PDA

Επιστροφή στο Forum : Περιήγηση στο Διαδίκτυο


ΠΛΑΤΩΝ
01-08-06, 12:37
http://www.amazon.com
Φαγώσιμα για τον soraver online
Δέκα χρόνια μετά την πρώτη αγορά CD από το Amazon, το πιο πετυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ίντερνετ μπαίνει στον χώρο του φαγητού πωλώντας είδη τα οποία βρίσκονται σε σουπερμάρκετ αλλά και σε ντελικατέσεν.
Βέβαια παραδόσεις γίνονται μόνο στην Αμερική, αλλά αξίζει μια ματιά από περιέργεια.
Εκτός από τα είδη τροφίμων, το Amazon πωλεί αντικείμενα από 33 ακόμα κατηγορίες προϊόντων.

http://www.happyplanetindex.org
Πόσο ευτυχισμένος είναι ο πλανήτης;
Έναν δείκτη ευημερίας των χωρών του πλανήτη, με διαφορετικά κριτήρια από αυτά που συνήθως χρησιμοποιούνται, δημιούργησε το Ίδρυμα Νέας Οικονομίας.
Ο χάρτης της ευτυχίας -ή της δυστυχίας- του πλανήτη διαμορφώνεται με βάση περιβαλλοντικά και κοινωνικά δεδομένα, υπολογίζοντας το πόσο καλά καταφέρνει ένα κράτος να εκμεταλλευθεί τους φυσικούς του πόρους και να τους χρησιμοποιήσει για την ευημερία των πολιτών του.
Με λύπη διαπιστώνουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο νούμερο 133 ανάμεσα σε 178 χώρες, με δείκτη 35,7, τη στιγμή που το Βανουάτου στην πρώτη θέση έχει 83,5.

http://men.style.com
Συμβουλές ανδρικού στυλ
Σας έχει ζαλίσει η καλή σας με το τι σας πάει και τι δεν σας πάει; Θέλετε να την αποστομώσετε; Ιδού η απάντηση!
Ο εκδοτικός όμιλος Conde Nast έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα site για ανδρική μόδα, συνδυάζοντας ύλη από διάφορα αμερικανικά ανδρικά περιοδικά μόδας και lifestyle («GQ», «Details» κ.λπ.), αλλά και ειδήσεις που ανανεώνονται πολύ συχνά μέσα στην εβδομάδα.
Ξεχωρίζει η στήλη με τις 500 συμβουλές και απαντήσεις ειδικών σε κάθε είδους ερώτημα περί στυλ, που έχουν συγκεντρωθεί από τους αναγνώστες. Θα βρείτε επίσης διάφορα αφιερώματα και όλα τα νέα από τις κολεξιόν για την άνοιξη του 2007, που παρουσιάστηκαν αυτό τον μήνα στις διεθνείς πασαρέλες.
Μετά από αυτά, η Ροζάννα δεν θα έχει λόγο να γκρινιάζει για τις ενδυματολογικές επιλογές του Nickred που επιμένει να φοράει χακί.

Argonauths
01-08-06, 13:11
To men.style.com den einai kai asxhmo... oxi oti to exoume anagkh alla na eimaste up to date ;):star:

soraver
01-08-06, 15:19
dld ta maura sortsakia k ta maura mako den einai pia sth moda?

Freeman
02-08-06, 02:54
Βασικά ήταν στην μόδα μόνο κατα της διάρκεια του '60 :P

soraver
07-08-06, 21:56
den peirazei, 8a ta 3anaferw egw
mouaxaxaxxaxa

Argonauths
08-08-06, 12:14
An ta fereis esy tote 8a exoume tetoies antidraseis---> :ahhhhh:


:laugh:

soraver
08-08-06, 15:39
!die

Argonauths
08-08-06, 19:59
lol...

ΠΛΑΤΩΝ
01-09-06, 15:42
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/click-online/5286594.stm
Έξυπνα υφάσματα
Πρώτοι και στη μόδα χάι-τεκ οι Ιταλοί που σχεδιάζουν ρούχα με έξυπνα υλικά στην πόλη Πράτο.
Στα υφάσματα ενσωματώνονται οπτικές ίνες και ημιαγωγοί που εκπέμπουν φως για να μην περνάτε απαρατήρητοι στο σκοτάδι.
Η κολεξιόν διαθέτει εσάρπες, μπλούζες και παντελόνια που λαμπυρίζουν.

http://www.joystiq.com
Με το τζόιστικ
Blog με τα τελευταία νέα από τον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, παρουσιάσεις και κριτικές που ανανεώνονται καθημερινά. Αυτοί που ασχολούνται λένε πως είναι από τα καλά του είδους.

http://www.usopen.org
Site υποδειγματικό και... απαιτητικό
Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, οι παίκτες του τένις δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στα γήπεδα της Νέας Υόρκης και η ΙΒΜ τούς μιμείται με τα υποδειγματικά site για το τουρνουά US Open, όπως κάνει άλλωστε και για τα υπόλοιπα τουρνουά του Γκραντ Σλαμ.
Στο site θα βρείτε άρτια κάλυψη από κάθε γωνιά των κορτ, αλλά και έξω από τα γήπεδα, βίντεο με στιγμιότυπα από τα ματς και τις πρες κόνφερανς, ραδιοφωνικό σταθμό, podcast, πλήθος στατιστικών, ειδήσεις από τους παίκτες και όλες τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο. Για κάτι τέτοιες σελίδες χρειάζεσαι τις υψηλές ταχύτητες.

http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/NewImages/images.php3?img-id=17376
Καπνός μέχρι το Διάστημα
Μέχρι το Διάστημα έφτασε ο καπνός από τις μεγάλες φωτιές της Χαλκιδικής την περασμένη εβδομάδα.
Η NASA μάς στέλνει τη φωτογραφία που τράβηξε ένα από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα του δορυφόρου Terra με θέα την Κασσάνδρα, το Αιγαίο και τα ίχνη της πυρκαγιάς. Η χωρική ανάλυση της εικόνας φτάνει τα 250 μέτρα ανά κουκκίδα.
Μπορείτε να τη δείτε στο Παρατηρητήριο της Γης, ένα site που δεν χορταίνεις να το βλέπεις.
Μη χάσετε την περιήγηση σε πανέμορφα σημεία του πλανήτη όπως φαίνονται από το Διάστημα.

ΠΛΑΤΩΝ
06-06-07, 21:57
http://www.digitaldreammachine.com/blogimages/ddm/Heroes_Claire.jpg
http://www.9thwonders.com
Αν παρακολουθείτε ανελλιπώς χάρη στο Ίντερνετ τη σειρά «Ηeroes», το νέο μεγάλο σουξέ της αμερικανικής τηλεόρασης, μη χάσετε τα παιχνίδια που κρύβονται σε ανύποπτες σκηνές κάποιων επεισοδίων.
Για παράδειγμα, στην οθόνη εμφανίζεται μια κάρτα με τα στοιχεία της εταιρείας Ρrimatech. Αν πάρετε αυτό το τηλέφωνο, ακούτε ένα ηχογραφημένο μήνυμα που σας οδηγεί σε μία παράλληλη με τη σειρά ιστορία, η οποία εκτυλίσσεται μόνο στο Διαδίκτυο.
Μία βόλτα στο site που έχουν φτιάξει οι δημιουργοί της σειράς, θα σας αποκαλύψει πολλά κρυμμένα μυστικά των «Ηeroes» και νέους χαρακτήρες.

http://blog.web-marketer.net/images/ajout-onglet-google-ig.jpg
http://www.google.gr/ig
Η προσωποποιημένη αρχική σελίδα του Google διατίθεται πλέον και στην ελληνική έκδοσημεταξύ 26 άλλων γλωσσών.
Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τη δική του σελίδα προσθέτοντας στοιχεία από χιλιάδες sites της επιλογής του, έχοντας έτσι άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που τον ενδιαφέρουν χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτεί κάθε site ξεχωριστά.
Μπορεί επίσης να τη σχεδιάσει όπως θέλει. Η υπηρεσία iGoogle είναι ένα ακόμα από τα δεκάδες επιμέρους χαρακτηριστικά του Google, που έχουν εισαγάγει πλέον την παλιά μηχανή αναζήτησης στην εποχή του W eb 2.0.

http://firstwordrecords.com
Καλό και πρακτικό το ΜΡ3, αλλά κακά τα ψέματα, ο ήχος του δεν φτάνει την ποιότητα του βινυλίου. Γι΄ αυτό μια δισκογραφική εταιρεία στη Βρετανία κατασκεύασε το πρώτο υβρίδιο βινυλίου-ΜΡ3, δηλαδή δίσκους που περιέχουν έναν κωδικό. Με αυτό τον κωδικό μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία ΜΡ3 σε άριστη ποιότητα στον υπολογιστή.

http://www.zoo.gr
Το Ζoo.gr, το πιο πετυχημένο ελληνικό site κοινωνικής διαδικτύωσης εγκαινίασε τη νέα του υπηρεσία Ζoo ΤV.
Δεν χρειάζεται να είστε φαν των U2 για να τη χρησιμοποιήσετε. Αρκεί να ανεβάσετε δικά σας βίντεο και να τα μοιραστείτε με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας.

ΠΛΑΤΩΝ
30-07-07, 09:58
http://www.culture-cafe.net/images/medium_grindhouse_posters.jpg
http://www.grindhouse.gr
Απολαυστικό το ελληνικό site του Grindhouse, της διπλής ταινίας των Ταραντίνο και Ροντρίγκεζ. Το «Death proof» ήδη παίζεται στις αίθουσες, ενώ το Ρlanet Τerror του Ροντρίγκεζ θα βγει τον Σεπτέμβριο. Όμορφος σχεδιασμός, πλούσιο υλικό και από τα δύο φιλμ που συνθέτουν το Grindhouse και διάφορα διαδραστικά έξυπνα παιχνιδάκια είναι ό,τι πρέπει για να χαζέψετε. Ο επισκέπτης μπορεί να φτιάξει τα δικά του τρέιλερ και πόστερ για το Death Ρroof, και να χρησιμοποιήσει τη «μηχανή ουρλιαχτού», που θα του χρειαστεί όταν βρεθεί αντιμέτωπος με τα αιμοσταγή ζόμπι του Ροντρίγκεζ αλλά και τον μυστηριώδη Στάντμαν Μάικ.

http://www.soundsnap.com/themes/ojoo/ojoo-logo.gif
http://www.soundsnap.com
Μία μεγάλη βάση δεδομένων με ηχητικά εφέ βρίσκεται στο soundsnap. Οι επισκέπτες μπορούν να ακούσουν πρώτα και μετά να κατεβάσουν δωρεάν πρωτότυπους ήχους που έχουν φτιάξει και ηχογραφήσει άλλοι χρήστες, διαλέγοντας ανάμεσα σε 30.000 δείγματα. Όποιος θέλει, μπορεί να προσθέσει κάτι δικό του στη βιβλιοθήκη. Ιδανικό για όσους κινούνται στους χώρους της μουσικής, της κινηματογραφικής βιομηχανίας, των ηλεκτρονικών παιχνιδιών ή είναι σχεδιαστές ιστοσελίδων. Οι ήχοι είναι χωρισμένοι σε κατηγορίες για ευκολότερη αναζήτηση.

http://www.iranon.gr/NEWSANDMORE/Images/anniversary/fire.jpg
http://biostorealoa.blogspot.com/2007/06/blog_post_29.html
Κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στο Ίντερνετ το παραπάνω link από χρήστες αγανακτισμένους με όσα αδιανόητα λέγονται στα τηλεοπτικά παράθυρα για τις πυρκαγιές. Διαβάστε μία ψύχραιμη κι επιστημονική προσέγγιση στο θέμα των δασικών πυρκαγιών στην Ελλάδα από έναν ερευνητή του ΕΘ.Ι.Α.ΓΕ. Γραμμένο το 2001 αλλά δυστυχώς πάντα επίκαιρο.

http://www.exeldim.bravehost.com/eikones/erektus/erectus.jpg
http://www.exeldim.bravehost.com/xronologiseis/aa_pin_aiwnwn.htm
Πολύ χρήσιμη και κατατοπιστική αντιγραφή στα ελληνικά από αγγλική ιστοσελίδα για τις γεωλογικές περιόδους και την εμφάνιση της ζωής στον πλανήτη.

