PDA

Επιστροφή στο Forum : Μακαρονοσυνταγες!


pastoula
01-07-08, 16:14
Εδω, θα βαζουμε ευκολες και γρηγορες μακαρονοσυνταγες!

Την ιδέα μας την έδωσε η Μιρνουλα μας, που τις λιγουρευεται πολυ τωρα τελευταια!

Λοιπον, Ξεκινάω:

βραζεις βιδες!

Δεν τις καις!

Τσιγαριζεις μπεικον κε μανιταρια!

Τα αφηνεις λιγο να κρυωσουν!

Τα ανακατευεις με τα μανιταρια και το μπεικον!

Ριχνεις πιπερι μπολικο και τα ανακατευεις με τις βιδες!

Ετοιμα!

καλη ορεξη!

NaVaCHo
01-07-08, 16:16
βραζεις τα μακαρονια για 15-20 λεπτα

τα βαζεις σστο πιατο ,,,,

περνεις την κετσαπ απ το ψυγειο..

καλη ορεξη

pastoula
01-07-08, 16:21
Άλλη:

Βράζεις ότι ζυμαρικο σου αρέσει! (εγω επιμενω στις βιδες)

Δεν τα καις!

Παιρνεις ετοιμη σαλατα κηπουρου, βουδαπέστης, ότι σου αρέσει και τα ανακατεύεις!

Ετοιμα!

καλη ορεξη!

pastoula
01-07-08, 16:22
βραζεις τα μακαρονια για 15-20 λεπτα

τα βαζεις σστο πιατο ,,,,

περνεις την κετσαπ απ το ψυγειο..

καλη ορεξη

ας ειναι καλα η γυναικα του, αλλιως...

καταλαβατε τι θα ετρωγε!

:P :P :P :P :P :P :P

NaVaCHo
01-07-08, 16:33
χαχαχα....ας ειναι καλα

Κοκκινονίκος
01-07-08, 21:07
βάζεις ένα αυγό από στρουθοκάμηλο και με λίγο χωμάκι είσαι κομπλέ για όλο το απόγευμα ;)

5' ΜΟΝΟ

pastoula
01-07-08, 21:12
ρε, 1 αυγο στρουθοκαμιλου ειναι σαν 12 κοτας! δεν κανει να φας τοσο!

Xouanita
01-07-08, 21:13
Βραζουμε τις βιδες (συμφωνω με την επιλογη)
τις αφηνουμε να κρυώσουν
βραζουμε αναμικτα λαχανικά (καροτο-καλαμπόκι)
1 κρεμμύδι
1 τονο
5-6 κουταλιές μεγάλες μαγιονέζα
αλατάκι-πιπεράκι
Ετοιμα.

Πολύ δροσερη σαλατα ;)

Υ.Γ. Οταν τα ανακατέψουμε όλα το βαζουμε σε ενα μεγάλο μπολ στο ψυγειο. Κρυο ειναι απιθανο!

Κοκκινονίκος
01-07-08, 23:56
είναι φοβερό αυγό.... νοστιμότατο... και σαν 2 αυγά κότας... δεν ξέρω τι κότες έχετε εκεί πάνω :p

Makjunior
02-07-08, 00:04
βραζεις τα μακαρονια για 15-20 λεπτα

τα βαζεις σστο πιατο ,,,,

περνεις την κετσαπ απ το ψυγειο..

καλη ορεξη

an den iksera ti douleia kaneis tha orkizomoun pws eisai foithths :lol:

SeRxaNiTsa
02-07-08, 00:48
Αχχχχ εγώ πάλι άμα ήμουνα φουρνάρισσα όοοοοοολο ψωμί θα έτρωγα...
Μία ελιόψωμο μία πιπερόψωμο μία τυρόψωμο μία σταφιδόψωμοοοοοοο

Λατρεία
02-07-08, 01:21
Να πώ κι εγώ;; το χει φάει ο νικολής αλλα δε θα το θυμάται :P

Bράζεις βίδες(κλασικά:P)

