Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Βρέθηκε στο σπίτι του μαχαιρωμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος

SeRxaNiTsa
04-06-08, 10:19
Μόλις το άκουσα στην τηλεόραση...
Αφού μάθαμε για τα μπλεξίματα του με την κόκα τώρα ακολούθησε αυτό...
Βρέθηκε στο σπίτι του μαχαιρωμένος ο Νίκος Σεργιανόπουλος με 9 μαχαιριές...
9 μαχαιριές είναι πολύ μακάβριο να τις κάνει ένας ληστής οπότε το μυαλό μας πάει σε κάτι μελετημένο...
Κανείς ακόμα δεν ξέρει τι έχει γίνει.Οι ειδικοί μελετούν την υπόθεση :(

pastoula
04-06-08, 10:20
http://www.yupi.gr/cache3/420_sergianopoulos_medium.jpg

Νεκρός στο διαμέρισμά του βρέθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος. Τον ηθοποιό βρήκε η οικιακή βοηθός.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, ο ηθοποιός φέρει τραύματα από μαχαίρι, ενώ στο σπίτι υπήρχαν ίχνη διάρρηξης.

Newsroom ΔΟΛ

maRtina
04-06-08, 10:20
ΖΕΙ?

maRtina
04-06-08, 10:21
ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

pastoula
04-06-08, 10:21
οχι πεθανε!

SeRxaNiTsa
04-06-08, 10:22
:(:(:(:(
Άμα μπλέξεις δύσκολο να ξελασπώσεις...

maRtina
04-06-08, 10:25
Κριμα , αν ειναι να εισαι μπλεγμενος με νυχτες και με τετοια κυκλώματα πρεπει να εισαι τσακαλι και αμειλικτος σε ολα , αν κανεις πισω σε κατι θα το βρεις μπροστα σου . 'Η εισαι ή δεν εισαι μεσα σε αυτα, μεσες λυσεις δεν υπαρχουν και ετσι οπως εγινε τωρα η νυχτα ...και η μερα βασικα , ολοι με τα σιδερα πανω τους ..:( :(
Κριμα πολυ κριμα , αλλα λεει μια παροιμια πως οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες !

soraver
04-06-08, 10:26
ela re file :s

krima, eixame gelasei polu me thn parth tou

SeRxaNiTsa
04-06-08, 10:29
Με ναρκωτικά είχε μπλέξει...Τον πιάσανε στα πράσα!

SeRxaNiTsa
04-06-08, 10:30
9 μαχαιριές όμως...Το φαντάζεστε;;; :S

Xouanita
04-06-08, 10:31
ΑΜΑΝ!!!!!! ΣΟΒΑΡΑ????? Οχι ρε γμτ!!! :(

maRtina
04-06-08, 10:31
Εμενα το μουτρο του μου φανερωνε οχι εναν απλο εξαρτημενο ναρκωμανη αλλα κατι παραπανο ..

pastoula
04-06-08, 10:32
αλλα?

SeRxaNiTsa
04-06-08, 10:32
Σιγά βρε αστυνόμε Μπέκα :D

maRtina
04-06-08, 10:42
Τι αλλα ρε σεις? ειναι δυνατον να μπουνε στο σπιτι του και να τον φανε , αν ηταν απλα ενας εξαρτημένος ? θα του δινανε εκει περα μια φολα και θα τον στελνανε στον αγυριστο ..με αλλα, με αλλα ηταν αυτος μπλεγμένος .Τωρα τι ηταν αυτα? μονο αυτος ξερει , ορεξη μονο να χεις να μπλεχτεις , και αμα εχεις ορεξη βρισκεις απ ολα.Αλλωστε και το ματι του δεν μαρτυρουσε ήσυχο ανθρωπο

SeRxaNiTsa
04-06-08, 10:44
Θα βγούνε και άλλα στοιχεία στην φόρα...Δεν θα μείνει μέχρι εκεί το θέμα...

SeRxaNiTsa
04-06-08, 10:45
Απλά ότι και αν είχε κάνει (κανείς ακόμα δεν ξέρει) δεν έπρεπε να τιμωρηθεί έτσι...Τόσο άσπλαχνα και μακάβρια...

maRtina
04-06-08, 10:49
Σερχανουλι μου αν ηταν μπλεγμενος με κυκλώματα τις νυχτας , ή θα επρεπε να καθαριζει αυτος κοσμο , ή θα τον καθαριζαν καπως ετσι.

pastoula
04-06-08, 10:49
καλα, κανε και λιγο κρατει!

στην δικια του περιπτωση μπορει να ηταν και λυτρωση ο θανατος!

Λατρεία
04-06-08, 10:50
Τα τελευταία που άκουσα στη ΝΕΤ είναι ότι ήταν παραπάνω απο 3 άτομα και η πόρτα παραβιάστηκε απο μέσα, εκείνος είχε κλειδώσει. Δλδ αν κατάλαβα ήταν γνωστοί του οι δολοφόνοι :S

soraver
04-06-08, 10:50
xaramizesai
sto csi eprepe na paizeis

maRtina
04-06-08, 10:51
το ξερω , νομιζεις δεν το ξερω?
ηθελα να ειμαι ιατροδικαστης- εγκληματολογος

Λατρεία
04-06-08, 10:52
Mατινα, το να κάνει κάποιος χρήση ναρκωτικών και να είναι εξαρτημένος απ αυτά, δε σημαίνει ότι είναι κ κάθαρμα. Αντιθέτως, μπορεί να πρόκειται για αδύναμο κι ευαίσθητο άνθρωπο.

maRtina
04-06-08, 10:53
Χριστινα , δεν ειπα αυτο , ξαναδιαβασε τι γραφω

και σε περιπτωση πουθ βαριεσαι..
Ο συγκεκριμενος δεν μου κανει για απλος χρηστης ναρκωτικων

SeRxaNiTsa
04-06-08, 10:54
Rozannoula έχουμε ακόμα να μάθουμε πολλά...Θρίλερ η υπόθεση :(

maRtina
04-06-08, 10:55
...και σχετικα με τους απλους χρηστες , δεν τους θεωρω καθαρματα , αλλα η αποψη μου για τα ναρκωτικα και για οσους ειναι σε αυτα ειναι πολυ αυστηρη.
Οποιος κανει χασισι δεν καταλήγει 100% στην πρεζα , αλλα οποιος κανει πρέζα εχει ξεκινησει 100% απο χασισι.

Λατρεία
04-06-08, 11:00
Τώρα ακούω στη ΝΕΤ, γυμνός και σφαγμένος,δλδ κομμένος λαιμός :S

SeRxaNiTsa
04-06-08, 11:01
Απαπααααααααααα... :( και εγώ τα ακούω...ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΠΩΩΩΩΩΩ

maRtina
04-06-08, 11:13
ΕΒΛΕΠΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥς ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ....ΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑ ΤΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ?

SeRxaNiTsa
04-06-08, 11:18
Αφού εγώ έψαξα να βρω κάτι στο νετ και ακόμα δεν είχαν γράψει τίποτα

Cj
04-06-08, 14:54
εγώ το βλέπω για έγκλημα πάθους πάντως παρα για ντρογκες

Xouanita
04-06-08, 15:32
Τώρα ακούω στη ΝΕΤ, γυμνός και σφαγμένος,δλδ κομμένος λαιμός :S

Ω θεέ μου!!!!

pastoula
04-06-08, 16:44
Το πτώμα του ηθοποιού βρήκε η οικιακή βοηθός όταν πήγε στον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας επί της Μετεώρων 14-16 όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του.Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το θύμα ήταν γυμνό και πεσμένο στο δάπεδο του σαλονιού. Ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης που έφτασε στον τόπο του συμβάντος ανέφερε πως ο ηθοποιός «ήταν σφαγμένος» αφού έφερε επτά μαχαιριές στην πλάτη, τον θώρακα και τον λαιμό. Ο θάνατός του προσδιορίζεται γύρω στα μεσάνυχτα.

Οι αστυνομικοί φέρεται να εντόπισαν στο σπίτι διάσπαρτη κοκαϊνη. Το χθεσινό βράδυ άλλωστε, σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο ηθοποιός είχε μία φιλική συγκέντρωση στο σπίτι του, όπου παρευρίσκονταν και γνωστοί ηθοποιοί. Στο σπίτι επικρατούσε αναστάτωση και βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας και αρκετά ποτήρια.

Στο μεταξύ το γεγονός ότι η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη από έξω φανερώνει ότι ο δράστης ή οι δράστες ήταν γνωστοί του θύματος. Αντίθετα υπήρχαν ίχνη παραβίασης από μέσα προς τα έξω: ενδεικτικό άλλωστε είναι ότι οι αστυνομικοί βρήκαν σπασμένο το κλειδί του διαμερίσματος

Τα κίνητρα του εγκλήματος εξετάζονται.

πηγή: www.kathimerini.gr

msl
04-06-08, 17:53
πω πω .. :sad: :(

Xouanita
04-06-08, 22:05
Εχουν ακουστεί διάφορα ως τωρα... και φαινεται πως ο cj έπεσε διάνα.

SeRxaNiTsa
05-06-08, 00:22
Τίποτα δεν είναι σίγουρο...
Ακόμα και η διάσπαρτη κοκαΐνη μπορεί να ήταν παραπλανητικό στοιχείο...

pastoula
05-06-08, 01:26
το csi φωναξτε!

Κοκκινονίκος
05-06-08, 01:35
όντως κρίμα ρε παιδια :s
τι να πεις....

SeRxaNiTsa
05-06-08, 11:48
το csi φωναξτε!

Αννούλαααααα ;p

pastoula
05-06-08, 12:31
αντε ντε! λυσε το μυστηριο!

Λατρεία
05-06-08, 12:58
21 μαχαιριές λένε τώρα!!!

Freeman
05-06-08, 13:03
Αυτό δέν ήταν μαχαιριές, μπλάκ τζάκ ήτανε.

maRtina
05-06-08, 14:22
ο αριθμος παντως των χτυπηματων μαρτυρα μισος , αυτος που τον σουγιαδιασε , αχτι εβγαλε πανω του

Κοκκινονίκος
05-06-08, 23:09
32826

Piggy
06-06-08, 00:00
:( :( :( :( :( :( :( στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αν και δεν ήμουν πολύ φαν δεν πιστεύω ότι άξιζε τέτοιο θάνατο φαινόταν πολύ κλειστός και ευαίσθητος άνθρωπος απο το βλέμμα και μόνο

Κοκκινονίκος
06-06-08, 01:04
32634

fofoka
06-06-08, 07:00
:cry: :cry: τι κριμα..

Mirna
06-06-08, 12:47
Ο άνθρωπος πέθανε με φρικιαστικό τρόπο!

