PDA

Επιστροφή στο Forum : Πως να ανάψετε μια καλή φωτιά

soraver
05-09-06, 15:36
Genikotera den exw diabasei polla biblia, liga htan k isws oxi k toso gnwsta - fhmismena.

8umamai omws thn epoxh pou diabaza ta mustika tou baltou ths pinelophs D... 3enuxtia.... ka8e ligo k ligaki na koitaw poso exei minei ap to biblio k na parakalaw na arghsei na teliwsei.... pros to telos diabaza 5 selides th mera gia na krathsei poio polu ki alla tetoia ;p
Wraio biblio an k fobamai pws an to 3anadiabasw den 8a mou aresei toso... exoun perasei k panw apo 6 xronia apo tote....

edit: ouuuuuuuups mustika nai, mu8oi einai h antigrafh tou BD sorry, koimhsmenos gar...

Piggy
05-09-06, 16:06
Ωραίο βιβλίο κι εγώ το είχα διαβάσει αν και νομίζω οτι το έλεγαν τα μυστικά του βάλτου δεν είμαι σίγουρη. Ωραιο βιβλίο είναι και ο αλχημιστής του Πάουλο κοέλο.

stay_close
05-09-06, 16:53
αν και νομίζω οτι το έλεγαν τα μυστικά του βάλτου δεν είμαι σίγουρη.

Να είσαι σίγουρη έτσι λέγεται :p

Όσο για τον Αλχημιστή πολύ καλό απ'όσο το θυμάμαι..

whisper
05-09-06, 16:59
O Alximisths einai trelo paramu8aki.... :P Diavaste "Θνητοι Θεοι" tou Richard Morgan apisteyto vivlio..Paizei k na to diavasa olo sunexomena (531 selides)

stay_close
05-09-06, 17:06
Όταν ήμουν μικρός τον Αλχημιστή διάβασα... Τώρα διαβάζω τα βιβλία της σχολής και αυτά γυρω στις 500 σελίδες είναι και πρέπει να είσαι "θνητός θεός" για να τα μάθεις με μια φορά διάβασμα.. :P

whisper
05-09-06, 17:20
LOL makari na itan k ta vivlia twn sxolwn etsi...8a eixa hdh ptyxio!!Pantws kati prepei na ginei gia na mhn ekdidontai ta vivlia (twn sxolwn) sta kinezika :P

soraver
05-09-06, 17:31
re taso mperdeuomaio me tous gerous k nomizw pws milaw me ton freeman... gmt
anyway o alximisths htan a8lios... an 8umamai kala htan mia patata pou xwrizontan se 2 merh profanws grammena se diaforetikes faseis, demena meta3ei tous me klosth k me ena a8lio telos...
ax kapou to xa grapsei pio wma otan to xa fresko, alla ante twra na psaxneis sta mpountroumia tou e-missos na breis ta posts mou....

whisper
05-09-06, 17:37
Kalutera twra to avatar?? Nai 8umamai k egw pws to vivliaraki itan "polu kako gia to tpt" ... mou 8umizei Da Vinci sto 8ema ths ektashs pou eixe parei (vevaia edw uparxei k 8rhskeytiko 8ema k tainia alla ok)

stay_close
05-09-06, 18:33
Νομίζω πως υπερβάλεις λίγο Τάσο.. όχι και Da Vinci.. έλεος
Α! Επίσης όταν ήμουν μικρός διάβαζα βιβλία μιας σειράς που λεγόταν: "Ο Αλφρεντ Χίτσκοκ και οι μικροί ντετέκτιβ στο μυστήριο...." και είχε διάφορα... Κάψιμο ε? :P

whisper
05-09-06, 18:43
Ws pros to 8ema ths ektashs pou pire to vivlio se sxesh me th 8ematologia tou to anefera...Oloi exoun diavasei alxhmisth k twra einai must na diavaseis "Da Vinci" k "Illuminati"...Alfred Hitchcock file apisteyta vivliarakia! 8umamai o soraver diavaze ena polu polu prosfata (palimpaidismos??) :P:P:P

stay_close
05-09-06, 22:48
ποιό από όλα? soraver το θέλω :p

koure
05-09-06, 23:04
Τάσο έκανες φάουλ. Ο Αλχημιστής γράφτηκε από έναν καταξιωμένο και γνωστό από τα πρίν συγγραφέα ενώ ο Κώδικας Da Vinci και τα λοιπά βιβλία της σειράς από κάποιον που απλά συγκέντρωσε ότι μπορούσε να βρεί γύρω από αυτά τα θέματα και τα έκανε παραμυθάκια. Αυτό εγώ δεν το ξέρω ως συγγραφή βιβλίου αλλά ως αντιγραφή βιβλίων. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την ιστορία του Κοέλο με ένα παραμύθι του Braun.

whisper
05-09-06, 23:18
Pou eides oti sugkrinw tis istories???Kala den a3izei na to sizitisw allo... Proxwriste se allo vivlio...Mhn paideueste

koure
05-09-06, 23:26
Για την έκταση που πήρε πάλι δεν υπάρχει σύγκριση. Το ένα (Αλχημιστής) είναι βιβλίο που λόγω της καλής ιστορίας έγινε πολύ γρήγορα γνωστό και το άλλο (Da Vinci, κλπ) είναι ένα βιβλίο που επειδή είναι trendy τη σήμερον ημέρα να ασχολείσαι με θρησκευτικές μπαρούφες έγινε πολύ γρήγορα trendy και το βιβλίο. (και δεν είσαι trendy αν δεν τα έχεις διαβάσει). Αλλά είσαι και εσύ ένας μικρός trendito.

soraver
05-09-06, 23:35
auto pou 8elei na pei o antreas (koure) einai pws to par5amu8aki tou coelio exei ba8os enw tou brawn oxi. (a k pws o tasos einai enas mikros trendito).
egw ton kwdika den ton exw diabasei, den mporw na ekferw gnwmh gia to biblio, alla h tenia opws thn eida eixe epixeirhmata gia tis protaseis pou ekane. bebaia 8eloun psa3imo gia na ginei epalu8eush...
(prepei na strosw ton kwlo mou na shkwsw th bash tou dotteam na tsimphsoume kana palio topic opws auyto gia ton kwdika)
to paramu8aki tou coelio den mou arese. oute ws istoria oute ws texnikh grapsimatos. einai ena polu metrio biblio kai pragmatika lupi8hka to xrono pou exasa diabazontas to.

stay_close
05-09-06, 23:55
Διάβασα ένα micky mouse τελευταία.. μετράει? :P

Freeman
06-09-06, 10:35
Μικρός διάβαζα και ήταν όλα τα λεφτά (αφού είχα μικρό χαρτζιλίκι τότε) η σειρά βιβλίων ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΦΙΛΟΙ.

Όσο αφορά τον ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ είμαι υπέρ. Μου άρεσε πολύ. Παραμυθάκι βέβαια αλλα άν δέν ήθελα παραμυθάκι θα διάβαζα ιστορικά βιβλία.

Το βιβλίο που ξεκίνησα το καλοκαίρι του 2000 και το διαβάζω μέχρι και σήμερα με τεράαααστιες παύσεις είναι Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. Δέν έχω διαβάσει πιό βαρετό και πιό δύσκολο βιβλίο. Δέν πστεύω να το τελειώσω ποτέ, ή και άν το κάνω σίγουρα θα κλάψω απο συγκίνηση :S

Argonauths
06-09-06, 10:57
Dhlwnw fanatikos 8aumasths ths Alkyonhs Papadakhs. Exw diabasei para 2,3 ola ths ta biblia. Epishs Omhros Abramidhs pou einai pio elafrys. (oxi sto baros alla sto yfos. :P )

To teleutaio htan tou Nikou 8emelh - gia mia syntrofia anamesa mas. Kaloutsiko!

Pantws o Alxhmisths einai wraio biblio mono pou o Coelo exei para3enes 8ewries peri kalou kai kakou kai oso afora ta 8rhskeutika zhthmata diafwnoume poly. Merikes tou skepseis einai logikes alla stis perissoteres periptwseis to paratrabaei.

