Επιστροφή στο Forum : Την πεμπτη παμε bowling??
Επειδή δεν σας χόρτασα λέω την πέμπτη να σας σκισω σε μια παρτιδα bowling :clap:
Ε εγώ όπως πάντα, το γνωστό :crazy:
8a katseis na se skisei dld alla oxi sto bowling? ;p
stay_close
28-08-07, 12:49
pame kai emeis gia bowling? :D
pame gia kana mpiliardo re emeis... r8eite apo to spiti m pou exei ena trelo mpiliardadiko 2 stena pio katw
2 στενά; Μακρία είναι ρε, θα βαρεθείς να πας, καλύτερα να σε φέρουν το μπιλιάρδο σπίτι ... και πάλι δύσκολα αλλά έχει πιο πολλές πιθανότητες :P
2 stena apo th mia meria einai to mpiliardadiko kai 2 apo thn allh kotopoulades kai kempapadiko ;p
gamei h geitwneia mou ;p
gamw! an emena ekei olo kuklous tha ekana :P
egw ka8omai sth mesh pou exei internet pantws ;p
lol
εάν έρθετε να με πάρετε....έρχομαι :D
pame pame mesa eimai ki egw
MATINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ESUUUUUUUUUUUUU?
Να καβαλήσω το παπί και να 'ρθω??? :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: ;p
eisai panw 'h katw?
an eisai katw ela ston msn
Στην Ξάνθη είμαι.... εδώ και 2 βδομάδες... γ...w την εξαταστική μου g....:( :(
το πιο πιθανο θα ειναι να ειμαι και εγω! εχω καιρο να παιξω
Να καβαλήσω το παπί και να 'ρθω??? :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: ;p
Δεν κοβεις τις μαλ@κιες εσυ? Τρικαφρο Κορωνι? :P
Αν θες σε 2.30 ώρες είμαι στη Θεσσ. αρκεί να μου πεις οτι θα μου αλλάξεις το μοτέρ με δικά σου έξοδα... χεχε :P :P ;p ;p ;p ;p
ti papi exeis bebe?
enas filos me ena honda 50ri phgainoerxotan sto loutraki
Ένα suzuki shogun r 112 έχω εδώ στην Ξάνθη...
Ki ego mesa eimai. Bebaia den ksero ti ora tha sxolaso. Alla no problem. Kanoniste kai erxomai sas brisko sto stadium sta ster an einai. alla opos kai na exei tou pousti, 7 tha exo sxolasei allios tha zosto me ekriktika!
free θα με πάρεις κι εμένα?
olous olous :D
Όλους θα μας πάρεις? :crazy: :crazy: ;p
όχι τώρα πείτε μου θα έχω άδικο να κράξω? με προκαλεί δεν μπορώ ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩΩ :hit: :hit: :hit: :eleos: :crazy: :P
ααααααααα και κάτι ακόμα το "κανονίστε κι έρχομαι" τι το ήθελες? αφού μόνος σου κανόνισες που να πάμε μόνο την ώρα δεν μας είπες :lol: :lol: :lol: :lol:
Πάντως και στο cosmos λέει ;)
ναι κι εκεί καλά ήταν είχα πάει μια φορά άλλα δεν έπαιξα τώρα δεν ξέρω απο πλευρά κίνησης (πόσο θα περιμένουμε να έρθει η σειρά μας)τι παίζει.:xmmm:
Όταν είχα πάει ήταν κυριλέ, με τη μία βρήκαμε ;)
free εμενα?
ολα τα stadium της Θεσσαλονικης ειναι πελατες μας (cctv kai alarm SYSTEM)
Ακομα πιο μακρυα δε μπορουμε να παμε? free emena?
Γιατι δεν παμε στα stadium Της Χαλκιδικης ? χαχαχαχχα
3exases ena "free emena"
btw poios einai o emena? exei sxesh me ton willy [axaxouuuuuxaaaa]
free κι εμένα!!!! :crazy:
Μ'αρέσει που είμαι ο μόνος απο την παρέα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για το αν θα μπορέσει να φτάσει εγκαίρως στο σημείο συνάντησης... αλλα παρόλα αυτά ΟΛΟΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ στο να τους πάρω εγώ μαζί μου! χαχαχαχαχΑΧΑΧα :lol::lol::lol: Πού και να ήταν σίγουρο δηλαδή οτι θα είμαι εκεί στην ώρα μου! :lol::lol::lol:
Φορτωταξι free, με καθε σας μεταφορα δωρο μια κορινα χεχεχε
Πάμε από την αρχή.
Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 20:00 στο Cosmos. Για τη μεταφορά είμαι και εγώ, από Σταυρούπολη θα ξεκινήσω οπότε βολεύει από οποιοδήποτε μέρος.
Είμαστε ΟΚ; Πείτε άμα είναι που θα είστε να κανονίσουμε και τα της μεταφοράς.
ena atomo akoma mporw na koubalhsw :lol:
Ton aswto na enimerosoume.
