PDA

Επιστροφή στο Forum : το οροσκοπιο σημερα!

pastoula
05-08-08, 10:57
Κριός - 5/8/2008

Συμβουλές
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, θα είναι στις άμεσες προτεραιότητες σας, αυτή την περίοδο. Ο ανάδρομος Ερμής, θα σας βοηθήσει στα σχέδια σας. Θα βρεθούν ξανά στον δρόμο σας, πρόσωπα από το παρελθόν σας, κάτι το οποίο θα σας αναστατώσει και θετικά και αρνητικά.

Πλανήτες
Θα χρειαστεί να κάνετε ακόμη λίγη υπομονή οι άνεργοι στην αναζήτηση σας για εργασία. Σύντομα καλύτερες μέρες θα ξημερώσουν για το ζώδιο σας!. Όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μικρές ευκαιρίες για την πραγματοποίηση των στόχων και των επιθυμιών σας.

Αισθηματικά
Περάστε όμορφες ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά και να καλύψετε τον χαμένο χρόνο. Θα ερωτευτείτε ξανά. Οι δεσμευμένοι κάντε πιο δυνατή την σχέση σας και μην παρασύρεστε σε παράνομα και επικίνδυνα φλερτ. Μην πληγώσετε το ταίρι σας.

Ζωή
Μην αφήνετε τις ανασφάλειες σας να κυριαρχούν στη ζωή σας. Μην οδηγηθείτε σε εκρήξεις πανικού και θυμού, που μόνο κακό κάνουν στην ψυχολογία σας. Ασχοληθείτε πιο συστηματικά με ένα άθλημα που σας αρέσει. Υιοθετήστε ένα νέο τρόπο ζωής για το δικό σας καλό, φίλοι μου.

Ταύρος - 5/8/2008

Συμβουλές
Η Πανσέληνος που πλησιάζει θα σας μελαγχολήσει, κάτι το οποίο θα είναι παροδικό. Μια σχέση σας, μπορεί και φιλική, από παρεξήγηση θα τελειώσει. Το γύρω περιβάλλον σας και τα άτομα που κινούνται μέσα σε αυτό, θα σας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως και ίσως σας κουράσουν.

Πλανήτες
Γρήγορες θα είναι οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας, την επόμενη περίοδο. Με αποφασιστικότητα προωθήστε τις ιδέες και απόψεις σας, φίλοι. Η εποχή ευνοεί τα σχέδια σας. Εσείς με δημιουργικότητα ξεπεράστε τον ανταγωνισμό και κερδίστε την δική σας θέση στην επιτυχία.

Αισθηματικά
Μέσα από ένα εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας, λύστε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σας. Εξηγήστε τι ακριβώς σας ενοχλεί, φίλοι. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε ευκαιρίες να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και να αναθερμάνετε την σχέση σας.

Ζωή
Κάντε προσπάθειες να μειώσετε το κάπνισμα, τις καταχρήσεις στο φαγητό σας και το άγχος στην καθημερινότητα σας. Αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας, φίλοι. Ανανεωθείτε και ζήστε την όμορφη και γεμάτη με χρώμα πλευρά της ζωής. Βρείτε την γαλήνη σας και βελτιώστε την διάθεση σας.

Δίδυμοι - 5/8/2008

Συμβουλές
Ζητήματα που αφορούν τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας σας, θα έχουν την τιμητική τους. Θα χρειαστεί να πάρετε γενναίες αποφάσεις, φίλοι. Ένας εκνευρισμός που θα κυριαρχήσει στον χώρο της εργασίας σας, θα σας προβληματίσει και θα σας στενοχωρήσει, φίλοι μου.

Πλανήτες
Αξιοποιήστε στο έπακρον όλες τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα βρεθούν στον δρόμο σας και βελτιώστε τα οικονομικά σας. Μαχητικότητα, φίλοι. Η δυνατή διαίσθηση σας, θα σας οδηγήσει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια επιτυχίας. Η υπομονή να σας χαρακτηρίζει στα δύσκολα, φίλοι μου.

Αισθηματικά
Μια νέα δοκιμασία θα βάλει την σχέση σας σε μια δύσκολη φάση. Αν ο σύντροφος σας είναι θυμωμένος, δώστε του χρόνο να ξεπεράσει ότι τον απασχολεί. Με την πρώτη ευκαιρία, πλησιάστε το ταίρι σας και συζητήστε μαζί του. Λύστε ότι σας προβληματίζει ως ζευγάρι, φίλοι μου.

Ζωή
Οι δυσκολίες της ζωής που σας αναστατώνουν, πολύ σύντομα θα αποτελούν παρελθόν. Αναζητήστε την ηρεμία και την χαλάρωση μέσα από νέες ασχολίες. Κάνοντας διάφορα ταξίδια, απαλλαγείτε από το άγχος σας και ανανεωθείτε εσωτερικά. Ασχοληθείτε με ένα άθλημα που σας αρέσει.

Καρκίνος - 5/8/2008

Συμβουλές
Η επικοινωνία με το οικείο περιβάλλον σας, θα είναι ιδιαίτερα προβληματική την επόμενη περίοδο και ο Ερμής δεν είναι διευθετημένος να βοηθήσει. Καθυστερήσεις στα σχέδια σας και κάποια μπερδέματα γενικότερα σε υποθέσεις σας, θα σας φέρουν στα όρια σας, φίλοι μου.

Πλανήτες
Οι προσπάθειες που κάνετε για να προλάβετε διορίες σας θα πέσουν στο κενό, λόγω των διαφορών που σας χωρίζουν με τους συνεργάτες σας. Αισιοδοξία. Οικονομικές εκκρεμότητες θα σας αγχώνουν. Οι αρνητικές όψεις των πλανητών θα κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα, Καρκίνοι μου.

Αισθηματικά
Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε την στοργή, την αγάπη και την τρυφερότητα που σας προσφέρει ο σύντροφος σας. Προσφέρετε και εσείς τα ίδια σε αυτόν. Αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια νέα γνωριμία που θα σας συγκλονίσει και θα σας γοητεύσει. Θα ερωτευτείτε, αγαπητοί φίλοι.

Ζωή
Αν διανύετε μια περίοδο κούρασης, ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει και θα σας ξεκουράσει. Ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, Καρκίνοι. Ασχοληθείτε με τα χόμπι σας. Χρησιμοποιείστε τη δημιουργικότητα και την φαντασία σας και βρείτε την ψυχική σας γαλήνη, φίλοι μου.

Λέων - 5/8/2008

Συμβουλές
Η δύσκολη πλανητική διέλευση στο ζώδιο σας την επόμενη περίοδο, θα σας αναγκάσει να γίνετε πιο συνετοί στην διαχείριση των χρημάτων σας, αγαπητοί. Κάποια απρόβλεπτα έξοδα, θα σας παραλύσουν οικονομικά και θα σας εξαναγκάσουν, σε σπασμωδικές λανθασμένες κινήσεις.

Πλανήτες
Σκέψεις και συζητήσεις σας, θα σας ανοίξουν νέους δρόμους για ευημερία. Αποδεσμευτείτε από οτιδήποτε οπισθοδρομικό και μεγαλουργήστε, φίλοι. Εκφράστε την δίψα σας για επιτυχία μέσα από δημιουργικές πρωτότυπες κινήσεις. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και σύντομα.

Αισθηματικά
Δεσμευμένοι δείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Το επόμενο διάστημα, οι πλανήτες, υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις για το μέλλον της σχέσης σας. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ο Ερμής δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την δημιουργία σχέσεων με καλές προοπτικές.

Ζωή
Θα κάνετε μεγάλο καλό στο σώμα σας, την αυτοπεποίθηση σας και την υγεία σας αν εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο. Μην παραμελείτε άλλο τον εαυτό σας. Μην υποβληθείτε σε εξαντλητικές δίαιτες, για να χάσετε τα περιττά κιλά σας. Συμβουλευτείτε πρώτα ένα επαγγελματικά διαιτολόγο.

(:lool: σου το ορκιζομαι, δεν το εγραψα εγω αυτο!)

Παρθένος - 5/8/2008

Συμβουλές
Νέες φιλικές γνωριμίες που θα κάνετε, θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στην γενική διαμόρφωση της καθημερινότητας σας και της προσωπικής σας εξέλιξης. Συναντήσεις με ανθρώπους με εξουσία και δύναμη, θα σας βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων, Παρθένοι μου.

Πλανήτες
Να είστε προσεχτικοί στις επιλογές σας για τους νέους συνεργάτες και υφισταμένους σας. Μην φέρετε στη δουλειά σας ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Μην σας αγχώσουν οι οικονομικές αναποδιές που θα παρουσιαστούν, μιας και είναι προσωρινές και περαστικές, φίλοι μου.

Αισθηματικά
Οι αδέσμευτοι, θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα ερωτικά σας συναισθήματα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βγείτε ρομαντικά ραντεβού, φίλοι. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τις καταστάσεις στην σχέση σας, αν από παρεξηγήσεις έχουν δημιουργηθεί προβλήματα.

Ζωή
Επιδιώξτε να κάνετε νέες γνωριμίες και να ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να ανανεωθείτε εσωτερικά, φίλοι Παρθένοι. Καταπολεμήστε τις αρνητικές σας σκέψεις και επιδιώκετε να κάνετε παρέα με ευχάριστα άτομα που θα σας ανεβάζουν ψυχολογικά.

Ζυγός - 5/8/2008

Συμβουλές
Οι επόμενες ημέρες χαρακτηρίζονται από τις προσπάθειες σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Πιστέψτε στον εαυτό σας. Περισσότερη προσοχή στις επόμενες επιχειρηματικές σας κινήσεις για να μην παρασυρθείτε σε λάθη και παγίδες, φίλοι μου.

Πλανήτες
Τις επόμενες ημέρες θα παρασυρθείτε από την ανάγκη σας, για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, σε λάθη και κακές επιλογές. Μεγάλη προσοχή, Ζυγοί. Για αρκετούς από εσάς, το παράπονο για τη μη αναγνώριση των κόπων σας, θα μετατραπεί σε θυμό. Διεκδικήστε ότι αξίζετε, Ζυγοί μου.

Αισθηματικά
Ένας έρωτας από τα παλιά επιστρέφει στη ζωή σας και βάζει την τωρινή σας σχέση σε μια δύσκολη φάση. Αποφύγετε να πληγώσετε άδικα τον σύντροφο σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αποφύγετε πλέον τους περιστασιακούς δεσμούς και δημιουργήστε μια σχέση με ουσία και προοπτικές.

Ζωή
Μια εσωτερική αναστάτωση για το άγνωστο αύριο, θα σας καταβάλει. Οι αμφιβολίες για το αν πραγματικά έχετε την δύναμη να παλέψετε, θα σας αγχώσουν. Μην υποβάλλετε τον εαυτό σας σε αυτή την δοκιμασία. Μόνο κακό κάνετε σε εσάς. Με πίστη στον εαυτό σας, μεγαλουργήστε.

Σκορπιός - 5/8/2008

Συμβουλές
Ευνοϊκή η επόμενη περίοδος για τους περισσότερους από εσάς, καθώς θα έχετε εξασφαλισμένη την επιτυχία σε πολλούς τομείς της ζωής σας, φίλοι μου. Ξεκαθαρίστε επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μην κουβαλάτε το άγχος σας στο χώρο του σπιτιού σας για την αποφυγή εντάσεων.

Πλανήτες
Για γρήγορη επιτυχημένη επέκταση στις δραστηριότητες σας, απαιτείται περισσότερη σκληρή δουλειά. Με μαχητικότητα θα έχετε τα ποθητά αποτελέσματα. Αστρολογικοί παράγοντες, θα επηρεάσουν θετικά την γενικότερη συμπεριφορά σας απέναντι στους συνεργάτες σας, φίλοι Σκορπιοί.

Αισθηματικά
Οι πλανητικές θέσεις σας βοηθούν να εξωτερικεύσετε συναισθήματα σας και να ζήσετε ευχάριστες ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας, δεσμευμένοι. Η Αφροδίτη θα οδηγήσει εσάς τους αδέσμευτους σε ευχάριστες και αξέχαστες συναντήσεις, με άτομα που θα σας συγκλονίσουν.

Ζωή
Οι επόμενες ημέρες προσφέρονται για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Εκμεταλλευτείτε τις και αλλάξτε την κακή σας ψυχολογία. Ανανεωθείτε εσωτερικά!. Αυτός ο μήνας αλλά και ο επόμενος, είναι οι πιο κατάλληλοι για ταξίδια αναψυχής και εκδρομές. Μειώστε το άγχος στη ζωή σας.

Τοξότης - 5/8/2008

Συμβουλές
Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας αυτή την περίοδο. Κάποιες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, θα σας παρασύρουν σε αλόγιστα έξοδα, φίλοι μου. Περιοριστείτε στα πιο απαραίτητα και αποφύγετε να ανοιχτείτε σε επενδύσεις και αγορές που δεν σας συμφέρουν καθόλου, Τοξότες.

Πλανήτες
Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο στα οικονομικά σας αυτή τη περίοδο. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε πολλά σχέδια σας μετά από ξαφνικά κέρδη. Σας αρέσουν οι προκλήσεις, σε σημείο να τις θεωρείτε απαραίτητες για την εξέλιξη σας. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικά
Μειώστε τον εγωισμό και την εριστική συμπεριφορά σας στη σχέση σας. Αρχίστε να φέρεστε πιο σωστά στον σύντροφο σας για να μη χαλάσει η σχέση σας. Μια ανησυχία και μια ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σας, θα την νιώσετε μετά από καβγά που θα έχετε με το ταίρι σας.

Ζωή
Αποβάλετε το άγχος σας και ανανεωθείτε. Ζήστε την θετική και όμορφη πλευρά της ζωής. Η ενασχόληση σας με νέα πράγματα θα αλλάξει την διάθεση σας. Αν περνάτε μια περίοδο κούρασης, τις μέρες που ακολουθούν βρείτε χρόνο για την ξεκούραση και χαλάρωση σας, φίλοι Τοξότες.

Αιγόκερως - 5/8/2008

Συμβουλές
Να είστε πιο προσεχτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, ώστε να μπορείτε να ανταποκρίνεστε πιο εύκολα στις πολλές υποχρεώσεις σας, φίλοι μου. Ερωτηματικά για το επαγγελματικό σας μέλλον, σας γεμίζουν με ανασφάλειες και θυμό. Να είστε πιο αισιόδοξοι, αγαπητοί φίλοι.

Πλανήτες
Χρειάζεται να μετριάσετε λίγο τον εγωισμό σας στα επαγγελματικά σας και να καταλάβετε την αξία της υπομονής στις συζητήσεις σας, φίλοι μου. Χρειάζεται να πάρετε τον έλεγχο στη ζωή σας, όσων αφορά το μέλλον σας. Κατευθύνετε την ζωή σας, όπως ακριβώς εσείς θέλετε.

Αισθηματικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας επιστρέφει στη ζωή σας. Θα προσπαθήσει να γίνει ξανά μέρος αυτής και θα σας δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον σύντροφο σας μετά από την έλλειψη συνεννόησης ανάμεσα σας.

Ζωή
Ασχοληθείτε περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες. Βρείτε νέα ενδιαφέροντα και ασχοληθείτε με ένα άθλημα που σας αρέσει. Χρειάζεστε μια ανανέωση. Μέσα από διάφορες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, χαλαρώστε και ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, φίλοι Αιγόκεροι.

Υδροχόος - 5/8/2008

Συμβουλές
Με αισιοδοξία και με ένα αέρα σιγουριάς, κυνηγήστε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας και εκμεταλλευτείτε τις. Το πάθος που θα κυριαρχήσει για τους περισσότερους από εσάς τις επόμενες ημέρες στη ζωή σας, θα σας κάνει πιο προσιτούς στους γύρω σας.

Πλανήτες
Με δυναμισμό, σιγουριά και με πίστη στον εαυτό σας, πραγματοποιήστε τις φιλοδοξίες σας. Κάντε πιο δυνατούς τους καθημερινούς σας ρυθμούς, φίλοι. Η καλή δραστηριοποίηση σας στον επαγγελματικό σας χώρο, ενδέχεται να φέρει διαφωνίες με τους προϊσταμένους σας, φίλοι Υδροχόοι.

Αισθηματικά
Συνειδητοποιείστε την πραγματική αξία του συντρόφου σας στη ζωή σας και μην τον παίρνετε ποτέ ως δεδομένο. Μην παρασυρθείτε σε μια ρουτίνα, φίλοι. Οι αδέσμευτοι, βρείτε τον άνθρωπο που θα σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους και μείνετε μακριά από άτομα που δεν σας ταιριάζουν.

Ζωή
Μειώστε το κάπνισμα. Ασχοληθείτε με ένα άθλημα που σας ευχαριστεί. Ένα ταξίδι με φίλους σας, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ξεφύγετε από την ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Γεμίστε τις μπαταρίες σας και αποβάλετε το άγχος σας.

Ιχθείς - 5/8/2008

Συμβουλές
Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, για να αλλάξει η ζωή σας!. Περνάτε την καθημερινότητα σας, με ευχάριστες στιγμές και νέα ενδιαφέροντα!. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας στα νέα ξεκινήματα που θα προκύψουν και στην καταπολέμηση των ανασφαλειών σας. Μείνετε μακριά από εντάσεις.

Πλανήτες
Οι νέες επαγγελματικές σας ιδέες θα είναι ιδιαίτερα καινοτόμες και θα ενθουσιάσουν. Νέοι επαγγελματικοί δρόμοι με δυνατές προοπτικές θα ανοιχτούν. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε με τις νέες συνθήκες που θα διαμορφωθούν στον οικονομικό σας τομέα.

Αισθηματικά
Αντιθέσεις και διαφωνίες με το ταίρι σας φέρνουν τη σχέση σας στα άκρα και στα πρόθυρα της διάλυσης. Συζητήστε τα προβλήματα σας πριν είναι αργά. Μια παλιά ξεχασμένη ερωτική ιστορία θα σας χτυπήσει και πάλι την πόρτα και θα σας προκαλέσει πάρα πολλά προβλήματα, φίλοι μου.

Ζωή
Μην αφήνετε το άγχος και την απογοήτευση από τις δυσκολίες της καθημερινότητας να σας ρίχνουν. Μην πέφτετε ψυχολογικά. Όλα είναι περαστικά. Δοκιμάστε νέα πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το άγχος σας. Ξεκουραστείτε και γεμίστε τις μπαταρίες σας.

msl
05-08-08, 10:59
Αχ, ο άνθρωπος μου! Χωρίζεις απο τον sor να σε πάρω εγώ; :D

pastoula
05-08-08, 11:00
οχι!

Xouanita
05-08-08, 11:07
Αχ τι καλά που τα λέει!!!

msl
05-08-08, 11:08
Too good to be true .. :S

Xouan το ίδιο ζώδιο κοιτάμε .. :)

Xouanita
05-08-08, 11:18
;)

maRtina
05-08-08, 11:32
Διδυμοι: Τι να σου πω φιλη μου ..."τι να πω και γω που ολα τα περιμενα, μααααααα εγιναν αλλιως"

soraver
05-08-08, 12:56
bre ouuuust

Mirna
05-08-08, 13:18
Μην αφήνετε το άγχος και την απογοήτευση από τις δυσκολίες της καθημερινότητας να σας ρίχνουν. Μην πέφτετε ψυχολογικά. Όλα είναι περαστικά. Δοκιμάστε νέα πράγματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το άγχος σας. Ξεκουραστείτε και γεμίστε τις μπαταρίες σας.
[/SPOILER]

:ohh: :ohh: :ohh: :ohh: :ohh:
Οσον αφορά εμένα πάντως μια χαρά μέσα έπεσε!!!

maRtina
05-08-08, 13:36
ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΕΛΕΓΕ" ΦΙΛΗ ΜΟΥ"?

pastoula
05-08-08, 13:57
ρε λετε να το καθιερώσω?

maRtina
05-08-08, 14:01
OUI OUI

ΡΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ?

soraver
05-08-08, 14:19
egw
to kalutreo XXL
kai me klhronomiko xarisma

maRtina
05-08-08, 14:34
ΕΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΜΑΙ ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ?

pastoula
05-08-08, 14:42
τι ειναι το XXL εκτος απο νουμερο?

soraver
05-08-08, 14:45
den pianomai egw gia medium. eimai megalutero mege8os

pastoula
05-08-08, 14:59
παλι δεν καταλαβα, αλλα επειδη κινδυνευω να με πεις στοκο πάλι, δεν θα το σχολιασω!

maRtina
05-08-08, 15:03
αμαν ρε παστουλα , smal, medioum , large, Extra Large ακομα δεν καταλαβεσ?

pastoula
05-08-08, 15:10
http://www.berling.gr/img/eidika/big/akryl_stokos.jpg

Xouanita
05-08-08, 15:11
μέντιουμ => μίντιουμ ;)

maRtina
05-08-08, 15:12
να το ,το αλλο το τσακαλι το πιασε αμεσως ...αμαν ρε παστουλα

pastoula
08-08-08, 16:45
Λέων - 8/8/2008

Συμβουλές
Με τη Σελήνη στο ζώδιο σας έχετε δεδομένη την επιτυχία στα αισθηματικά και επαγγελματικά σας. Οι οικογενειακές επισκέψεις ευνοούνται, φίλοι. Ασχοληθείτε με τις δουλειές του σπιτιού. Περάστε όμορφες στιγμές με τους δικούς σας και αποδράστε από την ρουτίνα σας, φίλοι μου.

Πλανήτες
Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από όσες μπορείτε να ανταποκριθείτε. Υπάρχει μια τάση για παραμέληση σημαντικών εργασιών, φίλοι Λέοντες. Μην αφήνετε τις δουλειές σας να συσσωρεύονται. Πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι. Στον επαγγελματικό χώρο επιβάλλεται προσοχή.

Αισθηματικά
Πλησιάστε το ταίρι σας και μοιραστείτε τις ανησυχίες σας!. Ανανεώστε την σχέση σας με τους αγαπημένους σας. Κάντε τα μελλοντικά σας σχέδια μαζί!. Η επιθετικότητα και η ζήλια δεν λείπει από την σχέση σας. Μιλήστε με τον σύντροφο σας για τα προβλήματα σας, φίλοι μου.

Ζωή
Ιδανική η περίοδος για να ξεκινήσετε δίαιτα ή να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό. Ξεπεράστε την μελαγχολική καταθλιπτική διάθεση που σας απειλεί. Σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σας. Μην αφήσετε την κακοκεφιά να περιορίσει την φαντασία και την δημιουργικότητα σας, φίλοι μου.

(:lool: σου το ορκιζομαι, παλι δεν το εγραψα εγω αυτο!:lool::lool::lool::lool:)

Xouanita
08-08-08, 17:28
Μονο το Λεοντα? :(

soraver
08-08-08, 17:36
skrou giou re pou 8a me peis kai xontro

Κοκκινονίκος
10-08-08, 01:57
xexex,,, για δε τα γράφεις ούλα... είμαστε πολλά καρκινάκια επαέ :D

msl
10-08-08, 09:24
Αχ πες τα .. :D Είμαστε κ μπόλικα τα άτιμα .. :P

pastoula
10-08-08, 10:26
μετα απο γενικη απαιτηση:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - 10/8/2008

Συμβουλές
Ο Ερμής θα ευνοήσει τα προσωπικά σας. Εκμεταλλευτείτε μια καλή επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει και μην σπαταλάτε τα χρήματα σας άσκοπα. Φερθείτε με ειλικρίνεια στους δικούς σας ανθρώπους και εκείνοι θα σας ανταμείψουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, Καρκίνοι.

Πλανήτες
Μην παραμελείτε τα επαγγελματικά σας την περίοδο αυτή, αφού οι απαιτήσεις είναι πολλές. Επικεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε για να έχει επιτυχία. Καταστρώστε σχέδια για το μέλλον. Η μέρα ενδείκνυται για δυνατές επαγγελματικές συμφωνίες. Θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για ταξίδια.

Αισθηματικά
Αυτές τις ημέρες θα νιώσετε έτοιμοι να ψάξετε και να βρείτε τον ιδανικό σύντροφο ή να ξανασμίξετε με μια παλιά σας αγάπη. Θετικές οι εξελίξεις. Νέες γνωριμίες έχουν τις προοπτικές να εξελιχθούν σε μακροχρόνιες σχέσεις. Οι αδέσμευτοι οργανώστε συχνότερες εξόδους διασκέδασης.

Ζωή
Οι εκδρομές με φίλους σας αυτές τις μέρες θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Θα σας βοηθήσουν να περάσετε όμορφες διακοπές. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Αν θα εφαρμόσετε μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής, να το κάνετε με προσοχή και με συμβολές γιατρού.

Αλλα και

Λέων - 10/8/2008

Συμβουλές
Αναμένονται καλές εξελίξεις στα προσωπικά σας. Περιορίστε τις αγορές σας, μόνο στα πιο απαραίτητα. Η ημέρα χαρακτηρίζεται από βαθιά συναισθήματα. Η φαντασία και η δημιουργικότητα σας είναι κάτι παραπάνω από έκδηλες. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας τις ημέρες αυτές.

Πλανήτες
Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στα οικονομικά σας ζητήματα. Αξιοποιήστε τις καλές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στα επαγγελματικά σας, φίλοι. Στον επαγγελματικό τομέα, η προσφορά σας αναγνωρίζεται και ανταμείβεται πλουσιοπάροχα. Αποβάλετε το άγχος σας, Λέοντες μου.

Αισθηματικά
Θα δεθείτε περισσότερο με τον σύντροφο σας. Αδέσμευτοι Λέοντες οργανώστε εξόδους διασκέδασης & ρομαντικές συναντήσεις. Αναθερμάνετε το πάθος σας. Βρείτε τον χρόνο και περάστε μια ευχάριστη βραδιά με το έτερο σας ήμισυ. Πλησιάστε ο ένας τον άλλο και κάντε μια νέα αρχή.

Ζωή
Διοχετεύστε όλη την ενέργεια σας στα σχέδια σας και στο πώς θα περάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Διασκεδάστε με την ψυχή σας. Ανανεωθείτε. Αποβάλετε το άγχος και την ρουτίνα και ανανεώστε τον εσωτερικό και εξωτερικο σας κόσμο. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές, φίλοι Λέοντες.

φταιω εγω μετα?

:lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::lool::l ool::lool:

pastoula
10-08-08, 12:46
οχι που θα τον αφηνα να το σβησει!

soraver
10-08-08, 13:55
skrou giou

Κοκκινονίκος
10-08-08, 22:04
ωραία τα λέει :D

pastoula
11-08-08, 10:33
οχι πες? φταιω εγω μετα?

soraver
11-08-08, 10:35
oust
bodu

pastoula
11-08-08, 10:38
ωωω, αμ ε βοδι, αμ α κρειζι βοδι!:cow:

maRtina
11-08-08, 10:38
gia pes kai gia tous didimous

soraver
11-08-08, 10:42
gia pes kai gia tous didimous

οκ

Ο Ανδρέας καί ο Γιώργος έχουν τούς ίδιους γονείς, βρισκόταν καί οί δύο ενιά μήνες ταυτοχρόνος στήν κοιλιά τής μητέρας τους, γενήθηκαν τήν ίδια ώρα καί ημερομηνία, καί ώμος δέν είναι δίδιμοι.
Γιατί άραγε;

msl
11-08-08, 10:47
:lol:

pastoula
11-08-08, 10:53
γιατι μου το εσβησες ρε χαμενε?

πρεπει να το ξαναγραφω τωρα?

Δίδυμοι - 11/8/2008

Συμβουλές
Μάθετε να χειρίζεστε τις δυσκολίες της ζωής με περισσότερη ωριμότητα. Κρατάτε τις ισορροπίες και να είστε πιο αισιόδοξοι στην καθημερινότητα σας. Μην επιτρέπετε στις ανασφάλειες και τις φοβίες σας, να υποσκιάζουν την σωστή σας κρίση. Ευνοούνται τα ταξίδια αναψυχής, φίλοι μου.

Πλανήτες
Φέρτε μέσω μιας καλής οργάνωσης όλες τις υποχρεώσεις σας εις πέρας. Μην αφήνετε εκκρεμότητες. Προσπαθείτε πάντα να προλαβαίνετε τις διορίες σας. Υπομονή και τα επαγγελματικά σας όνειρα θα γίνουν γρήγορα πραγματικότητα. Αποφύγετε τα αλόγιστα έξοδα, για ένα μικρό διάστημα.

Αισθηματικά
Οι μακροχρόνια δεσμευμένοι διοχετεύστε τον χρόνο σας στην βελτίωση της σχέσης σας. Αναθερμάνετε το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, άμεσα. Αδέσμευτοι, νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους είναι στο πρόγραμμα για σας. Ερωτευτείτε γιατί το αξίζετε, φίλοι μου.

Ζωή
Δώστε περισσότερη βάση στην υγιεινή διατροφή για το καλό του σώματος και της υγείας σας. Αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε τις λουκούλλειες ανάγκες σας, για να μην πάρετε περιττά κιλά. Να τρώτε πάντα με μέτρο, φίλοι μου.

soraver
11-08-08, 11:07
;p

maRtina
11-08-08, 11:10
οκ

Ο Ανδρέας καί ο Γιώργος έχουν τούς ίδιους γονείς, βρισκόταν καί οί δύο ενιά μήνες ταυτοχρόνος στήν κοιλιά τής μητέρας τους, γενήθηκαν τήν ίδια ώρα καί ημερομηνία, καί ώμος δέν είναι δίδιμοι.
Γιατί άραγε;

giati? :)

soraver
11-08-08, 11:11
genni8hkan augousto ;p

maRtina
11-08-08, 11:12
to skefthka oti mporei na htan ayto! ali8eia!

soraver
11-08-08, 11:13
;p

Freeman
11-08-08, 11:14
Εγόκαιρος

pastoula
11-08-08, 11:20
Αιγόκερως - 11/8/2008

Συμβουλές
Κρατήστε αποστάσεις από θέματα, που δεν σας αφορούν άμεσα!. Μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα στις δουλειές σας, για να προλάβετε τις διορίες σας!. Να κάνετε θετικές σκέψεις μιας και τα έσοδα σας αυξάνονται και σας επιτρέπουν να ενδώσετε σε αγορές, αγαπητοί Αιγόκεροι.

Πλανήτες
Η αγορά είναι ανταγωνιστική. Ο καλύτερος, ο εξυπνότερος και ο γρηγορότερος κερδίζει το παιχνίδι. Βάλτε την αισιοδοξία στη ζωή σας, φίλοι μου. Αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις, για την αποφυγή λαθών και παρεξηγήσεων. Προσέξτε την συμπεριφορά σας και ψυχραιμία.

Αισθηματικά
Μην δημιουργείτε εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας με την ζήλια σας. Να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη και πίστη στο ταίρι σας, φίλοι. Όταν αφήσετε αυτή την πλευρά του εαυτού σας στην άκρη και δείτε καθαρά, πλησιάστε το ταίρι σας και εκφράστε του τα συναισθήματα σας.

Ζωή
Μην παρασυρθείτε άλλο σε διατροφικές καταχρήσεις. Μην στερείτε κάτι από τον εαυτό σας αλλά προσπαθείτε να τρώτε με μέτρο. Προσέξτε την υγεία σας!. Μικρές βασικές αλλαγές στο διαιτολόγιο σας, θα κάνουν καλό στο σώμα και στην εμφάνιση σας. Μην είστε αδιάφοροι στα θέματα υγείας.

pastoula
12-08-08, 12:48
Λέων - 12/8/2008

Συμβουλές
Ο Ερμής ευνοεί τα επαγγελματικά σας. Εκμεταλλευτείτε μια καλή επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει και κινηθείτε ακόμα πιο μαχητικά, φίλοι μου. Φερθείτε με ειλικρίνεια στους δικούς σας ανθρώπους όταν χρειαστεί και εκείνοι θα σας ανταμείψουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

Πλανήτες
Μην παραμελήσετε καθόλου τα επαγγελματικά σας. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και πρέπει να ανταποκριθείτε. Επικεντρωθείτε σε αυτό που κάνετε, φίλοι. Καταστρώστε σχέδια για το μέλλον σας, το οποίο είναι γεμάτο από δυνατές επαγγελματικές συμφωνίες. Θα έχετε ευκαιρίες για ταξίδια.

Αισθηματικά
Οι αδέσμευτοι, αν νιώθετε έτοιμοι να αναζητήσετε και να βρείτε τον ιδανικό σας σύντροφο, ή να ξανασμίξετε με μια παλιά σας αγάπη, να το κάνετε. Νέες γνωριμίες έχουν τις προοπτικές να εξελιχθούν σε μακροχρόνιες σχέσεις. Αδέσμευτοι, οργανώστε εξόδους διασκέδασης και γνωριμιών.

Ζωή
Οι καλοκαιρινές εκδρομές με φίλους σας, σας φτιάχνουν τη διάθεση και γεμίζουν τη ζωή και καθημερινότητα σας με χρώμα, νέες γνωριμίες και φιλίες. Αν σκέφτεστε να εφαρμόσετε μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής, να το κάνετε, αλλά με την βοήθεια διαιτολόγου.

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

ποσες φορες πρεπει να σου το πει ακομα?

soraver
12-08-08, 13:00
eat shit
http://imageshack.gr/files/folenbaep6zf9cbqs10z.jpg

pastoula
12-08-08, 13:02
τι τα βαζεις με εμενα?

η επιστημη μιλησε!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

msl
12-08-08, 14:51
eat shit
http://imageshack.gr/files/folenbaep6zf9cbqs10z.jpg

Τι πατάω το click to show ενώ τρώω μεσημεριανό ??? ... :(:(:(

Freeman
12-08-08, 14:54
Genika min erxesai se epafi me ton soraver kai otidipote apo ta paragoga tou enoso tros mesimeriano :lol:

soraver
12-08-08, 15:53
afou grafw apo panw

eat shit

ti paraponiesai meta?

msl
12-08-08, 16:56
Ε ήλπιζα σε κανένα μηνυματάκι .. καμιά αστεία εικόνα .. όχι αυτό! :(

pastoula
13-08-08, 09:40
ποσο λιγο τον ξερεις!:soraver:

pastoula
13-08-08, 09:46
και μετα μου λες εμενα!

επιστημη παιδι μου, ξερει τι λεει και σε ποιον τα λεει:

Λέων - 13/8/2008

Συμβουλές
Θα καταφέρετε να ανεβείτε πολύ ψυχολογικά τις επόμενες ημέρες. Περνάτε χρόνο με τους φίλους σας και κάντε τα σχέδια σας για ένα ταξίδι, Λέοντες. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εσωτερικό σας κόσμο και αφήστε να σας πλημμυρίσει ένα αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης, φίλοι μου.

Πλανήτες
Μην διστάσετε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές όσων αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια και συνεργασίες. Ολοκληρώστε τις όποιες εκκρεμότητες σας. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να βοηθήσετε τα όνειρα σας να πάρουν σάρκα και οστά. Θα χρειαστεί να κάνετε επαγγελματικά ταξίδια.

Αισθηματικά
Προκειμένου η σχέση σας με το ταίρι σας να συνεχίσει να είναι δυνατή, χρειάζεται να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί. Ένα ταξίδι σας φέρνει κοντά. Η έκφραση των συναισθημάτων σας, ο ένας προς τον άλλο θα σας κάνει πολύ ευτυχισμένους και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σας.

Ζωή
Μην αρνείστε προσκλήσεις για εξόδους. Διασκεδάστε με την ψυχή σας, τον ελεύθερο σας χρόνο. Περνάτε περισσότερο χρόνο με τους δικούς σας, φίλοι. Προσοχή στις καταχρήσεις στα γεύματα σας. Το υπέρμετρο άγχος αυτής της περιόδου είναι απειλητικό για την υγεία σας, φίλοι μου.

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

pastoula
18-08-08, 11:20
και για να μην ξεχνιεσαι σορ:

Λέων - 18/8/2008

Συμβουλές
Μετά από κάποιες σημαντικές επαφές που θα έχετε με φιλικά σας πρόσωπα, θα πάρετε αποφάσεις που θα σας αλλάξουν την ζωή προς το καλύτερο, φίλοι. Ευνοϊκή η περίοδος για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι φοιτητές πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι στην μελέτη σας.

Πλανήτες
Μην βιαστείτε να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα από όσα πρέπει στα επαγγελματικά σας. Βάλτε ένα πρόγραμμα. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, φίλοι. Πολλές οι ευκαιρίες για άνοδο και εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα την επόμενη περίοδο. Η αυτοπεποίθηση σας, σας φέρνει επιτυχίες.

Αισθηματικά
Ο ρομαντισμός και οι τρυφερές στιγμές θα κυριαρχήσουν στις σχέσεις σας, φίλοι δεσμευμένοι. Μην αφήσετε την ρουτίνα να εισβάλει στην σχέση σας!. Οι μακροχρόνια δεσμευμένοι του ζωδίου, ανανεώστε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, με ένα ταξίδι, τις επόμενες ημέρες.

Ζωή
Αποφύγετε εντάσεις οι οποίες θα σας αγχώσουν και θα σας στενοχωρήσουν. Βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ιδανική η περίοδος για να αλλάξετε την διατροφή σας, λόγο του καλοκαιριού. Ασχοληθείτε με τον αθλητισμό, φίλοι Λέοντες.

παω στοιχιμα οτι σε ξερουν!

soraver
18-08-08, 14:26
bre den pa na ga?

pastoula
18-08-08, 14:29
na ga?

ti ga?

Xouanita
08-09-08, 11:05
Σημερα τι λέει?

pastoula
08-09-08, 14:17
Κριός

Συμβουλές
Τα έξοδα σας την επόμενη περίοδο θα είναι αυξημένα. Θα χρειαστεί να ταξιδέψετε για να βρείτε επαγγελματική τύχη. Διασκεδάστε, αλλά με μέτρο!. Μείνετε στον προϋπολογισμό σας. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές, μέσα από τα οποία θα ανανεωθείτε και θα ξεκουραστείτε.

Πλανήτες
Δουλέψτε όσο πιο πολύ μπορείτε την επόμενη περίοδο. Εκμεταλλευτείτε τις νέες ευκαιρίες. Αυξήστε τα έσοδα σας και τα εισοδήματα της εταιρίας σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικά σας θέματα, που θα φέρουν πολύ χρήμα στις τσέπες σας.

Αισθηματικά
Οι αδέσμευτοι βρείτε το ταίρι σας μέσα από ταξίδια. Φλερτάρετε και ερωτευτείτε. Πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αλλάξτε το μέσα σας. Δεσμευμένοι Κριοί, βρείτε τον χρόνο και ασχοληθείτε με την σχέση σας. Σχεδιάστε ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας, φίλοι μου.

Ζωή
Η επόμενη περίοδος θα είναι ιδιαίτερα κουραστική για όσους από σας εργάζεστε σε εμπορικά καταστήματα. Το άγχος θα σας ταλαιπωρήσει πάρα πολύ!. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές, σε μέρη εξωτικά. Φέρτε ένα αέρα ανανέωσης στη ζωή σας. Αλλάξτε την καθημερινότητα σας.

Ταύρος
Συμβουλές
Αν σχεδιάζετε αλλαγές στη ζωή σας, εκμεταλλευτείτε αυτή την ευνοημένη από τους πλανήτες περίοδο και κάντε τις πραγματικότητα. Ανανεωθείτε, φίλοι. Η επικοινωνία με τους δικούς σας θα είναι πιο δυνατή και πιο εποικοδομητική και θα καταφέρετε να λύσετε προβλήματα που σας χωρίζουν.

Πλανήτες
Ασχοληθείτε με το κοινωνικό σας προφίλ και την προβολή σας. Με καλές δημόσιες σχέσεις, ανοίξτε νέους επαγγελματικούς δρόμους. Θετική η περίοδος. Μεγαλεπήβολα σχέδια πραγματοποιούνται. Τα οικονομικά σας παίρνουν την ανιούσα. Πάρτε δυνατές πρωτοβουλίες, φίλοι Ταύροι.

Αισθηματικά
Μην περάσετε άλλο χρόνο χωρίς ταίρι και έρωτα στην ζωή σας. Η μοναξιά δεν σας πάει καθόλου. Ζεστάνετε τη καρδιά σας με βαθιά συναισθήματα αγάπης. Αδέσμευτοι του ζωδίου, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μην διστάσετε να του εκφράσετε τα ρομαντικά συναισθήματα σας.

Ζωή
Να είστε σίγουροι πως οι δυσκολίες των προηγούμενων ημερών θα περάσουν ανεπιστρεπτί. Μπορείτε, να απολαύσετε τις επόμενες ημέρες με ηρεμία, φίλοι. Θα δείτε την ψυχολογία σας να αλλάζει, μετά από νέες γνωριμίες που θα κάνετε και νέες φιλίες που θα δημιουργήσετε, φίλοι μου.

Δίδυμοι
Συμβουλές
Απελευθερωθείτε από σχέσεις που σας τραβάνε προς τα πίσω και δεν ευνοούν την πρόοδο σας. Ξεκαθαρίστε άμεσα τα κακώς κείμενα της ζωής σας, φίλοι. Δώστε προτεραιότητα σε οικονομικά και αισθηματικά κυρίως θέματα, αποφεύγοντας να έρθετε σε σύγκρουση με τους αγαπημένους σας.

Πλανήτες
Πρωτοβουλίες σας χαίρουν της εύνοιας των ανωτέρων σας, ενώ επενδύσεις σας φέρνουν μεγάλα κέρδη. Οι πλανήτες σας στηρίζουν και φέρνουν καλή τύχη. Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα πετύχετε την πολυπόθητη γρήγορη επαγγελματική ανέλιξη, αν δουλέψετε πάρα πολύ σκληρά.

Αισθηματικά
Οι αδέσμευτοι μην διστάσετε να καλέσετε σε ένα ρομαντικό δείπνο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Περάστε όμορφες ρομαντικές στιγμές μαζί, φίλοι μου. Δεσμευμένοι, κάντε τα σχέδια σας με το ταίρι σας για το πώς θα περάσετε σε ένα όμορφο ταξίδι. Αναθερμάνετε το πάθος ανάμεσα σας.

Ζωή
Μην παρασύρεστε σε διατροφικές καταχρήσεις. Χρειάζεται να προσέξετε την υγεία σας. Μέσα από άσκηση και άθληση, βελτιώστε την εμφάνιση σας, φίλοι. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές με φίλους σας. Ζήστε την ζωή σας και ανανεωθείτε. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε.

Καρκίνος
Συμβουλές
Είστε πολύ δυνατοί ως άνθρωποι και δεν σας επηρεάζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε!. Είστε από τα πιο μαχητικά ζώδια και αυτό σας βοηθάει!. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές όσων αφορά προσωπικά σας θέματα, στα οποία θα βρείτε λύσεις πολύ σύντομα, φίλοι μου.

Πλανήτες
Λόγω της φύσης της δουλειάς σας ο φόρτος εργασίας έχει αυξηθεί. Μην αγχωθείτε. Οργανωθείτε. Τα επιπλέον χρήματα που θα κερδίσετε θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να προσλάβετε εποχιακούς υπαλλήλους, αν σας ανήκει η επιχείρηση. Συνεργαστείτε πιο στενά με τους συναδέλφους σας.

Αισθηματικά
Αν έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από σχέσεις σας, σίγουρα θα βλέπετε με μεγάλο σκεπτικισμό την πιθανότητα να ξεκινήσετε μια καινούρια, φίλοι!. Η μοναξιά δεν σας πάει καθόλου. Ευνοούνται πλανητικά τα ταξίδια. Φλερτάρετε και κάντε νέες γνωριμίες. Ο μεγάλος έρωτας σας περιμένει.

Ζωή
Αν διανύετε μια περίοδο κούρασης και εξάντλησης λόγω της δουλειάς σας, οι μέρες που ακολουθούν είναι σημαδιακές για να αλλάξει αυτό, αγαπητοί. Κάντε τα σχέδια σας για ένα όμορφο ταξίδι. Ξεκουραστείτε και ανανεωθείτε. Γεμίστε τις μπαταριές σας και επιστρέψτε δριμύτεροι, φίλοι μου.

Λέων
Συμβουλές
Ο τομέας των διαπροσωπικών σας σχέσεων, αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας. Αν τώρα τελευταία αντιμετωπίζετε προβλήματα, όλα θα φτιάξουν. Προχωρήστε σε αλλαγές, που οι περισσότερες θα έχουν να κάνουν με θέματα επικοινωνίας και νέων γνωριμιών, φίλοι Λέοντες.

Πλανήτες
Η επιχείρηση σας οδεύει προς μεγάλες επιτυχίες και νέες οικονομικές συμφωνίες. Επικεντρωθείτε στα νέα σας σχέδια και ιδέες και αλλάξτε τα όλα. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με πρόσωπα, με τα οποία θα χρειαστεί να συνεργαστείτε για να επεκτείνετε τις επιχειρήσεις σας.

Αισθηματικά
Το διάστημα αυτό είναι εμφανές ότι τα αισθηματικά σας είναι σαφώς καλύτερα. Μην ακούτε την λογική. Ακούστε την καρδιά σας. Ερωτευτείτε, φίλοι μου. Δεσμευμένοι έρχονται καλύτερες μέρες για την σχέση σας. Διώξτε την ρουτίνα και αναθερμάνετε το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ζωή
Μέσα στις επόμενες ημέρες, κάντε τα σχέδια σας και φύγετε για ένα ταξίδι αναψυχής. Ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας σας, Λέοντες!. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τις δικές σας ανάγκες. Μειώστε το άγχος σας για το καλό σας. Βρείτε νέα ενδιαφέροντα.

Παρθένος
Συμβουλές
Εκμεταλλευτείτε τους χαρούμενους ρυθμούς των ημερών και χαρείτε. Συνέλθετε από τις δύσκολες καταστάσεις που περάσατε τις τελευταίες εβδομάδες. Περάστε χρόνο με την οικογένεια σας. Μπείτε ξανά σε ρυθμούς δράσης και ζήστε λίγο πιο έντονα την ζωή σας, αν είχατε απογοητεύσεις.

Πλανήτες
Όσο πιο πολλές είναι οι νέες επαγγελματικές προτάσεις αυτή την περίοδο τόσο πιο πολύ θα αυξάνονται και τα έσοδα σας. Εκμεταλλευτείτε την τύχη σας. Διατηρείτε επαφές με άτομα που έχουν κύρος στον χώρο σας και διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Κινηθείτε με αισιοδοξία και δυναμισμό.

Αισθηματικά
Αυτή η περίοδος ευνοεί πλανητικά τις νέες γνωριμίες. Αρκετοί, εντελώς αναπάντεχα θα συναντήσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και θα ερωτευθείτε. Ακολουθήστε το ρομαντικό ένστικτο σας οι δεσμευμένοι και επιλέξτε όμορφους προορισμούς για να πάτε με το ταίρι σας, Παρθένοι μου.

Ζωή
Αν τις επόμενες ημέρες οι ώρες στην δουλειά σας μειωθούν εκμεταλλευτείτε το και φροντίστε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντα σας. Μειώστε το άγχος σας και δραστηριοποιηθείτε σε πράγματα που σας αρέσουν και σας χαλαρώνουν. Ζήστε την ζωή σας με χαμόγελο, φίλοι μου.

Ζυγός
Συμβουλές
Η ανάγκη σας για ανανέωση θα γίνει πιο επιτακτική τις επόμενες ημέρες. Η ρουτίνα σας έχει κουράσει. Αλλάξτε την ζωή σας και κάντε την καλύτερη. Υπάρχουν πολλές πτυχές στη ζωή σας που έχουν έρθει σε τέλμα και όλο αυτό σας έχει κουράσει. Ζήστε την καθημερινότητα σας με αισιοδοξία.

Πλανήτες
Κάντε ένα μεγάλο βήμα επαγγελματικά. Ρισκάρετε. Μην διστάσετε να κλείσετε νέες συμφωνίες και να επενδύσετε. Δεν ξέρετε πόσα μπορείτε να πετύχετε. Αν σε κάποια φάση βρεθείτε στριμωγμένοι, εκμεταλλευτείτε το μυαλό και την μαχητικότητα σας και ξεφύγετε. Δυναμισμός.

Αισθηματικά
Αδέσμευτοι, εκφράστε χωρίς αναστολές τα συναισθήματα σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Βγείτε ένα ρομαντικό ραντεβού και ελάτε πιο κοντά. Δεσμευμένοι, η επόμενη περίοδος, δεν ενδείκνυται για εγωιστικές συμπεριφορές. Περάστε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφο σας.

Ζωή
Μέσα στις επόμενες μέρες βρείτε το χρόνο και επεξεργαστείτε ότι σας απασχολεί. Εκμεταλλευτείτε τη σιγουριά σας. Ανανεώστε τον εσωτερικό σας κόσμο. Ίσως νιώσετε μια ανάγκη για ελευθερία στον χώρο και στον χρόνο σας. Οι επόμενες ημέρες προσφέρονται για νέες αναζητήσεις.

Σκορπιός
Συμβουλές
Τις επόμενες μέρες θα δείτε να επιστρέφει στην ζωή σας η αρμονία. Θα αισθανθείτε πολύ πιο άνετα και χαλαρά σε σχέση με τις προηγούμενες βδομάδες. Καθαρίστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις και επικεντρωθείτε σε πράγματα που έχουν ουσία. Βάλτε χρώμα στην ζωή σας.

Πλανήτες
Πολλά τα μέτωπα των υποχρεώσεων σας τις επόμενες ημέρες, λόγω της φύσης της δουλειάς σας. Πολλές και οι πιθανότητες για επαγγελματική επιτυχία. Νέες συνεργασίες, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς ώστε να ευοδώσουν. Σύντομα θα δείτε τα οικονομικά σας να βελτιώνονται, φίλοι μου.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σας θα έχετε σημαντικές εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αδέσμευτοι. Απλές γνωριμίες θα εξελιχτούν σε φιλίες ή σε κάτι περισσότερο. Οι δεσμευμένοι, βάλτε περισσότερο πάθος στην σχέση σας και κάντε την πιο δυνατή. Κάντε ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας.

Ζωή
Δοκιμάστε τις αντοχές σας μέσα από ένα άθλημα!. Θα καταφέρετε με το πέρασμα του χρόνου, να χάσετε τα περιττά σας κιλά. Προσέξτε την υγεία σας!. Κάντε τα σχέδια σας με φίλους σας, για ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Χρειάζεστε ξεκούραση, ανανέωση και χαλάρωση, Σκορπιοί μου.

Τοξότης
Συμβουλές
Είστε πολύ ευαίσθητα ζώδια αλλά ταυτόχρονα και πολύ δυναμικά. Καταφέρνετε έτσι να κρατάτε τις ισορροπίες στην ζωή σας και να έχετε την αγάπη όλων. Μερικές φορές όμως, αφήνετε τα συναισθήματα σας να σας παρασύρουν και να γίνεστε ευάλωτοι σε ανθρώπους που δεν πρέπει.

Πλανήτες
Αν έχετε θέσει ως στόχο σας, μια γρήγορη επαγγελματική ανέλιξη, σύντομα θα το πετύχετε. Συνεχίστε την σκληρή δουλειά και προσπάθεια, αγαπητοί μου. Ο εργασιακός φόρτος θα είναι λίγο αυξημένος, μετά από λάθη που έγιναν. Πρέπει να προλάβετε τις διορίες σας, φίλοι μου.

Αισθηματικά
Οι αδέσμευτοι αφήστε τις αναστολές σας και πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Βγείτε ένα ρομαντικό δείπνο και γνωριστείτε καλύτερα. Δεν σας πάει καθόλου η μοναξιά και όταν είστε μόνοι, η ψυχολογία σας πέφτει. Βγείτε έξω. Φλερτάρετε. Ερωτευτείτε, φίλοι μου.

Ζωή
Ξεκινήστε επισκέψεις στο γυμναστήριο. Βελτιώστε την εξωτερική σας εμφάνιση. Θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, Τοξότες μου. Θα χρειαστεί να κάνετε και κάποιες μικρές αλλαγές στην διατροφή σας για να βοηθήσετε στην προσπάθεια σας αυτή, φίλοι μου.

Αιγόκερως
Συμβουλές
Η επόμενη περίοδος ευνοείται πλανητικά όσων αφορά τις προσπάθειες που θα κάνετε για την προβολή των δυνατοτήτων και ικανοτήτων σας. Αισιοδοξία. Δείξτε τα αμέτρητα ταλέντα σας και εντυπωσιάστε τους πάντες. Αφήστε την φαντασία σας να σας παρασύρει σε νέα δημιουργικά μονοπάτια.

Πλανήτες
Αν καταφέρετε να προβάλετε σωστά και στους κατάλληλους ανθρώπους τις νέες σας ιδέες, θα δείτε μια σημαντική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, φίλοι. Θα καταφέρετε μια μεγάλη αύξηση στα εισοδήματα σας. Το μέλλον σας προδιαγράφεται λαμπερό. Οι πλανήτες σας στηρίζουν, φίλοι μου.

Αισθηματικά
Αδέσμευτοι, το επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν αρκετές νέες προκλήσεις στα αισθηματικά σας. Πολλές οι νέες ευκαιρίες για την εύρεση νέου συντρόφου. Τα ζευγάρια πολύ πιθανόν να έχετε κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας, μετά από κάποια ψέματα που θα πείτε. Αλλάξτε στάση.

Ζωή
Κάντε προσπάθειες να ζήσετε με ένα πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής. Μην ενδίδετε στον άκρατο υλισμό και στις καταχρήσεις. Μειώστε το κάπνισμα, άμεσα. Αποφύγετε να μπλεχτείτε σε ένα τρόπο ζωής, απογυμνωμένο από κάθε πραγματική χαρά και απόλαυση. Χαμογελάτε περισσότερο.

Υδροχόος
Συμβουλές
Γρήγορους και κουραστικούς ρυθμούς θα έχετε να αντιμετωπίσετε το επόμενο διάστημα στην ζωή σας, και στα επαγγελματικά σας και στα προσωπικά σας. Μην είστε ανυπόμονοι σε ότι αφορά τα σχέδια σας, γιατί οι πλανήτες θα σας πάνε λίγο κόντρα στο θέμα αυτό τις επόμενες ημέρες.

Πλανήτες
Μπροστά σας ανοίγεται μια περίοδος γεμάτη επαγγελματικές ευκαιρίες!. Είναι η σειρά σας, να ζήσετε το όνειρο της επιτυχίας και της καταξίωσης!. Σβήστε το άτυχο παρελθόν σας και ξεκινήστε σε νέες βάσεις. Συγκρούσεις και διαφωνίες θα σας αγχώσουν. Σύντομα όλα θα βελτιωθούν.

Αισθηματικά
Θα επικρατήσει ένα περίεργο κλίμα στον αισθηματικό σας τομέα τις επόμενες ημέρες, δεσμευμένοι και αδέσμευτοι του ζώδιου. Δυσκολίες σας αγχώνουν. Γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρξει μια μικρή συναισθηματική ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, που θα σας στενοχωρήσει.

Ζωή
Αποφύγετε τις διατροφικές καταχρήσεις για να μην προσθέσετε στο σώμα σας περιττά κιλά!. Στις εξόδους σας πρέπει να έχετε εμφάνιση που κολακεύει!. Βελτιώστε το διαιτολόγιο σας, σταδιακά και με μια σταθερότητα στα γεύματα σας. Περιορίστε τα φαγητά με πολλά λιπαρά.

Ιχθείς
Συμβουλές
Το επόμενο διάστημα είναι σημαδιακό για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αν είστε πιο ειλικρινείς με τους δικούς σας θα κερδίσετε την εκτίμηση τους. Επισκεφτείτε φίλους σας που έχετε καιρό να δείτε και αναθερμάνετε τις σχέσεις σας. Ένας παλιός σας έρωτας ξαναζωντανεύει.

Πλανήτες
Τις επόμενες ημέρες, θα πιεστείτε πολύ στα επαγγελματικά σας. Αυτό όμως θα σας δώσει την δυνατότητα και την ευκαιρία να δείξετε τις αντοχές σας. Ξεκαθαρίστε τις προτεραιότητες σας και δείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα καταφέρετε να διαπρέψετε επαγγελματικά.

Αισθηματικά
Τα αισθηματικά σας για να γίνουν ακόμα καλύτερα θα χρειαστεί να γίνετε πιο παθιάρικοι. Δεσμευμένοι ξυπνήστε το χαμένο ενδιαφέρον στη σχέση σας. Οι αγαπημένοι σας, θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το γεγονός, ότι κάνετε προσπάθειες για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Ζωή
Αυξήστε την φυσική σας δραστηριότητα, και θα καταφέρετε να κάψετε περισσότερες θερμίδες!. Ασκηση και γυμναστική θα βελτιώσουν την εμφάνιση σας!. Η σωστή διατροφή, θα βοηθήσει στον αγώνα σας και μαζί με την άσκηση, συνιστούν ουσιαστικό δίδυμο για απαλλαγή από τα παραπανίσια κιλά.

md1032
08-09-08, 14:20
λες να βρω γκόμενα? :lol:

Xouanita
08-09-08, 14:46
Συμβουλές
Είστε πολύ δυνατοί ως άνθρωποι και δεν σας επηρεάζουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε!. Είστε από τα πιο μαχητικά ζώδια και αυτό σας βοηθάει!. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές όσων αφορά προσωπικά σας θέματα, στα οποία θα βρείτε λύσεις πολύ σύντομα, φίλοι μου.

Aμην!

Αισθηματικά
Αν έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν από σχέσεις σας, σίγουρα θα βλέπετε με μεγάλο σκεπτικισμό την πιθανότητα να ξεκινήσετε μια καινούρια, φίλοι!. Η μοναξιά δεν σας πάει καθόλου. Ευνοούνται πλανητικά τα ταξίδια. Φλερτάρετε και κάντε νέες γνωριμίες. Ο μεγάλος έρωτας σας περιμένει.

λολ

pastoula
08-09-08, 14:51
λεωνιδαααααααααααααααααα, δεν τα γραφω εγω!

μην με παρει και καμια αδεσποτη!

Xouanita
12-09-08, 10:46
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα
Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ: Μια ημέρα, όπου θα πάρεις τα ηνία των αισθηματικών σου. Δεν θα περιμένεις με απάθεια τις κινήσεις των άλλων. Όλα αυτά, αφού οι σημερινές πλανητικές όψεις, σε μεταμορφώσουν από θήραμα σε κυνηγό. Αν και μια νέα πρόταση μπορεί να φανεί ιδιαίτερα δελεαστική για την καριέρα σου τώρα, δεν πρέπει να απαντήσεις θετικά, πριν το εξετάσεις εξονυχιστικά. Καθυστέρησέ το, για να αποφύγεις τσακωμούς με συνεργάτες ή για να μη σου ξεφύγει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Βάλε μια τάξη στα οικονομικά σου και απαίτησε περισσότερα χρήματα από τους άλλους, γιατί τα αξίζεις.

:cool:

pastoula
12-09-08, 18:31
εμενα, αλλα μου γράφει:

Καρκίνος

Προβλέψεις: 13/9/2008 14/9/2008 12/9/2008

Συμβουλές
Γεγονότα και περίεργες καταστάσεις παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας το επόμενο διάστημα λόγω του ανάδρομου Ερμή. Μην αντιδράσετε επιπόλαια. Οι ευθύνες και ο φόρτος εργασίας των επόμενων εβδομάδων θα σας κουράσουν σωματικά και ψυχολογικά. Ταξιδέψτε. Κάντε νέες γνωριμίες.

Πλανήτες
Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα και η δημιουργία νέων συνεργασιών. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες και δυνατότητες για επιτυχία και μακροημέρευση, φίλοι. Η επαγγελματική σας ζωή, θα είναι πλούσια σε εμπειρίες λόγω των ευκαιριών που θα έχετε για πολλά καινούρια πράγματα.

Αισθηματικά
Η διέλευση του Κρόνου στο ζώδιο σας, θα συμβάλει, στο να αυξηθούν οι ήδη υπαρκτές εντάσεις που αντιμετωπίζετε με τον σύντροφο σας!. Ψυχραιμία!. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου αν νιώθετε ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σας συζητήστε τον προβληματισμό σας με το ταίρι σας.

Ζωή
Ο Κρόνος θα φέρει προβλήματα στη ζωή σας, που θα σας αναστατώσουν και θα σας γεμίσουν με άγχος και ανασφάλειες. Ανανεώστε τον εσωτερικό σας κόσμο. Αποφεύγετε τα νεύρα και τις φωνές στα προβλήματα, για να μην αναστατωθείτε περισσότερο. Περνάτε χρόνο με τους δικούς σας.

Xouanita
12-09-08, 18:50
πωπωωωω μαυριλαααααα. να αυτοκτονήσω καλύτερα? :S

Κοκκινονίκος
12-09-08, 21:38
Μια ημέρα, όπου θα πάρεις τα ηνία των αισθηματικών σου. Δεν θα περιμένεις με απάθεια τις κινήσεις των άλλων. Όλα αυτά, αφού οι σημερινές πλανητικές όψεις, σε μεταμορφώσουν από θήραμα σε κυνηγό.

:mastig::mastig::mastig::mastig::mastig:

Βάλε μια τάξη στα οικονομικά σου και απαίτησε περισσότερα χρήματα από τους άλλους, γιατί τα αξίζεις.

xmmm... και έχω ενδιαφέρουσες προτάσεις :D εν κακό...

Οι ευθύνες και ο φόρτος εργασίας των επόμενων εβδομάδων θα σας κουράσουν σωματικά και ψυχολογικά. Ταξιδέψτε. Κάντε νέες γνωριμίες.

ο φούστης ο ανάδρομος φταίει... Είμαι πάντος ράκος.... μπορεί ένα ταξιδάκι τελικά να κάνει καλό :)

Η επαγγελματική σας ζωή, θα είναι πλούσια σε εμπειρίες λόγω των ευκαιριών που θα έχετε για πολλά καινούρια πράγματα.

για μένα να κρατήσω λίγο χρόνο? :P

Αισθηματικά
Η διέλευση του Κρόνου στο ζώδιο σας, θα συμβάλει, στο να αυξηθούν οι ήδη υπαρκτές εντάσεις που αντιμετωπίζετε με τον σύντροφο σας!. Ψυχραιμία!. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου αν νιώθετε ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης σας συζητήστε τον προβληματισμό σας με το ταίρι σας.

είμαι στις 4 ... άρα....(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου).....2ο 10ήμερο... που σημαίνει κοντά στο 3ο :P

μάλιστα.... χουάν? πότε είπαμε να πάμε? :P

Xouanita
12-09-08, 22:03
Σ/Κ και χωρις αναβολή :P

Κοκκινονίκος
12-09-08, 23:14
απο ποιό βουνό θα πέσουμε? :p

η κερά καλή λες να είναι? :P

Xouanita
12-09-08, 23:46
και η Μαλάξα ειναι πρώτο πράμα :P Eδα που καηκε και η μια μπάντα...

Κοκκινονίκος
13-09-08, 00:10
μπα είναι κοντά το νοσκοκομείο :P

Xouanita
13-09-08, 00:33
Deal! :D
Να κάνω μόνο το μέτρημα αύριο (του 'ταξα του καημένου ότι θα παω, μην λένε μετά στην κηδεία "ηταν καλή αλλά ασυνεπής" :lol:) και μετά βουρ για αυτοκτονία! :P

md1032
24-10-08, 10:06
http://www.athensvoice.gr/stardust/av,16269,STARDUST.html

Σκορπιός (24 Oκτωβρίου - 21 Nοεμβρίου)
Ο χειμώνας δείχνει τα δόντια του και ο Σκορπιός δείχνει το κεντρί του. Το ζώδιο, που έχει μόνιμα την Αφροδίτη του στους πιθήκους, χαρακτηρίζεται από την πρόταση: σεξομανής αυτοκαταστροφέας. Στο ζώδιο του Σκορπιού ανήκουν οι συνάνθρωποί μας με τις περίεργες σεξουαλικές αποκλίσεις. Παρ’ όλ’ αυτά, το ρήμα που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ζώδιο είναι το «αποφασίζω». Ο Σκορπιός αποφασίζει τους όρους του σεξουαλικού παιχνιδιού, είναι απόλυτος και όταν αμφισβητηθεί δεν διστάζει να στρέψει τα όπλα του στον εαυτό του και να αυτοκτονήσει. Βλέπε το διάσημο Σκορπιό Μαραντόνα.

την πουτάνα μια χαρά τα λέει :lol::lol::lol:\m/

pastoula
24-10-08, 10:36
ο τζιμακος ειναι η πουτανα?

md1032
24-10-08, 10:43
με την καλή έννοια πάντα\m/

pastoula
24-10-08, 11:04
και τώρα, ο πολυαγαπημενος μας Τζιμακος, θα μας πει 2 λογια για ολα τα ζωδια:

μια ιδεα του φίλου 32!

http://www.imageshack.gr/files/6s3sssgrvtpngg8qewim.jpg

Kριός (21 Mαρτίου - 19 Aπριλίου)

Το νήπιο του ζωδιακού. Ο Κριός έχει από αρχαιοτάτων χρόνων,, όπως και όλα τα ζώδια, το ρήμα που τον χαρακτηρίζει. «Είμαι» δηλώνει ο Κριός, υπάρχω, κι όσο υπάρχεις θα υπάρχω, σκλάβα τη ζωή σου θα ’χω,

κι ας βαδίζουμε σε δρόμους χωριστούς, τραγουδάει στα υπόλοιπα ζώδια, βάζοντας, με την ύπαρξή του και μόνο, την απαραίτητη νοστιμιά στα υγρά των συγκοινωνούντων ζωδιακών δοχείων. Επειδή πρόκειται περί κύκλου, ο Κριός κουβαλάει στην πλάτη του την ισχυρή πίστη των Ιχθύων που προηγούνται και ξέρει ότι το βασικό συστατικό της ύπαρξής του είναι ο θάνατος. Το υποψιασμένο Κρυαράκη (με υψιλον και ήτα στο φινάλε), τα κρύα ράκη, τα φρέσκα κρύα πτώματα, ανοίγουν την αυλαία του ζωδιακού με τα δώδεκα σύμβολα, όπως οι 12 θεοί, οι 12 απόστολοι, οι 12 μήνες κ.λπ.

http://www.imageshack.gr/files/m05ib6u3afbawdb157yp.jpg

Tαύρος (20 Aπριλίου - 20 Mαΐου)

Ο Ταύρος,, δεύτερος στην ιεραρχία του ζωδιακού, χαρακτηρίζεται από το ρήμα «έχω», που καταδεικνύει μια έντονη κτητικότητα, κατοχή και χρήση μέχρι βλακείας υλικών αγαθών, που τον οδηγεί σε ξεροκεφαλιά, πείσμα, και κολλήματα ψυχοφθόρα σε επουσιώδη ζητήματα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται η συμβίωσή του με τα υπόλοιπα ζώδια. Ο Ταύρος είναι κατεξοχήν ζώδιο της υγιεινής διαστροφής. Χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι του ζωδίου ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Σαντάμ Χουσεΐν.

http://www.imageshack.gr/files/jnl9ge7ey5j7fjqnm8wq.jpg

Δiδυμοι (21 Mαΐου - 21 Iουνίου)

The twin towers, οι δίδυμοι πύργοι της κολάσεως, οι ουρανοξύστες του ζωδιακού, που παίρνουνε εύκολα τα μυαλά τους αέρα και που, αγγελιοφόροι με φτερωτά πόδια σαν του Ερμή, καταλήγουν διαμορφωτές της κοινής γνώμης, φτιάχνουν μόνοι τους πληροφορίες και τις διοχετεύουν με τσαμπουκά, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον της παρέας. Με υψηλά ποσοστά ομοφυλοφιλίας, οι Δίδυμοι έχουν ανεβασμένη πουστόζη, μ’ έναν τεράστιο εγωισμό, όπου ο εαυτός τους είναι το κέντρο του κόσμου. Το ρήμα που χαρακτηρίζει τους Διδύμους είναι το ρήμα «επικοινωνώ». Μεσίτες του ζωδιακού, φέρνουν κοντά τα υπόλοιπα ζώδια, με την πρόθεση να είναι πάντα αυτοί το επίκεντρο. Χαρακτηριστικός εκπρόσωπος των Διδύμων ο Γιωργάκης Παπανδρέου.

http://www.imageshack.gr/files/pop18bzqscmb38pxclzg.jpg

Kαρκίνος (22 Iουνίου - 22 Iουλίου)

Τα ευαίσθητα Καρκινάκια, γεννημένα ντάλα καλοκαίρι, με την πουτανίτσα Σελήνη να τους ανεβοκατεβάζει τα γράδα, φουσκώνουνε και ξεφουσκώνουνε μέσα τους, σαν τα νερά του Ευρίπου. Συναισθηματική σταθερότης μηδέν, εξού και η αδικαιολόγητη πολλές φορές ισχυρογνωμοσύνη τους. Καλοί δικηγόροι οι Καρκίνοι, μπορούν να υπερασπίσουν με άνεση την άποψή τους, αλλά ταυτόχρονα με την ίδια άνεση και την ακριβώς αντίθετη. Το ρήμα που χαρακτηρίζει τον Καρκίνο είναι το «αισθάνομαι». Εκπρόσωπος του ζωδίου ο πλανηταρχίδης Τζορτζ Μπους.

http://www.imageshack.gr/files/b93v2nbgtx6v9agcay52.jpg

Λέων (23 Iουλίου - 22 Aυγούστου)

Ο βασιλιάς των ζώων, που χαρακτηρίζεται από το ρήμα δημιουργώ, σφραγίζει με την παρουσία του το καλοκαίρι διότι, όπως και όλα τα ζώδια, έχει τις αμφίδρομες εξαρτήσεις του από τις εποχές του χρόνου που τον καθορίζουν. Άξια αναφοράς είναι η ψαλίδα μεταξύ των αρσενικών και των θηλυκών εκπροσώπων του ζωδίου του Λέοντα, με αποτέλεσμα τα αγοράκια να είναι κοκοράκια τετράγωνα, αρχηγοί στο κοτέτσι, ενώ τα κορίτσια εύκολα να παρασύρονται σε απόλυτες απόψεις με κατινιές και σε συντηρητισμούς με σαφές το έλλειμμα ευφυΐας. Ο Μπάρακ Ομπάμα είναι χαρακτηριστικός Λέων.

http://www.imageshack.gr/files/u9yqhoauq1sd9oiyv8zu.jpg

Παρθένος (23 Aυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Η Παρθένος, το ζώδιο του φθινοπώρου, είναι κατ’ εικόνα και ομοίωση του Σεπτεμβρίου. Λίγο βρέχει, λίγο κάνει ζέστη, λίγο απ’ όλα. Έλλειψη πάθους, μανία με την ταξινόμηση, συντηρητικό ζώδιο και η Παρθένος, χαρακτηρίζεται από το ρήμα «ταξινομώ». Πληγωμένη η λίμπιντο της Παρθένου έβγαζε τ’ απωθημένα της στα χοιρασφάγια που γινόσαντε παλαιά στις μέρες της, με τις βωμολοχίες και τα σεξουαλικά πειράγματα, αλλά στην εποχή μας, που δεν υφίστανται τα λυτρωτικά λαϊκά δρώμενα, η Παρθένος γίνεται η ίδια γουρουνάκι, που θυσιάζεται στο βωμό της καθημερινής μιζέριας. Ο Κωστάκης ο 2ος ο μικρός είναι Παρθένος, όπως και ο Μακέιν.

http://www.imageshack.gr/files/y8l8m6n0p8h4h7ulvf0a.jpg

Zυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Oκτωβρίου)

Λίγο πριν το χειμώνα, επικεφαλής των Οκτωβριανών παρελάσεων, μπροστάρης και αγέρωχος ο Ζυγός, ωραιοπαθής, νάρκισσος, υποστηρίζει με πείσμα τις απόψεις του, που ως επί το πλείστον είναι ριζοσπαστικές. Έντονη η διάθεση του Ζυγού να ξεχωρίσει από τους πολλούς, να βγει από το κοπάδι σε απόσταση ασφαλείας, ώστε να κάνει την άγρια κριτική του. Το ρήμα που χαρακτηρίζει τον Ζυγό είναι το ρήμα «κρίνω». Γνωστός Ζυγός ο Πελέ.

http://www.imageshack.gr/files/qscgybp05f7bzdy12mxn.jpg

Ο χειμώνας δείχνει τα δόντια του και ο Σκορπιός δείχνει το κεντρί του. Το ζώδιο, που έχει μόνιμα την Αφροδίτη του στους πιθήκους, χαρακτηρίζεται από την πρόταση: σεξομανής αυτοκαταστροφέας. Στο ζώδιο του Σκορπιού ανήκουν οι συνάνθρωποί μας με τις περίεργες σεξουαλικές αποκλίσεις. Παρ’ όλ’ αυτά, το ρήμα που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ζώδιο είναι το «αποφασίζω». Ο Σκορπιός αποφασίζει τους όρους του σεξουαλικού παιχνιδιού, είναι απόλυτος και όταν αμφισβητηθεί δεν διστάζει να στρέψει τα όπλα του στον εαυτό του και να αυτοκτονήσει. Βλέπε το διάσημο Σκορπιό Μαραντόνα.

http://www.imageshack.gr/files/96ect424sithca7o0nn6.jpg

Tοξότης (22 Nοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης είναι ζώδιο με καλλιτεχνικές ανησυχίες και ως εκ τούτου οι Τοξότες έχουν και υψηλά ποσοστά ψυχασθενειών. Αδίστακτος ο Τοξότης όταν αποφασίζει να εκδικηθεί, θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα και θα καταλήξει στις περισσότερες περιπτώσεις σε βαθιά κατάθλιψη. Το ρήμα του Τοξότη είναι το ρήμα «στοχεύω». Πολλοί είναι οι Τοξότες με ταλέντο και πολλοί περισσότεροι οι Τοξότες με ψυχολογικά προβλήματα, όπως ο Γούντι Άλεν και η Μαρία Κάλλας.

http://www.imageshack.gr/files/psh1ruaagpifllsvbiyt.jpg

AΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου - 19 Iανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι το τελευταίο κέρατο του ζωδιακού, χαϊδεμένο, κακομαθημένο, με γυριστό κέρατο, τζιριτζάντζουλα! Υπακούει στο ρήμα «οργανώνω», με ηθική υπευθυνότητα και τελειομανία. Ο αρνητικός Αιγόκερως έχει νεύρα, μια υποβόσκουσα υστερία που τον οδηγεί σε τσιγκουνιά, υστεροβουλία και λανθασμένες αποφάσεις, ενώ ο θετικός Αιγόκερως είναι μάλλον το καλύτερο ζώδιο μακράν. Κλασικός Αιγόκερως ο Φεντερίκο Φελίνι.

http://www.imageshack.gr/files/9ceboi1zucyyfek7ylmi.jpg

Yδροχόος (20 Iανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Ο νεροσυλλέκτης, ο αλτρουϊστής, ο αθεράπευτα εγωϊστής Υδροχόος είναι το κέντρο του κόσμου αυτουνού και όλων των κόσμων των παράλληλων ορατών τε πάντων και αοράτων. Ονειροπόλος και ονειροπωλητής ταυτόχρονα, ξεχωρίζει φτιάχνοντας οράματα, ιδέες, με τα μυαλά του πάνω από το κεφάλι να φτάνουν μέχρι τον ουρανό που τον κυβερνάει. Το ρήμα που αντιστοιχεί στον Υδροχόο είναι το ρήμα «γνωρίζω». Ο αρνητικός Υδροχόος είναι μυθομανής και ανυπόφορος, ενώ στη θηλυκή του εκδοχή είναι πιο προσγειωμένος και πιο χρήσιμος κοινωνικά. Πολλοί παρενδυτικοί, τρανσέξουαλς και διασεξουαλικοί ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήτο Υδροχόος.

http://www.imageshack.gr/files/ofdlkhowv572qecay510.jpg

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Mαρτίου)

Τα ψαράκια κλείνουν το ζωδιακό κύκλο (που στην ουσία δεν κλείνει ποτέ!) με ψαγμένη εσωστρέφεια και αταλάντευτη πίστη. Το ρήμα που αντιστοιχεί στους Ιχθείς είναι το ρήμα «πιστεύω», και επειδή τα ψαράκια ακολουθούν τους γνωρίζοντες Υδροχόους, βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η γνώση προηγείται της πίστεως. Αυτό καλά θα κάνουν να το έχουν υπόψη τους όλοι αυτοί οι τραγόπαπες, οι θεομπαίχτες που μας ταλαιπωρούν τελευταία. Χαρακτηριστικός Ιχθύς ο Τζέρι Λιούις.

http://www.athensvoice.gr/stardust/av,16269,STARDUST.html

md1032
13-11-08, 12:05
http://www.athensvoice.gr/stardust/av,16437,STARDUST.html

Οι φερορμόνες σου έλκουν σεξουαλικά όπως τις πεταλούδες μια λάμπα θυέλλης – είσαι το φονικό όπλο ανάμεσά μας. Όμως. Είναι τόσο αυξημένες οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σου που δεν προλαβαίνεις να τις αξιοποιήσεις. Εκτός κι αν νιώσεις ότι κάποιος/α πάει να σε κοροϊδέψει. Το ξέρω, λυπάσαι πολύ όταν είσαι αναγκασμένος/η να βγάζεις ανθρώπους από τη ζωή σου, αλλά αν το κάνεις κάνε το μια κι έξω και όχι με τον ψυχοβγαλτικό τρόπο που συνηθίζεις να ΜΗ λύνεις τα προβλήματα των σχέσεών σου. Μια σημαντική σχέση ή συνεργασία σου δοκιμάζεται τώρα και τα αποτελέσματα είναι απρόβλεπτα. Ο/η σύντροφός σου εν τω μεταξύ ζει με μια ελπίδα: να υποχρεωθείς να ταξιδέψεις, ή να φύγετε για ένα σαββατοκύριακο, ή να βρεις χρόνο ώστε να βρεθείτε μόνοι σας. Η Πανσέληνος στο απέναντί σου ζώδιο σε καθιστά συναισθηματικά ευάλωτο/η. Θα ήθελες το ιδανικό – και ποιος δεν το θέλει; Μόνο που η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από τη μυθοπλασία.

tous poustides panta mesa :lol::lol::lol::lol::lol:

maRtina
13-11-08, 12:11
"με υψηλα ποσοστα ομοφυλοφιλιας , εχουν ανεβασμενη την πουστοζη" με λεει :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:

Xouanita
13-11-08, 12:49

Τελευταία ειδοποίηση: βγες έξω για να διασκεδάσεις με φίλους και να χαρείς τον έρωτά σου. Ή να βρεις έναν έρωτα, αν δεν έχεις. Και αφέσου. Στα ρομαντικά λόγια που σου ψιθυρίζει ο/η παρτενέρ σου στο αυτί. Ναι, είναι ψέματα. Η αλήθεια όμως είναι κακόηχη συνήθως και δεν είναι αυτή που εκτοξεύει τον άνθρωπο στον έβδομο ουρανό. Αφέσου στη λάμψη του φεγγαριού και ικανοποίησε την ανάγκη που σε σπρώχνει να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που σ’ αγαπούν και σε καταλαβαίνουν, φίλους καλούς με τους οποίους μοιράζεστε κοινά οράματα. Και αν η καρδιά σου χτυπάει δυνατά, το ξέρεις κατά βάθος, εσύ χωρίς συμβόλαιο συμβίωσης και μια μεγάλη, ζεστή και υπερεξοπλισμένη κουζίνα –τουλάχιστον– δεν θα ησυχάσεις. Σκέψου λοιπόν σοβαρά τα θέλω σου και τι είναι αυτό που μπορεί να σε σηκώνει από το κρεβάτι σου στο εξής.

Λεω να αλλάξει προμηθευτη, χαλασμένα του δινει. Εχω πηξει ρεεεεε, που να βγω να παω???? :hit::hit::hit:

maRtina
13-11-08, 12:51
nα βγεις ανετα μου να βγεις; , να πας σε ενα κοκτειλ παρτυ σε μια ντισκο λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

Xouanita
13-11-08, 12:52
...σε μια δεξιωση, σε ενα γκαλά, σε μια εκθεση, σε ενα πανηγυρι πολιτιστικού συλλόγου βρε αδελφε!

maRtina
13-11-08, 12:54
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: εεεετσι

Xouanita
13-11-08, 12:57
...στα τσακίδια εν ανάγκη! αλλά ναι, καπου πρέπει να παω!!!

Επισης υπάρχει ενα πολύ ωραιο μερος που οι άνθρωποι σε φροντίζουν στοργικά, σου λένε συνέχεια "ναι" και σου φοράνε ενα υπέροχο ασπρο ζακετάκι με σταυρωτά τα χερακια, που δενει πισω... να δεις πως το λένε... πως το λενε... εκει με βλεπω να πηγαινω λιαν συντομως!

maRtina
13-11-08, 13:31
Eλα παρε παρε , ελα ζοτρλωμαδυες εχωωω
με μπροστινο δεσιμο , και χοντρο λουρι στην ευαισθητη περιοχη για να μη σε κοβει
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Straitjacket-rear.jpg

Επισης με μπροστινο δεσιμο , και υλικο για extremly Kincy sexual mood loooooooool βλεπε εσωρουχα που εξαφανιζονται με τη γλωσσα
http://th01.deviantart.com/fs29/300W/f/2008/062/c/7/Straitjacket_Catsuit_by_captatio.jpg

Μπροστινο δεσιμο και δερματινη υφη , για ολους τους τυπους , συνοδευεται απο βρακακι με μεταλλικες λεπτομεριες , και αλυσιδα ποδιου λοοοοοοοοοοοοοολ
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b8/Leather-straitjacket_-_model_Jassi.jpg

Για τους λατρεις της Αμερικης και των εισαγωμενων προιοντων εχω αυτο..
http://www.culturechange.org/straitjacket.gif

Εχω και πιο κλασικα κομματια μ επισω δεσιμο ζωνης και την "τόκα" στην πλατη :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
http://drjerrybrown.typepad.com/photos/uncategorized/straitjacket.jpg

Διαλεγεις και περνεις

msl
13-11-08, 13:47

Τελευταία ειδοποίηση: βγες έξω για να διασκεδάσεις με φίλους και να χαρείς τον έρωτά σου. Ή να βρεις έναν έρωτα, αν δεν έχεις. Και αφέσου. Στα ρομαντικά λόγια που σου ψιθυρίζει ο/η παρτενέρ σου στο αυτί. Ναι, είναι ψέματα. Η αλήθεια όμως είναι κακόηχη συνήθως και δεν είναι αυτή που εκτοξεύει τον άνθρωπο στον έβδομο ουρανό. Αφέσου στη λάμψη του φεγγαριού και ικανοποίησε την ανάγκη που σε σπρώχνει να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που σ’ αγαπούν και σε καταλαβαίνουν, φίλους καλούς με τους οποίους μοιράζεστε κοινά οράματα. Και αν η καρδιά σου χτυπάει δυνατά, το ξέρεις κατά βάθος, εσύ χωρίς συμβόλαιο συμβίωσης και μια μεγάλη, ζεστή και υπερεξοπλισμένη κουζίνα –τουλάχιστον– δεν θα ησυχάσεις. Σκέψου λοιπόν σοβαρά τα θέλω σου και τι είναι αυτό που μπορεί να σε σηκώνει από το κρεβάτι σου στο εξής.

:)

md1032
13-11-08, 14:00
http://th01.deviantart.com/fs29/300W/f/2008/062/c/7/Straitjacket_Catsuit_by_captatio.jpg

ώρε μαΝΓΚα :ohh: \m/

Κοκκινονίκος
13-11-08, 14:14
ερεθίστηκες ε? :P

να χαρείς τον έρωτά σου....\m/

md1032
13-11-08, 14:20
παθαίνω το κατιτίς μου με τα σκούρα μωβ... \m/

maRtina
13-11-08, 14:22
Ειναι ωραια κοπελα ετσι και αλλιως και ωραιο προσωπο και σωμα , καμπυλες εχει..

Κοκκινονίκος
13-11-08, 23:47
έτσι.... μ'αρέσει που συμφωνούν και οι γυναίκες, σπάνιο μεν, αλλα οκ :P

pastoula
13-11-08, 23:53
ε, οχι και σπανιο...!

Xouanita
03-12-08, 19:46
Kαρκίνος (22 Iουνίου - 22 Iουλίου) Η 27η Νοεμβρίου είναι ημέρα ορόσημο. Ο Ουρανός σταματάει να πηγαίνει με την όπισθεν στα φιλαράκια σου τα Ψαράκια και η νέα Σελήνη ξεπροβοδίζει τον Πλούτωνα από τον Τοξότη, όπου έκανε τα –βασανιστικά αργόσυρτα– σουλάτσα του από τις 17/1/1995. Η συγκέντρωση πλανητών στον Τοξότη φωνάζει να ξεκινήσεις δίαιτα. Να κινείσαι περισσότερο, να κάνεις μια σειρά από μασάζ και κούρες ομορφιάς – ενόψει εορτών; Όχι μόνο. Κατά πάσα πιθανότητα έχεις ήδη κλείσει ημερομηνία γάμου. Αν όχι, την πρωτομηνιά η σύνοδος Αφροδίτης - Δία σού δίνει μια χρυσή ευκαιρία να γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή. Ο Πλούτωνας ήρθε με (καλό;) σκοπό – σταδιακά θα μεταβάλει τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις και υποδαυλίζοντας κρίσεις, θα βάλει την ταφόπλακα σε ό,τι πάλιωσε και δεν έχει πια νόημα και πάθος.
Συμβουλή: μην αναλαμβάνεις κι άλλες υποχρεώσεις, γιατί ήδη έχεις φορτωθεί με πολλές και θα κλατάρεις.

http://www.athensvoice.gr/stardust/

msl
03-12-08, 20:44
Ω ναι :ix:

Κοκκινονίκος
04-12-08, 19:57
ναι ναι κ εγώ...ακόμα ψάχνω μασαζέρ :P

Xouanita
19-12-08, 08:18
KΡΙΟΣ (21 Mαρτίου - 19 Aπριλίου)
Έχεις φορτωθεί με πάρα πολλές υποχρεώσεις και καθημερινά έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, δείχνουν να έχουν πάθει αγκύλωση. Τη δουλειά δεν τη φοβάσαι – αυτό που σε κουράζει είναι η προσπάθεια να ακολουθείς το βηματισμό των άλλων. Αισθάνεσαι σαν κάποιος να σου κλέβει την ενέργεια και κάθε φορά που οι προσπάθειές σου να προωθήσεις τα σχέδιά σου συναντάνε εμπόδια γίνεσαι πικρότερος/η κι από πικροράδικο. Γίνονται αλλαγές που δεν σου αρέσουν και η υπομονή σου εξαντλείται. Μήπως αντί να αφεθείς σε ένα άτσαλο ξέσπασμα, να συναντιόσουν με ένα/μία φίλο/η που θα σε βοηθήσει να δεις και άλλες πτυχές του θέματός σου και προπάντων να θυμηθείς ότι είσαι άνθρωπος με όνειρα και πάθος;
Tip: Μην τσιμπήσεις σε παιχνίδια ελέγχου στο γάμο ή στην επαγγελματική αρένα και συγκρουστείς με άτομα που έχουν και το μαχαίρι και το καρπούζι.

TΑΥΡΟΣ (20 Aπριλίου - 20 Mαΐου)
Να η συνεργασία που περίμενες για να αναβαθμίσεις το prestige σου! Ή μήπως πρόκειται για μια σημαντική σχέση η οποία καλή, χρυσή και άγια, σου ζητάει όμως να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου; Θα ζήσεις “for your eyes only”, ακόμα και εάν αυτό τραυματίσει την καθωσπρέπει εικόνα σου, ή θα ζήσεις για τα μάτια του κόσμου; Θα μείνεις για πάντα αυτός/ή που προσφέρει καλές υπηρεσίες περιμένοντας μέσα από τη χρησιμότητα να γίνει αγαπητός/ή; Μήπως φοβάσαι ότι δεν υπήρξες καλό παιδί ή σωστός γονιός σύμφωνα με τους κανόνες, και όσες φιλοδοξίες κι αν ικανοποίησες μέσα σου πάντα κάτι σε τρώει; Άραγε τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να γίνεις «καλύτερος άνθρωπος»; Μπορεί να σε εμπνεύσει η δύναμη της αγάπης; Μήπως η Τέχνη; Ή θεωρείς ότι είναι μια κάποια λύσις η κοινωνική άνοδος μέσω ενός γάμου που είναι και ευσεβής πόθος της μαμάς σου;

Δίδυμοι (21 Mαΐου - 21 Iουνίου)
Το σπίτι σου δεν αντέχει άλλο φόρτωμα και τα μαλώματα με τα παιδιά του γραφείου, με φανερούς φίλους ή και φανερούς εχθρούς, πρέπει να μείνουν όξω από την πόρτα. Οικογενειακή και προσωπική ζωή βρίσκονται σε διάσταση, αλλά κάπως έτσι δεν είναι πάντα οι δύο εαυτοί σου; Φιλοσόφησέ το όσο μπορείς και όταν δεις τη μεγάλη εικόνα η ένταση θα αρχίσει να καταλαγιάζει. Με πίστη –και προπάντων με επιλογή τού τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις– θα μπορέσεις να κάνεις το διάπλου μιας θάλασσας με 40 κύματα που λέγεται και My Big Fat Greek Wedding. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σου βρει το τρικ που θα λύσει τα προβλήματα που σε πονοκεφαλιάζουν, αρκεί κι εσύ να βρεις το χρόνο και τη διάθεση να συζητήσεις με ένα άτομο που μπορείς να του ανοίξεις την ψυχή σου κι αυτό με τη σειρά του μπορεί να σου ανοίξει ένα παράθυρο στον κόσμο.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βαραίνει το κλίμα με το/τη σύντροφο ή τους συνεργάτες. Και εάν ήταν στραβό το κλήμα, την πάτησες. Μην προσπαθείς να εκβιάσεις τα πράγματα και προσπάθησε να δεις σε βάθος χρόνου. Τι λες; Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Τα παιδιά «δένουν» το ζευγάρι ή μήπως τελικά μπαίνουν κι αυτά κάτω από την bold επικεφαλίδα «συνωστισμός», όπως το είχε πει κάποτε η κοσμαγάπητη Καρκίνος Lady D; Για να απαντήσεις σου χρειάζονται μόνο απλά μαθηματικά. Διότι αυτό που σε απασχολεί είναι τα οικονομικά σου – τα πλούτη σου και τα κάλλη σου. Η αγαστή συνεργασία και η υλική ασφάλεια είναι πάνω-πάνω στη λίστα σου, ξέρεις όμως ποιο είναι το πρόβλημα τελικά; Από τη μια θέλεις να ακουμπήσεις κάπου οικονομικά και συναισθηματικά κι από την άλλη η εξάρτηση σε καταδυναστεύει και αδυνατείς να χαρείς – κοιτώντας το συμφέρον φίμωσες την καρδιά σου.

