PDA

Επιστροφή στο Forum : Αποχαιρετισμός...

Λατρεία
28-09-07, 16:20
...είναι ένα απ αυτά που δεν αντέχω να βιώνω :(

Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ απ το φοιτητικό μου σπιτάκι, το οποίο φιλοξένησε για 4 χρόνια εμένα, τις χαρές και τις λύπες μου, τους ενθουσιασμούς και τις απογοητεύσεις μου, τις μεγάλες και μικρές στιγμές μου...Σε λίγο θα είναι άδειο κ δε θα χει μέινει τίποτα απ όλα αυτά εδώ...

Είναι τόσο δύσκολο να κλείσω την πόρτα πίσω μου :(

Aντίο
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Piggy
28-09-07, 16:35
Ροζαννούλα μου :care: κλείνεις μία πόρτα και ανοίγεις μια άλλη με καινούριους στόχους για την ζωούλα σου :kissy:

Mirna
28-09-07, 18:40
Ααααχ! Κάποια στιγμή θα προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Μέχρι τότε υπομονή και να θυμάσαι ότι οι αναμνήσεις μας, προσδιορίζουν το ποιοι είμαστε ;) Καλή προσαρμογή λοιπόν στα νέα δεδομένα (η οποία κακά τα ψέμματα στην αρχή θα είναι δύσκολη) και εμείς εδώ είμαστε :hugging: :care:

Nidis_
28-09-07, 19:00
Rozannaaaaaaaaaaa me ekanes na anatrixiaso re xazoooooooooooo :S

Opos eipan kai oi kopelies pio pano.Mia porta kleinei kai mia alli anoigei.(den prokeite na meineis sto xol mi stenaxoriesai :) ).

Cj
28-09-07, 20:35
Απλά μεγαλώνεις..... θα το συνηθίσεις :kissy:

soraver
28-09-07, 22:07
Απλά μεγαλώνεις..... θα το συνηθίσεις :kissy:

koita na deis pou 8a sumfwnhsw me ton cj....
ki egw auto ths elega alla den mporousa na to xwresw se 5 le3eis....

fofoka
28-09-07, 23:52
ροζανούλα μην ανησυχείς!! στην αρχή μπορεί να ειναι λίγο ζόρικα να προσαρμοστείς στην οικογενειακή ρουτίνα αλλά μετά απο λίγο όλα θα φτιάξουν(πίστεψε με στο λέω απο προσωπίκη πείρα):) ;)

Κοκκινονίκος
29-09-07, 11:19
οπως ελεγε και αλικη (αυτη πρεπει να το ελεγε) ... κανε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος :)

Λατρεία
29-09-07, 12:21
οπως ελεγε και αλικη (αυτη πρεπει να το ελεγε) ... κανε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος :)

To αφήνω ασχολίαστο...

Piggy
29-09-07, 12:22
:lool: :lool: :lool:

Xouanita
29-09-07, 16:03
Τα καλύτερα έρχονται τώρα, όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Αυτό έχω να πω ;)

SeRxaNiTsa
29-09-07, 16:56
Έτσι... Και εγώ όταν άφησα το σπιτάκι μου στην Λάρισα... Κλάμα και κακό...
Ένα σφίξιμο στο στήθος...Έτοιμη να σκάσω ένα πράγμα...
Πέρασε ο καιρός και συνήθισα την τωρινή ζωή μου!!!
Όλα καλά θα πάνε Ροζαννούλα :)

Xouanita
29-09-07, 17:18
Μα δεν είναι θέμα συνήθειας. "Αναγκαίο κακό" κι έτσι. Τα καλύτερα είναι ΜΕΤΑ από φοιτητής! Δικά σου λεφτά, λογαριασμό σε κανένα, όπου θες πας, ότι θες κάνεις κτλ. Υπάρχει καλύτερη φάση?

soraver
29-09-07, 17:20
uparxei
na mhn eisai desmios ths douleias sou

Xouanita
29-09-07, 17:41
Θενκς ρε. Με υποχρέωσες :P

md1032
29-09-07, 20:10
Αφου δεν έχετε και στρατιωτικό μια χαρά είστε...

Λατρεία
30-09-07, 00:33
Το ότι δεν έχουμε, δε σημαίνει ότι δεν το περνάμε κ σε ένα βαθμό...

SeRxaNiTsa
30-09-07, 02:14
Τ ά π α :P

md1032
30-09-07, 02:42
u wish :P

SeRxaNiTsa
30-09-07, 10:22
Πφφφ !!! Μdako παραδέξου ήττα!!! :P

Freeman
30-09-07, 12:22
Μα δεν είναι θέμα συνήθειας. "Αναγκαίο κακό" κι έτσι. Τα καλύτερα είναι ΜΕΤΑ από φοιτητής! Δικά σου λεφτά, λογαριασμό σε κανένα, όπου θες πας, ότι θες κάνεις κτλ. Υπάρχει καλύτερη φάση?

