PDA

Επιστροφή στο Forum : Boήθεια, αύριο δίνω για δίπλωμα!

Λατρεία
01-08-07, 22:39
Φοβάαααααμαι, δε θέεεεεεεεεελω να ξαναπεράσω την τρομακτική αυτή εμπειρία :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Δε θα περάσω, η ψυχολογία μου είναι ένα με το πάτωμα :sniff: :sniff: :sniff: :sniff:
Σας το λέω, αν δεν περάσω κ αυτή τη φορά, θα τους βρίσω κ θα φύγω και δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδοκιμάσω.
Άμα καλλωπιστώ και με δουν νοστιμούλα και τους χαμογελάσω και το παίξω χαζή, λέτε να με περάαααααασουν;;;;
Φοβάαααααααααααααμαι :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

stay_close
01-08-07, 22:46
ola kala 8a pane.. to exeis.. eisai kai h proth.. h kaluterh.. eisai h ekseraish ston kanona stis gunaikes odhgous.. elpizo na kaname kati gia thn psuxologia e? tora vale sthn tsanta kai 200 euro na kanoume kati kai gia to diploma ;p

Aetonail
01-08-07, 22:46
Να μη φοβάσαι, ένα αυτοκίνητο θα ναι με κανα 2 μπαρμπουλιδες/θειες μέσα. Δεν θα είναι μια τάξη με 40 παιδακια ;)

Ξεαγχώσου ASAP.

soraver
01-08-07, 22:48
ante re siga,
na deis pou 8a to pareis k apo aurio 8a sou leme auta pou leme sthn piggy kai ton stay ;p

Λατρεία
01-08-07, 22:48
ASAP λέγοντας;;
Και την άλλη φορά ένας μπάρμπας ήταν και μια θείτσα αλλά πήρα ολίγον τι ανοιχτά τη γωνία :P
Eιμαι χαζήη, θάαααλασσα θα τα κάνω :(
Να κοπανήσω μια μπύρα πριν να μην αγχωθώ; Το πα του δασκάλου, αλλα δεν το θεώρησε καλη ιδέα :S

stay_close
01-08-07, 22:49
ante re siga,
na deis pou 8a to pareis k apo aurio 8a sou leme auta pou leme sthn piggy kai ton stay ;p

ti leei o pitsirikas re? phgainei (mono) ka8e mera me to toutou sth douleia kai mas to paizei kai mourh.. oust

Aetonail
01-08-07, 22:54
AsSoonAsPossible aka ASAP.

Και ναι η μπύρα δεν θα βοηθήσει :P Και θα στο πω μια φορά ακόμα, μη σκέφτεσαι απο τώρα (και αρνητικά μάλιστα) το αύριο. Ασε να ξημερώσει, πιες ένα καφέ πιάσε το τιμόνι μετά και πάρε το διπλωματάκι :)

stay_close
01-08-07, 22:57
roz na pas me aera kai na mhn deikseis agxomenh h oti fovasai.. otan edina ego edine mazi mou mia kopela.. kai htan xesmenh pano ths.. kai eipe stous eksetastes oti fovatai mhn pathsei kanenan an8ropo :s fusika thn kopsan me th mia.. mhn peis kamia tetoia p@p@ri@..

soraver
01-08-07, 22:59
nai bre ola mia xara 8a pane, 8a to deis ;p
pies twra kamia mpuritsa na hremhseis

kako_paidi®
01-08-07, 23:54
......... και το παίξω χαζή, ......

Δεν χρειάζεται να προσποιηθείς για κάτι τέτοιο. Απλά να είσαι ο εαυτός σου! ;p

Μην ανησυχείς ρε.... όλα θα πάνε καλά. Απλά σκέψου, ότι κανείς μας δεν ήξερε να οδηγάει, από πάντα (και οι περισσότεροι, δεν έχουν μάθει ακόμα). Κάθε αρχή και δύσκολη λοιπόν. Οπότε...προχώρα, δίχως άγχος!!!! ;)

Xouanita
02-08-07, 00:06
Ολα θα πάνε μια χαρά αν δεν έχεις άγχος.
Καλή επιτυχία!!!

