Επιστροφή στο Forum : Την πάτησε
Ας πρόσεχε...
LtMROrAIKe4
Εγώ τον καταλαβαίνω πάντως. Έφαγα παρόμοια τούμπα (αλλά πιο θεαματική) με το ποδήλατο μικρός :lol:
λίγο πρίν τον τερματισμό? χαχαχαχαχχα
εγώ είχα φάει μια βούτα μικρή και έπεσα με τέτοιο τρόπο που ήταν σαν να κολυμπούσα έχει γίνει σλόγκαν στην παρέα είχα και πιο πολύ κοιλιά οπότε τα χέρια και τα πόδια ήταν στον αέρα λοοοολ
λολ είχε λίγη πλάκα.. :bikestone:
Δυστυχώς, έχω δει πιο άσχημες πτώσεις σε αγώνες δρόμου (100m πριν τον τερματισμό), αλλά και στο ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ.. Οι αθλητές είχαν χρειαστεί ασθενοφόρο.. :( Εκεί δεν ηταν για γέλια..
LOOOOSER o podhlaths
koritsa gia osous den to 3erete, h msl einai diethths agwnwn podhlasias alhtarxhs pou leme ;p
opote kata kairous 8a akousete polla gia ta podhlata ths
bebaia kanena den einai san auto toy cj, pou to xei komatiasei (allou h sela allou to ypoloipo ;p)
"Κριτής της Ομοσπονδίας της Ποδηλασίας" το λένε.. :P Αλυτάρχης μια φορά ήμουν μόνο, ως τώρα. Τις υπόλοιπες, κάνω άλλες δουλειές! :)
to paidi gia tis petsetes dld...
eisai ap auta ta koritsakia pou petane ta mpoukalia me to nero stous a8lhtes ;p
Τσου.. δεν πετάω μουκαλάκια! (πάλι καλά, γιατί θα θρηνούσαμε θύματα με το σημάδι που έχω.. :P) Βοηθάω στην οργάνωση των αγώνων και ελέγχω την τήρηση των κανονισμών της ΕΟΠ.. :)
Pantelwolf
09-01-08, 00:09
λεφτά παίρνεις?
Ανάλογα με το ποιός διοργανώνει τον αγώνα. Συνήθως ναι, άλλα κάποιες φορές δεν παίρνω. Οι κριτές έχουμε ένα μικρό μικρόβιο μέσα μας και δε πάμε μόνο για τα λεφτά, άλλα και για να βοηθήσουμε όποτε μπορούμε.. ;)
Υπαρχουν ατομα που αγαπουν την ποδηλασια εδω μεσα :excited:
Πολυ καλο αυτο :top: :tee:
Ναι ναι! :excited::excited::excited:
ego pantos me to podilato tou aderfou mou , otan ma8aina pigaina mono ey8eia , dein ixera na strivo , mou pire kati xronia na ma8o ...etsi kai xekinousa eftana mexri to teleytaio spiti ston dromo tou xoriou kai meta katebaina kai to gyriza gia na epistrepso :s
alla ekei na deis toumpes ....:s :s :s
ax pame mia mera matinoula gia podhlato... esu mprosta me to podhlato, egw apo pisw me to fp kai th RX-22 mou :)
Παμε καμια εντουροποδηλαταδα τοτε? :ole:
Εγώ ψήνομαι για ποδηλατάδα! :D Άλλα οταν τελειώσει η εξεταστική και αγοράσω καινούργιο ποδήλατο. (:sad::cry:)
Παμε καμια εντουροποδηλαταδα τοτε? :ole:
FYGAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! plaka plaka, exw girsei sxedon olous tous purosvestikous dromous ston imito, sta N proastia!.... apo otan irtha ksanti to parathsa to podhlato :( (
Εγώ πάλι, απο τότε που μου το έκλεψαν... :cry:
Η μεγαλύτερη διαδρομή που είχα κάνει ηταν, περίπου, 45 km (Αίγιο - Ακράτα μετ' επιστροφής :P). Εδώ στην Αθήνα, πήγαινα που και που μέχρι τη σχολή, αν και συνήθως έκανα πιο μικρές διαδρομές (γύρω στα 10-15 km) :bike:
Ανυπομονώ να πάρω καινούργιο για να οργώσω πάλι τους δρόμους! :excited:
otan mou eixan klepsei ena podhlato mou...:( phga k phra allo meta apo liges meres.... h megaluterh apostash... glyfada->lagonhsi... k epistrofh thn epomenh mera... (mazi me parea sto eksoxiko enos paidiou :D)
;) Αυτά είναι τα καλά! Ως τώρα πάντα μόνη μου κάνω ποδήλατο. Δε βρίσκω εύκολα άτομα να με ακολουθήσουν... :P Όσο για το γιατί δεν αγόρασα ακόμα... ε ήρθε ο χειμώνας και σκέφτηκα να πάρω ένα αμέσως μόλις φτιάξει ο καιρός. :)
egw hmoyn arketa tuxeros... olh h parea eixame trela me podhlato....phgainame gia voltes spania 2 atoma... an k eixame ftasei k 2psifio arithmo kapoies fores se "entourades".... :D :clap:
Πότε θα έρθεις Αθήνα είπαμε; :P
Δε ζηλεύω... Δε ζηλεύω... Δε ζηλεύω... Δε ζηλεύω... Δε ζηλεύω...
