Επιστροφή στο Forum : Scary Video (φαντάσματα, εξωγήινοι και οτι "καλό")
Κοκκινονίκος
21-11-07, 01:26
εδώ είναι γι' αυτούς που αντέχουν τα xtreme...
@γυναίκες: αρκεί να μην δείτε το βραδύ μόνες σας :zempe:
ας αρχίσουμε μ' ενα 10' όχι και τόσο τρομακτικό θα λεγα βιντεάκι...
deoJUBW9CI8
το αγαπημένο μου θέμα επιτέλους
αυτό με το κοριτσάκι πιστεύω ήταν το καλύτερο:marchmellow:
Κοκκινονίκος
21-11-07, 01:47
μπου
Tt_02DvJQ3g
Κοκκινονίκος
22-11-07, 02:15
καλά ναι...αλλά είναι ωραία για ατμόσφαιρα :P
καλά ναι...αλλά είναι ωραία για ατμόσφαιρα :P
;) Orao themataki ;)
Πότε θα πάμε στο στοιχιωμένο σπίτι είπαμε; :marchmellow:
Υπάρχει τετοιο στη Θεσσαλονικη? Ααααααα ο "ξεναγός" μας δεν μας το έδειξε! :D
Όχι εκτός Θεσσαλονίκης είναι :lol:
στο Βόλο είναι για ξεναγό θα έχουμε την σερχανούλα :lol:
Exei kai stin Thessaloniki anatolika 2 stoixeiomena spitia :)
Να τα δειξετε στο Νικο! Την επόμενη φορά που θα έρθω θέλω πλήρη ξενάγηση, με ιστορικό και φωτογραφιες :D
Ksero pano kato tis istories ton spition pou sou leo. Kai bebaia tin epomeni fora pou tha ertheis, tha sta deiksoume kai tha sou po tis istories, emploutismenes kai me dikes mou pinelies bebaia!! ;););)
Hmmmm tha grapso kai ena senariaki tora pou ta leme to "haundead house" :D
:excited: :excited: :excited: ναι, ναι!!!
Θα έχει και δικές σου πινελιές? χεχε, θα φάει η μύγα σίδερο... χαμός θα γινει! :D
grapse kai gia to diko mou spiti me tous ka8reftes looooooooooooooooool
ναι ναι για τον καθρέφτη που έχεις στο μπάνιο μόνο αυτόν είδαμε :lol:
afou mono na fate kai na katourisete ir8ate sto spiti mou ....meta sou leei episkepsi ....
άσε ρε που δεν είχες και σπανακοπιτάκια . αυτό δεν θα στο συγχωρήσω ποτέ:P
nai se xalasan 8imamai ta loukanopitakia , afisate kai to teleytaio komati , den to etroges oute esy oute o allos , demek dreposasatan ...otan omos to efaga ego , blastimousate thn ora kai th stigmi pou me genise i mana mou xaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
ε δεν επέμενες κι εσύ λίγο όταν ρώτησες αν το θέλει κανείς ήταν ήδη στον οισοφάγο σου :lool: :P
ναι και εκεινοι την ωρα ανταλλαξατε βλεματα σαν 2 μικροι βασιλακιδες Καϊλιδες
-Παει το εφαγε...(ΦΡΕΕ)
-Σιγα μη το αφηνε , και σου ειπα βαλτο στην τσεπη να το φαμε στο σπιτι(πιγκι)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Etsi etsi ginane ta pragmata!!! :lol::lol::lol::lol: Kai meta ego epaiza me to PDA mou kai i piggy ebgaze ta fridia tis Matinas i opoia stin teliki kolone kai den ithele na ta kanei gonies :D
ενώ εγώ σου έδωσα την μισή μου πιτσόπιτα όταν ήρθες σπίτι αλλά τι να πει κανείς? αχάριστος κόσμος :sniff:
Όλα τα λεφτά η πιτσόπιτα λέμεεεεεεεεεεεεεεε !
