Επιστροφή στο Forum : Καλό τσιγάρο...
Κοκκινονίκος
18-12-07, 00:26
[gt-old]12/20071217021601[/gt-old]
τα λόγια περιττά...
poso tetoio exw sta pneumonia mou :S
a re pateraaaaaa
popopopo h katastash shkwnei tsigaro lol
SeRxaNiTsa
18-12-07, 01:00
:S:S:S:S:S:S:S
Ευχαριστούμε :smoke::smoke::smoke::smoke:
Αυτός που έκανε το πείραμα, πόσα τσιγάρα να έκανε όσο εκαιγε τα υπόλοιπα 400 ;
Pantelwolf
18-12-07, 02:15
Πρεζάκια της νικοτίνης
SeRxaNiTsa
18-12-07, 02:29
:smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:
Πρεζάκια της νικοτίνης
:santaclaus: :karate:
(bgal th skoufia sou kai bara tous)
den einai skata, pissa einai
ma kala den katalabaineis egklezika?
SeRxaNiTsa
18-12-07, 12:24
pissa kai poupoulaaaaaaaaaaa gia'senane mpampesa... :D
Πάντως εγώ έκανα 2 όσο το έβλεπα! :P
ευτυχως το εκοψα! Το "ευτυχως" το λεω εχοντας πληρη συνειδηση ....του πριν (ενω καπνιζα)και του μετα (αφου το εκοψα)
SeRxaNiTsa
18-12-07, 16:31
Ματίνα πήρες κιλά όταν το έκοψες;;;
Eleos ...
Kopste to epitelous :S
Peni kalitera na pareis 10 kila(pou den tha pareis) para na exeis mesa sou olo auto... :S
Πάντως εγώ έκανα 2 όσο το έβλεπα! :P
μια απο τα ιδια χαχαχαχα
Εγώ που χω 10 κιλά που θέλω να χάσω, θα τα χάσω αν το αρχίσω συστηματικά δλδ?? :confused:
Κοκκινονίκος
19-12-07, 01:32
καρκινιάριδες
rozzy: apo th stenaxwria sou pou 8a se afhsei o nick gia kapoion me ka8ara pneumonia (me) 8a xaseis 25. skeletos 8a gineis mix mix mix
πηρα περιπου στα 11 κιλα λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ και μου μεινανε τα 7 απο τα 11 που πηρα , με καθημερινη αεροβικη ...
αλλα ακομα και με 7 κιλα παραπανω νιωθω πολυ μεγαλυτερη ευεξια και ενεργεια
gia pes mas gia ta paidika sou xronia, epaizes to giatro me megalutera agwrakia?
επαιζα ναι! οχι ομως το γιατρο ...τον ταρζαν λοοοοοολ
APO KANARA SE KANARA 8A PETAAAAAWWWW
APO KANARA SE KANARA 8A PETAWWW
(s/kanara/kormara)
SeRxaNiTsa
19-12-07, 13:38
11 εεε??? Αυτάααααα είναι... ΛΟΛ
11, 11 σερχανουλα μου ...και η φαση ειναι πως δεν το ειχα συνηδειτοποιησει γιατι το εκοψα 18/01/06 χειμωνα , πουλ-οβερ χοντρα ρουχα και κακο δεν εβλεπα τη διαφορα ...και μια μερα μπηκα στο φαρμακειο μονο και μονο να ζυγιστω και βλεπω 72 κιλα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΚ , οταν ημουνα μικρη θυμαμαι που τη μαμα μου την εβελεπα πολυ χοντρη και ηταν 72 κιλα , απιστευτος συνηρμος εκεινη τη στιγμη , "εγινα τοσο χοντρη?" και βαλ8ηκα να πηγαινω γυμναστηριο , 2 ωρες τη μερα χτυπιομουνα επι 5 μηνες ...εχασα μονο 4 κιλα και αυτο γιατι η "φαγανα " δεν εκλεινε ...πολυ φαι παρα πολυ φαι μετα που το εκοψα το τσιγαρο
SeRxaNiTsa
19-12-07, 14:11
Και εγώ αυτό που φοβάμαι είναι οτί άμα το κόψω θα το ρίξω στα γλυκά...(όχι οτί τώρα δεν το ρίχνω :D ) και έχω και κληρονομικότητα στο σάκχαροοοοοοο :lol:
τοτε να καπνιζεις παιδι μου να καπνιζεις λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
(φαντασου να το λεω σαν τον Κωστανταρα λοοοοοοοοοοοοοοοολ)
ρε τι επα8α σημερα με τον ελληνικο κινηματογραφο? μη χειροτερα παναγιτσα μου
SeRxaNiTsa
19-12-07, 14:27
Άρα ή θα πάω από το τσιγάρο ή από την υπερβολική γλυκόζη!!! ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
α το βρηκα ρε , εχει κατι τσιχλες σε μορφη τσιγαρου , ειχε τουλαχιστον παλια , μασουλα απο αυτες , ετσι 8α μασουλας και κατι γλυκο και θα εχεις και την αισ8ηση οτι καπνιζεις
SeRxaNiTsa
19-12-07, 14:48
χαχαχαχαχα...Αυτες με τον Οβελίξ λοοοοοοοολ
Τσίχλες νικοτίνης. Είχε πάρει ένας συναδελφος παλιά, η νικοτίνη που έπερνε απο τις τσίχλες ήταν πιο πολύ από όταν κάπνιζε :lol:
Ε και μετά συνέχισε το κάπνισμα !
Βασικά νομίζω πως δεν είναι η νικοτίνη που βλάπτει. Αλλα η πίσσα που κάθεται στο πνευμόνι. Η νικοτίνη βλάπτει εγκιες κτλ. Αλλα η πίσσα βλαπτει μακροπρόθεσμα. Η νικοτίνη απλά είναι το εξαρτισιογόνο, η πρέζα δηλαδή που δέν σε αφήνει να το κόψεις.
SeRxaNiTsa
19-12-07, 14:59
Ρε τον συνάδελφοοοοοοοο :lol:
Τωρα που ειπε ο Νικος για τις τσιχλες νικοτινης ...και ενας δικος μου συναδερφος ειχε παρει να μασουλησει απο αυτες για να κοψει το τσιγαρο και μασουλουσε σα δαιμονισμενος , ειχε ξετσαουλιαστει ο ανθρωπος , του πονουσαν τα σαγονια στο τελος χαχαχαχαχαχαχαχ
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.