Δε ζηλεύω... Δε ζηλεύω... Δε ζηλεύω... Δε ζηλεύω... Δε ζηλεύω...
... :nickred:
Mια φορα κι εναν καιρο :old: ειμασταν μια συμμορια 5-6 καλοπαιδων,καλοκαιρια στην Περαια.Οργωναμε θυμαμαι κυριολεκτικα τον τοπο!
Την Μηχανιωνα την ειχαμε για πλακα...Πεταγομασταν ποτε ποτε και μεχρι Θεσσαλονικη ετσι,για την αλλαγη ;)
Μεχρι σημερα δεν καταλαβαινω που την βρισκαμε τοση αντοχη! :hmmmm: Απ'το πρωι πανω στη σελα,μεχρι το μεσημεριανο μπανιο στην θαλασσα,φαι,μεσημεριανο υπνακο κι απο τις 17:00 μεχρι τα μεσανυχτα ξανα στους δρομους!
Τ'ανεμελα καλοκαιρια ομως σιγα σιγα τελειωσαν κι ενας ενας πηρε παπι,σκουτερ ή εντουρακι.Η συμμορια αλλαξε μεσο κι εγω εμεινα μονος πια μια και οι δικοι μου ουτε ν'ακουσουν για μηχανακι :dong:
Τα χρονια περασαν,οι παιδικες συμμοριες εξανεμιστηκαν στην πνοη του χρονου και εμεινε μονο μια γλυκοπικρη αναμνηση καπου στην ακρη του μυαλου.Αλλα πως τα φερνει η ζωη καμια φορα...
Σημερα εχω μηχανη και πολλες νεες παρεες στον χωρο αυτο.Πηγαινω εκδρομες τα Σ/Κ με την μηχανη και μεσοβδομαδα παμε με 2-3 φιλους ποδηλαταδα συνηθως προς καμια Καλαμαρια.
Ελπιζω να'χουμε ολοι την υγεια μας και ν'ακολουθησουν πολλα χρονια με διτροχες περιπλανησεις και αμετρητες ωρες οπου θα νιωθω και παλι παιδι :bike:
xexe ki egw mikros orgwna ta bouna panw ap to xrhma me to podhlato...
meta xalase to podhlato (afhna ena pitsiriki na to phgainei bolta kai allaze oles tis taxuthtes mazemenes, gurise to moteraki toumpa kai epese mesa stis aktines kai paraligo na skotw8ei o pitsirikas :S)
pleon den tolmaw na anebw se podhlato... fobamai pws ekei pou 8a anebw ekei 8a lugisei kai 8a to xasw ;p
Mια φορα κι εναν καιρο :old: ειμασταν μια συμμορια 5-6 καλοπαιδων,καλοκαιρια στην Περαια.Οργωναμε θυμαμαι κυριολεκτικα τον τοπο!
Την Μηχανιωνα την ειχαμε για πλακα...Πεταγομασταν ποτε ποτε και μεχρι Θεσσαλονικη ετσι,για την αλλαγη ;)
Μεχρι σημερα δεν καταλαβαινω που την βρισκαμε τοση αντοχη! :hmmmm: Απ'το πρωι πανω στη σελα,μεχρι το μεσημεριανο μπανιο στην θαλασσα,φαι,μεσημεριανο υπνακο κι απο τις 17:00 μεχρι τα μεσανυχτα ξανα στους δρομους!