Κοκκινονίκος
30-07-07, 22:10
να προσθέσω και εγώ μία ακόμα περιήγηση :)



http://www.greektube.org/logo.gif (http://www.greektube.org)

Με σήμα αυτό που βλέπετε, το Greek (http://www.greektube.org)Tube έρχεται να προσθέσει επίσημα έναν ελληνικό κλώνο του πασίγνωστου πλέον YouTube. Η αλήθεια είναι ότι ενημερωθήκαμε για την ύπαρξή του μόλις λίγες μέρες πριν και μετά από προσωπική επαφή σπεύδουμε να σας το παρουσιάσουμε.

Η αισθητική και η αρχιτεκτονική του site ακολουθεί αυτήν του πρωτότυπου (YouTube) αλλά σε μια απλοϊκή μορφή (ελπίζουμε προς το παρόν).

Πάντως αυτό που μου άρεσε είναι ότι η πλοήγηση είναι πάρα πολύ απλή ενώ η κατηγοριοποίηση του υλικού είναι προφανής. Επίσης το γεγονός ότι το Greek (http://www.greektube.org)Tube είναι μια ελληνική ιστοσελίδα, το κάνει προσφιλές στο ελληνικό κοινό.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
Τα video που φιλοξενούνται στο Greek (http://www.greektube.org)Tube συνοδεύονται από χαρακτηρισμό καταλληλότητας (πράγμα που ομολογώ ότι έχω δει μόνον στο παρόν site):

http://www.nova.gr/gr/images/age.gif

Ρίξτε μια ματιά… Αξίζει!

GreekTube.org (http://www.greektube.org/)

Kοινώς ότι ελληνική μαλ@κία θέλετε σε videακι ... εκεί θα την βρείτε.... http://www.to4ari.com/images/smiles/icon_wink.gif

soraver
30-07-07, 22:21
>: D

ΠΛΑΤΩΝ
22-08-07, 14:42
http://www.dresdengallery.com/common/img/img_museum_003.jpg
http://www.dresdengallery.com/index.php
Το Μουσείο Ζωγραφικής της Δρέσδης μόλις εγκαινίασε την εικονική του ρέπλικα στον κυβερνοχώρο, στον κόσμο του Second Life.
Είναι το πρώτο μουσείο που κλωνοποιεί τον εαυτό του στο δημοφιλές περιβάλλον του παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα μουσεία που ήδη λειτουργούν εκεί, ανάμεσά τους και του Λούβρου, είναι απλώς απομιμήσεις και δεν έχουν σχέση με τον επίσημο φορέα.
Ο επισκέπτης του Second Life μπορεί να δει στην οθόνη του όλες τις λεπτομέρειες του αληθινού μουσείου, μέχρι και τους κάδους σκουπιδιών στους εσωτερικούς και εξωτερικούς του χώρους.

http://www.spock.com/images/splb.gif
http://www.spock.com/
Η νέα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να γίνει η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης προσώπων στο Διαδίκτυο.
Με την πληκτρολόγηση ενός ονόματος, ο Σποκ παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες που έχει συλλέξει από το Ίντερνετ και όλα τα σημεία όπου αναφέρεται το όνομα. Αυτά μπορεί να είναι κείμενα στο web, αλλά και προσωπικά προφίλ που συμπληρώνουν οι χρήστες site κοινωνικής δικτύωσης, όπως τα ΜySpace και Facebook. Αυτή η ανεξέλεγκτη αναζήτηση όμως, κρύβει κινδύνους λανθασμένων πληροφοριών, όπως έχει ήδη φανεί κατά τις πρώτες μέρες λειτουργίας του.

http://images.apple.com/itunes/home/images/2007/07/showcase_itunes73_20070719.jpg
http://www.itunes.com
Πρόσφατη προσθήκη στο οπλοστάσιο του iΤ unes είναι το αφιέρωμα στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Εκεί θα βρείτε περισσότερες από 10.000 «εκπομπές» με πανεπιστημιακές διαλέξεις, βίντεο και βιβλία από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής μαζί με περιηγήσεις στους χώρους τους.

http://bp0.blogger.com/_oMzRzi64KDk/Rsv7aqPNBHI/AAAAAAAAARc/j02iX6ZPgeA/s400/Vila_Ippokrateios_01a.jpg
http://anadasosi.blogspot.com
Το blog εμφανίστηκε μετά την πυρκαγιά της Πάρνηθας, αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να είναι επίκαιρο. Περιέχει ειδήσεις από το μέτωπο της φωτιάς, αλλά και οδηγίες για το τι πρέπει να ακολουθήσει.


Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ 22/08/2007

ΠΛΑΤΩΝ
12-09-07, 17:23
http://media.feed.gr/filesystem/images/20070905/engine/aiff_o_981_57008_type11309.jpg
http://www.aiff.gr
Τις 13 έφτασαν οι Νύχτες Πρεμιέρας, που κάθε Σεπτέμβριο μας χαρίζουν το ομορφότερο αθηναϊκό δεκαήμερο του φθινοπώρου.
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που διοργανώνει το περιοδικό «Σινεμά», φέτος θα φιλοξενήσει περίπου 100 ταινίες, πολλές πρεμιέρες, ντοκιμαντέρ με έμφαση στο περιβάλλον, μουσικά φιλμ, ανεξάρτητες ταινίες και αρκετούς καλεσμένους.
Οι ταινίες της κατηγορίας «Μουσική και φιλμ» μπαίνουν για πρώτη φορά φέτος στο διαγωνιστικό τμήμα.
Δείτε στο επίσημο site διάφορες πληροφορίες και σύντομα το πρόγραμμα των προβολών από τις 20 έως τις 30 του μήνα.

http://earthobservatory.nasa.gov/Νewsroom/ΝewΙmages/images.php3img_id=17755
Όλοι έχουμε δει πλέον τις δορυφορικές εικόνες της ΝΑSΑ με τις φωτιές του Αυγούστου, εδώ όμως, στις φωτογραφίες που επεξεργάστηκε η διαστημική υπηρεσία, θα διαπιστώσετε το μέγεθος της ρύπανσης από τις πυρκαγιές που σκέπασαν τη Νότια Ελλάδα, τη Σικελία και τη Βόρεια Αφρική.

