PDA

Επιστροφή στο Forum : Gourouno-Leykoma: Ti epaggeletai o 8wmas?

soraver
25-02-08, 10:41
To akouga sto radiofwno shmera pou elege o ka8enas thn paparia tou... Seira mas, ti epaggelma kanei o 8wmas kai exei fragka sto spiti, kai milaei otan ton pairnei ktl?
ela ela sas 8elw me fantasia kai xoumor ;p

soraver
25-02-08, 10:42
egw lew pws einai episkeuasths/kataskeuasths/ kai metapwlhths pergolas, kai exei to magazi katw ap to spiti. exei parei on telecoms kai xrhsimopoiei to thlefwno tou spitiou sth douleia. (logw on to internet einai anoixto gia olh th geitwneia ;p)

maRtina
25-02-08, 10:51
ego leo pos einai paliozigkolos tou kerata,kai mpataktsis , tis etroge toso kairo ta fragka kai tis etaze xavaes kai bahames ...

Freeman
25-02-08, 12:04
Έχουμε μερικά στοιχεία που μας δίνει το τραγούδι.

Α) Μιλάει πολύ στο σταθερό του τηλέφωνο.
Β) Δέν έχει κινητό. Αλλιώς θα τον έπαιρνε στο κινητό.
Γ) Κρατάει κονομισιές στο σπίτι.
Δ) Έχει μία ρόδα (σάν αυτούς στο τσίρκο που κάνουν ποδήλατο με μία ροδα με σέλα.)
Ε) Του τα μασάει.

maRtina
25-02-08, 12:07
re su oxi , einai fos fanari i ypo8esi ....anoixto biblio pos to lene sto ellada ?
o typos thn ekane gia zurixi kai ayth perimenei oti 8a paei diakopes i ermi

Cj
25-02-08, 12:55
1 ο θωμας Δεν είναι σπίτι
2 εχει αφησει το τηλέφωνο ανοιχτό για να μην τον πριζει η γκόμενα με μαλακιες για hawaii που όταν θυμάται χαίρεται
3 το επαγγελμα του ειναι οδηγος σε τουριστικό γραφείο

maRtina
25-02-08, 13:00
O 8omas einai apistos , tis exei taxei ton ourano me tastra kai oso ekeini paleyei na kanei agores gia diakopes pou taxamou taxamou 8a kanei sth hawai , ekeinos exei sto mpiri mpiri alli gkomena apo to thlefono , koitaei na ta faei kai apo alli

Freeman
25-02-08, 13:21
:(:(:( Δέν την πιστεύω αυτήν την ΜαRτίνα. Κανονικά οι γυναίκες είναι ρομαντικές και τρώνε παραμύθι απο τους άντρες. Αυτη έτσι όπως σκέφτεται, ούτε οι νταβάδες τέτοια πλεκτάνη :hit:

maRtina
25-02-08, 13:24
kai den troo kalitera kana pastitio apo to na troo parami8i?

Eimai romantiki , ayth i proin tou 8oma einai gia klamata

Λατρεία
25-02-08, 13:51
O Θωμάς είναι κομιστής ;p

Freeman
25-02-08, 13:53
Ti einai? Kommotis?

Makjunior
25-02-08, 13:55
ο Θωμάς είμαι εγώ.... ;p

SeRxaNiTsa
25-02-08, 15:48
Ο Θωμάς είναι ένα αγγούρι καλαβρέζικο που τάζει τάζει τάζει...πηδάει...καβατζώνει ότι βρει και την κάνει με ελαφρά...
Παραμύθιασε την άλλη και τις είπε θα σε πάω στην Χαβάη και πήγε και του πήρε θαλάσσιο στρώμα, τρία μαγιό,μπρατσάκια και πετσέτες, βατραχοπέδιλα ,
αντιηλιακό με 30 δείκτη προστασίας και ο κύριος τζαμπατζής τα πήρε και έκανε τζαμπέ διακοπούλες αφήνοντας την άλλη να τον ψάχνει στο τηλέφωνο....
Το θέμα είναι πως είναι ένας ψωμόλυσσας του κερατά!!!
Επειδή έχει μεγάλο πάθος με τις μηχανές λέει στα "θύματα" του οτί έχει μηχανή αλλά η μία ρόδα πάπαλα...Τους ζητάει πρώτα λεφτά για την ρόοοοοοδα...Μετά για τα τακάααακια...Και πάει λέγοντας...
Στην κατόχη του ένα παπάκι έχει και αυτό είναι ψεύτικο για την μπανιέρα...
Το σταθερό που μιλάει είναι παραπλανητικό γιατί ο Θωμάς δεν έχει καν τηλέφωνο...
Συμπέρασμα: ο Θωμάς είναι μεγάλος μαφιόζος

