Επιστροφή στο Forum : Με τι ήχο χτυπάει το κινητό σας;;;
Δεν έχω δουλειά κ είπα να παίξω λίγο :swing:
Λοιπόν, εμένα χτυπάει με το "Relaaaaax, take it eaaaaaasyyyy, for theeere is noooothing that we can dooo":dance: :dance: :dance:
Α και για ξυπνητήρι έχω τη μουσική του Ροζ Πάνθηρα που με υπνωτίζει πιο πολύ :lol:
Boat on the river. Styx. TELOS
emena kanei ena beep pou sxedon den to akous
kai as min exo poy na pao spiti gia na koimi8o , kai o Zikos gia xipnitiri
kai as min exo poy na pao spiti gia na koimi8o , kai o Zikos gia xipnitiri
Eleos! Se pairnei kanas Xristianos tilefono kai sou xtupaei me to den exeis spiti gia na pas? :diee :cow:
Alli piggy apo ekei... lol
eksartatai ta kefia... sinithw me "eftixwwwws pou ksexasaaaa na megalwswwww k an me girepsete eimai akoma sthn alanaaaaaaaaaaa...." alles fores me to soundtrack apo "emnuelle" ;p A! k ksipnitiri... statiotiko sinagermo.... (ksipnas k se pianei h kardia sou... lol)
Ringtone.. Ανάλογα με την ομάδα που με καλεί. Αν και για γενικό έχω τη μουσική απο τραγούδι "Πόλη χιόνι". Τώρα ... για ξυπνητήρι ... :nickred: εχμμμ ... :nickred::nickred::nickred: ... τη μουσική απο τα στρουμφάκια! ;p
αααααααααααα εγώ τώρα έβαλα το beggin-frankie vaili_the four
(μήπως χρειάζομαι εξορκισμό?)
"Μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή έχει τώρα τελειώσειειειειειειειει...."
Και για ξυπνητηρι το ίδιο + τη φωνή της μάνας μου :lol: (με παίρνει τηλ κάθε πρωι)
Για το μωρό έχω το "Σε θέλω εδώ" Γαλάνη-Καραδήμος ;) :)
"Είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον ΤΕΛΟΣ" για ήχο κλήσης:D :D και (όπως και η msl) για ξυπνητήρι το "στρουμφίζει Σαββάτο,Σαββάτο,Κυριακή,αφήστε τα βιβλία να πάμε εκδρομή":lol: :lol:
Muffler - The Iron Tune
_EΔΩ_ (http://www.juno.co.uk/products/199027-01.htm)
;)
Pantelwolf
30-01-08, 15:04
Default ήχους του motorola :P
Γονίδης - ΕΤΣΙ
Αν και είμαι σε φάση να το αλλάξω. Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε ποιο όμως.
Nikfurie για τα γενικά χτυπήματα (αλλά θα το αλλάξω με το Frankie Valli - Beggin' (Pilooski Edit)), για ξυπνητήρι ένα που λέει Steve Miller Band (wake up wake up wake up and lalallalalala) και για το μωρό το "η αγάπη πιάνεται απ' τα μάτια σ' αγαπώ και γίνομαι κομμάτια σ' αγαπώ και ζω για σένα μόνο και με 'σένα αρχίζω και τελειώνω". Παρακαλείσθε, να με στείλετε αυτό με τον Ζήκο :lol: :lol:
Hxos klisis san to kyma apo apurimac alla mallon tha to allakso alla den ksero ti na valo...
Hxos ksipnitiriou we wanna dance - Locomondo
kai calling tune to thelo to thelo to thelo :D
Το ρινγκτόουν σου βρίσκεται στον αντίποδα των υποτίτλων σου :lol: :lol: :lol:
Freeman, το πιασες το φιλολογικό, έτσι;; :D ;p
Το ρινγκτόουν σου βρίσκεται στον αντίποδα των υποτίτλων σου :lol: :lol: :lol:
Freeman, το πιασες το φιλολογικό, έτσι;; :D ;p
:lol: :lol: :lol: telos
Γονίδης - ΕΤΣΙ
na sou steilw ton hxo apo emanuelle??
Κοκκινονίκος
30-01-08, 19:28
κανε κάτι, από τα 5 λεπτά ακόμη... βασικά θέλω να το αλλάξω αλλά βαριέμαι τη διαδικασία...
κανε κάτι, από τα 5 λεπτά ακόμη... βασικά θέλω να το αλλάξω αλλά βαριέμαι τη διαδικασία...
Bασικά, στείλ' το απο 'δω αν μπορείς.. :P
Δεν βλέπω να έρχεται ο Ζήκος! :@:@
SeRxaNiTsa
30-01-08, 22:23
Εγώ πάλι έχω το..."Αααααααααααν είσαι σπίτιιιιιιιιιιι τοτ'ετοιμάσου για Χαβάααααααααη"
και ξυπνητήρι το Mojitoooooooooooo!!!:zempe:
MIRNA AMA EXEIS SKYPE , H MSN PES ME NA STO STEILO
"ade bros , ...mars ...omilate ....." loooooooooooooooooooooool
Martina έχω και από τα 2 αλλά προτιμώ το μουσουνου! Αλλά σπίτι θα είμαι μετά τις 2...
daxei
steile mou pm na to do kai na sto steilo
Argonauths
31-01-08, 12:46
Love Hurts-Incubus! Fobero kommati!:zempe:
Όταν με παίρνει η Δήμητρα χτυπάει....
ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
famous last words ;p
basika na pros8esw pws prin to sketo beep eixa to mexican hat dance apo to 3210 :)
Neos hxos klisis PeterNalitch-guitarrr (http://rapidshare.com/files/88128157/FreddosBahamas.mp3.html) kai gamooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o:dance: :dance:
Κοκκινονίκος
02-02-08, 01:48
εδώ βαριέμαι να αλλάξω μουσική, θα στέλνω και μμς? :P
alh8eia ti prpeei na kanw gia na paizoun kai se mena ta mms?
bariemai na plhktrologw kwdikous sto pc gia na dw ti mou stelnoun
Κοκκινονίκος
02-02-08, 19:41
pare til tin etairia sou
το τελευταιο διμηνο εχω βαλει για ηχο κλησης το all time classic "ΛΕΦΤΑ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ" του πρωθυπουργου μας!
Το τι δολοφονικα βλεματα μου ριχνουν καθε φορα... δεν εχετε ιδεα!
Highlander
08-12-10, 16:56
Έχει βγει σε beatάκι ;
Αν ναι, link please.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.