Αφού τις βράσεις τις ρίχνεις σε ταψί,κόβεις κομματάκια μπέικον, κομματάκια πράσινης πιπεριάς, και ένα κουτί περίπου κρέμα γάλακτος. Ανακατεύεις, πασπαλίζεις με τυριά και το βάζεις στο φούρνο για κανα τέταρτο.
Απίστευτα γευστικό και μυρωδάτο (σκεφτείτε την πιπεριά;) πιάτο :D

Κοκκινονίκος
02-07-08, 01:33
πωωωωωωωωωωωωω....τι είπες τώρα... σε περιμένω αύριο σπίτι μου για να μου κάνεις το τραπέζι ε...και μετά εγώ το κρεβάτι :P

SeRxaNiTsa
02-07-08, 09:50
Δίκαιη μοιρασιά!!! ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ :lol:

SeRxaNiTsa
02-07-08, 09:51
Εγώ Ροζαννούλα κάνω το ίδιο αλλά με ταλιατέλες και αντί για μπέικον βάζω καπνιστή γαλοπούλα!!!

Xouanita
02-07-08, 09:52
Το λες και "ανταλλαγη επίπλων" :lol:

καλημέρες! :)

SeRxaNiTsa
02-07-08, 09:58
Αχαχαχαχαχαχα!!! :lol:

Mirna
02-07-08, 10:04
Να πώ κι εγώ;; το χει φάει ο νικολής αλλα δε θα το θυμάται :P

Bράζεις βίδες(κλασικά:P) μπλα μπλα μπλα μπλα

Εγώ ζήτησα κρύες σαλάτες με ζυμαρικά :P
Αν ήταν να κάνω σουφλέ ξέρω κι από μόνη μου :P

Mirna
02-07-08, 10:07
Αχχχχ εγώ πάλι άμα ήμουνα φουρνάρισσα όοοοοοολο ψωμί θα έτρωγα...
Μία ελιόψωμο μία πιπερόψωμο μία τυρόψωμο μία σταφιδόψωμοοοοοοο

Εγώ πάντως όταν έκανα την λαμπρή καριέρα μου σε φούρνο, μπούχτιζα και μόνο που τα έβλεπα. Μη νομίζεις, όταν είσαι "μέσα" σε κάτι δεν σου κάνει αίσθηση.

SeRxaNiTsa
02-07-08, 10:12
Λες δηλαδή να πάω να δουλέψω σε ζαχαροπλαστείο μπας και κόψω τα γλύκα και μου φύγουν οι υπογλυκαιμίεεεεεες; ;p

soraver
02-07-08, 10:13
Εγώ πάντως όταν έκανα την λαμπρή καριέρα μου σε φούρνο, μπούχτιζα και μόνο που τα έβλεπα. Μη νομίζεις, όταν είσαι "μέσα" σε κάτι δεν σου κάνει αίσθηση.

gi auto oi gunaikologoi den gamane?



suntagh me makaronia e?
ta pragmata einai apla.
brazeis makaronia No6, anoigeis mia konserba sardeles thn petas apo panw kai bazeis mamalakh

Mirna
02-07-08, 10:18
Επίσης, θα λεγα να βάζουμε συνταγές, που ακόμα κι αν τις έχουμε βρει από αλλού/ιντερνέτ, να της έχουμε κάνει ώστε να είμαστε σίγουροι ότι είναι και νόστιμο... :clap:

Και ξεκινάω με μία σούπερ πατατοσαλάτα την οποία λέω να κάνω αυτές τις μέρες μιαμ μιαμ.

ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

Υλικά
8 λωρίδες μπέικον κομμένο σε κομματάκια
5 κούπες βρασμένες πατάτες σε κομματάκια
1/2 κούπας σέλερι ( ή σέλινο) ψιλοκομμένο
1/4 κούπας κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα τριμμένη
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1/4 κούπας αγγουράκι πίκλες ψιλοκομμένο
2 κουταλιές κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κουταλιές πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπέρι

Για το ντρέσινγκ
4 κουταλιές λάδι
2 κουταλιές ξύδι
2 κουταλιές μαγιονέζα
4 κουταλιές χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι μουστάρδα
200 γρ. Φιλαδέλφεια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σωτάρουμε το μπέικον ώσπου να ροδίσει. Το βάζουμε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίζουν τα λάδια και τα λίπη. Σ' ένα μπολ, ανακατεύουμε τις πατάτες με το μπέικον και τα υπόλοιπα 8 υλικά. Βάζουμε στο μίξερ τα υλικά για το ντρέσινγκ και χτυπάμε να ενωθούν τα υλικά και να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα. Βάζουμε την κρέμα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού. Βάζουμε την σαλάτα είτε σε μπολ, είτε σε φόρμα αν θέλουμε (αυτή του κέικ) Αν βάλουμε σε φόρμα, στον πάτο βάζουμε πλαστική μεμβράνη πριν βάλουμε μέσα την σαλάτα, για να ξεφορμάρουμε εύκολα μετά.
Πρέπει οπωσδήποτε να σταθεί ένα βράδυ στο ψυγείο.

Εγώ επειδή δεν μου αρέσουν οι πιπεριές δεν βάζω καθόλου
Ολες οι κουταλιές, είναι κουτάλι σούπας
Προσοχή στην ποσότητα του σέλινου και μαϊντανού εκτός κι αν σας αρέσει να είναι έντονη η γεύση τους

SeRxaNiTsa
02-07-08, 10:18
:lol: LoooooooooooL :lol:

Επίσης ωραία σάλτσα για μακαρόνια!!!
Βάζεις το λάδι να κάψει μαζί με πιπέρι αλάτι.
Κόβεις πράσσο ή φρέσκο κρεμμυδάκι και το τσιγαρίζεις.
Στην συνέχεια ρίχνεις την ντομάτα να αρχίσει να μαραίνεται.
Ακολουθούν οι γαρίδες και το αφήνεις για κανένα 10λεπτο.
Σβήνεις την σάλτσα με ούζο ή τσίπουρο με γλυκάνισο και μόλις την βγάλεις από την φωτιά ρίχνεις μέσα κυβάκια φέτας!!!

Freeman
02-07-08, 11:32
Σάλτσα πικάντικη με μανιτάρια για μακαρονάδα.

Πολύ μαρέσει η συγκεκριμένη σάλτσα που φτιάχνω.
Τσιγαρίζω 1 κρεμμύδι και κομμένη πράσινη και κόκκινη πιπεριά φέτες σε ελαιόλαδο μέχρι να κάνουν πως ψιλοροδίζουν και να μαραθούν. Κατόπιν προσθέτω φρέσκια ντομάτα κομμένη κομματάκια (ή κονσέρβα ντομάτα). Μόλις πάρει να βράζει προσθέτω αλάτι, πιπέρι, λίγο μπουκουβο, μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα(μικρή), βασιλικό, μία σκελίδα σκόρδο(προεραιτικό το σκόρδο) μερικές σταγόνες τσίλι και μία κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ για να πάρει χρώμα. Χαμηλώνω την φωτιό και αφήνω να βράσει σιγανά και σκεπασμένη για περίπου 5 λεπτά. Ένα λεπτό πρίν το βγάλω απο την φωτιά προσθέτω μαιντανό.
Έτοιμη η σάλτσα.
Για μακαρόνια προτείνω Νο6 αλτέντε (ελαφρά βρασμένα) και μετά το ξέβγαλμα-σούρωμα αντί για βούτυρο τα σωτάρω με ελαιόλαδο.

Όταν κάνω θα ανεβάσω φωτο στο άλλο τοπικ :D

pastoula
02-07-08, 11:34
δροσερο δροσερο!

ωραια παντως!

Freeman
02-07-08, 11:37
Τώρα έχω βάλει στον νού μου μία σάλτσα μέντας... Δέν ξέρω πώς ακούγεται αυτό αλλα αφού την κάνω και δοκιμάσω θα σας πώ εντυπώσεις και συνταγή! :S

NaVaCHo
02-07-08, 11:52
re gynaikaaaaaaaaaa...

πως την κανεις αυτην την ρημαδα την σαλτσα??????

για ελα γραψτην εδω να διαβασουν ,ελα καλε

μην ντρεπεσαιιι,, ελα δεν σε βλεπουννννννν



μπα δεν ερχεται

Freeman
02-07-08, 12:02
re gynaikaaaaaaaaaa...

πως την κανεις αυτην την ρημαδα την σαλτσα??????