maRtina
25-02-08, 15:49
πες τα ρε Σερχ πες τα γιατι με βγαλανε νταβατζου

SeRxaNiTsa
25-02-08, 15:52
Όχι αγάπη μου μην αγχώνεσαι... Τον έχω γνωρίσει τον "κύριο" Θωμά ΛΟΛ:P

pastoula
25-02-08, 16:35
Ο Θωμας που ξερω εγω, ειναι ανεργος ηθοποιος και γι'αυτο τα καταφερνει στο μπλα μπλα και τα μασαει απο τις γκομενες του! αλλα δεν φταιει αυτος! η ακαρδη κοινωνια τον οδηγησε σ'αυτο το σημειο!

σνιφ-κλαψ!

Xouanita
25-02-08, 19:52
Εγω πιστευω ότι ειναι μια χαρά άνθρωπος! Αυτή του την έχει πέσει άσχημα, θέλει να του φάει φράγκα (άκου δικαιολογια "ξεχασα το pin"), θέλει διακοπές στη Χαβάη και όπου αλλού της έρθει στο κεφάλι χωρίς να τον ρωτήσει καν (μόνη της τα κανονίζει όλα, σίγουρα κρατάει και τις αποδειξεις για να της τα δώσει μετα) και θα τον ενημερώσει απ το τηλέφωνο χωρίς να τον ρωτήσει καν αν και πότε μπορεί να πάρει άδεια απ τη δουλειά του!

Πιστευω ότι ο Θωμάς δουλευει σε σουβλατζίδικο, έχει κοιλίτσα, λερωμένη άσπρη μπλουζίτσα και ειναι μονίμως μες στον ιδρώτα. Κινητό δεν έχει για να μην τον βρίσκει το αφεντικό και τον χώνει υπερωρίες τα Σ/Κ.

Υ.Γ. Χμμμ... τωρα που το σκέφτομαι, σίγουρα πήγε για ψώνια με την πιστωτική του! Και όταν την ξετίναξε δήθεν ξέχασε το pin της δικής της κάρτας! Αγιος άνθρωπος ο Θωμάς!!!

pastoula
25-02-08, 19:57
εμ ετσι που τον περιγραφεις κοπελια, δεν ειναι μια χαρα ανθρωπος! μια χαρα μακακας ειναι! και μπιχλας!

Εγω επιμενω, ο Θωμας ειναι λαμογακι!

soraver
25-02-08, 19:58
lol ;p

Piggy
25-02-08, 23:25
ένας υπαλληλάκος είναι που έχει την άλλη την μουρλή να ξεχύνεται στα μαγαζιά και άντε να την συμμαζέψει , όσο για το τηλέφωνο ευκαιρία βρήκε ο άνθρωπος να κατεβάσει το ακουστικό για να καταφέρει να κοιμηθεί λίγο μετά απο την κρεβατομουρμούρα που τράβηξε όλο το βράδυ

Freeman
26-02-08, 09:11
Μιά χαρά τα λέει η Χουανίτα. Με ένα βασικό λάθος όμως. Δέν είναι υπαλληλάκος, ούτε έχει κάποιο αφεντικό πάνω απο το κεφάλι του. Δικιά του δουλειά έχει και τα πάει καλά κονομάει. Το ξέρει η τύπισα, ξέρει οτι ανα πάσα στιγμή ο Θωμάς είναι διαθέσιμος να για εκδρομή (δέν έχει αφεντικά και άδειες) και ξερει έχει τα γκαφρά για Χαβάες (δέν παίρνει 900-1000 ψωρο ευρό τον μήνα σάν υπαλληλάκος.) Στο κάτω κάτω γράφτηκε τραγούδι για αυτόν. Για ποιόν υπαλληλάκο θα γραφόταν τραγούδι.
Όλα τα υπόλοιπα που λέει η Χουανίτα πιστεύω ισχύουν.

soraver
26-02-08, 09:45
h alh8eia ienai mia

o 8wmas einai tokoglufos kai h allh einai to klasiko poutanaki pou 8elei na tou faei ta fragka kai na ginei tragoudiara

Freeman
26-02-08, 09:48
telos

pastoula
26-02-08, 10:19
Σταυρουλη δεν ειναι ακριβως ετσι!

