Επιστροφή στο Forum : Φαλακρό...
Σκεφτόμαστε με παρέα για αυτή την Παρασκευή να πάμε στο Φαλακρό για σκί.. Ψήνεται να έρθει κανείς άλλος???
Τί πετάγεσαι εσύ μαρή; Εδώ στην Θεσσαλονίκη οπου κατοικείς κιόλλας δέν σε βλέπουμε, μου θές και φαλακρό! Πάνε σε Ζάχο φαλακρό μπάς και σε βολέψει κιόλλας ΤΕΛΟΣ :lol::lol:
Ζαχος-scalp TELOS
:lol: :lol: :lol:
Πόση ώρα απο Θεσσαλονίκη με αμάξι είπαμε; Αυθημερών κι έτσι φάση? Αλλα αυτή την Παρασκευή έχω οδοντιατρο :S:S:S
απο Ξάνθη είναι κανα 3ωρο πηγαίνοντας χαλαρά... Απο Θεσ. δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι κάπου τόσο... Πρωί θα πάμε Ματίνα.. Στις 5μμ κλείνει το χιονοδρομικό, Λέμε για Παρασκευή μιας και δεν μαζεύει τέτοια μέρα πολύ κόσμο κ έτσι δεν θα είναι επικίνδυνο... επιπλέον η κάρτα για όλα τα λιφτ κοστίζει τα μισά:clap: Κατα τις 5 το πρωί με 6 θα φύγουμε εμείς απο Ξάνθη με τουτου...
Ψήνομαι για Παρασκευή αλλα πές το και στο αφεντικό μου xxexexexexe
proi douleyoume re koroni
Ψήνομαι για Παρασκευή αλλα πές το και στο αφεντικό μου xxexexexexe
dwse mou to thl toy na tou psithirisw sto aftaki tou oti eimaste plasmenoi.... telos... ;p
dwse mou to thl toy na tou psithirisw sto aftaki tou oti eimaste plasmenoi.... telos... ;p
Εσύ είσαι μιά χαρά παιδί. Δέν είσαι για τα δοντια του. Σε κρατάω για μενα ΤΕΛΟΣ! :lol:
proi douleyoume re koroni
k epeidh douleveis esu den prepei na paw oyte egw?? :P :P :P :P :P s/k den mporw egw... alla k pali kai s/k na kanoniza den tha erxosoun... :P :P ;p ;p ;p
k epeidh douleveis esu den prepei na paw oyte egw?? :P :P :P :P :P s/k den mporw egw... alla k pali kai s/k na kanoniza den tha erxosoun... :P :P ;p ;p ;p
ΤΕΛΟΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:diee :diee :diee :diee :diee :diee :diee :diee
ΤΕΛΟΣ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
telos filos se lew... telos... edw ena oloklhro 2hmero eixa erthei k h matina thn kopanise... gia na mhn pw gia tote p eixa erthei gia enan kafe sths matinas... to mono p kerase htan krakerakia... p ta edine tsampa... ;p ;p ;p ;p ;p ;p ;p
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ .....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΩΝΙ ΜΟΥ ...
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ .....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΩΝΙ ΜΟΥ ...
:nte: :nte: :nte: :nte: :nte:
pare kai ton odontiatro mazi
petaei h skoufia tou gia kati tetoia
a gamhdia... 6 posts mexri auto pou panathsa egw
Αυτός έχει ιατρείο εκείνη την ημέρα. Εγώ θα είμαι ο ασθενής του το απόγευμα που έχω οδοντίατρο. αααααχαχαχαχαχαχααχχα :lol::lol:
σταυρε πάμε? :P
άντε.. ελάτε!! μιας κ έμαθε ο Σταύρος τον δρόμο...;p
a gamhdia... 6 posts mexri auto pou panathsa egw
2 slow dude
παρασκευή τελευταία μέρα της άδειας μου ψήνομαι λολ
παρασκευή τελευταία μέρα της άδειας μου ψήνομαι λολ
PIGGYYYYYY ΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...... !!!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Πάρε το C3 κ έλα!! ;p
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΟΛ
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΟΛ
φύγε κατα τις 5 με 6 το πρωί.. δεν θα σε καταλάβει :D:D:D:D και για να μη θυμώσει να του φτιάξεις και ένα χιονάνθρωπο στο παρμπρίζ!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: Να φέρω και καρότα και ελιές για τον χιονάνθρωπο... ;p
ναι ναι εγώ θα έχω το σκούφο λοοοοολ
και μετά όποιον πάρει ο χάρος λοοοοοοοοοοοοοολ
φύγε κατα τις 5 με 6 το πρωί.. δεν θα σε καταλάβει :D:D:D:D και για να μη θυμώσει να του φτιάξεις και ένα χιονάνθρωπο στο παρμπρίζ!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: Να φέρω και καρότα και ελιές για τον χιονάνθρωπο... ;p
Εγώ θα σας κάνω μετά με τα καρότα τις ελιές και τις πατάτες!!!
Εγώ θα σας κάνω μετά με τα καρότα τις ελιές και τις πατάτες!!!
όχι ρε συ.. τις ελιές άστες για μετά.. άντε ελάτε κ θα τσακίσουμε κ μπριζολίδια μετά στη Δράμα!!!!
kako_paidi®
15-01-08, 17:13
Οχι ρε φτιάξτε τον στο κάθισμα του οδηγού.
Εξάλλου θα πρέπει κάποιος να οδηγήσει! :P :P :P
Θα οδηγήσει η Σταυρούλα!!!! :clap: :clap: :clap: :clap:
Οχι ρε φτιάξτε τον στο κάθισμα του οδηγού.
ΚΑΙ ΑΝ ΛΙΩΣΕΙ? ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ?:crazy:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.