Επιστροφή στο Forum : Μια ιστορία με αρχή και κανένα τέλος
Καλά θα έχει τέλος (κάποτε) αν και όσο θα βρίσκετε κάποιος που θα το συνεχίζει δεν τα έχει τέλος :)
Το σενάριο είναι απλό. Ο καθένας απο μας θα μπορεί να συνεχίζει την ιστορία οπως αυτός/ή θέλει. Αρκεί τουλάχιστον να έχει μια "συνέχεια" με τα γραφόμενα του προηγούμενου.
Ας κάνω την αρχή λοιπόν :)
Ο Τζο ήταν οδηγός λεωφορείου. Κάθε μέρα έβλεπε εκατοντάδες φάτσες, μικρούς, μεγάλους, μικρές, μεγάλες. Ποτέ μέχρι τώρα όμως δεν του τράβηξε τίποτα την προσοχή. Θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει αναίσθητο, άοσμο και άχρωμο. Όμως εκείνο το δευτεριάτικο πρωϊνό του Δεκέμβρη θα του άλλαζε για πάντα τη ζωή. Ηταν το πρωϊνό που άνοιξε η πόρτα του λεωφορείου και το μάτι του Τζο έπεσε πάνω στην ...
...στην εφημερίδα που κρατούσε στα χέρια της εκείνη η κυρία που έπαιρνε κάθε πρωί εδώ και μια εβδομάδα το λεωφορείο απ’ την αφετηρία και κατέβαινε πάντα στην επόμενη στάση.
Το μόνο που πρόλαβε να διαβάσει καθώς εκείνη πέρασε από μπροστά του -που όμως του πάγωσε το αίμα στις φλέβες- ήταν ένα τμήμα του πρωτοσέλιδου: "Ακόμα ένα άγριο έγκλημα...".
Ίσως ήταν η παράξενη αίσθηση που συνειδητοποιούσε τώρα μόλις πως του προκαλούσε εκείνη, ένα περίεργο ρίγος που διαπερνούσε την πλάτη του, σαν ένα παγωμένο άγγιγμα. Και τώρα, αυτή τη στιγμή, το πώς έμοιαζε να τον αφορά αυτή η είδηση, για έναν ανεξήγητο λόγο…. Όλα αυτά ξύπνησαν τον Τζο από τον μόνιμο λήθαργό του.
Και μέχρι να συνέλθει από την αναπάντεχη αυτή αίσθηση, το λεωφορείο του ειχε φτάσει κιόλας στην επόμενη στάση. Η κυρία κατέβηκε τα σκαλοπάτια και χάθηκε μικραίνοντας αργά μέσα στον καθρέφτη του.
Κοκκινονίκος
30-11-07, 01:18
Με το που χάθηκε, κατάφερε και "ξύπνησε" από το σκεπτικισμό του (την σκεφτόταν συνέχεια εννοώ :P) και έκλεισε την σκουριασμένη (δίνω και λίγο εικόνα στην ιστορία :P) πόρτα του λεωφορείου, με εκείνο τον ανατριχιαστικό θόρυβο (αλλά και ήχο :P). Όλη η υπόλοιπη διαδρομή παρέμενε ίδια με τις προηγούμενες. Παράλληλα είχε στο μυαλό του τη στάση της επόμενης μέρας που θα την ξαναδεί.
Μετά από 5 ώρες (δημόσιο ξέρετε.. 8ωρο?? μπα) έφτασε για τελευταία φορά για τη μέρα στον τερματισμό και παρέδωσε το λεωφορείο στο συνάδελφό του. Η ώρα ήταν 2 το μεσημέρι και ξεκίναγε για το μεσημεριανό του μέχρι που.....
ki opws apomakrunotan den mporouse na bgalei ap to miallo tou ta matia ths opws thn eixe mprosta tou nekrh kai aselgouse panw ths. Ki an broun ta ixnh tou kai nomizoun pws autos th skotwse kai ton peta3oun sth fulakh mazi me dolofonous biastes ekbiastes kai dikhgorous? oxi kati eprepe na kanei eprepe na tre3ei na kruftei na apofugei opoiadhpote ... "Kur odhgeeeee, me anoigeis apo piswwwwwww" htan pali auto to zwo pou pote den pataei to koudouni... "AMAN KURIA MOU ENA KOUMPAKI EINAI, PATHSTE TO!"
Τί ζώα! (σκέφτηκε) τί κόσμος! Τους βάζεις ένα κωλοκουμπάκι να το πατάνε για να σταματάω στην στάση τους και αυτοί σάν τα γελάδια μουγκρίζουν και φωνάζουν "άνοιξέ μου να κατέβω!" ΖΩΑ! Τέτοιος κόσμος πάει και ψηφίζει. Ανεβάζει και κατεβάζει κυβερνήσεις, επιλέγει το μέλλον του κόσμου. ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ!
Ήταν φανερά συγχισμένος. Το 5ωρό του στην δουλειά (δημόσιο... λέμε τώρα...) του φαινόταν αιώνας. Ένιωθε πνιγμένος, Το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να πάρει την γυναικα του την Χουανίτα και να φύγουν μακρυά. Θα σε πάρω να φύγουμε σ'άλλη γή σ'άλλα μέρη...
