PDA

Επιστροφή στο Forum : Τροχαίο ατύχημα του έσωσε τη ζωή

Nidis_
20-09-07, 15:22
http://www.contra.gr/images/crash2009.jpg

Με τον ίσως πιο ανορθόδοξο τρόπο σώθηκε η ζωή ενός άνδρα από το Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ, ο οποίος γλίτωσε από ασφυξία όταν το όχημα του προσέκρουσε σε δέντρο.
Ο 43χρονος Bryan Rocco έτρωγε ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα μια ροδέλα κρεμμυδιού να κολλήσει στο λαιμό του. Ο άνδρας πνιγόμενος λιποθύμησε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ξεφύγει από την πορεία του, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, να χτυπήσει στο κράσπεδο και τελικά να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του πέφτοντας πάνω σε ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου.

Η ισχυρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα η ροδέλα τελικά να ξεκολλήσει από το λαιμό του κι έτσι ο 43χρονος να σωθεί από βέβαιο πνιγμό και μάλιστα χωρίς να τραυματιστεί από το ατύχημα. «Ενώ έτρωγα ένιωσα ένα onion ring να κολλάει στο λαιμό μου και λίγο μετά λιποθύμησα. Όταν συνήλθα ήμουν πεσμένος στα πλάγια στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Ήμουν πραγματικά πολύ τυχερός» δήλωσε ο Rocco στην εφημερίδα Daily Journal.

Νάντια Παπανικολάου
Πηγή cosmo.gr (http://www.cosmo.gr/News/USA/168482.html)

Piggy
20-09-07, 15:37
τυχερός, έτσι τουλάχιστον τα άσχημα να μένουν μέχρι εκεί

soraver
20-09-07, 15:38
em egw sas lew na mhn trwte otan odhgeite, den me akoute...
o allos otan erxomastan sto bolo prospernage ntalikia k sto ena xeri eixe ena santouits pou dagkwne...

Cj
20-09-07, 16:50
dont eat and drive....just drink...

neo2000gr
20-09-07, 17:37
Αν είναι ποτέ δυνατόν!

Κοκκινονίκος
20-09-07, 17:56
σουβλάκι έτρωγε? :P
και μετά σου λένε για το λόττο...αυτή είναι τύχη!

fofoka
20-09-07, 22:32
καλά μόνο στους αμερικάνους συμβαίνουν

Λατρεία
20-09-07, 22:44
Eμένα μια φορά μου χε κάτσει μια ροδέλα τηγανιτου καλαμαριού, είδα κι έπαθα να τη βγάλω :omg:

Makjunior
20-09-07, 23:26
Eμένα μια φορά μου χε κάτσει μια ροδέλα τηγανιτου καλαμαριού, είδα κι έπαθα να τη βγάλω :omg:

Σε εμένα πάλι μια ροδέλα απο ένα παξιμάδι απο την ποδιά απ το παπί... έπεσε κ πήγε κ έκατσε σε ένα σημείο... είδα έπαθα να τη βρώ.... ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p :zempe:

soraver
21-09-07, 00:17
agkou

maRtina
21-09-07, 10:18
TO dentro mikro fenetai de fenete na exei kamia koufala , ektos apo thn koufala pou pige kai epese pano tou .
kai emena mou ka8ise kalamari sto lemo , kai mou exei ka8isei kai piperia thganith ....alla exei plaka giati to pa8aino poli sixna epeidi troo grigora kai opote mou simbeinei kano poli 8orybo kai xtypao trapezia karekles oti bro mprosta mou gia na me akousoun kai na me boi8isoun xaxaxaxaxxaxaxa oloi kopsoxoliazoun alla ego eimai kala xaxaxxaxaxaxax

Aetonail
21-09-07, 15:45
Πιο τυχεροί είναι όσοι ΔΕΝ ήταν δίπλα στον κάφρο πάντως.