Επιστροφή στο Forum : Καλοκαιρινός προορισμός
Λοιπόν χαμένα κορμιά...
Θα ήθελα να μου προτείνετε προορισμούς, με τα εξής ακόλουθα κριτήρια
Να είναι κάποια σχετικά κοντινή απόσταση (από Χαλκίδα), να μπορώ να μετακινηθώ με το αυτοκίνητο και να μην πρέπει να πάρω πλοίο ή αεροπλάνο, να έχει καθαρές και όχι κρύες θάλασσες και να μην είναι πιασοκωλίδικο μέρος :clap: :clap: :clap:
mmm Mirna na sou po ego? 8es na pas sporades? boreies sporades?
Χαλκιδική Αφυτος. Τέλος .-
Πάργα!!! Πολύ τέλειο μέρος! Ειδικά που πήγαμε πέρσυ ήρθε και ο Λεωνίδας (ούτε μιά ώρα απο Ηγουμενίτσα) και ήταν απίθανα! .-
Π.Σ. Το καλύτερο κινέζικο που έχω φάει ποτέ (είμαι λάτρης της κινέζικης κουζίνας) το έφγαα στην Πάργα. Τέλος.
Χαλκιδική Αφυτος. Τέλος .-
telika prepei na eisai blamenos esy , re koda sth Xalkida leei i kopela
Τι σποραδεσ λεσ εσθ ρε. Δεν τηελει πλοια λεει ι κοπελα!
Απο Πάργα έχω περάσει κι εγώ, ωραία νερά ;)
Δικός μου καλοκαιρινός προορισμός: όπου υπάρχουν κακόπαιδαααααααααααα :clap: :clap: :clap:
Mίρνα, πολλά τα ζητάς :P Πάνε στο Πόρτο Ράφτη παρέα με τη Ζωίτσα :P
edaxei pano ston en8ousiasmo mou to xexasa auto
miso lepto na aytotimori8o :linchstill: :linchstill:
να μην πρέπει να πάρω πλοίο ή αεροπλάνο
Είστε και οι δύο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το θεματάκι μου είναι ότι λόγω εγκυμοσύνης πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά, θα είμαι 6 μηνών και δεν νομίζω ότι θα μπορώ να μετακινηθώ κάπου μακριά. Θα δω βέβαια τι θα πει και ο γιατρός, αλλά νομίζω ότι κι αυτός θα μου προτείνει κοντινές αποστάσεις. Ας έχω εγώ τις εναλλακτικές κοντινές αποστάσεις σε περίπτωση που δεν μπορώ να ανέβω Χαλκιδική...
Απο Πάργα έχω περάσει κι εγώ, ωραία νερά ;)
Δικός μου καλοκαιρινός προορισμός: όπου υπάρχουν κακόπαιδαααααααααααα :clap: :clap: :clap:
Mίρνα, πολλά τα ζητάς :P Πάνε στο Πόρτο Ράφτη παρέα με τη Ζωίτσα :P
Πρώτον ποια είναι η Ζωίτσα? :P
Δεύτερον τα κακόπαιδα με την δίνουν ξέρουν αυτά γιατί! :diee
Και δεν πάει με τη Ζωζω στην Κινέτα? :P Κοντά ειναι!
Είστε παλιοκόριτσα τελικά! :angry: :angry: :angry:
Αφου δεν μας θες μαζι! :(
Λοιπόν χαμένα κορμιά...
Να είναι κάποια σχετικά κοντινή απόσταση (από Χαλκίδα), να μπορώ να μετακινηθώ με το αυτοκίνητο και να μην πρέπει να πάρω πλοίο ή αεροπλάνο, να έχει καθαρές και όχι κρύες θάλασσες και να μην είναι πιασοκωλίδικο μέρος :clap: :clap: :clap:
στο παράδεισο.!
ΡΕ ΓΕΝΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ
Πάργα πάς. Τέλος. Να είναι και ο κουμπάρος κοντά.
mporeis na pas sth salamina...
konta einai wraies paralies exei me toutou pas
dld sxedon me toutou, exei ena karabaki pou kanei ena tetarto n aperasei apenanti k exei olo to 24wro dromologia
:creep: :creep: :creep: :creep:
@Freeman: Αυτή ειναι μια πολύ καλή ιδέα! Μιας και το καμάρι μου δεν μπορεί να φύγει εντελώς απο Ηγουμενιτσα. Θα δουλευει κανονικά και θα βρισκόμαστε μετα για μπανακι :)
όχι σοβαρά τώρα τέλειος προορισμός πήγα πέρυσι με αυτοκίνητο και είναι και νησί λευκάδα.Πολύ καλές τιμές ειδικά αν πάς να μείνεις βασιλική που έχει λιγότερους τουρίστες.
Δεν θέλει καραβακια και αεροπλάνα όμως.
h leukada exei gefura pleon, plwth bebaia alla gefura
δε θέλει καράβι για λευκάδα ρεεεεεεέ. Νησι με γέφυρα είναι!
http://www.villapetros.com/Maps/img/Greece-Lefkada-PG.gif
http://www.oasis-hotel.gr/hotels/lefkada-island/lefkada-map.gif
http://www.peri-grafis.com/patroklos/spaw/images/lefkada%20porto%20katsiki.jpg
http://www.holidayshop.gr/images/PORTO_KATSIKI_-_lefkada.jpg
http://www.apostolidistours.gr/LEFKADA1.jpg
Δεν το ηξερα ρεεεεεεεεεεε :D
Λοιπόν... Λευκάδα έχουμε πάει αλλά είναι αρκετές ώρες ταξίδι. Βέβαια όταν πήγαμε εμείς είχαμε μια μαυρόγατα μαζί μας ονόματι Λεωνίδας :P και εκτός ότι έπεσε το βλήτο πάνω μας και δεν έκλεινε το πορτ παγκάζ μας, εκτός ότι τον πρήστηκε το πόδι και τρέχαμε στα νοσοκομεία, την δεύτερη μέρα άρχισε να βρέχει, είχε κρύο οπότε σκατούλες ριγανάτες! :angry:
Χαλκιδική ήθελα να πάμε φέτος, αλλά και πάλι νομίζω ότι είναι αρκετές ώρες ταξίδι :confused:
Η Πάργα μου ακούγεται καλή... Αλλά και πάλι μακριά δεν είναι? :confused: Και έχει καλές παραλίες?
Salamina totes. Telos. :wait:
Salamina totes. Telos. :wait:
ΡΕ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ? ΕΣΥ 8Α ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ? ΜΠΑΑΑΑΑ
Αναφέρεσαι στον Λεωνίδα που υποψιάζομαι?
ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΩ! ΤΕΛΟΣ! ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΛΕΜΕ!
Αναφέρεσαι στον Λεωνίδα που υποψιάζομαι?
Εξαρτάται ποιον υποψιάζεσαι :D Οχι ο δικός σου πάντως! ;) Ο άλλος ο παλιο γιορ λορντ! :mastig:
ουφ, ρε με έπιασε ενα πράγμα... μόλια άκουσα νοσοκομεια και τετοια!
Ο δικός σου Λεωνίδας. Αλλα για ποιά αναφορά λές; Για πέρσυ που Πήγα Πάργα με τα Φωτεινής και βρισκόμασταν και με τον Λεωνίδα; Όλα τα λεφτά πέρυσι :( Θέλω πάλι. Μετά πήγαμε ένα Σαββατοκύριακο Κέρκυρα και πήγαμε waterland φάση. Ήταν και ο δικός σου και ο μ@λάκας όλο με βούταγε στο νερό όταν εγώ έλιαζα την κοιλίτσα μου επάνω στα σωσίβια :angry_wife:
Αη μωρή! :P Αφού αναφερόμουνα στο παρελθόν.
Πω πω... πλάκα πλάκα πέρασαν 4 χρόνια από τότε :ohh: :ohh: :ohh: :ohh:
Πσιιιιιιι. Μιά Ολυμπιάδα πέρασε!!! :ohh: :ohh: :ohh:
Θελω κι εγω νεροτσουλήθρες ΤΕΛΟΣ!!!! :yahoo:
Φετος αν ψηνεστε για Παργα, αυτό λεω καλή ιδεα! Να παμε!
Ο δικός σου Λεωνίδας. Αλλα για ποιά αναφορά λές; Για πέρσυ που Πήγα Πάργα με τα Φωτεινής και βρισκόμασταν και με τον Λεωνίδα; Όλα τα λεφτά πέρυσι :( Θέλω πάλι. Μετά πήγαμε ένα Σαββατοκύριακο Κέρκυρα και πήγαμε waterland φάση. Ήταν και ο δικός σου και ο μ@λάκας όλο με βούταγε στο νερό όταν εγώ έλιαζα την κοιλίτσα μου επάνω στα σωσίβια :angry_wife:
Αχού! Τρια πλια κι ενα τσον! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Λοιπόν... Λευκάδα έχουμε πάει αλλά είναι αρκετές ώρες ταξίδι. Βέβαια όταν πήγαμε εμείς είχαμε μια μαυρόγατα μαζί μας ονόματι Λεωνίδας :P και εκτός ότι έπεσε το βλήτο πάνω μας και δεν έκλεινε το πορτ παγκάζ μας, εκτός ότι τον πρήστηκε το πόδι και τρέχαμε στα νοσοκομεία, την δεύτερη μέρα άρχισε να βρέχει, είχε κρύο οπότε σκατούλες ριγανάτες! :angry:
Σε αυτό αναφερόταν καλιέ! :lol: :lol:
Γιώργο, πόση ώρα το έκανες Θεσσαλονίκη-Πάργα? Είχε ωραίες παραλίες? Από τιμές στον πιάνανε τον πωπίκο?
πωπίκος!!!!! Αχ τελειο!!! :)
Πσιιιιιιι. Μιά Ολυμπιάδα πέρασε!!! :ohh: :ohh: :ohh:
Και μου φαίνεται ότι ήταν το προηγούμενο άντε το προπέρσινο καλοκαίρι! :( Πω πω... ήρθαν οι Ολυμπιακοί πάλι :ohh:
Θελω κι εγω νεροτσουλήθρες ΤΕΛΟΣ!!!! :yahoo:
Φετος αν ψηνεστε για Παργα, αυτό λεω καλή ιδεα! Να παμε!
Αννέτ, δεν θα πάτε διακοπές φέτος?
Καλοκαιρι του 2004 ηταν?
Να δεις που ήμουν τότε..... που ημουν.... :confused: δεν θυμαμαι. Παντως στη Λευκάδα δεν ημουν :D
Επανέρχομαι, αν ψηνεστε για Παργα πειτε το εγκαίρως να ζητησω αδεια :P
Αννέτ, δεν θα πάτε διακοπές φέτος?
Δεν μας κόβω. Ο Λεωνιδάκος δουλευει φουλ το καλοκαιρι μαλλον. Να ανέβω εγω για διακοπές Ηγουμενιτσα, αυτό παιζει.
Επανέρχομαι, αν ψηνεστε για Παργα πειτε το εγκαίρως να ζητησω αδεια :P
Ναι καλοκαίρι του 2004 ήταν!
Από ποιον θα ζητήσεις άδεια ακριβώς? :P :P :P :P :P
Εγώ πάντως θα ξέρω τι θα παιχτεί με το φετινό καλοκαίρι, πρώτον από το κυριότερο θεματάκι το οικονομικό :nickred: και δεύτερον, αναλόγως τι θα μου πει ο γιατρός ;) Αν με πει ότι δεν έχω πρόβλημα αρκεί να κάνω στάσεις στην διαδρομή τότε το συζητάω ;)
Ευχομαι να πει έτσι :) Και σίγουρα θα περάσουμε πολύ όμορφα!
Αδεια απο ποιόν? Απο τον άντρα μου. Του έχω παραχωρήσει το μανατζμεντ :D
Αχ την ξέρω εγώ την μοίρα μου!!! Πάλι στον Αη Γιώργη μπιτς με βλέπω να λιάζομαι:lol:
Kai emena gia Sabbatokuriaka afthimeron halkidikes me blepo :(
Ρε, τι πεσιμισμός ειναι αυτός? Ολοι θα πάμε διακοπούλες!
(Κι ΑΝ δεν πάμε, πάλι καπως θα γίνει να βρεθούμε και θα περάσουμε καλά!)
SeRxaNiTsa
05-05-08, 18:15
Μιρνούλα μου γλυκιά ...Ελάτε στο Πήλιο!!! Θα έχετε και τζάμπα ξεναγό ;p
Λοιπόν, το βρήκα. Ύδρα να πας, θέλει ένα μικρό καραβάκι για να φτάσεις αλλα εκεί δεν έχει ούτε τουτού, μόνο γαιδούριαα :P
Aα α α α α α α α α α α α,Φρεε, αν δεν έρθεις Χαλκιδική, θα ρθω κ θα κατασκηνώσω στην πώς την είπαμε την παραλία;;;
Κάτσε....
.....
.....
.....
.....
Αρετσού;;; :D :D :D :D :D :D :D
Nα ρθεις ρεεεεε :( εγώ με ποιόν θα γελάω;;; :lol:
Κοκκινονίκος
05-05-08, 23:14
Λοιπόν χαμένα κορμιά...
χανιά ΤΕΛΟΣ :P
μπορείς να έρθεις κολυμπώντας, αλλά είναι λίγο μακριά :P ολοκάθαρες θάλασσες, μοναδικά τοπία, με τσάμπα ξαπλώστρες και πολύ μουσική :zempe:
Με κάλυψε ο προλαλήσσας! Βεβαια δεν το πρότεινα εγω, γιατί θα με έλεγες βλαμμένο, αλλά τωρα που το ειπε αυτός, μπορώ ωραιότατα να συμφωνησω μαζι του :lol:
Κι εγώ μπορώ να πω και τους δυο σας βλαμμένα :lol:
Κύμη Ευβοίας... τρομερές παραλίες... κοντινές αποστάσεις (μόνο 1 ώρα από το σπίτι σου) τζάμπα διαμονή!!!
τι άλλο θες;;;;;;; χααχχααχαχαχχααχ
(Πάργα έχω πάει, μια χαρά είναι, Λευκάδα την έχω βαρεθεί! :p)
Κοκκινονίκος
07-05-08, 18:23
κύμη ε? τι μου θύμισες τώρα... εκεί έμαθα να κάνω ποδήλατο χωρίς τα πλαινα :D ελάχιστα τη θυμάμαι...
Κύμη Ευβοίας... τρομερές παραλίες... κοντινές αποστάσεις (μόνο 1 ώρα από το σπίτι σου) τζάμπα διαμονή!!!
axaxaxax
8umamai akoma to "trakara re mlka, epesa panw ston aligatora"
Κοκκινονίκος
08-05-08, 00:19
ποιος?
Κι εγώ μπορώ να πω και τους δυο σας βλαμμένα :lol:
:lool: οχι που δεν θα μας έλεγες!
Ας μη μιλήσω ας μη μιλήσω!!!!!!!!!!!!! :angry_wife: :angry_wife: :angry_wife: :angry_wife: :angry_wife: :angry_wife: :angry_wife: :angry_wife:
Ναι, μη μιλήσεις! :D Άσε τον πλάστη να κάνει τη δουλειά του ... :D:D:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.