PDA

Επιστροφή στο Forum : ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ

NaVaCHo
13-06-08, 11:40
Ξερουμε οτι ο εφυεστατος βασιλιας Σολομωντας

ονομαστηκε και δικαιος για τις λυσεις που εδινε σε διαφορα

προβληματα...

1 ον ) Καποτε 2 γυναικες γεννησαν την ιδια ακριβωσ στιγμη.
Της μιας ομως πεθανε.
Το βραδυ που κοιμηθηκε η τυχερη μανα,, σηκωθηκε
και της εκλεψε το μωρο.

Το πρωι μετα απο τρικουβερτο καυγα για το ποιανου
ειναι το παιδι αποφασισαν να πανε
στον βασιλια.

Τι λυση εδωσε ο Σολομων???

Xouanita
13-06-08, 11:55
Ειπε να κόψουν το παιδί στη μέση για να πάρει η καθε μια το μισο. Τοτε η πραγματική μανα, που το πονούσε, ειπε "οχι!!!" και υποχωρησε για να το πάρει η άλλη προκειμένου να μην πάθει κακό το παιδι. Ετσι ο βασιλιάς ανακάλυψε την πραγματική μητέρα και της έδωσε το παιδι της. :)

soraver
na dwsei h kleftra to paidi pisw kai thn ekleise sthn fulakh gia apagwgh anhlikou?

NaVaCHo
μας εσκισες ... ατσι απλα

NaVaCHo
13-06-08, 11:56
χαχαχαααααααααααααα α ρε σορρρ

δεν παιζεσαι

soraver
to xei 3anakousei
etsi apla

Xouanita
na dwsei h kleftra to paidi pisw kai thn ekleise sthn fulakh gia apagwgh anhlikou?

χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαα σωστό κι αυτό!!!!!

NaVaCHo
13-06-08, 11:57
Ειπε να κόψουν το παιδί στη μέση για να πάρει η καθε μια το μισο. Τοτε η πραγματική μανα, που το πονούσε, ειπε "οχι!!!" και υποχωρησε για να το πάρει η άλλη προκειμένου να μην πάθει κακό το παιδι. Ετσι ο βασιλιάς ανακάλυψε την πραγματική μητέρα και της έδωσε το παιδι της. :)

μας εσκισεςςςςς

NaVaCHo
13-06-08, 11:58
καλα τωρα θα βαλς τον επομενο γριφο
σχετικα με τον βασιλια....
χουανιτα καλμαρε λιγο ε

Xouanita
13-06-08, 11:59
χαχαχαχα ναι, παω να βρω το φαι που τρως στον άλλο γριφο :lol:

maRtina
13-06-08, 12:39
γιατι λειπω ρε γμτ καθε φορα που ξερω κατι ...μονο σε οσα δεν ξερω ειμαι παρουσα
:listen: Χουαν αυτο στο δημοτικο δεν μας το ελεγαν?

SeRxaNiTsa
13-06-08, 14:08
Ναι ναιιιιιιιι ;p

tonperneis
26-06-11, 19:43
γιατι λειπω ρε γμτ καθε φορα που ξερω κατι ...μονο σε οσα δεν ξερω ειμαι παρουσα
:listen: Χουαν αυτο στο δημοτικο δεν μας το ελεγαν?

καλα ρε καραγκιοζη, παλιοβλακα, τι νομιζεις οτι κανεις με το ¨παρτα¨ που εχεις βαλει στο spoiler, μαλακισμενο γαμω τον πατο σου.! καλα ρε, ολοι οι αλλοι το ανεχεστε? αντε το εχετε παρακανει μερικοι.!

και αν εισαι και κοπελα, ακομα χειροτερα. γιατι εισαι και τριχωτη.! :)

mgkillme
26-06-11, 22:35
καλα ρε καραγκιοζη, παλιοβλακα, τι νομιζεις οτι κανεις με το ¨παρτα¨ που εχεις βαλει στο spoiler, μαλακισμενο γαμω τον πατο σου.! καλα ρε, ολοι οι αλλοι το ανεχεστε? αντε το εχετε παρακανει μερικοι.!

:knie: :knie: :knie: :knie: :knie: :knie: :knie: :knie: :knie: :knie: :knie:

http://i54.tinypic.com/23s6kio.gif

pastoula
26-06-11, 23:10
τετοια τρολλια ειχα να δω καιροοοοοοοοοοοοοο!

