Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : K.O.E.


Aetonail
29-01-08, 11:46
- Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

- Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

- Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα.

- Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα “STOP”. Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν πάνω σας.

- Ποτέ μην κλείσετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει.

- Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε όσο πιο αργά μπορείτε για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS, το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κάτοχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.

- Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.

- Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα.

- Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.

- Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Χάρις στον υπουργό συγκοινωνιών, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.

- Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είστε πρώτος σʼ αυτό.

- Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείτε στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.

- Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι αυτό.

- Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.

- Το προστατευτικό κράνος φοριέται στον αγκώνα για ανεξακρίβωτους ακόμα λόγους. Σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε και εσείς τη μόδα.

- Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...

- Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν υπομονετικά πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.

- Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα.


:lool:

Mirna
29-01-08, 11:49
:lol: :lol: :lol: Μήπως εννοείς όμως ΚΟΚ κι όχι ΚΟΕ? Κι αν όχι, τι σημαίνει το ΚΟΕ?

Xouanita
29-01-08, 11:52
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

- Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν υπομονετικά πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.
ΑΠΑΙΧΤΟ!!!

Aetonail
29-01-08, 12:01
KOE KOE

Κανόνες Οδήγησης Ελλήνων :lol:

soraver
29-01-08, 12:39
\m/

Freeman
29-01-08, 12:43
\m/

Xouanita
29-01-08, 12:45
Ναι, free καμάρι μας, όταν λέει "Ανεξαρτήτως άσματος" εννοεί ΚΑΙ τα ζουζούνια! :lol: :lol: :lol: :lol: :P

Freeman
29-01-08, 12:46
\m/\m/\m/
δεν ακουγοαν η μουσικη δυνατα. Αλλα εμείς που τραγουδούσαμε :D:D:D:lol:

Piggy
29-01-08, 12:55
:lolgirl: που είναι το αστείο? ε??????? Ε?????????????????????

soraver
29-01-08, 13:13
sth gwnia kai se perimenei na to breis

Κοκκινονίκος
29-01-08, 21:32
ρε, μην τη δουλεύετε... :P δεν το αντέχει άλλο :P

Piggy
30-01-08, 00:02
XAXAXAXAXAXAXAXA εγώ αντέχω εσείς να δούμε πόσο θα αντέξετε να τρέχετε όταν σας κυνηγάω με το τουτου μουυυυυυυυυυυυυυυυυhttp://bestsmileys.com/cars/11.gif

Aetonail
30-01-08, 00:09
:lool: και μεγάλο του του μάλιστα !

soraver
30-01-08, 00:29
bre to moter na kapsw, na me trakareis mauto to pragma den paizei

Piggy
30-01-08, 01:41
kala tote auto?http://www.clicksmilies.com/s1106/auto/car-smiley-030.gif

soraver
30-01-08, 01:44
prosexw giati gunaika kai tetoio toutou katalhgoun kapws etsi:

http://img101.imageshack.us/img101/5097/womandrivermp9.jpg

Piggy
30-01-08, 01:51
:lol:

fofoka
30-01-08, 07:34
:lool: :lool: :lool: klassikh ellhnikh sumperifora....

maRtina
30-01-08, 10:04
XAXAXAXAXAXAXAXA εγώ αντέχω εσείς να δούμε πόσο θα αντέξετε να τρέχετε όταν σας κυνηγάω με το τουτου μουυυυυυυυυυυυυυυυυhttp://bestsmileys.com/cars/11.gif


χαχαχαχχαχαχαχαχαχα και γ@μο τα αμαξια πιγκουλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Piggy
30-01-08, 12:33
και ακόμα δεν το πείραξα φαντάσου τι έχει να γίνει μετά λοοοοοοοοοοοολ

soraver
30-01-08, 12:52
ep 3upnhses?

Piggy
30-01-08, 13:08
νιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχαχαχα κουράστηκα να κοιμάμαι χαχαχαχαχα

soraver
30-01-08, 13:14
ase ki egw...
den 3upnaga shmera :s
ti fwnes akousa gia na shkw8w........

Κοκκινονίκος
30-01-08, 19:35
απαπαπ.... καλιά να σας πηγαίνουμε εμείς όπου θέτε...

SeRxaNiTsa
30-01-08, 22:46
Σοοοοοοοφεεεεεεεεερρρρρρρρρρ:P

maRtina
31-01-08, 10:01
νιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και νυστάζωωωωωωωωωωωωωωωω χαχαχαχαχαχαχα κουράστηκα να κοιμάμαι χαχαχαχαχα


xaplose , xalarose ....:xmmm: nystazei kai xekardizete sta gelia :hmmmm: :bird: :s :smoke:

Piggy
31-01-08, 12:53
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
shmera na deis poso nustazwwww xaxaxaxa
xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxlol