Επιστροφή στο Forum : BREAKING THE CODE - THE BEGINNING
http://www.geocities.com/riddlecode/index.jpg (http://www.geocities.com/riddlecode)
ΕΔΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ "ΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!"
Συζηταμε τα παντα αλλα ΟΧΙ τις λύσεις. Παρακαλώ :) ΗΙΝΤS μπορούμε να κουβεντιάζουμε. Αλλα όχι ΛΥΣΕΙΣ :)
:smoke:
Τα σπάει το Breaking the Riddle. ΤΕΛΟΣ
(Και το cast all the money :lol: υπερπαραγωγή :lol:)
DEN TIN PALEVW TELIKAAAA.... ;p to vradu den mporousa na vrw ton kwdiko... k shmera to prwi me thn tsimpla mes sto mati... to vrhka me thn prwth :P
ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ?
ti exei kanei o an8ropos re? re se 8aymazo re! re 8a se kano iroa mou re , re 8a leo se olous oti se xero kai 8a mai perifani re! MPRAVO!
na rotiso kati? sto proto psaxnoume na broume kapoio onoma?
Να σε κάψω Γιάννη να σ αλείψω λάδι :(
Απ τη μια με κάνεις πρωταγωνίστρια απ την άλλη βάζεις γριφους απροσπέλαστους για τους φτωχους τω πνεύματι και τους ξανθούς τη κόμη ;p
:sniff: :sniff: :sniff:
Κάψιμο σου λέωωωωωω!!! Γούσταρα τρελά!!! :clap: :clap: :clap:
ΟΛΑ τα λεφτά ηταν το ηχογραφημένο σου! :D
cooooooooooool o protos grifos ;)
Meta omos?? :S pffff ante na katso na diavaso tora. :angry: :angry:
Να σε κάψω Γιάννη να σ αλείψω λάδι :(
Απ τη μια με κάνεις πρωταγωνίστρια απ την άλλη βάζεις γριφους απροσπέλαστους για τους φτωχους τω πνεύματι και τους ξανθούς τη κόμη ;p
:sniff: :sniff: :sniff:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na rotiso kati? sto proto psaxnoume na broume kapoio onoma?
pesto ki etsi.
Exthes eixame kai gamo ta show stin premiera. to brady to forum ekleise. kentriki selida mpike i selida tou breaking the code. Ekeini tin ora pou ekane ekpompi radiofono o aetos ebgaze anakoinoseis, dexotan apeiles mexri pou... sopase kai to radio.
To xtupima tou Breaking the code einai gegonos!
χαχαχαχαχα τα διέλυσες όλα ρεεε!!!!
Yeah !
:clap: :clap: :clap:
grrrrrrrrrrrr gamo ta mathimatika mou.K thelo na diavaso k arithmitiki analysi meta.Gia 10 meres noumera tha vlepo :S
A re free ti mas kaneis!!
Alitheia. O makjr pos egrapse? :S
LOL RE STIN TYXI EKANA TORA MIA DOKIMI ENO TA EIXA PARATISEI EIPA DEN 8A XANASXOLI8O
KAI BGIKE I DEYTERI PISTA XAXAXAXAXXAXAXAXAX
pista!!! PISTA!!! XAXAXAXAXA!!! Stin pempti einai o gkargkas! xaxaxax!!! :lol:
ela oi 2-3 einai duskoloutsikes. meta einai paneukoles kai me pio plousia grafika to game ;)
ρε αυτό με τις λωρίδες τι είναι είσαι άρρωστος :lol:
ρε αυτό με τις λωρίδες τι είναι είσαι άρρωστος :lol:
ts ts ts ts... Den ksereis apo texni... :lol:
re mpes skype pou teleiwnei to prwto meros me gurnaei sto gps prepei na brw to online shop?
Alitheia. O makjr pos egrapse? :S
xmmm.... afto sikonei sizitisi... ;p an exw kanei swstes praksei egrapsa jet ;) an oxi... ton poulo... :P
"Αν εισαι σπίτι τότε ετοιμάσου για Χαβάη..." :coffee: (ασχετο, αλλά μου έχει κολλήσει απ το πρωί)
Εγω σταμάτησα χθες την ώρα που έκλειναν τα βλέφαρά μου. Τωρα που τελείωσα με τη δουλειά ψήνομαι να συνεχισω :D
Να συνεχίσεις να συνεχίσεις :)
ΤΕΛΟΣ 1ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.... :clap: :clap: :clap:
Πηγατε και Ηγουμενίτσα, τι άλλο θέλετε?!!!
Χαχαχα, όταν έλεγες ότι θα πας αυτό εννοούσες? :lol: :lol: :lol: :lol:
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΝΕ! ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ JUKEBOX!!! ;) telos
mak αν γράφεις τέτοια τραγούδια σου κάνω πρόταση γάμου τώρα λοοοοοοοοοοοοολ Styx-Boat On The River
Κάαααααατσε! Περίμενε.... Να γράψουν όοοοολοι και μετά να διαλέξεις!
Ουτε σε δημόσια έργα δεν γίνεται πλέον "απ ευθειας αναθεση" :lol:
TELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSS
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA XAXAXAAXAXAXAXA
:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Κάαααααατσε! Περίμενε.... Να γράψουν όοοοολοι και μετά να διαλέξεις!
Ουτε σε δημόσια έργα δεν γίνεται πλέον "απ ευθειας αναθεση" :lol:
μέχρι ένα μικρό ποσο γίνεταιιιι.... λοοοοοοοοοοοοοοοολ;p ;p ;p ;p ;p ;p
ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! μα δεν έχω απίστευτη φωνή??? ε??? :P εν τω μεταξυ σήμερα... όπως έγραφα ξεχάστηκα κάποια στιγμή κ σκεφτόμουν το νοσοκομείο που ζήταγε.... λοοοοολ...
Εγώ πάντως ακόμα δεν το έχω βρει... Μέχρι και soraver_palioilithie δοκίμασα αλλά τίποτα :lol:
Epitelous telos episodeiou.Mexri na katevei to google earth mexri mexri.Ante na pame na diavasoume k ligo :S
giwrgo uparxei kai to maps.google.com pou mporeis na xrhsimopoihseis
alla 8a sou bgalei liggo thn pisth me to search tou ;p
mirna edw fainetai to ghras ou gar erxetai monon
mazi me thn klhmakthrio pou hr8e apo to pou8ena, arxises na xaneis kai monades (dekades) apo to tromero IQ sou ;p
giwrgo uparxei kai to maps.google.com pou mporeis na xrhsimopoihseis
alla 8a sou bgalei liggo thn pisth me to search tou ;p
stin arxh xrisimopoiisa to maps.google.com k molis evala tis sintetagmenes me evgale se mia perioxh anamesa se aigina methana k poro... (prin ginei o seismos afto ;p)
lol
emena ena allo site me ebgale kapou sthn asia
kai to google erath den ebgale auto pou ebgaze ston freeman ;p
Δλδ για να το θέσω ευθέως γιατί με τα αρχαία ;p δεν καταλάβατε μάλλον.
Oι χαζές δεν έχουν καμία ελπίδα να διαβάσουν το έργο;;;;; :sad:
Δλδ για να το θέσω ευθέως γιατί με τα αρχαία ;p δεν καταλάβατε μάλλον.
Oι χαζές δεν έχουν καμία ελπίδα να διαβάσουν το έργο;;;;; :sad:
Εχουν :D
Εχουν. Εδώ το τερμάτiσε η γουρούνα! :D:D:D:P:P:P Και στην τελική όποιος κολλήσει, μπορεί να ζητήσει βοήθεια απο εδω. Όλο και κάποιος θα βοηθησει με επιπλέον hint!! :):D Παιξτο παιξτο χανεις!!!
To παιξα και μου παιξε τα νεύρα μέχρι να βρω το πρώτο. Κ μετά πάω στο δεύτερο κ λέει για αριθμητική πράξη. Ε δεν τραβάει το μυαλό μου, δεν το βλέπεις κι εσύ; Πόσο να με ζορίσεις πια;;; :(
Oti einai einai oi 2 protoi grifoi. Ola ta alla einai eukola! :D:D:D Apla den thelei biasini giati kaneis clues. ;)
AETE! TORA EIDA TO AVATAR SOU!!! LOOOOOOOOOL!!! G@MAEI!! XAXAXAXA :D:D:D:lol:
http://www.geocities.com/riddlecode/freemanrev.jpg
Tις Απόκριες την έβγαλες τη φωτό;
Καλέεεεεεεεεεεεεε, είμαι κουκλάαααααρα :girl:
κουμπαρούλα ταίρι μου χαχαχαχα μαζί μας μπαγλάρωσαν χαχαχαχα
Τσιγαράκι να περάσει η ώρα μέχρι να μας βρουυυυυν; :smoke:
xaxaxaxaxaxaxa τα χαρτιά τα έφερες? εγώ την λίμα την 'έχω λοοοοοοοοοοοοολ
antikeimenika twra... den eimai koukli zwgrafisto??? k ti apistefth fwnh exw??? apapaaa.... arxizw na me erwtevomai siga siga... ;p
prosexe ti les edw giati 8a se kanei ki esena video o mhtsos me to m kefalaio ;p
antikeimenika twra... den eimai koukli zwgrafisto??? k ti apistefth fwnh exw??? apapaaa.... arxizw na me erwtevomai siga siga... ;p
Sto tsak glutoses esu. Trigurize kai i idea sto mualo mou na se kano skulo katoikidio :lol: Alla telika den edese sto story :D:maRtina:
εγω σημερα θα προσπαθησω για το δευτερο ...