Δάνεια, νοίκια, αφεντικά πάνω απο το κεφάλι σου, Ωράρια, μ@λ@κες συνάδερφοι, λεωφορεία, καθημερινότητα, ειδήσεις,πολιτικοί, λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, ρεύματος, νερού, σταθερού πάνω απο το κεφάλι σου ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΦΟΙΤΗΤΗΗΗΗΗΗΗΗΣ!!! :( :( :( :zempe: :( :( :(

Freeman
30-09-07, 12:23
Όλα ένα συνήθειο είναι. Ο άνθρωπος είναι το πιό προσαρμόσιμο πλάσμα επάνω στην γή. Σάν τα καρκινικά κύτταρα ένα πράμα :S :P

md1032
30-09-07, 12:27
ετσι ετσι πέστα :P
SeRxaNouLa :*

Κοκκινονίκος
30-09-07, 12:31
freeman, ξεχασες και το λογαριασμο του ιντερνετ :p

Freeman
30-09-07, 12:32
freeman, ξεχασες και το λογαριασμο του ιντερνετ :p

:mad: Όντως! Αυτόν πού τον βάζεις!!! Άκου εκεί! Δέν έχεις λογαριασμό πάνω απ'το κεφάλι σου λέει! λολ Αλλα εντάξει. Τα παραπάνω ισχύουν άμα ανοίξεις δικιά σου οικογένεια. Τότε θα δίνεις και λογαριασμό στον άντρα σου :P
Θένκς Νικ :P

Nidis_
30-09-07, 13:01
Poly black ta vlepeis ola re giorgo :P

Yparxei kai kaliteri optiki ;)

Freeman
30-09-07, 13:08
ksupnisa straba :S

Λατρεία
30-09-07, 13:11
:shot: :shot: :shot:

md1032
30-09-07, 13:14
χαρείτε το όσο κρατάει :P

Freeman
30-09-07, 13:17
χαρείτε το όσο κρατάει :P

Χαρείτε το όσο κρατάει... γιατί μετά τσούζει :lol::lol:

md1032
30-09-07, 13:59
Τσουζει Σούζη :D

SeRxaNiTsa
30-09-07, 14:33
Mdako θα μας πεις κι άλλα;;; :lool:

md1032
30-09-07, 15:03
Θέλεις? :P

SeRxaNiTsa
30-09-07, 15:17
Δεν είναι ανάγκη μην κουράζεσαι... Εσένα σκέφτομαι!!!:clap:

md1032
30-09-07, 15:21
αχουτοοοοοοοοοοοοοοοοο με σκλαβώνει

SeRxaNiTsa
30-09-07, 15:25
:good_vs_bad:

a$wto$
01-10-07, 14:17
...είναι ένα απ αυτά που δεν αντέχω να βιώνω :(

Αυτό είναι το τελευταίο μου ποστ απ το φοιτητικό μου σπιτάκι, το οποίο φιλοξένησε για 4 χρόνια εμένα, τις χαρές και τις λύπες μου, τους ενθουσιασμούς και τις απογοητεύσεις μου, τις μεγάλες και μικρές στιγμές μου...Σε λίγο θα είναι άδειο κ δε θα χει μέινει τίποτα απ όλα αυτά εδώ...

Είναι τόσο δύσκολο να κλείσω την πόρτα πίσω μου :(

Aντίο
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(Eσυ εκλαψες απο λυπη εγω παλι ειχα κλαψει τοτε απο μεγαλη χαρα.Μιλαμε παρτυ εκανα! Επεστρεφα μετα απο τοσα χρονια πισω στην πολη μου,στην θαλπωρη του σπιτιου,"εδω που εχει παντα ηλιο" :)

Σημασια εχει να μην ξεχασεις ολα οσα βιωσες εκει,καλα και κακα γιατι ειναι πλεον μερος του εαυτου σου και σου εμαθαν πολλα.
Σιγουρα θ'αλλαξει ο τροπος ζωης σου τωρα αλλα σημασια εχει οτι εσυ εισαι ο ιδιος ανθρωπος και οι αναμνησεις ειναι δικες σου για παντα.
Αν βεβαια αλλαζες κι εσυ ετσι γρηγορα τοτε θα επαιζε αμνησια ή προβλημα ταυτοτητας... :lol:

Καλη τυχη στη νεα σου ζωη Ροζαννα και μην στεναχωριεσαι.Τιποτα και κανενας δεν ειναι αναντικαταστατος,τα παλια αλλαζουν με νεα που τις περισσοτερες φορες μας βγαινουν τελικα σε καλο!