Μεγάλωσε με μια καταπιεστική μητέρα η οποία όταν πηγαίνανε επίσκεψη και τον ρωτούσαν αν θελει κάτι να πιεί, πρώτα κοιτούσε τη μητέρα του και έκανε ότι του έλεγε αυτή.
Του έκανε νόημα δηλαδή να πιεί κάτι ή όχι.
Επαιζαν άλλα παιδιά με την μπάλα και αυτός κοιτούσε τη μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του και δεν τον άφηνε ούτε να την αγγίξει ούτε να παίξει με τα άλλα παιδάκια.
Δεν του συγχώρεσε ποτέ που έγινε ηθοποιός και ποτέ δεν του είπε μια καλή κουβέντα παρά τις επιτυχίες που έκανε.
Μόλις πέρσι πήγε να τον δει πρωτη και τελευταία φορά στο θέατρο και όταν στο τέλος της παράστασης όλοι χειροκροτούσαν, αυτή δεν έκανε τίποτα, μόνο κοιτούσε.
Και μέσα σε όλα αυτά ένας ανύπαρκτος πατέρας που ήταν εκεί και δεν έδειξε ενδιαφέρον ποτέ για τα παιδιά του.
Και όλα αυτά φαντάζομαι ότι θα ήταν λεπτομέρειες μπροστά στην ψυχική πίεση που θα δεχόταν τόσα χρόνια, από παιδί μέχρι και που πέθανε.
Οταν η ίδια σου η μητέρα σε απορρίπτει καθημερινά, είτε με λόγια είτε με πράξεις, με μαθηματική ακρίβεια καταφεύγεις σε πράγματα που θα σου δώσουν έστω και εικονικές στιγμές ευτυχίας και που θα σε κάνουν να ζήσεις μια πραγματικότητα σαν αυτή που θα ήθελες να ζεις.
Ο άνθρωπος ήταν δυστυχισμένος, ψυχικά άρρωστος και δυστυχώς πέθανε πριν προλάβει να θεραπευτεί.. μέχρι και την τελευταία του στιγμή είχε μέσα του ουσίες.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκεί που είναι τώρα είναι επιτέλους ήρεμος και ευτυχισμένος και έχει συγχωρέσει τη μητέρα του η οποία ομολογουμένως είναι σε άθλια κατάσταση.
Την αλήθεια δεν θα την άντεχε για αυτό άλλωστε της είπανε ότι ο γιός της πέθανε από ανακοπή.

Κοκκινονίκος
06-06-08, 13:31
paaaa...που τα μαθες όλα αυτα?

Λατρεία
06-06-08, 13:32
Άκουσα ότι του λεγε ότι ήταν "αχρηστος"...Όλα έχουν τη σημασία τους...

Xouanita
06-06-08, 13:49
Ρε παιδια!!!!! Εχω μεινει κόκκαλο! Που τα ξερετε αυτα? :ohh:

ΑΝ όντως ηταν έτσι τότε δεν απορώ για τίποτα :(

Freeman
06-06-08, 14:04
Σιγά. Κι εγω έτσι μεγάλωσα. Δέν αυτοκτόνησα...
...ακόμα :xmmm:

Λατρεία
06-06-08, 14:05
Eσύ έχεις καταφύγιο τη Ναυαρίνου.

Λατρεία
06-06-08, 14:05
Μα δεν αυτοκτόνησε :S

Freeman
06-06-08, 14:07
Μπορεί να τον ψήσανε να κάνει τον φακίρη και να ξαπλώσει πάνω σε 21 μαχαίρια.

Xouanita
06-06-08, 14:12
Εσυ καμάρι μου αν αυτοκτονίσεις θα φταινε αυτοί που σου αλλάζουν τα σχέδια!

θα ποστάρουμε μετά "Δεν ξερετε τι δυσκολα που ειχε περάσει!! Εφτιαχνε σχέδια για τη ΔΕΗ και του τα άλλαζαν, κοβονταν το ιντερνετ 12 μερες στο σπίτι του....Ενα δράμα ζουσε!!!" :lol:

soraver
06-06-08, 14:18
anakoph?
tv den exei?

Freeman
06-06-08, 14:46
:cry::cry::cry:

/me hug Xouanita and crying on her shoulder
:cry::cry::cry:

Cj
06-06-08, 15:03
Ξεκολατε ρε δολοφονήθηκε ο άνθρωπος τι είναι αυτά που γράφετε?

Ολοι παίρνουν κοκα είτε έχουν πρόβλημα είτε όχι. Και εμείς στη θέση τους τα ίδια ισως και χειρότερα θα κάναμε.

Τεσπα καλά να είναι εκεί που είναι. Αφού δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα ούτε είχε προκαλέσει κάτι δεν νομίζω οτι είναι σωστό το να καθόμαστε και να λέμε @@ για τη ζωή του.

ps.@ φρεε τι @@ λες ρε? Είπαμε έπρεπε να με είχες αδελφό θα σου έδειχνα εγώ ....:diee :D

Cj
06-06-08, 15:04
Εσυ καμάρι μου αν αυτοκτονίσεις θα φταινε αυτοί που σου αλλάζουν τα σχέδια!

θα ποστάρουμε μετά "Δεν ξερετε τι δυσκολα που ειχε περάσει!! Εφτιαχνε σχέδια για τη ΔΕΗ και του τα άλλαζαν, κοβονταν το ιντερνετ 12 μερες στο σπίτι του....Ενα δράμα ζουσε!!!" :lol:

και μια φορά θυμάμαι του είχε πέσει το φιλτράκι στο πάτωμα.....και εσκυψε να το μαζέψει..... άσε δράμα σου λέω....

Freeman
06-06-08, 15:05
:(
Tha ertho sta eggainia zosmenos me gkazakia.... tha deis esu.... Purotexnimata tha sou fero!! :P

Cj
06-06-08, 15:06
:(
Tha ertho sta eggainia zosmenos me gkazakia.... tha deis esu.... Purotexnimata tha sou fero!! :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Makjunior
06-06-08, 15:12
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ:

http://www.youtube.com/watch?v=nahieV7Uybg

Freeman
06-06-08, 15:42
spammer...

Mirna
06-06-08, 16:06
Είχατε δεν είχατε το γαμήσατε και αυτό το τόπικ :(
Ακόμα και τη δολοφονία ενός (τουλάχιστον για μένα αγαπητού) ανθρώπου την κάνετε ανέκδοτο. :(

Piggy
06-06-08, 16:07
Σιγά. Κι εγω έτσι μεγάλωσα. Δέν αυτοκτόνησα...
...ακόμα :xmmm:

άσε ρε τώρα που μεγάλωσες έτσι μη με νευριάζεις ότι ήθελες το είχες τα πήρα τώρα βαστάτε τούρκοι τ άλογα

Mirna
06-06-08, 16:13
άσε ρε τώρα που μεγάλωσες έτσι μη με νευριάζεις ότι ήθελες το είχες τα πήρα τώρα βαστάτε τούρκοι τ άλογα

Πέστα γουρουνίτσα μου εσύ μην του τα πω εγώ! :mlk:
Οπως είπε η ροζ (νομίζω) η μάνα του άχρηστο τον ανέβαζε άχρηστο τον κατέβαζε.

Freeman
06-06-08, 16:17
Είχατε δεν είχατε το γαμήσατε και αυτό το τόπικ :(
Ακόμα και τη δολοφονία ενός (τουλάχιστον για μένα αγαπητού) ανθρώπου την κάνετε ανέκδοτο. :(

Πολύ ευερερέθιστες αυτές οι γυναίκες :(

Είπε κάποτε κάποιος...
"Κακό δέν είναι να κάνει κάποιος μιά τραγωδία ανέκδοτο.
Κακό είναι να κάνει μιά τραγωδία είδηση, καρπώμενος κέρδη και σπιλώνοντας πρόσωπα και συνειδήσεις..."
Freeman

Mirna
06-06-08, 16:27
Πολύ ευερερέθιστες αυτές οι γυναίκες :(

Είπε κάποτε κάποιος...
"Κακό δέν είναι να κάνει κάποιος μιά τραγωδία ανέκδοτο.
Κακό είναι κάνει μιά τραγωδία είδηση, καρπώμενος κέρδη και σπιλώνοντας πρόσωπα και συνειδήσεις..."
Freeman

Ξεχνάς ότι η μία γυναίκα είναι και έγκυος και δικαιολογείται να είναι ευερέθιστη, να κλαίει επειδή την είπες απλά "ρε", να έχει νεύρα και να θέλει να σου σπάσει το κεφάλι απλά επειδή αντί να βάλεις το ποτήρι μέσα στον νεροχύτη το άφησες στον πάγκο.

Εγώ αυτές τις χαριτωμένες βαθυστόχαστες βλακείες τις ακούω βερεσέ. Γιατί αν ερχόμουν εγώ σε μια δική σου τραγωδία και την διακωμωδούσα δεν νομίζω να δεχόσουν το παραπάνω στιχάκι.
Και μη με εκνευρίζεις και πολύ γιατί θα πω στο παιδί μου να σε λέει παππού και όχι θείο! :diee

Freeman
06-06-08, 16:30
Γαμος? Παιδια? ΕΓΚΥΜΟΣΎΝΕΣ??? NICKRED!!!! RUN FOR YOUR LIFE!!!!!!!! :ohh: :woohoo:

soraver
06-06-08, 17:53
Ξεχνάς ότι η μία γυναίκα είναι και έγκυος και δικαιολογείται να είναι ευερέθιστη, να κλαίει επειδή την είπες απλά "ρε", να έχει νεύρα και να θέλει να σου σπάσει το κεφάλι απλά επειδή αντί να βάλεις το ποτήρι μέσα στον νεροχύτη το άφησες στον πάγκο.

kai auto htan prologos gi auto:

Εγώ αυτές τις χαριτωμένες βαθυστόχαστες βλακείες τις ακούω βερεσέ. Γιατί αν ερχόμουν εγώ σε μια δική σου τραγωδία και την διακωμωδούσα δεν νομίζω να δεχόσουν το παραπάνω στιχάκι.
Και μη με εκνευρίζεις και πολύ γιατί θα πω στο παιδί μου να σε λέει παππού και όχι θείο! :diee

gia na mhn thn arxisoume me ton pelte dld :gyrw:

Mirna
06-06-08, 20:42
Και πετάγεται και η τσουτσού να πει την χαριτωμενιά της θεωρώντας ότι θα πει κάτι πολύ αστείο.

soraver
07-06-08, 11:00
se 178 days 8a parw ekdikish

pastoula
07-06-08, 11:03
δλδ? τι θα κανεις?

soraver
07-06-08, 11:07
8a ths stelnw sms sth mesh ths nuxtas: "koimasai?"

pastoula
07-06-08, 13:03
πολλες κακες ιδεες παιρνεις!

maRtina
07-06-08, 13:52
στειλε το Μυνημα ξημερωματα Σαββατου , να το γεννησει τυχερο λοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

soraver
07-06-08, 19:32
lol

Έγκλημα
07-06-08, 20:05
Ήταν υπέροχος και σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος! Αυτό που του συνέβη ήταν πολύ άδικο!

Όσο γι΄αυτά περί ομοφυλοφιλισμού, εγώ δεν τα πιστεύω! Απλώς ο δολοφόνος ήταν αρκετά έξυπνος, και φρόντησε να κινήσει υποψίες...

Προσωπικά, επειδή του είχα ιδιαίτερη συμπάθεια, από χθες έχω κάνει άνω κάτω όλο το internet, μπας και βρω διάφορα στοιχεία, και σε συνδιασμό με τα αποτελέσματα τον ερευνών που μαθαίνω από τις έιδήσεις και τις εκπομπές, έχω καταλήξει στα εξής:

Ο δολοφόνος, είναι κάποιο άτομο του στενού του κύκλου (στις ειδήσεις είπαν ότι η πόρτα δεν είχε παραβιαστεί απ΄έξω, και ότι ο ηθοποιός είχε κάποιο πάρτυ σπίτι του τη νύχτα του φόνου, συνεπώς το άτομο που διέπραξε το φόνο βρισκόταν ήδη μέσα στο σπίτι!) πιθανόν να είναι και κάποιος πολύ γνωστός σε όλους μας, που το μυαλό μας δεν πάει, ή δεν θέλει να πάει σ΄αυτόν…
Το έγκλημα, ήταν καθαρά έγκλημα πάθους! Όλα τα στοιχεία δείχνουν, ότι ο δολοφόνος, είναι ένα ψυχωσικό άτομο, που έτρεφε αβυσσαλέο μίσος για το θύμα (21 μαχαιρίες. μόνο μανία δείχνουν!), και σαν χαρακτήρας είναι παρορμητικός (τον σκότωσε με ένα κουζινομάχαιρο που βρήκε σπίτι του, άρα ο φόνος δεν ήταν προσχεδιασμένος!), που δεν έχει διαπράξει ποτέ άλλοτε φόνο, γι΄αυτό και πανικοβλήθηκε (έκανε το σπίτι άνω κάτω προκειμένου να βρει το κλειδί και να φύγει γρήγορα, και από τη βιασύνη και τον πανικό του, το έσπασε προσπαθώντας ν΄ανοίξει την πόρτα!)…

Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η δολοφονία, βοηθά στο να βρεθεί πολύ γρήγορα, ο δολοφόνος, αφού από αυτόν φαίνεται ότι ο δράστης δεν είναι πάρα πολύ ευφυής…
Είναι βέβαια αρκετά, αν σκεφτούμε ότι, από τη στιγμή που ο ηθοποιός είχε πάρτυ, στο σπίτι του υπήρχε πολύς κόσμος, και έτσι οι υποψίες στρέφονται προς πολλές κατευθύνσεις! Του παρουσιάστηκε λοιπόν μεγάλη ευκαιρία…

Όσο για το γεγονός ότι βρήκαν ίχνος του πέλματος του δράστη, δείχνει μεν ότι το έγκλημα ήταν σεξουαλικής φύσης(ο δράστης δεν φορούσε παπούτσια, άρα πιθανόν να ήταν γυμνός…), αλλά…δεν αποκλείεται, αφού όπως είπαμε είναι ολοφάνερο, ότι ο δράστης μισούσε αφάνταστα το θύμα, να σκέφτηκε, τις υποψίες που θα δημιουργήσει, με αυτό το ίχνος (τα παραπάνω δηλαδή!), και να το έκανε ακριβώς γι΄αυτό τον λόγο! Για να τον εκδικηθεί επιπλέον με το να σπιλώσει τη μνήμη του!

Και στην τελική ακόμη και έτσι να ήταν, αυτό που έχει σημασία είναι ότι τώρα είναι νεκρός…και ο νεκρός δεδικαίουται!

Εγώ πιστεύω πάντως ότι θ΄ανακαλύψουν σύντομα τον δολοφόνο…το πόσο εύκολα θα τον βρουν δεν ξέρω…

Είναι φρικτό, ότι την ίδια στιγμή που ένας άνθρωπος είναι νεκρός, και μάλιστα τόσο άδικα, ο δολοφόνος του κυκλοφορεί ελεύθερος! Αν τον ήξερα θα τον έθαβα ζωντανό!

Ο Νίκος πάντως, θα μείνει στις καρδιές όλων μας, ως ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς, και κυρίως ως ένας από τους καλύτερους ανθρώπους…

Καλό ταξίδι του εύχομαι, και να βρει έστω κι εκεί πάνω την ευτυχία που ποτέ δεν βρήκε εδώ κάτω...

Xouanita
11-06-08, 08:38
Τo DΝΑ του δολοφόνου του Νίκου Σεργιανόπουλου, το οποίο απομονώθηκε εργαστηριακά, βρίσκεται πλέον στη διάθεση των Αρχών Ασφαλείας. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και από τα μικροσκόπια περνούν όλα τα ευρήματα.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Τετάρτης, το γενετικό υλικό του δράστη ανιχνεύθηκε από σάλιο που υπήρχε σε αποτσίγαρα και σε μπουκάλια μπίρας τα οποία βρέθηκαν στο σαλόνι του δολοφονημένου ηθοποιού.

Το στοιχείο αυτό είναι σημαντικό καθώς θα χρησιμοποιηθεί ως αναμφισβήτητο αποδεικτικό στοιχείο όταν συλληφθεί ο δράστης της δολοφονίας.

Προς το παρόν από την πρώτη σάρωση τα ενδιαφέροντα αποτυπώματα δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, γεγονός που κάνει τους αξιωματικούς να εκτιμούν ότι ο δράστης πιθανότατα να μην είναι σεσημασμένος για κάποιο σοβαρό αδίκημα.

Η σύγκριση των αποτυπωμάτων συνεχίζεται και ο αριθμός διευρύνεται στην προσπάθεια να βρεθεί η λύση στο αποτρόπαιο έγκλημα.

(πηγη: in.gr)

Μακαρι να τον βρουν και μάλιστα το γρηγορότερο!

SeRxaNiTsa
11-06-08, 10:56
Χμμμμ... Περίεργα πράααααγματα...

Mirna
11-06-08, 13:11
8a ths stelnw sms sth mesh ths nuxtas: "koimasai?"

Εγώ έτσι κι αλλιώς θα είμαι ξύπνια...
Μη μου δίνεις ιδέες όμως και αρχίσω εγώ τα μηνύματα σε εσένα ανά πάσα ώρα και στιγμή από τις 2 το βράδυ κι έπειτα :mastig:

pastoula
11-06-08, 13:43
mhn anhsyxeis, den koimatai! pare afoba!

Cj
11-06-08, 19:07
Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Τετάρτης, το γενετικό υλικό του δράστη ανιχνεύθηκε από σάλιο που υπήρχε σε αποτσίγαρα και σε μπουκάλια μπίρας τα οποία βρέθηκαν στο σαλόνι του δολοφονημένου ηθοποιού.

(πηγη: in.gr)

Επιναν απο το μπουκάλι

Μακαρι να τον βρουν και μάλιστα το γρηγορότερο!

Επιναν απο το μπουκάλι με το στόμα ή το σάλιωναν αλα βίσση?

btw Έγκλημα καλως ήρθες

Freeman
12-06-08, 09:54
Η αλήθεια είναι οτι δέν το έχω ψάξει γενικότερα το ζήτημα διοτι πιστεύω η όποια έρυενα που θα κάνω μέσω ίντερνετ κτλ κάθε άλλο παρά αξιόπιστη μπορεί να είναι. Μήν ξεχνάμε οτι τα γραφόμενα απο τους εκάστοτε επαγγελματίες δημοσιογράφους για αυτό το θέμα, γράφτηκαν υπο πίεση (απο τους εργοδότες τους; ) και βιασύνη για το ποιός θα βγάλει πρώτος ΚΑΠΟΙΑ είδηση άσχετα με το κατα πόσο διασταυρωμένη ή αξιόπιστη είναι. Δέν λείπουν και οι περιπτώσεις του να δημοσιέυσει κάποιος κάτι τραβηγμένο που έβγαλε απο το μυαλό του, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις ωστε να τραβήξει προσοχή και βλέματα.

Προσωπικά δέν θέλω να μάθω τί συνέβη. Είναι ένα θέμα που δέν θα πρέπει να μας αφορά. Είμαι της άποψης πως όταν ένας άνθρωπος φεύγει με όποιον τρόπο φεύγει, αφορά τον ίδιο και τους πολύ στενούς συγγενείς του. Να πληρώσει ο ένοχος, να μάθουν οι δικοί του ανθρώποι ποιός το έκανε και γιατί, αλλα ώς εκεί.
Εμείς οι υπόλοιποι δέν έχουμε παρα να τον θυμόμαστε και να απολαμβάνουμε σήμερα και μελλοντικά τα έργα του που έχει αφήσει σε εμάς. Η όποια παραπάνω ενημέρωση προς εμάς, δέν μας προσφέρει τίποτα περισσότερο παρα μόνο ικανοποίηση της περιέργειας μας και το όποιο ενδιαφέρων μας υποθάλπει ίχνη κουτσομπολιού.

pastoula
12-06-08, 10:34
φρεε, εχεις δίκιο! κι από την στιγμή που ακουσα την αδερφή του κάπου να λέει πως ούτε εκεινη δεν την νοιάζει αν θα βρεθεί ο δολοφόνος γιατί αυτό δεν θα φέρει τον αδερφό της πίσω, όοοοοοοοοοοοοοοολο αυτό είναι κουτσομπολιό!

Xouanita
12-06-08, 10:37
Διαφωνώ ως προς το να το μάθουν μόνο οι συγγενεις. Νομιζω ο κόσμος -όχι οι δημοσιογράφοι, που το έχουν κάνει τσίρκο- ενδιαφέρεται να μάθει ποιος το έκανε, όχι απο λόγους περιέργειας, αλλά για να εκφράσει τον αποτροπιασμό του.
Μπορεί αυτός που το έκανε να ειναι γνωστό πρόσωπο ή όχι (πολλά ακούγονται, όπως το 'πες χωρις να διασταυρωθούν), αλλά αυτό που έχει σημασία ειναι το αίσθημα της δικαίωσης. Οτι δηλαδή δεν παρέμεινε ασύλληπτος ο δολοφόνος. Και ο κόσμος που τον αγάπησε έχει ανάγκη να νιώσει ότι υπήρξε δικαίωση και πως ο δολοφόνος θα "πληρώσει" τελικά.

soraver
12-06-08, 11:02
arkei na dwsei metrhta kai oxi pistotikh

ante re
poios dolofonos plhrwnei sto ellada?

Xouanita
12-06-08, 11:09
Μην εισαι μηδενιστής ρε!
Ξέχασες τον Δουρή που ειχε βιάσει και σκοτώσει το παιδάκι του? Οχι απλά πιάστηκε, όχι απλά βίωσε τον αποτροπιασμό όλων, αλλά και βίωσε την ίδια του την πράξη απο τους συγκρατούμενούς του. Τελικώς τον ειχαν βρει "αυτοκτονημένο" (με πολλά ερωτηματικα) στο κελί του.

Ακραίες εκδηλώσεις θα μου πεις... ναι, δεν φαντάζομαι να γινουν τα ίδια τώρα εφόσον δεν ειναι συγκρίσιμα καν τα περιστατικά, αλλά ασφαλώς θελω να συλληφθεί και να παει ντουγρου στη φυλακή! Και να τον φτυνει όλος ο κόσμος! (Φορτωσα τωρα. ΘΕΛΩ να βρεθει λέμε!)

soraver
12-06-08, 11:23
nai autos htan biasths paidiwn kai dolofonos paidiwn kai twn dikwn tou paidiwn

auta den pernane eukola apo tous upoloipous fulakismenous

== den timori8hke apo thn koinwnia (dikasthria ktl). an ton afhnan isisxo se 15-20 xronia e3w 8a htan (opws oloi). timori8hke apo tous egklhmaties ths fulakhs. pou mporei na exoun faei 30 an8rwpous kai na tous fainetai ok alla tous paidofilous kai tous dolofonous pou skotwnoun paidia, tous 3ekoiliazoun

Mirna
12-06-08, 12:21
Εγώ πάντως δηλώνω ευθαρσώς ότι θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος και για να πληρώσει, αλλά και γιατί είμαι περίεργη να μάθω ποιος και γιατί τον δολοφόνησε. Κυρίως γιατί... Αν και είμαι πεπεισμένη ότι ο δολοφόνος ήταν κοντινό του πρόσωπο και καθόλου αλλοδαπός...

NaVaCHo
12-06-08, 12:24
Εγω παλι εχω την αισθηση οτι ηταν αλλοδαπος..
Ισως ομως και ο αλλοδαπος να του ηταν γνωστος..

Αληθεια ιχνη παλης βρεθηκαν????

Xouanita
12-06-08, 12:30
Αληθεια ιχνη παλης βρεθηκαν????

Ναι. Ετσι ειπαν.

Freeman
12-06-08, 12:33
Το βράδυ θυμήστε μου να εκφράσω τον συλλογισμό μου....

Mirna
12-06-08, 12:38
Το βράδυ θυμήστε μου να εκφράσω τον συλλογισμό μου....

Αμα σε πετύχουμε σε καμιά γωνιά... :diee :diee :diee :diee

soraver
12-06-08, 12:54
Εγώ πάντως δηλώνω ευθαρσώς ότι θέλω να βρεθεί ο δολοφόνος και για να πληρώσει, αλλά και γιατί είμαι περίεργη να μάθω ποιος και γιατί τον δολοφόνησε. Κυρίως γιατί... Αν και είμαι πεπεισμένη ότι ο δολοφόνος ήταν κοντινό του πρόσωπο και καθόλου αλλοδαπός...

oloi dld auton upopsiazeste?
kai o allos prin auton elege...
ntroph re

http://imageshack.gr/files/c066sio2ul4f86ocr6fn.gif

Xouanita
12-06-08, 12:55
Εχουν ακουστει 2 ονοματα... οχι μονο 1.
Αλλά ας μην πιστευουμε πράγματα που διαδίδονται γενικως.

Mirna
12-06-08, 13:52
Ποια ονόματα καλιέ? Πες μου στα κρυφά! Είμαι περίεργη λέμε!

Xouanita
12-06-08, 14:00
Hδη σου ειπε το ένα στα κρυφα ;)

pastoula
12-06-08, 14:05
Μην εισαι μηδενιστής ρε!
Ξέχασες τον Δουρή που ειχε βιάσει και σκοτώσει το παιδάκι του? Οχι απλά πιάστηκε, όχι απλά βίωσε τον αποτροπιασμό όλων, αλλά και βίωσε την ίδια του την πράξη απο τους συγκρατούμενούς του. Τελικώς τον ειχαν βρει "αυτοκτονημένο" (με πολλά ερωτηματικα) στο κελί του.

Ακραίες εκδηλώσεις θα μου πεις... ναι, δεν φαντάζομαι να γινουν τα ίδια τώρα εφόσον δεν ειναι συγκρίσιμα καν τα περιστατικά, αλλά ασφαλώς θελω να συλληφθεί και να παει ντουγρου στη φυλακή! Και να τον φτυνει όλος ο κόσμος! (Φορτωσα τωρα. ΘΕΛΩ να βρεθει λέμε!)

εσυ ξεχνας τις χιλιες μιριες οσες ιστοριες αντρων που βιαζουν τις κορες τους κανουν παιδια και ότι άλλο τους κατέβει στο κεφάλι και αντε να φανε 5 χρονια (σε 2 ειναι εξω) για αποπλανηση ανηλικου!

και μιλαω παντα για την ελλάδα, ετσι?