Kala ama xreiasteis boitheia, grapse edo ena megalo HEEEEEEEELP gia na se boithisoume. Tha fas zori :P
oloi oi ypoloipoi diladi to exoun dei to ergo?:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nai. Stin premiera. Esu to blepeis se videokasseta :lol::lol:
:POxi re. Exei ki allous pou to paizoun tora (to game) :P
mpa oloi to teliwsan mono esu emeiens pisw
Sto tsak glutoses esu. Trigurize kai i idea sto mualo mou na se kano skulo katoikidio :lol: Alla telika den edese sto story :D:maRtina:
nai nai... HINT:vreite apo ta stoixia poio mpatzaki dagkwnei o mak... looooool
Vreite se poio podi aselgei :D:D:D
Κοκκινονίκος
30-01-08, 19:33
έσπασε ή ακόμα ? :P
Ουφ! Τελείωσα και εγώ το 1ο επεισόδιο! :D
Ευχαριστώ ... ευχαριστώ ... :girl:
SeRxaNiTsa
30-01-08, 22:35
:cow: Freemaaaaaaaan είσαι ΘΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ :cow:
Καλά Γιώργη απίστευτη δουλειά μιλάμε!!!! Είσαι σούπερ αλλά δεν σου κρύβω ότι αν σε τρώει ο λαιμός σου ή στραβωκαταπίνεις ή σκοντάφτεις θα είμαι εγώ που θα λέω "Α τον μαλάκα τί έχει κάνει πάλι και δεν το βρίσκω?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kako_paidi®
30-01-08, 23:13
Λοιπόν περιμένω για το επόμενο επεισόδιο!
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!! (Δεν έχω κάτι άλλο να πω!)
Ειλικρινά.... :knie: :knie: :knie: :knie: :knie: :knie: :knie: :knie: :knie: :knie:
Και να πω ότι το τελείωσα κι εγώ!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: Και έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά όντως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν και δεν είδα την συμμετοχή μου.... Αλλά όπως είπα αλλού, πρώτα βγαίνουν οι κομπάρσοι και μετά οι πρωταγωνιστές :lol: :lol: :lol: :lol: Κακομοίρη μου κοίτα μην είμαι εγώ αυτή που τους απήγαγε ή καμιά γριέτζο σε σκίσω λέμε :@:@:@:@ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπα ... :nickred: για την ώρα έχω την αίσθηση πως εγώ ή είμαι ο super duper καλός που θα σώσει τα πάντα από το πουθενά (:nte:), ή το πιο κακόβουλο πλάσμα στην υπόθεση (:evil:) ... :good_vs_bad:
εγω χθες ειπα να σχοληθω με τη δευτερη "πιστα" , πιαστικα απο μια κουβεντα που χε πει η ροζανα για αριθμητικες πραξεις και αρχισα να μετατρεπω τα μισολογα της πιγκυς σε αριθμους ...αλλα τι πραξεις να κανω τωρα?(ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ) ευτυχως που ξερω καλη αριθμητικη λολ .Σοβαρα δε με βλεπω να βγαζω καμια ακρη
SeRxaNiTsa
31-01-08, 12:03
Εγώ είχα γράψει σε ένα χαρτί όλη την αλφαβήτα!!! Θα σε βοηθήσει!!!;)
pfff
notepad xrhsimopoiei o kosmos
pfffffff
neolaia
ps: sophie mia aplh komparsa eisai ;p
Μακάρι ... άλλα δεν είμαι σίγουρη ... :P
SeRxaNiTsa
31-01-08, 14:36
Μιλάει και ο παππούς μην χέσω... ;p
Είμαστε παραδοσιακοί τύποι...Κάρβουνο-ξυραφάκι,φτερό-μελάνι και πάπυρος :lol:
ti eisai fainetai apo th mousikh pou paizeis
se ligo 8a baleis kai to gilekaki pou foreis egw sto xa rameno
SeRxaNiTsa
31-01-08, 14:51
LooooooL
Όταν λύνω ασκήσεις η jazz με εμπνέει ;p
Είναι για τζασλούς σαν και εμένα:lol:
λοιπον ξεκιναω ....οχι μονο θα τον λυσω , ειναι να μην παρω φορα εγω ..μην σας πω θα γραψω και το επομενο μερος
Σιγά κανα καλσόν εσύ! :lol:
ti na kano me to deytero me tous ari8mu? aman? pali 8a ta paratiso
Ελα λεμε! οι 2 πρώτοι είναι δύσκολοι. Μετά είναι παιχνιδάκι.
