Επιστροφή στο Forum : Cemetery Stories
http://www.geocities.com/s181083/cs.jpg
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ.
ΜΜΕΚΠ*: Μετά το silent hill όλοι περιμένουμε το Cemetery Stories. Ποιές οι ομοιότητες, ποιές οι διαφορές με το silent hill;
Freeman: Το silent hill ήταν μία σειρά μεγάλου μήκους. Πρωταγωνιστές εμείς οι ίδιοι. Οι μεγάλες διαφορές λοιπόν είναι αυτές. Το Cemetery Stories είναι μιά σειρά με αυτοτελή επεισόδια. Το ύφος γενικά είναι διαφορετικό απο ότι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Υπάρχει ένας αφηγητής που εξιστορεί τα γεγονότα. Δέν συμβαίνουν real time. Αυτό λοιπόν και πολλά άλλα καθιστούν αδύνατο την πληθώρα δικών μας χαρακτήρων μέσα στις ιστορίες.
Μ: Τα μέχρι τώρα έργα σας έχουν σε αρκετά σημεία την αίσθηση του χιούμορ μέσα. Συμβαίνει το ίδιο και στο Cemetery Stories;
F: Το ύφος του Cemetery Stories δέν επιτρέπει την ύπαρξη του χιούμορ μέσα στην συνταγή του. Είναι όπως όταν κάποιος αφηγείτε κάποιες ιστορίες φαντασμάτων οπου το οποιοδήπωτε χιούμορ απλά χαλάει το όλο κλίμα. Εξάλου εμείς σάν κακάπαιδιά είμαστε τόσο καλοί στις boogie stories όσο και στις χιουμοριστικές ιστορίες :D Δοκιμαζόμαστε στα πάντα ;)
M: Να περιμένουμε απο το Cemetery Stories λοιπόν κάτι σε "Παρασκευή και 13" ή "Ιστορίες απο την κρύπτη";
F: Για να σου πώ την αλήθεια δέν έχω δεί ούτε έχω διαβάσει τίοοτα απο τα δύο. Οπότε βλέπετε την σειρά και παραλληλίζετε εσείς στο τέλος :)
M: Αληθινές ιστορίες;
F: Όλες οι ιστορίες, όλα τα επεισόδια λοιπόν της σειράς είναι αποκλειστικά βγαλμένα απο την δική μου φαντασία. Εάν παρόλα αυτά υπάρχει κάποια ιστορία η οποία την έχω ακούσει κάπου ή την έχω βρεί απο κάποια άλλη πηγή και θελήσω να την δουλέψω, ωστε να την εντάξω σε επεισόδιο, τότε φυσικά θα υπάρξει υποσημείωση στο συγκεκριμένο επεισόδιο με την πηγή. Οπότε σε γενικές γραμμές όλες οι ιστορίες είναι δημιουργημένες απο εμένα και τα πρόσωπα, τοποθεσίες και καταστάσεις, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.
M: Κάτι τελευταίο;
F: Ανάψτε το τζάκι, σκεπάστε τον καθρέφτη, πάρτε ένα ποτίρι κρασί, σβήστε τα φώτα, και αρχίστε το διάβασμα. Άν σας αρέσει η ανατριχίλα, τότε είστε στο σωστό τόπικ ;)
M: Πότε μπορούμε να δούμε το πρώτο επεισόδιο;
F: Πολύ σύντομα...
*ΜΜΕΚΠ = Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Κακών Παιδιών
Όχι δέν είμαι ψώνιο. Για τiς ανάγκες της προώθησης της σειράς παριστάνω τον super δημιουργό!!! :lol::lol::lol:
Εν αναμονή του 1ου επεισοδίου λοιπόν ! :thumpsup:
SeRxaNiTsa
23-09-07, 15:11
E ε έεεεεεεεεεεερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
:zempe: :zempe: :zempe: :zempe:
kako_paidi®
23-09-07, 15:18
ΨΩΝΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!! :P :P :P :P :P :P :P
λοοοοοολ
καραψωναρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχα
ας έβαζες τουλάχιστον να σου έπαιρνε κανένας άλλος συνέντευξη να μην ήξερες και τις ερωτήσεις .ε λοοοοολ
Argonauths
23-09-07, 16:03
Pirimenoumi me laxtara ki agounia
ας έβαζες τουλάχιστον να σου έπαιρνε κανένας άλλος συνέντευξη
Ο πίκος απίκος ας πούμε.... :P :P :P :P :P
φοβάμαι ηδη...:P άντε περιμένουμε!!καλή αρχή!!