Piggy
06-10-06, 01:00
Ένα αρκετά καλό βιβλίο που μόλις τελείωσα να διαβάζω είναι του Νίκου Αλιάγα Γεννήθηκα Έλληνας …Από τον τρόπο που γράφει δείχνει πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα και τη μυθολογία απο τα παιδικά του χρόνια.

soraver
06-10-06, 01:10
mmmmm
Ti se ekane na to diabaseis auto to biblio?

Piggy
06-10-06, 01:12
χιχιχιχιχιχι ο freeman

Piggy
06-10-06, 11:35
Ο Αλιάγας σ’αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε Γάλλους και μη για την Ελληνική μυθολογία και τον πλούτο που μας έχουν αφήσει οι πρόγονοι μας, με πολύ απλά λόγια και λίγο χιούμορ καταθέτει την ψυχή του. Αυτό που με έκανε να το διαβάσω (εκτός από τον φρείμαν) είναι πως ο Αλιάγας αν και γεννήθηκε στην Γαλλία δεν έχει ξεχάσει της ρίζες του και δεν χάνει ευκαιρία να διαφημίζει την Ελλάδα όπου κι αν βρίσκεται όχι σαν κάτι άλλους που δηλώνουν Έλληνες δεν ξέρουν να προφέρουν ούτε μία ελληνική λέξη και έχουν να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα από τότε που γεννήθηκαν…

soraver
06-10-06, 11:43
DLD autos se mia upoti8emenh sugkroush anamesa se ellada k galia 8a uposthri3ei thn ellada, kai oxi autous pou ton plhrwnoun k ton taizoun tosa xronia?

kai an agapaei toso thn ellada giati den erxetai na zhsei edw, na niwsei ta skata sto petsi tou, k apla leei aerologies apo makria?
san tous upoloipous ths omogeneias pou erxontan mono gia na pshfisoun k den htan edw na loustoun auta pou pshfisan...

sugnwmh alla den ta paw kala me tis tv persones pou to paizoun dianooumenoi... kai bgainoun k krinoun k katakrinoun k apo thn allh den prospa8oun na kanoun tpt...

paromoio me to koma tou laou pou pshfise enantia sthn protash ths antipoliteushs gia paroxh epidomatos 8ermanshs....

ola gia laikh katanalwsh k probolh tou egw tous :S

Piggy
06-10-06, 12:10
Συμφωνώ με κάποια από τα λεγόμενα σου αλλά στο θέμα υποτιθέμενης σύγκρουσης πολλοί πιστεύω θα είναι οι Έλληνες που θα την κάνουν με ελαφρά και πρώτοι απ’όλους θα είναι αυτοί που θα μας έχουν φέρει σε εκείνο το σημείο και ας τους ψηφίζουμε τώρα.
Ο Αλιάγας τα παίρνει και από τις δύο χώρες, ζεί και στις δύο χώρες(περισσότερο στη Γαλλία βέβαια) όμως βάζει ένα λιθαράκι στο να μάθουν πολλοί έξω την ιστορία της Ελλάδας ενώ άλλοι τα παίρνουν έτσι για να τα πάρουν χωρίς να κάνουν τίποτα απολύτως.

soraver
06-10-06, 14:27
ok, kalo paidi o aliagas, 8umatai thn katagwgh tou, ktl alla an den eixe th fatsa tou to biblio k anti gia alliagas eixe upograpsei ws Nikolaos Papadopoulos 8a to agwrazes? ki an to agwrazes k to diabazes 8a skeftosoun ta idia pragmata? 'h isws einai h "celebtity" optikh pou kanei to biblio ligo diaforetiko apo ta upoloipa?

Freeman
06-10-06, 18:21
celebrity = το μαρκετιγκ του σήμερα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι. Τα τσούρμα της νεολαίας πίσω απο celebrity και trendy είδωλα τρέχουν. Το θέμα είναι "αυτοί" να έχουν ήθος. Να χρησιμοποιούν την δύναμή τους για συμφέροντα του "καλού" και όχι για άλλα συμφέροντα. Μιά που θίξατε το θέμα για έλληνες που ζούν έξω κτλ, θα θυμήσω κάποια άλλα πράγματα (συγνώμη που μέσα σε αυτό το topic γενικεύω λίγο το θέμα). Πόσοι γνωστοί στην Ελλάδα Έλληνες καλλιτέχνες έχουν φύγει έξω και μήν τους ξαναείδατε απο τότε; Δέν τους αδικώ. Θυμάμαι τον Μάριο Φραγκούλη που είχε πεί πως άν καθόμους Ελλάδα δέν θα έφτανα εδώ που έφτασα. Fact. Είναι κοινώς γνωστό, ή Ελλάδα σκοτώνει τα παιδιά της.

