Επιστροφή στο Forum : "Κολλημένοι" με το Διαδίκτυο
"Σήμα κινδύνου" από την υπερβολική χρήση του Διαδικτύου από έφηβους, εξέπεμψαν τόσο ο διευθυντής, όσο και η επιστημονικά υπεύθυνη της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Παίδων Δημήτρης Καφετζής και Άρτεμις Τσίτσικα, αντίστοιχα, ενημερώνοντας την Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής. Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που παρουσίασαν το 1% των εφήβων εμφανίζει εθισμό στο Διαδίκτυο ενώ το 20% ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου για κατάχρηση του Internet. Παράλληλα το 4% των παιδιών έχουν δεχθεί παρενόχληση μέσω του Διαδικτύου και τα αγόρια προτιμούν παιχνίδια πολύ βίαια, ενώ τα κορίτσια ασχολούνται κυρίως με τις γνωριμίες και τις αγορές.
Όπως ανέφεραν οι δύο επιστήμονες, τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Παιδιατρικής Κλινικής Παίδων έχουν επισκεφθεί, μέχρι σήμερα, 20 παιδιά με συμπτώματα εθισμού στο Διαδίκτυο, τα οποία ζουν, στο μεγαλύτερο μέρος τους, σε μονογονεϊκές οικογένειες με χαμηλό κοινωνικοοικονομικό προφίλ.
"Η χρήση του Διαδικτύου περισσότερο από 10 ώρες εβδομαδιαίως θέτει σε κίνδυνο το παιδί για εθισμό, για αυτό και δεν πρέπει να ασχολείται πάνω δύο ώρες ημερησίως", επεσήμανε η κ. Τσίτσικα.
Ο κ. Καφετζής σημείωσε ότι ως εθισμός στο Internet, ορίζεται η χρήση του πάνω από 5 ώρες ημερησίως, ενώ σε ό,τι αφορά τους λόγους που κάνουν έναν έφηβο ασχολείται με πάθος με το Διαδίκτυο, ανέφερε ότι κυρίως οφείλεται στο ότι η οικογένειά του δεν του προσφέρει κάτι άλλο για να διοχετεύσει την ενεργητικότητά του.
http://news.ert.gr/c/1/368432.asp
PROSE3TE TA PAIDIA SAS!!!
ΤΟ ΙΝΤΕΡΝ'ΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΡΕΙΟ!!!
Ναι γεια σας. Εδώ είναι το internet;
edw einai, pes mou ti foras
edw einai, pes mou ti foras
χαχαχαχαχα "πες μου που είσαι και τι κάνννεις"
Συγνώμη το κοροϊδεύετε? :ohh: :confused: Εγώ πάντως τρέμω την ώρα και την στιγμή που τα δικά μου παιδιά θα χρησιμοποιήσουν αλόγιστα το ίντερνετ, θα τσατάρουν, θα δώσουν κάνα ραντεβού με τον οποιοδήποτε και θα γίνει το οτιδήποτε...
Εμένα πάντως το μόνο που με παίρνει να δηλώσω ειναι πως...
τελικά στο ιντερνετ βρίσκει κανείς ωραια πράγματα ;)
Εμένα προσωπικώς δεν με χάλασε καθολου :D :D :D
Συγνώμη το κοροϊδεύετε? :ohh: :confused: Εγώ πάντως τρέμω την ώρα και την στιγμή που τα δικά μου παιδιά θα χρησιμοποιήσουν αλόγιστα το ίντερνετ, θα τσατάρουν, θα δώσουν κάνα ραντεβού με τον οποιοδήποτε και θα γίνει το οτιδήποτε...
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????
ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????
fullaro to fp kai sou rxomai
:excited: :excited: :excited: :excited: :excited: :excited: :excited: :excited:
Κοίτα χαρα!!! Ρε, θα απατήσεις το Σπάικ????
Κοίτα χαρα!!! Ρε, θα απατήσεις το Σπάικ????
αν θέλει ο σπάϊκ μπορεί να έρθει κ αυτός... ;p
Κοκκινονίκος
25-01-08, 19:07
Εμένα πάντως το μόνο που με παίρνει να δηλώσω ειναι πως...