Τ'ανεμελα καλοκαιρια ομως σιγα σιγα τελειωσαν κι ενας ενας πηρε παπι,σκουτερ ή εντουρακι.Η συμμορια αλλαξε μεσο κι εγω εμεινα μονος πια μια και οι δικοι μου ουτε ν'ακουσουν για μηχανακι :dong:
Τα χρονια περασαν,οι παιδικες συμμοριες εξανεμιστηκαν στην πνοη του χρονου και εμεινε μονο μια γλυκοπικρη αναμνηση καπου στην ακρη του μυαλου.Αλλα πως τα φερνει η ζωη καμια φορα...
Σημερα εχω μηχανη και πολλες νεες παρεες στον χωρο αυτο.Πηγαινω εκδρομες τα Σ/Κ με την μηχανη και μεσοβδομαδα παμε με 2-3 φιλους ποδηλαταδα συνηθως προς καμια Καλαμαρια.
Ελπιζω να'χουμε ολοι την υγεια μας και ν'ακολουθησουν πολλα χρονια με διτροχες περιπλανησεις και αμετρητες ωρες οπου θα νιωθω και παλι παιδι :bike:
egw mexri ekei eimai.. k elpizw osonoupw na proxorisw k stis upoloipes seires p grafeis..... ;)
Το 'πιασαμε το υπονοούμενο, ψήνεσαι να πάρεις μηχανη :lol:
Το 'πιασαμε το υπονοούμενο, ψήνεσαι να πάρεις μηχανη :lol:
mono psinomai? exw kaei s lewww... ¨Π
exei gurisei oles tis mantres metaxeirismenwn sthn 3an8h kai ta perixwra kai den mporei na brei kati pou na exei 2 rodes xwris sela :s
exei gurisei oles tis mantres metaxeirismenwn sthn 3an8h kai ta perixwra kai den mporei na brei kati pou na exei 2 rodes xwris sela :s
eets eeetsi... molis katevw athina tha pame mazi na vroume kapou p ksereis esu... ;p
den 8a pame na broume bebe, 8a pame na th broume!
Χιχιχιχι, έχω ένα σημάδι να με το συμπάθειο στο αριστερό μου γόνατο.
Όταν ήμουν 11-12 είχα πάρει το ποδηλατάκι μου κι εκεί που έκανα τη βόλτα μου λέω "Δεν αφήνω τα πετάλια;", και βάζω τα πόδια μου πάνω στο σκελετό. Τσουλάει το ποδήλατο...Μετά σκέφτομαι "Βρε δεν αφήνω και τα χέρια μου;;" ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ!:bikestone: :bikestone: :bikestone: :bikestone:
Δεν τσούλησε για πολύ, έπεσα,σύρθηκα, λερώθηκα, μάτωσα κι έχω ακόμα το σημάαααδι :cry:
απλά ή8ελε να κάνει ακροβατικά κακό είναι αυτό ??????????????:gymnastic:
den eipa apomikro kako, eipa apo mikro xazo
εγώ πάντα ή8ελα να κάνω ποδήλατο απ αυτά με την μία ρόδα αλλά δεν πέτυχα κανένα μπροστά μου να το αρπάξω λολ
egw panta h8ela ap auta xwris sela
alla bariomoun na bgazw kleidia na bgalw th dikia mou
Ένα τέτοιο θέλω
http://www.pedalinghistory.com/Images/highwhel.gif
Μη βάλετε τα γέλια αλλά εγώ δεν ξέρω ποδήλατο! Δεν είχα ποτέ μου αλλά και πού να έκανα στην Αθήνα; Ανάμεσα στα αυτοκίνητα και στα λεωφορεία; Προτιμούσα να παίζω μπάλα... Το μόνο κακό είναι ότι από τη στιγμή που δεν ξέρω ποδήλατο -και κατά συνέπεια, ισορροπία- δεν μπορώ να νοικιάσω ούτε ποδήλατο ούτε μηχανή το καλοκαίρι...
Mα καλά ούτε στο στρατό δεν έκανες;;
:rofl: :rofl: :rofl:
ναι κι εγώ που ξέρω στις ανηφόρες το παίρνω στην πλάτη και πάω λοοοοοοοοοολ
http://www.cynical-c.com/archives/bloggraphics/square_wheels.jpg
http://www.mobilemag.com/content/images/8525_large.jpg
TELOS
Το 'πιασαμε το υπονοούμενο, ψήνεσαι να πάρεις μηχανη :lol:Λες? :confused:
Χιχιχιχι, έχω ένα σημάδι να με το συμπάθειο στο αριστερό μου γόνατο.
Όταν ήμουν 11-12 είχα πάρει το ποδηλατάκι μου κι εκεί που έκανα τη βόλτα μου λέω "Δεν αφήνω τα πετάλια;", και βάζω τα πόδια μου πάνω στο σκελετό. Τσουλάει το ποδήλατο...Μετά σκέφτομαι "Βρε δεν αφήνω και τα χέρια μου;;" ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ!:bikestone: :bikestone: :bikestone: :bikestone:
Δεν τσούλησε για πολύ, έπεσα,σύρθηκα, λερώθηκα, μάτωσα κι έχω ακόμα το σημάαααδι :cry:Επομενη σκεψη,βρε δεν αφηνω και την γη? :P
εγώ πάντα ή8ελα να κάνω ποδήλατο απ αυτά με την μία ρόδα αλλά δεν πέτυχα κανένα μπροστά μου να το αρπάξω λολΝαι ρε γαμωτο....πως σου ξεφυγαν ετσι οι ανθρωποι... :sad: :crazy:
egw panta h8ela ap auta xwris sela
alla bariomoun na bgazw kleidia na bgalw th dikia mou
GAY_POST report :))
Μη βάλετε τα γέλια αλλά εγώ δεν ξέρω ποδήλατο! Δεν είχα ποτέ μου αλλά και πού να έκανα στην Αθήνα; Ανάμεσα στα αυτοκίνητα και στα λεωφορεία; Προτιμούσα να παίζω μπάλα... Το μόνο κακό είναι ότι από τη στιγμή που δεν ξέρω ποδήλατο -και κατά συνέπεια, ισορροπία- δεν μπορώ να νοικιάσω ούτε ποδήλατο ούτε μηχανή το καλοκαίρι...Τι ειναι η Αθηνα μπροστα στην Νεα Υορκη Κωστη? :)
Ριξε μια ματια στο ακολουθο ;)
nR2ygFn-yR8
Ωποσδηποτε να το δειτε με ηχο!
Μη βάλετε τα γέλια αλλά εγώ δεν ξέρω ποδήλατο! Δεν είχα ποτέ μου αλλά και πού να έκανα στην Αθήνα; Ανάμεσα στα αυτοκίνητα και στα λεωφορεία; Προτιμούσα να παίζω μπάλα... Το μόνο κακό είναι ότι από τη στιγμή που δεν ξέρω ποδήλατο -και κατά συνέπεια, ισορροπία- δεν μπορώ να νοικιάσω ούτε ποδήλατο ούτε μηχανή το καλοκαίρι...
8es na se ma8w egw?
Ποτέ δεν ειναι αργα ;) Οταν ημουν φοιτήτρια είχα μάθει ισορροπία σε μια φίλη μου (κάναμε κρυφά μαθηματα γιατί ντρεπόταν) και δεν της ηταν τελικά και πολύ δυσκολο. Προσπάθησέ το! Και μετά βουρρρρρρρρρ στα rent a bike :D
@ΠΛΑΤΩΝ: Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις ισορροπία ... και ποδήλατο! ;)
Ατυχήματα με το ποδήλατο θυμάμαι μόνο δύο. Το πρώτο, οταν ήμουν μικρή και μόλις είχα πάρει καινούργιο ποδήλατο. Έκανα την πρώτη βόλτα μακριά απο το τετράγωνό που είναι το σπίτι μου, οταν ανακάλύψα πως δε φτάναν τα χέρια μου για να "πατήσω" το φρένο και δεν έφταναν και τα πόδια μου στη γη. Όταν θέλησα να σταματήσω, η μόνη λύση που πέρασε από το μυαλό μου ηταν να προσγειωθώ σε ένα ωραιότατο θάμνο! :D Το δεύτερο, οταν είχα την θεσπέσια ιδέα εκεί που έκανα ορθοπεταλιά να αφήσω και τα χέρια απο το τιμόνι... Παρ' όλα αυτά, τη γλίτωσα τη πτώση την τελευταία στιγμή. Άλλα από τότε περιορίζομαι λίγο στους αυτοσχεδιασμούς. ;p
egw mia fora 8umamai na exw pesei...
katebaina to xwmatodromo apo to xthma na bgw ston parallhlo ths e8nikhs tote pou akoma ton skabane, kai uphrxe ena kopsimo dromou pisw apo mia elia pou to xa kanei panw apo 10 fores. e ekei epesa, pws akribos den to katalaba, alla tote ekana enan apo tous pio palious mou filous ;p
btw kwstantine, to podhlato einai san to sex, ela na se muisw kai na deis pou den 8a to 3exaseis pote ;p
Ατυχηματα...?
Συνεβησαν καποια αλλα το κορυφαιο ηταν την πρωτη μερα που μου πηραν το mountain :D
Χανω τον ελεγχο που λετε σε μια στροφη και παω και καρφωνομαι στην πορτα μιας πολυτελους Mercedes την στιγμη που εβγαινε ο τυπος απο μεσα... :haha:
Με την συγκρουση εφαγα το τιμονι στα παπαρια κι ενω ο τυπος μου μιλαγε εγω δεν καταλαβαινα τι ελεγε
γιατι εβλεπα αστρακια απ΄τον πονο :vollkommenauf:
Ευτυχως ηταν ελληνογερμανος και ειχε ασφαλεια γερη οποτε δεν προβληματιστηκε ιδιαιτερα και μ'αφησε να φυγω... :stickyman:
Πάντως, όποιος δεν έχει ανέβει σε αγωνιστικό ποδήλατο (το λένε αλλιώς και κούρσας) δε ξέρει τι χάνει! :D Αν και αυτό που δεν αντέχω με τίποτα είναι το ποδήλατο που χρησιμοποιούν στα ποδηλατοδρόμια. Ακόμα απορώ με τις ικανότητες των ποδηλατών στην πίστα! :bike:
atyxhmata e? megalh istoria ;p... pragmatikos "stoukerman" :lol: apla anaferw pws axristepsa 2 podhlata... sto prwto stravwsa pirouni k phre k o skeletos ligo apo metwpikh me odostrothra... eftuxws... htan stamatimenos... afth h toumpa htan k h pio epiponh... eimastan kamai 10+ mantraxaleoi... k opws phga na perasw enan m xtipise thn mprostinh roda k epesa... prepei na eixa kamia 60ria km... mias k egine sto teleiwma sxedon mia ateleiwths katiforas... a! k xwris kranos... apotelesma.. to aristero podi to egdara sxedon oloklhro k exw akoma simadi...k 2 vdomadoules sto krevati gia to lol... (etsi gia na mou thimizei ta palia ;p) kai to 2o.. se monopati se vouno... trexame se kathforiko dromaki k opws eixa mpolikh fora vlepw nerofagwma... (megaloutsiko htan...) den prolava na frenarw.. k ws apotelesma... spasmenos laimos zanta ktl ktl (sto podhlato) kai egw apla kati gratzounies k skismena rouxa... (to ti kraksimo akousa gia ta rouxa de legetai ;p) twra kati mikrotoumpitses apo apopires "endo" einai paraptwmata...:D
SeRxaNiTsa
08-02-08, 10:06
atyxhmata e? megalh istoria ;p... pragmatikos "stoukerman" :lol: apla anaferw pws axristepsa 2 podhlata... sto prwto stravwsa pirouni k phre k o skeletos ligo apo metwpikh me odostrothra... eftuxws... htan stamatimenos... afth h toumpa htan k h pio epiponh... eimastan kamai 10+ mantraxaleoi... k opws phga na perasw enan m xtipise thn mprostinh roda k epesa... prepei na eixa kamia 60ria km... mias k egine sto teleiwma sxedon mia ateleiwths katiforas... a! k xwris kranos... apotelesma.. to aristero podi to egdara sxedon oloklhro k exw akoma simadi...k 2 vdomadoules sto krevati gia to lol... (etsi gia na mou thimizei ta palia ;p) kai to 2o.. se monopati se vouno... trexame se kathforiko dromaki k opws eixa mpolikh fora vlepw nerofagwma... (megaloutsiko htan...) den prolava na frenarw.. k ws apotelesma... spasmenos laimos zanta ktl ktl (sto podhlato) kai egw apla kati gratzounies k skismena rouxa... (to ti kraksimo akousa gia ta rouxa de legetai ;p) twra kati mikrotoumpitses apo apopires "endo" einai paraptwmata...:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ να δεις... Που δεν ήξερα ποδήλατο και πήγα να κατέβω στο γκαράζ της πολυκατοικίας μου που έχει απότομη κατηφόρα και στροφή...
Ξαφνικά άρχισε να επιταχύνει το ποδήλατο δεν προλαβαίνω να πάρω τον έλεγχο στα στιβαρά μου μπράτσα καιιιιιιιιιι... αντί να στρίψω το ποδήλατο πέφτω πάνω στο ντουβάρι...με το κεφάλι...αφήνω τα χέρια από το τιμόνι και κάνω πλάγια τούμπα:clap: :clap: :clap: :D :D :D Αίματα παντού και το Bmxακι μου είχε στραβώσειιιιιι
Αιμα...δακρυα.... κι ιδρωτας.... :D
Pantelwolf
08-02-08, 16:14
γυναίκες και οδήγηση
μ; Τι λες καλό μου παιδί; Ενώ τα αγοράκια έχουν το χάρισμα να οδηγούν τέλεια το ποδήλατο... :P
SeRxaNiTsa
08-02-08, 16:50
Τους αρέσει η θέση που μπαίνει η σέλα ;p
:lool::lool::lool:
Το 'ξερα πως κάποιος θα το πήγαινε εκεί το θέμα ... :D Άλλα περίμενα τον soraver ... ;p
SeRxaNiTsa
08-02-08, 17:03
Από αλλού το περίμενες...Από αλλού σου ήρθε ;p
χεχε έτσι είναι η ζωή ... :)
Βρήκα δύο βιντεάκια ... Και τα δύο έχουν σχέση με ατυχήματα.
Το πρώτο είναι από αγώνα mountain bike. (έχει μια εκνευριστική εισαγωγή .. :angry:)
http://www.youtube.com/watch?v=e1jxAyxOyZc
Το δεύτερο είναι από αγώνα πίστας. (μια άσχημη πτώση ... :( )
http://www.youtube.com/watch?v=fHmPr8Usp-g
Βρήκα δύο βιντεάκια ... Και τα δύο έχουν σχέση με ατυχήματα.
Το πρώτο είναι από αγώνα mountain bike
Ααααα καλα ξηγηθηκε ο τυπος με το ζακετάκι :clap:
Δειτε πως ευχαριστιεται το ποδηλατο ο ανδρας και πως η γυναικα? ;)
http://www.cyclist.gr/images/stories/gear/engineering/mm_biketubes/pic_endo.jpghttp://www.dahon.gr/images/square_lifestyle3.jpg
Στο αγοράκι, η μπροστινή ρόδα θέλει φούσκωμα.. ;p
Όσο για τον κύριο που αυτοσχεδίασε, δε λέω ... έχει ένα δίκιο. Όμως για τέτοιες καταστάσεις υπάρχουν ειδικές ποινές και δε χρειάζονται τέτοιες ακρότητες! (πάλι καλά που δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αντίστοιχο συμβάν :D )
Θες να πεις οτι εισαι οξυθυμη...? :karate:
Ω ρε μανουλαμ :D
Θες να πεις οτι εισαι οξυθυμη...? :karate:
Ω ρε μανουλαμ :D
:lool: Αυτό κατάλαβες; Όχι, απλά δεν μου αρέσει η βία. Πέραν της πλάκας που είχε, φοβάμαι πως θα είχα πάθει σοκ αν ημουν μπροστά ...
Σπάνια νευριάζω, και ακόμα πιο σπάνια υψώνω τον τόνο της φωνής μου. Ε οταν το κάνω αυτό, δε θες να είσαι μπροστά ... :D
ρε παιδια,δεν αφηνουμε τα νευρα κατα μερους και να λαβουμε μερος στην "πρασσινη επανασταση" :pinw:
http://img227.imageshack.us/img227/6655/168241269fa8e7a7532cz0.jpg (http://hotel-iris.blogspot.com/2007/06/blog-post.html)
Klik στην φωτογραφια για λεπτομεριες ή επισκεψη στο www.worldnakedbikeride.org :bike:
Αφου το βλεπω το πραγμα,ειμαστε πλασμενοι,ΤΕΛΟΣ :zempe:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.