isws auth na einai h lush... 8a parw thn gunaika mou ws swstos oikogeniarxhs kai 8a paw oso pio makrua ginetai! kata protimish konta -TI KANEIS RE MALAKA DEN BLEPEIS TO STOP ASTADIALA BRADIATIKA- sta sunora... na xei kai 8alassa.... igoumenitsa 8a paw. telos! pws to lene omws th gunaika twra pou xei suni8isei stis tsikoudies.... 8a to pw apla. GUNAIKA, MAZEPSE TA PRAGMATA SOU. FEUGOUME DIAKOPES EGW EIMAI O ANTRA KAI DIATAZW
.....το καλοσκεφτηκε και ενω ειχε ηδη φτασει εξω απο το σπιτι του πηρε το αμαξι του και επεστρεψε σπρινιαροντας στην αφετηρια των λεωφορειων , θυμιθηκε πως εκεινη η κυρια με την εφημεριδα καθως στεκοταν κοντα στην πορτα του εριξε ενα λαγνο βλεμα απο τον καθρεφτη και πεταξε ταχαμου ταχαμου χωρις να το καταλαβει μια καρτα απο την τσαντα της , πηγαινει με γοργο βημα στο λεωφορειο που οδηγουσε και ναι οντως ηταν στην πορτα μια καρτα "doctor Angelina Starova" ειδικος ψυχοθεραπευτής , κοινωνιολογος ,master ktl" Η κυρια angelina ηταν μια πολυ κομψη κυρια με τελειες αναλογιες οι οποιες διακρινονταν ακομα και κατω απο το αυστηρο ταγερ της .
Αρχισαν να δουλευουν πονηρα σεναρια μεσα στο μυαλο του Τζο, "και γιατι να μου πεταξει την καρτα της ?ωραιο τεμαχιο ! κτλ" περνει αποφαση να της τηλεφωνησει και να κλεισει ραντεβου στο γραφειο της , χωρις ομως να της αποκαλυψει ποιος ειναι .... τουτ τουτ τουτ..(καλει το τηλεφωνο)
10 ΛΕΠΤΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ
τουτ τουτ τουτ...
Η αντζελίνα απαντάει στην κλήση.
-Περίμενα να με τηλεφωνήσεις...
-Κατάλαβες ποιός είμαι;
-Είσαι αυτός ο λάγνος οδηγός του λεωφορείου με το θεληματικό πιγούνι και τα αινιγματικά μάτια. Βρήκες την κάρτα μου όταν την έριξα στις σκάλες. Ήλπιζα να με πάρεις... τηλέφωνο.
-Ίσως να γκρεμίσω τα όνειρά άν σου πω πώς δέν ειμαι ο οδηγος...
-Ποιός είσαι.
-Δέν θα σου πώ το όνομά μου. Απλώς λέγε με... Αετό! Ήμουνα κι εγώ επιβάτης στο ίδιο λεωφορείο μαζί σου. Στεκόμουν πιό πίσω. Είδα που έπαιζες με τον οδηγό. Είδα την κίνησή σου και με το αετίσιο μάτι μου έπιασα το νουμερο απο την κάρτα σου όταν την πέταξες κάτω.
-Για ποιόν λόγο με παίρνεις τηλέφωνο.
-Για να σου προσφέρω αυτο που θές...
maRtina: (χαχαχαχχα μαρεσει που ειναι Σαλονικια η Αντζυ)
...-αυτο που θελω ξερω να το διεκδικω ..και για να μη σε προσεξω συμαινει πως δεν εισαι κατι που θελω να διεκδικήσω , κλεισε λοιπον το τηλεφωνο γιατι θα με καλεσει ΕΚΕΙΝΟΣ και θα φανει απασχολημενο
-Αντελινα ακουσε με , μπορει ν αμην ειμαι δημοσιως υπαλληλος μπορει να μην δουλευω στον ΟΑΣΘ , στην ΕΥΑΘ η στη ΔΕΗ αλλα ξερω πως να σου αλλαξω τα φωτα , μπορει να μην δουλευω στο Π.Σ αλλα ξερω πως να σε κανω να παρεις φωτια ..μπορω ακομα..
-Μη συνεχιζεις , ειμαι στο γραφειο μου και περιμενουν πελατες στην διπλανη αιθουσα , τα μαγουλα μου εχουν κοκκινισει και οι παλαμες μου ιδρωσαν ...κλεισε το τηλεφωνο σε παρακαλω....
( Gia exei pio polu lol, na xrisimopoioume onomata xaraktiron tou forum. euxaristo. )
(ποια 8α ειναι η αντζελα? αλλα αν γινει ετσι 8α πρεπει να κανουνε ιστοριες για τους εαυτους τους τα ιδια τα προσωπα , πχ τωρα εγω εκανα ενα διαλογο για τον αετο , αν ο αετος ηταν ο αετος της ιστοριας θα επρεπε να μιλησει εκεινος)
μισο λεπτακι περιμενε. το διορθώνω. μην ποσταρει κανενας
Ως προς τα ονόματα ναι ας είναι απο το forum καλύτερα. ;)
Ως προς το ποιος γράφει για ποιον να μη το περιορίσουμε. Γραφουν όλοι για όλους ;)
10 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
.... τουτ τουτ τουτ..(καλει το τηλεφωνο)
-Παρακαλώ;
-... Αντελικα... Ειμαι ο οδηγός του λεωφορείου... βρήκα την κάρτα σου και...
-Μήν συνεχίζεις. Έχεις την διεύθυνσή μου. Σε περιμένω
ΚΛΙΚ (κλεινει το τηλέφωνο)
Ο Τζο σκεφτηκός μέσα στο κρύο νιώθει τα μάγουλά του να καίνε. Βαδίζει προς το αυτοκίνητό του. Τα χέρια του μέσα στις τσέπες και κρατάει σφιχτά στην παλάμη του την κάτ ατης Αντζελικας. Στο μυαλό του περνάνε διάφορες πρόστυχες σκέψεις. Θέλει πάει σπίτι της, να σπρώξει την πόρτα και να μπέι μέσα. Να την πιάσει άγρια απο το μαλλί και να την κολλήσει στον τοίχο. Τόσα χρόνια παντρεμένος με την γυναίκα του το πάθος έχει σβήσει. Αλλα τώρα με την Αντζέλικα νιώθει την ευκαιρία να ξαναζωντανέψει τον πρόστυχο άντρα μέσα του. Με το ένα του χέρι θα την κρατάει απο το μαλλί ενώ το άλλο του χέρι θα έχει περάσει κάτω απο την φούστα της και θα ψάχνει απεγνωσμένα για το εσώρουχό της.