Λέων (23 Iουλίου - 22 Aυγούστου)
Αφροδίτη, Βόρειος Δεσμός, Χείρωνας στον Υδροχόο και σχέσεις - σχέσεις - σχέσεις. Τις σκέφτεσαι όλη μέρα, τι θα κάνεις, μέχρι πού είσαι διατεθειμένος/η να φτάσεις αυτή τη φορά. Μπορεί να ξεκίνησες μια συνεργασία με όνειρα, αλλά διαπιστώνεις ότι οι καλές προθέσεις έγιναν βαρίδια στις τσέπες σου και ούτε οικονομικά ανταμείφθηκες, όπως τα μιλήσατε-τα συμφωνήσατε, ούτε αναβαθμίστηκες. Σκοπεύεις να ταλανιστείς για πολύ ακόμα στο Όνομα του Ρόδου και μιας φιλίας ή θα καταθέσεις τα τάλαντά σου σε μια καινούργια ομάδα ανθρώπων; Και ο/η σύντροφος; Ένα αγκάθι κι αυτός/ή που (ίσως παρά τη θέλησή του/της) σου θυμίζει τη γεύση που είχαν τα δάκρυά σου τότε που τα κατάπινες μαζί με τη χυλόπιτα. Πώς γίνεται το ταίρι σου να έρχεται δώρα φέρνοντας κι εσύ να νιώθεις ο φτωχούλης του Θεού; Πώς γίνεται να αδιαβροχοποιηθείς και να πάψουν να σε νοιάζουν τα προβλήματά του/της ή/και το ολίγο του/της;

Παρθένος (23 Aυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Εντάξει, εντάξει, έχεις δίκαιο! Πρόκειται για συμπαντική συνωμοσία που σε έχει βάλει στο μάτι. Και στο ταψί. Άλλος ένας μεγάλος καβγάς μαίνεται στο σπίτι με αντίκτυπο στα παιδιά –εάν έχετε– ή στην ερωτική ζωή, και εξαιτίας οικονομικών διαφορών. Αν περίμενες να βγάλεις το μήνα με τη διατροφή του αχαΐρευτου ή το προικώο της αγαπημένης σου… κάηκες! Η κούραση σε έχει αποθαρρύνει και ο εκνευρισμός σου είναι πια έκδηλος. Αυτό που πιο πολύ θα ήθελες είναι μια ήσυχη γωνιά να μαζευτείς, μα ούτε αυτή δεν μπορείς να βρεις. Αν σου πρότεινα να προσθέσεις χρώμα στη ζωή σου και φαντασία στη δουλειά σου θα με στραβοκοίταζες; Και πού να σου έλεγα δηλαδή να βάλεις φαντασία για να «διασκεδάσεις» τη σεξουαλική ρουτίνα του/της συντρόφου σου! Ναι, αλλά. Τι (άλλο) έχεις να χάσεις;

Zυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Oκτωβρίου)
Ίσως συναντάς μεγάλη αντίσταση, είσαι όμως αποφασισμένος/η να φτάσεις μέχρι το μεδούλι και να προσδιορίσεις τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Σε απασχολούν έντονα οικογενειακά ζητήματα ή σχετικά με ένα χώρο που θέλεις να αναμορφώσεις και μετράς τα κουκιά σου. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων, και αν δεν έβγαιναν στην επιφάνεια όλες οι ανασφάλειες και οι εμμονές σου δεν θα υπήρχε λόγος να λογοφέρετε με γονείς, συγκάτοικους ή προϊστάμενους και διακεκριμένους φίλους. Αν και αισθάνεσαι τρομερή κούραση, έχεις βαλθεί να ξεμπερδεύεις μια και καλή με τα προβλήματα, όμως δεν είσαι μόνος/η σου! Μήπως ήρθε η ώρα να αποφασίσεις από ποια όνειρά σου θα παραιτηθείς; Και μήπως τώρα είναι η ώρα να παραδεχτείς ότι το τελευταίο φλερτάκι εξελίσσεται σε μια σημαντική σχέση και αν τεθεί επί τάπητος θέμα παιδιού για πόσο ακόμα άραγε θα μπορείς να σφυρίζεις αμέριμνα; Μήπως πρέπει να βρεις ένα χόμπι πάραυτα σαν διέξοδο;

Έντονες προστριβές λόγω οικονομικών διαφορών απειλούν μια συνεργασία. Οι ζωηρές συζητήσεις δεν αργούν να γίνουν χοντρός καβγάς. Τα έξοδα τρέχουν πλέον με φρενήρη ρυθμό για να καλυφτούν καθημερινές ανάγκες και οι επαγγελματικές δαπάνες δεν έχουν τελειωμό. Εντωμεταξύ, ο φόρτος εργασίας είναι τόσος που σε διαλύει εις τα εξ ων συνετέθης. Σημαντική μπορεί να είναι η βοήθεια από την οικογένειά σου, παρόλο που εσύ αισθάνεσαι σαν αποπαίδι και δεν θέλεις τη συμπόνια κανενός. Στο χέρι σου είναι να αφεθείς να σε καταπιούν οι αυτοεκπληρούμενες blue-black προφητείες σου ή να δεχτείς με ευγνωμοσύνη ό,τι έχουν να σου προσφέρουν οι δικοί σου άνθρωποι. Πότε θα μάθεις να ευχαριστιέσαι αυτό που έχεις σήμερα; Γιατί πρέπει πάντα να κατατρώγεσαι με το ανέφικτο και να βουτάς με το κεφάλι μέσα στη μουρτζούφλα, ακόμα κι αν αυτό που σου λείπει είναι το 10% του πακέτου που έχεις βάλει στο μυαλό σου;

Tοξότης (22 Nοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Τετράγωνο Άρη - Κρόνου σημαίνει ότι οι απαιτήσεις των ανωτέρων σου σε τεντώνουν άσχημα. Είσαι έτοιμος/η για τη ρήξη με το διευθυντή (ή μήπως με τον daddy;) που σε φορτώνει συνέχεια με missions impossible; Κάνε το κορόιδο και όση υπομονή μπορείς για να διατηρήσεις όλα όσα κέρδισες έως τώρα με το σπαθί και τα ταλέντα σου. Άρχισες να στεγνώνεις, και το τελευταίο που σου χρειάζεται τώρα είναι το να εκτιμήσεις «την Αλεξάνδρεια», δηλαδή πράγματα που μόλις έχασες. Μην επιδεικνύεις αδιαλλαξία ούτε και τη φιλοδοξία σου απροκάλυπτα. Προτίμησε να ξεσκάσεις με μια εκδρομή που θα σε επαναφέρει στα ίσια σου ή έστω με μια συζήτηση με τους δικούς σου. Ευεργετική θα ήταν και μια επίσκεψη σε γκαλερί ή, ακόμα καλύτερα, μια έξοδος με πολύ χορό. Κράτα στην άκρη του μυαλού σου ότι υπευθυνότητα δεν πρέπει να δείχνεις μόνο στη δουλειά αλλά και στη διαχείριση των φυσικών σου πόρων.

Aιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Iανουαρίου)
Θέλεις να πάρεις τα ηνία και να ελέγξεις τους πάντες και τα πάντα για να γίνουν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλεις να αφήσεις όχι μόνο τις θετικότερες εντυπώσεις αλλά και τη στάμπα σου σε όσους έρθουν τόσο κοντά ώστε να μπορούν να μυρίσουν το άρωμά σου. Το χαμόγελο της Colgate κρύβει όχι μόνο μυστήριο αλλά και τις προθέσεις σου. Φυσικά η μαγνητική allure σου κάποιους/ες τους/τις τρομάζει, κάποιοι άλλοι όμως θα θελήσουν να μπουν σε κούρσα ανταγωνισμού, οπότε «έσο έτοιμος». Έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να γυρίσεις το πανί ανάποδα για να δεις την ούγια του και να αντιμετωπίσεις με γενναιότητα τα θέλω και τα όνειρά σου για το μέλλον. Τι διατεινόσουν κατά καιρούς και πόσο μαριονέτα των ασυνείδητων παρορμήσεών σου υπήρξες; Πόσο «κακό» είναι τελικά να βάζεις μπροστά ένα σκοπό και να αγιάζεις τα μέσα; Πάντως, με τούτα και μ’ εκείνα έχεις πετύχει την οικονομική στήριξη που χρειαζόσουν για να βάλεις μπρος το μεγαλόπνοο σχέδιο που θα σε καταξιώσει.

Yδροχόος (20 Iανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Άρχισες να τα βρίσκεις με το μέσα σου και –συν Αφροδίτη και χείρα κίνει– φαίνεται και στη μόστρα σου. Μπορείς να εκφράζεις με ευκολία περισσή τις σκέψεις σου, με αποτέλεσμα να καταγοητεύονται κάποιοι ενδιαφέροντες τύποι που έρχονται καταπάνω σου με διάθεση να σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Κυκλοφορείς, γνωρίζεις κόσμο, δέχεσαι βλέμματα και σχόλια που σε κάνουν να χαμογελάς, μέσα σου όμως υπάρχει μια μελανή κηλίδα. Ίσως σε χαλάει η τροπή που παίρνει μια φιλική σχέση και θέλεις να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αλήθεια, πώς γίνεται και πάντα εκεί που δίνουμε την περισσότερη ενέργειά μας από αυτό ακριβώς να λαβωνόμαστε; Enough! Ρίξε την κλακέτα και άνοιξε τα μάτια σου. Περνάει από δίπλα σου ο άνθρωπος που μπορεί να σε συνεφέρει από όποιο συναισθηματικό σοκ σε έχει κοκαλώσει. Είσαι έτοιμος/η για καινούργια χόμπι, καινούργιες σχέσεις και για να πάρεις διαζύγιο; Διαζύγιο από τη μοναξιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19 Φεβρουαρίου - 20 Mαρτίου)
Όσο κι αν είσαι «μανούλα» στην υποχωρητικότητα, τελευταία τα έχεις παίξει. Εδώ και καιρό ζεις με στρατιωτική πειθαρχία και πετσοκομμένα όνειρα και οι επαγγελματικοί στόχοι σου αφαιμάσσουν την προσωπική σου ζωή. Όλοι διεκδικούν τη μερίδα τους –και καλά κάνουν–, τίθεται όμως η ερώτηση κρίσεως: ενθουσιάστηκες, έτρεξες, σπαταλήθηκες. Πρόκοψες; Ποιος/α καρπώθηκε τα ταλέντα σου; Και ποιος/α θα σου κάνει μασάζ στα πόδια και στην (πονεμένη) πλάτη; Μήπως η φαντασία σου που οργιάζει θα δώσει και αυτή τη φορά τη λύση; Κλείσε τα μάτια, εισέπνεε βαθιά αιθέρια έλαια για να επουλώσεις τις πληγές σου και παντρέψου τον καλύτερό σου φίλο! Αν δεν θέλεις να σε φάνε οι γύρες, συνδύασε ρομάντζο και φιλία. Αν νιώθεις τσιμπημένος/η πες το. Κι αν νιώθεις την ανάγκη για ένα σταθερό πλαίσιο, άρθρωσέ το. Αρκετά πια με τα τσιτάτα περί ελεύθερων σχέσεων και ελεύθερων ανθρώπων, δηλαδή τρομαγμένων που για να μην αποτύχουν δεν κουνάνε ρούπι.

(Από τη Γωγώ ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (Stardome) - 18.12.2008)
http://www.athensvoice.gr/stardust/

Xouanita
19-12-08, 08:26
Ειμαι συμφεροντολόγα λέει? :lol: :pinw:

Κοκκινονίκος
19-12-08, 23:33
ψώματα είναι... :P

pastoula
20-12-08, 00:20
εμενα παντως ψιλοαληθεια ειναι, αλλα γενικα!

χαθηκαν κοπελια οι λεπτομετριες?
:9:

Xouanita
24-02-09, 16:33
Σκορπιός (24 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ακόμα και αυτοί που σε αγαπάνε κι είναι δίπλα σου δεν σε ξέρουν. Σαν Σκορπιός είσαι ένα μυστήριο: μόνο εσύ είσαι ικανός να περιγράψεις πώς αγόρασες ένα πακέτο μακαρόνια από το σούπερ μάρκετ με τη μέθοδο «ένα σου λέω, δέκα σου κρύβω». Το ίδιο κάνεις και με την ερωτική σου ζωή. Λες και αν τη διηγηθείς σε κάποιον όπως είναι και με όλη την αλήθεια σου, τα μάγια θα σπάσουν και η σχέση θα διαλυθεί. Όμως αν ερωτικά αυτή την εποχή νιώθεις ότι περπατάς σε κινούμενη άμμο, ο Άλλος θα το αντιληφθεί. Είναι μια από τις φορές που δεν μπορείς να κρυφτείς. Υ.Γ.: Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν νερά στα οποία εύκολα μπορείς να γλιστρήσεις. Δεν είναι ανάγκη να σου πω ότι κάθε αντιπαράθεση μέσα στη δουλειά μπορεί να σε στείλει στο ΚΑΤ με διάστρεμμα. Αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει στρατιωτάκι ακούνητο, αμίλητο, αγέλαστο και στον τοίχο κολλημένο.

Ακου τι λέει.....

Xouanita
24-02-09, 16:35
Καρκίνος (22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)
Λειτουργείς σαν τα καβούρια που κινούνται προς κάθε κατεύθυνση εκτός της ευθείας, μέχρι τη στιγμή που κάποιος θα προσπαθήσει να τους πάρει αυτό που έχουν βάλει στο μάτι. Τότε οι κινήσεις τους γίνονται γρήγορες κι έξυπνες: επιτίθενται στα ίσα κι αρπάζουν το έπαθλο. Ένα από τα καλά του Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι ότι δεν μπορείς να καθρεφτίζεις τον Άλλο αέναα και ότι πρέπει να διαμορφώσεις τις δικές σου απαντήσεις για το τι θέλεις στις σχέσεις. Ο Ουρανός στους Ιχθύες σού δίνει την ευκαιρία να ελαττώσεις τη συναισθηματική σου ένταση και να πάρεις αποστάσεις. Έλα όμως που η απίστευτη υπερενέργεια στον 8ό σου οίκο επιμένει ότι θα πρέπει να ασχοληθείς και με τις ζωές των Άλλων. Τους γόρδιους δεσμούς τούς λύνεις με το σπαθί. Χρησιμοποίησέ το χωρίς να πληγώσεις κάποιον και χωρίς να πληγωθείς εσύ.

Και στο δικό μου μέσα πέφτει!!!

Τα υπόλοιπα εδω... http://www.athensvoice.gr/stardust/

pastoula
24-02-09, 16:38
Κριός - 24/2/2009

Συμβουλές
Δύσκολες καταστάσεις που σας άγχωσαν, μπαίνουν στη φάση της επίλυσης τους!. Σχέσεις και συνεργασίες σας γίνονται πιο ευχάριστες και αποδοτικές!. Να ακούτε τις απόψεις και των γύρω σας, γιατί που ξέρετε, ίσως αποδειχθούν πολύτιμες για την προσωπική σας εξέλιξη, φίλοι μου.

Πλανήτες
Οικονομικές υποθέσεις, θα σας αποφέρουν κέρδη!. Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν σημαντικές εξελίξεις με ευκαιρίες για αρκετά καινούρια πράγματα!. Οι πλανήτες θα σας δώσουν τα ανάλογα εφόδια για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να τα κάνετε πραγματικότητα. Μην πτοείστε στα δύσκολα.

Αισθηματικά
Ο Κρόνος θα δώσει τέλος σε σχέσεις, που δεν φαίνεται ότι αντέχουν στην φθορά του χρόνου. Οι χωρισμένοι μην βιαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Αποφεύγετε τις επιπόλαιες αισθηματικές επενδύσεις για να μην πληγωθείτε ξανά. Οι δεσμευμένοι φύγετε για ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

Ζωή
Κάντε αλλαγές στη διατροφή σας. Αποφεύγετε οτιδήποτε που δεν σας βοηθά στην βελτίωση της εμφάνισης σας. Σκεφτείτε την υγεία σας, φίλοι Κριοί. Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας και μέσα από αυτή βελτιώστε την καθημερινότητα σας. Θα αλλάξει αρκετά και η διάθεση σας, φίλοι μου.

Αννετα, μηπως αυτο ειναι καλυτερο?

Σκορπιός - 24/2/2009

Συμβουλές
Η Πανσέληνος παίζει ένα δυνατό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη σε εναρμονισμό με την Αφροδίτη. Θα έχετε καινούργια ξεκινήματα και επίτευξη στόχων. Φανείτε τολμηροί στο κυνήγι των στόχων σας και μην φοβάστε να ρισκάρετε. Επιδιώξτε ένα επαγγελματικό ταξίδι, φίλοι μου.

Πλανήτες
Ο Δίας θα είναι ευνοϊκός μαζί σας, στα επαγγελματικά σας θέματα. Αρκεί να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην αφήνετε εκκρεμότητες. Στα οικονομικά τα δικά σας αλλά και της εταιρίας σας, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να μην βγαίνετε από τον προϋπολογισμό σας.

Αισθηματικά
Μεγάλος κίνδυνος για τη σχέση σας αυτή τη περίοδο θα είναι η παράλογη συμπεριφορά σας, η οποία μπορεί να οδηγήσει εσάς και το ταίρι σας στην ρήξη. Μην στενοχωρείτε τον σύντροφο σας για ασήμαντους λόγους. Αν υπάρχει πραγματική αγάπη ανάμεσα σας, σώστε την σχέση σας.

Ζωή
Πολλά θα αλλάξουν στον εσωτερικό σας κόσμο αν αποφασίσετε να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής. Κάντε προσπάθειες να κόψετε τις κακές σας συνήθειες. Αναζητήστε την χαλάρωση, μέσα από δραστηριότητες που σας γεμίζουν. Προσοχή μην εκτεθείτε σε ιώσεις και κρυολογήματα.

