Επιστροφή στο Forum : Κοιλιά; Κοιλίτσα; Ή φέτες;
maRtina είπε...
"trexei o patokoilas sthn paralia me thn bermouda na tou exei pesei kato apo to koli... kai oi gomenes ton koitane , ama trexei kamia sthn paralia kai exei 2-3 ade kai 5 koila parapano ..."OUUUUUUU pou paei to Vodiiiii reeeee" Mou ti spaei ayto poli
ase pou oi perissoteres giname komplexikes me to soma mas , min exoume koilia , min exoume kitaritida min to ena mi to allo , ai sixtir sto tetragono"
Αδράζοντας την ευκαιρία λοιπόν ανοίγω αυτό το τοπικ ωστε να συνεχιστεί η συζήτηση εδώ. Κοιλιά; Κοιλίτσα; Ή φέτες;
Δέν ξέρω ρέ παιδιά αλλα, πολλές κοπέλες λένε πως προτειμούν την κοιλίτσα κτλ κτλ, αλλα όλες όταν βλέπουν και τις αφήνω να αγγίζουν τις φέτες μου, τις βλέπω ανατριχιάζουν, νιώθουν ένα δέος. Μήπως τελικά είναι μουφα η προτίμηση τους στην κοιλίτσα??
εχω να καταγγείλω οτι για μία ακομα φορα η Δημοσκόπηση ειναι στημένη υπέρ των ευσωμων!
ντροπή! αίσχος!
o fouskas me ta tsourekia sta mpratsa kai sto stomaxi einai ena aisxos , tous sixenomai aytous tous tipous , mpliaxxxxx kai forane kai magio slip sthn paralia mpliax mpliax 100000 fores
Protimo thn koilitsa
o fouskas me ta tsourekia sta mpratsa kai sto stomaxi einai ena aisxos , tous sixenomai aytous tous tipous , mpliaxxxxx kai forane kai magio slip sthn paralia mpliax mpliax 100000 fores
Protimo thn koilitsa
me sixainesai? :(
dld otan 8a r8w sthn kantina kai sou zhthsw na mou ftia3eis ena apaxo se psomaki sikalews gia na me ekdiki8eis 8a mou baleis ena diplo xot ntogk me extra magioneza kai kremudia?
siga mi se doso brasto loukaniko re , soublaki kai panseta 8a se taiso diplo!
Δέν ξέρω ρέ παιδιά αλλα, πολλές κοπέλες λένε πως προτειμούν την κοιλίτσα κτλ κτλ, αλλα όλες όταν βλέπουν και τις αφήνω να αγγίζουν τις φέτες μου, τις βλέπω ανατριχιάζουν, νιώθουν ένα δέος. Μήπως τελικά είναι μουφα η προτίμηση τους στην κοιλίτσα??
Δεν ξέρω. Δε με άφησες να δοκιμάσω ;p
SeRxaNiTsa
02-05-08, 16:20
Είναι ωραίο να νιώθεις καλά με το σώμα σου και κατ'επέκταση να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου...
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι άντρες με κοιλίτσα γιατί βγάζουν την εικόνα ενός ατόμου χωρίς κόμπλεξ,καλοπερνάει άρα δεν είναι στερημένος,τα έχει βρει με τον εσωτερικό του κόσμο και δείχνει (εκτός από το πιο γεμάτος στα κιλά) πιο γεμάτος απ'τη ζωή...
καλα, μην τα παραλεμε κι ολας!
SeRxaNiTsa
02-05-08, 17:17
Προσωπική μου άποψη...Δεν γουστάρω να έχω δίπλα μου κάποιον που να προσπαθεί να μου δείξει με την εξωτερική του ομορφιά οτι είναι κάποιος.
Άσε που όλη η εικόνα των "φετών" και των "ποντικιών" είναι ψεύτικη και με απωθεί!!!
Μόνο Χάλκ Χόγκαν πάω και αυτόν επειδή γουστάρω τρελά την παρακάτω φώτο:lol:
http://www.kumah.org/uploaded_images/Hulk-Hogan-pastamania-712484.jpg
Ελα λίγος σεβασμός στους αφράτους μην τα πάρω! :@:@:@:@
Ακου εκεί "μου προκαλούν αηδία" κλπ κλπ! Ελεος ρε!
SeRxaNiTsa
02-05-08, 17:34
Dimitroula kernao pagotakiiiiiiiiii!!!
http://bp0.blogger.com/_T6SFbLx6Q_A/Rl6uBINwdUI/AAAAAAAAAVk/-caRpHVKCGA/s200/martha-stewart-ice-cream-sandwich-recipe-10-9-2006.jpg
:D:D
http://i221.photobucket.com/albums/dd52/Aligatoroula/peina.gif
Μήπως σε βρίσκεται κορμός????? Βάλανε τα σιχαμένα κάτι φωτός και μου τρέχουν τα σαλάκια τώρα!
SeRxaNiTsa
02-05-08, 18:06
Serxanoula treeeeeexei na brei kormoooooooooooo :vroam:
SeRxaNiTsa
02-05-08, 18:09
Eftaseeeeeeeeeeee!!!
http://bp1.blogger.com/_V8CJ9SigOho/R10aNkpskBI/AAAAAAAABjw/CRyPXx4uWKk/s1600-h/IMG_3049.jpg
Serxanoula συμφωνώ μαζί σου! Είμαι υπέρ στα πιασιματάκια .. :D Βασικά είμαι ανάμεσα στη 1η και τη 2η επιλογή! Αν και το βασικό είναι να είναι cool και ΟΚ με τον εαυτό του.
Κοκκινονίκος
02-05-08, 20:20
υπέρ της κοιλίτσας εγώ ;)
γιατί έχει γούτσου γούτσου :D
Ελα λίγος σεβασμός στους αφράτους μην τα πάρω! :@:@:@:@
Ακου εκεί "μου προκαλούν αηδία" κλπ κλπ! Ελεος ρε!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Auta einai! Sto kato kato emeis oi afratoi exoume ependusei epano mas Oxi san kati kokaliarides pou ta skorpane se apolauseis asxetes kai blakodeis. Ependueis epano sou kurie kai to deixneis! I kalopairasi fainetai! Den eimaste sterimeni apo apolauseis!! :) auta einai.
Εξάλλου, όπως λένε οι παλιοί...
Στον καλό τον άνθρωπο μένουν τα κιλά, ενώ στους χτικιάριδες/κακούς δεν μένουν για αυτό είναι πετσί και κόκαλο! :D :D :D
Tότε πρέπει να μαι αγία εγώ :lol: :P :lol:
Ροζαννούλα και εγώ κάτι ξέρω που είμαι αγγελάκι! :lol:
Εξάλλου, όπως λένε οι παλιοί...
Στον καλό τον άνθρωπο μένουν τα κιλά, ενώ στους χτικιάριδες/κακούς δεν μένουν για αυτό είναι πετσί και κόκαλο! :D :D :D
μα πως με καλύπτει αυτή η κοπέλα τα πε όλα σε μιάμιση πρόταση :lol:
Να το πάρουμε κι αλλιώς το θέμα. Έχετε δει σε καμιά γελοιογραφία ή κόμικ αδύνατο διευθυντή; Όχι. Σε όλες -μα όλες!- τις γελοιογραφίες οι διευθυντές είναι χοντροί. Στα Αστερίξ όλοι οι έπαρχοι και οι εκατόνταρχοι είναι χοντροί.
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι μόνο αν είσαι χοντρός πας μπροστά σ' αυτή τη ζωή. Το μέγεθος της κοιλιάς ισούται με το μέγεθος της φιλοδοξίας και, εν τέλει, της επιτυχίας.