Piggy
02-08-07, 00:24
Φιλενάδα μη φοβάσαι τίποτα, όλα μια χαρά θα πάνε δεν θέλει άγχος το άγχος σε κάνει να ξεχνάς κι αυτά που ξέρεις, μια βολτούλα θα τους κάνεις και μετά θα είσαι διπλωματούχα :D ;) σκέψου ότι θα είσαι μόνο εσύ με τον δάσκαλο στο αυτοκίνητο :kissy:

maRtina
02-08-07, 10:25
Ολα καλα θα πανε , μην ανησυχεις ! αν πας αγχωμενη ...θα τα βρεις σκουρα ...μασησε λιγο δυοσμο η βασιλικο θα σε χαλαρωσει ...και προσπαθησε να μην εισαι με αλλα ατομα που θα δινετε μαζι ...ο καθε ενας μπορει να σου μεταφερει το αγχος του.
Να φανταστεις εγω οταν εδινα καθησα εκει σε ενα παγκακι με μια κοπελα ποου ηταν τρομερα αγχωμενη , ε και εγω ειχα λιγο αλλα δεεεεν..... τελος παντων ενο κα8ομασταν μελεγε"ξεκιναω πριν ξεκινησω φτιαχνω καθησμα , αναβω φλας ελεγχω βγαινω.." και εγω σκεφτομουν "Πωωωω ρε μαλακα , που τα θυμαται ολα αυτα? καλα στανταρ θα κοπω "
αυτη κοπηκε ,εγω περασα !
καταλαβαινεις τι 8ελω να σου πω?
αυτα και καλη επιτυχια !

Λατρεία
02-08-07, 21:55
Κόπηκα:(
Αυτή τη φορά στο παρκάρισμα, έτσι για να υπάρχει ποικιλία...
Κάποιοι άνθρωποι κάνουν για κάποια πράγματα, κάποιοι άλλοι όχι...Μάλλον ανήκω στη δεύτερη κατηγορία ή απλώς είμαι χαζή...
Αυτό ήταν. Στο εξής ποδήλατο κ μόνο ποδήλατο.

stay_close
02-08-07, 22:44
kane ligh eksaskhsh me kapoion diko sou pou kserei kai thn epomenh fora 8a to pareis.. mhn to afhseis pantos.. ;)

soraver
02-08-07, 22:53
oloi oi megaloi odhgoi me thn trith to phrame :)
mhn stenaxwriesai :) h monh blakeia einai pws 8a prepei na perimeneis ena mhna mexri na 3ananoi3oun ;p

stay_close
02-08-07, 23:28
oi xeiroteroi odhgoi einai autoi pou nomizoun oti einai megaloi odhgoi ;p

soraver
02-08-07, 23:43
gamhse ta, 3erw kananduo ;p

Freeman
03-08-07, 00:04
Mhn to bazeis kato. Kai h Piggy me thn triti fora to pire!
Ego to pira me thn proti alla epeidi tous ladosa gia na ksemperdeuo :badmood:

Piggy
03-08-07, 00:18
Ροζαννούλα μην στεναχωριέσαι κι εγώ με την τρίτη το πήρα, πρώτα κόπηκα στην οπισθογωνία και μετά στο παρκάρισμα, προσπάθησε να αποβάλεις το άγχος αυτό κάνει τη ζημιά αν δεν ήξερες να οδηγείς και αν δεν ήσουν έτοιμη τότε ο δάσκαλος δεν θα σε άφηνε να δώσεις ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΑΓΧΟΟΟΟΣ.Μη κάνεις καμιά χαζομάρα και δεν ξαναδώσεις μου είπες ότι θα με πας βόλτα και θα με πας το υποσχέθηκες ΤΕΛΟΣ.

Κοκκινονίκος
03-08-07, 00:47
το μεσημέρι που λέτε ήταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα... το βράδυ χάλασε κάπως η συνταγή...