kako_paidi®
23-09-07, 19:31
egw den fovamai tipota, etsi kai alliws synithws egw den paizw se tainies, tou kyriou apo ekei...giati me zhleyei kai me fthonei! :sniff: :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown: :hmpf:
SeRxaNiTsa
23-09-07, 22:54
ΧαΧαΧα!!! Επειδή δεν θα την βγάλω καθαρή είπα να επενδύσω σε κάτι πιασάρικο!!!:lool:
Πήρα μία μηχανή pop corn και θα σας φτιάχνω!!!:lol:
Να βγάλω τουλάχιστον το χαρτζιλίκι μου!!! :D
http://www.partypronto.com/images/pop-corn_machine.gif
για να ξεκαβάλαμε και να ξενερωνουμε σιγα σιγα λεω εγω...
SeRxaNiTsa
24-09-07, 10:36
Εσύ το λεεεεεεεεες... Εμείς πάααααααλι ;p
οτι λεω εγω ειναι νομος :crazy:
SeRxaNiTsa
24-09-07, 10:53
Καλάααααααα!!!:nutty:
Ματίνα ζειιιιιιιιιις εσύ μας οδηγείιιιιιιιις!!!:demonstrate:
ETSI ETSI PROTA O 8EOS META EGO KAI META OLOI OI ALLOI LOOOOOOOOOOOL GOV GOUV
SeRxaNiTsa
24-09-07, 11:09
Τι διαβάζω πρωί πρωί... Μαρτινούλα :lol:
Ματίνούλα που είναι το καλάμι είπαμε ? :D :D :P :P
SeRxaNiTsa
24-09-07, 12:02
Είχαμε και καλάμιιιιιιιιιιιι??? :lool:
SeRxaNiTsa
24-09-07, 12:50
Τηλέφωνο στην Νικολούλη τώρα... Φως στο τούυυυυυυυυυνελ!!! :D
το καλαμι ειναι μονο δικο μου και δε θα μου το παρει κανεις , να πεξετε με τα δικα σας παιχνιδια lol
http://www.neo.gr/website/Aetonail/magskou.gif
Μελεγαν τατα τατατατα τα Μαγισσα τατταταταττατα λοοοοοοοολ
εγώ θα πάρω μια σκούπα να πετάωωωωωω χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
η σκουπα φιλιπσ ΠΕΤΑΕΙ την Πιγκυ πολυ μακρυααααα αχχαχαχαχαχαχαα
κοίτα να δεις τι κάνει η τεχνολογία λοοολ
χαχαχχαχαχαχαχαχαχχα φανταζομαι σκηνικο ...να εχεισ καβαλησει την ηλεκτρικη σκουπα και αυτη να σε κουναει πανω κατω και να εχεις και απο πισω τη σακουλα χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα χαχχααχχα
χαχαχαχαχαχαχα ναι και θα φωνάζω ΛΕΡΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΑΚΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
PLYMOUTH.
Guest star: Nidis
http://freepages.genealogy.rootsweb.com/~terryw/cemetery/fp2003.jpg
Plymouth. Αγγλία. Υπάρχει κάτι το ανατριχιαστικά ρομαντικό σε αυτή την πόλη. Δέν ξέρω πού μπορεί να οφείλεται αυτό. Ίσως στην ιστορία της. Ίσως στις ιστορίες που έχω ακούσει. Και ξέρεις. Οι καλύτερες ιστορίες δημιουργούνται, όταν ο άνθρωπος που τις βιώνει, νομίζει πως η ημέρα του, κυλάει όπως μία συνηθισμένη ημέρα. Για παράδειγμα...
Το ψιλόβροχο έχει πλέον σταματήσει. Ο Νίδις θα επισκεφτεί για τελευταία φορά τα μεγάλα κοιμητήρια του Πλίμουθ. Η εβδομάδα του ταξιδιού του τελείωσε. Άυριο επιστρέφει πίσω στην πόλη του. Η απώλεια της θείας του του στοίχισε σαφώς αλλα... δέν μπορεί να κάνει τίποτα. Του έλειψαν και οι γονείς του. Ανήμποροι να επισκεφτούν το Πλίμουθ, έστειλαν τον ίδιο σάν εκπρόσωπο της οικογενείας. Άδραξε την ευκαιρία να επισκεφτεί και τα ξαδέρφια του. Άδραξε την ευκαιρία... (θα ακουστεί κάπως ψυχρό..). για αυτή την εκδρομή. Αντιφάσεις...
Μία ακόμα αντίφαση είναι και η παρακάτω. Φεύγοντας απο το μνήμα, διασχίζοντας τα κοιμητήρια του Πλίμουθ, το μάτι του πέφτει σε έναν κουρελοφόρο τύπο. Έμοιαζε ηλικιωμένος, σάν ρακοσυλλέκτης αλλα χωρίς σύνεργα. Βέβαια άν πλυθεί και ξυριστεί θα δείξει αρκετά νεότερος, ίσως την πραγματική του ηλικία. Οκ, είδε έναν ζητιάνο ή ρακοσυλλέκτη τέλως πάντων, γιατί όμως κολλησε κοιτάζοντάς τον; Ο Νίδις σκέφτηκε καλύτερα. Πρέπει να είναι νεκροθάφτης και άνοιξε το βήμα του.
“Θέλεις να σου πώ γιαυτόν;“ Ο Νίδις άκουσε απο πίσω του κάποιον να του μιλάει. Γυρίζει και βλέπει έναν άντρα χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.
“Για ποιόν; Για τον νεκροθάφτη;”
“Ναί. Για αυτόν. Σε είδα που τον κοιτούσες, τον περιεργαζόσουν. Δέν έχεις ξαναδεί ποτέ νεκροθάφτη;”
“Φυσικά και έχω δεί, μία φορά μόνο βέβαια αλλα αυτός μου έκανε κάτι το διαφορετικό όταν τον κοίταξα”.
“Έλα μαζί μου ένα λεπτό. Θα σου δείξω”.
Ο Νίδις είχε λίγο χρόνο και πολύ περιέργεια... Περπάτούσε μαζί με τον άνδρα και κουβεντιάζανε.
“Ξέρεις, είναι ίσως απο τα σημαντικότερα επαγγέλματα αυτό.”
“Πιό σημαντικό και απο τους γιατρούς;”
“Χμμμ κατα μία έννοια ναί. Έιναι απο το ποιά οπτική γωνία το βλέπεις. Τον γιατρό μπορεί να τον χρειαστείς κάποτε. Ή ίσως να μήν τον χρειαστείς ποτέ. Ο γιατρός μπορεί να τα καταφέρει να σε γλιτώσει όταν τον χρειαστείς. Ή μπορεί να αποτύχει. Πιστεύεις στην ψυχή Νίδι;”
“Πιστεύω. Πιστεύω στην ύλη, όσο πιστεύω και στην ψυχή.”
“Όσο ο άνθρωπος είναι ύλη, τον ενδιαφέρει η ύλη. Το θεωρώ λίγο κοντόφθαλμο εγώ αυτό. Ανησυχείς, αγχώνεσαι, στεναχωριέσαι και όλα αυτά για ένα μάταιο πράγμα. Για την ύλη.”
“Άν εννοείς ύλη το σώμα, τοτε ναί αυτό που λές ισχύει, διοτι όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται στην ζωή.”