Δήλωση Γιάννας Αγγελοπούλου απο ερώτηση δημοσιογράφου (το άκουσα στο ραδιόφωνο Ραδιο Θεσσαλονίκη μέσα στο καλοκαίρι) στην ερώτηση του εάν θα ήθελε να μένει μόνιμα στην Ελλάδα.
Είπε πως θα το ήθελε πολύ αλλα η Ελλάδα είναι μιά χώρα μή βολική για εκείνη. Για θέμα των δουλειών της και για το θέμα παιδίας των παιδιών της. Δέν θα μπορούσε να μένει στην Ελλάδα.

Καλή φάση. Ήρθε σάν Ελληνίδα, πήρε τα μισά χρήματα των Ελλήνων για τους Ολυμπιακούς, τα έργα που έγιναν σαπίζουν, και μην την ξαναείδατε την κοπελιά. Αλλοίμονο σε αυτούς που μένουν.

soraver
06-10-06, 22:14
oxi k kopelia..... lol ;p

ti na sou pw... emena den mou aresei h ellada etsi opws thn exoun kanei.... k proeklogika panta ginetai xeirwterh...

speaking of celebrities, 3es poios 8a einai o epomenos dhmarxos tou peiraia? fasoula ton lene ;)

Freeman
06-10-06, 23:28
Ξέρεις ποιός είναι ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια? terminator τον λένε lool :P

Γίνεται εκδήλωση για τον Μέγα Αλέξανδρο και μαζεύει καμπόσους παπούδες και μερικούς φιλέλληνες του εξωτερικού.
Ενώ γίνεται συναυλία της Βίσση και μαζεύει την μισή νεολαία. Άντε βγάλε άκρη μετά. Έτσι είναι τα δυτικά πρότυπα.

soraver
07-10-06, 00:06
k giati mia ekdhlwsh gia to megale3andro 8a prepe na mazeuei kosmo?
giati mas ema8an sto sxoleio pws htan megalos hgeths k anikitos strathlaths?

dolofonos k katakthths htan....
giati dld na exoun ekdhlwsh gi auton k oxi gia ton 8eodwro Karakitso didaskalo epi 40 xronia sthn Anw Kolopetinitsa Serrwn? pou ekane an8rwpous panw apo 1000 agrimia tou xwriou?

einai polu ba8us o oros celebrity...

Κοκκινονίκος
11-10-06, 13:43
και για να συνεχίσουμε το on topic :P

Μικρός διάβαζα και ήταν όλα τα λεφτά (αφού είχα μικρό χαρτζιλίκι τότε) η σειρά βιβλίων ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΦΙΛΟΙ.

παρέα με τους πέντε φίλους πήγαιναν και οι μυστικοί 7 ;)
ήταν μια σειρά 15 βιβλίων. είχα καταφέρει και είχα διαβάσει καμια 10αριά απο αυτά :) όχι πως τα θυμάμαι, αλλά θυμάμαι ότι πέρναγες ευχάριστες τις ώρες σου ;) πως τα έπαιρνα?χμμμ,απ'οτι θυμάμαι πρέπει να τα κέρδιζα σε ένα τηλεπαιχνίδιον :P ναι,από μικρός κυνήγαγα δώρα :P

Κοκκινονίκος
11-10-06, 13:49
Τάσο έκανες φάουλ. Ο Αλχημιστής γράφτηκε από έναν καταξιωμένο και γνωστό από τα πρίν συγγραφέα ενώ ο Κώδικας Da Vinci και τα λοιπά βιβλία της σειράς από κάποιον που απλά συγκέντρωσε ότι μπορούσε να βρεί γύρω από αυτά τα θέματα και τα έκανε παραμυθάκια. Αυτό εγώ δεν το ξέρω ως συγγραφή βιβλίου αλλά ως αντιγραφή βιβλίων. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την ιστορία του Κοέλο με ένα παραμύθι του Braun.