Στο κάτω-κάτω είναι πολύ πιο εύκολο να συντηρήσεις μια κοιλιά παρά να την εξαφανίσεις. Άμα το πάρουμε με την απλή λογική, θα πρέπει να απαντήσουμε στην εξής ερώτηση:
Τί θα προτιμούσατε;
Α) Να πεθάνετε στα 70 σας έχοντας ζήσει τη ζωή σας χωρίς στερήσεις και απολαμβάνοντας ό,τι τραβούσε η ψυχή σας;
Β) ή να πεθάνετε στα 90 στερούμενοι επί δεκαετίες όλες τις θεσπέσιες λιχουδιές (παγωτά, γλυκά, σουβλάκια, πίτσες κ.λπ.);
http://students.ceid.upatras.gr/~kouroupa/Images/fat_rubber_doll.jpg
εγω παντως πλατωνα , οχι στα 70...ουτε στα 50 δε 8α φτασω με τις σουπερ σκουπιδονοστημιες που μαρεσει να τρωω
lol prwta ta pagwta k meta ola ta upoloipa e?
Kι εγώ αυτό πρόσεξα :D Δεν αλλάζει ο άνθρωπος :P
Να το πάρουμε κι αλλιώς το θέμα. Έχετε δει σε καμιά γελοιογραφία ή κόμικ αδύνατο διευθυντή;
Ε, ναι! απλα δεν εχω σκαναρει φωτο για να σου δειξω!
Σε όλες -μα όλες!- τις γελοιογραφίες οι διευθυντές είναι χοντροί.
το ειπες και μονος σου, στις γελειογραφιες!
Άμα το πάρουμε με την απλή λογική, θα πρέπει να απαντήσουμε στην εξής ερώτηση:
Τί θα προτιμούσατε;
Α) Να πεθάνετε στα 70 σας έχοντας ζήσει τη ζωή σας χωρίς στερήσεις και απολαμβάνοντας ό,τι τραβούσε η ψυχή σας;
δλδ, το ότι τραβαει η ψυχή σου είναι το φαγητό? γιατι εγω θελω κι αλλα πραγματα!
Β) ή να πεθάνετε στα 90 στερούμενοι επί δεκαετίες όλες τις θεσπέσιες λιχουδιές (παγωτά, γλυκά, σουβλάκια, πίτσες κ.λπ.);
ποιος σου ειπε οτι τα στερεισαι? απλα με μετρο!
Και για να μην παρεξηγούμαι, δεν εχω προβλημα με τα κιλα των ανθρώπων, αρκει αυτα να μην δημιουργουν προβλημα στην υγεια!
Συμπέρασμα, σορ, δεν σου ειπα να γινεις στυλακι, αλλα διαιτα χρειαζασαι!
Το μόνο σίγουρο ειναι πως θα ξεσηκωθούν εναντια στη σχέση Αννας-Σταυρου οι πωλητές σουβλακίων της λαϊκής της Πέμπτης :D
Ψηφισα "κοιλίτσα" και βασικά ειμαι υπερ στο να ειναι ο καθενας όπως θελει και να τρώει ό,τι θελει. Θελω βαφλα με μερέντα και μπανανα, ΤΕΛΟΣ! Και σε όποιον αρέσουμε!
Α! Θελω και πίτσα με γεμιστό ζυμαράκι! :excited:
Και για να μην παρεξηγούμαι, δεν εχω προβλημα με τα κιλα των ανθρώπων, αρκει αυτα να μην δημιουργουν προβλημα στην υγεια!
Συμπέρασμα, σορ, δεν σου ειπα να γινεις στυλακι, αλλα διαιτα χρειαζασαι!
