Επιστροφή στο Forum : to pc ths Lady Angela
ξέρω οτι πολύ καιρό τώρα θέλετε να μου κάνετε ένα δώρο σας βγάζω απο τον κόπο να ψάχνετε ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ :D :D :D :D :D
http://www.geocities.com/halley_1983/rozpc.jpg
το γουνάκι απαραίτητο αν δεν έχει να το πάτε πίσω και να μου βρείτε ένα με φούντες ειδικά στο ποντίκι θα γαργαλάει και θα με βοη8ήσει να χαλαρώνω λοοοοοολ
:eleos: :eleos: :eleos: :lool:
:lool: κοίτα τι βγάζουνε!
ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα το θες σε φούξια ή έχεις καμιά ειδική προτίμηση στο χρώμα?
φούξια φούξια είναι το χρώμα μου τέλος λοοοοοοοοολ έχω και τσάντα να το συνδυάσω
φούξια φούξια είναι το χρώμα μου τέλος λοοοοοοοοολ έχω και τσάντα να το συνδυάσω
Είμαστε γεννημένοι, ΤΕΛΟΣ!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Κοκκινονίκος
14-03-08, 23:51
ωραιο το γουνάκι της :P
SeRxaNiTsa
15-03-08, 10:49
Σε μωβ κυκλοφορεί;;; ;p
xaxaxaxaxaxa plasmenes telos
8a to psaksw zouzouna sigoura 8a brw:D :D :D :D
SeRxaNiTsa
15-03-08, 11:46
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Αν το βρεις ξέρεις τι δώρο θα μου πάρεις για τα γενεθλιά μου ;p
8a to psaksw zouzouna sigoura 8a brw
lew ki egw... siga mhn to forage
afou koteuiete oloi re na bgeite me perierga sto dromo mh saqs kakoxarakthrisoun
kai gi auto tis apokries bgazete oloi ta apo8umena sas ;p
btw den 8a xei polu gelio na paw sthn eforia me roz xartofulaka?
mouaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa
καλέ ας είχα κάτι τέτοιο και ας γινόμουν και πρώτο θέμα στις ειδήσεις του σταρ λοολ
ρε παιδιά τι βλακείες λέτε Αντζελα και τέτοια...ένα ολόιδιο είχε και ο σόραβερ
έλα τώρα είναι αυτό που του είχες βάλει linux τσατίστικες και το πέταξες από το μπαλκόνι μέσα στο κάδο το βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης το πέρασε για eco-friendly γουνάκι πασμίνα το φόρεσε για να ζεσταθεί τον είδε ο Γαλάτης νομίζοντας οτι είναι ο hyper σχεδιαστής ρούχων και τον πήγε στη Μύκονο για να τον προωθήσει.Από τοτε δε μάθαμε τι έγινε...ποτεεεε
έλα τώρα είναι αυτό που του είχες βάλει linux τσατίστικες και το πέταξες από το μπαλκόνι μέσα στο κάδο το βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης το πέρασε για eco-friendly γουνάκι πασμίνα το φόρεσε για να ζεσταθεί τον είδε ο Γαλάτης νομίζοντας οτι είναι ο hyper σχεδιαστής ρούχων και τον πήγε στη Μύκονο για να τον προωθήσει.Από τοτε δε μάθαμε τι έγινε...ποτεεεε
:lool:
gurise h gunaika tou apo thn polh ths kai ta xei pai3ei
akou na sou pw de xreiazetai na erthei h kopela mou apo thn polh ths ,,, ta paizw kai monos mou:mlk:
se eida pws anatrixiases otan se xouftwna ;p
anatrixiasa logw ths sexoualikothtas pou ekpempeis
anatrixiasa logw ths sexoualikothtas pou ekpempeis
Ολες/οι το παθαινουμε αυτό δίπλα του :D :zempe:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.