Επιστροφή στο Forum : Ο οργασμός της κουκουβάγιας
http://www.geocities.com/s181083/romance.jpg
Αγαπητή μου Piggy.
Σου γράγω αυτό το γράμμα για να σε ενημερώσω για την σειρά μου που γυρίζω για την τηλεόραση. Από αυτές τις σαπουνόπερες, ξέρεις, τις Βραζιλιάνικες. Όλα καλά και όλα ωραία στα γυρίσματα της σειράς μέχρι που εμφανίστηκαν δύο νεαρά άτομα 25 χρονών περίπου. Ο Νιδις Ζάν Χοσέ Καρύδας και ο Νίκρεδ Αλέ Καριόκας. Καλά παιδιά καί τα δύο, δεν μπορώ να πω, αλλά λίγο γκάου. Θέλω να πω… λίγο ιδιόμορφα. Θέλω να πω, μπλέκονται συνέχεια στο πόδια μου. Αλλα εντάξει, αποφάσισα να τους ανέχομαι. Θα σου πω λίγα πράγματα για τον καθένα Ο Νιδις παιδί από την Θεσσαλονίκη, γόης. Ωραίο παιδί δεν μπορώ να πω. Καμιά κοπέλα δεν θα μπορούσε να του αντισταθεί. Αλλά δυστυχώς έχει IQ ραδικιού. Δεν νιώθει, δεν του κόβει. Ο Νικρεδ από την άλλη είναι από Αθήνα. Έξυπνος, (λέμε τώρα) καταφερτζής αλλά έχει να σταυρώσει γυναίκα από τότε που γεννήθηκε. Συγνώμη, κόβω λίγο απότομα εδώ το γράμμα μου γιατί έχει έρθει κόσμος για τα γυρίσματα. Θα επικοινωνήσω μαζί σου πάλι αύριο!
Με αγάπη
Freeman
-------------------------------
Ο ήλιος τζιτζίριζε έντονα πάνω από την πόλη. Η ώρα έδειχνε 1:27 το μεσημέρι. Αλλα η μπαταρία του ρολογιού είχε πέσει οπότε θα ήταν λογικά κατά τις 3 το μεσημέρι. Ο Νικρεδ βγαίνει από το δωμάτιό του, κατευθύνεται στην κουζίνα και από εκεί μπαίνει στο δωμάτιο του Νιδι όπου και τον βρίσκει να κοιμάται.
-Νιδι! Ξύπνα! Δεν νομίζεις ότι πρέπει να φτιάξουμε κάτι να φάμε; Τόσες ώρες κοιμάσαι πια!
-Πέτα καμιά πίτσα στο φουρνάκι ρε. Το στομάχι μου χορεύει μακαρένα. Άσχημο ξενύχτι χθες βράδυ.
-Τι εννοείς! Αφού εχθές το βράδυ κοιμηθήκαμε νωρίς! 11 η ώρα ήμασταν στο κρεβάτι!
-Α ναι δεν σου είπα… Με πήρε το βράδυ τηλέφωνο η Λάουρα μαζί με την Ελεονόρα να πάμε για κανένα ποτό. Αλλά δεν σε ξύπνησα να έρθεις μαζί γιατί λυπήθηκα ρε να σε ξυπνήσω, κοιμόσουν σαν πουλάκι.
- ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ! ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ!!!
«Πρόκειται περί ηλιθίου συγκατοίκου!!! Πρέπει να το δεχτώ!!!» συλλογίζεται ο Νικρεδ χτυπώντας με δύναμη την πόρτα του δωματίου κατευθυνόμενος στην κουζίνα προκειμένου να φτιάξει κάτι πρόχειρο για φαγητό.
-Έλα ρε εντάξει μην τρελαίνεσαι! λέει ο Νιδις κατευθυνόμενος και αυτός στην κουζίνα φορόντας μόνο το εσώρουχό του. Δεν πήγαμε τελικά για ποτό οπότε δεν έχασες και τίποτα.
-Μα αφού είπες πως ξενύχτησες.
-Ναι. Δεν πήγαμε για ποτό. Τις είπα και ήρθαν εδώ στο σπίτι. Εδώ καθίσαμε.
Ο Νικρεδ φανερά παγωμένος σταματάει να κάνει ότι κάνει στον πάγκο της κουζίνας και γυρίζει προς τον Πέδρο με βλέμμα που πετάει φωτιές.
-Ήσουν μόνος εδώ, μαζί με δύο γυναίκες ΔΙΨΑΣΜΕΝΕΣ και με άφησες να είμαι μέσα στο δωμάτιό μου και να κοιμάμαι…
-Όχι αυτό δεν είναι αλήθεια… Είπα την Ελεονόρα να έρθει να σε ξυπνήσει αλλά προφανώς δεν το έκανε!
-Επαναλαμβάνω… ΉΣΟΥΝ ΜΟΝΟΣ ΕΔΩ ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ!!!
-Έλα ρε Νικρεδ τώρα! Χαλάρωσε δεν κάναμε δά και τίποτα! Μόνο σεξ κάναμε στο δωμάτιό μου για να μην σε ξυπνήσουνε με τις φωνές τους.
-Έκανες σεξ και με τις δύο;
-Ε τι να έκανα ρε συ; Αφού εσύ κοιμόσουν!!!
Ο Νικρεδ σφίγγει το μαχαίρι που κρατούσε στο εσωτερικό της παλάμης του
-ΜΗ! ΜΗΗΗ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΙΚΡΕΔ! ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ!!! ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ! ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ! ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑ!