fae skata ,
ama sou xanazitiso boi8eia ...
8a to bro re 8a pa8o egkefaliko alla 8a to vro
SeRxaNiTsa
15-06-08, 17:27
:D Matinaki to brikes h' epathes egkefaliko? :P
Paei i MaRtina :(
:lol::lol:
SeRxaNiTsa
15-06-08, 21:20
Ti krimaaaaaaaaaaa ;p :D
Matinakiiiiiiiiiiiiiiiii we love ya!!!
agwrase iphone gia na mpainei ap thn kantina me asurmato.. ti les twra
re tha strosei 5 laptop apo ekso apo tin kantina kai th ato kanei
KANTINA NET STATION
ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ
ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΛΑΠ ΤΟΠ :proud: ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΩΤΕ ΣΤΗ ΜΟΥΥΥΥΡΗ
ΤΟΝ ΚΩΔΙΚ ΑΤΟΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΠΟΛΥ , ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΦΡΕΕ ?, ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ !!
SeRxaNiTsa
17-06-08, 11:05
:lol: :D Bravo Matinakiiiiiiiiiii!!! An kai ego tha ertho na sou kano parea sto periptero ;pNa trome ta pagotakia pou mou etaxes :D
κουφαλιτσα εσυ , πιστευες θαμε βρει καμια συμφορα? κανα εγκεφαλικο?
sou etakse pagwtakia??? :lool: ap ta ligmena tha nai :lool: emena mono ena neraki me kerase... :lol:
γιατι ρε κορωνιμ , ειπες να παρεις παγωτο και δε σε κερασα?
σιγα σιγα τα κερασματα, next time θα σε κερασω ενα αναψυκτικοharibo ζελεδακι cocacolitsa και την επομενη παγωτο
Τον τασο καθε μερα τωρα το τριημερο στην καντινα τον ειχα , ψωφισε να τρωει λουκανικο και να πινει καφεδες , καλος ειναι ο καημενος , εκτιμαει αμα τον στελνω κοσμο
poios einai o tasos pali?
:lool: na ksanartw ston taso tote... ;p
παιδιαααααααα δε γινετε !! εγραπσα τιν αλφαβητα σε στο World και μετα μετετρεπσα τα λογια τισ piggy σε αρι8μους προσθεσα ολα τα νουμερα απο καθε λεξη διαφορετικα και μου βγηκε αυτο--> http://www.geocities.com/riddlecode/czu_clhz_czuu_izg_llk :S
επισης δεν ξερω εαν βοηθαει το οΔΗγει που γραφει εκει
ενω το 1ο το περασα με την 1η το 2ο ειναι τρελο εαν ειναι καμια χαζομαρα θα πεσω απο τα συννεφα τουλαχιστον δειξτε μου πως παει δλδ
η μηπως παει οΔΗγει (δ=4,η=7) c(+) 3?
ειναι αριθμος ειναι γραμματα τι ειναι?
ετσι ψήησου ψηηησου να δεις τι γλύκα
παιδια να μην τον πειτε κανενας ...μονο εγω σπαζοκεφάλιαζα για ποσο καιρο?
απλα αυτα που ρωτησα θελω να μου απαντησει καποιος .. πως μοιαζει η απαντηση γιατι δεν ειναι δικαιο :P
ειμαι και καινουριος 3 μερες εχω !
ετσι ψήησου ψηηησου να δεις τι γλύκα
παιδια να μην τον πειτε κανενας ...μονο εγω σπαζοκεφάλιαζα για ποσο καιρο?
afou egw sou edina tis luseis...
:lol::lol::lol::lol:
πειτε του ρε παιδια! κριμα ειναι!
