Επιστροφή στο Forum : Δεν ήθελε τα χρήματα του Λόττο!
Ένας συνταξιούχος, από την Γερμανία, που κέρδισε περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ στο λόττο αρνήθηκε να εισπράξει τα χρήματα αφού δεν ξέρει τι να τα κάνει!
http://www.xfe.gr/graphs/lotto0.jpg
Ο 70χρονος άντρας, από την περιοχή Hameln, πήγε στα γραφεία του οργανισμού που εποπτεύει το λόττο μόλις έμαθε ότι κέρδισε και τους είπε ότι δεν θέλει τα χρήματα!
«Τι να κάνω τόσα χρήματα. Η γυναίκα μου έχει πεθάνει όπως και οι γονείς μου. Παιδιά και συγγενείς δεν έχω. Δεν τα θέλω,» είπε στους υπευθύνους του οργανισμού.
Ο ηλικιωμένος τους εξήγησε ότι αγόρασε το δελτίο του λόττο από συνήθεια αφού η σύζυγος του ήταν φανατική παίκτρια του παιχνιδιού.
Οι υπεύθυνοι του οργανισμού προσπάθησαν μάταια να πείσουν τον ηλικιωμένο να κρατήσει τα χρήματα.
fatsimare.net
Ένας συνταξιούχος, από την Γερμανία, που κέρδισε περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ στο λόττο αρνήθηκε να εισπράξει τα χρήματα αφού δεν ξέρει τι να τα κάνει!
http://www.xfe.gr/graphs/lotto0.jpg
Ο 70χρονος άντρας, από την περιοχή Hameln, πήγε στα γραφεία του οργανισμού που εποπτεύει το λόττο μόλις έμαθε ότι κέρδισε και τους είπε ότι δεν θέλει τα χρήματα!
«Τι να κάνω τόσα χρήματα. Η γυναίκα μου έχει πεθάνει όπως και οι γονείς μου. Παιδιά και συγγενείς δεν έχω. Δεν τα θέλω,» είπε στους υπευθύνους του οργανισμού.
Ο ηλικιωμένος τους εξήγησε ότι αγόρασε το δελτίο του λόττο από συνήθεια αφού η σύζυγος του ήταν φανατική παίκτρια του παιχνιδιού.
Οι υπεύθυνοι του οργανισμού προσπάθησαν μάταια να πείσουν τον ηλικιωμένο να κρατήσει τα χρήματα.
fatsimare.net
KARA:mlk: :mlk: :mlk: :mlk: :mlk: :mlk:
πάρτο και από την άλλη μεριά όμως έχασε τον άνθρωπο που ήθελε να περάσει μαζί όλη του την ζωή και να "φάει" τα χρήματα μαζί του τώρα τι να τα κάνει? δεν θα του φέρουν αυτά την χαρά ή το άλλο του μισό πίσω.:sniff:
πάρτο και από την άλλη μεριά όμως έχασε τον άνθρωπο που ήθελε να περάσει μαζί όλη του την ζωή και να "φάει" τα χρήματα μαζί του τώρα τι να τα κάνει? δεν θα του φέρουν αυτά την χαρά ή το άλλο του μισό πίσω.:sniff:
Ας τα δώσει για φιλανθρωπία!
Έλεος δηλαδή!
Δεν ξέρει τι να κάνει τόσα χρήματα... άκου εκει!
ρε σεις μπείτε λίγο στην ψυχολογία του ανθρώπου είναι μεγάλος άνθρωπος
Τα πέρνεις και αν δεν τα θες τα κάνεις δωρεά στη μνήμη της συζύγου. Το να τα αφήσεις τι ; Δεν μου καθεται καλά.