http://spanoulis.yooblog.gr/files/2007/09/greece_croatia_spanoulis_sout.jpg
http://spanoulis.yooblog.gr
Ο Βασίλης Σπανούλης γράφει καθημερινά από την Ισπανία για τις περιπέτειες της Εθνικής μπάσκετ στο προσωπικό blog του, προσθέτοντας και βίντεο.

http://a993.ac-images.myspacecdn.com/images01/109/m_c443204b67617116174ac71bb8a948f8.jpg
http://www.myspace.com/whereistheart
Ένα εικαστικό interactive πείραμα στήνουν 47 καλλιτέχνες διαφορετικών εθνικοτήτων που κατοικούν ή εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας, με θέμα το πώς προσεγγίζει το ευρύ κοινό την τέχνη.
Έργα τέχνης έχουν στηθεί από σήμερα σε δημόσιους χώρους του κέντρου, αλλά εκτός από το τελικό αποτέλεσμα ο θεατής μπορεί να δει επίσης υλικό από τα προσχέδια και τις αρχικές σκέψεις των καλλιτεχνών.
Στο site θα βρείτε περισσότερα για τις συμμετοχές και έναν χάρτη με τις διαδρομές της έκθεσης στον Κεραμεικό, το Γκάζι και τα εργαστήρια που συμμετέχουν. Η έκθεση ολοκληρώνεται στις 23 Σεπτεμβρίου.

ΠΛΑΤΩΝ
09-10-07, 13:18
http://www.alternet.org/images/managed/topstories_antrimfront.jpg
http://www.alternet.org
Από τα πιο εναλλακτικά ειδησεογραφικά δίκτυα στην Αμερική, το Αlternet θα το βρείτε μόνο στο Ίντερνετ.
Εδώ δημοσιεύονται ειδήσεις, άρθρα, αναλύσεις, απόψεις, βίντεο και φωτογραφίες για τον πόλεμο στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, την προεδρική προεκλογική εκστρατεία, τις κλιματικές αλλαγές και πολλά ακόμα πολιτικά και κοινωνικά θέματα.
Η οπτική τους γωνία θα αρέσει περισσότερο στους Δημοκρατικούς παρά στους Ρεπουμπλικανούς.
Πρόσφατα, προστέθηκε μία νέα εβδομαδιαία παρουσίαση εικόνων από διάσημους φωτορεπόρτερ που αποκαλύπτουν την ανθρώπινη δυστυχία σε όλο τον πλανήτη.

http://www.libver.gr/images/logo.gif
http://www.libver.gr/kinitesblog
Εξαιρετική κίνηση οι εξορμήσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας σε απομακρυσμένα χωριά της Ημαθίας, της Πέλλας, της Πιερίας, της Κοζάνης για να γνωρίσουν το Ίντερνετ στους κατοίκους κάθε ηλικίας. «Απίστευτη η ανταπόκριση», δηλώνουν οι υπεύθυνοι.

http://www.metafrasi.gr/logo-metafrasi.jpg
http://www.metafrasi.gr
Μεταφράστε άφοβα σε αυτό το site από τα ελληνικά σε αγγλικά και γαλλικά, αλλά και πολλές ακόμα γλώσσες. Απλώς, γράψτε ένα κείμενο και διαλέξτε τη γλώσσα. Λειτουργεί και ως λεξικό.
Η μετάφραση παρουσιάζει τα γνωστά προβλήματα που παρουσιάζει και το systran καθώς χρησιμοποιεί την ίδια μέθοδο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε απαραιτήτως ένα ρετουσάρισμα στο μεταφρασμένο κείμενο.

http://blog.wired.com/photos/uncategorized/2007/04/18/radiohead_big.jpg
http://www.radiohead.com
Σε μία εποχή που η δισκογραφική βιομηχανία ψάχνει να βρει πώς θα προσαρμοστεί στα νέα ήθη, οι Radiohead προτείνουν τη δική τους λύση. Διαθέτουν από σήμερα το νέο τους άλμπουμ «Ιn rainbows» μόνο μέσω του δικού τους site και ζητούν από τους φαν τους να πληρώσουν όσα χρήματα θέλουν. Το αξιοπερίεργο είναι ότι οι περισσότεροι αγοραστές θέλουν να πληρώσουν 10 ευρώ, τη στιγμή που θα μπορούσαν να πληρώσουν λιγότερο από ένα. Πολλά και άκρως καλλιτεχνικά τα τμήματα της ιστοσελίδας τους, που αξίζει μία επίσκεψη έτσι κι αλλιώς.

Freeman
09-10-07, 14:18
ID MAGazine
http://www.geocities.com/g281279/eksofyllosmall.jpg (http://www.geocities.com/g281279)
Industrial Design και όχι μόνο.

Alikafros
09-10-07, 15:25
Το δικό μου γιατί δεν το βάζεις;;;;;; ε;;;;;;;; :( :( :( :(

soraver
09-10-07, 15:28
giati einai offline ;p

Κοκκινονίκος
10-10-07, 19:52
ακόμα να το καταλάβει ε?

soraver
10-10-07, 22:08
e einai ligo xazos

ΠΛΑΤΩΝ
11-10-07, 17:18
Γκρρρρρρρ.....

Κοκκινονίκος
11-10-07, 22:30
οπ

ΠΛΑΤΩΝ
13-11-07, 12:10
http://www.livepedia.gr/images/9/91/Livepedia.jpg
http://www.livepedia.gr
Τα 100.000 λήμματα ξεπέρασε η ελληνική online εγκυκλοπαίδεια LiveΡedia.gr ενάμιση χρόνο από την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο.
Σύντομα θα προστεθούν άλλα 40.000 λήμματα, που βρίσκονται στο στάδιο επεξεργασίας.
Καθημερινά, επισκέπτες αλλά και «χορηγοί» προσθέτουν υλικό, μια που η πρόσβαση και η παρέμβαση στο περιεχόμενό της είναι δυνατή σε όλους.
Η εμφάνιση του site είναι απλή και ελκυστική διευκολύνοντας τον επισκέπτη να βρει εύκολα αυτό που αναζητεί. Και μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι διαβάζουν οι χρήστες με την παράθεση των δημοφιλέστερων λημμάτων.

