Επιστροφή στο Forum : Ta GOUROUNIA-LABS parousiazoun
Ta GOUROUNIA-LABS parousiazoun to teleio dwro gia oles tis files sas, ane3arthtws fulou.
DRILDO!!!!
H matia ths ta leei ola!
http://img153.imageshack.us/img153/2306/pic01ll8.jpg
- kukloforei se polla mege8h sxedia xrwmata kai geuseis
- sundiazetai me to diko sas dildo
http://img153.imageshack.us/img153/3672/drilldofuckingmachinesmks8.jpg
prosfora mono gia shmera kai mono gia ta melh twn kakwn paidiwn!
mia monadikh sulogh apo omeiomata peous apo antialergiko latex entelws dwrean
http://img135.imageshack.us/img135/35/dildocollectiondu0.jpg
thlefwnhste TWRA kai kerdiste ki eseis thn apoluth ais8hsh!
http://i5.photobucket.com/albums/y159/sk8ordie44/drilldo1.gif
(bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzz)
:ohh: :rolleyes: :ohh: :rolleyes:
Ουτε το τρυπάνι στο Αρμαγεδδων δεν έκανε τόση ζημιά!
Πότε γιορτάζεις ειπαμε? :P
σορ? ποιο απο ολα εχεις δοκιμασει?
αφου ξερεις, δεν παιρνω ποτε γουρουνι στο σακι!!!
σορ? ποιο απο ολα εχεις δοκιμασει?
αφου ξερεις, δεν παιρνω ποτε γουρουνι στο σακι!!!
ρε σύ σορ έχει δίκιο σα πολές γνώσεις δεν έχεις σε αυτά τα θέματα...;)
blepw polla documander kai enhmerwnomai
τα δύο πρώτα σαν ζελεδάκια είναι λοοοοοοοοοολ
...να το παρεις αυτο να σκασει καμια φουσκα απο μπροστα και να γινει θριλερ ....να αυτοκατσαβιδιαστεις ...ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΒΥΣΣΙΝΟ
ρε σύ σορ έχει δίκιο σα πολές γνώσεις δεν έχεις σε αυτά τα θέματα...;)
ta exei dokimasei mazi mou ola... gi afto ;)
ta exei dokimasei mazi mou ola... gi afto ;)
οταν ξαναδοκιμασετε, θα με κλεισετε στην ντουλαπα να βλεπω? δεν ειναι να το χανω αυτο:clap: :clap: :clap:
eipame 8a se baloume sth mesh
eipame 8a se baloume sth mesh
αν εχει και ο μακ την ιδια κοιλιτσα με σενα, την εβαψα!!!!!:crazy:
δεν θα μου μεινει κοκαλο:P
η κοιλιτσα του βουδα, του μακ ή το να μην μου μεινει κοκαλο???
σοραβερ; ετοιμάσου!
θα στο κάνω δώρο!!!!!!
wraia an kai dwro ston eauto sou kaneis ;p
(epeidh eisai kai stokos elpizw na katalabes pws uponoow pws 8a to xrhsimopoiw sthn saurokwlara sou e? ;p)
μα δεν γίνεται!
θα σου κάνει δηλαδή κάποιος ένα δώρο για την δική σου ευχαρίστηση και εσύ θα το απαρνηθείς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
τς τς τς τς
τότε δεν στο κάνω!
katalaba, tou to phre hdh h dhmhtra gia th giorth tou
Σταμάτα να γίνεσαι τόσο "προφυλακτικός" και αποδέξου αυτό που είσαι!
Γκαιουλα! ;p
EIMAI OMOFULOFILOS
(ok twra?)
ti 8imi8ika tora ....eixa vgei mia fora stous lazaristes me mia fili , kai eixame paei se ena mparaki pou eixe live rock , o ki8aristas itan apo ton platamona , den ton ixera ekeino to brady ton gnoris ...ir8e mas kerase kati sfinakia , xerete malakes ligdiarides pou nomizoun oti opoia gkomena paei sto magazi epeidi tragoudane ekei aytoi , 8a thn phd$#&xoun kiolas ...kai eno legame malakies me ton malaka , se kapoia fasi apofasisame na fugoume , en to metaxi to magazi itan tiga sto zeygaraki kai petao to korifeo eno mas leei aytos ma ka8iste giati na fygete kai leo ego .."eimaste to monadiko trapezi me omofulofilous opote.....kalitera na fugoume " kai o malakas xaxaxaxaxaxaxxa leei aaaa signomi eiste zeygari ? sas parexigisa nomiza..... xaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa o malakas emeine malakas , kai meta prospa8ousa na tou exigiso pos den eimaste lesbies apla xrisimopoihsa la8os ekfrash loooooool
h istoria 8a eixe pio polu plaka an eleges pws se pistepse kai tou xe ftasei to polu sto sagoni ;p
an me pisteye kai tou xe ftasei to pouli sto sagoni giati 8a eixe plaka? :s :s pali kati den katalaba
giati 8a ton afhnate sta krua tou loutrou kai 8a feugate kai 8a sas kunigage apo pisw na sas dwsei top thlefwno tou gia na pate gia kana potaki allh mera
stayro ali8eia aytos eisai?