εγώ στα είπα από κοντά, μη τα ξαναλεμε :P

πάνω απ'ολα υγεία και τα γ@μημ3ν@ τα λεφτά πάντα θα υπάρχουν :)
γενικός κανόνας :)

maRtina
03-08-07, 14:09
καλε τι απαισιοδοξια ειναι αυτη? χαζη εισαι που σκεφτεσαι ετσι , ολα για τα λεφτα ρε γινονται , και επειτα δε καταλαβα ακομα και αντικειμενικα να σε κοψανε εγινε κατι?ολοι μηπως οταν ξεκινανε ξερουν να οδηγάνε? μη χειροτερα χριστιανη μου !
Να ξαναδοσεις και να ξαναδινεις μεχρι να το παρεις ... και να σου πω και το αλλο ρε συ κοπελια , αν καταλαβεις απο μονη σου οτι δεν το εχεις το αθλημα με το αυτοκινητο γιατι να οδηγησεις? και γιατι να ζοριστεις να το παρεις ? δοκιμασε και αργοτερα , οταν θα εχεις αναγκη πραγματικα να οδηγεις και να εξυπηρετεις καποιες αναγκες σου ....αν ακομα σε βολευει το ποδηλατο η το μηχανακι ή ακομα και τα ποδια ..που ναι το προβλημα?

Για πανε λιγο δες τα ποστ για τη διαφημηση της γρινπισ

maRtina
03-08-07, 14:10
εσυ θα βοηθας το περιβαλλον αναγκαστικα χαχαχαχαχα αστειευομαι ναι? αντε μη σε περνει απο κατω

Λατρεία
12-12-07, 01:31
Τι διαχρονικό αυτό το θέμα! :D

Κοκκινονίκος
12-12-07, 01:40
ένα πράμα...
ε θα τελειώσει σύντομα ;) ε ε ε...

Λατρεία
12-12-07, 01:42
Aνυπομονώ για το ":topiclosed:" :lol:

Cj
12-12-07, 02:36
an arxisei na tremei to podi apla tsimpa to

soraver
12-12-07, 09:35
oxi re gmt... shmera dineis? na dw an to pareis ti 8a kanoume :s
msn apo shmera pou 8a to xei parei:

<rozanna> nikolakhhh na to paw ligo?"
<nickred> OXI
<rozanna> o soraverakos mou to dinei, den mou to dineis re?
<soraver> fusika re... esu nikolae giati den ths to dineis na to paei mia bolta?
<nickred> skase malaka
<nickred> 8a sto dosw mwro mou 8a sto dosw apla 8elw na to paw gia service na einai pio demeno
<rozanna> kala nikolakh mou btw exw ponokefalo

Cj
12-12-07, 11:08
τελικα τι εγινε το πηρε?

Λατρεία
12-12-07, 11:33
Καλέ, αύριο δίνω. Και μόλις με πήρε ο δάσκαλος και μου ακύρωσε το σημερινό μάθημα, θα το κάνουμε λέει αυριο γιατί κάτι έτυχε.
Εχετε γειαααα...:eat_nails:

Xouanita
12-12-07, 11:35
Περιμένω μηνυμα με συντεταγμένες, απο που θα περάσει :)
ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ με πανό, στους δρόμους των Χανίων "Δωστε της το επιτέλους!" "Ο Νικος θα της δίνει το αμάξι απο σημερα" και τέτοια.

Αλλά τι μερα διάλεξαν! Απεργία (να κάτσει και καμια πορεία) και βροχή απίστευτη ρε γμτ! :S

Κοκκινονίκος
12-12-07, 13:04
oxi re gmt... shmera dineis? na dw an to pareis ti 8a kanoume :s
msn apo shmera pou 8a to xei parei:

<rozanna> nikolakhhh na to paw ligo?"
<nickred> OXI
<rozanna> o soraverakos mou to dinei, den mou to dineis re?
<soraver> fusika re... esu nikolae giati den ths to dineis na to paei mia bolta?
<nickred> skase malaka
<nickred> 8a sto dosw mwro mou 8a sto dosw apla 8elw na to paw gia service na einai pio demeno
<rozanna> kala nikolakh mou btw exw ponokefalo