http://www.hostpattern.com/pagephoto/isubwaymaps.com.jpg
http://www.isubwaymaps.com
Αν έχετε iΡod video και βρεθείτε σε μεγαλουπόλεις του εξωτερικού, θα σας φανεί χρήσιμη αυτή η υπηρεσία που έχει δημιουργήσει κάποιος εδώ από χόμπι. Κατεβάστε χάρτες των Μετρό από διάφορες πόλεις και προσθέστε τες στο iΡod ως φωτογραφίες. Όταν τις βάλετε όλες μαζί, ο χάρτης εμφανίζεται στην οθόνη.

http://www.apn.gr/images/tn_cineek_front.jpg
http://www.cineek.gr
Οnline περιοδικό «για τον εναλλακτικό πολιτισμό» και όλες τις τέχνες δημοσιεύεται σε αυτή τη διεύθυνση.
Ενδιαφέρουσα ιδέα η βάση δεδομένων με καλλιτέχνες, χώρους τέχνης και τις πολιτιστικές δραστηριότητες των καλλιτεχνικών ομάδων.

http://www.goodkung-fu.com/pics/flickpeek.JPG
http://flickpeek.com
Εδώ μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένους δεκάδες τηλεοπτικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο που εκπέμπουν online.
Τα κανάλια χωρίζονται σε γεωγραφικές και θεματικές κατηγορίες, από ειδήσεις μέχρι μουσική, για γρήγορη αναζήτηση. Από την Ελλάδα, εκπροσωπείται το Μad ΤV. Επίσης, θα βρείτε μουσικά βίντεο, κινούμενα σχέδια και αθλητικά θέματα.
Τέλος, υπάρχει αρχείο με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, παλιές και καινούργιες, στις οποίες έχετε πρόσβαση μόνο μέσω του site, δηλαδή δεν μπορείτε να τις κατεβάσετε στον σκληρό δίσκο.

ΠΛΑΤΩΝ
08-02-08, 14:07
http://www.ana-mpa.gr/anaweb/images/logo_gr.jpg
http://www.ana-mpa.gr
Τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων εκπέμπει από την ιστοσελίδα του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Πατήστε αριστερά στο «ΤV-video» και θα δείτε τις σημαντικότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και ρεπορτάζ από διάφορα σημεία της χώρας. Το δελτίο ειδήσεων μεταδίδεται στις 18.00. Παράλληλα, λειτουργούν το ιντερνετικό του ραδιόφωνο κι εξειδικευμένες ιστοσελίδες με ειδήσεις για την υγεία, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, το χρηματιστήριο, το αυτοκίνητο, τη ΝΑ Ευρώπη κ.ά. Η πρόσβαση γίνεται μέσα από την αρχική σελίδα.

http://www.hepΒ.gr
Τα πάντα για την ηπατίτιδα Β μπορείτε να βρείτε σε αυτή την ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε πρόσφατα στα ελληνικά. Ενημερωθείτε για την ασθένεια που προκαλεί καρκίνο του ήπατος, τους τρόπους μετάδοσης και πρόληψης και τα μέρη που προσφέρουν υποστήριξη. Στην Ελλάδα, οι φορείς της ασθένειας υπολογίζονται σε 200.000.

http://www.mad.tv/img/dot.gif
http://www.mad.tv/games/tvseries
Αν νομίζετε πως ξέρετε όλες τις σκοτεινές λεπτομέρειες για το παρελθόν του Τζακ στους «Αγνοούμενους» ή τα κουτσομπολιά των «Νοικοκυρών σε απόγνωση», το κουίζ του ΜΑD ΤV είναι φτιαγμένο για σας.

http://www.synch.gr/images/logo.gif
http://www.synch.gr
Το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και ψηφιακής τεχνολογίας Synch, που παλιά γινόταν στο Λαύριο και από πέρυσι μεταφέρθηκε στο «Τεχνόπολις», εγκαινιάζει την παρουσία του στο Διαδίκτυο με online μεταδόσεις. Οι εκπομπές «live on demand» και τα podcast ανανεώνονται κάθε δύο εβδομάδες κι όποιος θέλει να έχει το αναλυτικό πρόγραμμα μπορεί να εγγραφεί συνδρομητής στο ενημερωτικό δελτίο. Οι χρήστες μπορούν να ακούσουν και να κατεβάσουν στον υπολογιστή τους ζωντανές εμφανίσεις και DJ σετ από Έλληνες και ξένους που φιλοξενεί το φεστιβάλ.

ΠΛΑΤΩΝ
28-04-08, 08:19
http://blogs.pcworld.com/staffblog/archives/Macbook%20air.jpg
http://www.apple.com
Υποδεχθείτε τον πιο λεπτό φορητό υπολογιστή στον κόσμο: το MacBook Air, με πάχος 0,4 έως 2 εκατοστά και βάρος περίπου 1,3 κιλά, χωράει με άνεση σε ένα φάκελο Α4. Με οθόνη 13,3 ιντσών, επεξεργαστή Intel Core 2 Duo στα 1,6GHz, 2 GB μνήμης και χωρητικότητα 80 GB, ενσωματωμένη κάμερα και 5 ώρες αυτονομίας, ο φορητός της Apple αποτελεί έναν ισχυρό λόγο για να αντικαταστήσετε τον παλιό υπολογιστή σας.

http://www.bobatkins.com/photography/digital/1Ds-MkIII/1Ds-MkIII.jpg
http://www.intersys.gr
Είκοσι ένα (21!) ολόκληρα megapixels φωτογραφική ανάλυση! Αυτό υπόσχεται η νέα ψηφιακή Canon EOS 1 DS Mark III, που σπάει τα ρεκόρ στην ποιότητα εικόνας και σας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσετε άνετα τις φωτογραφίες σας σε μέγεθος 2-3 τετραγωνικών μέτρων... Στα ατού της περιλαμβάνονται δίδυμοι επεξεργαστές για ακόμα καλύτερη χρωματική απόδοση, ταχύτητα συνεχούς λήψης 5 καρέ ανά δευτερόλεπτο, υψηλής ακρίβειας σύστημα εστίασης ευρείας περιοχής, οθόνη LCD 3 ιντσών. Με λίγα λόγια, το απόλυτο εργαλείο του επαγγελματία.

http://kongshaug.info/wordpress/wp-content/upload/2007/01/rcs606hfront_thumbnail.jpg
http://www.pioneer.com
Κλασική "επένδυση" στην οικιακή διασκέδαση: το σύστημα home cinema της Pioneer με κωδικό RCS 606H περιλαμβάνει DVD recorder και ψηφιακό εγγραφέα με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 160 GB, 6 ηχεία μαζί με το subwoofer -4 τύπου tallboy-, ενώ υποστηρίζει και την αναπαραγωγή ψηφιακών βίντεο μορφής DivX. Επιπλέον: ενσωματωμένος δέκτης, υποδοχή USB, σύστημα ακουστικής ισοστάθμισης και ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος.

