PDA

Επιστροφή στο Forum : Ayto tha pei peina

kako_paidi®
14-09-07, 01:15
TcU9Sr7xMjU

Freeman
14-09-07, 01:44
:lol::lol::lol: trelo gati! AX! I LOVE CATS!!!! :D:D:D

maRtina
14-09-07, 10:52
και η δικια μου μια φορα Θεος σχωρέστην , αυτο μου εκανε , και εγω νομιζα οτι ηθελε πολυ την κονσέρβα , αλλα της καημένης της ειχε μαγκωθεί το δόντι στον τενεκε και εγω τη σφαλιαριζα κιολας να ξεκολλησει και γελαγα ffffffffffffffffff

Freeman
14-09-07, 10:59
και η δικια μου μια φορα Θεος σχωρέστην , αυτο μου εκανε , και εγω νομιζα οτι ηθελε πολυ την κονσέρβα , αλλα της καημένης της ειχε μαγκωθεί το δόντι στον τενεκε και εγω τη σφαλιαριζα κιολας να ξεκολλησει και γελαγα ffffffffffffffffff

Άθλιο!!! :( :ohh: :ohh: :ohh: :ohh: :ohh: :ohh: :ohh: :ohh:

maRtina
14-09-07, 11:04
TO γατι μου το λεγανε Michel και το ειχα 9 χρονια , πεθανε απο τη τελευταια γενα , γενουσε πολυ συχνα ηταν αλανιαρα , αλλα ακομα και στα γεραματα μυαλο δεν ειχε βαλει , ηατν ενα κουκλι πανεξυπνο και ηταν ιδιο φρεε με αυτο το γκρι το γατι που εχεις στη φωτο αλλα με πολυ μεγαλυτερτα ματια , ολο του το προσωπο ηταν γεματο με τα ματια του ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ

Freeman
14-09-07, 11:16
TO γατι μου το λεγανε Michel και το ειχα 9 χρονια , πεθανε απο τη τελευταια γενα , γενουσε πολυ συχνα ηταν αλανιαρα , αλλα ακομα και στα γεραματα μυαλο δεν ειχε βαλει , ηατν ενα κουκλι πανεξυπνο και ηταν ιδιο φρεε με αυτο το γκρι το γατι που εχεις στη φωτο αλλα με πολυ μεγαλυτερτα ματια , ολο του το προσωπο ηταν γεματο με τα ματια του ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ

Α ναί. Θυμάμαι. Εχω μιά φωτό του γατιού σου εδώ.

http://www.geocities.com/s181083/catmat.jpg

soraver
14-09-07, 11:19
gi auto thn kinhgousan oi gatoi ;p

Piggy
14-09-07, 12:27
:lool: :lool: :lool:

Makjunior
14-09-07, 16:16
gi auto thn kinhgousan oi gatoi ;p

της είχαν πετάξει τα μάτια έξω....;p ;p ;p