Επιστροφή στο Forum : Οι gay επιλέγουν Apple
Σε πρόσφατη έρευνα, 757 ομοφυλόφιλοι ανέδειξαν την Apple ως την πιο «gay friendly» εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας.
Η Apple κέρδισε την πρώτη θέση ανάμεσα στις εταιρείες τεχνολογίας με το 39% αυτών να δηλώνει ότι το brand name της Apple είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους.
Την πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις εταιρείες παγκοσμίως κέρδισε η Bravo (η οποία επιλέχθηκε από το 52% των χρηστών) ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται η Samsung.
Η έρευνα διεξήχθη από την Clark, Martire & Bartolomeo για λογαριασμό της Prime Access (διαφημιστική εταιρεία ηγέτης στην κοινωνία των ομοφυλοφίλων) και της PlanetOut (μεγάλη ομοφυλοφιλική κοινότητα).
Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναλυτικές έρευνες για τις καταναλωτικές συνήθειες των ομοφυλόφιλων και την αντίληψή τους για τις εταιρείες.
Το 68% των ερωτηθέντων απάντησε ότι προτιμά να κάνει τις αγορές του από εταιρείες που θεωρούνται gay friendly ενώ η εικόνα μιας εταιρείας διαμορφώνεται από μια πληθώρα παραγόντων, τις διαφημίσεις της, τα καταστήματά της, τα προϊόντα της.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας οι ομοφυλόφιλοι είναι εξαιρετικά δυνατοί καταναλωτές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, μεταξύ αυτών και ηλεκτρονικών.
Σ.Κ.
http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=7386&subid=2&tag=5076&pubid=1046542
Μου θυμίζει λίγο το "έχεις ενυδρειο?- αρα εισαι φούστης" :D
(χωρις παρεξήγηση Cj :P, το ανέκδοτο το λέει)
Και άμα έχεις ολόκληρη ιχθυοτροφική μονάδα τότε τί είσαι;;;
AAAAXAXAXAXAXAXAAA :lol::lol::lol::lol:
ελα τωρα, κακιες!
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: Απίστευτο τάπωμα!!!!!
και δεν έχει μόνο μια, μιλάμε για ΑΡΚΕΤΕΣ! Δεν το γλιτώνει με τιποτα! :lol:
Μου θυμίζει λίγο το "έχεις ενυδρειο?- αρα εισαι φούστης" :D
(χωρις παρεξήγηση Cj :P, το ανέκδοτο το λέει)
Αναποδα το λες... "δεν εχεις ενυδρειο.... αρα εισαι πουστης....
Σταυρο,απαλλαγες στον στρατο δεν δινουν στους γκευ....
αδικα κουραζεσαι :P
Οχι, δυστυχως σωστά το λέω (ενυδρειο, αρα φροντίζει ζωάκια, αρα ευαισθητος... ετσι πήγαινε) :D
Οχι, δυστυχως σωστά το λέω (ενυδρειο, αρα φροντίζει ζωάκια, αρα ευαισθητος... ετσι πήγαινε) :D
Εχω δυο ενυδρεια στο σπιτι γι'αυτο κανονισε... :lol:
Ήταν κάποτε ο Γιωρίκας και περπατούσε στον δρόμο. Ξαφνικά βλέπει μπροστά του ένα καθηγητή που είχε στον λύκειο...
- Ω, κύριε καθηγητά, τι κάνετε; λέει ο Γιωρίκας.
- Καλά είμαι, Γιωρίκα παιδί μου. Εσύ τι κανεις;
- Α, εγώ κύριε καθηγητά έχω γίνει πάρα πολύ πλούσιος. Έχω λεφτά με ουρά. Δεν ξέρω τι να τα κάνω. Βίλες, ακριβά αυτοκίνητα, τα πάντα. Εσείς πως είστε;
- Εγώ, Γιωρίκα, παιδί μου, έγινα καθηγητής στο πανεπιστήμιο και τώρα γράφω ένα σύγγραμμα για την λογική των συνειρμών.
- Για την λογική των συνειρμών; ρωτάει ο Γιωρίκας. Τι είναι αυτό;
- Πως να στο εξηγήσω τώρα; λέει ο καθηγητής. Έχεις ενυδρείο;
- Ε, αφού σας είπα, λέει ο Γιωρίκας, λεφτά με ουρά έχω, ενυδρείο δεν θα έχω; Φυσικά και έχω.
- Όταν βλέπεις το ενυδρείο τι σκέφτεσαι;
- Ψάρια.
- Και όταν βλέπεις τα ψάρια τι σκέφτεσαι;
- Θάλασσα.
- Και όταν σκεφτεσαι την θάλασσα τι σου έρχεται στο μυαλό;
- Παραλία.
- Και όταν σκέφτεσαι παραλία τι σου έρχεται στο μυαλό;
- Γυναίκες, λέει ο Γιωρίκας.
- Αρα, αφού σκέφτεσαι γυναίκες δεν είσαι πούστης, του λέει ο καθηγητής. Αυτό είναι η λογική των Συνειρμών. Από το αν έχεις ενυδρείο καταλήξαμε στο ότι δεν είσαι πούστης.
Ο Γιωρίκας εντυπωσιάστηκε απο όλα αυτά και αγόρασε το βιβλίο και άρχισε να το διαβάζει. Είχε να πάει στο καφενείο 15 ημέρες και έτσι ο Κωστίκας ανησύχησε και πήγε σπίτι του να δει τι κάνει.
Χτυπάει το κουδούνι και του ανοίγει ο Γιωρίκας.
- Έλα ρε Γιωρίκα που χάθηκες τόσες μέρες; του λέει ο Κωστίκας.
- Διαβάζω ένα βιβλίο, λέει ο Γιωρίκας, για την λογική των συνειρμών.
- Τι είναι αυτό, ρε; ρωτάει ο Κωστίκας.
- Πως να στο εξηγήσω τωρα; λέει ο Γιωρίκας. Έχεις ενυδρείο;
- Όχι.
- Ε, τότε είσαι πούστης!
Οπως φαινεται κι _ΕΔΩ_ (http://www.google.com/search?hl=en&safe=off&client=opera&rls=en&hs=HwP&q=%CE%B5%CE%BD%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF +%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%B1 %CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF&btnG=Search) μαλλον λαθος στο ειπανε ;)
ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!! Δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρομαι που κάνω λάθος! :lol:
Τό'σωσε ο άσωτος :P Να του ανάψεις κερί Χουανέτα :P
είναι η πιο gay friendly εταιρεία γιατί έχει το καλύτερο design και ως γνωστό αν θές να μάθεις ποιος είναι gay πρέπει να δείς αν ξέρει να συνδυάζει ρούχα και χρώματα και γενικά να ξέρει απο design and shit.
Proud owner of 2 apple "babies" and counting...!
:wait:
Μερικούς μας αναγκάζει το επάγγελμα να ασχολούμαστε με design :P
apple= milo= eya = gynaika =gay pou wanna be gynaika
ti sinirmos trelos einai aytos pou eixa proiniatika e?
min lete tipota .....8a autotimori8o pali :linchstill: :linchstill: :linchstill:
:wait:
Μερικούς μας αναγκάζει το επάγγελμα να ασχολούμαστε με design :P
Αστα αυτά και λέγε: ενυδρειο έχεις? :lol:
Freeman, oloi 3eroume pws h fwteinh einai gia 3ekarfwma kai pws sthn pragmatikothta 8es ton C-gay ;p
Savroy, an agwrazeis upologistes me bash to design, sugnwmh pou 8a to akouseis apo mena alla exeis problhma ;p
an den eixa problhma mazi sou 8a hmoun?
:linchstill: κλεμενη ατακα!:angry:
den einai "ataka" einai alh8eia
αυτο λεω κι εγω, αλλα απο την αναποδη!
Freeman, oloi 3eroume pws h fwteinh einai gia 3ekarfwma kai pws sthn pragmatikothta 8es ton C-gay ;p
Savroy, an agwrazeis upologistes me bash to design, sugnwmh pou 8a to akouseis apo mena alla exeis problhma ;p
Βρέ ερμαφρόδιτε, Apple = Design όχι μόνο απο θέμα ωραίου design, αλλα λόγο του ότι τα καλύτερα, σταθερότερα και γενικά top εφαρμογές για σχεδιαστές-γραφίστες τα έχουν οι mac :)
Freeman, αυτό είναι κάτι που δε το ξέρω αλλά θέλει διερεύνηση.
Savroy, δεν αγοράζω τίποτα με βάση το design αλλά όταν το τέλειο προιόν (aka apple) συνοδεύεται από αύταστο design εεε τότε αξίζει ακόμα και gay να με πούνε αρκεί να το έχω.
free: sas douleuoun pws mporeite na ta kanete mono se mac kai tsimpate
sav: den einai to teleio proion, einai ena upertimhmeno skeuasma pou sou dinei ta panta kleidwmena gia na mhn mporeis na alla3eis kati kai to dialiseis.
an sou sthsw egw ena pc me linux kai tis dia8esimes efarmoges kai sou pw kolumpa 8a mou peis pws einai diskolo. o jobs me to trelo marketing pou exei kanei se epise gia to anti8eto
free: sas douleuoun pws mporeite na ta kanete mono se mac kai tsimpate
sav: den einai to teleio proion, einai ena upertimhmeno skeuasma pou sou dinei ta panta kleidwmena gia na mhn mporeis na alla3eis kati kai to dialiseis.
an sou sthsw egw ena pc me linux kai tis dia8esimes efarmoges kai sou pw kolumpa 8a mou peis pws einai diskolo. o jobs me to trelo marketing pou exei kanei se epise gia to anti8eto
tsou
an egw brw ena apisteuto koutaki, sou ftia3w ena pcaki akribos me oti xreiazesai mesa kai me linux kleidwmeno na mhn mporeis na to skiseis, epidwseis polu kaluteres apo opoiondhpote mac, balw gia stampa th BANANA (maimou 8a nai den 8a xei mpanana? ;p) kai sto dosw, esu 8a mou dwseis ta fragka pou kanei o apple?
soraver: μπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα
Freeman: tsou
:lool:
an egw brw ena apisteuto koutaki, sou ftia3w ena pcaki akribos me oti xreiazesai mesa kai me linux kleidwmeno na mhn mporeis na to skiseis, epidwseis polu kaluteres apo opoiondhpote mac, balw gia stampa th BANANA (maimou 8a nai den 8a xei mpanana? ;p) kai sto dosw, esu 8a mou dwseis ta fragka pou kanei o apple?
tsou.
Asxeto. Basika den exo doulepsei pote se mac. Den etuxe :P apla apo oti akouo leo ki ego :P:P:P kai mou aresei na sugxizetai o sor :lol: pathiazetai me kati tetoia xaxaxa :lol:
ekneurizomai otan amfisbhtoun tis gnwseis mou kai thn empeiria mou
ώωωπα ρε φίλε φασίστα δε ήξερα οτι δε μπορούμε να φέρουμε και διαφορετική άποψη με τη δική σου...τότε τι υπάχει αυτό το φόρουμ ρε φίλε... να έφτιαχνες σελίδα με τίτλο "οι απόψεις του σορ και σε όποιον γουσταρει" και να έγραφες εκεί ό,τι γούσταρες.
oooOOOOOooooo τι του ειπεεεεεε!!!!!!!! :D:D:D :bird:
ώωωπα ρε φίλε φασίστα δε ήξερα οτι δε μπορούμε να φέρουμε και διαφορετική άποψη με τη δική σου...τότε τι υπάχει αυτό το φόρουμ ρε φίλε... να έφτιαχνες σελίδα με τίτλο "οι απόψεις του σορ και σε όποιον γουσταρει" και να έγραφες εκεί ό,τι γούσταρες.
http://www.socialanxietyfriends.com/forum/smilies_mod/upload/c2f3d461740be0a11d1c92ad234ded1e.gif
φερε και σε 'μενα λιγο ποπ κορν μακ μακ!
prospa8eis na sunexiseis thn prohgoumenh suzhthsh edw?
anyway, einai opws otan rwtas kapoion mhxaniko gia to FO. Sumfwneis mauta pou leei an kai mexri prin pisteues alla, giati kati parapanw 8a 3erei.
Παρένθεση-Διευκρίνιση: μηχανικό αυτοκινήτων εννοει. Εγω δεν ξερω τιποτα απο Octavia και απο αμαξια γενικά και καλα θα κανετε να μην συμφωνειτε μαζι μου, να μένετε σ αυτά που ξέρατε πριν μιλήσω. :D :P
esu pote 8a deis tis fwtografies?
Εγω εδω ειμαι, εσυ δεν το αποφασιζεις.
Φέρ'τες αυριο ;)
αυριο?
χαμενα, κανονιστε να κανονισετε την ωρα που δουλευω!
Θα φαμε τον super-soraver στο γκριλ!
Ειναι απλό, θα κανεις κοπάνα απ τη δουλεια :D :P
σωστα! για σενα, όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτι θες!
αληθεια λεω!
γμτ, με σενα επρεπε να τα ειχα φτιαξει! :lol:
ποτε δεν ειναι αργα!;) ;) ;) ;) ;) ;)
αυριο?
χαμενα, κανονιστε να κανονισετε την ωρα που δουλευω!
Θα φαμε τον super-soraver στο γκριλ!
to soraver kopelia den pairnei tetoia blakodh pro8emata, emperiexei ton oro "8eos" e3 orismou.
to koulis apo thn allh mporei na xrhsimopoih8ei me to "super" mprosta gia na anadei3ei thn apisteuth proswpikothta mou
:pinw: :pinw:
αν μου το ελεγε εμενα αυτοοοοοο :lol:
http://www.socialanxietyfriends.com/forum/smilies_mod/upload/c2f3d461740be0a11d1c92ad234ded1e.gif
to soraver kopelia den pairnei tetoia blakodh pro8emata...
check this out
http://forum.kakapaidia.gr/showthread.php?p=48871#post48871
..., emperiexei ton oro "8eos" e3 orismou.
ti eipew aleko????????????????
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
to koulis apo thn allh mporei na xrhsimopoih8ei me to "super" mprosta gia na anadei3ei thn apisteuth proswpikothta mou
:pinw: :pinw:
ο γιατρος εχει πει να μη του λεμε οχι!
anepidixth ma8hsews....
ki etsi 8a meineis!
prospa8eis na sunexiseis thn prohgoumenh suzhthsh edw?
anyway, einai opws otan rwtas kapoion mhxaniko gia to FO. Sumfwneis mauta pou leei an kai mexri prin pisteues alla, giati kati parapanw 8a 3erei.
για ποια συζήτηση ακριβώς μιλάς?
καταρχάς δεν έχω δει ακόμα κάποιο πτυχίο υπολογιστών ή κατι παρεμφερές ετσί ώστε να σου δίνει αυτή την αδιαμφισβήτητη εξουσία στην γνώση όπως κάποιου μηχανικού. Επίσης αν ο κόσμος δεν έφαιρνε αμφισβήτηση σε πτυχιούχους-ειδήμονες τότε ο κόσμος θα κυβερνιόταν από Γεωργιάδηδες ή Μπίστηδες ή Στρατούλιδες. Τέλος δε θυμάμαι να αναφέραμε κάποιο θέμα τόοοσο τεχνικό και αντικειμενικό ετσί ώστε να μην υπάρχει περίπτωση διαφοράς απόψεων. Υπάρχουν και θέματα τα οποία δεν έχουν να κάνουν με ειδικό αλλά με οπτική γωνία και γούστα. Εγω για παράδειγμα πιστεύω οτι πιο όμορφο laptop από το apple δεν έχω ξαναδεί. Απόδειξε μου τώρα πως μπορώ να κάνω λάθος. Και τέλος εσύ θα έπρεπε να είσαι ο τελεύταίος ο οποίος θα προσπαθεί να πείσει κάποιον χρησιμοποιώντας την χωρίς αμφισβήτηση "αφθεντία" του, αλλά θα έπρεπε να προσπαθείς να πείσεις τους άλλους με επιχειρήματα.
1. Ta idia programata pou paizoun sto macosx paizoun kai sto linux.
2. To idio euxrhsto pou einai to macosx mporei na ginei kai to linux.
3. Pleon oi epe3ergastes pou xrhsimopoioun einai oi koinoi epe3ergastes ths agwras to opoio shmainei pws an pareis ena
a. desktop susthma me validated parts (ta parts pou exei dokimasei o kataskeuasths tou motherboard pws paizoun ok)
b. akribo laptop sobarhs etaireias (dell, lenovo, isws compaq/hp/sony)
8a exeis analogh kai isws megaluterh epe3ergastikh isxh. Mauto ton tropo ta parts 8a douleuoun mazi armonika kai xwris asumbatothtes.
Bebaia ola auta me thn proupo8esh pws 8a to sthsei kapoios pou 3erei 5 pragmata - extws an saresoun ta puzzles opote 8a xarw na se ka8odhghsw.
To 8ema tou design einai allo kapelo, emena oi imac de maresoun, protimw thn litothta twn lenovo.
Gia na prolabw thn erwthsh: egw prospa8hsa na epibiwsw sto linux alla den ta katafera, kuriws giati den exw thn upomonh na alla3w ola ta programata pou xrhsimopoiw me kapoia analoga, to opoio esu profanws hsoun diate8imenos na kaneis.
To ptuxeio pou zhtate oloi san treloi, sthn episthmh twn upologistwn einai ena xarti xwris ousiastikh a3ia. Ta panepisthmia sou ma8ainoun merikes basikes gnwseis, pou an asxoleisai apo ta 10 sou me to antikeimeno, 'h tis exeis 'h ths 8ewreis axrhstes / 3eperasmenes.
Giati as poume na ma8w cobol kai pascal enw uparxei h c kai h java kai h perl kai h ajax ktl ktl ktl.
ftanoun auta ws epixeirhmata? 'H na pw kai gia thn apisteuta fouskwmenh timh tou se sxesh me tis dunatothtes pou sou prosfairei?
τώρα μάλιστα αν και λιγάκι ερειστικός στο τέλος το δέχομαι οτι είναι η γνώμη σου με τα χίλια. Και πάλι έχω κανα δύο αντιρήσεις αλλά βαριέμαι να τις γράψω.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.