για ελα γραψτην εδω να διαβασουν ,ελα καλε

μην ντρεπεσαιιι,, ελα δεν σε βλεπουννννννν

μπα δεν ερχεται

:lol::lol:

Ela kale!! Den se blepoume leme!!!! :D

maRtina
13-10-08, 16:32
μακαρονι Ν6 , το βραζω καλα , πολυ καλα , σχεδον λασπη , αν θελετε βράστε τα λιγότερο , το στραγγιζεις και το σωτάρεις με μπόλικο βουτυρο , οπως ειναι καυτο το μακαρόνι ριχνεις μιση ή και παραπάνω κονσερβα ντοματακι ψιλοκομενο αυτο ομως που ειναι μαζι με ελια , τριβεις και μπολικο σκόρδο και ρίχνεις μέσα και πολλλα μικρα κομματακια τόνου .
Ειναι πολυ σουπερ η συνταγη , βεβαια με το σκορδο θα εχετε ενα θέμα ...ή δεν θα εχετε κανενα ...;)
Καλη επιτυχια
* Η πατατοσαλατα της Μιρνας με εντυπωσιασε , θα την κανω και εγω

soraver
13-10-08, 16:53
pio apla ta p[ragmata
shkwneis to thlefwno pairneis 2104118942
zhtas:
kauteres fterouges
traganes fterouges
tsips garidas
salata me kotopoulo
mosxaraki setsoun
kautero kotopoulo
noodles me skordo (2 merides)
ta 4 eidh orektikwn (spring rolls/wuoton/kai ta alla 2)
kai na ferei kai tsopstiks

meta arazeis k perimeneis na r8ei o filarakos deliverakos me ta kaloudia tou
btw einai kalo paidi, na tou dwsete k kati parapanw :)

md1032
13-10-08, 17:05
και πόσο πάει το μαλλί? :P

soraver
14-10-08, 10:28
27 eixa plhrwsei delivery :)

Λατρεία
14-10-08, 10:34
Mε πεθάνατε πρωινιάτικα :S

soraver
14-10-08, 10:40
aiwneeieeeieiia h mnhhhhmhhhhhhhhhh
kokaloooo na
mh meieieieineieieieiei

maRtina
14-10-08, 10:54
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

md1032
14-10-08, 10:58
ΡΕ ΠΕΙΝΑΣΑ.
ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ.
:md_parta:

maRtina
14-10-08, 11:19
Σταυρο ερωτηση , με τα ξυλα αυτα που τρωνε τα κινεζικα πως τα καταφερνεις?
εννοω οταν πεινας , πως μπορεις και κανεις υπομονη να τρως σπυρι σπυρι το ρυζι ?ή ο,τι αλλο τελος παντων παραγγέλνει κανεις

Ποτε δεν εχω φαει κινεζικο , βασικα ειμαι υπερ της μεσογειακης κουζινας , λαδι ριγανι ελια κτλ:pinw:

soraver
14-10-08, 11:42
katarxas den exoun maxeria giati to fageitoe inai hdh komeno se mikres mpoukitses
ruzi pairneis ftiaristo
kanonika oi kinezoi exoun ena ruzi pou kolaei to ena spuri me to allo
k einai sa skata
opote kaneis etsi kai to pairneis
alla genika ienai polu apla ta 3ulakia.
k exoun k xabale ;p

maRtina
14-10-08, 11:46
εχουν και μυστηριες γευσεις ε? για τις οποιες ομως ολοι λενε πως δενουν αψογα !

θελω να δοκιμασω , απλα οταν βγαινω για φαγητο θελω να τρωω γνωστα πιατα και γευσεις που ξερω και μαρεσουν ...αν με κερνουσε κανεις καμια φορα κινεζικο .. /βασιλω Mode on :lol::lol::lol::lol:

soraver
14-10-08, 12:00
ela dw na fame me 13 euro oso antexoume
(sto telos ftanei kata 20 bazontas ta nera kamia mpura kai to thganito pagwto)

maRtina
14-10-08, 12:03
20 και οι 2?:yeeees:

md1032
14-10-08, 12:10
θέλω να φάω γιαπωνέζικο.

soraver
14-10-08, 12:20
20 και οι 2?:yeeees:

h prosfora leei pws mporeis na fas oso 8es me 13e to atomo
to nero xrewnetai enamish euro to enamish litro (den ta bazei ola ta mpoukalia sto logariasmo ;p)
kai to thganito pagwto 5e h mpala, mono pou milame gia terasteia mpala

maRtina
14-10-08, 12:26
Ποτε μια μπαλα παγωτο θεωρείτε τεραστια? γιατι εγω ποτε δεν το χορταινω?