Δεν θελει να γινει η γκομενα τραγουδιαρα! ναι, ειναι το κλασσικο πουτανακι, ειναι μια καριολα, αλλα καριολα γλυκια! στο τελος κανει οτι της πει ο αντρας της, τελος!

Απλά ο πουστης ο Θωμάς που ειναι τοκογλύφος και ασχολειται και με ξεπλυμα μαυρου χρηματος, θελει να κανει το πουτανακι τραγουδιαρα για να μπορεσει να δικαιολογισει με τους ταχαμου ταχαμου χρυσους δισκους της, μια μεγαλη παρτίδα με πλαστα ευρώ που του εστειλαν απο την Βουλγαρια!

Αυτή ειναι η αληθεια και μην ακουτε παραμυθια!

soraver
26-02-08, 10:42
emena maresoun ta paramu8ia pantws

Xouanita
26-02-08, 11:08
Για ποιόν υπαλληλάκο θα γραφόταν τραγούδι.

Το "ειναι μάνα οικοδόμος/ αλλά και λεβέντης όμως" το έχεις ακούσει? :D
Το "σαν σταρ του σινεμά", που ο άλλος δουλευει σαν το μαυρο και η άλλη πάει στη δουλειά του με τις ποδάρες όξω κι αυτός κάνει 1000 ευρώ ζημιά στην καθισιά της? (και το αφεντικό τη γράφει τη ζημια)

Θα σκεφτώ κι άλλα :lol:

soraver
26-02-08, 11:08
me ti?

Xouanita
26-02-08, 11:11
Με το μυαλό μου :angry:

soraver
26-02-08, 11:12
exeis diko sou 'h noikiazeis apo kapou?

Xouanita
26-02-08, 11:14
Το έχω βάλει ήδη στα "πάγια έξοδα ενοικιων" :P

Κι εγώ σε λατρευω :mastig:

Aetonail
26-02-08, 11:17
Ε ρε παντόφλα που έχεις να φας sor από την γυναίκα σου όταν παντρευτείς.

Xouanita
26-02-08, 11:22
Στανταρ! Σκέφτομαι για δώρο γάμου θα τους πάρω ένα ζευγάρι τσόκαρα, που κάνουν καλύτερα καρούμπαλα :P

soraver
26-02-08, 11:24
kai pantofla kai kerato ki ap ola ;ppp

speaking of pantofla, o pantelhs pou einai e3afanismenos tosous mhnes?

Xouanita
26-02-08, 11:28
Χμμμ συνειδητοποιημένος ο μικρός!

Freeman
26-02-08, 11:52
Το "ειναι μάνα οικοδόμος/ αλλά και λεβέντης όμως" το έχεις ακούσει? :D
Το "σαν σταρ του σινεμά", που ο άλλος δουλευει σαν το μαυρο και η άλλη πάει στη δουλειά του με τις ποδάρες όξω κι αυτός κάνει 1000 ευρώ ζημιά στην καθισιά της? (και το αφεντικό τη γράφει τη ζημια)

Θα σκεφτώ κι άλλα :lol:

Γές μπάτ δάτ σόνγκς βγαίνανε λάστ γίαρ. Παλιά η οικοδομη. Τότε ακούγαμε τραγούδια "Το μιστρί το πιλοφόρι, σε κάναν άντρα με το ζόρι". "Σκαρφαλώνω σκαλοπάτια, ανεβαίνω ανηφοριές" :penies:
Τώρα όμως τί τραγούδια να γράψουν; "Το ποντίκι κι καρέκλα, μάνα μου με έχουν ρεκλα!", "Το τηλέφωνο σηκώνω και στο μίτινγκ τραγουδώ, μοναχά τα δυό σου μάτια, άντε πότε θα τα δώ?"

Freeman
26-02-08, 12:02
"Άν κυρά μου έχεις μπέσα, έλα βάλε μου κομπρέσα..."

Παλιά τους άντρες τους χτυπούσανε τα λυσσοδαρμένα κύμματα στα καράβια.
Τώρα τους χτυπάει το κλιματιστικό.