(Τα παρακάτω είναι ακατάλληλα για ηλικίες κάτω των 18 ετών)
Το υγρό της σημείο δείχνει το πόσο ερεθισμένη ειναι για εκείνον. Ο άντρας της ένας μεσήλικας φαλακρός δέν είναι ικανός να της προσφέρει την ηδονή που της προσφέρει ο Τζό. Το χέρι του εντοπίζει το σχεδόν ανύπαρκτο εσώρουχο. Με μία κίνηση με τα δάχτυλά του το παραμερίζει και γλυστράνε μέσα της. Ένα καυτό βογγητό της Αντζέλικας στο αυτί του Τζό τον κάνει να συνεχίσει πιό άγρια. Το φούσκωμα στο παντελόνι του γίνεται αντιληπτό απο την Αντζέλικα.
-Εμπρός λοιπόν! Χαλάρωσέ το! λέει ο Τζό. Η γυναίκα κατάλαβε. Θα έκανε τα πάντα για εκείνον! Γονάτισε μπροστά του βλέποντας το φούσκωμά του. Με την παλάμη του χεριού της το αγγίζει. Νιώθει την σκληρότητά του. Τον κοιτάει στα μάτια και του λέει
-Αυτή η βραδυά θα κυλίσει πολύ πιο ωραία απο ότι φανταζόμουνα...
Ο Τζό εκεί που περπατούσε, ενας ήχος τον διακόπτει απο τις σκέψεις του.
-Τζο!
Ο Τζό γυρίζει και βλέπει έναν τύπο με καπέλο αλα Ιντιάνα Τζοουνς και με μιά μάυρη μακρυά καμπαρντίνα. Ήταν ψηλός και γεροδεμένος.
-Ποιός είσαι εσύ! Πώς γνωρίζεις το όνομά μου;
-Λέγε με Freeman. Είσαι παρείσακτος Τζό.
-Ε; Τί θές να πείς?
-Δέν πρέπει να υπάρχει Τζό, πρέπει να πεθάνεις!
Ο Τζό τρομάζει, αρχίζει να ιδρώνει, ποιός τρελός είναι αυτός! Τί μαλακίες του λέει!
-Θα σε σκοτώσω Τζό. Τα κακαπαιδά ξεκίνησαν μιά ιστορια με πρωταγωνιστή εσένα. Αλλα λυπάμαι Τζό, οι κανόνες των ονομάτων αλλάζουν! Πρέπει να πεθάνεις!
-ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ! Ο Τζο πανικόβλητος ψάχνει τις τσέπες του για το κινητό του. ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ ΗΣΥΧΟ!
-Μάταιο Τζό! Δέν θα έρθει καμιά αστυνομία εάν δέν το επιτρέψουμε εμείς που γράφουμε την ιστορία!
-ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ!
Ο Freeman βγάζει απο την καμπαρντίνα του ένα μεταλλικο ρόπαλο που θύμιζε ρόπαλο του baseball. Ο Τζο το βλεπει και γουρνάνει τα μάτια του! Αρχίζει να τρέχει.
-Γύρνα πίσω Τζό! Δέν μπορείς να πάς πουθενά. Δέν ανήκεις πλέον εδώ!
Ο Τζο τρέχει με όλη του την δύναμη προς το αμάξι του, λίγο ακόμα και θα προλάβει να μπεί μέσα. Ο Freeman υψώνει τα χέρια του περπατώντας αργά. Ξαφνικά ένας τοίχος ορθώνεται απο το πουθενά μπροστά στον Τζό! Ακινητοποιείται!
-ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!
-Εμείς ορίζουμε τον κόσμο Τζο! Έχω σταλεί εδώ να σε βγάλω απο την ιστορία, δέν ανήκεις πλέον εδώ! Και μετά θα ξεκάνω και την Αντζελικα.
Ο freeman σηκώνει ελαφρά το γείσο απο το καπελο του.
-ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΩ ΕΣΕΝΑ! ΣΕ ΞΕΡΩ! ΕΙΣΑΙ... ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ SILENT HILL ΔΙΑΟΛΕ! ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!
Ο Freeman σπάει ένα ελαφρύ χαμόγελο στον Τζό και σηκώνει το ρόπαλό του.
-ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΕΕΕΕΕΕ!!!
-Γειά σου Τζό.
ΜΠΑΠ!
Κομμάτια απο κρανίο και αίματα πετάγονται στον τοίχο πίσω απο τον Τζό. Η σκιά του Freeman χάνεται στο βάθος....
Ρε φίλε, πάνω που μας έφτιαχνες με το click to show, μας το βγαλες ξινό με το φονικό στο τέλος :S
Ρε! Μου σκότωσες τον άντρα??? :ohh: :ohh: :ohh: Θα εκδικηθώ!
(χμμμ... γιαααα μια στιγμή... :xmmm: ο άντρας μου ηταν έτοιμος να κάνει ενα σκασμό πράγματα στην Αντζελίνα, που εμένα είχε χρόοονια να μου τα κάνει. Πολύ καλά του έκανες! :clap: )
e ante nte, sunexiste tin istoria!! :P
να συνεχισουμε η να ξεκινησουμε αλλη ιστορία?
pffff
agnoiste thn emfanisi tou freeman telospanton, itan mia parembasi diorthosis. exei kai allous upallilous o OASTH annte lol
loipn gia na epaner8oume sthn istoria kai n amporesoume na dosoume sinexeia...o proin Jo 8a legete pleon Sovarev , h Antzelina 8a eimai ego kai o aetos paramenei o aetoneil
ara synopsizontas Jo=sovarev , antzelina=martina, aetos=aetos
τουτ ...τουτ...τουττ
-Παρακαλω
-Καλησπερα σας ...,
-Καλησπερα ,
-Θα μπορουσα παρακαλω να κλεισω ενα ραντεβου?