Ε ποτε θα το ξανακανουμε? αυτη τη φορα θα παραγγειλουμε , .....ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ , να τρως και να μπουκωνεις απο το αλλαντικο μεχρι αηδιας , να λες ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ
ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ Η ΠΙΤΣΟΠΙΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΠΕΣΙΑΛ , ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ Η ΣΑΛΤΣΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΩς ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ...ΑΧΧ ΠΕΙΝΑΣΑ
με αρεσε ρε Πιγκυ γι αυτο σου εφαγα τη μιση , αμα δε με αρεσε θα σου εδινα να φας εσυ τη δικη μου χαχαχαχχαχαχαχαχα
Ειχε κεφια το κοριτσι και μοιραζε πιτσοπιτες λοοοοοοοοοοοοοοοοολ
θα σου φτιάξω μια σπέσιαλ λοοοοοοοοολ γλυκόξινη σάλτσα με πορτοκάλι και φλούδες απο βερίκοκο :crazy:
8a phgainei apsoga me th rouketa pou 8a pesei panw meta thn prwth dagkwnia
η πίτσα που είχα φτιάξει μια φορά λοοοοοοοοοοοοοοοολ για τη ζύμη πήρα συνταγή από 4-5 άτομα λοοοοοοοοοολ τα έκανα αχταρμά και τελικά μου βγήκε φίλο πίτας ( σ'αυτό δεν πιάνομαι) χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχχι
(ροζαννούλα έχασα την συνταγή που μου είχες πει λοοοοοοοοοοοοολ την θέλω πάλι)
Οπότε καλώς την αναφέρουμε σ'αυτό το θεμα με τα "τρομαχτικά πράγματα: (φαντάσματα/εξωγήινοι/και η πιτσόπιτα της Πίγκυ)" :P :lol:
:lol: πλάκα πλάκα είχε πολύ ωραία γεύση δεν το λέω επειδή είμαι μπροστά αλλά είχε λοοοοολ
Pantelwolf
27-11-07, 20:35
ετσι για να ζηλευετε περιμενω απο στιγμη σε στιγμη να μου φερουν home made κρουασαν με σοκολάτα
:lol: πλάκα πλάκα είχε πολύ ωραία γεύση δεν το λέω επειδή είμαι μπροστά αλλά είχε λοοοοολ
:pizza: :thumpsup:
Κοκκινονίκος
27-12-07, 20:30
δε το λες βίντεο με φαντάσματα κλπ.. αλλά δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του...
[gt-old]12/20071227200633[/gt-old]
Το "ανοιξε η γη και τον κατάπιε" με εικόνα ...
:ohh: :ohh: :ohh: :ohh: :omg:
Κοκκινονίκος
06-03-08, 01:12
apapappa... 5η σελίδα έφτασε το κακόμοιρο το τόπικ μου :P...
στο θέμα μας... έχετε δει το ring...? αν ναι, τότε δείτε και την ελληνική του έκδοση!!!
23924
πόσες μέρες είπαμε μας μένουν?:P
πόσες μέρες είπαμε μας μένουν?:P
mooltooooooo..... (eee sugnwmh..... 7dayyyyys.... ) ;p
Κοκκινονίκος
03-04-08, 01:09
πολύ παράξενο...
26896
Και είναι αλήθεια τώρα αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
...λενε ρε παιδι μου πως αν η γυναικα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης της ζηλέψει κατι και το κλεψει πχ κανα φρουτο κανα λουλουδι μετα βγαινει στο σωμα του μωρου αυτο σε μορφη ελιας ...
ε αυτηνης η μαμα μαλλον θα ειχε κλεψει πολλες μπανανες και πολλους αναναδες .. μη σας πω θα ξεριζωσε ολοκληρα τα δεντρα
Παιζει να είναι αληθινό.
Είναι υπόθεση για τον Dr House!!
Κοκκινονίκος
03-04-08, 23:18
πωωωωω... που το θυμήθηκες!! :P
to video aythnis mou to 8imise , exei enan sto rotten pou exei sta moutra tou olokliro tsampi stafilia
Καθημερινη επισκέπτρια :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.