ΠΛΑΤΩΝ
11-05-08, 12:53
http://www.epek.net/images/radiofono.jpg
www.radiofono.gr
Ένα site με θεματολογία αμιγώς ραδιοφωνική. Με άρθρα που ανεβαίνουν τακτικά και σχολιάζουν κυρίως ραδιοφωνικά θέματα επικαιρότητας. Χωρίζονται σε θεματικές ενότητες (επικαιρότητας, νομοθεσίας, ιστορικά, τεχνικά κ.λπ.). Επιπλέον, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να καταθέσει τις δικές του απόψεις και να σχολιάσει τα θέματα. Υπάρχουν ακόμα οι συχνότητες των περισσότερων ραδιοφώνων, το πρόγραμμά τους και ενδιαφέρουσες απόψεις για τα ερτζιανά.

http://sub.hiphop.gr/hiphopgr.jpg
www.hip-hop.gr
Ένας ιστότοπος που συσπειρώνει τη χιπ-χοπ κοινότητα, και όχι μόνο, με άρθρα, ειδήσεις, ενεργό φόρουμ και σχεδόν καθημερινή ενημέρωση. Με ανταποκρίσεις από παρουσιάσεις δίσκων και λάιβ. Με συνεντεύξεις και ακυκλοφόρητα mp3 δημιουργείται ένας χώρος κατάθεσης απόψεων και ενημέρωσης γύρω από το συγκεκριμένο μουσικό ρεύμα.

www.musical.gr
Ηλεκτρονικό μουσικό κατάστημα, με ικανοποιητικούς καταλόγους και ακριβείς διαχωρισμούς. Πέραν των δίσκων (ελληνικών κατά κύριο λόγο) μπορεί κάποιος να αγοράσει βιβλία που έχουν σχέση με τη μουσική, αλλά και dvd, είτε με μουσικό θέμα είτε όχι. Λειτουργεί από το 1999 και είναι ένα καλό μέρος για να βρει κανείς πληροφορίες για τους δίσκους, όπως τους τίτλους των τραγουδιών, τους καλλιτέχνες, τις πρώτες εκδόσεις κ.λπ.

http://kithara.gr/songs/images/kithara-night.gif
www.kithara.vu
Εδώ έχουμε μια σελίδα με έναν μεγάλο αριθμό τραγουδιών με τους στίχους τους και τις συγχορδίες τους για κιθάρα. Συνολικά, έχουμε 21.000 τραγούδια. Η αναζήτηση είναι πολύ απλή, αφού έχεις τη δυνατότητα να ψάξεις τον τίτλο, τον ερμηνευτή, το δημιουργό κ.λπ. Ο καθένας βέβαια μπορεί να κάνει τις διορθώσεις του και τα σχόλιά του για κάθε τραγούδι. Συστήνεται στους κιθαρομανείς...

http://img204.imageshack.us/img204/6788/orfeasqj8.gif
www.e-orfeas.gr
Σελίδα από τις καλές για το ελληνικό τραγούδι, με διαρκή ενημέρωση για τα μουσικά δρώμενα, ανταποκρίσεις από προγράμματα και εκδηλώσεις, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις από τις τελευταίες κυκλοφορίες, καθώς και δελτία τύπου. Πάντα με αγάπη για τη μουσική.

ΠΛΑΤΩΝ
15-06-08, 08:19
http://cache.daylife.com/imageserve/03Jg1YZ9fX2W4/screen_390x336.jpg
www.thetruthaboutcars.com
Είναι μια ερασιτεχνική, κατά μίαν έννοια, προσπάθεια που όμως αξίζει την προσοχή μας. Κι αυτό διότι, κατ' αρχάς, περιέχει εν αφθονία κάτι που απουσιάζει από τα περισσότερα σχετικά site: άποψη. Προσωπικά άρθρα, χρονογραφήματα και σχόλια για τη διεθνή ειδησεογραφία του αυτοκινήτου, δίνουν τροφή για σκέψη και για συζήτηση με τους αναγνώστες, με αμεσότητα και διαδραστικότητα, δύο έτσι κι αλλιώς εγγενή χαρακτηριστικά του Internet, που όμως εδώ αξιοποιούνται σε μεγάλο βαθμό. Η "αλήθεια γύρω από τα αυτοκίνητα" δεν διατηρεί -κατά δήλωσή της- σχέσεις με εταιρείες, άρα οι συντάκτες αναγκάζονται να περνούν από τις αντιπροσωπείες για να βρουν αυτοκίνητα για δοκιμή.
Αν ζούσαν στην Ελλάδα θα περιορίζονταν στο να κάνουν το τετράγωνο της γειτονιάς με τον πωλητή δίπλα -και αν- αλλά στις ΗΠΑ τα πράγματα είναι πολύ ευκολότερα. Ως εκ τούτου υπάρχουν και άρθρα δοκιμών, τα οποία είναι μάλιστα και ιδιαίτερα καλογραμμένα. Στα έξτρα υπάρχει και τιμοκατάλογος των μοντέλων, με δυνατότητα σύγκρισης. Είναι εντέλει μία αξιόλογη προσπάθεια, που προσφέρεται για διάβασμα και όχι μόνο απλή σταχυολόγηση πληροφοριών.