-Ναι φυσικα , το τηλεφωνο μου πως το βρήκατε?εχετε καποια καρτα μου? σας σύστησε καποιος πελάτης μου?απο το χρυσο οδηγο?
-Ε ναιιι ας πουμε πως μου δώσατε καποια καρτα σας
-Ας πουμε?
-Κοιταξτε νομιζω πως το καλυτερο ειναι να σας εξηγήσω απο κόντα
-Λυπαμαι κύριε αλλα αν δε μου δώσετε τα στοιχεία σας και δε μου πείτε πως ακριβώς βρίκατε το τηλέφωνο δε μπορούμε να κλεισουμε ραντεβού (:xmmm: λες να ειναι κανας εφοριακός ? ασε καλυτερα γιατι μετα :hit: )
-Πολυ καλα , αφου επιμενετε ...ονομαζομαι σοβαρεβ , ειμαι ο οδηγος του Λεοφωρειου στο οποιο επιβιβαστηκατε σήμερα ...
-(ΤΣΙΜΠΙΣΕ :thumpsup: )
-Ειμαι σιγουρος πως η καρτα σας δεν επεσε τυχαια δίπλα μου ...
-Σαββατο κατα τις 22,00 ειναι καλα?
-Δουλευετε τετοια ώρα ? ξερετε θελω να εχουμε χρονο μπροστα μας δε θελω να ειμαστε βιαστικοι στην χμμμ κουβεντα που θα εχουμε:nickred:
-Χαχαχαχαχα φυσικα και θα εχουμε χρονο κυριε Σοβαρεβ , αλλωστε θα ειναι και αυτο ενα επαγγελματικο ραντεβου , δε θα μπορουσε λοιπον να υστερει σε χρονο , σε διαθεση ,η σε απαιτουμενη προσοχή για το θεμα μας απο τα υπολοιπα ραντεβου που πραγματοποιουνται πιο νωρις
-Πολυ ωραια :excited:
-8α σας περιμενω λοιπόν .:coffee: .Αντιο
(και εκλεισε το τηλέφωνο )
Ο σοβαρεβ ηταν κατενθουσιασμενος , πιστευε πως θα "σκοραρει" το σαββατο το βραδυ , αρχισαν να τρεχουν τρελα σεναρια στο μυαλο του..
phge loipon sto farmakeio ths geitwneias tou, efodiasthke me skoufakia diaforwn xromatwn kai sxediwn (kai to agaphmeno tou to ElGrandeToro to opoio to xrhsiomopoiouse gia ekfobismo ;p) kai to sabbato to bradu htan katw apo thn porta ths maRtinas ths sexy trelogiatrou.
ena para3eno pragma... niw8w san kapoios na me parakolou8ei skefthke ka8ws xtupouse to koudouni
poios, poios einai? akousthke h fwnh ths martinas apo to 8urothlefwno
egw o zoraber o poliorkiths, anoi3e mou na mpw!
xixixi ok, ston 2o eimai
anoi3e thn porta anebhke ta 23 skalakia ths polukatoikias kai ekane mia stash gia tsigaro na parei dunameis na anebei ta alla 2 pou emeinan, kai 3afnika eide th maRtina na katebainei trexontas tis skales....
...η μαρτινα κατεβαινε τρεχοντας μπροστά του , ωστοσο και απο πισω του ενιωθε ακομη και ενω ειχε μπει μεσα στην πολυκατοικια , καποιος να τον παρακολουθει
Ναι ηταν ο αετος ,
Μωρε λες να επεσα σε λούμπα? να με φανε λάχανο? :eat_nails: (σκεφτηκε ο Σοβαρεβ)
.......
...μια πορτα ανοιξε , εκει στον οροφο , ηταν μια νεαρη κοπελα
-Ψιτ , ελα εδω , ελα εδω γρηγορα
-Αμ δε καταλαβες καλα
-Αν θες να τη βγαλεις καθαρη αποψε ελα
-:superman: (τρυπωσε μεσα στο διαμερισμα της κοπελας )
.....
καλο σ/κ συνεχιστε το
Η πόρτα του διαμερισμάτος έχει κλείσει, κάποιοι ψίθυροι ακούγονται από έξω αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τι λένε. Αναρωτιέται τι σχέση έχει η martina με τον τύπο που ήταν πίσω του.
Όμως όλες αυτές οι σκέψεις φεύγουν απο το μυαλό του καθώς κοιτάζει το δωμάτιο που έχει μπει. Επικρατεί το ροζ χρώμα στο δωμάτιο, με πολλές κούκλες απο τη γνωστή απο το muppet show Miss Piggy. Εχουν γίνει όλα τοσο γρήγορα και ο soraver είναι σαν χαμένος ...
- Ωραία έφυγαν, την γλύτωσες μάλλον ...
Ηταν η νεαρη κοπέλα που άνοιξε τη πόρτα.
-Μα τι έγινε; Γιατί με τράβηξες μέσα; Ποια είσαι; Τι συμβαίνει εδώ;
Χιλιάδες ερωτηματικά στο μυαλό του soraver.
-Θα τα μάθεις όλα όταν έρθει η ώρα. Για την ώρα μπορείς να με αποκαλείς ... Piggy.
-(Εμ λογικό σκέφτηκε ο soraver, πως αλλιώς θα την έλεγαν).
-Κάτσε στον καναπέ τώρα να ηρεμήσεις, πάω να ετοιμάσω κάτι για να πιούμε ... κάποια προτίμηση ;
-Εχμ ... να ... αν έχεις κανένα μπυρόνι δεν θα έλεγα όχι
Η Piggy χάθηκε απο τα μάτια του πηγαίνοντας προς τη κουζίνα. Καθώς κάθεται στο καναπέ ακούγεται το κουδούνι της πόρτας ....
o soraver eniwse enan kryo idrwta se olo tou to kormi! kratouse thn anasa tou enw to koudouni xtypouse daimonismena.Phge sthn kouzina na vrei thn Piggy alla den htan ekei. H porta yphresias htan anoixth kai o agrios aeras pou fysouse eferne mesa sthn kouzina mia myrodia mouxlas kai mpoxas.Parathrhse oti yphrxe mia skala pou odhgouse ston akalypto....
