Επιστροφή στο Forum : ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ''ΛΑ.ΟΣ'' ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΙΤΑΛ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
2-g8cVPG7f8
Ένα ηθικό δίδαγμα που μαθαίνουμε στα γρήγορα είναι:
Εάν είσαι φαντάρος, και ειδικά εάν υπηρετείς στις ειδικές δυνάμεις, τότε, σε περίπτωση που σε σταματήσει η αστυνομία και σε ρωτήσει «πειράζει να σε ξεβρακώσουμε;», η μόνη σωστή και αντρίκεια απάντηση είναι «όχι, γιατ’είμαι λοκατζής!». Κάθε άποψη περί κατάχρησης εξουσίας και καταπάτησης της αξιοπρέπειας καταδικάζεται ως φλώρικη, και συνοδεύεται με μαρμελάδα.
Επιπλέον, όσοι κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας είδαν το Μεγάλο Πεύκο μόνο με κιάλια, πρέπον είναι να κάνουν μόκο σε όσους το είδαν με γυμνούς οφθαλμούς.
Αυτό σημαίνει: Όταν χαρακτηρίζουν τον κ. Καρατζαφέρη και τους συν αυτώ «ακροδεξιούς», δίκαιο είναι να δέχονται μηνύσεις, καθώς θίγουν την ευγένεια, τη δημοκρατικότητα και την αξιοπρέπειά τους. Και πάνω απ’ όλα διότι οι ίδιοι οι βουλεπταί του ΛΑΟΣ ουδέποτε συκοφάντησαν άτομο ή λαό.Εάν όμως ο βουλεπτής του ΛΑΟΣ έχει κάνει και κομάντο, και απευθύνεται σε κάποιον που δεν έκανε κομάντο, τότε έχει κάθε δικαίωμα να χαρακτηρίζει δημοσίως το συνομιλητή του ότι «κλαίγεται σα γυναικούλα», και τα παιδιά του «φλωράκια»
Αν αυτός είναι βλάκας εκείνοι που τον εξέλεξαν βουλευτή τι είναι?
Γιός του Πλέυρη. Ντάξει.
Άσχετο αλλα..
Άν αυτός ο βουλευτής έκανε θητεία κομάντο, τότε εγώ έκανα επι δεκαετίας κλακέτες στο Μουλέν Ρούζ στο Παρίσι.
sou petaga ntomates, 8umasai?
poios pshnetai na pame sto suntagma kai na kanoume to idio stis limouzines tous?
βλεπω μια παστουλα να σηκωνει το χερι της ..
ναι ναι ο Καραγκιοζης ο Πλευρης , ρε τι κομπλεξικος ηταν αυτος? ακου εκει "ΕΣΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ?" ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Τα μούτρα του είναι για πολύ ξύλο. Το σηκώνουν. Αυτά τα χείλια του μπορούν να φιλοξενήσουν πολλά κιλά μώλωπες. Μερικές φάτσες είναι φτιαγμένες για ξύλο. Ε ΜαΡτίνα;
ναι ναι , θελω πολυ να του τσαλακωσω τη χωριστρα και τα τζαμια
εν τω μεταξυ κατι μου θυμιζει αυτος , αλλα δεν το εχω βρει ακομα ....
Κανένα πιτσιρίκι που το έδερνες όταν πήγαινες δημοτικό στο προαύλιο του σχολείου; Κάτι τέτοιους τους κάνουν οι πατεράδες τους βουλευτές και μας κυβερνούνε.
οχι οχι δεν μου θυμιζει κατι τετοιο..:S
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
Gia polles fapes o typooooooos!
Re eleos.Oute emeis den ta leme stous filous mas auta otan theoume na tous kanoume plaka :P :P :P
Αυτό που θέλει το πέτυχε. Να μάθει ο κόσμος την φάτσα του και το όνομά του.
Στοίχημα τον ανδρισμό μου οτι στις επόμενες εκλογές θα πάρει πολύ περισσότερους ψήφους. τέλος.
Αν αυτός είναι βλάκας εκείνοι που τον εξέλεξαν βουλευτή τι είναι?
Αυτό που θέλει το πέτυχε. Να μάθει ο κόσμος την φάτσα του και το όνομά του.
Στοίχημα τον ανδρισμό μου οτι στις επόμενες εκλογές θα πάρει πολύ περισσότερους ψήφους. τέλος.
Ακριβως! Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ που σκέφτονται έτσι και ακούγοντάς τον σκέφτονται πως αξίζει την ψήφο τους. Δεν εξελέγη απο μόνος του. Το μόνο "αισιόδοξο" ειναι πως δεν ειναι πλειοψηφία οι ψηφοφόροι τους και ούτε πρόκειται να γίνουν αφού τα νεα παιδία απλά θεωρούν γελοίους κάτι τέτοιους.
nomizete pws o pleurhs exei anagkh?
o pateras tou einai o 8ewrhtikos twn ellhnwn neofasistwn. den xreiazetai oute diafimish oute dhmosiothta gia na 3anaeklegei.
Μπορεί. Αλλωστε στο επικρατείας έτσι κι αλλιώς τον είχαν νομίζω. Απλώς οι απόψεις του μαζεύουν ψηφους για το κόμμα. Και μέσω τηλεοράσεως φτάνει σε όλη την Ελλάδα (ακόμα κι εκεί που δεν ξέρουν αυτόν και τον πατέρα του)
osoi den 3eroun ton pleurh den einai en dunamh pshfoforoi tou laos
Τι λες? Εν δυνάμη ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ ειναι ο κάθε απογοητευμένος και αγανακτησμένος απο το δικομματισμό που θα ακούσει δυο "καλοστημένα" και "ομορφοσερβιρισμένα" λόγια απο τον κύριο αυτό. Δυστυχως.
Και δεν μιλάω για σενα και για μένα... μιλάω για μεγαλύτερες ηλικίες με τα μυαλά στο "πατρις-θρησκεια-οικογενεια".
akribws, osoi exoun ta pisteuw ths xountas ton 3eroun ton pleurh kai 8a ton pshfisoun
Τι λες? Εν δυνάμη ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ ειναι ο κάθε απογοητευμένος και αγανακτησμένος απο το δικομματισμό που θα ακούσει δυο "καλοστημένα" και "ομορφοσερβιρισμένα" λόγια απο τον κύριο αυτό. Δυστυχως.
Και δεν μιλάω για σενα και για μένα... μιλάω για μεγαλύτερες ηλικίες με τα μυαλά στο "πατρις-θρησκεια-οικογενεια".
Ακριβώς!
βλεπω μια παστουλα να σηκωνει το χερι της ..
:hello: :ciao: :rock:
nomizete pws o pleurhs exei anagkh?
o pateras tou einai o 8ewrhtikos twn ellhnwn neofasistwn. den xreiazetai oute diafimish oute dhmosiothta gia na 3anaeklegei.
παλι θα ερθω να συμφωνησω!
Την τηλεόραση ουδείς μίσησε...
SeRxaNiTsa
12-06-08, 14:21
Gia polles fapes o typooooooos!
Re eleos.Oute emeis den ta leme stous filous mas auta otan theoume na tous kanoume plaka :P :P :P
Δεεεεεεν νομίζωωωω ΄;p
re aytos miloyse kai eftyne , se pio peyko mas leei oti ypiretises? mporei na pernouse kai na mazeye tipota koukounaria
Πιό πολύ σε συκιά με κάνει να υπηρέτησε παρά σε πεύκο.
Ρε αυτός με την φάτσα που κουβαλάει ο ταλαίπωρος, δέν θα τον αφήνανε καψόνι για καψόνι ρε! Εκτός βέβαια άμα ο μπαμπας τος έχει βάλει στο πεύκο κλειδωμένο μεσα σε κανα γραφείο μισή θητεία και αναρωτική φακέ την υπόλοιπη μισή.
i se sikia i se kamia klimataria san thn maimou skarfalomeni
πειτε το ντε, και νόμιζα οτι μονο εγω βλέπω οτι π0υστοφαίρνει ο Πλεύρης!
βασικά δεν είναι σαν να του τα λένε απο το ακουστικό και να προσπαθει να τα ακούσει για να μιλήσει λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ σαν ρομπότ μιλάει
mporei na htan o pateras tou sto akoustiko ;p
einai to ufos ths ksilinhs glwssas p xrhsimopoioun oloi oi "epanastates" ths okas...
ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ , ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΕΓΩ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
@@ μάντολες καταδρομέας είναι. Άμα είναι έτσι οι καταδρομείς γραφιάκηδες και σκατόφατσες, τότε πάει, τα χάσαμε τα Ιμια και την Αθήνα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ante pes ta! den exw paei strato, alla den tous fantazomoyn etsi tous katadromeis!
@@ μάντολες καταδρομέας είναι. Άμα είναι έτσι οι καταδρομείς γραφιάκηδες και σκατόφατσες, τότε πάει, τα χάσαμε τα Ήμια και την Αθήνα.
w nai, pali proteuousa to nauplio 8a xoume kai panw ap taulaki 8a arxizei h boulgaria
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.