Το κυνηγητό κράτησε αρκετά λεπτά αλλα ο αγώνας έληξε με ισοπαλία. Ο Νικρεδ συνέχισε το μαγείρεμα και την στιγμή που άνοιξε το ψυγείο βρήκε μέσα έναν φάκελο με ένα γράμμα.
--------
Αγαπητή Piggy
Ο Νικρεδ και ο Νιδις είναι φιλαράκια αρκετά χρόνια. Σπούδαζαν μαζί και συγκατοικούσαν στα φοιτητικά τους χρόνια. Τώρα συγκατοικούν μαζί σε ένα τριάρι στο κέντρο της πόλης άνεργοι πλέον αναζητώντας μεροκαματάκια εδώ και εκεί. Τι εδώ και εκεί δηλαδή, όλο στα πόδια μου τριγυρίζουν. Αν και δεν νομίζω να το κάνουν επίτηδες. Απλά δεν παίρνουν χαμπάρι. Μπλέκονται στο σήριαλ, αλλά αυτοί νομίζουν ότι ζουν την πραγματική ζωή. Τρέχα γύρευε δηλαδή.
Με αγάπη
Freeman.
Η Κριστυ στέκεται μπροστά στον Αντώνιο μέσα στην μεγάλη τους έπαυλη και του μιλάει με μάγουλα γεμάτα δάκρυα και μάτια κόκκινα.
-Αντώνιο! Γιατί μου το έκανες αυτό μου λες; Ε; Πώς μπόρεσες! Πες μου γιατί; Γιατί; Γιατί; Πες μου! Γιατί δεν μου μιλάς! Πες μου!
-Κρίστυ! την αγαπώ! Πάντα την αγαπούσα! Στην αρχή γινόταν παρά την θέλησή μου αλλά μετά την αγάπησα!
-Πώς μπόρεσες να κάνεις παιδί μαζί της την στιγμή που έχω μέσα στην κοιλιά μου το παιδί σου! Μου λες;
-Κρίστυ σταμάτα σε παρακαλώ! Δεν μπορείς να καταλάβεις!
-Τι να καταλάβω Αντώνιο! Τι! Τι τι τι τι τι !!!!!
Η Κρίστυ τραβάει τον Αντώνιο από το μπράτσο περιμένοντας εξηγήσεις, όταν ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι της εξώπορτας.
-Ροζάννα! Πήγαινε να ανοίξεις! Λέει η Κρίστυ στην δούλα της.
-Μάλιστα κυρία.
-Καλησπέρα σας,
-Καλησπέρα.
-Είμαι ο Νιδις Ζάν Χοσέ Καρύδας.
-Είμαι η Ροζάννα σκέτο. Τι θα θέλατε;
-Βασικάαα… Διάβασα μια αγγελία για συντηρητή πισίνας. Ζητάτε…
-Α ναι, κατάλαβα. Όχι κάνετε λάθος. Το δίπλα ακριβώς σπίτι έχει βάλει την αγγελία. Εμείς έχουμε ήδη συντηρητή.
-Ποιος είναι Ροζάννα; Φωνάζει η Κρίστυ από μέσα.
-Είναι κάποιος Νιδις παραπίμ παραπόμ καρύδας, λέει πως βάλαμε μια αγγελία για συντηρητή πισίνας.
Εκείνη την στιγμή ο Αντώνιο φεύγει από το σπίτι. Η Κρίστυ σκουπίζει τα δάκρυα και πηγαίνει προς την είσοδο.
-Πήγαινε μέσα Ροζάννα!
-Μάλιστα κυρία.
-Λοιπόν; Είστε ο Νίδις παραπίμ παραπόμ Καρύδας!
-Όχι, είμαι ο Νιδις Ζάν Χοσέ Καρύδας
-Α μάλιστα. Είσυε συντηρητής πισίνας.
-Ναι. Για την αγγελία, αλλά χτύπησα λάθος πόρτα από ότι είπε η δεσποινίς Ροζάννα.
Ο Νίδις έστριψε να φύγει. Από το μυαλό της Κρίστυ πέρασε η εικόνα του Αντώνιο να κάνει έρωτα με άλλη γυναίκα. Το μυαλό της θόλωσε κατευθείαν!
-ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Φωνάζει η Κρίστυ. Όχι δεν κάνατε λάθος… Στο σωστό σπίτι ήρθατε, περάστε μέσα.
Μετά από λίγες ώρες ο Νίδις επιστρέφει σπίτι και βρίσκει τον Νικρεδ σε στάση γιόγκα.
-Λοιπόν; Πώς πήγε η συνέντευξη;
-Καλή. Ωραία. Μια χαρά! Υπέροχα!
-Τι θες να πεις! Σε προσλάβανε κατευθείαν!
-Όχι.
-Τι θες να πεις… Τότε;
-Έκανα σεξ με την οικοδέσποινα…
Ο Νικρεδ πέφτει κάτω από την στάση γιόγκα, ξεμπλέκει πόδια και χέρια και στρέφει την προσοχή του στον Νίδι.
-Τι; Και;
-Καλή. Ωραία. Μια χαρά! Υπέροχα!
-Και με την δουλειά;
-Δεν ξέρω… Μου είπε να ξαναπεράσω να το κουβεντιάσουμε.
-Μάλιστα… Δεν σε πιστεύω ώρες ώρες.
Pragmati kameno alla oraio.