“Σκέψου λίγο κάτι που θα σου πώ. Τί είναι η σκέψη, ξέρεις;”
“Δέν μπορώ να δώσω κάποιον ορισμό”
“Πολύ καλά. Θα σου πώ λοιπόν τί ΔΕΝ είναι η σκέψη. ΔΕΝ είναι κάτι πνευματικό. Και ξέρεις γιατί; Επειδή η σκέψη γεννάται απο κάτι το υλικό. Το μυαλό, ο εγκέφαλος είναι ύλη. Ότι παράγεται απο τον εγκέφαλο, η σκέψη δηλαδή, δέν μπορεί να είναι κάτι το πνευματικό. Εκεί ξεγελιούνται όλοι οι άνθρωποι. Και για να έρθουμε στην προηγούμενη συζήτηση, ξέρεις γιατί αυτό το επάγγελμα του νεκροθάφτη, όπως και η δική μου δουλειά δέν είναι μόνο σημαντικότερα απο του γιατρού, αλλα και απο όποιο άλλο επάγγελμα υπάρχει; Επειδή έχει να κάνει με την αποχώρηση του πνεύματος απο την ύλη. Αφήνεσαι στα χέρια του. Η Ψυχή σου δέν ξέρεις πού βρίσκεται, πού πηγάινει. Το σώμα σου, η ύλη σου έχει φτάσει στο τέλος Νίδι. Δέν μπορείς να ξέρεις τί γίνεται απο εκεί και έπειτα γιατί η σκέψη σου δέν μπορεί να φτάσει πέραν της ύλης Νίδι. Στάσου λοιπόν λίγο ακίνητος και γύρνα προς το μέρος μου. Κλείσε τα μάτια σου και αφέσου στα χέρια μου, θα σε στηρίζω εγώ όρθιο. Λοιπόν. Άδειασε την σκέψη σου. Μήν σκέφτεσαι τί κάνει τώρα αυτός ο περίεργος γέρος, απλά άδειασε την σκέψη σου και θα σε καθοδηγήσω.
Τώρα σκέψου τον ουρανο. Γαλάζιο με πολύ ελαφρά λίγα σύννεφα. Μήν κοιτάς κάτω με την σκέψη σου. Κοίτα τον ουρανό. Σκέψου οτι αποχωρίζεσαι απο το σώμα σου και πως γίνεσαι πολύ ελαφρύς. Πάρα πολύ ελαφρύς. Δέν κάνεις καμιά προσπάθεια να αιωρηθείς ή να πετάξεις. Απλά κοιτάς τον ουρανό και νιώθεις οτι είσαι υπερβολικά ελαφρύς. Νιώσε τώρα έναν ελαφρό αέρα. Έναν αέρα απο κάτω προς τα επάνω. Νιώθεις οτι θέλει να σε πάρει μαζί του. Αφέσου. Είσαι τόσο ελαφρύς που δέν πρόκειται να πάθεις τίποτα. Με την φαντασία σου τώρα φέρε εμένα στο σκηνικό σου. Με βλέπεις έτσι δέν είναι; Είμαι το ίδιο ελαφρύς όσο κι εσύ. Βλεπεις; Σάν να πετάμε! Κοίτα αυτά τα σύννεφα. Μπορείς να πατήσεις επάνω τους,. Να στηριχτείς. Δοκίμασέ το. Ξέρεις Νίδι, το πιό εύκολο πράγμα είναι το να σκέφτεσαι. Αλλα το να νιώσεις είναι το δυσκολοτερο απο όλα. Την σκέψη την ελέγχεις, την δημιουργείς. Ενώ αυτό που τρομάζει, είναι η αίσθηση. Ένα να σου δείξω λοιπόν. Υπάρχει αυτή η πόρτα Νίδι εδώ. Μέσα εκεί κρύβονται διάφορα πράγματα που θέλω να νιώσεις και να μου πείς μετά τις σκέψεις σου γι ααυτά. Θέλεις να πιάσεις το χέρι μου; σκέψου πως πιάνεις το χέρι μου και θα περάσουμε μαζί την πόρτα. Θέλεις να το κάνουμε αυτό Νίδι;
Ωραία λοιπόν. Η πόρτα είναι ανοιχτή. Όλα είναι ντυμένα άσπρα εδώ μέσα, πώς νιώθεις για αυτό; Μόλις περάσαμε ένα κατόφλι Νίδι. Απο εδώ και έπειτα ξεκινάει ένα ταξίδι. Πρέπει να σε χαιρετήσω και να σε αφήσω να νιώσεις Νίδι. Πρέπει να συνεχίσεις μόνος στο ΔΙΚΟ σου πλέον ταξίδι. Καλό δρόμο Νίδι!”
