Επιστροφή στο Forum : Τα Χριστούγεννα του 2008...
http://i221.photobucket.com/albums/dd52/Aligatoroula/705576ina7ayl6bk.gif
Δεν θα είμαστε μόνοι μας!!!! Το Αλιγατορέικο θα μεγαλώσει! :D Ναι, όπως λέει και η υπογραφή μου, είμαι έγκυος και με την βοήθεια της Παναγίας γεννάω αρχές Δεκέμβρη! http://i221.photobucket.com/albums/dd52/Aligatoroula/702755fqf6rj3bab.gif
Ο Αλικάφρος θα γίνει μπαμπάς (και έχει χεστεί πάνω του, μιλάει με το παιδί του :lol: κλπ) κι εγώ θα σταματήσω να αναρωτιέμαι "ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ?":lol:
Τώρα το μόνο που παρακαλάω είναι να μας έχει γερούς η Παναγία και να μας δώσει ένα γερό και υγιές παιδάκι!!!
Αντε και στα δικά σας! :clap: :clap:
Mirnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Mpravooooooo :) sygxaritiriaaaaa
Makari na einai gero to paidaki sas.Makari na parei ta kalitera xaraktiristika apo ton kathena sas kai na ginei ena yperoxo savraki :P :P
Aligatora ante na se do na nanourizeis kai ti ston kosmo :P
Sygxaritiria kai stous dyo sas :D
8a sas mpei kala h nea xronia dld e?
ante me to kalo :D
Συγχαρητήρια παιδάκιαααααα :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Mε το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας :baby:
YΓ. Να γίνουμε όλοι νονοί;;;; :crazy:
πλακα μου κανεις?
αντε ρε με το καλο!
συγχαρητηρια παιδια!!!!!!!!!!με το καλό !!!!!!να ναι γερό και εσείς τρελογονείς!!:clap: :clap: :clap: :clap: :bounce: :bounce:
Αχ τι όμορφα νέα! Με το καλό να έρθει, γερό και δυνατό! :D
Συγχαρητηρίααααααααααααααααααα :clap: :clap: :clap: :clap:
Υγεία να έχει και να έχετε και να γίνει ακόμα πιο όμορφο (εσω-εξω) από ότι είστε εσείς :D
Συγχαρητήριαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! !!!!! :excited: :excited: :excited: :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::c lap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::cla p:
Πότε θα κεράσετε για τα ευχάριστα??? (σπανακόπιτες έτσι?? ;p)
stay_close
11-04-08, 21:07
ante me to kalo na einai gero kai dunato h kala kai dunata.. mporei na einai kai duo pou ksereis? :p agorakia kata protimhsh na ta phgainoume oloi mazi gia mpala sto parko :p
an einai koritsaki tha gineis pethera mou??? ;p
Κοκκινονίκος
11-04-08, 21:26
ένα αλικαφράκι :P γεννιέται :P
ααα..γι'αυτό λείπατε τόσο καιρό ε????? στις προσπάθειες ήσασταν :P
Ευχαριστούμε παιδάκια... όλους σας!!!
Εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα ;) ;) ;)
Μιρνάκι μου;;;; :************************************
Σας ευχαριστούμε όλους!!!!!!!!!!!!
Γιαννάκη μου :********************************************
Aχ, όσο το διαβάζω κ όσο βλέπω την υπογραφή της Μίρνας, τόσο συγκινούμαι :sniff:
Παιδιά, είναι πραγματικά θαύμα, θα το βλέπετε κ δε θα το πιστεύετε ότι το κάνατε εσείς :P
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
πλακα μου κανεις?
αντε ρε με το καλο!
"πλακα μΕ κανεις" ειναι το σωστο βρε αγραμματη :lol:
ένα αλικαφράκι :P γεννιέται :P
ααα..γι'αυτό λείπατε τόσο καιρό ε????? στις προσπάθειες ήσασταν :P
με κανεις και κοκκινιζω :nickred: :haha:
Aχ, όσο το διαβάζω κ όσο βλέπω την υπογραφή της Μίρνας, τόσο συγκινούμαι :sniff:
Παιδιά, είναι πραγματικά θαύμα, θα το βλέπετε κ δε θα το πιστεύετε ότι το κάνατε εσείς :P
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
σαν να "μιλαει η πειρα" ακουστηκε αυτο :xm:
Mιρνα-Γιαννη,Γιαννη-Μιρνα... με το καλο να ελθει ο διαδοχος που θα σας κληρονομησει (για να μην ξεχνομιαστε :P)
Δωστε λοιπον χρονο στον πελαργο να καμει την δουλεια του...
http://img227.imageshack.us/img227/6876/e138cstorkbabyum6.jpg
και να ευχεστε να μην μπερδεψει τις παραγγελιες... ;)
http://img394.imageshack.us/img394/6518/pelicandp6.jpg
Aσφαλώς κ μιλάει η πείρα :D Έχω ανίψια :P
Ωωωω :love: να τα χαιρεσαι!