Απο το να τα χαρισει στους υπαλλήλους του εκει ΟΠΑΠ ( looool ) ή στο κράτος ( καραλοοοοοοοολ ) να τα πάρει και να τα μοιράσει οπως και οπου αυτός θέλει. Στην μνήμη της γυναίκας του άς ταίσει παιδάκια που πεινάνε. Άς ιδρύσει ένα ίδρυμα και να βάλει 3 άνεργους κοπέλες να δουλεύουν μέσα. Άς κάνει και ένα μνημείο της γυναίκας του. Έχει ένα σωρό πράγματα να κάνει άμα δέν θέλει να τα φάει μόνος του στις πουτ....νες :lol::lol::lol:
(...) Έχει ένα σωρό πράγματα να κάνει άμα δέν θέλει να τα φάει μόνος του στις πουτ....νες
auto eina apanthsh sthn erwthsh "ti 8a eknaes giwrgo an kerdizes 2mish ekatomuria euro sto lotto?"
Είστε γουρούνια ρε :sniff:
Me 2.5 ekatommyria eura 8a ebriske sigoura kapoia 8eogkomena pro8ymh na ton pantreutei (kai na ton steilei meta na brei thn prwhn syzygo tou mia wra arxytera)
Άς κάνει και ένα μνημείο της γυναίκας του. Έχει ένα σωρό πράγματα να κάνει άμα δέν θέλει να τα φάει μόνος του στις πουτ....νες :lol::lol::lol:H θα μπορουσε να πλακωσει στις πλαστικες εγχειρησεις μια αλλοδαπη ωστε να μοιαζει στην καλη του και μετα να κανει μερικες συνεδριες σε ψυχολογους ωστε να ξεπερασει το τραυμα του θανατου της και μετα να...
Σορυ επιρρεαστηκα απ'την σειρά που παρακολουθω (http://www.star.gr/site/content.php?show_id=1776) στο σταρ :lol:
aman me to nip tak....
Προς τι η αγανακτιση με το σηριαλ?
Μηπως αρχισαν οι φιλοι σου τα μποτοξ ξαφνικα? ;p
ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ , ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΥΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΜΑΤΑ .
Ρε ειμαστε με τα καλα μας? ακου εκει δεν ηθελε 2,5 εκατομυρια ευρα , ο παλιοπαρτακιας , ο παλιοεγωιστης μονο τον κωλο του σκεφτηκε
ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΡΑ , ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΥΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΜΑΤΑ .
:kneel: :old: :old: :old:
ousiastika ithela na balo emoticon pou proskunaei. :S
auto einai knie
see? :knie:
:knie::knie::knie::knie: :soraver:
giati merikes fatsoules antistoixoun se kapoia prosopa tou foroum ? px aytos me ta mallia einai o sobarev , kai o allos me ta kokkina maggoula pou tribei to daxtylo o nick red 8elo kai egooooo
to xe pei k h rozanna mia fora auto... kai gia polu kairo (mexri na sbhsei kapoios to eikonidio - onomata den leme upoleipseis den 8igoume) egrafes :rozanna: k sou bgaze mia gelada. prose3e loipon ti zhtas ;p
den exo problima , 8elo kai ego 8a gelao poli
Ti na se baloume esena
na se baloume to skilaki pou bgazeis sunexeia?
h to probato stin upografi sou?
your wish is my command
:maRtina:
Ti omorfi katsikoula einai ayth? ax sas eyxaristo sas eyxaristo poliii kai mi xexnate sas agapo mpeeeeeeeeeee
gia na kano kai mai dokimi ,.... matina :maRtina:
grapse la8os. doulevei apla 8elei kai ta : prin kai meta to onoma, px :maRtina:
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiixaaaaaaaaaaaa aaaaa douleyei !!!!! :maRtina:
:lol::lol::lol:
maresei pou grafete maRtina kai perimenete na emfanistei os dia mageias xaxaxa!!! :D:D:D RE SEIS! THELEI TEXNI KAI I MAGEIA REEEEEEE! xaxaXAXAxaxa :lol: :maRtina:
etsi opos einai to kefalaki sou, pou gelaei free i katsikoula mou 8a to kanei kana kouradi kai 8a psaxnesai...pou mou thn koroideyeis
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.