Po po to katalavainetai oti to forum arxizei na ginetai sallllllonikokratoumeno?? :D :D
Έχει και στην Ξάνθη bowling....Δεν έρχεστε κατα δώ??? :crazy:
Ποιός θα έρθει να με πάρει εμένα?? ;p ;p ;p ;p ;p
Έχει και στην Ξάνθη bowling....Δεν έρχεστε κατα δώ??? :crazy:
Ποιός θα έρθει να με πάρει εμένα?? ;p ;p ;p ;p ;p
Εσυ ελα με τα ποδια 2 βηματα εισαι :lol:
Εσυ ελα με τα ποδια 2 βηματα εισαι :lol:
Αν απλώσω στο πάτωμα τον χάρτη.... 2 βήματα είμαι όντως!! :crazy: :crazy:
Μ'αρέσει που είμαι ο μόνος απο την παρέα που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για το αν θα μπορέσει να φτάσει εγκαίρως στο σημείο συνάντησης... αλλα παρόλα αυτά ΟΛΟΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ στο να τους πάρω εγώ μαζί μου! χαχαχαχαχΑΧΑΧα :lol::lol::lol: Πού και να ήταν σίγουρο δηλαδή οτι θα είμαι εκεί στην ώρα μου! :lol::lol::lol:
Δηλαδή θες να πεις ότι σου είναι κόπος να περάσεις ενα τσαφ από Χανιά? Στο δρόμο σου είναι!!!
Τι κακός άνθρωπος! Θεσσαλονίκη-Αθήνα-πλοίο-Χανιά-επιστροφή. Τι είναι? τίποτα δεν είναι.
:( Δεν με θέλετε στην παρέα? Να το πείτε ξεκάθαρα
:lol::lol: :lol:
Δέν σε θέλουμε γιατί ο σκύλος σου είναι αραχτός στην αιώρα ενώ εμείς πήζουμε :D:D:D:P:P
Δηλαδή θες να πεις ότι σου είναι κόπος να περάσεις ενα τσαφ από Χανιά? Στο δρόμο σου είναι!!!
Τι κακός άνθρωπος! Θεσσαλονίκη-Αθήνα-πλοίο-Χανιά-επιστροφή. Τι είναι? τίποτα δεν είναι.
:( Δεν με θέλετε στην παρέα? Να το πείτε ξεκάθαρα
:lol::lol: :lol:
ωχ ωχ μας καταλαβε :lol:
να πειτε και την vicky ε?
A nai, na poume kai tin Vicky. Piggy anelabe pls to DUSKOLO ergo tou na peiseis thn Vicky na erthei se parakalo. :P
50-50 να ερθω , μολις ελαβα εκτακτη ειδηση :(
Νικο αν τελικα μπορεσω πως θα επικοινωνήσω μαζί σου?
καλα εσυ μια ζωη μας κλανεις...
τεσπα αν ειναι να ερθεις παρε εμενα τηλ να ερθω να σε παρς με την παπια :D
Νικο αν τελικα μπορεσω πως θα επικοινωνήσω μαζί σου?
Έχεις πμ.
καλα εσυ μια ζωη μας κλανεις...
τεσπα αν ειναι να ερθεις παρε εμενα τηλ να ερθω να σε παρς με την παπια :D
μονο μια φορα δεν ηρθα ρε , τοτε με το λουνα παρκ και το μετανιωσα , ολες τις αλλες εκει ημουν και εγω στριντζο κατευθειαν σας κλανω εγω,
Ευχαριστω παντως για την προσφορα ;)
Nidako tnx για την ενημερωση ;)
20:00 στο bowling του Cosmos (www.mediterraneancosmos.gr) :D
an den ponaga 8a epairna ta paidia k 8a rxomastan. (kai ton material kai ton koureblaka)
stay_close
30-08-07, 16:16
ti les re prezakia?
malakies na pernaei h wra ;p
μονο μια φορα δεν ηρθα ρε , τοτε με το λουνα παρκ και το μετανιωσα , ολες τις αλλες εκει ημουν και εγω στριντζο κατευθειαν σας κλανω εγω,
Ευχαριστω παντως για την προσφορα ;)
για πες και για την αλλη που μας κουβαλησες στου διολου τη μανα και εφυγες μετα απο 30 λεπτα... βουγιουκλακη ε βουγιουκλακη :P
τελικα αφου παλι μας εσπασε τον @@ δεν ηρθε :mlk:
Φοβόταν. Δέν ήθελε να χάσει στο μποουλινκ :P
ειδα τις φωτο απο το Βολο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΕΙΣΤΕ
μην αλλάζεις κουβέντα τώρα ;p
αστα Πιγκουλα θα στα πω , παντως παλι το μετανιωσα που δεν ηρθα , απο νωρις πηγα σε ενα παρκο , ειχα φαει και αντις να παρω κανα σουβλακι οπως κανω συνηθως είπα να παρω παγωτακι , στο ψυγειο δεν ειχανε και με δωσανε χυμα , 7,50 ευρω δυο παγωτα πλερωσα ...με ξεβρακωσαν οι αλητες
ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΕΙΣΤΕ
makria mou paiderastria!!!!
χεχεχεχεχεχχε με καταλαβες λοιπον
αμαν ρε matina αμαν... :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.