Και εις αλλα με υγεια λοιπον ;)

Xouanita
01-10-07, 14:36
Δάνεια, νοίκια, αφεντικά πάνω απο το κεφάλι σου, Ωράρια, μ@λ@κες συνάδερφοι, λεωφορεία, καθημερινότητα, ειδήσεις,πολιτικοί, λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, ρεύματος, νερού, σταθερού πάνω απο το κεφάλι σου ΦΤΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΦΟΙΤΗΤΗΗΗΗΗΗΗΗΣ!!! :( :( :( :zempe: :( :( :(

Ααααααα τέλεια! Εσύ είσαι ό,τι πρέπει για να της φτιάξεις τη διάθεση! :D
Για καλό σε φωνάξαμε? Αν αυτοκτονήσει ο κοπέλα μετά απο αυτά, το κρίμα στο λαιμό σου :P

soraver
01-10-07, 14:38
Ααααααα τέλεια! Εσύ είσαι ό,τι πρέπει για να της φτιάξεις τη διάθεση! :D
Για καλό σε φωνάξαμε? Αν αυτοκτονήσει ο κοπέλα μετά απο αυτά, το κρίμα στο λαιμό σου :P

pes ki alla freeman :DDDD

Freeman
01-10-07, 14:42
Kapoios prepei na tin psuthirisei thn alitheia. Kapoios prepei na tis prosferei to prasino xapaki ston kosmo tou MATRIX. Kapoios prepei na tis peis pos ta duskolotera EPONTAI!!!!
:( o kliros peftei se emena :(:(:( :P:P:P:P:P

soraver
01-10-07, 14:45
Δεν είναι ανάγκη μην κουράζεσαι... Εσένα σκέφτομαι!!!:clap:

ki egw :md1032:

Xouanita
01-10-07, 14:45
Ναι καλά. Ειδες "Αποχαιρετισμός" και είπες να την "αποχαιρετήσεις" μια κι έξω! ;) :D :D

Freeman
01-10-07, 14:51
"Ποτέ μήν κρίνεις ένας αποχαιρετισμό... Κρίνε μονάχα αυτόν που φεύγει" :D:D:D lol

Xouanita
01-10-07, 14:52
"Κρίνε" όχι "γ... του τα πέταλα", "τσεκούρωσε", "πάτησε τον κάτω" κτλ :D

Freeman
01-10-07, 14:59
:lol::lol::lol:

Λοιπόν Ροζαννούλα άκου να σου πω...

Να χαίρεσαι Ροζανούλα μου λοιπόν για έναν και μόνο λόγο.
Όχι για το λιμάνι που ήσουνα και πρεπει να αφήσεις πίσω,
ούτε για τον νέο προορισμό και το νέο λιμάνι που θα πιάσεις.
Να χαίρεσαι για το ταξίδι που πρόκειται να ξεκινήσεις.
Να εύχεσαι να΄ναι μακρύς ο δρόμος.
Να χαίρεσαι για αυτά που θα σου προσφέρει.
Σου λένε όλοι οτι τώρα ξεκινανε τα δύσκολα,
Μα τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου
Να εύχεσαι να΄ναι μακρύς ο δρόμος.
Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι
που με τι ευχαρίστηση, με τι χαρά
θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοϊδωμένους
να σταματήσεις σε εμπορεία Φοινικικά,
και τες καλές πραγμάτειες ν΄αποκτήσεις,
σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κι έβενους,
και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,
όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά
σε πόλεις Αιγυπτιακές πολλές να πας,
να μάθεις και να μάθεις απ΄τους σπουδασμένους.
Πάντα στον νου σου να ΄χεις την Ιθάκη.
Το φθάσιμον εκεί είν΄ ο προορισμός σου.
Αλλά μη βιάζεις το ταξίδι διόλου.
Καλύτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει
και γριά πια ν΄αράξεις στο νησί,
πλούσια με όσα κέρδισες στον δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

Η Ιθάκη σ΄έδωσε το ωραίο ταξίδι.
Χωρίς αυτήν δεν θα ΄βγαινες στον δρόμο.
΄Αλλα δεν έχει να σε δώσει πια.
Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε.
΄Ετσι σοφή με άσπρα μαλλιά που έγινες, με τόση πείρα,
ήδη θα το κατάλαβες οι Ιθάκες τι σημαίνουν.

