Επιστροφή στο Forum : Image Resize #3
OK το script για το Image Resize, άλλαξε οριστικά :)
Πλέον όταν ένα μέλος κάνει εισαγωγή μιας εικόνας σε κάποιο θέμα (Thread) και αυτή είναι μεγαλύτερη των διαστάσεων 640x (default), η εικόνα μικραίνει και εμφανίζεται ακριβώς από πάνω της μια μπάρα.
Πατώντας την μπάρα αυτή, θα σας ανοίξει η εικόνα σε νέο παράθυρο, όπου και θα εμφανιστεί στο πλήρες μέγεθός της.
Παράδειγμα
http://www.imageshack.gr/files/jl6wkwd2nnwovybv1y9o.jpg
Επίσης μέσα από το Profile σας μπορείτε να βάλετε τις δικές σας ρυθμίσεις για το πως θα λειτουργεί αυτή η δυνατότητα.
http://www.imageshack.gr/files/q6zbg34hgr8l27yxfqw7.jpg
ΔΕΝ επιρεάζει της εικόνες στις υπογραφές σας!
αλι αλι και τρουα αλι, αλικαφρε μας
tghats nicer than the other one
thanks alig
pou einai ta options bebe? den ta brhskw
Κοκκινονίκος
10-03-08, 00:37
not bad kai auto ;)
Πολυ καλο!:thumpsup:
Ευχαριστουμε Alikafros :beer:
εμένα μου άρεσε το προηγούμενο :nickred:
tghats nicer than the other one
thanks alig
pou einai ta options bebe? den ta brhskw
Sto profile sou, options
εμένα μου άρεσε το προηγούμενο :nickred:
Κι εμένα... αλλά τι να κάνω? :pinw::pinw:
uperoxa, kleinei ki olas (a)
ααααα να το κανείς όπως πριν 6-6 ήταν το σκόρ λοοοοοολ
ki an psifiza ki ego, tha itan 7-6 :P
na mani mani mazeutikame lol
Oraio. Pio polu mou arese auto. Einai kai pio grigoro.
tha symfoniso me ton freeman
tha symfoniso me ton freeman
Εσύ δεν πρέπει να μιλάς μικρέ! :p
ssssst
εμενα μου αρεσε το προηγουμενο! πειραζει?
εμενα μου αρεσε το προηγουμενο! πειραζει?
Πάντος εμένα μου άρεσε που επηρέαζε το resize και τις υπογραφές μας. Μπορούσαμε να βάζουμε μεγάλες φωτό στην υπογραφή χωρίς να τις έχουμε απαραίτητα σε spoiler.
Πoιον είπες μικρο ΡΕ???Θες να κατέβω στη Χαλκίδα να γίνει χαμός??Πρόσεχε γιατί τώρα είμαι στον όγκο.Θα τις φας :P :P :P
Πάντος εμένα μου άρεσε που επηρέαζε το resize και τις υπογραφές μας. Μπορούσαμε να βάζουμε μεγάλες φωτό στην υπογραφή χωρίς να τις έχουμε απαραίτητα σε spoiler.Oμως παρ'ολο που εκανε καποιος κλικ επανω τους,οι φωτο μεγαλωναν μεν αλλα δεν επιαναν το μεγιστο μεγεθος τους (αν ηταν μεγαλης αναλυσης) με αποτελεσμα να χανονται καποιες λεπτομεριες
Oμως παρ'ολο που εκανε καποιος κλικ επανω τους,οι φωτο μεγαλωναν μεν αλλα δεν επιαναν το μεγιστο μεγεθος τους (αν ηταν μεγαλης αναλυσης) με αποτελεσμα να χανονται καποιες λεπτομεριες
Μμ. Δέν το πρόσεξα.:pinw:
Πάντος εμένα μου άρεσε που επηρέαζε το resize και τις υπογραφές μας. Μπορούσαμε να βάζουμε μεγάλες φωτό στην υπογραφή χωρίς να τις έχουμε απαραίτητα σε spoiler.
