Επιστροφή στο Forum : 100 καλύτερες φωτο απο reuters για το 2007
Παρακάτω υπάρχουν οι 100 καλύτερες φωτο απο reuters για το 2007
http://www.reuters.com/news/pictures/slideshow?collectionId=1067#a=1
endiaferon...
les na sia3w ena scriptaki na tis mazepsw oles?
http://www.kakapaidia.gr/misc/reuters.rar
:)
ορισμένες σε σοκάρουν αλλα είναι ωραίες
λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ Σταυρου με το Γιωργο εισαι στην υπογραφη σου?
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ? ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
ΑΧ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΖΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΥΝΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΧ ΜΩΡΕ !:flowers:
αααααα όχι ημουν μια άγρια τίγρης εγώ όταν πλησίαζαν να μου πάρουν την κούκλα δάγκωνα και δεν ήταν και δικιά μου χαχαχαχαχα
Καλε τι αγρια τιγρη? , εσυ κοντευεις να βαλεις τα κλαματα που σε τραβανε φωτογραφια λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ! ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ!
η κουκλα σου ρε συ, τι σοϊ πραμα ειναι? ανθρωπος ή ζώο? δεν μπορω να καταλαβω
αααααααααααα τωρα ρε ειδα το αστερι στη ζωνη του Bond , ηταν και αυτος Σερίφης?
λοοοοοοοοοοοοοοοοολ γιατι και εμενα με τον αδερφο μ ου η μαμα μου σεριφηδες μας εντυνε! λοοοοολ , γαζωνε κρόσια κιτρινα πλαγια απο τα τζιν μασ και απο τα δυο ποδια , μαυρα καπελα με ενα αστερι στο κεντρο (εμ κοντζαμ σεριφηδες ) απο ενα πιστολι και ετοιμοι οι πιστολερος λοοοοοοοοοοοολ
χιχιχιχιχιχι οχι ηταν ζορρο η κουκλίτσα ήταν ενα κοριτσάκι που με το βλέμμα της μου έλεγε να την πάρω μαζί μου αλλά δεν με αφησαν τελικά
Πρόσεξες την κούκλα της πιγκυ; SM εντελώς! Βινύλιο μαύρο, ξανθό σγουρό. Παίζει να είχε εκεί τριγύρω και μαστίγιο :P
ρε δεν καταλαβαινω , τι μουτρα εχει η κουκλα? σαν γατι ειναι με ξανθο μπουκλετο λολ
το κοριτσι μου ομως , απο μικρο τάρεσαν τα λεοπαρ ...εξου και η γοβα σημερα χαχαχχαχαχαχαχαχαχχα
looooooooooooooool apo mikrh to xa xaxaxaxaxa
Ti apo mikrh to xes? (to yfasma fylagmeno gia ta papoutsia sou ?)ennoeis pos agorases aytes tis gobes pou xeis kai tis entyses me to yfasma to leopar apo thn mperta sou pou forages mikri?
re giwrgo, pantou afentres blepeis ;p (mhpos na to suzhthseis me th fwteinh? ;ppp)
jezuz f christ υπάρχει και το edit :p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.