Το γελάτε ή όχι, τον Αλχημιστή τον διάβασα για πρώτη φορά τον προηγούμενο χρόνο αν θυμάμαι καλα :P και μετά πήγα και διάβασα τον κώδικα. Είπα μετά από μερικά χρόνια, μπορεί και δεκαετία :P, να ξαναπιάσω κανά βιβλίο! Άρχισα με τα απλά και συνέχισε με τα πολύπλοκα :P

Τον Αλχημιστή θα το ξαναδιάβαζα άνετα και λόγω όγκου αλλά και επειδή ήταν ωραίο :) τον κώδικα δε θα τον ξαναδιάβαζα, εννοείται λόγω όγκου αλλά και των @@ρολογιων που έγραφε στις πρώτες 100+ σελίδες μέχρι να μπει στο θέμα του.

Βέβαια, λόγω του κώδικα επηρεάστηκαι και αγόρασα 2-3 βιβλία ακόμα με θρησκευτικό θέμα, παγανισμό και δε συμμαζεύεται (όπως λέει και ο φίλτατος Κώστα; ;)). Το κακό είναι ότι και αυτά είναι με μεγάλο αριθμό σελίδων και ακόμα πιο δύσκολα! Γι' αυτό και με περιμένουν ακόμα :P

Λατρεία
11-10-06, 17:40
Aπο μικρός τζαμπατζής...:xm:

Κοκκινονίκος
11-10-06, 20:10
Aπο μικρός τζαμπατζής...:xm:

έτυχε, δεν πέτυχε ;)

c.l.sad
17-10-06, 15:54
Μετά από μια βδομάδα συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, κατέληξα με τον εκδοτικό μου στον τελικό τίτλο με τον οποίο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο μου.
"Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ" :woohoo:
με ιστορίες σε παράλληλους κόσμους, ονειρόκοσμους κ.α.
Τώρα αρχίζει ο αγώνας για το εξώφυλλο, αφού και οι τρεις προτάσεις μου απορρίφθηκαν.

Δεν ξέρω όμως τελικά να σας πω ... αν θα μπορείτε με αυτό ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΑ.

Freeman
17-10-06, 18:41
Μετά από μια βδομάδα συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, κατέληξα με τον εκδοτικό μου στον τελικό τίτλο με τον οποίο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο μου.
"Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ" :woohoo:
με ιστορίες σε παράλληλους κόσμους, ονειρόκοσμους κ.α.
Τώρα αρχίζει ο αγώνας για το εξώφυλλο, αφού και οι τρεις προτάσεις μου απορρίφθηκαν.

Δεν ξέρω όμως τελικά να σας πω ... αν θα μπορείτε με αυτό ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΑ.

Άντε άντε ανυπομωνώ να διαβάσω και το δεύτερο βιβλίο. Θέλω να εντοπίσω τα κοινά σημεία με το πρώτο... :)

soraver
17-10-06, 21:04
egw na ais8an8w asxhma pou den exw diabasei oute to prwto? (a)

ΠΛΑΤΩΝ
17-10-06, 22:48
Soraver, αφού δεν διάβασες το πρώτο βιβλίο τότε μάλλον εσένα θα πετάξουμε στη φωτιά! http://forums.3dgamers.com/images/smilies/fire.gif

Ηλία περιμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία! http://www.programmersresource.com/forum/images/smilies/book.gif
Ειδικά αυτό το ''παράλληλους κόσμους, ονειρόκοσμους, κ.λπ.'' με εξιτάρει http://www.savdink.com/images/smilies/book.gif

nexus-6
17-10-06, 23:00
Do Androids Dream Of Electric Sheep? - Phillip K. Dick
h alliws Blade Runner..