Γιαυτό σου λέω. Χαμογέλα :D

Xouanita
01-10-07, 15:03
χαχαχαχα ολόδικό σου, απ ότι βλέπω :D

Argonauths
01-10-07, 16:07
Pozanna, apo proswpikh peira mporw na sou pw pws twra 8a 3ekinhsei gia ta kala h omorfh zwh. Exei men ta zoria ths alla panw ap' ola metrane ta euxarista. To kata poso euxarista 8a einai e3artatai 95% apo esena kai to allo 5 % einai o kairos kai h aproblepth peristash pou mporei na brei ton ka8ena mas.

Kai emena mou kakofanhke otan metakomisame apo Volo sthn Nyrembergh Germanias opou ezhsa 14 xronia. Otan pantreuthka kai metakomisa pali apo Nyrembergh - Stutgardh. Den htan epishs eukolo gia emena epeidh anagkasthka na afhsw pisw mou polla perissotera ap' osa eixa afhsei Ellada.
Parolla tauta mporw na pw pws eimai eutyxismenos pou hr8an ta pragmata akribws etsi.

Na prosexeis na mhn sta8ei o idios sou o eautos empodio sthn eutyxia sou kanontas to la8os na arneisai na prosarmosteis.

SeRxaNiTsa
01-10-07, 19:11
ki egw :md1032:

Έρε το θηρίο τι έβγαλεεεεεεεεεεεε...:clap: Γιο!!! :zempe:

md1032
01-10-07, 20:15
lol @ emoticon code :D

Xouanita
01-10-07, 20:35
Pozanna, apo proswpikh peira mporw na sou pw pws twra 8a 3ekinhsei gia ta kala h omorfh zwh. Exei men ta zoria ths alla panw ap' ola metrane ta euxarista. To kata poso euxarista 8a einai e3artatai 95% apo esena kai to allo 5 % einai o kairos kai h aproblepth peristash pou mporei na brei ton ka8ena mas.

Kai emena mou kakofanhke otan metakomisame apo Volo sthn Nyrembergh Germanias opou ezhsa 14 xronia. Otan pantreuthka kai metakomisa pali apo Nyrembergh - Stutgardh. Den htan epishs eukolo gia emena epeidh anagkasthka na afhsw pisw mou polla perissotera ap' osa eixa afhsei Ellada.
Parolla tauta mporw na pw pws eimai eutyxismenos pou hr8an ta pragmata akribws etsi.

Na prosexeis na mhn sta8ei o idios sou o eautos empodio sthn eutyxia sou kanontas to la8os na arneisai na prosarmosteis.

:congrats: :congrats: :congrats: :congrats: Ετσι ακριβώς! Αψογος!

Λατρεία
01-10-07, 23:56
:sniff:

Xouanita
02-10-07, 10:12
Τα τύπωσες????????? ε? εεεεεε???
Σκέφτηκα χθες, στειλ' τα μου mail να τα κολλήσω εγώ. ;)

maRtina
02-10-07, 11:05
Rozanoyla moy to pan sth zoi einai na eisai eyeliktos kai prosarmostikos...ola 8a pane kala ...ygeia na exeis kai grigora 8a sini8iseis th nea sou zoi ...to parel8on 8a einai mia omorfi anamnisi , oytos i allos pote de diagrafete , panta to koubalame mazi mas ....Ti 8elei na pei o poiitis? ade ade ola kala 8a einai

kako_paidi®
02-10-07, 17:33
Εγώ Ροζάνα μου θα σου πω, ότι....

Απλά να χαίρεσαι που σε αξίωσε η ζωή και η τύχη, και κατάφερες να περάσεις όλα όσα πέρασες αυτά τα 4 χρόνια, μέσα εκείνο το φοιτητικό σου σπίτι!

Να χαίρεσαι που στεναχωριέσαι τώρα που τελείωσαν, γιατί αυτό σημαίνει πως πέρασες καλά...

Ορισμένα πράγματα πρέπει να τελειώσουν για να γίνουν χαρούμενα, γιατί διαφορετικά τα κοντοζυγώνει η ρουτίνα, έτοιμη να τα "σκοτώσει"!

Οπότε δώσε τους το συναίσθημα που αξίζουν... τώρα πλέον που είναι τα "απολογιστικά"... και πάρε θάρρος από αυτά, για να φτάσεις στα ακόμα καλύτερα.

Βάλε σαν στόχο σου, να κάνεις αυτά τα τέσσερα χρόνια να μοιάζουν σαν μια απλή χαρούμενη καθημερινότητα, γιατί την μαγεία θα την ζεις πάντα στο παρόν σου και όλα αυτά τα καταφέρεις μόνο με καλή διάθεση και χαμόγελο! ;)