Ο άνδρας βγαίνει έξω απο την λευκή πόρτα. Ο Νίδις τον είδε για τελευταία φορά μέχρι που η πόρτα έκλεισε..
Ο νεκροθάφτης αντιλαμβάνεται το άψυχο σώμα του νεαρού πεσμένο στο έδαφος. Καλεί ασθενοφόρο απλά και μόνο για να ακολουθηθούν τα διαδικαστικά. Αιτία θανάτου; Άγνωστη για την ώρα. Το μόνο που μουρμουρίζει ο νεκροθάφτης καθώς περιμένει να φτάσει το ασθενοφόρο...
“Μικρό μου παιδί. Με ποιόν τρόπο να σε προσέγγισε άραγε ο Χάροντας...”
stay_close
27-09-07, 10:04
Giauto emena den mou aresoun ta nekrotafeia..
Ωραίος ο fre. Ούτε δρεπάνια ούτε τίποτα. Η άλλη όψη του ο Χάρος βγήκε παγανιά.
:thumpsup:
μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ανατρίχιασα γμτ :kiallo:
Kaloo freee :) ;)
alla pali me pethanes?? :S
Kaloo freee :) ;)
alla pali me pethanes?? :S
Cemetery stories einai re c :P ti perimenes, na se kano nufoula? :D:P
AsxetoQ Se kathe epeisodio tha paizei kai diaforetiko atomo os guest star ;););) :zempe:
SeRxaNiTsa
29-09-07, 18:44
Τ ρ α γ ι κ ό :teeth_brush: :eat_nails: :dead:
καλό καλό αλλά το εόμενο θα το διαβάσω με το φως του ήλιου!!:D
ωραίο ωραίο εγώ λέω να πρωτοτυπήσεις και να σκοτώνεις τον nidi σε κάθε επεισόδιο.. :candle:
Nidis = Kenny :lol::lol::lol:
SeRxaNiTsa
30-09-07, 00:36
Δημητράκοοοοοοοοοοο :haha:
Διχασμένη προσωπικότητα.
Guest star: Material Def.
http://www.raygaryjrlaw.com/images/design-pic.jpg
Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, οπου οι άνθρωποι "χωρίζονται" στα δύο. Όλοι έχουμε στο μυαλό μας ένα αγγελάκι κι ένα διαβολάκι να μας ψιθυρίζουν στα αυτιά. Τί γίνεται όμως όταν αυτές οι δύο πνευματικές υπάρξεις πάρουν τον έλεγχο του σώματός μας; Δύο προσωπικότητες μέσα σε μία. Τί συμβαίνει όμως στις ακραίες περιπτώσεις; Ο άνθρωπος μπορεί να ελέγξει τις πράξεις του άλλου του εαυτού; Άν όχι τότε τις γνωρίζει;
Θα σας πώ μιά ιστορία για έναν άνθρωπο, τον Γουίλιαμ Ρόνορ. Έζησε στις αρχές του 20ου αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θεοσεβούμενος άνθρωπος, οικογενειάρχης με 2 παιδιά. Ο ίδιος εργαζόταν στην καθαριότητα στον δήμο. Η γυναίκα του έγχρωμης καταγωγής εργαζόταν σε μιά εταιρία προιόντων στοματικής υγιεινής.
Όλα κυλούσαν ομαλά. Η οικογένεια του Γουίλιαμ υπήρξε μιά ευτυχισμένη οικογένεια, μέχρι την στιγμή που ο ίδιος αρρώστησε. Τα συμπτώματά του ήταν κυρίως νευρικότητα και περίεργες αντιδράσεις στους γύρω του.