Bravo Pastoula! :)
egw peirazei pou 8elw 3aplostra kai paralia?
kai pagomenes carib kai club sandwich e?
oxi. h paralia einai gia mpanio kai nero
oute kan pagwto.
meta shkwnesai apo thn 3aplwstra kai peinas san lukos, phgaineis sto tabernaki pou einai mish wra me to foupou kai blepeis olh th 8alassa piato, xlapakiazeis toso pou na mhn mporeis na shkw8eis pa thn karekla, trws kai to karpouzi sou, arazeis k pineis k ton kafe sou, k meta pas sto dwmateio pou noikiazeis gia sex mpanaki ki upno ;p
η παραλια ειναι ρεκλα σωστα !, ρεκλα και βρασε ρυζι και ασ'τον φουστη να σφυριζει, και ο μηνας εχει 9 , και στου κουφου την πορτα ..
ε και κ αμια ρακετουλα ομως καπου καπου καλη ειναι ε/?
Ερωτηση: Αν χλαπακιάσεις σε σημειο που να μην μπορείς να σηκωθεις απο την καρέκλα.... ΠΩΣ θα κάνεις σεξ μετα, μου λες?
Προτεινω θαλασσα, μπασκετάκι ή ρακετούλες αναλογα, ηλιοθεραπεια με μπόλικο λαδακι, κρυο φραπέ με τα παγάκια να κάνουν χρουτς-χρουτς καθως ανακατέβουμε με το καλαμάκι, και μετά φαγητό και μπυρίτσα.
Πωωωωω, μπήκε καλοκαιρι ρεεεεεεεε!!!!!!!!!
Αη λάικ καρπούζι με ρακές!
Ψηφισα "κοιλίτσα" και βασικά ειμαι υπερ στο να ειναι ο καθενας όπως θελει και να τρώει ό,τι θελει. Θελω βαφλα με μερέντα και μπανανα, ΤΕΛΟΣ! Και σε όποιον αρέσουμε!
Α! Θελω και πίτσα με γεμιστό ζυμαράκι! :excited:
Συμφωνω, αλλα γμ την τυχη μου γμ, ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει το
"ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!"
και "ΟΧΙ ΤΩΡΑ! ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΑ!" κτλ, κτλ?
αυτο παει να πει, πως δεν κανει πραγματα που θα μπορουσε να κανει γιατι τρωει πολυ!
Bravo Pastoula! :)
:star: :star: :star: :star:
oxi. h paralia einai gia mpanio kai nero
oute kan pagwto.
meta shkwnesai apo thn 3aplwstra kai peinas san lukos, phgaineis sto tabernaki pou einai mish wra me to foupou kai blepeis olh th 8alassa piato, xlapakiazeis toso pou na mhn mporeis na shkw8eis pa thn karekla, trws kai to karpouzi sou, arazeis k pineis k ton kafe sou, k meta pas sto dwmateio pou noikiazeis gia sex mpanaki ki upno ;p
?????????????????????????????????????????????????? ??
xaxaxaxaaxa, ειδες που τελικά μπορεί και με την κοιλιά τούμπανο?
Εγώ δηλαδή που έχω φέτες καλογυαλισμένες απο το πασαλημένο λάδι, προλαβαίνω μέχρι το καλοκαίρι να παχύνω? :S:S:S:(:(:(
θέλω μακαρονάδα με σάλτσα δικιά μου!! :P:P:P
μπορει? χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχα
Ερωτηση: Αν χλαπακιάσεις σε σημειο που να μην μπορείς να σηκωθεις απο την καρέκλα.... ΠΩΣ θα κάνεις σεξ μετα, μου λες?
He lovez dildo :D:D:D
Εγώ δηλαδή που έχω φέτες καλογυαλισμένες απο το πασαλημένο λάδι, προλαβαίνω μέχρι το καλοκαίρι να παχύνω? :S:S:S:(:(:(
κατι λεεει ο Κωστανταρας
ΦΑΕ ΕΝΑ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ [B]
xaxaxaxaaxa, ειδες που τελικά μπορεί και με την κοιλιά τούμπανο?
εισαι σιγουρη? εγω οχι! μην ακουμπας φωναζει συνεχεια!