Synexise kyrie senariografe :P
:congrats:
polu sex.....
kairos na pesei k ligo 3ulo ;ppppp
Σημείωση: Τα δύο παραπάνω επεισόδια υπέρστησαν κάποιες τροποποιήσεις όσο αφορά κυρίως τα ονόματα των πρωταγωνιστών. Παρακαλώ να τα ξαναρίξετε μιά ματιά καθότι έρχονται καινούρια επεισόδια της σειράς! ;)
Με εκτίμηση
Freeman
Ποιος είναι αυτός ο Αντόνιο; :confused:
Ροζάννα δούλα μου.... μ' αρέσει :lol:
A σου έχει ξεφύγει κι ένας Πέδρο μέσα :lol:
lol !!! :lol: O Αντώνιο είναι κομπάρσος. Μήν τον δίνεις σημασία. :lol:
http://www.alter.gr/images/ratings/red5.jpgΑκατάλληλο για ανήλικους
Αγαπητή Piggy.
Χαίρομαι που τα ξαναλέμε. Είχα καιρό να σου γράψω. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς θέλησα να βάλω και λίγη περιπέτεια. Φόνο, αγωνία, πλοκή. Τί θέλω να πώ; Ο Νιδις έκανε καλά την δουλειά του σάν συντηρητής πισίνας. Με την πάροδο των ημερών ανέπτυξε οικιότητα με την Ροζάννα. Βγαίναν και για ποτό (στο εντελώς φιλικό παραδόξως αφού η Ροζάννα δέν ήθελε να κανει τίποτα ερωτικό με τον Νιδι γιατί ήξερε πως είχε ερωτικά πάρε δώσε με την Κρίστυ). Με τα πολλά λοιπόν η Ροζάννα γνώρισε τον φίλο του Νιδι τον Νικρεδ και αναπτύχθηκε αίσθημα μεταξύ τους. ---
Νωρίς το απόγευμα. Ο καιρός ζεστός. Η Ροζάννα είναι ξαπλωμένη γυμνή στο κρεβάτι του δωματίου της και σκέφτεται διάφορα πράγματα με σκοπό να βγεί απο την βαρεμάρα της στιγμής. Η κυρία της η Κρίστυ έλειπε απο το σπίτι. Το αεράκι που έμπαινε απο το μισάνοιχτο παράθυρό της χάιδευε απαλά το γυμνό της κορμί. Έκλεισε τα μάτια της και άφησε τον εαυτό της να απολαμβάνει το κελάιδημα των πουλιών. Ο ήχος απο τις σούστες του κρεβατιού και οι δονήσεις της αποσπούσαν την προσοχή. Μιά κραυγή την έκανε να επανέλθει στην πραγματικότητα.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΣΣΣ ΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧ!!! ακούστηκε απο τον στόμα του γυμνού Νικρεδ ο οποίος έπειτα έγειρε το σώμα του δίπλα απο το σώμα της Ροζάννας.
-Ήταν καταπληκτικό αγάπη μου. Δέν έχω ξανανιώσει τέτοια ηδονή! λέει ο Νικρεδ.
-Ούτε εγώ μωρό μου! Ήταν υπέροχα!
Εκείνη την στιγμή ακούστηκε ένα βουητό, ήταν ο ήχος του αυτοκινήτου της Κρίστυ που επέστρεφε στο σπίτι.
-ΩΧ ΑΜΑΝ! ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! Ντύσου γρήγορα! Πρέπει να φύγεις, δέν πρέπει να σε βρεί εδώ, θα με σκοτώσει. Μου απαγορεύει να φέρνω γνωστούς μου στο σπίτι!
Στο σπίτι είχαν αρχίσει να ακούγονται βήματα. Η Κρίστυ απο το γκαράζ είχε μπεί ήδη μέσα στην έπαυλη.
-Γρήγορα! Τρέχα φύγε απο το παράθυρο.
Ο Νικρεδ έντρομος απο τον πανικό τρέχει προς το παράθυρο...
-Περίμενε! Είσαι γυμνός! Πιάσε τα ρούχα σου, ντύσου!
Η Ροζάννα πετάει τα ρούχα του Νικρεδ προς την κατεύθυνσή του. Αυτός βρισκόμενος μπροστά απο το παράθυρο, θέλεις λίγο το άγχος, λίγο ο πανικός, δέν προλαβαίνει να τα πιάσει και τα ρούχα χάνονται έξω απο το παράθυρο.
-Θεέ μου! φωνάζει ο Νικρεδ. Βρισκόμαστε στον 3ο όροφο! Είσαι τρελή; Πώς θα φύγω απο εδώ μέσα! Και μάλιστα γυμνός!!!
Πρέπει να φτιάξω τα τακουνάκια μου ρε γμτ... με άκουσαν!
Να θυμηθώ να στείλω αυτή την αλλοπαρμένη στον τσαγκάρη!
Mόλις το ανακάλυψα αυτό :ohh: :ohh: :ohh:
Κ δουλάρα κ με τον νικρεντ???
Αααααν είναι η μοίιιιιιρα μουυυυυ σαααααακατεμέεεεενη:omg:
doulara leei? egw moulara diabasa ;pppp
Ο Νικρεδ τρέχει προς την ντουλάπα για να βρεί κάτι να φορέσει. Τα βήματα ακούγονται εντονότερα και η πόρτα του δωματίου ανοίγει απότομα. Η Ροζάννα ίσα που προλαβαίνει να σπρώξει τον Νικρεδ μέσα στην ντουλάπα!