:lol: άρχισε επιδημία από τον φρεε νομίζω :crazy:

Piggy
12-12-07, 15:48
ροζαννούλα μια βόλτα θα τους πας δεν θέλει άγχος:kissy:

Λατρεία
12-12-07, 21:27
Τα ίδια μου λεγες και την προηγούμενη φορά ;p

soraver
12-12-07, 22:17
ki esu agxw8hkes kai den ta kataferes
twra 3ereis

Κοκκινονίκος
13-12-07, 16:40
μετά από τα αμέτρητα βιβλία
http://annabooklover.files.wordpress.com/2007/07/resize-of-rotation-of-p7100004.jpg

και τα μαθήματα :driver::driver: τα κατάφερε :) :) :)

παρακαλείται η χριστίνα να παραλάβει το δωράκι της

http://www.shelbournemotors.com/newsimages/Auris%20Back%20smaller.jpg

kako_paidi®
13-12-07, 17:25
Συγχαρητήριαααααααααααααααααα! :clap: :clap:

Aetonail
13-12-07, 18:56
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

soraver
13-12-07, 20:01
o xaros 3ekinhse ;p

fofoka
13-12-07, 20:02
bravo!!:clap: :clap: :clap:

Piggy
13-12-07, 20:53
μπράβο ζουζουνίτσα μου ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΒΟΛΤΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ :kissy: :kissy:

Xouanita
13-12-07, 21:14
Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοο! Ετσι, να μάθουν να φέρονται οι εξεταστες!

Νικολήηηη... Θέλουμε να μας κανει βόλτα με το κόκκινο, αυτό με το φιμέ το τζάμι!!! :P :D

Makjunior
13-12-07, 21:27
Συγχαρητήριααααα!!! Σίδεροκέφαληηη!!!! Και να θυμάσαι...
Παππούς με μαγκούρα : 3000πόντοι
Γιαγιά με Π : 4000πόντοι
Μάνα με καροτσάκι : 2000 πόντοι
κτλ κτλ.... Άντε κ καλά highscore ;p ;p ;p ;p ;p

Κοκκινονίκος
13-12-07, 22:33
Νικολήηηη... Θέλουμε να μας κανει βόλτα με το κόκκινο, αυτό με το φιμέ το τζάμι!!! :P :D

:cold: gkoux gkoux...απαπαπ... κάποιος πρέπει να άφησε την πόρτα ανοιχτή... γιατρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Λατρεία
13-12-07, 23:32
μπράβο ζουζουνίτσα μου ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣ ΒΟΛΤΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ :kissy: :kissy:

Θα μας δανείσει ο Φριμαν το τουτού τουυυ? :excited:

Piggy
13-12-07, 23:42
δεν θα ρωτήσουμε κάν χαχαχαχαχαχαχα

Argonauths
13-12-07, 23:51
Koita re aneu8ynothta stis arxes. Afhnoun ton xaro me antaugies kai rouz eleu8era na kykloforei stous dromous!!! :cow: Den pame kalaaaaaa.... :haha:

Rozannoula sygxarhthria!!!!! :party:

Cj
14-12-07, 00:04
mprabo mprabo :D

Λατρεία
14-12-07, 00:24
Koita re aneu8ynothta stis arxes. Afhnoun ton xaro me antaugies kai rouz eleu8era na kykloforei stous dromous!!! :cow: Den pame kalaaaaaa.... :haha:

Rozannoula sygxarhthria!!!!! :party:

Εντελώς άβαφτη εξετάστηκα :lol:

Λατρεία
14-12-07, 00:41
Aφού με είχε φάει το άγχος :eat_nails: που λέτε κι αφού με δυσκολία κρατιόμουν(κατουριόμουν), μπαίνω στο τουτού με καταρρακτώδη βροχή :rain: :rain: :rain: :rain:
Με ρωτάνε: Θες να κάνουμε λίγο πορεία να χαλαρώσεις ή να στρίψουμε κατευθείαν για γωνία; "Καλά με δουλεύουν" σκέφτομαι. Αποφασίζουμε να πάμε πορεία :driver:
Την εξετάστρια τη λέγανε Κούλα. Με το που το ακούω, σκέφτομαι 1ον):soraver: και 2ον)"Κούλα, μ ακούυυς;".
Φτάνει η ώρα της γωνίας, γυρνάω το κεφάλι μου να κοιτάξω πίσω και αντικρύζω την εξετάστρια σ' αυτήν ΑΚΡΙΒΩΣ την στάση ------> :zzz:. Μετά που πάτησα φρένο, ξύπνησε ;p
Κάνω τη γωνία και παραλίγο να με κόψειι επειδή λέει είχα λίιιιιιιιιιγη παραπάνω απόσταση, μέχρι και την πόρτα άνοιξε για να τσεκάρει η κακίστρω :( :(
Aλλά έσωσε την κατάσταση ο εξεταστής :love2:
Ε, μετά όλα τα υπόλοιπα κύλησαν ομαλά :D :D :D
Έχασα τη μισή μου ζωή βέβαια,:afraid: άσπρισαν και τα υπόλοιπα μαλλιά μου αλλά το πήρααααα :swing: :swing: :swing: :swing:

Αρχίστε να δηλώνετε συμμετοχή για να σας πάω άτα :dead:

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον Νικρεντ που αφιλοκερδώς ;) μου παραχώρησε το τουτού του και την υπομονή του, για να εξασκηθώ στα παρκαρίσματα. Και ήταν ΠΟΛΥ καλός δάσκαλος (Αν εξαιρέσουμε ότι λίγο και θα με πλάκωνε στο ξύλο:boxing: ) :old:

Κι ένα ακόμα πιο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ που στο εξής θα μου παραχωρεί το τουτού του για να γίνω μια καλή και έμπειρη οδηγός:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Pantelwolf
14-12-07, 01:36
Nickred Πως σε καταλαβαίνω...
Μπραβο ροζαννα αντε και φορτηγό!

Freeman
14-12-07, 09:29
Nickred έχεις μικτή ρε σύ? :D

Μπράβο Ροζάννα! Να τα στήνετε φανάρι φανάρι με την Piggy. Εγώ με τον Νίκο θα φοράμε μίνι φούστες στην εκκίνηση και να δίνουμε το σήμα έναρξσης του αγώνα!
NFS traction!

Λατρεία
14-12-07, 09:59
Να παίξουμε και συγκρουόμενααα?????
Η Πιγκουλίνα με το θαλασσί κι εγώ με το κόκκινο τουτούυυυυυυυυ :bounce:

Makjunior
14-12-07, 10:53
Να παίξουμε και συγκρουόμενααα?????
Η Πιγκουλίνα με το θαλασσί κι εγώ με το κόκκινο τουτούυυυυυυυυ :bounce:

k o Freeman με τον Nick.. με μιά καραμπίνα στο χέρι...... :crazy: :crazy: :crazy:

soraver
14-12-07, 10:55
ok, kai poios 8a kanei to dentro?

Piggy
14-12-07, 11:27
soraverouli θα σου δώσουμε την χαρά να γίνεις το δέντρο μας

καλή ιδέα Ροζαννούλα για τα συγκρουόμενα που να δίνουμε τζάμπα λεφτά στο λούνα παρκ χαχαχαχαχαχαχαχαχα θα έχουμε και παραπάνω χώρο με εμπόδια στο δρόμο για εξάσκηση λοοοοοοοοοολ

Κοκκινονίκος
14-12-07, 14:10
:eleos::eleos::eleos:

και ποιος δεν καταλαβαίνει τι τραβάμε? άτιμη ζωή :P
μικτή???? μπαααα δε λέει...

mesoua?
14-12-07, 16:10
sygxarhthriaaaaaaaaaaaaaaa ROZANOULA!
8a sas dwsw egw to diko mou toutou na kanete e3askhsh me thn piggy! alles treis kampyles emeinan gia isopedwsh, dikes sassssssssss