Παλιά οι άντρες κοπανάγανε τις γυναίκες τους με τις παντόφλες.
Τώρα οι άντρες μπαίνοντας στο σπίτι μετά την δουλειά, φοράνε γούνινες παντόφλες μήν λερώσουν το παρκέ.

Παλιά οι άντρες δούλευαν και οι γυναίκες μαγειρεύανε στο σπίτι.
Τώρα οι άντρες έχουν γυναίκες αφεντικά στις δουλειές τους.

Παλιά οι άντρες ο λόγος τους ήταν συμβόλαιο.
Τώρα λένε αράδες ψεμάτων και τάζουν λαγούς με πετραχήλια (σύγχρονο μάρκετίνγκ το λένε τώρα, πώληση)

Παλιά ο άντρας φορούσε τζίν και είχε σηκωμένα μανίκια.
Τώρα κόβουν συμμετρικά τα φρίδια και μυρίζουν κομμωτήριο και soflan. (image making το λένε τώρα).

Παλιά ο άντρας γελούσε όποτε γούσταρε, έφτυνε και έβριζε όποτε γούσταρε, είχε για φίλους του αυτούς που γούσταρε.
Τώρα φοράνε μονίμως μιά χαμογελαστή και ευγενική μάσκα και βγαίνουν σε εξόδους με πελάτες (επαγγελματικά ραντεβού τα λένε τώρα).

τελος.

soraver
26-02-08, 12:26
ti lete re kammenoi

pastoula
26-02-08, 13:30
kai pantofla kai kerato ki ap ola ;ppp

Παλι καλα που το ξερεις! τουλαχιστον δεν θα σου ερθει αποτομο αργοτερα!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Xouanita
26-02-08, 19:41
Τώρα όμως τί τραγούδια να γράψουν;
"Το ποντίκι κι καρέκλα, μάνα μου με έχουν ρεκλα!",
"Το τηλέφωνο σηκώνω και στο μίτινγκ τραγουδώ, μοναχά τα δυό σου μάτια, άντε πότε θα τα δώ?"

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
Ρε, το 'χεις λέμε για στιχουργός!!!

Mirna
26-02-08, 20:04
Λοιπόν! Εγώ πιστεύω ότι ο Θωμάς είναι εισοδηματίας κυρίως κι έχει δικές του επιχειρήσεις! Είναι ψηλός, με γεροδεμένο αθλητικό κορμί, μελαχρινός, με γκριζοπράσινα μάτια. Μοσχοβολάει ακόμα και μετά από 2 ώρες στο γυμναστήριο. Είναι ευαίσθητος μα συνάμα και σκληρό αντράκι, που φοβάται να αγαπήσει αλλά θα βρεθεί αυτή η μία που θα του πάρει την καρδιά. Θέλει να το παίζει σκληρός, αλλά βρέθηκε αυτή η τύπισσα που είναι η χαρά της ζωής, και προσπαθεί να τον κάνει να ανοιχτεί και να τα δει όλα ροζ. Επίσης, όταν βρεθεί με αυτήν που αγόρασε θαλάσσιο στρώμα, 2-3 μαγιό ακόμα και βρεθούν στην παραλία, αυτή θα νιώσει τον σκληρό αντρισμό του κι εκείνος να νιώσει τα σμιλεμένα στήθη της :lol: Περισσότερα στο άρλεκιν "Για πάντα" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Xouanita
26-02-08, 20:41
Επίσης, όταν βρεθεί με αυτήν που αγόρασε θαλάσσιο στρώμα, 2-3 μαγιό ακόμα και βρεθούν στην παραλία, αυτή θα νιώσει τον σκληρό αντρισμό του κι εκείνος να νιώσει τα σμιλεμένα στήθη της :lol: Περισσότερα στο άρλεκιν "Για πάντα" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κι εσύ το χεις για συγγραφέας Αρλεκιν!!! :lol: :lol: :lol:
ΟΛΟΙ οι καλλιτέχνες εδω!?!?