-Τί κάνεις εδώ ημίγυμνη τέτοια ώρα; ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΕΜΠΕΛΑ! Η μπουγάδα περιμένει! Εγώ θα βρίσκομαι στο καθιστικό με τον Αντώνιο. Σε 5 λεπτά να έχεις κατέβει και να τελειώσεις με τις δουλειές που σου έχω αναθέσει!
-Μάλιστα κυρία :(
Η πόρτα κλείνει με δύναμη. Ο Νικρεδ βγαίνει απο την ντουλάπα.
-Μα καλά τί φόρεσες;
-Τί φόρεσα.
-Αυτή είναι μιά στολή πιγουίνου!
-Μέσα στο σκοτάδι της ντουλάπας περιμένεις να βρώ κάτι της προκοπής;
-Ούτως η άλλως δέν έχει τίποτα το ανδρικό εκεί μέσα. Τουλάχιστον με την στολή δέν θα μπορέσουν να δούν το πρόσωπό σου. ΜΠΡΟΣ ΦΥΓΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ!
Ο Νικρεδ βγαίνει απο το παράθυρο και ισορροπεί απο το περβάζι του παραθύρου. τεντώνεται και καταφέρνει να πιάσει ένα μεγάλο κλαδί μιάς συκιάς που βρισκόταν εκεί. Σκαρφαλωμένος στην συκιά. Ήταν ο μόνος τρόπος να φτάσει στο έδαφος...
Η Κρίστυ στεκεται μπροστά απο το τζάκι κοιτάζοντας έξω απο το παράθυρο. Ο Αντώνιο μπαίνει στο δωμάτιο.
-Κρίστυ! Θέλω να με συγχωρέσεις! Δέν θέλω να τελειώσουμε έτσι την σχέση μας. Σε αγαπώ!
-Αυτά να τα σκεφτόσουν πρίν να κάνεις παιδί με την γυναίκα του αδερφού μου! Θα σε πάω στα δικαστήρια Αντώνιο! Θα σε καταστρέψω! Έχω επίσης ένα παιδί σου στα σπλάχνα μου!
-Μην μιλάς έτσι σέ παρακαλώ. Το παιδί σου... παιδί μας, θα το υιοθετήσω μόλις γεννήσεις. Θα το μεγαλώσω άψογα!
-Όχι Αντώνιο. Δέν θα μου πάρεις το παιδί!
-Δέν μπορώ να ζήσω μαζί σου Κρίστυ. Και αυτό το παιδί το αγαπώ, το θέλω!
-Αντώνιο....βλέπω ένα πουλί!
Ο Αντώνιο σκύβει διακριτικά και βλέπει το φερμουάρ του παντελονιού του.
-Βλέπω ένα μεγάλο πουλί Αντώνιο! Έξω απο το παράθυρο, έναν πιγουίνο!
Πρίν καταλάβει καλά καλά ο Αντώνιο τί εννοεί η Κρίστυ, εκείνη είχε φύγει απο το δωμάτιο και έφτανε στην εξώπορτα την επαυλης για να δεί τί συμβαίνει έξω.
ΜΠΑΜ!! ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!!
Τρείς πυροβολισμοί ακούστηκαν...
polu sex re paidi mou... to pernaei k emmesa... "ena pouli pidi3e to mpalkoni k epese se mia sukia" dld bazei k omofilofilikes taseis ston ths moularas malista malista
/me pianei ton freeman k ton bazei ston kokkino kanape tou peristeriou.
gia pe mas, eblepes polles metaglwtismenes brazilianikes tsontes mikros?
(pantws mhn tou to peite, alla mou arese ;p)
Καραλολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ :lol:
Να θυμηθώ να στείλω αυτή την αλλοπαρμένη στον τσαγκάρη!
Θέλω αύξηση!!!:wait:
nai, to 3erokomato psomi pou ths dineis na mh einai k toso 3ero ;p
Aι μαρή από δω που με θες και αύξηση! Άντε μη σου κάνω μείωση! Για να αλωνίζουν περισσότεροι άχρηστοι πιγκουίνοι στη συκιά του σπιτιού; :P
Τρείς εκκωφαντικοί πυροβολισμοί ακούστηκαν προερχόμενοι μέσα απο την έπαυλη. Ο πιγκουίνος ή μάλλον ο Νικρεδ κατέβηκε με δυσκολία απο την συκιά, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Η Κρίστυ έτρεξε μέσα στο μεγάλο καθιστικό και βρήκε τον Αντώνιο πεσμένο στο έδαφος πάνω σε μιά λίμνη αίματος.
Μετά απο κάποιες ώρες...
Η έπαυλη έχει γεμίσει με αστυνομικούς. Έχουν απομονώσει τον χώρο του εγκληματος. Η Κρίστυ έκλαιγε στην αγκαλιά της δούλας της, της Ροζάννας. Ο Σταύρο ντε λα Σοραβέρο, αδερφός της Κρίστυ έφτασε στην έπαυλη και έτρεξε προς την αδερφή του μήν μπορώντας να πιστέψει το γεγονός που συνέβη πρίν λίγες ώρες εδώ. Λίγα μέτρα πιό εκεί στεκόταν ο Νίδις. Ήθελε να φύγει να γυρίσει στο σπίτι του αλλα οι αστυνομικοί δέν τον άφηναν να κουνήσει ρούπι. Αναρωτιώνταν τί να σημαίνει αυτό το ρούπι που του απαγόρευσαν οι αστυνομικοί να κουνήσει. Δέν είχε σκοπό να κουνήσει τίποτα. Μόνο να πάει σπίτι του ήθελε γιατί το ωράριό του είχε τελειώσει και μ'αυτά κι μ'αυτά απο ότι έβλεπε δέν πρόκειται να έκανε σέξ σήμερα με την αφεντικίνα του οπότε δέν έβλεπε τον λόγο της υπερωρίας.