:lol::lol::lol::lol:

:kiallo::kiallo::kiallo::kiallo:

\m/\m/\m/\m/

:gyros::gyros::gyros::gyros::gyros:

soraver
27-06-11, 00:24

h alh8eia einai pws egw to ebala sto spoiler gia na th doulepsw ligo. opote ontws to exw parakanei pou paw kai peirazw upografes allonwn. karagkiozhs den eimai, exw mia mikrh galikh mutoula kai fusiologiko xeraki.
kai an kai trixwtos kopela den eimai opote kapou kati xaneis...

exei plaka omws h upo8esh, kuriws giati pare3igi8hkes me th moutza. auto einai mania katadio3hs nomizw... blepeis moutzes kai pisteueis pws einai gia sena. dhladh an arxisei kapoios kai fwnazei MALAKA sth mesh ths panepisthmiou 8a eisai o prwtos pou 8a gyriseis e?
http://www.youtube.com/watch?v=ABQqtovlqWU

nomizw pws sthn periptosh sou 8a einai ependush mia episkepsh sth fulhs. 8a sou ka8arisei to mialo apo th malakia pou se dernei kai 8a kinhseis kai ligo thn topikh oikonomia (e nai re su, me ena phdhma den feugei tosh mourga ap ta granazia)

to "pAIrnw" einai me ai kai to pernW einai me e. opws ta paidia kai to pedio. a kai h katalh3h sto prwto eniko einai w kai oxi eis. akuros kai sthn or8ografia kai sth gramatikh :)

den perimena kai perissotera apo kapoion pou edwse lefta gia na parei ipad kai psaxnei sto google gia grifous kai ainigmata

pantws eilikrina den 8eloume na se xasoume :D alla an apo dw kai pera anaferomaste sto proswpo sou me to onoma "o malakas" mhn pare3igi8eis polu se parakalw :) kata ba8os se agapame :*

:pinw:

tonperneis
28-06-11, 19:37
h alh8eia einai pws egw to ebala sto spoiler gia na th doulepsw ligo. opote ontws to exw parakanei pou paw kai peirazw upografes allonwn. karagkiozhs den eimai, exw mia mikrh galikh mutoula kai fusiologiko xeraki.
kai an kai trixwtos kopela den eimai opote kapou kati xaneis...

exei plaka omws h upo8esh, kuriws giati pare3igi8hkes me th moutza. auto einai mania katadio3hs nomizw... blepeis moutzes kai pisteueis pws einai gia sena. dhladh an arxisei kapoios kai fwnazei MALAKA sth mesh ths panepisthmiou 8a eisai o prwtos pou 8a gyriseis e?
http://www.youtube.com/watch?v=ABQqtovlqWU

nomizw pws sthn periptosh sou 8a einai ependush mia episkepsh sth fulhs. 8a sou ka8arisei to mialo apo th malakia pou se dernei kai 8a kinhseis kai ligo thn topikh oikonomia (e nai re su, me ena phdhma den feugei tosh mourga ap ta granazia)

to "pAIrnw" einai me ai kai to pernW einai me e. opws ta paidia kai to pedio. a kai h katalh3h sto prwto eniko einai w kai oxi eis. akuros kai sthn or8ografia kai sth gramatikh :)

den perimena kai perissotera apo kapoion pou edwse lefta gia na parei ipad kai psaxnei sto google gia grifous kai ainigmata

pantws eilikrina den 8eloume na se xasoume :D alla an apo dw kai pera anaferomaste sto proswpo sou me to onoma "o malakas" mhn pare3igi8eis polu se parakalw :) kata ba8os se agapame :*

:pinw:

re maga, katarxin ayto pou ipa den pigene se sena. tora esy giati leitoyrgeis san dikigoros tis martina, den ksero. apo tin alli ean den se pairazei esena na anoigeis ena spoiler kai na vlepeis mia moutza, tote na balo kai ego se ena spoiler arxidia trixota, kai na sou ta deixno. !
pantos afou katafera na se kano na grafeis tosi ora, oso aliotiko kai an einai to yfos ton grafomenon sou, malon tin akouses kala.! :)
pantos alithia gelasaaa na min po psemata.!

pastoula
28-06-11, 21:55
ε, και δεν το βαζεις? ο πρωτος θα είσαι? και πράσινη γρια αμα γουστάρεις!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλα πολυ γελιο εχουμε ρίξει με την πάρτη σου ρε φίλε!:clap:

mgkillme
28-06-11, 23:41
ε, και δεν το βαζεις? ο πρωτος θα είσαι? και πράσινη γρια αμα γουστάρεις!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλα πολυ γελιο εχουμε ρίξει με την πάρτη σου ρε φίλε!:clap:

\m/ \m/ \m/ \m/ \m/

Xouanita
29-06-11, 12:37
:haha::haha::haha: :haha::haha::haha: :haha:

εμενα γιατι δε με ειδοποίησε κανεις?????? Μα να τα βλέπω απο σπόντα αυτά!? Εισαστε αδικαιολόγητοι!!!!

maRtina
29-06-11, 12:55
Poio einai to gataki pou milaei ?
ton xeroume?

Σταυρο σου χω πει μαναρι μου ποσο σαγαπω?

