PDA

Επιστροφή στο Forum : ποτέ μην οδηγείτε μεθυσμένοι

Piggy
29-10-07, 12:33
ειλικρινά σοκαρίστηκα :( :( :( :cry: :cry: :cry:

Jacqueline Saburido (http://www.viciousenterprises.com/summersblog/2006/03/drinking-and-driving-jacqueline.html)

soraver
29-10-07, 12:36
to stomaxi mou....

Alikafros
29-10-07, 13:01
ανατρίχιασα :( :( :( :( :( :(

Argonauths
29-10-07, 13:47
molis eixa faei... :(

Κοκκινονίκος
29-10-07, 16:03
ναι, το χα ξαναδει παλιοτερα...γιάιξξξ..

mesoua?
29-10-07, 17:16
pws apo thn mia stigmh sthn allh katastrefete olh sou h zwh!mhpws na 3anadiavasoume to post ths piggy gia thn trapeza tou xronou loipon?:sniff: :( :( :(

fofoka
29-10-07, 20:22
δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφούν οι εικόνες!!!:( :( :( :cry: :cry:

Piggy
29-10-07, 23:35
σήμερα πέρασε μια κοπέλα με τους γονείς της από την δουλειά μου σε παρόμοια κατάσταση αλλά περπατούσε μόνη της καλά, φορούσε γάντια,ένα όμορφο καπελάκι και γυαλιά,τι σύμπτωση κι αυτή την ίδια μέρα που έβαλα το post, η καρδιά μου πιάστηκε :(

Aetonail
29-10-07, 23:50
:(

a$wto$
30-10-07, 09:44
This picture was taken 4 years after the accident and the doctors are still working on Jacqueline, whose body is 60% covered with severe burns.

Και μονο που επεζησε απο τετοια εγκαυματα ειναι ιατρικο θαυμα...
Ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι καλο που τα καταφερε ή οχι :sad:

Το σιγουρο παντως ειναι οτι μεθη,κινητο τηλ,σεξ, απαγορευονται με την οδηγηση :(

Ακομη και η συζητηση με τον οδηγο ειναι επικiνδυνη

Xouanita
30-10-07, 10:14
Απο τις αντιδράσεις σας... δεν νομίζω να αντέχω να το δω :sad:

Nidis_
30-10-07, 10:22
:(

Freeman
30-10-07, 10:40
:(. Πραγματικά. Αξίζει κάποιος να ζεί σε τέτοια κατάσταση; (Ρητορική ερώτηση. Κανείς δέν μπορεί να απαντήσει...) :(:(:(:(:(:(

maRtina
30-10-07, 14:42
Κριμα πολυ κριμα, ομορφη κοπελα αλλα... ατυχη ....μετα σου λενε αν πιστευεις στην τυχη η οχι ...:mlk:

soraver
30-10-07, 17:28
Ακομη και η συζητηση με τον οδηγο ειναι επικiνδυνη

sth mhxanh isws... sto autokinhto o odhgos krinei pote mporei na milhsei kai pote oxi.... 3ereis poses fores tous akouw na milane kai den dinw shmasia?

maRtina
31-10-07, 10:26
σταυρο τι γαματη υπογραφη ειναι αυτη ρε λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

soraver
31-10-07, 12:52
se para3eneuei?
ta agwrakia kata kanona to kanoun auto, autoi pou lene pws den to kanoun apla ntrepontai na to paradextoun .-

maRtina
31-10-07, 13:09
poio ayto? na ka8este me gymno to kolaraki kai to poulaki sta xortaria?
kai ama kolisei kana tsimpoyri to kolaraki ? looooooooooooooooooooooooooool

a$wto$
31-10-07, 13:37
sth mhxanh isws... sto autokinhto o odhgos krinei pote mporei na milhsei kai pote oxi.... 3ereis poses fores tous akouw na milane kai den dinw shmasia?Οταν η μηχανη ξεπερασει τα 50-60Km/h δεν τον ακους :P
Περα απ'την πλακα εχω παρατηρησει απο πααααρα πολλους (συγγενεις,φιλους,γνωστους) οτι ελαχιστοι ειναι οι οδηγοι που ΔΕΝ επιρρεαζεται η οδηγικη τους ικανοτητα απ'την συζητηση.Γι'αυτο αποφευγω να τους μιλαω οταν ειμαι επιβατης ή τους πετυχω στο κινητο να οδηγουν.

Μαλιστα ο www.oasth.gr παρουσιαζει ως μεγαλο επιτευγμα την εγκατασταση GPS με αυτοματη προηχογραφημενη αναγγελια των στασεων και αναφερει ως ενα απ'τα πλεονεκτηματα την μεγαλυτερη ασφαλεια μετακινησης επειδη δεν απασχολειται ο οδηγος μ'ερωτησεις απ'τους επιβαινοντες.

maRtina
31-10-07, 13:43
επομενη σταση next stop συμμαχικα . Στάση buss stop Συμαχικα , επομενη σταση next stop συμμαχικα , σταση buss stop συμμαχικα ...κολλαει πολλες φορές... ο οδηγος μπορει να απαλλασετε αλλα οι καημενες οι γιαγιαδες κατεβαινουν και αναρωτιουνται που προσγειωθηκαν χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

a$wto$
31-10-07, 13:58
Οντως Πρωινή (Matin στα γαλλικα :D)) πολυ μπαχαλο το συστημα και ακρως εκνευριστικο!!Προτιμω να παω με τα ποδια να κανω και την γυμανστηκουλα μου παρα ν'ακουω αυτη την παπαρια καθε 2 λεπτα.Αν τυχει και πας Αθηνα θα δεις οτι ειναι αντιγραφη απο το Metro.Αν δεν κανω λαθος πρεπει να τα ηχογραφησε η ιδια εταιρια (ιδια γυναικεια φωνη). "Next stop Monastiraki ntig ntog ntig,Επομενη σταση Μοναστηρακι ντιγκ,ντογκ,ντιγκ"

φερτε μου ενα πριοοοοννιιιιιιιιιι :crazy: :crazy:

Freeman
31-10-07, 14:09
Τουλαχιστον η τεχνολογια στο μετρο ειναι αξιοπιστη και πολυ καλυτερη γιατι δεν ειναι GPS (δεν θα εχει σημα ουτως η αλλως :lol: ) αλλα αλλη μεθοδο.

Το gps των λεοφωρειων κολλαει πολλες φορες. Εμενα μου ετυχε να λεει νεξτ στοπ ταδε, ενω την ταδε οδο την ειχα ηδη περασει :lol:

soraver
31-10-07, 18:25
edw exoun balei mia paparia sta troleu...
auto to mauro me ta kokkina gramata. hlektroniko pinaka to lene? kapws etsi. kai grafei poia einai h epomenh stash. auto omws paizei swsta, den einai me GPS alla me keraioules stis staseis.

a$wto$
01-11-07, 09:25
edw exoun balei mia paparia sta troleu...
auto to mauro me ta kokkina gramata. hlektroniko pinaka to lene? kapws etsi. kai grafei poia einai h epomenh stash. auto omws paizei swsta, den einai me GPS alla me keraioules stis staseis.o OΑΣΘ φροντισε να βαλει και τον ηλεκτρονικο πινακα που λες.Ολα ομως παιρνουν πληροφοριες απ'το GPS κι ετσι γινεται αυτο που λεει ο Γιωργος πριν :lol:

soraver
01-11-07, 10:24
rompes ginontai :s
eutuws sto troleu paizei ok (fusika den tolmane na to kanun sta leoforeia... fantasou twra na baloun mhxanakia tetoia stis staseis sto menidi... den 8a minei tpt or8io)

shmeiwsis: to menidi einai h perioxh pou mesa sth mesh tou kentrikou dromou stamatane 2 autokinhta kwlo me kwlo kai antallasoun emporeumata. sunh8ws narkwtika.... eseis ekeipanw exete ena analogo.. kati me -potamo- den 8umamai.

Freeman
01-11-07, 10:26
dendropotamos. :lol:

soraver
01-11-07, 10:31
a geia sou

maRtina
02-11-07, 12:59
δενδροποταμος , κουφαλια , Γιανιτσα χαμοσασα