λες????????????
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
τα μπερδεψες παλι? ποιον θες να φιλησεις αυτη τη φορα?
oxi apla lew ti eidous sex 8a kanw ;p
Με μια λέξη: Τεμπέλικο :D
Ασε με να μαντέψω στην... αφτερ ερώτηση "σου άρεσε μωρό μου?" η απαντηση θα ειναι "μμμμμμ"? :lol:
Βαριέται που ζει λέμεεεεεεεεε!!!
ayto proupouetei na exei brei kai thn epomenh gomena mexri tote, leme!
8a bare8ei na psaksei kai den 8a exei, opote akyro kai to tempeliko!
pastoula: 1 ποστ= χιλιες απορίες στο μυαλό μου :D
ti aporoies? pes mou na sou tis lusw!
Δεν έχει τεμπέλικο το μενου σας?
Aαααχ με το ζόρι κρατιέμαι :lol:
exei, alla siga na mhn eimai egw mazi tou mexri na paei sth 8alassa!
Re su, thn anoi3h an8izoun ta louloudia, genniountai oi petaloudes, xairetai h fysh olh,
egw me to grousouzh 8a meinw?
stayro ti leei re i dikia sou?
ama 8es na teliwseis mhn to kaneis
relax dont do it when ....
ama 8es na r8eeieieieieieieissssss
13228
Αυτός τώρα είναι εισοδηματίας; Και εμείς δουλεύουμε;
Προς τα πού πάνε για τον γκρεμό ρε παιδιά;
Αυτός τώρα είναι εισοδηματίας; Και εμείς δουλεύουμε;
Προς τα πού πάνε για τον γκρεμό ρε παιδιά;
υφτεία
οχι ρε! δεν χαλαρωνω! τι θες τωρα?
σταυρο! πιασε τον ταυρο απο τα κερατα , την κατσικα απ τα μαρτζέλια ...μη το αφησεις να περασει ετσι αυτο!
μπα! θα βαριεται!
χιχιχιχιχι!
Σκίσε την γάτα Σταυραετέ! (Ώπ; Διαστάυρωση Σταύρου με Αετό μας κάνει Σταυραετό!! Τώρα το συνηδειτοπόιησα. Ασχετο. λολ.)
Κλάδεψε τον αμυντικό Σταύρε! Σπάσε την ντίζα! Ζούλα την ντομάτα! Χτύπα το χέρι στο τραπέζι! Κλώτσα το κινέζικο! Κουτούλα την βαλανιδιά! Στρίψε το λαρύγγι! Πιάσε το λαγό απ' τ' αυτιά!! Γράπωσε την καρωτίδα! Γίνε ταύρος σε γυαλοπωλείο! Φούντωσε την μηχανή! Μαστίγωσε την άσφαλτο! Δείξε ποιός κάνει τα κουμάντα λέμε!!
Κλάδεψε τον αμυντικό Σταύρε! Σπάσε την ντίζα! Ζούλα την ντομάτα! Χτύπα το χέρι στο τραπέζι! Κλώτσα το κινέζικο! Κουτούλα την βαλανιδιά! Στρίψε το λαρύγγι! Πιάσε το λαγό απ' τ' αυτιά!! Γράπωσε την καρωτίδα! Γίνε ταύρος σε γυαλοπωλείο! Φούντωσε την μηχανή! Μαστίγωσε την άσφαλτο! Δείξε ποιός κάνει τα κουμάντα λέμε!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.geocities.com/g281279/soraver-salonica.jpg
XAXAXXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXXAXAXAXAXXAXA FTANEIRE ELEOS XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAX
Aristotelous rulez.
Soraveros, Psomiadis, 1-0
Κουτούλα την βαλανιδιά!
ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΠΕΘΑΝΑ!!!!!
SeRxaNiTsa
05-05-08, 18:50
Το θέμα είναι να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και φυσικά θα συ,φωνήσω με την παστούλα για την υγεία...
Δλδ όταν είσαι 20 χρονών και έχεις αυξημένη χοληστερίνη,σάκχαρο,ινσουλίνη κτλ αυτό μελλοντικά θα δημιουργήσει στο οργανισμό τεράστια προβλήματα.
Εκεί ασκείς βέτο...ΤΕΛΟΣ
Όταν δυσκολεύεσαι στις κινήσεις σου,στο περπάτημα πρέπει να κάνεις κάτι για να διευκολύνεις το σώμα σου...
Πχ εγώ που πήρα από το καλοκαίρι 4-5 κιλά δεν νιώθω καλά με το σώμα μου και ας είμαι ψηλή, και ας μην φαίνονται...
tis tsourekofetes den tis 8elei kaneis telika
Mythos oi tsourekofetes. Ama tis pasalipseis me sokolata ginontai kales. Terkenlis rulez.
ax ama tis pasalipseis apo mesa me krema kastano kai apo exo aspri sokolata ekei na deis ti roulze exei o terkenlis
Apo ekso sokolata reusti galaktos kai merika amugdalakia fetoules leptokommena kai apo mesa afrato zesto tsoureki pou na einai zesto kai na lionei i sokolata pio polu!!!!!
Re pou exei edo konta terkenli na petaxto?
SeRxaNiTsa
06-05-08, 15:10
Pantou uparxei enas Tenkerlis ;p
Apo ekso sokolata reusti galaktos kai merika amugdalakia fetoules leptokommena kai apo mesa afrato zesto tsoureki pou na einai zesto kai na lionei i sokolata pio polu!!!!!
Re pou exei edo konta terkenli na petaxto?
sto ntepo re , arxes olgas
ade petaxou , kai meta petaxou kai se mena na me doseis mia tsourekogonia
sta upopshn: http://nycfoodguy.com/
lol etsi etsi ta pame emeis ti 8a kanoume
Ο μόνος Τερκενλής στην Αθήνα, είναι στο Χαλάνδρι [ακα στη περιοχή μου .. :P] μισή ώρα με τα πόδια απο το σπίτι, 10-15 λεπτά πάνω σε ό,τι έχει τουλάχιστον δύο ρόδες .. :D
Sto Ntepo arxes olgas nai!!! :angry_wife: DEN TO ELEGES NORITERA!!!!! TORA MOLIS MPIKA STO SPITI PALI!!!!!:hit: :hit: :hit: :hit: :hit:
..KAI EGO PERIMENO TSOUREKI ...:mlk: :mlk: :mlk: :mlk:
SeRxaNiTsa
06-05-08, 16:32
Αχαχαχαχαχαχαχα!!! Πήγε στον Τενκερλή μέσω Λαμίας Ματινάκι περίμενε έρχεται ;p
Εχθές σκότωσα δύο Τερκενλοτσούρεκα :D Ένα λουσμένο με γάλακτος και ένα με semi-κουβερτούρα :pinw: :coffee:
Είναι ωραίο να νιώθεις καλά με το σώμα σου και κατ'επέκταση να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου...
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι άντρες με κοιλίτσα γιατί βγάζουν την εικόνα ενός ατόμου χωρίς κόμπλεξ,καλοπερνάει άρα δεν είναι στερημένος,τα έχει βρει με τον εσωτερικό του κόσμο και δείχνει (εκτός από το πιο γεμάτος στα κιλά) πιο γεμάτος απ'τη ζωή...
ετσι ετσι ;)
Ρε φιλε, η υπογραφη σου ειναι όλα τα λεφτα! Εντυπωσιακά λέμε!
Αχ έχω βγάλει μια παρόμοια :lol: αλλά δε φαίνεται η κοιλιά :lol:
Πότε θα την ανεβασεις στο άλμπουμ ειπαμε? :lol:
Κοκκινονίκος
09-05-08, 22:25
κάτσε να το φτιάξει πρώτα.. θα καταλήξει σαν το μπλογκ της :P
ναι!
αν μου μοιαζει εστω και λιγο, θα το κανει τωρα!
SeRxaNiTsa
10-05-08, 00:59
ετσι ετσι ;)
Κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε ΤΕΛΟΣ!!! :cow:
Kωλώνω νομίζετε??? :P
Ε ναι. Νομίζω πως ναι.
oxi re ti na kolwseis, plakat 8a th bgaleis
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAAXXA,ta perissotera sxolia einai apla LOL
kala wtf,mono egw pshfisa tsourekofetes??:lol::lol:
ena exw na pw:
ALLHLEGGYH STOUS PRHSMENOUS \m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/
http://www.imageshack.gr/files/9o508c8jith8qeeso209.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=9o508c8jith8qeeso209.jpg)
http://www.imageshack.gr/files/553ztupnrm8ry8w2f0pd.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=553ztupnrm8ry8w2f0pd.jpg)
egw apla den milaw....
http://www.imageshack.gr/files/mm9lnpumai16fyxgfhp7.jpg
mono pou auta ta koritsakia moutzwnoun kapoion politiko-stratiwtiko hgeth(blepe kai to shma ths eirhnhs sta panw)........:pinw:
8es na pa wkai na kolhsw fwtografies apo turi feta?
bariemai
fantaosu pws moutzwnoun esena ;p
xmmmm
estw lim(moutza)->nutelas
dodoni i feta eeeeeeeeeeeeeeeeeee
\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/:pinw:
erotisi, to "Τσουρεκοφέτες" einai ta 6pak? ean nai parakalo na afairethei i psofos mou :p
http://www.geocities.com/g281279/soraver-salonica.jpg
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
ti 8umh8hka
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΟ
ρε ακυρε material προφανως και με τις τσουρεκοφετες εννοουμε τον φετουμπανο!
κατσε να δωσω και μερικα συνωνυμα να μην μπερδευτεις ξανα;)
πρησμενος,ογκολιθος,τσιμεντολιθος,τεραστιος,φοβισι μος,γοριλλας,μη λειτουργικη κρεατομαζα,τερας,ντουλαπα,κινητο βουνο κλπ κλπ κλπ....
Να τονισω οτι δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα με τα κιλα των ανθρωπων και ο καθενας ας ειναι οπως γουσταρει και να τρωει οτι θελει...αλλωστε θα ηταν πολυ υποκριτικο εκ μερους μου,μιας και εχω υπαρξει στο παρελθον χοντρος!
εχω ομως μια απορια
ας παρουμε την ηλικιακη ομαδα 20-30 ετων
μεσο υψος 1.80 και σωματικο βαρος 75-80 κιλα..
το παληκαρακι στην προηγουμενη σελιδα(ο λευκος) ειναι περιπου 105 κιλα(δηλαδη περιπου 20-25 κιλα παραπανω απο τον μεσο ορο),1.85 υψος,με ΠΟΛΛΑ μουσκουλα....και ας παρουμε τωρα και εναν τυπο που ναι παλι 1,80 και 100 κιλα αλλα καμια σχεση με μυς και τα λοιπα...αγνο καθαρο λιπος..και αυτος παλι 20-25 κιλα παραπανω απο το μεσο ορο....για ποιον λογο να προτιμηθει η μπακα απο τις μουσκουλοφετες???
επαναλαμβανω οτι δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τα κιλα των ανθρωπων(εφοσον βεβαια δεν τιθονται θεματα υγειας)...ο καθενας ας ειναι οπως θελει;)
malakia tote, dialeksa lathos.STAAAAAAAAAAVRE BGALE TIN PSOFO MOUUUUUUUUUUUU
tha se halagan ena zeugari kalogialismenes tsourekofetes re remali???:P:P:P
does not compute for my body :p
re den afhnete tis paparies lew gw?:pinw::pinw:
tsourekofetes ftw\m/\m/
http://www.hotos.gr/images/feta_metal.gif
kai sy antidwdwnikos eee?:lol::lol:
δεν νομιζω οτι υπηρχε περιπτωση να εννοει γυμνασμενος!
Μαλλον για κοιλιακους μετα απο τσουρεκια λεει ο ποιητης!
Οποτε μουντου, ασε την ψηφο σου! Του παναγιωτη ειναι ακυρη!
LOLOLOLOLOLOLO...dhladh oi epiloges einai koilia,koilitsa,arxilapas,de me noiazei,ΔΞ/ΔΑ???
you missed something:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
nope!
Den paizei na 8elei kaneis 6-pack sumfwna me auton pou rwtaei!
An kanw la8os free pes mou, alla exw thn entypwsh oti mallon ton tekenlh eixe sto myalo toy!:2:
Σε όλες αρέσουν οι κοιλιακοί, αλλά καμια δεν τα φτιάχνει μαζί τους. ΤΕΛΟΣ
Ο γκόμενός μας θέλουμε να έχει λίγο πιασιματακια. \m/\m/\m/
Υ.Γ. Που θα μου πάει... θα τον παχυνω! Ακομα κι αν μου πάρει χρόνια και ΠΟΛΛΑ ταψια χοιρινο \m/
Σύγκλινα με στάκα, εγγύηση:pinw:
bre den paxainei autos.
me thn kamia
Απακια+στακα+τσιγαριαστο+πιτσες+μακαροναδες...
και για επιδόρπιο κρεπες με μερεντα, μπισκοτακια ορεο και μπουενο.
Του φούστη, θα παρει κανενα γραμμαριο!!! :thumpsup:
loool kai leei kremaei progoulia kai sapiokoilies kai menei me adunata podia kai adynato kormo ....:lol::lol::lol:
mia xara re einai to paidi !
bre den pairnei kilo panw tou.
ton exeis akousei na leei pote "parafaga?"
Το λέει!!! Μετά απο μισή μπριζολα.
Ρε που παααααααμε ρεεεε??? :hit:
Κοκκινονίκος
13-08-09, 22:38
ε θέλει μωρέ κανά χρόνο να εγγληματιστεί ;)
κράτα φωτογραφιάκια να τον θυμάσαι στα τωρινά κιλά του :P
Απ το στόμα σου και στου θεου τ αυτι!!! :clap:
Λες να τον κάνουμε γνησιο Κρητικαρο, να τρώει ενα τσικάλι τσιγαριαστό και μια λαμαρινα ψητο στην καθησιά του? :lol:
Ρε λέτε να έχω κρητικες ρίζες και να μη το ξέρω? ....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: :lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
Μαρτινα Τερπάκη, για ψάξτο ;p
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mareseiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
προσκυνώ :flowers: άλλωστε η κοιλίτσα είναι υπέροχο μαξιλαράκι... :nickred:
Αρχικό μήνυμα απο SeRxaNouLa
apla LOL
asto bebe giati 3eroume giati pas sta gumnasthria ;p
asto bebe giati 3eroume giati pas sta gumnasthria ;p
giati thn katabriskw na kanw pragmata san kai auto
http://www.youtube.com/watch?v=f2r2V9cekf8
.....alhtheia pote eipame tha pas kolumbhthrio???:pinw::pinw:
ax agwri trelo ka8e pou se blepw na kaneis auth thn askhsh hdwnizomai
poy na me deis na kanw kai monozygo me +50...tha anapseis leme:lol::lol::lol:
8a epese kafes!
Den einai tpt!
Κοκκινονίκος
31-10-09, 16:40
δείτε από το 3.20 και μετά κάτι φέτες :P
80260
xaxaxa toumpanaki to pitsiriki!!!
thymamai palia thn istoria me ton richard sandrak...o pateras tou eixe kathgorhthei oti ton farmakwne!!!!!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.