To koudouni stamathse na xtypaei. 3efysy3e anakoufismenos! 3afnika akouse enan 8oryvo apo thn e3wporta. Kapoios prospa8ouse na kanei diarroi3h sthn porta! kai h Piggy synexize na einai e3afanismenh
Δέν είναι δυνατόν! Σκεφτόμενος το τσουτσούνι μου πώς την πάτησα έτσι άγριο Σαββατόβραδο; Καλύτερα να ήμουν για ξύδια με τον κουρέ και τον ματέριαλ παρά εδώ. Αλλα γιά στάσου! Γιατί τρόμαξα σάν χαζός; Θα πάω να ανοίξω την πόρτα, μπορεί να είναι η Μαρτίνα και να με ψάχνει επειδή αυτή η παλαβή η Πίγγυ με άρπαξε μέσα στο διαμέρισμά της και εξαφανίστηκε.
Ο Σοραβερ πλησιάζει την πόρτα.
ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΙ! ΜΗΝ ΒΑΡΑΣ!
Η πόρτα ανοίγει. Πρίν προλάβει να δεί καλά καλά έξω απο την πόρτα, μιά γροθιά σκάει στα μούτρα του και σωριάζεται κάτω ζαλισμένος.
h mesoua epiase ton ponemeno ths karpo.
Piggy: re vlameno den sou eipa na mhn paizeis me ta sidera?
Mesoua:a panagia mou! den afhneis ta logia na eidopoihseis to afentiko?
Piggy: den einai katastash ayth! Apo tote pou giname ta gourounia tou tsarli, oute komothrio den prolavainoume na pame
Mesoua:kala kala, ti kanoume me ayton twra? pws 8a ton kouvalisoume? Mou espase kai to nyxi apo thn gro8ia %#@&**!
Piggy: perimene prospa8w na epikoinwnisw me to afentiko!Pwpw anypomonh gynaika...
-WE WISH YOU A MERRY CRISTMAS WE WISH YOU A MERRY CRISTMAS WE WISH YOU A MERRY CRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAAAAARRR- (εποχιακό ringtone κινητού τηλεφώνου. :D )
-Τον έχετε;
Πιγγυ: Τον έχουμε Τσάρλυ. Όλα πήγανε καλά!
- Κάτω σας περιμένει ένα αυτοκίνητο με οδηγό. Τσουβαλιάστε τον και φορτώστε τον στο αμάξι. Σε μία ώρα να βρίσκετε στο σημείο που έχουμε πεί.- (Το τηλέφωνο κλείνει)
-Πάμε, φορτώνουμε.
-Το θεωρείς εύκολο;
Στο βάθος ο Σοραβερ αρχίζει να κουνιέται, προσπαθεί να ξαναβρεί τις αισθήσεις του.
Η πόρτα χτυπάει, κάποια φιγούρα βρίσκεται απο έξω.
-Δές απο το ματάκι.
Μιά ανθρώπινη φιγούρα με μαύρη καμπαρντίνα. Καπέλο αλα Ιντιάνα Τζόουνς και κεφάλι σκυφτό.
-Ανοιξε, με έστειλε ο Τσάρλυ, είμαι ο οδηγός. Φρίμαν.
Η Μέσουα ανοίγει την πόρτα.
- Έλα Freeman. Πάρτον γρήγορα.
Τα χέρια του Φρίμαν πιάνουν τον γιακά του Σαραβερ και τον σέρνουν λίγο πιό εκεί. Πλησιάζει στο αυτί του Σαραβερ και του ψιθυρίζει.
Φρίμαν: Αν και σε σκότωσα, αυτοί σε αναστήσανε. Την έβγαλες καθαρή γιατί αντί να σε ξεκάνουν απλά σου άλλαξαν το όνομα απο Τζό σε Σοραβερ. Στάθηκες τυχερός Τζό! Φύγαμε, σε περιμένει ο Τσάρλυ...
Ο Φρίμαν μαγκώνει τον σόραβερ και τον φορτώνει στο αμάξι. Βάζει μπροστά και ξεκινάει.
Ο Φρίμαν μαγκώνει τον σόραβερ και τον φορτώνει στο αμάξι. Βάζει μπροστά και ξεκινάει.
piggy:mesoua? έχω την εντύπωση οτι κάτι ξεχάσαμε να κάνουμε
mesoua:αχ τί? τι? μή μου λές τέτοια στην κατάστασή μου
piggy:ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΑΡΙ ΧΑΖΙΑ
mesoua: (σκέφτεται για λίγο)ooooooooooo αιμέεεεεεεεεεεε θεοί του ολύμπου ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΏΡΑ?
piggy:τώρα θα σταματήσουμε κανένα περαστικό αυτοκίνητο μπάς και βγάλουμε άκρη.
την ίδια ώρα η Ματίνα είχε περάσει τα σύνορα και λαχανιασμένη απο την τρεχάλα που έριξε κάθισε σε ένα βράχο να ξεκουραστεί σκεπτόμενη:
βρε μήπως δεν ήταν κατσαρίδα αυτό που είδα μήπως τελικά έριξα τζάμπα τόσο τρέξιμο? και τι να κάνει άραγε ο σόραβερ μου φάνηκε πως τον είδα με την άκρη του ματιού μου αλλά με την λαχτάρα που πήρα εκείνη την ώρα δεν ξέρω αν όντος ήταν αυτός...
..........
Ο Σόραβερ ανοίγει τα μάτια του και συνειδητοποιεί πως βρίσκεται ξαπλωμένος σε ένα φορτηγό-ψυγείο, γεμάτο με νωπά κρέατα, κατσίκια, κοτόπουλα και συκωταριές.