13/ατομο? ρε ελα δω να σε παω στο κινηση Παλλας να φαμε οσο μπορουμε με 5 ευρω πρωινο και με 7 ευρω μεσημεριανο ! Κλεφτες κινεζοαθηναιοι


με το μεσημεριανο θα εχουμε δωρο και ενα ωραιοτατο κοκκινο κρασι (ποτηρι )


αν ποτε ερθω στο κινεζικο θα χαλαλισω μονο 5 ευρω για το παγωτο ...

soraver
14-10-08, 12:42
einai 2-2mish kanonikes mpales se mia

maRtina
14-10-08, 12:54
2,2-1/2 mpales to 8eoreis terastio? :παρτα:

pastoula
15-10-08, 11:10
οχι, λιγο!

maRtina
15-10-08, 11:13
plaka exete eseis re ! to paizetai kai faganoi!:παρτα: parte ta
2.5 mpals pagoto einai terastio? :lol::lol::lol::lol:

md1032
15-10-08, 11:14
ρε είναι όντως μεγάλο

maRtina
15-10-08, 11:18
ok mporei , alla h perigrafi "terastio" mou fernei sto myalo kese apo pagoto anapodogyrismeno sto piato ...:lol:

pastoula
15-10-08, 13:51
ελα να το φας, κι αν το καταφερεις ολο μετα απο τοσο φαγητο που θα εχεις κανει εκει προηγουμενως, θα σου πω μπραβο!

κι οσο για το φαγητο με 5-7 €, κι εγω σε σουβλατζιδικο, λιγοτερα δινω!

εχεις παει σε κανενα περιεργο να δεις που πανε οι τιμες? γιατι και στην θεσσαλονικη οταν φαγαμε, τον κWλο μας πιάσανε!

maRtina
15-10-08, 13:56
1 Αρα το παγωτο δεν ειναι και τοσο μεγαλο , απλα μετα το φαι δεν μπορει καποιος να το κανει ζάπι γιατι θα εχει χορτασει ήδη
2 Ντηαρ Παστα , δε μιλησα για σουβλατζιδικο αλλα για μπουφε ξενοδοχειου 4 αστερων ..παει και αυτο ...
3 Αμα ο αλλος ο φλωρος σας ετρεχε στις Κρηνες ,στις Καλαμαριες και στα Μεγαρα εννοειται ντηαρ οταν θα στον πιασουν τον (_!_) :παρτα::παρτα:

Εχει και γαμω τα κρυφα σοκακια που σερβιρουν απιστευτες λιχουδιες !

md1032
15-10-08, 14:04
ο ζόραμπερ πάντως γουστάρει να του πιάνουν τον κώλο. και όχι μόνο.

pastoula
15-10-08, 14:09
πιο τετραγωνικο?

maRtina
15-10-08, 14:10
ο ζόραμπερ πάντως γουστάρει να του πιάνουν τον κώλο. και όχι μόνο.

εχεις παθει ερωτα εσυ μαζι του ναι?

πιο τετραγωνικο?

:confused: Δεν καταλαβα τι ειπες

soraver
15-10-08, 15:20
poio tetragwniko xiliosto apo to goutsougoutsou limpistero kwlaraki mou rwtaei

maRtina
15-10-08, 15:22
:παρτα:Ψωναρα

pastoula
15-10-08, 15:23
oxi, dikio exei!

auto h8ela na pw!

xwris to xiliosto, vevaia!!

maRtina
15-10-08, 15:24
:παρτα: και εσυ τοτε :lol::lol::lol::lol::lol:

pastoula
07-11-08, 14:56
Βιδες με σολομο!