e tote deste mou ta matiaaaa na min ton xanado des te mou ta matia kai RIXTE TON STON GKREMO
:confused: :confused: γιατι εγω τωρα νομιζω πως παρακαλουθω αλλη μια παρεξηγηση του ιντερνετ...? :confused:
Ελα ρε Θαντερκατς, για να περάσει η ώρα το κάνουν! :)
msl voutaei apo ato aftaki ton soraver kai th maRtina... ;p
Έλα έλα, ήρεμα και οι δύο! :D
an katalaba kala nomizete pws tsakwnomaste
a. true b. false
b.
Συμφωνώ με τη xouanita. Άλλα έχει πλάκα να σε πικάρω! ;p
na zhthseis sugnwm,h apo th xouanita tote
a. δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να μην τσακωθεις εσυ! και οπως παντα, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ!!!!!!!!!!!!
δεν το περίμενα αυτό από σάς με απογοητεύσατε :sniff:
δεν το περίμενα αυτό από σάς με απογοητεύσατε :sniff:
Οριστε μια σφουγγαρίστρα... ;)
http://img89.imageshack.us/img89/2427/ha014vd4.jpg
Αυτός είναι ιππότης! :D :lol:
ευχαριστώ πολύ χαρτομάντιλα δεν έχει?
Παρακαλω.Tα χαρτομάντιλα ειναι αποτελεσματικα στις μικρες ποσοτητες :P
Σοφια ακου ανεκδοτο :D
Συζητανε δυο φιλοι και λεει ο ενας:
-Eχθες που περπατουσα βρηκα ενα γατακι στο δρομο.Το κακομοιρο δεν μπορουσα να το βλεπω ετσι ταλαιπωρημενο και το παρεδωσα στην φιλοζωικη εταιρια.
-Μπραβο ρε φιλε!Εισαι φιλεύσπλαχνος! Εγω χθες εβλεπα την γυναικα μου να ταλαιπωρειται μεσα στην κουζινα πλενοντας μια στοιβα πιατα.
-Και τι εκανες,πηγες την βοηθησες ε? Μπραβο!
-Οχι ρε φιλε.Απλα της λεω: "γυναικα δεν μπορω να σε βλεπω ετσι.Κλεισε σε παρακαλω την πορτα"
:crazy:
Πολλοί φαλοκράτες μου μαζευτήκατε σήμερα... ;p :lol: :lol: :lol:
Πολλοί φαλοκράτες μου μαζευτήκατε σήμερα... ;p :lol: :lol: :lol:Ειναι που κραταμε συντροφια στις φεμινίστριες... :crazy:
Λοιπον,για να σπασει ο παγος θα αναφερω το πρωτο ανεκδοτο για ξανθο αντρα που ακουσα :D
Τρεις Ευρωπαίοι επιχειρηματίες τα πίνουν σ' ένα μπαρ και συζητάνε πόσο χαζές είναι οι γυναίκες τους.
Λέει ο πρώτος: "Η δικιά μου είναι εντελώς χαζή. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγε στο σούπερ μάρκετ κι αγόρασε 300 ευρώ κρέας γιατί ήταν σε προσφορά και δεν έχουμε καν κατάψυξη για να το βάλουμε."
Ο δεύτερος συμφωνεί ότι αυτή ακούγεται πολύ χαζή αλλά επιμένει ότι η δικιά του είναι πιο στόκος. "Ακριβώς πριν μια βδομάδα πήγε και ξόδεψε 17 . 000 ευρώ για να πάρει ένα καινούργιο αυτοκίνητο και δεν ξέρει καν να οδηγεί!"
Ο τρίτος, ο ξανθός, κουνάει το κεφάλι του σκεπτικά και συμφωνεί ότι και οι δύο σύζυγοι των φίλων του είναι βούρλα, αλλά πιστεύει ότι η δικιά του τις ξεπερνάει.
"Κάθε φορά που το σκέφτομαι με πιάνουν τα γέλια", λέει.
"Την προηγούμενη εβδομάδα η γυναίκα μου έφυγε για διακοπές στην Ελλάδα. Την παρακολούθησα που έφτιαχνε τις βαλίτσες της και πρέπει να πήρε τουλάχιστον πέντε πακέτα με προφυλακτικά μαζί της.... Και δεν έχει καν πουλί !"
:pinw:
:lol: Δε γίνονται αυτά τα πράγματα! :lol:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.