PDA

Επιστροφή στο Forum : Project ΚΟΡΜΟΣ - πετυχε

Cj
17-12-07, 18:43
Μετά απο τη νίκη μου στο διαγωνισμό μαγειρικής http://www.mybike.gr/style_emoticons/default/v.gif με το υπέροχο σουφλέ μου είπα να αρχίσω να ασχολούμαι και με τα γλυκά.
Ένα απο τα πιο έυκολα είναι ο κορμός. Συνταγές διάφορες θα βρείτε στο νετ (http://www.hungry.gr/get.asp?table=glyka&id=14&coms=yes).
Μετά απο πολύ διάβασμα και απο τις συμβουλές της γιαγιάς μου αποφάσισα να προσπαθήσω να φτιάξω ενα κορμο.
Παρακάτω σας παραθέτω tips για αρχάριους που συγκέντρωσα απο το νετ αλλα και τη γιαγια.

tips
1.Βαλτε μπισκότα παπαδοπουλου και όχι πτι μπερ (τα κλασικα παπαδοπουλου πανε τρελά με σοκολάτα) :clap:
2.Μην βάζετε 2 αυγά 1 ειναι αρκετο
3.Το βούτυρο να ειναι πλάκα και να αφήσετε απλα εκτός ψυγείου (οχι βιταμ και προς θεού μην το ζεστάνετε) :P
4.Μην βαζετε λικερ κτλ.... καλή πατέντα ειναι το beylis αν θέλετε να κρύψετε τη γεύση του αυγού. ;)
5.Μην βουτάτε τα μπισκοτακια στο γαλα γιατί παπαριάζουν βρέξτε τα δάχτυλα σας με γαλα και απλά πιτσιλίστε τα. :crazy:
6.Οσο πιο πολύ κακάο τόσο πιο σκούρο θα βγαινει το μίγμα...τοσο πιο εντονη θα είναι η γεύση :old:
7.Εγώ εβαλα λιγότερη ζαχαρη και το κάλυψα απο πάνω με Μερεντα (ετσι γιατί είμαι της υπερβολής ) :D η οποία δεν πετρώνει σαν την λιωμένη κουβερτούρα αλλά αυτο δεν μας νοιάζει :D
8.Να τον τυλίξετε σε λαδόκολλα η αντικολλητικό χαρτί και όχι σε αλουμινόχαρτο γιατί το τελευταίο κολάει ;)

Και ταρα τα ταμμμμμ ιδού το αποτέλεσμα

http://img503.imageshack.us/img503/2550/photo0010el7.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/306/photo0011im1.jpg

Cj
17-12-07, 18:50
Υπάρχει καμιά άλλη γλυκιά σοκολάτα όχι ομως βουτύρου που να πετρώνει στην κατάψυξη? :hmmmm2: :hmmmm:

γιατί η μερέντα αν και πού ωραία στην γεύση δεν πετρώνει

SeRxaNiTsa
17-12-07, 21:01
:omg: AAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAANN NNNNNNNNNNNNN :omg:

mesoua?
17-12-07, 21:43
gianitswn kai sapfous gwnia, sto noshleythrio ths xeirourgikhs klinikhs, kai grhgora! an oi pylh einai kleisth kante anapanthth na anoi3w!
den 8elw tsigkounies omws........:eating: :eating: :eating: :eating: :eating:

Κοκκινονίκος
17-12-07, 22:28
ξέχασες την τρούφα...

soraver
17-12-07, 22:44
nai mhtse, pane apo th merenta liws to sthn troufa na deis pws 8a petrwsei ;)

Cj
17-12-07, 23:30
hmmmmm ηθελα να ξεφύγω απο την εύκολη λύση της τρούφας....

SeRxaNiTsa
17-12-07, 23:33
Τι είιιιιιιιιπε ο μάστορρρρρρρρριιιιιιιιις... ;;; :ohh: :clap:

Aetonail
17-12-07, 23:35
:clap: :clap: :clap: Κορμόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος !

Piggy
17-12-07, 23:49
καλέ θα φτάσει για όλους? πρέπει να κάνεις κι άλλο λοοοοοοοοολ

SeRxaNiTsa
17-12-07, 23:54
Ναιιιιιιιι ναιιιιιιιιιι... Κι άλλοοοοοοοοο χαχαχαχαχα

Cj
17-12-07, 23:57
http://img146.imageshack.us/img146/3623/photo0012ng1.jpg

για τη mesoua που ζητησε πρώτη lol

SeRxaNiTsa
18-12-07, 00:00
Τέτοια σνομπαρία ;;; :D :lol:
Πάω να φτιάξω μόνη μου ;p

Aetonail
18-12-07, 00:00
Ε με ρέγουλα μοίραζε, να φτάσει μέχρι αύριο το απόγευμα ! :lol:

soraver
18-12-07, 00:11
siga re, 8a ftia3ei allo ;p

mesoua?
18-12-07, 22:36
eyxaristwwwwwwwwwww!:kissy: mou to efere prwi prwi to peristeri! pentanostimo miam miam! gia esas den exei allo giati opws eidate htan to teleytaio kommati xixixixi:P :P :P :P :crazy:

SeRxaNiTsa
18-12-07, 22:54
Εμείς φάγαμε χθες βράδυ με την Πίγκυ και τον Αετό :lol:

mesoua?
18-12-07, 23:02
xm nai? ftouuuuuuuuuuuuuuuu:hit: :hit: :hit:

maRtina
19-12-07, 13:57
αντε μητσο και εις ανωτερα , λοοοοοοοοοοοολ
παιδια του χρονου στη γιορτη του να του παρουμε ενα φακιολι !

(σκηνη απο το κοροιδακι της πριγκιπεσσας Στ.Παραβας ,Χρ.Ξαρχακος , Μπ.Αρβανιτη -απο τις πιο αγαπημενες μου ταινιες )
ο Χρονης -cj - πλενει στη σκαφη τις πετσετες ... σιδερωνει τις κυλώτες τις γυναικας του λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

maRtina
19-12-07, 14:00
χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχααχ τι σκεφτηκα παλι? να κανεις συνεχεια γλυκα,να τρωει ο κοσμος , να του χαλανε τα δοντια , να εχεις πελατια λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

πινακιδα εξω απο το ιατρειο "Ποιος σας ειπε πως τα γλυκα χαλανε τα δοντια? Μυθος , μηπως παιζουν με τη νοημοσύνη σας " λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

Mirna
19-12-07, 14:35
:confused: Τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής όταν λέει "σοκολάτα να πετρώνει?" :confused: Εγώ πάντως που αποδεδειγμένα :P είμαι σούπερ μαγείρισσα :yeeees: δεν θυμάμαι να βάζω σοκολάτα που πετρώνει στον κορμό :lol: Εκτός αυτού:
1) αποδεδειγμένα τα πτι μπερ είναι παπαδοπούλου :lol: :P και είναι τα καλύτερα μπισκοτάκια μιαμι μιαμι, ταιριάζουν άψογα με την μερέντα, και είναι σούπερ με την σοκολάτα!
2) Αν παραδόξως, εννοείς τα Μιράντα, είναι υπερβολικά γλυκά και σε συνδυασμό με την μερέντα παραείναι σερμπέτι:xm:
3) Δεν βάζω ούτε αυγό ούτε κονιάκ ούτε μπέιλις ούτε κάτι τέτοιο
4) Το κακάο πέρα από το χρώμα που θα δώσει, σπάει την γεύση σερμπέτι του ζαχαρούχου
5) Μια χαρά βουτυράκι είναι το βιτάμ, αρκεί να το έχεις σε θερμοκρασία δωματίου και να το χτυπήσεις καλά.

Pantelwolf
19-12-07, 22:40
Συμφωνώ με τη μίρνα σε όλα εκτός από το κονιακ

Cj
19-12-07, 22:56
μπλαμπλαμπλα δεν θυμάμαι να βάζω σοκολάτα που πετρώνει στον κορμό :lol: Εκτός αυτού:

1) αποδεδειγμένα τα πτι μπερ είναι παπαδοπούλου :lol: :P και είναι τα καλύτερα μπισκοτάκια μιαμι μιαμι, ταιριάζουν άψογα με την μερέντα, και είναι σούπερ με την σοκολάτα! Εγώ μιλάω για τα κλασικά ΜΙΡΑΝΤΑ
2) Αν παραδόξως, εννοείς τα Μιράντα, είναι υπερβολικά γλυκά και σε συνδυασμό με την μερέντα παραείναι σερμπέτι:xm: ΛΑΘΟΣ
3) Δεν βάζω ούτε αυγό ούτε κονιάκ ούτε μπέιλις ούτε κάτι τέτοιο ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ
4) Το κακάο πέρα από το χρώμα που θα δώσει, σπάει την γεύση σερμπέτι του ζαχαρούχου ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ!!!
5) Μια χαρά βουτυράκι είναι το βιτάμ, αρκεί να το έχεις σε θερμοκρασία δωματίου και να το χτυπήσεις καλά.

p.s. O ΚΟΡΜΟΣ ΜΟΥ ΓΑΜΑΕΙ !!!:clap: ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΤΟΣ !!!! :clap:

Cj
19-12-07, 22:58
χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχααχ τι σκεφτηκα παλι? να κανεις συνεχεια γλυκα,να τρωει ο κοσμος , να του χαλανε τα δοντια , να εχεις πελατια λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

πινακιδα εξω απο το ιατρειο "Ποιος σας ειπε πως τα γλυκα χαλανε τα δοντια? Μυθος , μηπως παιζουν με τη νοημοσύνη σας " λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

Η ναρκωτικά χρειάζεσαι η sex...

Aetonail
19-12-07, 23:00
p.s. O ΚΟΡΜΟΣ ΜΟΥ ΓΑΜΑΕΙ !!!:clap: ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΕΤΟΣ !!!! :clap:

Ναι ναι το υπογράφω αυτό ! :clap: :clap: :clap:

maRtina
20-12-07, 10:41
Η ναρκωτικά χρειάζεσαι η sex...

Λεφτα χρειαζομαι και διακοπες ....

maRtina-Cj 1-0 :zempe:

soraver
20-12-07, 15:03
ara xreiazesai sex gia fragka kai narkotika gia na ta3idepseis

maRtina soraver 0 1

mesoua?
21-12-07, 01:49
xaxaxaxaxaxaxa kalo kaloooooooooooooooooooo

Mirna
21-12-07, 01:54
Συμφωνώ με τη μίρνα σε όλα εκτός από το κονιακ

Καλά σε είχα καταλάβει εγώ ότι είσαι καλό παιδί εσύ :clap: :clap: :clap:

maRtina
21-12-07, 10:16
ara xreiazesai sex gia fragka kai narkotika gia na ta3idepseis

maRtina soraver 0 1

και σενα τι σ'έχω? θα πουλησω το κορμι σου (στα κρεοπωλεια) και θα κονομισω εν οψη εορτών moyxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxa

maRtina-Sovarev 1-1

soraver
21-12-07, 10:32
egw eimai arkoudi re stoko, oxi gourouni
kanonika 8a prepe na koimamai twra...
ROUFIANA PAGKOSMIOPOIHSH

maRtina
21-12-07, 10:56
daxei totes 8a se doso sta gounaradika loool

2-1

soraver
21-12-07, 11:04
arkouda eipa, oxi bizon

maRtina
21-12-07, 11:06
σταυρο ? θες να παμε μια εκδρομη στην Καστορια? μουχαχαχχαχαχα να σε ξεμαδισω στα περιξ?

soraver
21-12-07, 11:07
tou tel giou de trou8, me pshnei polu asxhma na paw... malista legame na pame noembrh alla to fp den mporei na ta3idepsei :(