«Θεέ μου, είμαι στον παράδεισο. Φέρτε μου μια ψησταριά!» αναφώνησε γουρλώνοντας τα μάτια του. Την αμέσως επόμενη στιγμή όμως ένιωσε το τράνταγμα του φορτηγού (ο Φρήμαν δεν είναι και ο καλύτερος οδηγός, :P σβάρνα τις πήρε τις λακκούβες) που φρενάρησε απότομα ρίχνοντάς τον πάνω σε ένα σωρό από χοιρινά αμελέτητα. :S
Θόρυβος και έντονες ομιλίες ακούστηκαν απέξω αλλά ο Σοραβερ μες στην ταραχή του (και στο δέος μπρος στα γιγάντια κοντοσούβλια που ανακάλυψε ξαφνικά ότι κρεμόντουσαν πιο κει) δεν κατάφερε να καταλάβει σε τι αναφερόταν και η πόρτα του φορτηγού-ψυγείου άνοιξε απότομα. Μέσα στο έντονο φως που τύφλωσε τα μάτια του, ξεχώρησε τη γνωστή φιγούρα του Φρήμαν. «Κατέβα κάτω βρε λεχρίτη… κακόμαθες και θέλεις να σε κουβαλήσω πάλι?»
(σ.σ. το ξέρω πως είπατε "αμάξι" αλλά δικό μου ειναι το σενάριο και ήθελα να τον ταλαιπωρήσω λίγο παραπάνω :D . Πειράζει?)
εκει που καθοταν η Μαρτινα και ξαπωστενε πανω στο βραχακι , βλεπει ξαφνικα διπλα της ενα φιδακι (τα σιχενεται εν τω μεταξυ)τιναζεται πανω φοβισμενη "αυτο μας ελειπε τωρα" -σκεφτηκε - " εφτασα μεχρι τα συνορα απο μια κατσαριδα , να με ξυνομίσουν(ξυνομιζωι=διωχνω) και απο δω τα φιδια"
-Μη φοβασαι , δε θα σε πειραξω (μιλησε το φιδακι)
-Μη χειροτερα ακουω φωνες , παρανοω Χριστε μου
-Οχι δεν παρανοεις, με λενε Cj και ειμαι το πρασινο φιδακι που βλεπεις στα ποδια σου , εγω σου μιλαω , δεν ακους φωνες απο το υπερπεραν
-Καλα ειναι δυνατον?
-Και ομως ειναι , να σου πω? εχεις τιποτα να φαμε?
-Εχω κατι τυρακια λαβας κυρι, θα φας αμα σου δωσω?
-Αν θα φαω λεει? (σηκωθηκε και αρχισε να χορευει σαν κομπρα λαβασ κυρι λαβας κυρι , ειναι το πιο νοστημο τριγωνο τυρι) (λοοοολ)
....περασε αρκετη ωρα και αφου μασουλισαν τα τυρακια ο Cj ειχε σχεδον φιδιασει απο τη νυστα
-Ελα cj μη νυσταζεις , βραδιαζει και φοβαμαι , αληθεια πως βρεθηκες εσυ εδω?
-Αστα μεγαλη ιστορια
-Πες ρε..
-Ειχε γινει ενα παρτυ , τρελο παρτυ μιλαμε , εμενα που με βλεπεις πριν καταντησω ετσι ημουν οδοντογκουρου ιστιοπολος , μετα απο εκεινο το παρτυ η ζωη μου αλλαξε (και αρχισε να μουτζωκλαιει)
-Μη κλαις και πες μου
-Εχεις ακουσει ποτε για τη μαγισα της Καλαμαριας?
-Τη μαγισα της καλαμαριας? οχι , αλλωστε εγω μενω δυτικα
-Προκειται για ενα πανεμορφο μωρο ...αλλα τι να σε λεω τωρα
-Πες μου , δε μπορω να καταλαβω τι σχεση εχουν ολα αυτα που μου λες με το πως βρεθηκες εδω και μαλιστα με τη μορφη αυτη
-Η Xouanita , η μαγισα της Καλαμαριας , διοργανωνει συχνα τετοια παρτυ , ξεμοναχιαζει τα καλα τεμαχια , βλεπε εμενα , και μετα μας πηγαινει στο καστρο της , εκει αποκαλυπτεται και το πραγματικο της προσωπο , προκειται για μια γρια , χηρα , κακασχημη κακιασμενη που φυλακιζει νεα παλικαρια θελωντας να τους μυησει στον ερωτα της ...Ειναι ομως αδυνατον αυτο να γινει μολις αποκαλυφθει το πραγματικο της προσωπο , και οποιος αρνειται να την μπιιιιιιπ βγαζει απο την βρωμικη καμιζολα της (πανοφορι) ενα ραβδι του δινει μια κατακεφαλα και τον μεταμορφωνει σε ζωο ..
Η μαρτινα τα χασε
-Ασε ρε , ποιον δουλευεις?
-Δε με πιστευεις? ελα μαζι μου να σου δειξω
Αφου προχωρησανε κανα 10 λεπτο απο μακρυα διακρυνονταν ενα σκοτεινο μυστηριωδες σπιτι
-Να εκει ειναι το σπιτι της Χουαν , εκει εχει φυλακισμενα και αλλα παλικαρια
...:dog: :dog: :dog: :dog:(ενα σκυλακι αρχισε να τρεχει προς το μερος τους) -Που σε ρε cj? εφερες τιποτα να Μασουλισουμε?
-Οχι δεν εφερα μακ, εφερα ομως αυτη την κοπελα
-Τι να την κανουμε να τη φαμε?
-Τι λες ρε κοπροσκυλο (λεει η μαρτινα και του δινει μια κλωτσια)
:S :s :dog: :dog: (ο μακ τα χρειαστηκε)
οσο πλησιαζαν στο σπιτι η μαρτινα εβλεπε :turtle: :be: :marchmellow: :twister: :sheep: :horse: :zempe: :maRtina: :cow: και πολλα αλλα ζωακια που ολα ομως μιλουσαν ...
Ματίνα: Αυτό μωρέ δέν είναι σπίτι! Είναι τα 101 κατοικίδια της Χουανίτας!
Μακτζουνιορ: Άστα να πάνε. Ματίνα θέλουμε να μας βοηθήσεις. Η Χουανίτα μπορεί και μεταμορφώνει τους άντρες σε ζώα, αλλα ΔΕΝ μπορεί να μεταμορφώσει τις γυναίκες! Δέν έχει καμιά επιρροή επάνω στις γυναίκες!
Ματινα: Ελάτε ρε παιδιά τώρα. Πού ζούμε! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Σιτζει: :wait: Σου φαίνεται περίεργο η Χουανίτα και οι δυνάμεις τις και δέν σου φαίνεται περίεργο το οτι ένα φίδι και ένας σκύλος σου μιλάει; Δές και εκείνο το γουρουνάκι εκεί στο βάθος! Ήταν ένα πολύ ωραίο παλικάρι πρίν καταντήσει έτσι.
Ματινα: Καλά αυτό δέν μου κανει εντύπωση, ούτως η άλλος οι άντρες είναι γουρούνια.
Σιτζει,Μακτζουνιορ: Βοηθησέ μας ΜΑτίνα! Σέ παρακαλούμε!!
Την ίδια στιγμή σκάει μύτη ένα σκιουράκι μπροστά στην Ματίνα.
Σκίουρος: Σεατ ίμπιζα με χρηματοδότηση 2% για ένα χρόνο και απο τον δεύτερο χρόνο άτοκα!
Ματίνα: ΠΟΣΟ???
Ξύπνα! Ξύπνα κοπέλα μου!
Η Ματίνα ανοίγει σιγά σιγά τα μάτια της, είχε έναν φοβερό πονοκέφαλο!
-Πού βρίσκομαι;
- Στο σπίτι μου! Σε βρήκα λιπόθυμη στα σύνορα! Είμαι ένας βοσκός! Απο πού έρχεσαι κοπέλα μου; Τί σου συνέβη;
-Αχ έβλεπα ένα όνειρο με κάτι ζώα που μου μιλούσαν...
-τΙ να κανω? να κανω οτι τι γουσταρω?
αφου υπαρχει μαγικο ραβδι καπου θα υπαρχει και αντιδοτο .
Λοιπον ε? θα προσπαθησω να την πλησιασω , θα την κανω να με εμπιστευτει και μετα θα φαει καλα η κολογρια , Μη στεναχωριεστε βασιστειτε πανω μου , ειμαι Κονγκας εγω!
(η μαρτινα ενιωθε πιο δυνατη απο ποτε ,λυπηθηκε πολυ ολα τα καημενα τα παιδια που τα μεταμορφωσε εκεινη η μεγερα σε ζωα )
-Που ειναι τωρα αυτη?
-Μεσα πινει κατι ρετσινες απαντησε ο :dog: μακ
....- 8α φαει η μυγα σιδερο και γρια μπουνιδια
(ξεκινησε να πηγαινει προς την εισοδο )
Εκείνη την στιγμή ο βοσκός σκάει έναν κουβά με νερό στα μούτρα της Ματίνας (όχι το νερο, όλον τον κουβά!)
-ΤΙ ΤΙ ΣΗΝΕΒΗ!!
-Σε ξαναπήρε η λιποθυμία. Ξύπνα επιτέλους! Τί όνειρα βλέπεις!!?
-καλα εισαι μαλακας? ..... Ασωτε μ'εσωσες πανω που θα μπουκαρα μεσα στο σπιτι μιας μαγισας , καλα τι ονειρα ειναι αυτα που βλεπω τελευταια ?Πως βρεθηκα εδω στο χωριο? ααααα τωρα θυμηθηκα , επεσα στις σκαλες καθως ετρεχα γιατι φοβηθηκα απο μια κατσαριδα , ο Κουραντρεας που ειναι? (ο κουραντρεας ειναι ο πολακις απατημενος συζυγος της μαρτινας) αυτος μεφερε?
εχω ενα επαγγελματικο ραντεβου στο γραφειο και το εχω αφησει στη μεση..
πρεπει να επιστρεψουμε....
alla molis ths perase h zalada apo to ksafniko 3ypnhma, h martina synhdhtopoihse oti o voskos den htan san olous tous allous voskous!(gklitsa,moustaka ktl ktl)
etripse ta matia ths gia na 3e8olwsoun apo thn ekplh3h.
panw apo to kefali ths , se apostash anapnohs, stekotan enas 3an8os antras gyro sta 35, galano mati kai xamogelo alla Jhony depp!
H exw pe8anei kai aytos einai o paradeisos (skeftete) h o kourantreas ,o polyapathmenos mou syzhgos, mou esthse pagida o palio m@l@k@s!egw kai na eimai toso tyxerh, se aythn thn zwh toulaxiston, den ginete. Shkwnete kai pataei mia dagkwnia ston vosko!
Boskos:aaaaaaaa esy eisai trelh kyra mou(ths dinei mia 3anastofh)
Martina:ax panagia mou eisai alh8inos! kai eisai kai brutal pana8ema se....
-Ποιος εισαι? και που ειναι ο Ασωτος? Ο κουραντρεας που εξαφανιστηκε?
(Το γιαυρί αρχιζει να τραγουδαει το τραγουδι του εμιρλι" αυτο που σαρεσει ,αυτο που γυρευεις αυτο που σου παει το εχω εγω , στο πλαι μου μεινε και μη μαποφευγεις ο χρονος περναει μα εγω ειμαι εδω , ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝ Α, ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΚΟ , ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΩ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΑΓΑΠΩ"
.....η Μαρτινα δε μπορει να πιστεψει οτι χτυπησε τετοιο γιαυρι...