Μπορώ να στο βάλω πάλι εάν θες ;p ;p
Αλλά και στο τωρινό script, μπορώ να το κάνω να δουλεύει και στις υπογραφές
Πoιον είπες μικρο ΡΕ???Θες να κατέβω στη Χαλκίδα να γίνει χαμός??Πρόσεχε γιατί τώρα είμαι στον όγκο.Θα τις φας :P :P :P
Σους μικρέ είπαμε!!! (έλα έλα να δεις την γλύκα και εσύ :pinw:)
Oμως παρ'ολο που εκανε καποιος κλικ επανω τους,οι φωτο μεγαλωναν μεν αλλα δεν επιαναν το μεγιστο μεγεθος τους (αν ηταν μεγαλης αναλυσης) με αποτελεσμα να χανονται καποιες λεπτομεριες
Μπορούσαμε να το ρυθμίσουμε και αυτό. Αλλά για σκέψου ο χαζοχαρούμενος soraver, να έβαζε μια Image 3000χ5500! Τι θα γινότανε όταν την άνοιγες;;;;;;;;;; :mastig::mastig:
χαζοχαρουμενος ο soraver? δεν σε πιστευω!
πλακα πλακα, μια χαρα ειναι κι ετσι! τις συνηθισα!
Μπορούσαμε να το ρυθμίσουμε και αυτό. Αλλά για σκέψου ο χαζοχαρούμενος soraver, να έβαζε μια Image 3000χ5500! Τι θα γινότανε όταν την άνοιγες;;;;;;;;;; :mastig::mastig:
E K Ρ Η Ξ Η :lol:
Βασικα εξαρταται και τι θα απεικονιζε η φωτογραφια... :xm:
skat skata kai pali skata
skata edw skata ekei skata ston ourano skata kai sto feggari
skata skata skata pantou skata
etsi 8a ginotan an ebaza tetoia pic ;p
E K Ρ Η Ξ Η :lol:
Βασικα εξαρταται και τι θα απεικονιζε η φωτογραφια... :xm:
Εμένα ας πούμε ;p ;p ;p
Εμένα ας πούμε ;p ;p ;p
δεν μ'ενδιαφερει το θεμα :P
Νομίζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απλά δεν με έχεις δει γυμνό!!!!
Νομίζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απλά δεν με έχεις δει γυμνό!!!!
δεν μ'αρεσουν τ'αγορακια bebe :)
Και ο soraver το ίδιο έλεγε... μέχρι που το δοκίμασε μουχαχααχαχαχαχ
Και ο soraver το ίδιο έλεγε... μέχρι που το δοκίμασε μουχαχααχαχαχαχ
Δεν ειμαι ο soraver ομως ;)
Θα στο πω ευγενικα,αδικα ψαχνεις προς τα δω... :D
Σα δε ντρέπεστε καλέ .. Βρήκατε ένα αρσενικό εδώ μέσα και πάτε να το χαλάσετε και αυτό .. :P Αφήστε τον καλέ! :angry_wife:
;p
Δεν ειμαι ο soraver ομως ;)
Θα στο πω ευγενικα,αδικα ψαχνεις προς τα δω... :D
katse na mpeis sth ntoulapa k esu na mas deis en drasei... k na deis gia to pote tha petaxteis oksw... ;p
.. για να φύγει τρέχοντας; :lol:
.. για να φύγει τρέχοντας; :lol:
με κατευθυνση τα γραφεια της εφημεριδας " Το πρωτο θέμα (http://www.protothema.gr/) " και κρατωντας DVD στο χερι :lool:
http://www.protothema.gr/content/data/upimages/imagescache/ded92b368611349f55a35ab0cce9512135f20cfb.450.250.e 9d9f3c0470d92d2d5495f21c7eea6faad406692.jpg
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.