Στην εργασία του όλα ήταν καλά. Το ίδιο και στο σπίτι όταν επέστρεφε τα μεσημέρια. Όταν άρχιζε να νυχτώνει όμως, ο Γουίλιαμ γινόταν άλλος άνθρωπος. Γινόταν υστερικός και φώναζε με το παραμικρό έσπαζε και χτυπούσε πράγματα, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η γυναίκα του επέμενε να προτρέπει τον Γουίλιαμ να πάει να δεί έναν γιατρό. Η συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι τρόμαζε τα παιδιά τους ηλικίας 8 ετών. Τα βράδυα που έπεφταν για ύπνο ο Γουίλιαμ διαβεβαίωνε πως την επομένη θα πάει σε κάποιον γιατρό. Την επομενη όμως δέν θυμόταν τίποτα. Πήγαινε στην δουλειά του, σχολούσε, επέστρεφε σπίτι. Όταν η γυναίκα του επέστρεφε και εκείνη το απόγευμα απο την δική της δουλειά και συζητούσαν για το θέμα, ο Γουίλιαμ εδειχνε άγνοια για το πρόβλημά του και διαβεβαίωνε πως δέν συντρέχει λόγος για να πάει σε κάποιον γιατρό.
Η συμπεριφορά της γυναίκας του να θέλει να τον στείλει ντέ και καλά σε γιατρό, του φάνηκε κάπως ύποπτη. Ένα βράδυ λοιπόν που κοιμόντουσαν όλοι στο σπίτι, ο Γουίλιαμ ονειρεύτηκε την γυναίκα του. Την είδε να είναι αγκαλιά με έναν άλλον άντρα, συνάδελφό της και να κάνουν έρωτα, ενώ μιλούσαν συνομοτικά για το πώς θα τον ξεκάνουν απο την ζωή τους. Εκείνη την στιγμή ξυπνάει έντρομος μαχαιρώνει την γυναίκα του. Αφού της κατάφερε πολλά χτυπήματα, πηγαίνει στο παιδικό δωμάτιο και κάνει το ίδιο στα παιδιά του φωνάζοντας πως κανένας δέν θα του πάρει τώρα τα παιδιά.
Την επόμενη ημέρα ο Γουίλιαμ βρέθηκε απο την αστυνομία λιπόθυμος στο παιδικό δωμάτιο ενώ τα παιδιά και η γυναίκα του άψυχοι, βουλιαγμένοι μέσα στο αίμα.
Στην δίκη ο Γουίλιαμ ισχυρίστηκε πως δέν το έκανε αυτός. Πως δέν θυμάται τίποτα. Το τελευταίο πράγμα που θυμόταν ήταν πως επεσε για τον νυχτερινό του ύπνο. Δέν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.
Τα αποτυπώματα του Γουίλιαμ ήταν επάνω στο μαχαίρι. Δέν υπήρχαν πουθενά σημάδια διάρρηξης στο σπίτι. Οι αυστηροί νόμοι της Αμερικής κάθισαν τον Γουίλιαμ στην ηλεκτρική καρέκλα. Τις τελευταίες του ημέρες στην φυλακή τις πέρασε με τον χειρότερο τρόπο. Μέχρι την τελευταία στιγμή που εκτελέστηκε, φώναζε πως είναι αθώος. Βαρυποινίτες κακοποιούσαν τον Γουίλιαμ με την βοήθεια των "στραβών ματιών" των δεσμοφυλάκων. Ειδικά ένας δεσμοφυλακας ο Ματέριαλ Ντεφέντερ, μισούσε τόσο τους παιδοκτόνους που και ο ίδιος βίαζε και κακοποιούσε ανενόχλητος τον Γουίλιαμ.
Τί συνέβη πραγματικά όμως;
Το σώμα του Γουίλιαμ ήταν αυτό που διέπραξε το έγκλημα. Αλλα δέν το έκανε ο ίδιος ο εαυτός του. Αλλα η δεύτερη προσωπικότητά του. Την ημέρα ήταν ο Γουίλιαμ που κυβερνούσε το σώμα του αλλα το βράδυ ένας άλλος εαυτός τον κυρίευε. Ας πούμε αυτόν τον άλλο εαυτό, Τζο. Ο Τζό μπορούμε να πούμε πως είναι ο κακός εαυτος του Γουίλιαμ. Ο Τζο "θυμόταν" το τί έκανε ο ο Γουίλιαμ την ημέρα, ήταν όλα καταγεγραμμένα στο υποσυνείδητο. Αλλα ο Γουίλιαμ είχε άγνοια για τον Τζό λόγο της αμνησίας που τον έπιανε κάθε βράδυ "με την βοήθεια του Τζό". Ο Τζό διέπραξε το έγκλημα. Όχι ο Γουίλιαμ.