τελικά στο ιντερνετ βρίσκει κανείς ωραια πράγματα ;)
Εμένα προσωπικώς δεν με χάλασε καθολου :D :D :D
να ναι καλά η χανιώτικη σελίδα ;)
μιρνα? να μην τ'αφήσεις απλά να το δούν.... όταν φτάσουν στα 16 δως τους την άδειά σου.... για το καλό τους ;)
αν μ'αφησετε να βλεπω, κερναω τη βενζινη:clap: :clap: :clap: :P
να ναι καλά η χανιώτικη σελίδα ;)
Αυτό δεν το χα δει. Νικολή ναι, ΕΣΥ φταις για όλα!!!!! ;)
Κοκκινονίκος
06-02-08, 23:25
ναι ναι.. :P
Μη βγάζεις την ουρά σου απέξω!
Ειπαμε, αν δεν ηταν η σελίδα σου... ο Λεωνίδας θα ειχε την ησυχία του τωρα :lol: :lol: :lol:
Ωραία. Τώρα θα ξέρει ποιον θα κυνηγάει μεθαύριο :P
2 ωρες θελουμε για να τσεκαρουμε τα φορουμς τι λεει τουτος?
χα! αρρωστακια του ιντερνετ,παλι εδω σας βρισκω? :angel:
αν μ'αφησετε να βλεπω, κερναω τη βενζινη:clap: :clap: :clap: :P
an 8es mporeis na sumetexeis ki olas....
:pinw:
an 8es mporeis na sumetexeis ki olas....
:pinw:
k sto telos anti gia tsigaro tha anapsw argile ;) :pinw:
meta apo mia nuxta mazi mou kalo mou skulaki oute ton anapthra den 8a mporeis na anapseis ;)
SeRxaNiTsa
07-02-08, 16:19
axaxaxaxa!!! tsou re ;p
meta apo mia nuxta mazi mou kalo mou skulaki oute ton anapthra den 8a mporeis na anapseis ;)
tha ton anapseis esu me ena sou mono agigma trelo k kafto agori.... ;p
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεδω υπάρχει ενας έρωτας μεγάααααααααααλος.... :2love: :dance2:
:lol: τρελο αγοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρε αυτος σε γουσταρειιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχα
tha ton anapseis esu me ena sou mono agigma trelo k kafto agori.... ;p
siga mhn exw egw th dunamh na kounh8w, gi auto 8a xoume kai to 8uliko mazi, na mas kanei ta 8elhmata
:lol: τρελο αγοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρε αυτος σε γουσταρειιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχαχαχα
hallloooooooooooooooooooooooo :P
Μα καλα,τι λεμε τοσα ποστ τωρα? :zempe:
ksexases to "kafto" :lool:
hallloooooooooooooooooooooooo :P
Μα καλα,τι λεμε τοσα ποστ τωρα? :zempe:
eeets eeets... re su.. to sunergeio p exeis sthn upografh sou poy einai?? gia na phgainw ekei ;)
eeets eeets... re su.. to sunergeio p exeis sthn upografh sou poy einai?? gia na phgainw ekei ;)
To συνεργειο λεγεται Port Del' O και βρισκεται στην οδο Κουντουριώτη 7 κοντα στο λιμανι Θεσσαλονικης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310531654
Εχουν πολυ καλο servis εμαθα ;)
Εχουν πολυ καλο servis εμαθα ;)
e gi afto thelw na paw... den vlepw allo logo;) ;p
Oταν ερθεις Σαλονικη παμε ολοι μαζι :)
Χρειαζεται μια συντηρησουλα και το C3 του Freeman :crazy:
Oταν ερθεις Σαλονικη παμε ολοι μαζι :)
Χρειαζεται μια συντηρησουλα και το C3 του Freeman :crazy:
na erthw me thn papia??? gmt... k shmera ekana service... :(
na erthw me thn papia??? gmt... k shmera ekana service... :(Σημερα? Για πες ήταν καλή η "μαστόρισα"... ;)
re pate kala?
mia malakia 8a pas na ths peis etsi opws 8a ths fugei h tiranta kai 8a deis to fws to alh8ino, kai 8a arxisei na se kinigaei me to galiko, na sou e3ighsei ti briskei o cj sto kinhto tou...
Θα τους κλειδώσω τα πάντα εγώ!!! ;p ;p ;p ;p ;p
Σταυρο,γι'αυτο σας λεω... παμε ολοι μαζι για κανενα servis στο Port Del' O (http://anonym.to/?http://www.bourdela.com/content/view/601/222/) να δεις εκει φως... :)
Σταυρο,γι'αυτο σας λεω... παμε ολοι μαζι για κανενα servis στο Port Del' O (http://anonym.to/?http://www.bourdela.com/content/view/601/222/) να δεις εκει φως... :)
den exei kritikes omws re gmt... :(
Θα ειμαστε οι πρωτοι που θ'αφησουμε ;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.