Υλικα:
1 πακετο βιδες

200 γρ κρεμα γαλακτος

3 μικρα κουταλακια βουτυρο

1 καυτερη κοκκινη πιπερια

ξυσμα απο 1 λεμονι

ανηθο

αλατι & πιπερι

εκτελεση:
βραστε τις βιδες και στραγγιξτε τες.

Στο μεταξυ ψιλοκοψτε το σολομο σε λεπτες μικρες λωριδες, ξυστε την λεμονοφλουδα, ψιλοκοψτε τον ανηθο και την πιπερια!

Βαλτε στην φωτια ενα μεγαλο τηγανι με το βουτυρο κι οταν λιωσει ριξτε τον σολομο και την πιπερια και τα σοταρετε για πολυ λιγο!

Ριξτε τα ζυμαρικα στο τηγάνι, προσθεστε την κρεμα γαλακτος και ανακατεψτε. Ριξτε και τον ψιλοκομμενο ανηθο και το ξυσμα λεμονιου και ανακατεψτε ακομα λιγο!

Καλη ορεξη!

εγω απλα δεν θα εβαζα την κρεμα και το βουτυρο και θα εβαζα λαδι!

Makjunior
07-11-08, 15:02
Βιδες με σολομο!

Υλικα:
1 πακετο βιδες



10-1 1/2??? 8-1??? 10-2??? φρεζάτες? κεφαλάτες? σταυρό?? τετράγωνες?? αυτοδιάτρητες??? :hmmmm:

pastoula
07-11-08, 15:08
αντε ρε!

προβοκατορα!

maRtina
07-11-08, 15:14
εγω θα φαω σκετες βιδες , ο σολωμος κοστιζει :lol::lol:

Egw
07-11-08, 17:20
Παρατηρώ ότι ο σολομός δεν περιλαμβάνεται στα υλικά :D
Ενδιαφέρουσα συνταγή, λέω να τη δοκιμάσω, κι εγώ με λάδι και χωρίς κρέμα. Αναρωτιέμαι επίσης πώς θα είναι με λίγο σωταρισμένο κρεμμυδάκι... μπα. Δεν μου μοιάζει να ταιριάζει.

Makjunior
07-11-08, 17:30
με φρέσκο κρεμμυδάκι ίσως??? :hmmmm:

pastoula
10-11-08, 19:59
Αρωματική μακαρονάδα μανιταριών:


Συστατικά
* 500 γρ. μακαρόνια
* 1 συσκευασία μανιτάρια pleurotus
* 1 σακουλάκι μανιτάρια porcini (cepes) αποξηραμένα
* 5 δόντια σκόρδο
* λίγο ελαιόλαδο
* 1 ποτηράκι Ρομπόλα ή άλλο λευκό, ξηρό κρασί
* λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
* αλάτι
* φρεσκοτριμμένο μαυρο πιπέρι
* παρμεζάνα τριμμένη ή κεφαλοτύρι

Οδηγίες
1. Προετοιμάζετε τα αποξηραμένα μανιτάρια βάζοντας τα για 15' περίπου σε ένα σκεπασμένο μπολ με ζεστό νερό.
2. Βάζετε τα μακαρόνια να βράσουν.
3. Σε ένα τηγάνι σωτάρετε το σκόρδο και τα μανιτάρια στα οποία προσθέτετε αλάτι- πιπέρι.
4. Σβήνετε με το κρασί και ανακατεύετε.
5. Μόλις δέσουν τα υλικά αποσυρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τον μαϊντανό και ανακατεύετε με τα ζυμαρικά.
6. Από πανω τρίβετε τυρί.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η Ρομπόλα είναι ένα πού ωραίο κρασί από την Κεφαλονιά, αλλά μπορεί να αντικατασταθεί και με κάποιο άλλο ξηρό κρασί. Κρατήστε το νερό μεσα στο οποιο μουλιάσατε τα porcini και βάλτε το μέσα στο νερό που βράζουν τα μακαρόνια και περισσότερη γεύση. Εκτός απο pleurotus και porcini μπορείτε να προσθέσετε και φρέσκα λευκά μανιτάρια. Μπορείτε να προσθέσετε και κρέμα γάλακτος προς το τέλος, την κάνει πολύ νόστιμη (αλλά και βαριά).

http://www.sintagespareas.gr