Επιστροφή στο Forum : Βαλεντίνος και στα μούτρα σου!
Ακουμε τις ιστορίες σας.
Γιατί γιορτάζετε, γιατί ΔΕΝ γιορτάζετε, η ωραιότερη στιγμή, η χειρότερη στιγμή... εκφραστείτε ελεύθερα :P
Λοιπόοοοοοοοοοον.........Ήταν Φλεβάρης του 2004, είχε κρύυυυυο :cold: είχε χιονίσει μετά απο χρόοοοοονια στα χαμηλά :clap: :clap: :clap:, έπεφτε και Σαβ/κο οπότε θα έβλεπα το Νικολάκη, μόνο που αποκλείστηκαμεεεεε :cry: :cry: :cry: μεταξύ δύο νομών :snow: :snow: :snow: :snow:
Την επομένη(14η) η χιονόπτωση σταμάτησε αλλά οι δρόμοι ήταν παγωμένοι και δεν κυκλοφορούσαν τουτούυυ, αλλά ο καλός μου τολμηρός και θαρραλέος πήρε το τουτού του :driver:, έκανε βόλτα, βρήκε βενζινάδικο ανοιχτό(!!!) και ήηηηηηηηηηηρθε :turtle: διακινδυνέυοντας τη ζωή του :sniff: :sniff: :sniff:
Φανταστείτε τη χαρά μου όταν χτύπησε το κουδούνι κι ενώ περίμενα τη γειτόνισσα από δίπλα, είδα τα μούτρα του(ενώ είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο να έρθει εκείνος :( ) :excited: :excited: :excited:
Δεν το θυμάμαι σίγουρα, αλλά πρέπει να μου κρατούσε και άνθη :flowers:
Mετά βγήκαμε έξω, πήγαμε στα χιόνια, κυλιστήκαμε :2love: και φτιάξαμε κι έναν ωραίο χιονάνθρωπο με τον οποίο βγάλαμε και φωτό :snow:
To μόνο μελανό σημείο είναι ότι μετά aπό κάτι ώρες αδιαθέτησα :nickred: oπότε δεν το χαρήκαμε όσο θα πρεπε ;) :lol:
Ή μήπως το χαρήκαμε αλλιώς? :hmmmm: Οχι, αυτό ήταν στην επέτειο ;p
:rofl: :rofl: :rofl:
E μετά απ αυτό πόσο πιο ωραία να ναι μια επόμενη επέτειος??
:love: :love: :love: :love:
:clap: :clap: :clap: ΤΕΛΕΙΟ!!!!
(το αν έφερε άνθη ή όχι ειναι ασφαλώς λεπτομέρεια, η κίνηση ήταν σούπερ!!! Νικολής 10 πόιντς!)
α ρε Νίκολιιιιιιιι λολ έτσι πρέπει να ναι οι άντρες :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :congrats: :sniff:
μουαχαχαχα
http://img504.imageshack.us/img504/539/valentinejp0.jpg
ναι καλα ασωτε , last year
Δικιο έχει ο linker λέμε! Δυστυχως...
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ :s :s
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΤΟ ΠΛΗΘΟς ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ
ναι καλα ασωτε , last year
Πες το "old time classic" και καθαρισαμε κι οι δυο ;)
Δικιο έχει ο linker λέμε! Δυστυχως...
giati dustuxos? ores ores kai gia mas eutuxos einai :o)
Οπως επίσης ώρες-ώρες ισχύει αντίστροφα ;) :D
"Make love. Not war" Peace V
Αυτό το ώρες-ώρες χαλάει τη συνταγή.
Πλάκα πλάκα ξέρετε την συνταγή για το πιό ερωτικό ποτό στον κόσμο; :) "Το νέκταρ της αγάπης" ?
Πλάκα πλάκα ξέρετε την συνταγή για το πιό ερωτικό ποτό στον κόσμο; :) "Το νέκταρ της αγάπης" ?
Γνωστο και ως "Spanish Fly (http://www.iatrikionline.gr/Url_26/5.htm)" :pinw:
http://img518.imageshack.us/img518/6755/spanishfly2lp9.gif (http://www.aphrodisiacsforher.com/images/genuine%20spanish%20fly.jpg)
Και που λέτε, εγώ δεν έχω να θυμάμαι εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου :confused: Πριν τον σύζυγο :lol: κατάφερνα και χώριζα πριν φτάσει η μέρα αυτή :lol: Και που λέτε, τον πρώτο χρόνο που ήμασταν μαζί, έπεφτε Σάββατο η γιορτή. Οπότε κανονίσαμε να πάμε στο χωριό του από Παρασκευή. Οπότε Πέμπτη (ήταν και Τσικνοπέμπτη) απόγευμα μάζεψα τα μπογαλάκια μου και πήγα στα ΚΤΕΛ για να ανέβω στα Οινόφυτα. Και κάτσαμε Οινόφυτα, να το τσικνήσουμε και να φύγουμε Παρασκευή πρωί για το χωριό. Αμ δε... Ηδη την ώρα που ταξίδευα άρχισε να χιονίζει!!!! Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε αποκλειστεί στα Οινόφυτα all together (πεθερικά-κουνιάδος) και να μην πάμε πουθενά! Το αποκορύφωμα βέβαια ήρθε το Σάββατο, όπου του καλού μου του χάλασε το πισι και κάθησε από το πρωί μέχρι το βράδυ να το φτιάξει! :@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@:@ Ολη μέρα δεν με έδωσε καμία σημασία λέμε! :@
Αυτά που λέτε με αυτήν την μέρα... Οχι ότι πιστεύω σε αυτήν την γιορτή (πιο μικρή μου άρεσε βέβαια, ηλικία 15-18) αλλά κι ένα λουλουδάκι δεν θα μου καθόταν άσχημα :clap:
Οχι ότι πιστεύω σε αυτήν την γιορτή (πιο μικρή μου άρεσε βέβαια, ηλικία 15-18) αλλά κι ένα λουλουδάκι δεν θα μου καθόταν άσχημα :clap:
:love: :lovesme:
:rose:
eides? eixe sterhsh pou den mporouse na milhsei mazi mou kai se egrapse esena
alla h8ele na diaiwnisei to eidos kai anagkastika....
eides? eixe sterhsh pou den mporouse na milhsei mazi mou kai se egrapse esena
alla h8ele na diaiwnisei to eidos kai anagkastika....
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΝ ΣΟΡ!
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΩ?
δεν μπορω να σκουξω! ποναει ο λαιμος μου απο χθες! Μαλλον κρυωσα!
Τελικά απο κει που δεν το περιμένεις σου 'ρχεται. ........... :D
Σταυρε, I hate to tell u this, αλλά ΠΑΛΙ ειχες δίκιο ;) :D
Αυτά τα συνθηματικά σας :P
Τι να τον κάνω, που ό,τι κι αν μου προβλέψει βγαινει? :D
Αν μάθει και το φλυτζάνι, θα ανεβαινω τακτικότερα Αθηνα :D
Σταύρο περιμένω pm... Θέλω προβλέψεις και απο δω! :D
Χειρότερη: Πέρυσι που τσακώθηκα με κάπους φίλους...
Καλύτερη: Φέτος που την πέρασα με τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου! :)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.