Επιστροφή στο Forum : ΣΗΜΕΡΑ ΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
Αντε Νικο και στα δικα σου :D
p.s. ναι είμαι πολύ κωλοπαιδο :mastig:
Κοκκινονίκος
29-02-08, 14:10
aete?
SeRxaNiTsa
29-02-08, 14:18
ΑΑΑ? :badmood:
Aete pes mas neotera apo tin gnorimia Simera tha ginei i episkepsi?!!!!!
SeRxaNiTsa
29-02-08, 14:34
Καλέ πείτε και σε εμάς τι γίνεται;;;Προλαβαίνω να ράψω φορεματάκι;;;:eat_nails:
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Πάλι αρχίσατε τα συνθηματικά σας? :angry: :angry: :angry: :angry:
Ελάτε τώρα που δέν πάει πουθενά ο νούς σας!!! :D Εχθές που ήμασταν όλοι μαζεμένοι στο τραπέζι και τσικνίζαμε, μας έκανε ανακοινωθέν ο Νικος.
Ναί Σερχανούλα. Άμα βιαστείς προλαβαίνεις! ;)
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Εγώ που δεν ήμουνα στο τραπέζι υπάρχει περίπτωση να μάθω τι σκατά εννοείτε? :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Θα σας πεί ο ίδιος ο Αετός :) Θα ποστάρει μόλις θα έχει νεότερα.
Αντε Νικο και στα δικα σου :D
p.s. ναι είμαι πολύ κολοπαιδο :mastig:
Το κο είναι με ωμέγα :pinw:
SeRxaNiTsa
29-02-08, 16:13
Aααααααααααααααα...
Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι...
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ...
Άιντε να δούμε τι θα δούμε
Θα σας πεί ο ίδιος ο Αετός :) Θα ποστάρει μόλις θα έχει νεότερα.
Πετάτε καλά καλά τις βόμβες πρώτα, και μετά με λέτε ότι θα μας πει ο ίδιος ο Αετός? :diee Και γιατί περικαλώ να μην έκανε εξ αρχής ο ίδιος ο αετός το τόπικ αλλά το ξεκινήσατε εσείς? :diee :diee :diee Αραααααα μου χρωστάτε εξηγήσεις! :diee Δεν φταίω εγώ που δεν μένω Θεσσαλονίκη, να ερχόμουνα χθες για φαγητό μαζί σας, και να ακούσω την ανακοίνωση :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Το κο είναι με ωμέγα :pinw:
απο το κώλος βγαίνει? :D
Και γιατί περικαλώ να μην έκανε εξ αρχής ο ίδιος ο αετός το τόπικ αλλά το ξεκινήσατε εσείς? :diee :diee :diee Α
επειδή είμαστε κωλοπαιδα :D
πάντως αν γίνει γάμος θέλω να γίνει στη Σερβία...έτσι απλά το λέω
Κοκκινονίκος
29-02-08, 19:41
συμφωνώ :D
:clap: :clap: :clap: :clap:
Στην υγειά του!!!! looool
απο το κώλος βγαίνει? :D
Καλά πραγματικά δέν τό'ξερες;
:wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :wait: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz:
SeRxaNiTsa
29-02-08, 21:43
Άιιιιιντε καλέεεεεεεε...Μας γκαστρώσατεεεεεεεεε
οξύθυμη :baby:
Μιλάς εκ του ασφαλούς γιατί ξέρεις! Σιχτίρ! :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: :motz: Ε ρε και να είναι καμιά μαλακία.... ε ρε με το τουφέκ θα σας ψαρεύω μετά!
Και μιας που τ' αναφέραμε κι αρχή διαλόγου κάναμε... τι θα γίνει με το παιχνιδάκι? :motz: :motz: :motz:
SeRxaNiTsa
29-02-08, 21:49
Λοιπόν προσέξτε μην γίνω και εγώ οξύθυμη και αρχίσω να πετάω τα κουφέτα του γάμου στα "κωλο"κέφαλά σας ;p :P ;p :P
Λοιπόν προσέξτε μην γίνω και εγώ οξύθυμη και αρχίσω να πετάω τα κουφέτα του γάμου στα "κωλο"κέφαλά σας ;p :P ;p :P
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Ε ρε μετά το τραγουδάκι που τον αρέσει θα έχει και νόημα!!!! "Κερασμένα από μένα που γιορτάζω τον πόνο μου" Ο πόνος του θα ναι από τις μπουνιές που θα φάει!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na pw? na pw?:clap: :clap: :clap:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.