Xouanita
12-06-08, 14:58
Εχεις κάποιο συγκεκριμένο παραδειγμα? Γιατί δεν μου φαινεται πραγματικό αυτό. 5 χρονια μονο.

pastoula
26-07-08, 00:38
Ένας 30χρονος Γεωργιανός κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής και ανακρίνεται για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου στο σπίτι του στο Παγκράτι.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της Αστυνομίας, ο οποίος μετέχει στις έρευνες, ταυτοποιήθηκαν πολλά αποτυπώματα στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου, τα οποία ανήκουν στον Γεωργιανό.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο ο Γεωργιανός δεν ήταν σεσημασμένος, αλλά η Αστυνομία έφθασε στα ίχνη του και ταυτοποίησε τα αποτυπώματα από συντονισμένη αστυνομική έρευνα και πληροφορίες στο χώρο στον οποίο εκινείτο ο δημοφιλής ηθοποιός.

Η Αστυνομία αναμένεται να κάνει επίσημες ανακοινώσεις.

πηγη in.gr

pastoula
26-07-08, 13:38
Παρόλο που στην αρχή αρνείτο κάθε ανάμειξη με την υπόθεση, τελικά τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 30χρονος Γεωργιανός, που είχε προσαχθεί ως ύποπτος στην Ασφάλεια Αττικής, ομολόγησε ότι εκείνος δολοφόνησε τον Νίκο Σεργιανόπουλο, στο σπίτι του στο Παγκράτι, στις αρχές Ιουνίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 30χρονος υποστήριξε ότι πήγε για πρώτη φορά στο σπίτι του ηθοποιού στις 4 Ιουνίου (ημέρα της δολοφονίας) για να κάνουν χρήση κοκαΐνης και αλκοόλ.

Σύμφωνα με τον δράστη, το θύμα του ζήτησε -υπό την απειλή μαχαιριού- να προχωρήσουν σε άλλου είδους πράξεις, κάτι που τον εξόργισε. Ο 30χρονος είπε ότι τότε άρπαξε το μαχαίρι που κρατούσε το θύμα και τον δολοφόνησε με 21 μαχαιριές.

Ο 30χρονος υποστήριξε ότι μετά τη δολοφονία αναστάτωσε το σπίτι, προκειμένου να παραπλανήσει τις αρχές και να φανεί ότι ο ηθοποιός έπεσε θύμα ληστών.

Ο δράστης είχε ζητήσει δύο φορές πολιτικό άσυλο στη χώρα μας, αίτημα που απερρίφθη, ενώ το 2006 είχε απελαθεί. Ωστόσο, λίγο αργότερα επέστρεψε και διέμενε παράνομα στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή, η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 30χρονο στη συμβολή των οδών Πατησίων και Ανάφης, αφού προηγουμένως είχαν ταυτοποιηθεί το DNA και τα αποτυπώματά του.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία. Κρατείται στην Αστυνομική Γενική Διεύθυνση Αττικής.

maRtina
28-07-08, 12:00
:zip:

Piggy
30-07-08, 23:23
χμμμμμμμμ τώρα να γράψω τι σκέφτομαι? η μήπως δεν πρέπει? σίγουρα είναι αυτός ο δράστης? η βρήκαν κάποιο θύμα να θάψουν? δεν ξέρω πολλά περνάνε απ το μυαλό μου

soraver
30-07-08, 23:30
perimeneis to dikasthrio
hg monh anatroph pou mporei na deis einai ton dikigoro tou na uposthrizei pws h omolofgia hgtan proion basanisthriwn

Freeman
31-07-08, 09:16
χμμμμμμμμ τώρα να γράψω τι σκέφτομαι? η μήπως δεν πρέπει? σίγουρα είναι αυτός ο δράστης? η βρήκαν κάποιο θύμα να θάψουν? δεν ξέρω πολλά περνάνε απ το μυαλό μου

ena sas leo... exei dei 5 seasons csi mazemenes....

soraver
31-07-08, 09:25
na ftia3w ena special episodeiaki me merika frames parapanw?
giwrgo gia pes kana 8elhma pou 8es na sou kanei na to baloume se 5-6 kare otan 8a korufwnetai h entash

pwpwwww csi e?

Piggy
31-07-08, 13:22
που να φτάσω και στην 8η θα σου πω αμέσως ποιος είναι ο δολοφόνος

θα σε δαγκώσω

soraver
31-07-08, 13:46
e kai?
emboliasmeno eisai ;p

to bariemai to csi re...

Piggy
31-07-08, 13:53
αντιλυσσικό δεν έκανα όμως

τι είπες τώρα??????????????????????? ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

soraver
31-07-08, 15:31
tote na prosexeis mhn kolhseis apo mena

nai re, ena xali einai... eleos

pastoula
01-08-08, 10:30
δεν κολαει η βλακεια! καρατσεκαρισμενο!

τι λες καλε! μια χαρα σειρα ειναι!

Egw
01-08-08, 16:56
Ανεξάρτητα από το αν αυτός που πιάσανε είναι ο δράστης ή όχι, τις μπούφλες του θα τις έφαγε πριν ομολογήσει, οπότε η ομολογία του (αληθινή ή παραμύθι) ΣΙΓΟΥΡΑ ήταν προϊόν βασανιστηρίων.

soraver
01-08-08, 19:03
mporeis na to apodh3eis?

Egw
03-08-08, 05:22
Υπάρχει αμφιβολία ότι η αστυνομία ρίχνει ξύλο? :ohh:

soraver
03-08-08, 11:12
fusika kai uparxei.
an den uphrxe den 8a uphrxe omologia gia omologia

pastoula
03-08-08, 15:36