μπα σε καλό σου, μας έφτιαξες βραδιάτικα :D

mesoua?
26-02-08, 21:28
hallooooooooooo douleyei sta 090 apla exei kanei ektroph sto sta8ero gia na mhn ton xtypaei h aktinovolia . kai to sta8ero tou exei sxhma govas me founta roz.

soraver
27-02-08, 00:07
mhtsoula to "8elw na ginw mana" einai apla mia dikaiologia... parade3ou to...

pastoula
27-02-08, 02:54
re sor, δεν σου εχω πει να μην ανακατευεσαι σε ξενες υποθεσεις?

soraver
27-02-08, 09:30
aderfoula, sssssssst

pastoula
27-02-08, 15:31
αδερφουλη, κατσε φρονιμα!

Λοιπον, για να γυρισουμε στο θεμα μας! Ο Θωμάς ειναι φαρμακοποιος! Είναι 42 χρονών, ψηλος, αρρενωπός, με θεληματικο πιγουνι, ευγενικός και με πολλα λεφτά! Μπορεί να μου εξηγήσει κανένας γιατί δεν του καθεται γκόμενα τα τελευταία τρία χρόνια?

Mirna
27-02-08, 19:25
mhtsoula to "8elw na ginw mana" einai apla mia dikaiologia... parade3ou to...

:mastig: :mastig: :mastig: :mastig:

maRtina
28-02-08, 10:05
[I]
Παλιά τους άντρες τους χτυπούσανε τα λυσσοδαρμένα κύμματα στα καράβια.
Τώρα τους χτυπάει το κλιματιστικό.:D :D :D :D :D :D :D

Παλιά οι άντρες κοπανάγανε τις γυναίκες τους με τις παντόφλες.
Τώρα οι άντρες μπαίνοντας στο σπίτι μετά την δουλειά, φοράνε γούνινες παντόφλες μήν λερώσουν το παρκέ.:D :D :D :D :D :D :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

maRtina
28-02-08, 10:08
ρε παλια τισ γυναικες τις κουτουπωναν οι αντρες τους μεσα στους σταυλους και στους αχυρωνες και τωρα πανε και στηνονται να τις "καρφωσει" κανα αλογο

Xouanita
28-02-08, 10:55
Χμμμ... σταύλο και αχυρώνα ακούω... να το βάλουμε στη λίστα. Δεν ειν' κακό :lol: :lol: :lol:

soraver
28-02-08, 11:00
em... exeis dei ti exoun ta aloga?

Xouanita
28-02-08, 11:03
Τι σχέση έχουν τα άλογα? :S Το "σπιτάκι" τους μόνο θέλουμε για ντεκόρ :lol:

soraver
28-02-08, 11:14
agkou

maRtina
28-02-08, 11:52
ερε επιτυχια το αλογο....

SeRxaNiTsa
29-02-08, 13:48
εμ ετσι που τον περιγραφεις κοπελια, δεν ειναι μια χαρα ανθρωπος! μια χαρα μακακας ειναι! και μπιχλας!

Εγω επιμενω, ο Θωμας ειναι λαμογακι!

Άμα αυτός είναι ο μακάκας τότε η άλλη είναι ο φούστης:lol:

pastoula
29-02-08, 17:10
δηλαδη, ητανε ο φουστης του ψινακη, μεχρι που πηγε στην ταιλανδη και εκανε εγχειρηση αλλαγης φυλου, εβαλε φουστα, και καταφερε να τηλιξει τον μαλακα τον Θωμά?

Μ'αρεσει.....:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :lool: :lool: :lool:

pastoula
08-06-08, 12:16
λοιπόν, τερμα τα ψεμματα! ο Θωμάς είναι ο μυστικός πράκτορας της ζιμενς που ήρθε στην Ελλάδα με ψευδόνυμο (το πραγματικό του όνομα είναι Φριτζ) για να παγιδέψει τον αθώο Κυριάκο!

Xouanita
08-06-08, 12:18
Μόνο μην πεις το επίθετο του αθωου! Θα κρεμάσει ο σερβερ!!! :lol:

pastoula
08-06-08, 12:22
είσαι καλα? τρελή είμαι? είδες τι έγινε όταν ο σορ έβαλε φωτο από μέλος της οικογενείας στην υπογραφή!

Xouanita
08-06-08, 12:31
Η δική σου ειναι καλύτερη πάντως. Κι εγω το τρόλει περιμένω :lol:

pastoula
08-06-08, 12:35
κι εδώ εγω, έρχομαι να καταγγείλω τον σύγχρονο τρόπο ζωής που ...μπλα μπλα μπλα.... αφήνει τις γυναίκες ανικανοποίητες :mastig: :mak-sor: