Επιστροφή στο Forum : Ολυμπιακή: η ταλαιπωρία συνεχίζεται.
"Ανω κάτω οι πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών και την Πέμπτη, μετά την απόφαση του προεδρείου της Ένωσης Χειριστών Ελικοφόρων Αεροσκαφών να μην εκτελούνται από τα μέλη του μικτά δρομολόγια (εσωτερικού και εξωτερικού) και μεγάλα δρομολόγια άγονων γραμμών.
Οι πτήσεις που ματαιώνονται είναι οι εξής:
ΟΑ904/905 Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα 09:00
ΟΑ754/755 Αθήνα - Σάμος - Αθήνα 12:30
ΟΑ040/041 Αθήνα - Μήλος - Αθήνα 11:10
Οι επιβάτες της πτήσης ΟΑ 950/951 Αθήνα - Καβάλα - Αθήνα, με προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης 05:15, θα εξυπηρετηθούν από την πτήση ΟΑ 940/941 Αθήνα - Αλεξανδρούπολη - Αθήνα, επίσης με ώρα αναχώρησης 05:20, η οποία θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Αθήνα - Αλεξανδρούπολη - Καβάλα - Αθήνα με αεροσκάφος Boeing 737-400.
Επίσης, τροποποιείται η πτήση ΟΑ090/091 (10:30) Ρόδος - Κάρπαθος - Κάσος - Σητεία - Κάσος - Κάρπαθος - Ρόδος. Η συγκεκριμένη πτήση θα εκτελεστεί ως ακολούθως: Ρόδος - Κάρπαθος - Κάσος - Σητεία - Ρόδος και δεν θα προσεγγίσει την Κάσο και την Κάρπαθο κατά το σκέλος της επιστροφής στη Ρόδο.
Για πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με τις κρατήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών στα τηλέφωνα 210 9666666 και 801 11 44444."
(πηγή: in.gr)
Αναρωτιέμαι, αν υπήρχε μια ελπίδα να "σωθει" θελουν να την εξανεμίσουν? Ο κόσμος δεν την εμπιστευεται πια, μετά απ όλα αυτά.
PALI KALA POU DEN PETAO POTES!
Εγω πετάω, αλλά πλέον μόνο με Aegean. Πήρα το μάθημά μου 5-6 φορές κι έμαθα. Ή σωστώτερα: ακουσα επιτέλους τον άντρα μου κι έπαψα να ταλαιπωρούμαι.
eixan thn etaireia pou empisteuotan o ka8e ellhnas kai thn eri3an sta skoupidia :S
Γιατί αλλάζουν τα δρομολόγια; Για ποιόν λόγο;
o e8nikos aerometaforeas ,
o pro8ipourgos , o proedros o adiproedros , i xaderfi tou proedrou , i kouniada tou ypourgou , i sinifada tou pappou tou ypourgou , o sumpe8eros tou xaderfou tou proedrou , o mpatzanakis tou antiproedrou , i paramana tou xaderfo apo to sympe8ero tou antiproedrou....oloi tzampa, oloi sthn AMAKA !
Κανουν απεργίες οι πιλότοι.
SeRxaNiTsa
08-05-08, 21:27
Ο αδερφός ήρθε από Λήμνο με Aegean αλλά επειδή δεν τον βόλευε το δρομολόγιο του γυρισμού με την Aegean , έβγαλε με την Ολυμπιακή.
Καταταλαιπωρήθηκε χθες που επέστρεψε στο νησί.
Αλλά αυτοί θέλουν να τους αγοράσουν να δεις μετά πως θα είναι...Σούζα...
Κοκκινονίκος
08-05-08, 21:30
εμείς μια χαρά τη γλυτώξαμε :D
Από κωλοφαρδία! Ολες τις υπόλοιπες μέρες εγιναν ανω κάτω οι πτήσεις!
(Μαλλον σας πέτυχε μεσα στα 9ημερα.... :lol:΄:P)
Ο αδερφός ήρθε από Λήμνο με Aegean αλλά επειδή δεν τον βόλευε το δρομολόγιο του γυρισμού με την Aegean , έβγαλε με την Ολυμπιακή.
Καταταλαιπωρήθηκε χθες που επέστρεψε στο νησί.
Αλλά αυτοί θέλουν να τους αγοράσουν να δεις μετά πως θα είναι...Σούζα...
και ο δικοσ μου ο αδερφοσ Λιμνο ειναι !!!!!:)
Νομιζα πως Ολυμπιακη δεν πεταει προς Λιμνο
και ο δικοσ μου ο αδερφοσ Λιμνο ειναι !!!!!:)
Νομιζα πως Ολυμπιακη δεν πεταει προς Λιμνο
auto to post einai h apanthsh se olous tous epikrites twn greeklish ;p
ΤΙ 8ΕΣ ΡΕ soraverouli? :tango: :dance2: :big_kiss: :big_kiss: :slap: :slap:
ΤΙ 8ΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?:diee :diee :diee :diee :diee
tipota tipota, sunexise ;p
:) :) ase me tora kano almpLoum
Πές μας πότε θα κυκλοφορήσει... :wait:
SeRxaNiTsa
09-05-08, 14:24
Mατινάκι φαντάρος είναι;;;
Οχι στην Πυρασφαλεια του Αεροδρομιου ειναι
SeRxaNiTsa
09-05-08, 14:29
Αααααα!!! :P Να πω τότε τον αδερφό μου να προσέχει ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ;p
σβηνει , δεν αναβει φωτιες μαρη χαζια
SeRxaNiTsa
09-05-08, 14:32
AXAXAXAXAXA :P
Πάντως κοντά είναι!!!Ο αδερφός μου υπηρετεί 5χλμ από το αεροδρόμιο :D
R u sure?
i ali8eia einai pos einai piromaneis , ston eleu8ero tou xrono tou aresei na kaiei oloklira koutia me spirta , na skaei kapsoulia kai na petaei krotideskai eniote kai gazakia
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na sumpliroso pos to agapimeno tou tragoudi einai "na xa 2 xeirobombides na at kano ola bides" XAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA
sto diko tou :wait:
ESY KATI EXEIS STH MYTYH SOU XAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXA
Σε ένα σωμα του καλοριφερ, κραταει τσίλιες μην λαμπαδιάσει :D :P
...se ena soma ftiagmeno apo pilo pou kai apopse parastratise kai xoris psixi ton afise
SeRxaNiTsa
09-05-08, 14:49
Sto purovoliko einai o aderfos mou!!! Kai agapimeno tou tragoudi einai to "Anabeis foties anabeis ki ola ta kais " ;p axaxaxaxaxaxa
δεν μπορω να παρακολουθησω! μιλατε για πραγματα που δεν ξερω!
Σφακιανακης, δισκος.......
Εμένα ο δικός μου αδελφός ειναι φοιτητης στο Ηρακλειο και έχει ματώσει απ το ξύσιμο :lol:
Αγαπημένο του τραγούδι θα ειναι σίγουρα το "εκει που καίγομαι πολύ" :D
XAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXAXAXAXAXAXX AXAXAXAXA
KAI I AGAPIMENI TOU DIAFIMISI , TO SPRAY HANDSAPLAST POU EPOULONEI TIS PLIGES GRIGORA LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Κοκκινονίκος
09-05-08, 22:21
Από κωλοφαρδία! Ολες τις υπόλοιπες μέρες εγιναν ανω κάτω οι πτήσεις!
(Μαλλον σας πέτυχε μεσα στα 9ημερα.... :lol:΄:P)
μα και πολύ πριν φύγουμε δεν είχε τπτ το συγκλονιστικό... μετα σκίστηκαν :P
η ολυμπιακή είναι η μόνη που πετάει παντού στην Ελλάδα...η ετζίαν σνομπάρει μέρη...βλέπε λήμνος
SeRxaNiTsa
10-05-08, 00:07
Η βλακεία είναι οτί όλες οι πτήσεις καταλήγουν στην Αθήνα.
Από Θεσ/κη 1 πτήση έχει για Λήμνο και αυτή πρωινή...
η ολυμπιακή είναι η μόνη που πετάει παντού στην Ελλάδα...η ετζίαν σνομπάρει μέρη...βλέπε λήμνος
δεν σνομπαρει! απλα δεν συμφαιρει!
η ολυμπιακη για να κανει αυτα τα δρομολογια παιρνει κατι επιχορηγησεις απο το δημοσιο
ναααααααααα!
Κοκκινονίκος
10-05-08, 18:18
έτσι ε? και που το ξέρεις αυτό? :P
kako_paidi®
11-05-08, 00:00
μα και πολύ πριν φύγουμε δεν είχε τπτ το συγκλονιστικό... μετα σκίστηκαν :P
petaei kai limno re
Κοκκινονίκος
11-05-08, 02:03
2 χρόνια πριν που μουν φανταράκι δεν πέταγε...τώρα δεν ξέρω τι κάνει..
έτσι ε? και που το ξέρεις αυτό? :P
εχω γνωστους στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ! αν μου λενε μ@λακιες, μ@λακιες σου λεω κι εγω! αλλα δεν νομιζω! ξερουν τι λενε!
Νέες περικοπές δρομολογίων και πτήσεων για την Ολυμπιακή από τις 14 Σεπτεμβρίου
Την αναστολή ενός δρομολογίου και την περικοπή συνολικά 13 πτήσεων εβδομαδιαίως, οι 11 από τις οποίες αφορούν σε προορισμούς προς τη Γερμανία, περιλαμβάνει το νέο πτητικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών για την περίοδο από 14 Σεπτεμβρίου έως 25 Οκτωβρίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι περικοπές αφορούν σε ζημιογόνες πτήσεις και έγιναν στο πλαίσιο εξορθολογισμού του πτητικού προγράμματος που υπαγορεύεται από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας, τον αριθμό του διαθέσιμου στόλου και την αρνητική διεθνή συγκυρία εξαιτίας των υψηλών τιμών των καυσίμων.
Συγκεκριμένα, αναστέλλεται το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Γκάτγουϊκ - Θεσσαλονίκη, καθώς η ετήσια ζημιά ανέρχεται σε 3,6 εκατ. ευρώ.
Επίσης, περιορίζονται οι ακόλουθες πτήσεις εξωτερικού:
* Από 2 σε 1 οι ημερήσιες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Φρανκφούρτη, όπου η συνολική ετήσια ζημιά ανέρχεται σε 9,6 εκατ. ευρώ.
* Από 5 σε 3 οι εβδομαδιαίες πτήσεις στα δρομολόγιο Αθήνα-Μόναχο και Αθήνα-Στουτγάρδη, όπου η συνολική ετήσια ζημιά ανέρχεται σε 3,5 και 3 εκατ. ευρώ αντίστοιχα και
* Από 6 σε 4 οι εβδομαδιαίες πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι-Κουβέιτ-Αθήνα, όπου η συνολική ετήσια ζημιά ανέρχεται σε 6 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι οι Ολυμπιακές Αερογραμμές διερευνούν τη δυνατότητα ανάπτυξης εμπορικών συνεργασιών για την από κοινού εκτέλεση δρομολογίων με άλλες αεροπορικές εταιρείες, με τη μέθοδο του κοινού κωδικού (code sharing), καθώς και τον περιορισμό του κόστους των αεροσταθμών του εξωτερικού.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=930785&lngDtrID=251
Τη διαδικασία αποκρατικοποίησης της ΟΑ ανακοίνωσε η κυβέρνηση
Εγκρίθηκε το σχέδιο εξυγίανσης
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=938667
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.