δεν ζηταω την απαντηση αλλα την μορφη της απαντησης γιατι το δικο μου το μυαλο πηγανει σε υπερ-φυσηκα πραματα.. και θα κανω πολυ ωρα να το βρω!
Kalispera kai kalosirthes :P ;)
Stin sunomilia pou exei o freeman me tin piggy, tha prepei na xrisimopoiiseis to stoixeio C-3
auto ti simainei?
Ti einai to C ? Einai gramma.
Ara gramma-3.
Diladi apo kapoio gramma dokimase na afaireseis 3 grammata
paradeigma η-3=δ
Grapse to enniliko alfabito se ena xarti kai epeita apo to gramma η metra 3 grammata piso.
maresei pou den tou edwses th lush
^
STUPID
Εγώ πάντως μετά από τόοοοοοοοοοοοοοοοοσο καιρό ούτε καν που θυμάμαι την απάντηση! :lol:
Γιώργη :diee:diee:diee:diee μου αρέσει που θα έβγαζες και δεύτερο μέρος!
:SeRxaNouLa::SeRxaNouLa::SeRxaNouLa::SeRxaNouLa::S eRxaNouLa::SeRxaNouLa::SeRxaNouLa::SeRxaNouLa::SeR xaNouLa::SeRxaNouLa::SeRxaNouLa:
afou egw sou edina tis luseis...
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το χα ξεχασει αυτο ....
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: το χα ξεχασει αυτο ....
λεπτομέέέρειες μωρέ .. :lol: :lol: :lol: :lool:
αυτη τη στιγμη βαριεμαι να ψαξω . στο μυαλο μου εχω απαντηση οπως
δη=27 -3 = 24 η κατι τετοιο αλλη φορα θα το δοκιμασω απλα θελω και κατι ακομη.. την απαντηση θα την γραφω σαν συνεχεια της προηγουμενης πιστας? δλδ http:/dasvdasvdsa/.com/xxxX_xxXx_24?
τσου .. θα ακολουθησεις τις οδηγιες .. :P Σιγα μην ηταν το λινικ μακροσουρτης!
το βρηκαααααααααα!!!!!!!!!!!!
πολυ εμπειρο!!
Βαλτος να με τρελανει ο Freeman:
(1) 1 αυτοκινητο
(3) τριγυρω
(1) 1 λιμανι
(3) 3 γερανοι
(2) 2 πλοια
(5)/(6) 5/6 μικρα πλοια
(0)/(1) δεν βλεπει κανεναν ( =0 ) ή ειναι μονη της =1 (αναφερετε σε ανθρωπους)
(4) 4 πορτες
(1) 1 φυλλο
πιθανοι συνδιασμοι 131325041 (δεν) , 131325141, (δεν) 131326041(δεν)
και 131326141 (δεν)
ποιος ειναι ο ποιο αδυναμος κρικος?
Sofiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
MaRtina μου .. :niania:
DaMi, εσύ .. :P Αριθμούς θέλει, όχι λέξεις που να τους συβολιζουν (στο βάθος, κήπος ..)!
Ειχα ξεχασει οτι εσυ μου τα εδινες ....
σε σενα ελεγα οτι τα υπολοιπα που μου ελεγε ο σταυρος τα εβρισκα μονη , και με αυτα που μελεγες εσυ εκανα τον μαγκα στον Σταυρο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol: Μαρή σε διπλό ταμπλό μας έπαιζες; :P Κ μ' αρέσει που κάναμε και οι δύο (soraver et moi) τις πάπιες κ εσύ το είπες μόνη σου .. :lool:
Βαλτος να με τρελανει ο Freeman:
(1) 1 αυτοκινητο
(3) τριγυρω
(1) 1 λιμανι
(3) 3 γερανοι
(2) 2 πλοια
(5)/(6) 5/6 μικρα πλοια
(0)/(1) δεν βλεπει κανεναν ( =0 ) ή ειναι μονη της =1 (αναφερετε σε ανθρωπους)
(4) 4 πορτες
(1) 1 φυλλο
πιθανοι συνδιασμοι 131325041 (δεν) , 131325141, (δεν) 131326041(δεν)
και 131326141 (δεν)
ποιος ειναι ο ποιο αδυναμος κρικος?
Το τριγύρω είναι λίγο υπερβολή πιστεύω :P
με αυτα που γραφω θα ξεχασετε και αυτα που ξερετε, δεν ειμαι για τετοια , και να φανταστητε δεν βλεπω και πολλες ταινιες !
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.