Freeman
17-10-06, 23:13
Ειδικά αυτό το ''παράλληλους κόσμους, ονειρόκοσμους, κ.λπ.'' με εξιτάρει

AKRIBOS! ;)

c.l.sad
08-11-06, 16:21
http://www.geocities.com/clsad/ANAPTIGMAsmall.jpg

soraver
08-11-06, 19:58
malista, ante, me to kalo :)

Λατρεία
08-11-06, 22:51
Με το καλό ;)
Hλία, ωραία φώτο :D

Piggy
08-11-06, 23:01
με το καλό με το καλό...:) :) :)

c.l.sad
10-11-06, 11:12
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια (και αγόρια),
αυτόγραφα την άλλη εβδομάδα ...

Freeman
10-11-06, 14:02
Άντε μπράβο!!! Έτσι! Με το καλό λοιπόν, να μας συναρπάσει και αυτο το βιβλίο!

c.l.sad
15-12-06, 11:52
Βίρα τις Άγκυρες ... ο Θεραπευτής βγαίνει στα ανοιχτά ...

Από σήμερα θα βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία.
Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ εκδ. Αγκυρα. Τιμή 14.80€. :star:
Συγνώμη για την διαφήμιση, αλλά πρέπει να πουλήσω τον εαυτό μου ... :dontknow:

Και μην ξεχνάτε. Γιορτές έρχονται. Ένα βιβλίο είναι πάντα ένα καλό δώρο :ok: Και αν το βιβλίο αυτό είναι το δικό μου ... είναι τουλάχιστον καλό για μένα :woohoo: (πούλησα κι άλλο ... πούλησα κι άλλο)
Ελπίζω να σας αρέσει :ban: γιατί δεν αντέχω το :argh: και τις :demonstrate:

Argonauths
15-12-06, 15:03
An to brw edw sthn germania 8a to agorasw :)

Pantws Hlia a3ios!!! :thumpsup:

c.l.sad
15-12-06, 15:10
Ευχαριστώ Mentora,
θα στο στείλω εγώ, μην ανησυχείς ... και με αφιέρωση. Παντως το πρώτο βιβλίο "Το μπαράκι του Τσάρλυ" θα μεταφραστεί και θα κυκλοφορήσει στα Γερμανικά το Α' εξάμηνο του 2007.

ΠΛΑΤΩΝ
16-12-06, 19:00
Συγχαρητήρια Ηλία! Θα το αγοράσω και θα σου το φέρω να μου το υπογράψεις (χε, χε).

c.l.sad
18-12-06, 13:03
Όποιος θέλει να το παραγγείλει από ιντερνετικό μαγαζί, ας δει εδώ

Shop21 (http://www.shop21.gr/product/product.book.asp?pfid=25739&prid=26285)

c.l.sad
05-01-07, 10:11
Καλημέρα σε όλους.
Υπάρχουν κακά νέα και καλά νέα.

Τα κακά: Το βιβλίο δεν πάει καλά σε πωλήσεις στην Αθήνα. Υπάρχει η φήμη εσωτερικών αντιπαλοτήτων, αλλά ... στην Αθήνα δεν πάει καλά.

Τα καλά: Στην αλυσίδα βιβλιοπωλείων "Μαλλιάρης" στην Θεσσαλονίκη, το βιβλίο βρίσκεται στην 4η θέση των Best Sellers.
http://www.malliaris.gr/books/

ΠΛΑΤΩΝ ... κάνε την αρχή και παρουσίασέ το και στην σελίδα μας ...

Piggy
05-01-07, 13:24
Το πήραμε:excited: το πήραμε:excited: από τον ΙΑΝΟ.
το έψαξα και στο site του όμως δεν έχει foto και περίληψη του βιβλίου.

http://www.ianos.gr/results.asp

c.l.sad
05-01-07, 13:44
:dance: πούλησα κι άλλο ... :ole:
Ευχαριστώ Piggy. Το ξέρω για τον Ιανό. Τους έστειλα όλα τα στοιχεία, αλλά με γράψανε ...

ΠΛΑΤΩΝ
06-01-07, 09:53
Το πήραμε κι εμείς από την Άγκυρα (όπου πήγαμε 3 φορές καθώς τις δύο πρώτες ήταν... κλειστά!).

Freeman
06-01-07, 11:55
Προσπάθεια απόκτησης του βιβλίου. Νο1

Η Piggy στον Ιανό...

Piggy: ... Καλημέρα σας... θα ήθελα ένα βιβλίο....
Υπάλληλος: Ωρίστε? Τί να το κάνειτο βιβίο μιά γουρουνίτσα;
P: ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ!
Υ: Έχετε δίκαιο δέν σας κατάλαβα... με αυτό το ρόζ μπουφάν... τέλοσπάντων... τί θα θέλατε;
Ρ: Τον θεραπευτή!
Υ: Συγνώμη δέν εφημερεύουμε, εδώ είναι βιβλιοπωλείο.
Ρ: Τον κακό σου τον καιρό! Βιβλίο είναι και ο θεραπευτής!!
Υ: Ά! χμμμ. μισό λεπτό... ΙΑΚΩΒΕ; ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ;
Ιάκωβος: (Απο το βάθος) ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ;
Υ: Ποιανού είναι παρακαλώ;
Ρ: Μόλις το αγοράσω θα είναι δικό μου!! :D
Υ: Όχι εννοώ ποιός το έγραψε.
Ρ: ααΑΑΑΑααα!!! :D:D Ο c.l.sad !!
Υ: εεεεε... χμ... μάλιστα.
Η υπάλληλος κατευθύνεται προς τον άλλον υπάλληλο και συνομιλούν χαμηλόφωνα.
Η Piggy αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία της και τρέχει προς τους υπαλλήλους ουρλιάζοντας
ΛΟΙΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝ!!!!
Υ: Λυπούμαστε αλλα δέν γνωρίζουμε τον συγγραφέα. Ξένος είναι;
Η Piggy έχει γίνει κόκκινη απο τα νεύρα και φεύγει απο το μαγαζί πρίν τα σπάσει ή μάλλον, πριν τα σκίσει όλα εκεί μέσα...

Freeman
06-01-07, 12:04
Προσπάθεια απόκτησης του βιβλίου. Νο2
The next day...
Ο freeman στον Ιανό.

Μαύρο γυαλί ηλίου ~ χοντρό κόκκαλο. Σκούφος μαύρος, κασκόλ απροσδιορίστου χρώματος, Καμπαρντίνα μαύρη, Μώβ μύτη να προεξέχει...
Πλησιάζει την υπάλληλο διακριτικά.
Φ: Ακούστε με προσεκτικά.
Υ: ΑΑΑΑΑΑ ΕΝΑΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!!
Φ: ΣΣΣΣΣ Δέν είμαι εξωγήινος!
Υ: ΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΩΒ ΜΥΤΗ!
Φ: Απο το κρυο είναι σκάσε! Λοιπόν άκουσέ με προσεκτικά... Μέσα απο την καμπαρντίνα είμαι ζωσμένος με εκρηκτικά, άν δέν μου δώσεις αυτή την στιγμή το βιβλίο "Ο θεραπευτής" θα τιναχτούμε όλοι στον αέρα!...
Υ: !?! (Η υπάλληλος κοιτάζει τον freeman με το βλέμα του Αρκά)
Και πού ξέρω εγω ότι λές αλήθεια... Πού ξέρω οτι δέν είσαι απλά ένας κοινός επιδειξίας. Λοιπόν? Δείξε μου να πειστώ! Εμπρός αγόραρε! Δείξε μου τααα... "εκρηκτικά" σου!!!
Φ: (Πού μπλέξαμε ρέ...) Κάνε πίσω! Θα τιναχτούμε όλοι σου λέω! ΦΥΓΕ!!! ΦΥΓΕΕΕΕΕΕ!!!

Piggy
06-01-07, 12:10
Μέρα που είναι σήμερα των φώτων κοιτάξτε έμπνευση που είχε πρωί πρωί
τς τς τς τς τς τς τς τς :linchstill:

Freeman
06-01-07, 12:23
Υπάρχει και μιά τρίτη προσπάθεια απόκτησης του βιβλίου απο την Piggy, η οποία επισκέφτηκε ξανά τον Ιανό, αλλα δέν σας την περιγράφω γιατί περιέχει σκηνές βίας, βρωμολογίας, και έντονου ξεμαλλιασμού, οπότε και την λογοκρίνω με αποτέλεσμα να κοπεί ολόκληρη.