-Αδερφέ μου Σταύρο ντε λα Σοραβέρο! Είμαι τόσο πολύ ταραγμένη! είπε η Κρίστυ κλαίγοντας.
Η Κρίστυ ήταν στην αγκαλιά του Σοραβέρο η οποία αγκαλιά μύριζε αλκοόλ. Το έκτακτο τηλεφώνημα απο την αδερφή του τον είχε βρεί σε ένα μπαράκι εδώ πιό κάτω, πίνοντας την ν-ωστή γουλιά απο το ν-ωστό ποτήρι ενός γνωστού σκωτσέζικου ουισκι. (Σημείωση: Ο σεναριογράφος είναι εντίθετος με τις γκρίζες διαφημίσεις γι'αυτό δέν αναφέρει το όνομα του ουίσκι)
-Ηρέμησε αδερφούλα! Ηρέμησε, είσαι ασφαλής τώρα! Προφανώς κάποιος ήθελε να σκοτώσει τον Αντώνιο γιατί θα είχε τίποτα προσωπικά μαζί του! Ότι έγινε έγινε! Ηρέμησε!
-Είναι νεκρός Σοραβέρο! Είναι νεκρός! Είναι ο πατέρας του παιδιού που έχω μέσα μου και είναι νεκρός!!
-Ηρεμησε! Είμαι σίγουρος οτι θα βρεθεί ο ένοχος και θα μάθουμε τί σηνέβη!
Το ασθενοφόρο με τον πτώμα του Αντώνιο μόλις αναχώρησε. Ο Σοραβέρο παραδίδει την Κρίστυ στην αγκαλιά της Ροζάννας και πλησιάζει έναν αστυφύλακα.
-Πείτε μου τί έγινε! Ποιός είναι ο ένοχος! Ποιός είναι να τον σκοτώσω! Απείλησε την αδερφή μου! Θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει!
-Ηρεμήστε κύριε. Προς το παρόν δέν ξέρουμε τίποτα. Απο στιγμή σε στιγμή περιμένουμε να φτάσει ένας Βρετανός επιθεωρητής που θα αναλάβει την υπόθεση. Μήν ανησυχείτε. Θα φτάσουμε στον ένοχο.
Το περίγραμμα του Αντώνιο βρισκόταν σχεδιασμένο με κιμωλία στο έδαφος του καθιστικού. Οι πόρτες και τα τα παράθυρα ήταν σημαδεμένα με ερυθρολευκες πλαστικές κορδέλες. Το αίμα βρισκόταν εκεί. Οι κάλυκες του όπλου επίσης. Οι αστυνομικοί έιχαν τραβήξει πολλές φωτογραφίες του Αντώνιο πρίν τον πάρει το ασθενοφόρο.
Απο τον δρόμο ακούγεται ένα βουητό. Μιά υπηρεσιακή μονοσυκλέτα ακολουθούμενη απο ένα άσπρο volvo επιβραδύνει έξω απο την έπαυλη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγαίνει απο το όχημα και με βιασύνη ανοίγει την πίσω πόρτα. Ένα αντρικό πόδι με γυαλιστερό λουστρίνι και μαύρη κάλτσα ξεπροβάλει. Η Κρίστυ και ο Σοραβέρο παρατηρούν την φιγούρα ενός καροντυμένου άντρα να βγαίνει απο το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου κρατώντας στα χέρια του ένα μαλλιαρό γκριζοκαφεσταχτύ μικρό σκύλο.
"Θα είναι ο επιθεωρητής" ψιθυρίζει η Ροζάννα στην κυρία της.
Ο οδηγός του οχήματος ανοίγει την αυλόπορτα και περιμένει λές και βρισκότανε σε κάποιο άγημα. Ο καροντυμένος άντρας με αργό βήμα διασχήζει την αυλή και πλησιάζει με τα χέρια στις τσέπες προς τον Σοραβέρο. Τον κοιτάει για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να πεί κουβέντα. Έπειτα αργά κατευθύνεται προς την Κρίστυ. Στέκεται μπροστά της και την κοιτάζει στα μάτια. Εκείνη με δάκρυα παρακολουθεί τις κινήσεις του.
-Θα είστε η χήρα. λέει ο καροντυμένος κύριος στην Κρίστυ.
-Θα... θα είστε ο επιθεωρητής!
Ο επιθεωρητής ατάραχος βγάζει απο την τσέπη του μιά ξύλινη καφέ πίπα και την ανάβει με μαεστρία, κρατώντας με προσοχή τον σκύλο του.
-Ονομάζομαι Μυροβόλος. Σέρ Λόκ Όλμς Μυροβόλος. Και απο εδώ είναι ο Φοίβος. Πέτ Λόκ Όλμς Φοίβος.
-Ονομάζομαι Μυροβόλος. Σέρ Λόκ Όλμς Μυροβόλος. Και απο εδώ είναι ο Φοίβος. Πέτ Λόκ Όλμς Φοίβος.