Δύο ημέρες μετά την εκτέλεση του Γουίλιαμ, ο Ματέριαλ Ντεφέντερ βρέθηκε νεκρός, σφαγμένος και πεσμένος στο μπανιο με πολύ αίμα. Όταν τον βρήκαν οι συνάδελφοί του, βρήκαν επίσης την λέξη "Τζό" γραμμένη με το αιμα του Ματέριαλ στα πλακάκια. Δέν κατάλαβαν τί μπορεί να σήμαινε αυτό το όνομα. Δέν γνώριζαν κανέναν Τζό. Η δολοφονία του Ματέριαλ δέν εξιχνιάστηκε ποτέ. Ο φάκελος έκλεισε όταν έριξαν το φταίξιμο σε δύο τροφιμους των φυλακών. Απο τότε άλλοι επτά ανεξιχνιαστοι φόνοι τροφίμων και δεσμοφυλάκων πραγματοποιήθηκαν μέσα σε διάστημα δύο μηνών και αναστάτωσαν τις φυλακές. Η "υπογραφή" του Τζό, βρισκόταν εκεί, σε όλους αυτούς τους φόνους. Η κυβέρνηση έκλεισε αυτές τις φυλακές, έστειλε αλλού τους τροφιμους και τις σφράγισε. Πολλοί μιλούσαν για "το φάντασμα του Τζό" το φάντασμα δηλαδή κάποιου θανατοποινίτη πιθανόν απο το παρελθόν.
Τα χρόνια πέρασαν. Οι φυλακές σήμερα είναι ένα άδειο, σφραγισμένο μέρος γεμάτο ησυχία και ηρεμία πλέον. Το φάντασμα του Τζό δέν ξακαχτύπησε πιά. Ο θρύλος ξεχάστηκε και η ιστορία του Γουίλιαμ τελειώνει.
Σας αφηγήθηκα την ιστορία του Γουίλιαμ, γιατί ήταν ο μόνος τρόπος για να αφηγηθώ και την δική μου ιστορία. Ήταν ο μόνος τρόπος για να σας συστηθώ. Ονομάζομαι Τζό. Απαλάχτηκα απο αυτό το βαρετό σώμα του Γουίλιαμ. Τώρα πλέον κινούμαι αυτόνομα, μέσα σε αυτό το υπέροχο και σκοτεινό δικό μου σπίτι, τις πρώην φυλακές. Μπορώ και κινούμαι την ημέρα καί την νυχτα, γιατί εδώ συνέχεια κυριαρχεί το σκοτάδι. Επιτέλους... ελευθερώθηκα...
Μεγάλο το τίμημα της "ελευθερίας" τελικά ...
stay_close
02-10-07, 16:08
anatrixiasa re... xoris plaka.. :S
SeRxaNiTsa
02-10-07, 17:37
:omg:
:congrats: :congrats: :congrats:
Γιώργο το κλειδί από το σπίτι που σου είπα ότι θα σου δώσω να το έχεις για ώρα ανάγκης? το θυμάσαι?
ε άστο μωρέ αν κλειδωθώ απ έξω θα φωνάξω κλειδαρά
... kala. katse na grapso mia istoria me enan sxizofreni kleidara kai meta to ksanakouventiazoume :wait: :P
Πώς δεν το πήρα χαμπάρι ? :eat_nails:
Μου θυμίζει ένα βιβλίο με urban legends που χα πάρει από ενα περιοδικό :afraid: :afraid:
tora ta diabasa proti fora ayta ta senaria, re monos sou ta skeftesai i kleveis apo pou8ena idees? mpravo pantos!
gelasa me tin istoria tou nidi sto simeio pou eleges gia to nekro8ayth pou einai poli simantikos kai einai aytos pou basizoumomaste pano tou kai kati alla de ta 8imamai pou eleges gia tous nekro8aytes ...skeftika enan kai monadiko apotuyximeno nekro8ayth pou exoume sto xorio mas ton mparmpa kotso ton periptera xaxaxxaxaxa teliomenos edelos ....kai ego na basizomai pano tou? E POTE !