Άς πάμε στην τέταρτη προσπάθεια η οποία και στέφθηκε με επιτυχία :)

freeman: Οκ. Δέν θέλω μπλεξίματα, προσέξτε με και θα πάνε όλα καλά για όλους μας,
Υπάλληλος: ???
Φ: Θέλω ένα βιβλίο!
Υ: Ναι πολύ καλά κάνετε αγαπητέ μου! Ήρθατε στο κατάλληλο μαγαζί! Πουλάμε βιβλία και θα σας προτείναμε...
Φ: ΟΧΙ !!!
Υ: Άαααα θέλετε κάτι ιστορικό, κάτι σε βιογραφία του Μεταξά; Κάτι σε Ελληνοιταλικό πόλεμο όπου και...
Φ: ΟΧΙ !!! ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ!!
Υ: Λυπάμε κύριέ μου, Δέν γνωρίζω τον τίτλο... "Συγκεκριμένο βιβλίο"..... όχι, μπά, δέν μου έρχεται κάτι... ΙΑΚΩΒΕ!??
Φ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Δέν θέλω το "Συγκεκριμένο βιβλίο", Θέλω το βιβλίο "Ο Θεραπευτής" που το έγραψε ο Ηλίας Φλωράκης, που είχε γράψει "το μπαράκι του Τσάρλυ"...
Υ: Έχει κάποια συγγένεια με τους "Αγγελους του Τσάρλυ";
Φ: Ε? εεεεε... Απλή συνωνυμία...
Υ: Μισό λεπτό να δώ στο κομπιούτερ...
ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΙΚΙΤΙΚΙ ΤΙΚΙ ΤΙΚΙ ΤΑΚΑ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΤΡΡΡΡΡΡΡ ΝΤΙΝ!
Υ: Ναί μάλιστα. Το μπαράκι του Τσάρλυ το έχω. Τον θεραπευτή όμως, όχι.
Φ: Ωραία, μπορώ να παραγγείλω;
Υ: Φυσικά, άν πεινάτε παραγγείλετε αλλα θα φάτε έξω απο το μαγαζί όταν έρθει το φαγητό, εδώ μέσα ξέρετε απαγορεύεται.
Φ: Το ΒΙΒΛΙΟ εννοώ μπορώ να το παραγγείλω.
Υ: Φυσικά! Απο ότι βλέπω το έχουμε στο άλλο μας μαγαζί στο κέντρο. Αύριο το πρωί θα είναι εδώ.
Φ: Ποιό, το μαγαζί;
Υ: Όχι το βιβλίο. Θα φέρω 5-6 αντίτυπα για να έχουμε και εδώ. Περάστε αύριο και θα το έχετε. Βλέπετε είναι καινούριο ακόμα και δέν μοιράστηκε σε όλα τ καταστήματα ακόμα :)

Αισίως την επομένη, αποκτήσαμε κι εμείς το βιβλίο :)

c.l.sad
07-01-07, 11:52
:thumpsup: Freeman ... μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να γράφεις και συ ...
www.skertsakia.gr --> δέχονται σενάρια από σκετσάκια.

pastoula
05-02-08, 17:56
οντως πολυ κακο για το τιποτα το da vinci & illuminati... πολυ καλυτερο ηταν το "ΟΧΤΩ".

Αν και το βιβλιο που μ'αρεσε πολυ, ηταν το "ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ" του Ντοστογιεφσκι. Διαβαστε το!!!!

maRtina
06-02-08, 13:27
Υ: Μισό λεπτό να δώ στο κομπιούτερ...
ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΙΚΙΤΙΚΙ ΤΙΚΙ ΤΙΚΙ ΤΑΚΑ ΤΑΚ ΤΑΚ ΤΤΡΡΡΡΡΡΡ ΝΤΙΝ!

komputer i tameiaki mixani xtypise aytos re? looooooooooool etsi opos ekane trrrrrr ntin sto telos ...meta prepei na anoixe to syrtari :D :D :D

pastoula
17-11-11, 12:18
από τότε δεν διάβασε άλλος βιβλίο, ε;:gyros:

maRtina
17-11-11, 14:16
lol