Συγχαρητηρια παιδια!!! Με το καλο!!! Ειναι το ομορφοτερο δωρο για ενα ζευγαρι, για εναν ανθρωπο! Να κραταει στην αγκαλιά του ένα αθώο πλασματάκι, το διάδοχό του :) Συγχαρητηρια παιδια!!! Το μικρούλη θα είναι πολύ τυχερο που θα έχει εσάς για γονείς!! :):):)
Αγοράκι ή κοριτσάκι :D Μιρνούλα θα είναι ή Σαυρούλης; :D:D:D
Αγοράκι ή κοριτσάκι :D Μιρνούλα θα είναι ή Σαυρούλης; :D:D:D
Ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε... αλλά για ένα περίεργο λόγο συνέχεια τον φωνάζω μικρό. :rofl::rofl::rofl:
Ακόμα είναι νωρίς για να ξέρουμε... αλλά για ένα περίεργο λόγο συνέχεια τον φωνάζω μικρό. :rofl::rofl::rofl:
Κι εγώ θυμώνω :@ :@ :@
Αχ με συγκινήσατε :sniff:
Συγχαρητηριααααααααα :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Ευχομαι τα καλύτερα! Γερό δυνατό όμορφο και πανέξυπνο ;)
SeRxaNiTsa
13-04-08, 09:54
Όπως έρχεται ο παλιός ο χρόνος στο τέλος του και ΤΣΟΥΠ!!! κάνει εμφάνιση ο καινούριος που είναι νέος και ωραίος ;p ,έτσι θα έρθει και το μπεμπάκιιιιιιι!!!
Παιδάκια συγχαρητήρια...Το φύλο του παιδιού δεν έχει σημασία...Απλά να είναι υγιέστατο και να μοιάζει στην μαμά του ;p;p;p;p;p;p;p
http://www.proactiveparenting.co.uk/images/index_02.gif
.Απλά να είναι υγιέστατο και να μοιάζει στην μαμά του ;p;p;p;p;p;p;p
sto mpampa tou na moiazei itheles na peis, gia na koimatai hsyxos ta vradia.... ;p
SeRxaNiTsa
13-04-08, 19:56
Όχι...Tα υπόλοιπα θα τα πάρει από τα Jumbo bebe ;p
ένα θα πώ είναι πολύ τυχερό το μωράκι που θα μεγαλώσει με τέτοιους γονείς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟ :sniff: :sniff: :sniff: :sniff: :kissy: :kissy: :kissy: :kissy: :kissy: :kissy: :kissy:
http://www.gtp.com.au/onlinefloristperth/images/yellowpages%20hug%20bean%20tree.jpg
pffff. ki ego to idio eipa. bres kati prototupo mari :lol:
Αυτή όμως έχει γνώση και το λέει ;) Μανάρι μου, σε ευχαριστώ πολύ πολύ :kissy: :kissy: :kissy:
Πιπινάκι, ο μπαμπάς του κοιμάται ήσυχος τα βράδια, γιατί ξέρουμε και πότε το πιάσαμε :P Οπότε θα συμφωνήσω με την σερχά για την τζαμποκατάσταση :lol:
Και κάτι που δεν ξέρατε, το γουρούνι ήταν η πρώτη και η μόνη που την είπα "λες να κάνω παιδάκι?" πριν μάθω ότι ήμανε έγκυος κάπου μεταξύ χορού και ποτού, θυμάσαι μαρή???? (δεν έχω ξανασυναντήσει άνθρωπο με τόσο θετική αύρα ) Και όταν έμαθα ότι είμαι, το έμαθε πολύυυυυυ πριν το ανακοινώσω :D Σ' αγαπάω πολύ ζουζουνίτσα :kissy: :kissy:
SeRxaNiTsa
17-04-08, 19:02
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Αυτή όμως έχει γνώση και το λέει ;) Μανάρι μου, σε ευχαριστώ πολύ πολύ :kissy: :kissy: :kissy:
Πιπινάκι, ο μπαμπάς του κοιμάται ήσυχος τα βράδια, γιατί ξέρουμε και πότε το πιάσαμε :P Οπότε θα συμφωνήσω με την σερχά για την τζαμποκατάσταση :lol:
Και κάτι που δεν ξέρατε, το γουρούνι ήταν η πρώτη και η μόνη που την είπα "λες να κάνω παιδάκι?" πριν μάθω ότι ήμανε έγκυος κάπου μεταξύ χορού και ποτού, θυμάσαι μαρή???? (δεν έχω ξανασυναντήσει άνθρωπο με τόσο θετική αύρα ) Και όταν έμαθα ότι είμαι, το έμαθε πολύυυυυυ πριν το ανακοινώσω :D Σ' αγαπάω πολύ ζουζουνίτσα :kissy: :kissy:
dld den to ema8a prwtos egw apo ton lacost?
:diee
Και κάτι που δεν ξέρατε, το γουρούνι ήταν η πρώτη και η μόνη που την είπα "λες να κάνω παιδάκι?" πριν μάθω ότι ήμανε έγκυος κάπου μεταξύ χορού και ποτού, θυμάσαι μαρή???? (δεν έχω ξανασυναντήσει άνθρωπο με τόσο θετική σαύρα ) Και όταν έμαθα ότι είμαι, το έμαθε πολύυυυυυ πριν το ανακοινώσω :D Σ' αγαπάω πολύ ζουζουνίτσα :kissy: :kissy:
:D:D:D
Γιώργη, διαφωνείς? :@:@
Ζοράμπερ, ε όχι λοιπόν, δεν ήσανε ο πρώτος :D :D :P
pffff. Den eide to "σ" :D
exei ftasei se hlikia pou den blepei kala
pffff. Den eide to "σ" :D
Το είδε το σ :P Απλά με χάλασες το ωραιότατό μου ποστ :P :P :P :P
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.