...και ναι με συγχησε ο τυπος ...ετοιμαστειτε για χαρντ κορντ επισοδεια ..
βαλτε κοκκινα και απαγορευτικα , απομακρυνετε τα γυναικοπαιδα απο τα πισια ,βαλτε πουδρες να μην κοκκινιζουν τα μαγουλα, αγοραστε πιπερια να μου ριχνετε στο στομα γιατι θα γινει χαμος .. αη λιβ αλοουν αη πρακτισ ακοουν αη κλιν γκλασιζ ....

pastoula
29-06-11, 12:55
να μπαινεις πιο συχνα να τα βλέπεις! Δεν σου φταίει κανένας! Γι αυτο δεν έχουμε ειδοποιήσει και τη Ματινα!

:lol::lol::lol::lol::lol:

pastoula
29-06-11, 12:56
Ακυρο! Μαλλον την ειδοποίησαν:P:SeRxaNouLa:

Xouanita
29-06-11, 12:56
ton xeroume?

Τσου. Εγω δηλαδή σιγουρα δεν τον ξέρω...

pastoula
29-06-11, 12:57
ουτε εγω!

Xouanita
29-06-11, 12:58
Μα για τη μούτζα????!!!!! Που μάλιστα την εχει βαλει άλλος!!!! :lol: :lol: :lol: ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΟΥ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

pastoula
29-06-11, 12:59
:SeRxaNouLa::SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa::SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa::SeRxaNouLa:

Xouanita
29-06-11, 13:00
:SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa: :SeRxaNouLa:

Xouanita
29-06-11, 13:00
Μη με κανετε ban :P ναι?

pastoula
29-06-11, 13:03
χααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα! :SeRxaNouLa: ρε :SeRxaNouLa:

mgkillme
29-06-11, 13:06
βαλτε κοκκινα και απαγορευτικα , απομακρυνετε τα γυναικοπαιδα απο τα πισια ,βαλτε πουδρες να μην κοκκινιζουν τα μαγουλα, αγοραστε πιπερια να μου ριχνετε στο στομα γιατι θα γινει χαμος .. αη λιβ αλοουν αη πρακτισ ακοουν αη κλιν γκλασιζ ....

Σκληρό καλώδιο??
Στραγγαλισμός και τα ρέστα?
HELL YEAHHHHHHH \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/

Xouanita
29-06-11, 13:07
ton xeroume?

Σταυρο σου χω πει μαναρι μου ποσο σαγαπω?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:kiallo: :kiallo: :kiallo: :kiallo: :kiallo: :kiallo: :kiallo:

maRtina
29-06-11, 13:08
ρε ! αμα το κομπλεξ ηταν συνηθειο αυτος ρε θα χε τικ ρε ...
ρε οταν εγω εβαζα μουτζες στην υπογραφη μου για να τις βλεπουν κατι παπαρες σαν και αυτον αυτος παρακολουθουσε στην τηλεόραση τα ζουζούνια ρε ..παλιο παπαρα !που μου διαβασες και ολα μου τα ποστ για να ξερεις πως ειμαι και τριχωτη ! μαλακα Α μαλάκα !

maRtina
29-06-11, 13:15
Σκληρό καλώδιο??
Στραγγαλισμός και τα ρέστα?
HELL YEAHHHHHHH \m/ \m/ \m/ \m/ \m/ \m/

τσακαλι εισαι !

pastoula
29-06-11, 13:52
δώσε ματίνααααααμ

ΠΛΑΤΩΝ
29-06-11, 14:20
http://forums.thepoliticalasylum.com/images/smilies/strangle.gif

soraver
29-06-11, 14:47
trixwth? euaggelata?

maRtina
29-06-11, 14:49
βαλτου ρε boy τη γρια να γουστραει !

pastoula
29-06-11, 15:09
:trabamalli::trabamalli::trabamalli:

οχι μη! Δεν θα το αντεξω παλι

:trabamalli::trabamalli::trabamalli:

maRtina
29-06-11, 15:17
του χρειαζεται !!!
βαλ'το στην υπογραφη μου ! αφου ετσι και αλλιως θα την ξανατσεκάρει !

και σλογκαν απο κατω ...eat this ! xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa 2158-0

pastoula
29-06-11, 15:30
:clap::clap::clap::clap:

Freeman
30-06-11, 07:33
Όχι την γριά... Οτιδήπωτε άλλο αλλα ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! :S (horror)

maRtina
30-06-11, 10:32
horror leei aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxa
agapi mou esuuuuuuu sxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

pastoula
30-06-11, 10:56
είδες παλικάριμ άτριχο; πως κανείς έτσι για μια μούντζα όταν υπάρχει η πράσινη γρια εδώ μέσα;

maRtina
30-06-11, 12:35
μα το πηρε και προσωπικα ρε συ .....Ελεοοος!
λες και τον ξερω !!! :hit::hit:

pastoula
30-06-11, 13:29
αφου κι εσυ δεν τον ρωτησες αν ειναι ατριχος-αυτο πες μου μονο-τελος:pinw:

Καλα να παθεις:fu:

maRtina
30-06-11, 15:23
...εν βρασμο ψυχης ...δεν μου ρθε !