ο βοσκός άφησε την Ματίνα στο παραλήρημα της έκανε πέντε βήματα πιο δεξιά φοβισμένος και πήρε τηλ στο κοντινότερο κέντρο υγείας τις περιοχής
τηλεφωνήτρια:κέντρο υγείας άνω ραχούλας
Βοσκός:ναι γεια σας έχω εδώ μια τσούπρα νυμφομανή μπορεί να έρθει κάποιος να την πάρει γιατί έχω και τα γίδια δεν μπορώ να τα αφήσω μόνα τους.
τηλεφωνήτρια:ναι να έρθει ,γιατί να μην έρθει? αλλά το θέμα είναι που να έρθει κύριε μου?
βοσκός:κοντά στην στάνη του κυρ κίτσου που έχει και δύο σκυλιά ένα μικρό καφετί και ένα μεγάλο άσπρο με καφέ ρίγες.
Τηλεφωνήτρια:ναι(παύση)σημαντικότατη η πληροφορία σας αλλά μπορείτε να μας πείτε και μια διεύθυνση γιατί υπάρχει μια πιθανότητα να λείπουν τα σκυλιά και να δυσκολευτούμε να βρούμε την στάνη.:wait:
βοσκός:δεν ξερω διεύθυνση στα σύνορα της άνω με την κάτω ραχούλα μία είναι θα την βρείτε και πούστε κάντε γρήγορα γιατί απλώνει χέρι και φοβάμαι.
λίγο πιο κεί η Ματίνα ΑΓΟΡΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΊΨΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
kai oso o aswtos douleue th matina, oxi polu makrua apo kei
<freeman> bal ta podia kat kai proxwrh
<soraver> ma giati kale mou apautoulh, afou blepeis pws eimai kourasmenos kai ponaw oloklhros apo to ta3idi, den mporeis na me pareis ston omo sou opws prin?
<freeman> ELA E3W GRHGORA KAI MH MOU SPAS TA NEURA, EXW KANEI KAI EPILOXIAS ME STRIGKAKI EGW POU ME BLEPEIS
<soraver> ante kala, epeidh eisai esu
kai shkwnetai kai katebainei apo to forthgo. ekeinh th stigmh eftanan h mesoua kai h piggy laxaniasmenes apo to tre3imo.
<mesou> ouf tetoio tre3imo den exw 3anari3ei...
<piggy> kala esu pou sthn prohgoumenh zwh sou hsoun flamigko, egw pou hmoun mia gourouna 4x4? epitrepetai na trexw pisw apo forthga?
o freeman pernaei xeiropedes ston soraver kai ton odhgei mesa apo enan kataskoteino gemato ugrasia diadromo....
<piggy> pame ki emeis mesa, paizei o charly na mas 8elei
<mesoua> pffff mono kati monteles 8elei autos o xlexles!
<freeman> ftasame jo, edw einai to telos ths diadromhs jo, edw xwrizoun oi dromoi mas jo.
kai petaei ton soraver me dunamh se mia porta pou apoto baros tou anoigei kai peftei se mia kokkinh paxia moketa
ma poy brisketai arage o sovarev? poies einai oles aytes :hanum: :hanum: :hanum: :hanum: :hanum: :hanum: :hanum: :hanum: :hanum: :hanum: pou tpon peritrigirizoun kai ton xoreyoun?
soraver: axouuuuuuu h mesh mou! pali loumpagko epa8a! san spasmeno diaforiko 8a phgainw pali! psiiiiiiiiiiit kopelitsa... esy esy h 3an8oula, vale re sy ena xeraki...oxi ekei, pio panw...
mesoua:freeman mpes, re palikare, esy prwtos mesa!se periptwsh pou exei neyra o megalos na fas esy to tsokaro sto kefali
Piggy:nai re paidia ti mania me ayta ta tsokara! kai toukou taka toukou taka sto marmaro sou trypan ta aytia
freeman:kai na vlepame toulaxiston thn afentomoutsounara tou! na 3erw poion 8a mpaglarwsw an den me plhrwsei vre aderfe!
mesoua:aaaaaaaaaaa emeis den exoume parapono! eimaste ta 2 glyka goutsou goutsou gourounakia tou! mas plhrwnei kai se eidos!
freeman:opaaa na ta ta kala
piggy: lypame alla ama ma8eis prepei meta na se eynouxisoume gia na fylas to xaremi
freeman: ok koritsia leme kamia papagia na pernaei h wra!
Ο Αετός άκουσε έναν εκνευριστικό ήχο να του τρυπάει τα αυτιά!Γύρισε δεξιά, γύρισε αριστερά αλλά ο θόρυβος επέμενε! Ανοιξε τα μάτια του χωρίς να το θέλει.Ηταν 7 το πρωί και άλλη μια βαρετή μέρα τον περίμενε στα 3 εργοστάσια του!Πηγαίνοντας στην δουλειά με την Ferrari, έριξε μια κλεφτή ματιά στην φωτογραφεία που είχε στο ταμπλό, και ευχαρίστησε τα κακόπαιδα για το χθεσινό όνειρο.
Υ.Γ Γιατί βαρέθηκα να το βλέπω έτσι. Τέλος :P
λολ έλα βρε κάποιος θα συνέχιζε λολ
...κι εκει που οδηγουσε χαμογελώντας... ξαφνικά.... τι βλέπει??? :P
...τον Μακ με τον Σταύρο πίσω απο κάτι θάμνους.....
ΙΙΙΧΑΑΑΑΑ να φωνάζει ο ένας, κάτσε κάτω απο την μπάρα μου, να φωνάζει ο άλλος...
κ απο δίπλα πετάγεται κ η κουμπάρα, με τον πλάστη στο χέρι... :angry_wife:
"kante xwrooooo" fwnazei
ki oi 2 tous mena stoma mia fwnh ths diexnoun thn 3ulinh ntoulapa me tis margarites kai ths lene "sth ntoulapa sou esu" xwris na poluallazoun stash
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.