http://www.pistonheads.com/pics/news/16106/aston-martin-dbs-4-L.jpg
www.pistonheads.com
Είναι αυτό που δηλώνει το όνομά του: ένα site για όσουν έχουν πιστόνι στο κεφάλι και στρόφαλο στα πόδια. Ως εκ τούτου, κατεξοχήν πεδίο δράσης του είναι τα σπορ αυτοκίνητα, ανάμεσα στα οποία βρίσκουμε και ορισμένα αρκετά σπάνια κομμάτια, για τα οποία οι πληροφορίες γενικώς στο Διαδίκτυο είναι αρκετά περιορισμένες. Στη συντακτική του ομάδα ανήκειο κι ο Steve Stutcliffe του βρετανικού Autocar, εγνωσμένος οδηγικής αξίας, ο οποίος έχει γράψει πολλά από τα άρθρα των δοκιμών του.
Στα επιπλέον υπάρχουν ειδήσεις, video καθώς κι ένα πολύ χρηστικό ημερολόγιο για τα trackday που οργανώνονται σε διάφορες πίστες της Μεγάλης Βρετανίας και όχι μόνο. Για τις συζητήσεις που διαμείβονται εντός των κόλπων του, υπάρχει βέβαια το ιδανικό μέσο, που δεν είναι άλλο από το forum.

http://www.purecarsound.co.uk/zc1/images/b_kdavx44.jpg
JVC KD-AVX44
Το DVD player της JVC φέρνει την εμπειρία της εικόνας στο αυτοκίνητο μέσα από μία λεπτή μονάδα με ενσωματωμένη οθόνη TFT 3.5''. Οι δυνατότητές του περιλαμβάνουν αναπαραγωγή αρχείων ήχουν (MP3, WAV, WMA, AAC) και εικόνας (DivX, JPEG, MPEG1,2), συνδέσεις USB και AUX, συμβατότητα με Bluetooth και iPOD. Ο ενισχυτής υλοποιείται με MOS-FET κυκλώματα με απόδοση ισχύος 4x50W max. Μέσω των αποκωδικοποιητών DTS/DOLBY Digital δημιουργείται περιβάλλον ήχου surround 5.1 καναλιών. Η μονάδα συνεργάζεται με κάμερα οπισθοπορίας και έχει παραμετρικό EQ 7 περιοχών. Η λειτουργία dual zone επιτρέπει την ταυτόχρονη αναπαραγωγή διαφορετικών πηγών, κατά την οποία κάποιος επιβάτης μπορεί να ακούει ραδιόφωνο και κάποιος άλλος να βλέπει μία ταινία χρησιμοποιώντας ακουστικά για τον ήχο της. Το KD-AVX44 συνοδεύεται από remote control.
Πληροφορίες: ΗΛΒΙ Α.Ε., www.jvc.gr

Piggy
20-07-08, 18:49
free tv στο διαδίκτυο

http://www.watchtvworld.com/greece

μην τολμήσει να πει κανείς ότι το ήξερε η ξαναέγινε post θα ξυρίσω τα μαλλιά μου

pastoula
20-07-08, 20:09
οσο λειπουμε, πες οτι θες!

soraver
21-07-08, 22:32
οσο λειπουμε, πες οτι θες!

:pinw:

Freeman
11-08-08, 12:04
Απο τα καλύτερα σάιτς για καλλιτεχνική φωτογραφία. Φωτογραφίες που μιλάνε. Εξαιρετικό..
http://www.mrx.no/

ΠΛΑΤΩΝ
23-09-08, 08:45
http://www.dphotojournal.com/images/offer/snapfish.jpg
www.snapfish.com
Η ιστοσελίδα του Snapfish ανήκει στον κολοσσό Hewlett Packard και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος παίκτης στο online printing. Διατείνεται μάλιστα ότι έχει πλέον περισσότερα από 50.000.000 μέλη σε 20 χώρες και 2.000.000.000 (δύο δισεκατομμύρια) άλμπουμ αποθηκευμένα στους servers της. Αρχικά στην ιστοσελίδα θα πρέπει να καταχρήσετε το όνομά σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ώστε να γίνετε μέλη. Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες του και να τις μοιραστεί με τους φίλους του. Επιπλέον με την εγγραφή κάθε χρήστης κερδίζει 20 δωρεάν εκτυπώσεις οι οποίες πιστώνονται στο λογαριασμό του μόλις ανεβάσει για πρώτη φορά φωτογραφίες και μπορεί να τις χρησιμοποιήσει από την πρώτη κιόλας παραγγελία.
Όσον αφορά στη δημιουργία photobook η υπηρεσία χρησιμοποιεί το σλόγκαν ''photobook για κάθε περίσταση'' το οποίο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Στην ιστοσελίδα προσφέρεται τεράστια ποικιλία photobook σε διαστάσεις από 2x3'' για mini photobook έως 12x12''.
Θα βρείτε αρκετά themes, ιδανικά για κάθε περίπτωση όπως γάμος, βάπτιση και πιο απλά και διασκεδαστικά για φωτογραφίες από πάρτι ή διακοπές. Μάλιστα σε κάθε κατηγορία θα βρείτε διαφορετικά θέματα αλλά και ποιότητες εξωφύλλων που να ταιριάζουν σε κάθε photobook. Τα υλικά ποικίλουν σε ποιότητες και χρώματα, ενώ προσφέρονται εξώφυλλα σε δέρμα, ύφασμα και άλλα υλικά. Τα χαρτιά είναι acid-free.
Ο σχεδιασμός του photobook γίνεται online χωρίς να χρειάζεται να εγκατασταθεί software στο δικό μας PC.
Το Snapfish προσφέρει 25% έκπτωση στις κόπιες του ίδιου photobook. Το κλασικό photobook σε διαστάσεις 8x11'' κοστίζει 19,99 δολάρια οι 20 πρώτες σελίδες και 1,99 δολάρια τα επόμενα δισέλιδα. Η διεθνής αποστολή κοστίζει 14,99 δολάρια. Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται σε 6-10 μέρες.

