζοραμπερ ;p
Material Defender 1032
8elei h koufala ;p
einai mazoxakos ;p
κοιτάξτε να δείτε άλλο το λίγο καπνός και άλλο το να καπνίζουν όλοι οι επιβάτες σε ένα βαγόνι εκεί σε πιάνει ασφυξία
Κοκκινονίκος
01-08-07, 19:19
καλα το κάνουν.. μάλιστα κάπου είχα ακούσει, λογικά εξωτερικο γιατί εδώ είμαι χρόνια πίσω, ότι κυκλοφορούσαν τσιγαρόμπατσοι!! όποιον έβλεπαν του έδιναν ένα ωραίο χαρτάκι :D αυτό για κλειστούς χόρους πάντα...
το σιγουρο ειναι πως οταν καπνιζεις δε σε ενοχλει ακομα και να βρισκεσαι σε ενα χωρο που θυμίζει τοπιο στην ομιχλη .....
παλιοτερα καπνιζα και πραγματικα δε με ενοχλουσε ο καπνος , και ο δικος μου αλλα και τον αλλονων , πλεον που δεν καπνιζω δε μπορω να πω οτι με ενοχλει οταν οι αλλοι καπνιζουν , αλλα με ενοχλει να μπαινω σε ενα μεσο μεταφορικο (ταξι τρενο λεοφωρειο-υπεραστικο)που εχουν εκεινα τα βελουτε καθίσματα και να μου μυριζει τσιγαρο ...με ενοχλουσε ακομα και οταν καπνιζα , μου ερχεται εμετός ...επιπλεον σχετικα με τα τρενα που λετε ....μας δωσανε εκει περα 5 τρενα της προκοπής με καινουργια πλαστικα , κουρτινες κτλ γιατι πρεπει να τα βρωμισουμε ? να τα μαυρισουμε ? και επιπλεον δεν καταλαβαινω και την αντιδραση πολλών , σου λεει αγορι μου ή κοριτσι μου "απαγορευεται το καπνισμα" σου εχει και τον κοκκινο κυκλο με το διεγραμμενο τσιγαρο στο κεντρο , τι το αναβεις το μπουρδελο? και επειτα 4 η 7 ωρες χωρις τσιγαρο δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ....εναλλακτικα υπαρχουν και οι τουαλλέτες , οποιος δεν αντεχει πια τοσο πολυ ας παει στη ζουλα να κανει εκει ΤΕΛΟΣ
παιδιά ο κόσμος είναι τρελός λες πως δεν αντέχουν λίγες ωρίτσες στο τρένο ΑΛΛΟΙ που καπνίζουν μέσα στο ασανσέρ ??:hit: :hit: παιδιά μου έχει τύχει κι εγώ καπνίζω αλλά όχι τον καπνό σε κλειστούς χώρους δεν μπορώ να τον αντέξω:omg: :omg:
Κοκκινονίκος
03-08-07, 00:57
απλά αρρώστια και μαζοχισμος!
:smoke: (στο μπαλκονάκι, καλοκαίρι είναι ακόμα με πέρνει)
παιδιά ο κόσμος είναι τρελός λες πως δεν αντέχουν λίγες ωρίτσες στο τρένο ΑΛΛΟΙ που καπνίζουν μέσα στο ασανσέρ ??:hit: :hit: παιδιά μου έχει τύχει κι εγώ καπνίζω αλλά όχι τον καπνό σε κλειστούς χώρους δεν μπορώ να τον αντέξω:omg: :omg:
aaaaxxx eixe malliasei i glossa mou na se kunhgao na mhn kapnizeis mesa sto domatio sou opou koimasai kiollas kai ola ta ntoumania aiorountai olo to brady. na kapnizeis opos ego. kana duo tsigarakia ston kafe ektos spitiou.
eprepe na baleis mirmigkia sta tsigara ths
egw mikros eixa brei kati pla.... xmmmm :D
8a pesei gelio sto bolo ;p
Το τσιγάρο κάνει κακό, να το κόψετε.
aaaaxxx eixe malliasei i glossa mou na se kunhgao na mhn kapnizeis mesa sto domatio sou opou koimasai kiollas kai ola ta ntoumania aiorountai olo to brady. na kapnizeis opos ego. kana duo tsigarakia ston kafe ektos spitiou.όταν πάω για καφέ καπνίζω καλέ όχι συνέχεια:crazy:
eprepe na baleis mirmigkia sta tsigara ths
egw mikros eixa brei kati pla.... xmmmm :D
8a pesei gelio sto bolo ;pκανόνισε σοραβερούλι να με τρομάξεις να πάθω καμιά συγκοπή και να με τρέχετε θα φας πολύ ξύλο μετά όχι από μένα από τους άλλους που θα με κουβαλάνε :P
Το τσιγάρο κάνει κακό, να το κόψετε.κοίτα ποιός μιλάει χιχιχιχιχι
Εμενα με ετυχε μεσα στο αστικο να μπει ενας χοντροσαλακας να καπνιζει να ειναι και ρωσοποντιος να το παιζει νταης και να μην τον πει και κανενας τιποτα :diee :diee :diee :diee :diee :diee :diee :diee
lol
e an eixe anoixta ta para8uria kai den eixe k air contition kala ekane o an8rwpas, to xeri mesa sto sobrako ws allos al bandy to bale?
αν ημουν ανδρας θα τον εβριζα , αλλα παντα σκεφτομαι τι φοραω γαμωτο πριν μπλεχτω σε καβγαδεσ , και εκεινη τη μερα δεν πρεπει τα ρουχα μου να ηταν και μεγαλησ αντοχησ και κολοσα να μαλωσω ,μη σηκωθει αρπαχτουμε και εχω κανα ατυχημα με τα ρουχα
mhn petaxtei k kana buzompalo ston aera ktl e?
Κοκκινονίκος
03-08-07, 21:52
ρε παιδια.. δε μπορω να το καταλαβω.. λετε ειναι κακο, ειναι το ενα ειναι το αλλο (γι αυτους που καπνιζουν) αλλα δε το κοβετε :s
τι σκ@τ@ εχουν βαλει μεσα και δε μπορειτε να το ξεκολισετε :S
και οχι τιποτα αλλο, αλλα το συνδυαζετε με το αγχος, τα κιλα και δε ξερω τι αλλο...
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.