Oxi re den ta klebo, dika mou einai. Ama einai na antigrapso tote ti kanoume nte?
Mparmpa kotsos! xaxaxa! Kai peripteras kai nekrothaftis? looool
:lol::lol::lol:
Στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογέννεση :P
nai nai o mparmpa kotsos ...apotyximenos peripteras -nekro8ayths , 10 markes tsigara to poli , alles 5 markes tsixles , stegno telios to periptero ...ton exo poli 8arros kai opote pao na agoraso kana garidaki olo ton petyxeno na metraei lefta skimenos kato apo to syrtari kai olo ton tromazo "TI KANEIS EKEI?" ton leo kai xtypao to xerei mou dinata pano sth lamarina xaxaxxaxa kai aytos tromazei kai xtypaei to kefali tou sto syrtari looooooooooool , einai san pakistanos o mparmpa kotsos ....koukouloma na deis pou kanei tous nekrous ...se 5 lepta se exi alfadiasei ... Periptosi....ti na kaeni o ermos ftoxos an8ropos na zisei 8elei kai aytos kai parakalaei na pe8anei kanenas xaxaxxaxa , alla mou fanike poli asteio na skeftomai oti 8a basizomai ston mparmpa kotso loooooooooooooooooool
kako_paidi®
03-10-07, 20:34
den ithela na sethiksw mprosta stous allous, alla ta zhtage o pisinos sou ... opote....
Exeis skeftei pote na episkeyteis kanena psyxiatro, h na pas gia kamia dekaria meroules apo dafni meria?
Gia skepsou to.... isws na sou aresei!
Min milas fonaxta kai se akousoun, giati skastos eimai ekso!!! sssssssttt
!!! metafiemenos!! Gia poion logo nomizeis allaksa nickname otan arnoiksame to forum ;);0;)
kako_paidi®
03-10-07, 20:44
aaaa gia aayto allakses nickname MAC?
tha se kano edit!!! tha se fimoso!!! DD:D:D
nai nai o mparmpa kotsos ...apotyximenos peripteras -nekro8ayths , 10 markes tsigara to poli , alles 5 markes tsixles , stegno telios to periptero ...ton exo poli 8arros kai opote pao na agoraso kana garidaki olo ton petyxeno na metraei lefta skimenos kato apo to syrtari kai olo ton tromazo "TI KANEIS EKEI?" ton leo kai xtypao to xerei mou dinata pano sth lamarina xaxaxxaxa kai aytos tromazei kai xtypaei to kefali tou sto syrtari looooooooooool , einai san pakistanos o mparmpa kotsos ....koukouloma na deis pou kanei tous nekrous ...se 5 lepta se exi alfadiasei ... Periptosi....ti na kaeni o ermos ftoxos an8ropos na zisei 8elei kai aytos kai parakalaei na pe8anei kanenas xaxaxxaxa , alla mou fanike poli asteio na skeftomai oti 8a basizomai ston mparmpa kotso loooooooooooooooooool
Milame exw klasei sta gelia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
poyrdala :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ναι ναι καλα λεει ο Νικος :xmmm:
θα συμφωνήσω κι εγώ με τα παιδιά:xmmm:
:xmmm: :wait: (για να μην ξεχνιόμαστε)
:lol: Meta to breaking the code ksanapiano stories ;) TELOS
:lol: Meta to stories ksanapiano breaking the code ;) TELOS
:ban?::ban?::ban?::ban?::ban?:
:S ok. Ta ksanapiano :S:)
:lol: Meta to stories ksanapiano breaking the code ;) TELOS
Your ban is scheduled to be active in 4 hours. User Freeman is dead.
Είμαι ζωσμένος με εκρηκτικά! Θα τα δωσω ένα φώκο όλα και θα σας πάρω μαζί μου ρε!
apodexomai thn klironomia sou Free, oxi se parakalo min epimeneis , mi , mi mi me parakalas se parakalo kai mi me eyxaristeis
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.