http://www.extremeinstability.com/stormpics/photobox1.jpg
www.photobox.co.uk
Το παραπάνω βρετανικό site είναι ένα site με αρκετές καλές κριτικές και πολλά μέλη παγκοσμίως. Κάθε νέο μέλος της ιστοσελίδας κερδίσει 40 δωρεάν εκτυπώσεις. Η κατασκευή των photobook γίνεται on line χωρίς να είναι απαραίτητο κάποιο software. Ο χρήστης κάνει upload τις φωτογραφίες του στην ιστοσελίδα μέσω του image uploader software Aurigma γρήγορα και αρκετά εύκολα. Στο site διατίθενται 6 διαφορετικά μεγέθη από Α3 έως minibook με διαστάσεις 9x7. Οι τιμές είναι προσιτές αφού ένα photobook μεγέθους Α3 χρεώνεται 39,99 λίρες οι 26 πρώτες σελίδες και 1,90 λίρες οι επόμενες δύο. Ένα photobook διαστάσεων 20x20 και 30 σελίδες κοστίζει 15 λίρες. Η ιστοσελίδα διαθέτει αρκετά θέματα και διαφορετικά layout για να στήσετε το photobook για το γάμο μέχρι το πιο χαρούμενο και παιχνιδιάρικο άλμπουμ για τις διακοπές και το παιδικό πάρτι.

http://www.cewe-photobook.co.uk/blog/wp-content/uploads/2008/06/photoworldmini.jpg
www.cewe-photoworld.co.uk
Η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί το αντίπαλο δέο του Snapfish στη Βόρεια Ευρώπη. Μάλιστα έχει βραβευθεί η υπηρεσία κατασκευής photobook που προσφέρει η ιστοσελίδα ως η καλύτερη για το 2008 από την TIPA. Για να δημιουργήσετε το δικό σας photobook πρέπει να κατεβάσετε το πρόγραμμα My CEWE Photo World που σας παρέχει δωρεάν το site. Το software μπορεί να αναλάβει να κάνει τη σχεδίαση μόνο του ή ο χρήστης μπορεί εύκολα να το σχεδιάσει μόνος του, παρεμβαίνοντας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Το Cewe-photoworld προσφέρει 5 διαφορετικά μεγέθη από 42x30cm για το XXL photobook μέχρι 14x13cm το μικρό booklet. Το software είναι εύκολο και δε θα δυσκολέψει ακόμα και τους αρχάριους. Η ιστοσελίδα παρέχει πολλά backgrounds και layout καθώς και διαφορετικές ποιότητες στα εξώφυλλα.
Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το μέγεθος και την ποιότητα του υλικού. Για ένα photobook 42x30cm με εξώφυλλο από δερματίνη θα ξοδέψετε 69,99 λίρες για 26 σελίδες και 6,99 λίρες για τις επόμενες 8.
Για ένα μεγάλο με διαστάσεις 21x28cm με σκληρό εξώφυλλο θα δώσετε 19,99 λίρες για 26 σελίδες και 2,50 λίρες για τις επόμενες 8. Υπάρχει δυνατότητα για δημιουργία photobook μέχρι και 130 σελίδες, ικανό να χωρέσει πιθανόταα αρκετά μεγάλο μέρος του φωτογραφικού σας αρχείου.
Ανάλογα με το μέγεθος ποικίλει και ο χρόνος παράδοσης που κυμαίνεται από 3-10 μέρες. Το site παρέχει 2% έκπτωση για 5 ίδια αντίτυπα που αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των αντιτύπων.

ΠΛΑΤΩΝ
21-02-09, 08:58
http://mediachannel.files.wordpress.com/2008/12/theauteurs.jpg
www.theauteurs.com
Το συγκεκριμένο site αποτελεί ένα από τα πιο φιλόδοξα και σοβαρά σινεφιλικά εγχειρήματα στο Διαδίκτυο. Και βέβαια δεν πρόκειται απλά για ένα μέρος όπου βλέπεις μόνο ταινίες. Στην ουσία πρόκειται για ένα πλήρες κινηματογραφικό site όπου θα βρείτε από ειδήσεις μέχρι κριτικά κείμενα. Και μιλάμε για εξαιρετικά κείμενα με αναφορές και παραπομπές σε ανάλογα θέματα, ενώ υπάρχει και ένα ολοζώντανο φόρουμ των χρηστών. Από τη στιγμή της εγγραφής, πέρα από τον newsletter, έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε το προφίλ σας, να προσθέσετε τους αγαπημένους σας σκηνοθέτες, να γνωρίσετε κόσμο με βάση τα κοινά γούστα και βέβαια να ανεβάσετε κείμενα ή ακόμη και ταινίες. Σκεφτείτε ένα facebook αποκλειστικά για σινεφίλ.

http://lh5.ggpht.com/__pcWiQGR30Y/SWyuIMKEWOI/AAAAAAAAKlg/MycyA78pnf0/mirto_thumb.jpg
www.dikiasou.com
Η dikiasou είναι ελληνικό web serial. Αριθμεί προς το παρόν 39 επεισόδια και δεν είναι απλά μια σειρά, αλλά μια διαδραστική συνέργια που παίζεται στο myspace, στο facebook, στο twitter, στον lastfm και στο flickr. Δεν πρόκειται παρά για μπλα-μπλα, σχέσεις και όλα τα σχετικά που δύσκολα τα παίρνεις στα σοβαρά, αλλά διαθέτει φρεσκάδα που μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις, έστω και από περιέργεια.

http://1.bp.blogspot.com/__gI1_0QOxMI/SW9F8P2Tw0I/AAAAAAAAAlU/-7LJ_n2Y4Hc/s320/Fxx_Graphic_MainHeader_ani3.gif
fiddlestixx.com
Αν δεν έχετε γνωρίσει τους θεοπάλαβους αδερφούς Ντέιβιντ και Νέιθαν Ζέλνερ δεν ξέρετε τι χάνετε. Πρόκειται για μια ειδική περίπτωση σκηνοθετών από το Τέξας που ξεκίνησαν κάνοντας αποτυχημένες ταινίες μεγάλου μήκους (αληθινό χάλι) και μετά το έριξαν στις μικρού μήκους και βρήκαν την υγειά τους. Τι κάνουν οι Ζέλνερ; Άγριο χαβαλέ και χοντρά αστεία. Και αγαπούν πολύ τα ζώα. Στις εξωφρενικές web σειρές τους πρωταγωνιστεί ένας πίθηκος και τα φοβερά αδέρφια. Δεν περιγράφεται, μπαίνετε και το βλέπετε με δική σας ευθύνη. Εξωφρενικό!