Επιστροφή στο Forum : ΚΤΗΝΩΔΙΑ Νο2
Εξαιρετικά φρικιαστικό βίντεο αλλα πέρα για πέρα αληθινό.
Για να γίνει μιά γούνα εξαιρετικής ποιότητας, θα πρέπει το ζώο να το χτυπήσουν ωστε να το ζαλίσουν και έπειτα να το γδάρουν ζωντανό. Αυτό λοιπόν βλέπουμε στο βίντεο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ!!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ
RjdyufjAnaI
Μπα δεν αντέχω να το δω ..................
NA TOΥΣ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
Τα τραβανε και βιντεο τα @@ , ψυχουλες μου ομορφες , μεχρι την τελευταια στιγμη , μεχρι να τα βγει η ψυχη πεδευονται , γδαρμενα και ζουσανε ΕΛΕΟΣ , οι φιλοζωικες τι κανουν?
ta ksunoun. paizontai polla lefta.
Κ όλα αυτά για να φοράνε κάποιες κ@®¥0λ€$ γούνα...
Την ευθύνη δεν την έχουν οι φιλοζωικές Ματινακι.... αλλά αυτοί που ζητάνε τις γούνες....
Pantelwolf
14-11-07, 14:38
Η άσχετη ερώτηση 1: Γιατι δεν υπάρχουν τα 2 τελευταία λεπτά του βίντεο;
Η άσχετη ερώτηση 2: Το αίμα δε λερώνει τη γούνα;
Η σχετική αναφορά: Δεν ήξερα οτι ενα ζωο ζει ακόμα χωρις το δέρμα του Είναι τραγικό να βασανίζεις κάτι. Σκότωσέ το ρε μάγκα κ νταη αφου το κανεις που το κανεις κ μετά γδάρτο.
Πολλά άντερα πεσμένα στο πάτωμα κ τετοια.
Είχα γνωρίσει μια φορά έναν που καλλιεργούσε βιζόν.
Μου θύμησε το βίντεο με τον αμερικάνου και τους ταλιμπάν που του κοβαν το κεφάλι.
Ξερεις ποσες και ποσους γνωριζω μακουλι με οικολογικη-φιλοζωικη συνειδηση που αγοραζουν μονο γνησια δερματα στα μπουφαν , στα παπουτσια , στα γαντια , στα καθισματα του αυτοκινητου , στο τιμονι , στην ταπετσαρια ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜ@@ΔΙΑ
Τοσος πονος? να τους αναγκασουν να τα σκοτωνουν , ευ8ανασια κατι ρε πουστη μου εχω λυσσαξει τι ειναι αυτο το πραμα , το καημενο πως ηταν ετσι με τα αιματα και τα ματακια του μονο τα ματοκλαδα ειχε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΚΑΡΙ....ΔΕΣ
skotose to kai meta gdarto
prepei na ginete mallon gia na einai kaliteri i poiootita ths trixas i kati tetoio , pos ginete re paidi mou gia to kreas? px ena zoo den paei ston xasapi afou pe8anei ..ypoti8ete molinete esoterika an pe8anei kai de to sfazoun alla to petane i de xero ti katalixi exei to zoo , xero pos ta sfazoun zontana giati diaforetika to kreas den einai katalilo pros brosi
prokeimenou na trabane tetoia taleporia ta kaimena , as einai katoteri i poiothta kai ti egine diladi?
prokeimenou na trabane tetoia taleporia ta kaimena , as einai katoteri i poiothta kai ti egine diladi?
Λιγότερα €€ αυτό έγινε...
skata ston tafo tous re , afou aytoi ka8orizoun tis times as poulisoun ti xamiloteri poiothta sthn timi tis aristis poiothtas
tote h aristh 8a paei sta UUUUPSHHHHHHHHHHH ;p
kalh skepsh
και κανενας δε 8α την αγοραζει
Μια λέξη: Συνθετικές! Κυκλοφορούν ωραιότατες. Γιατί να πάρεις γούνα?
(το βιντεο πολύ απλά δεν παίζει να το δω. Δεν θα αντέξω .- )
(το βιντεο πολύ απλά δεν παίζει να το δω. Δεν θα αντέξω .- )
Όντως είναι αρκετά σκληρό... Το βιντεο απο το Κτηνοδια #1 δεν είναι κ τόοοσο βάναυσο όσο αυτό...
egw aporw ti diafora gia sas exoun ta bizon pou ta gdernoun zwntana apo tous o3irigxous pou tous sfazoun gia ta auga tous 'h tis gialisteres pou peftoun zwntanes sto stomaxi sas....
egw aporw ti diafora gia sas exoun ta bizon pou ta gdernoun zwntana apo tous o3irigxous pou tous sfazoun gia ta auga tous 'h tis gialisteres pou peftoun zwntanes sto stomaxi sas....
Έχει διαφορά στον τρόπο θανάτωσης... Ειναι διαφορετικό να γδέρνεις ζωντανό ένα ζώο κ να το αφήνεις να ξεψυχήσει έτσι, απο τον ακαριαίο ή γρήγορο θάνατο που προέρχεται όταν σφάζεις κάτι...
kai gia uto akribos to logo sou anefera alla zwa pou trabane ta idia
kai gia uto akribos to logo sou anefera alla zwa pou trabane ta idia
Όσο κ να προσπαθείς... Χορτοφάγο δεν με κάνεις.... ;p ;p ;p ;p ;p
saresei to kreas e?
eidika otan einai sklhro sklhro kai tou pineis to zoumaki prin malakwsei ;pppppppp
(ginomai ahdiastikos alla kapoia pragmata prepei na eipw8oun.
o ghteuths einai dikia mas
)
o ghteuths einai dikia mas
Ψεύδεσαι!!! Κ για να το αποδείξω... ορίστε κ μια πρόσφατη φωτογραφία μου...
http://raresteak.files.wordpress.com/2006/08/g1.jpg
polu sou pane oi alusides ;p
"Αποκαλύψεις" έπρεπε να το λένε το θεμα, έτσι όπως εξελίσσεται :P
Για λέγε... :D
den 8es na pw kai ta dika sou... den to 8es!
εγω δεν ειμαι γκέι :(
(τι να πεις μωρέ... πως είμαι ερωτευμένη? πες το!)
ευτυχώς στο τέλος το σώσατε! Όλη μέρα ζώα! όχι και εδώ! Θα ξέχασω να μιλάω στο τέλος! θα γαυγίζω θα μουγκρίζω, κάτι θα κάνω πάντως!
Υ.Γ το γδέρνουν ζωντανό για να αιματώνετε το δέρμα μέχρι τελευταία στιγμή και να μην σκληραίνει πολύ! Πάντως ακόμα και εγώ δεν τολμάω να δω το βίντεο
! Θα ξέχασω να μιλάω στο τέλος! θα γαυγίζω
Γαβ γουβ γαβ... :dog:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.