\m/
-"Λοιπόν κύριοι και κυρίες" λέει ο Σερ Λοκ Ολμς Μυροβόλος ρουφώντας δύο γενναιόδωρες τζούρες από την πίπα του.
"Ο φόνος από ότι μου λένε τα όργανα, έγινε γύρω στις 7 το απόγευμα. Έχει νυχτώσει και βρίσκομαι εδώ. Δεν έχω λοιπόν καμία όρεξη για πολλές κουβέντες. Πείτε μου ποιοι βρίσκονταν κοντά στον τόπο του εγκλήματος την ώρα του φόνου; Ας ξεκινήσουμε από εσάς μαντάμ που βρήκατε και το πτώμα."
Ο Σερ Λοκ Όλμς Μυροβόλος απευθύνεται στην Κρίστι αλλά το βλέμμα του στέκεται στην πίπα του.
-Τι να σας πω. Εγώ βρισκόμουν κοντά στην εξώπορτα όταν ξαφνικά άκουσα τους πυροβολισμούς. Τρόμαξα και πάγωσα προς στιγμή δεν κατάλαβα τι συνέβη και αμέσως μετά διέσχισα το χολ και έτρεξα στο καθιστικό να βρω τον Αντώνιο να τον αγκαλιάσω και να μου πει τι ακούστηκε έτσι! Αλλά τον είδα πεσμένο στο πάτωμα με αίματα και σοκαρίστηκα!
-Μμμμ μάλιστα. Και η κουβερνάντα σας πού βρισκόταν εκείνη την στιγμή; Ο Σερ Λόκ Όλμς πλησιάζει την Ροζάννα και εκπνέει ένα συννεφάκι καπνό στο πρόσωπό της.
-Εγώ σερ βρισκόμουν επάνω στο δωμάτιό μου και ετοιμαζόμουν να κατέβω για να τελειώσω τις οικιακές δουλειές μου, όταν άκουσα τους πυροβολισμούς! Μετά έτρεξα και βρήκα την κυρία μου να κοιτάζει τον Αντώνιο σοκαρισμένη!
-Ποιοι άλλοι βρίσκονταν στην οικία ή κοντά σε αυτήν δεσποινίς Ροζάννα;
-Ο Νίδις είναι ο φροντιστής πισίνας και βρισκόταν στην πίσω αυλή όπου και καθάριζε την πισίνα. Είναι τεράστια πισίνα και δουλεύει μέχρι να βραδιάσει.
Ο Σερ Λόκ Όλμς πλησιάζει την Κρίστι ξανά.
-Ο αδερφός σας ο Σοραβέρος πού βρισκόταν εκείνη την στιγμή λαίδη μου;
-Βρισκόταν σε ένα μπαράκι εδώ πιο κάτω και έπινε ουίσκι ως είθισται καθημερινώς.
Ο Σερ πλησιάζει τον Σταύρο ντε λα Σοραβέρο. Ο Πέτ Λοκ Ολμς Φοίβος κάνει ένα κοφτό γάβγισμα.
-ΧΜΜμμμμμμ... Αποπνικτική ουισκίλα μου μυρίζει εδώ. Προφανώς η λαίδη Κρίστι θα έχει δίκαιο για εσάς.
-Μάλιστα, λέει ο Σοραβέρος. Βρισκόμουν στο μπαράκι του Τσάρλι εδώ πιο κάτω. Μπορεί να σας το επιβεβαιώσει ο ίδιος ο μπάρμαν καθώς και οι θαμώνες. Τελείωνα το δεύτερο μπουκάλι ουίσκι όταν με πήρε τηλέφωνο η αδερφή μου και μου είπε το δυσάρεστο γεγονός!
-Ας είναι λοιπόν! Συνεχίζουμε αύριο. Περιμένετε να ρίξω μία ματιά μέσα και θα σας καληνυχτίσω. Οι αστυνομικοί θα μείνουν εδώ όλο το βράδυ να συνεχίσουν τις έρευνες.
Ο Σερ Λόκ Όλμς Μυροβόλος με τον σκύλο στο ένα χέρι και την πίπα στο άλλο μπήκε μέσα στον χώρο του εγκλήματος. Στο πάτωμα δίπλα από την πόρτα του δωματίου υπήρχαν οι κάλυκες του όπλου σημειωμένες από τους άντρες την σήμανσης. Το περίγραμμα από κιμωλία όπου ήταν ο Αντώνιο βρισκόταν σχεδόν στο κέντρο του δωματίου. Τα παράθυρα ήταν κλειδωμένα και δεν φαινόταν σημάδια διάρρηξης. Ο Σερ Λόκ Όλμς Μυροβόλος κατευθύνθηκε προς το πίσω μέρος της έπαυλης στον χώρο όπου ήταν η κουζίνα. Εκεί οι αστυνομικοί του έδειξαν στην πόρτα της κουζίνας που ήταν μισάνοιχτη και στο τζάμι της είχε σοβαρές ρωγμές πιθανόν λόγο κάποιου δυνατού χτυπήματος. Ο Σερ Μυροβόλος παρατήρησε πως έξω από την κουζίνα ήταν ι πίσω αυλή. Από εδώ φαινόταν η τεράστια πισίνα...
-------------(συνεχίζεται)
ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ: Προσέξτε το επεισόδιο που μόλις διαβάσατε καθώς επίσης και τα επόμενα. ΕΣΕΙΣ είστε αυτοί που θα μπείτε στο μυαλό του Σερ Λόκ Όλμς Μυροβόλου και θα αποκαλύψετε ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΑ είναι Ο ή Η δολοφόνος του Αντώνιο! ;)
Ελπίζω να μην μπήκαν τίποτα τρελλές ιδέες στον Νίδις ότι το παιδί ΜΟΥ είναι και δικό του και όχι του Αντόνιο :crazy:
Μήνυμα αναγνώστη: Μετά από 2 μπουκάλια Ουίσκι δεν παίζει να βρούμε το δολοφόνο.
kako_paidi®
22-09-06, 23:18
Γράψε ότι ο σκύλος δαγκώνει, για να προσέχουν!
Άντε γιατί μετα βίας κρατάω τον Φοίβο, μην τους φάει όλα εδώ μέσα!
"Αγαπητή Piggy.
Όπως βλέπεις το σήριαλ παίρνει μία νέα τροπή. Ο ψαρομάλλης καροντυμένος επιθεωρητής με τον σκύλο του θα βρει τον πραγματικό δολοφόνο; Ο δολοφόνος είναι κάποιος από αυτούς, ή κάποιος άσχετος; Τι συμφέροντα μπορεί να υπάρχουν; Ας δούμε την τροπή
Με αγάπη Freeman"
Το ξημέρωμα έρχεται. Το μυαλό όλων τριγυρίζει στο χθεσινό γεγονός. Ο Σερ Λόκ Όλμς Μυροβόλος φτάνει στην έπαυλη όπου και συναντάει πάλι όλους όσους είχε συναντήσει και εχθές. Είχε δώσει εντολές όλοι να κοιμηθούν στην έπαυλη για το βράδυ καθότι ήθελε να τους μιλήσει την επομένη για το περιστατικό.
Ο Μυροβόλος έχει αφήσει τον σκύλο να τριγυρίζει μέσα στο σπίτι.
-ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ! ΣΕΡ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΑΣ, :hit: τρέχει σε όλο το σπίτι και θα καταστρέψει όλα τα στοιχεία, για όνομα!! φωνάζει ένας αστυνομικός βρισκόμενος μέσα στο σπίτι.
-Πάψε ανόητε! Ο Πέτ Λόκ Όλμς έχει εκατό φορές καλύτερη όσφρηση από ότι έχει η μύτη σου κρυμμένη πάνω από αυτό το άθλιο μουστάκι! Σιωπή λοιπόν! Αυτοί οι αστυνομικοί δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς επίπληξη μερικές φορές...
Ο Σερ ανάβει πάλι την πίπα του.
-Φίλτατε Σοραβέρο. Πέρασα εχθές βράδυ από το μπαράκι του Τσάρλι και μίλησα με τον c.l.sad τον μπάρμαν.
-Γιατί τον λένε c.l.sad και δεν έχει ένα κανονικό όνομα όπως όλος ο κόσμος; ρωτάει αθώα ο Νίδις.
-Τι να σου πω. προφανώς το c.l.sad σημαίνει Σί Έλ Σάντ. Τουτέστιν Σιέλ Σάντ δηλαδή ‘γαλάζιος θλιμμένος’. Μπορεί να είναι κάποιο από τα γαλάζια παιδιά αλλά μπορείς να με αφήσεις να συνεχίσω σε παρακαλώ;
Ο Νίδις χαμηλώνει το κεφάλι έπειτα από το μάλωμα που του έκανε ο Σερ Λόκ Όλμς.
-Λοιπόν μεσιέ Σοραβέρο φαίνεται πως έχετε άλλοθι... αλλά κάτι μου βρωμάει εδώ!
-Ε θα είναι το ουίσκι.
-Λοιπόν μαντάμ και δεσποινίς μου. Ένας γείτονας μου είπε πως γύρω στις 7 το απόγευμα ένας πιγκουΐνος ήταν ανεβασμένος επάνω στην συκιά σας... Αληθεύει;
-Τι να σας πω. αποκρίνεται η Κρίστι. Τον πιγκουΐνο ναι, τον είχα δει κι εγώ!
-ΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΧΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ. :motz: Μου αναφέρατε κάποια ονόματα αλλά κανένας δεν μου είπε για έναν πιγκουΐνο.
-Μα σερ...
-ΣΙΩΠΗ! ΤΙ ΜΑ ΣΕΡ ΚΑΙ ΜΑ ΣΕΡ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΣΕΡ! ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΊΣ!
Εσύ Νίδι πού βρισκόσουν την ώρα εκείνη;
-Εγώ Σερ ήμουν έξω στην πισίνα και καθάριζα. Λίγο ακόμα ήθελε και θα σχολνούσα.
-Είδες κάποιον να βγαίνει ή να μπαίνει από την πόρτα της κουζίνας;
-Όχι. Αν ήταν κάποιος, σίγουρα θα τον είχα δει.
Να σας πω τι πιστεύω κύριοι και κυρίες; Είστε όλοι ύποπτοι για μένα! Και να σας πω το γιατί ευθύς αμέσως!
na sxoliasw pws den pinw ouiski, k h vodka einai aosmh ;p
loooooooooooool plaka exei :D keep up the good work!!!
Ο Σερ Λόκ Όλμς Μυροβόλος ρουφάει αρκετές φορές την πίπα του πριν μιλήσει.
Κρίστι λαίδη μου. Πώς σου ακούγεται το σενάριο να ήσουν μόνη μαζί του στο δωμάτιο και τον πυροβόλησες; Γιατί όμως να τον σκοτώσεις; Χμμμμ μίλησα με την πρώην γυναίκα του αδερφού σου του Σοραβέρο. Ο Αντώνιο έκανε παιδί μαζί της όταν αυτή παράτησε τον αδερφό σου για τον Αντώνιο. Και έχεις επίσης ένα παιδί στην κοιλιά σου. Το παιδί που ο Αντώνιο σκόπευε να στο πάρει όταν γεννούσες! Τον πυροβόλησες λοιπόν και έπειτα ήρθε η Ροζάννα και σε βρήκε να είσαι τάχα σοκαρισμένη! Έ; Δεν θα μπορούσε να έχει γίνει έτσι; Έσπασες το τζάμι στην κουζίνα για να μπερδέψεις την αστυνομία ότι ο δράστης το έσκασε από εκεί. Ο Νίδις δεν θα έλεγε τίποτα γιατί μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις μαζί σου και να σε στηρίζει!
Ροζάννα! Γιατί να μην πιστεύω ότι τον σκότωσες εσύ; Υπήρχε ένας πιγκουΐνος έξω από το παραθύρι σου. Ένας πιγκουΐνος με το όνομα Νικρεδ σου λέει κάτι; Οι γείτονες βλέπουν συχνά τον Νίκρεδ να μπαινοβγαίνει στην έπαυλη όταν η κυρά σου λείπει! Αλλά για στάσου! Τι θα έλεγες να έχετε σκηνοθετήσει εσύ μαζί με την κυρία σου την δολοφονία; Βέβαια. Αν δεν βοηθούσες την κυρά σου, θα σε πέταγε έξω από το σπίτι στους πέντε δρόμους! Ήσασταν και οι δύο μέσα στο σπίτι! Ντύσατε κάποιον με στολή επιβλητική ώστε να τον δει η γειτονία και να θεωρηθεί αυτός ένοχος. Ότι τάχα ένας ληστής μεταμφιεσμένος μπήκε στο σπίτι, να κλέψει, πάλεψε με τον άντρα του σπιτιού, τον σκότωσε και έφυγε από το παράθυρο! Έπειτα σπάσατε το τζάμι της πόρτας στην κουζίνα επίτηδες ότι τάχα μπήκε από εκεί ο ληστής!
Σοραβερ! Εσύ έχεις άλλοθι λοιπόν. Αλλά κάτι μου βρωμάει μαζί σου. Μπορεί να είναι το ουίσκι, δεν λέω. Αλλά η πρώην γυναίκα σου έκανε παιδί με τον Αντώνιο. Μπορεί να τον μισούσες. Μπορεί να τον ήθελες νεκρό. Ατίμασε και την αδερφή σου! Την γκάστρωσε και την χώρισε και θα της έπαιρνε το παιδί! Μπορεί να συνωμότησες με την Κρίστι! Ή μπορεί να μπήκες κρυφά από την κουζίνα, να τον σκότωσες και να έφυγες έπειτα τρέχοντας από την πίσω αυλή. Έκλεισες με δύναμη την πόρτα και ράγισε το τζάμι.
Νιδι! Το αγόρι της πισίνας που δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα. Άνοιξε την πόρτα με βία, μπήκε μέσα, σκότωσε τον Αντώνιο και βγήκε και πάλι τρέχοντας στην αυλή. Αλλιώς πώς είναι δυνατόν να μην δει και να μην ακούσει τίποτα μου λες; Και επιτέλους ποιος είναι αυτός ο πιγκουΐνος! Συγκάτοικός σου μήπως; Τον είχες μέσα ώστε να απασχολεί την κουβερνάντα ώστε εσύ με την κυρία να σκοτώσετε τον Αντώνιο; Τον έντυσες έτσι για αντιπερισπασμό ώστε να τραβήξει τα βλέμματα της γειτονιάς ώστε να μην φανείς εσύ; Έκανες έναν άνθρωπο ‘απρόσωπο’ έτσι ώστε να μην μπορεί να τον αναγνωρίσει κανένας; Σκότωσες τον Αντώνιο και μετά θα το έριχνες στον ‘ληστή με την μάσκα’; Αλλά γιατί να σκοτώσεις τον Αντώνιο; Μήπως ήθελες την μαντάμ αποκλειστικά δική σου χωρίς να την μοιράζεσαι μαζί του;
Λοιπόν κυρίες μου και κύριοι. Σας χαιρετώ προς το παρόν, καλή σας μέρα. Θα τα πούμε ξανά αύριο. Μην απομακρύνεστε και πολύ. Σας παρακολουθώ μέχρι να πέσει φως στο μυστήριο. Και θα πέσει σύντομα… σας το υπόσχομαι…
ΟΚ. Εδώ ο Σέρ Λόκ Όλμς θέλει βοήθεια. Πείτε την γνώμη μας. Υποστηρίξτε ένα απο τα σενάρια ή δώστε κάποιο δικό σας ενδεχόμενο. ;) Κάποιος είναι ο δολοφόνος... Αλλα ποιός;
o afhghths einai o dolofonos! an den htan autos, o antwni 8a zouse!
Ο Σερ Λόκ Όλμς Μυροβόλος απο πού έμαθε το όνομα του πιγκουΐνου????
kalooooooooooooooooooooo.....piasariko
k pou na diabaseis k ta prohgoumena...
kapoia stigmh prepei na prospa8hsw na 3anashkwsw thn palia bash :S
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.