Xouanita
24-02-09, 16:39
Ω ναι!!!!!!! \m/

Ριξε μου και τον καρκινο να γουσταω ;)

pastoula
24-02-09, 16:40
οκ, μισο:khg2:

pastoula
24-02-09, 16:41
Καρκίνος - 24/2/2009

Συμβουλές
Οι πλανήτες κινούνται στο χώρο της οικογένειας, του σπιτιού και της επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τους δικούς σας αυτό το διάστημα, φίλοι μου. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Υπομονή στα δύσκολα.

Πλανήτες
Επιχειρήστε να κάνετε νέα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν πετύχετε, θα δείτε μια σημαντική βελτίωση και στα οικονομικά σας, αγαπητοί. Διατηρείτε τις ισορροπίες στον εργασιακό σας χώρο για να αποφεύγετε παρεξηγήσεις και προβλήματα με τους συναδέλφους σας.

Αισθηματικά
Οι μακροχρόνια δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσετε την σκληρότητα της ρουτίνας, αν δεν αναθερμάνετε το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας άμεσα. Χειριστείτε τα προβλήματα της σχέσης σας με ωριμότητα για να αποφύγετε την ρήξη. Φέρτε τον ρομαντισμό και το πάθος ξανά στη ζωή σας.

Ζωή
Το επόμενο διάστημα θα σηματοδοτηθεί από νέα ξεκινήματα που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά!. Περισσότερη αποφασιστικότητα!. Η Αφροδίτη θα παίξει ένα δυναμικό ρόλο στη ζωή σας την επόμενη περίοδο και θα σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

Xouanita
24-02-09, 19:24
Καρκίνος - 24/2/2009

Συμβουλές
Οι πλανήτες κινούνται στο χώρο της οικογένειας, του σπιτιού και της επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τους δικούς σας αυτό το διάστημα, φίλοι μου. Οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Υπομονή στα δύσκολα.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Αισθηματικά
Οι μακροχρόνια δεσμευμένοι θα αντιμετωπίσετε την σκληρότητα της ρουτίνας, αν δεν αναθερμάνετε το πάθος ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας άμεσα. Χειριστείτε τα προβλήματα της σχέσης σας με ωριμότητα για να αποφύγετε την ρήξη. Φέρτε τον ρομαντισμό και το πάθος ξανά στη ζωή σας.

Ζωή
Το επόμενο διάστημα θα σηματοδοτηθεί από νέα ξεκινήματα που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά!. Περισσότερη αποφασιστικότητα!. Η Αφροδίτη θα παίξει ένα δυναμικό ρόλο στη ζωή σας την επόμενη περίοδο και θα σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

:yahoo:

Piggy
24-02-09, 20:43
που είναι ο ζυγός ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΥΓΟΣ?????:wait:

md1032
24-02-09, 20:54
Στην Πλάκα είναι ο Ζυγός. \m/

Piggy
24-02-09, 20:55
:hit::hit::hit::lol:

Xouanita
24-02-09, 20:56
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου)
Τα παιδιά είναι οι μοντέρνες θεότητες και καθισμένα στον αυτοκρατορικό τους θρόνο απαιτούν, απορρίπτουν, επιθυμούν. Έχοντας κρατήσει την παιδικότητα και την αθωότητά τους, οι ενήλικοι προσπαθούμε να συρρικνωθούμε για να τους μοιάσουμε. Η ουσία βρίσκεται όχι στον παλιμπαιδισμό μας, αλλά στο να ακούσουμε το παιδί που δυσφορεί μέσα μας. Ο Δίας στον 5ο οίκο κάνει πιο έντονη την παρουσία του παιδιού εντός σου και ως γονιός του θα πρέπει να τιμήσεις όλες τις επιθυμίες του για αγάπη, για καταξίωση και αυτοέκφραση. Ονειρέψου πύργους στην άμμο, φαντασίωσε και πραγματοποίησε το μεγάλο έργο που θα σε καταξιώσει. Ενθουσιάσου με τη ζωή και τη ζωντάνια. Αν βγάλεις την καρδιά σου βόλτα μπορεί να την πάρεις πίσω κομμάτια, αλλά τώρα χρειάζεται να το διακινδυνεύσεις πιστεύοντας ότι υπάρχουν πρίγκιπες και νεράιδες. Το να γεννιέσαι είναι εξαίσια εμπειρία. Το να σου δίνεται όμως η ευκαιρία να γεννηθείς δύο φορές είναι συγκλονιστική ευκαιρία.

Καλέ, τι ποιητικά που σου τα λέει εσενα!!!!!

Xouanita
24-02-09, 20:58
Ζυγος -24/2/2009

Συμβουλές
Πολύ σημαντικό το επόμενο διάστημα για τα οικονομικά σας. Με αρκετές προσπάθειες θα καταφέρετε μια καλή αύξηση στα έσοδα σας. Κινηθείτε με σύνεση. Δάνεια και κληρονομικά θέματα, θα απασχολήσουν αρκετό από τον χρόνο σας, αλλά όλα θα πάνε καλά. Μην αγχωθείτε, φίλοι μου.

Πλανήτες
Ο Αρης είναι στο ζώδιο σας. Αποτέλεσμα είναι, να προκληθούν εντάσεις με τους συνεργάτες σας. Αυξημένες οι υποχρεώσεις σας στον τομέα της εργασίας. Κρίνεται σκόπιμο, για ένα διάστημα να μην βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις και μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, φίλοι μου.

Αισθηματικά
Καινούργιες σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα, θα έχουν όλες τις δυνατότητες για μακροημέρευση. Κινηθείτε ρομαντικά για να έχουν διάρκεια, φίλοι μου. Δεσμευμένοι, η πορεία της σχέσης σας θα σας προβληματίσει αρκετά αυτό το διάστημα, καθώς νιώθετε πώς ο ρομαντισμός έχει χαθεί.

Ζωή
Μέσα στις επόμενες ημέρες αδράξτε την ευκαιρία και ξεφύγετε από όλα με ένα ταξίδι. Χρειάζεστε διακοπές, χαλάρωση, εσωτερική & εξωτερική ανανέωση. Οι συναντήσεις και οι έξοδοι με αγαπημένα και φιλικά σας πρόσωπα θα σας αλλάξουν αρκετά την διάθεση. Χαμογελάτε περισσότερο.

(βρηκα και το site που τα παιρνει η παστουλα ;) )

Xouanita
24-02-09, 21:00
Ψιτ, Μην τυχον και φυγεις ταξίδι ΑΥΤΟ το Σ/Κ, σε καθαρισα!!! :lol::lol:

Piggy
24-02-09, 21:00
Ζυγός Ονειρέψου πύργους στην άμμο

nai nai alla pou na briskw paralia gia kastrakia bradiatika? kanei kai kruoooooooooooo loooooooool:nickred:

Xouanita
24-02-09, 21:03
"Ονειρέψου" λέει, μην πας!!! :lol:

md1032
24-02-09, 22:21
nai nai alla pou na briskw paralia gia kastrakia bradiatika? kanei kai kruoooooooooooo loooooooool:nickred:

kanei krio kairos gia dio. h gia trio. opos tin briskeis ;p

soraver
25-02-09, 09:38

e pare kouberta kai parea mazi ;p

soraver
25-02-09, 09:39
kanei krio kairos gia dio. h gia trio. opos tin briskeis ;p

e pare kouberta kai parea mazi ;p

eipame to idio pragma, alla to diko mou den 8elei delete. pws to e3igeis auto?

md1032
25-02-09, 09:50
does not compute?

Piggy
26-02-09, 01:06
looooooooool auto den to leei to zodio mou omws an to lege 8a to kana (oxi to trio:lol:)

soraver
26-02-09, 09:55
kale ntroph sou

Xouanita
26-02-09, 10:13
loooooooooool ρε!

Piggy
26-02-09, 16:33
GIATI KALE NA ZESTA8OUME PROSPA8OUME LOOOOOOL

md1032
26-02-09, 18:42
eimai malakas k gi auto logokri8hka

Xouanita
27-02-09, 10:28
Όταν το μυαλό σου δεν σταματάει να σκέφτεται τρόπους για να αντιμετωπίσεις την επαγγελματική ανασφάλεια, το πώς θα πληρώσεις τους λογαριασμούς ή το πώς θα ξεμπλέξεις από σχέσεις που φαίνεται ότι περνάν συμπληγάδες ή είναι ανύπαρκτες, το να μιλήσουμε για την απόλαυση που προσφέρει το σεξ μοιάζει σαν ανέκδοτο που στην τελευταία ατάκα προσπαθείς να βρεις πού είναι το αστείο. Η ειρωνεία είναι ότι με τον πλανητικό ορυμαγδό που συνεχίζει να ενεργοποιεί τον 8ο οίκο σου και τη νέα Σελήνη στους Ιχθύες (25/3), η αγάπη είναι το μοναδικό αντίδοτο στα προβλήματα, τους πόνους και τα βάσανα που ζορίζουν την καθημερινότητά σου.

Ελα μου ντε!!!!

Ακόμα και στις καλύτερες εποχές η οικογένεια (στον όρο «οικογένεια» μπορεί να χωρέσει εκτός από τη φυσική σου οικογένεια και ό,τι θεωρείς εσύ ως οικογένεια) μπορεί να είναι ένα σπαθί που κόβει και από τις δύο πλευρές. Από τη μία πλευρά αποτελεί την απόλυτη άγκυρα που σου δίνει τη συναισθηματική και τη φυσική φωλιά που σε προστατεύει από τα βέλη και τις καταιγίδες του παράλογου κόσμου. Την ίδια στιγμή όμως πολύ εύκολα μπορείς να αρχίσεις να βασανίζεις τον εαυτό σου με αισθήματα ενοχής ή με σκέψεις ότι έχεις παγιδευτεί είτε από δική σου επιλογή είτε από τα ύπουλα κόλπα των άλλων.
Ας μιλήσουμε στα ίσα. Μερικές φορές οι σεξουαλικές ανάγκες δεν μπορούν να ικανοποιηθούν από τους ανθρώπους που η οικειότητα έχει σκοτώσει την επιθυμία. Αν σε τσακώσουν πάντως, κατηγόρησε τη νέα Σελήνη (25/3) που σε ξεμυάλισε ή τον Ουρανό που σε κεραυνοβόλησε υποκύπτοντας σε κάποιον ή κάποια που δεν έπρεπε – έπρεπε; Μα εσύ δεν είσαι που γεννήθηκες για να λες ναι στα απαγορεύεται;

:ohh::ohh::ohh: αυτή η τελευταία παράγραφος με τσάκισε!!! Και ΟΧΙ, δεν θα φαω τη δικαιολογια περι "νεας σεληνης" :P

Xouanita
27-02-09, 10:30
Και επειδή θα μου το ζητήσει σιγουρα.... :lol:

Θεωρητικά είσαι τόσο καυτός/ή δημιουργικά και σεξουαλικά όσο κι ένας τσίγκος τον Αύγουστο. Όμως δεν μπορείς να είσαι απαιτητικός, φορτικός ή να ανεμίζεις τη δική σου σημαία χωρίς να υπολογίζεις τον υπέροχο, μοναδικό, αφόρητο Άλλο. Πρέπει να ζητάς ευγενικά και... μη φοβάσαι – θα σου δοθεί. Απ’ ό,τι έχεις αντιληφτεί τελευταία, ο Άρης βρίσκεται στον τομέα της χαράς της ζωής και η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό, που συμβολίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτός ο συνδυασμός σημαίνει με δύο λέξεις: καλή περίοδος (για να είσαι με κάποιον/α). Μια υποσημείωση: Επειδή στις 6/3 η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη, έχε υπόψη σου ότι στις μέρες που σου μένουν μέχρι τότε χρειάζεται να γοητεύσεις, ξεκαθαρίσεις, συνεννοηθείς, διαπραγματευτείς, συνδεθείς, συνεργαστείς, δεσμευτείς, κερδίσεις, προσαρμοστείς, ενεργοποιηθείς, ρίξεις γέφυρες και να βαθύνεις τις σχέσεις σου, γιατί μετά Εσύ και Αυτός/ή θα μιλάτε πλάτη με πλάτη.

λοοοοολ "όσο κι ένας τσίγκος τον Αύγουστο" :lol::lol::lol:

Τα υπόλοιπα εδω: http://www.athensvoice.gr/stardust/

maRtina
27-02-09, 10:35
που τα λεει ρε τα ζωδια ,να δω και εγω , απο ποια σελιδα τα βλεπετε?

Xouanita
27-02-09, 10:37
Και τα πιο αισιόδοξα:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (-27/2/2009)

Συμβουλές
Οι δυσκολίες, οι εντάσεις και οι αναποδιές της καθημερινότητας, σας εκνευρίζουν και σας φέρνουν στα όρια σας. Μην αφήνετε να χαλάει η διάθεση σας. Μάθετε να φιλοσοφείτε τις καταστάσεις και να βλέπετε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Χαμογελάτε στα δύσκολα, φίλοι μου.

Πλανήτες
Να έχετε σωστή και μετρημένη στάση απέναντι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για την επίτευξη των στόχων σας. Αποφύγετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Προσπαθείτε να μην έχετε συγκρούσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, για να μην αντιμετωπίσετε τον θυμό των ανωτέρων σας.

Αισθηματικά
Θα διανύσετε μια καταπληκτική περίοδο στα αισθηματικά σας!. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα πάρουν τα πάνω τους και θα γεμίσετε με αυτοπεποίθηση!. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας, θα σας γεμίσουν με δυνατά ρομαντικά συναισθήματα.

Ζωή
Ταξιδέψτε κι αλλάξτε παραστάσεις. Χρειάζεστε μια ανανέωση. Οι συνθήκες θα διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε να νιώσετε χαρά και ευχαρίστηση. Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, μην αφήνετε τις φοβίες σας να υπερισχύουν της λογικής σας και να σας αναστατώνουν. Θετική σκέψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (-27/2/2009)

Συμβουλές
Μείνετε μακριά από μικροσυμφέροντα που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας, φίλοι. Αν έχετε βαρεθεί να σπρώχνετε τις καταστάσεις προς τα εκεί που θέλετε και τα αποτελέσματα να μην είναι καλά, αλλάξτε τρόπο λειτουργίας.

Πλανήτες
Το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε τις ισορροπίες στα επαγγελματικά σας, οι οποίες διαταράχτηκαν από διάφορες δυσκολίες, φίλοι. Σύντομα θα δείτε και μια καλή βελτίωση στα οικονομικά σας. Χρησιμοποιήστε την πείρα σας και θα καταφέρετε πάρα πολλά, φίλοι μου.

Αισθηματικά
Ο σύντροφος σας, σας αποπνέει μια ασφάλεια την οποία χρειάζεστε. Οι περισσότεροι Σκορπιοί, νιώθετε πολύ καλά στη σχέση στην οποία βρίσκεστε τώρα. Το ερωτικό στοιχείο λειτουργεί έντονα δεσμευμένοι, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εντάσεις που θα δημιουργηθούν.

Ζωή
Φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο και μην κουράζεστε υπερβολικά στη δουλειά σας. Μην πνίγεστε στις πολλές υποχρεώσεις που έχετε, αγαπητοί μου. Θα φτάσετε στα πρόθυρα της υπερκόπωσης αν δεν προσέξετε. Περάστε ένα όμορφο και ξεκούραστο τριήμερο, φίλοι Σκορπιοί.

Και φυσικά: ΖΥΓΟΣ (-27/2/2009)

Συμβουλές
Οι πιέσεις που δέχεστε το τελευταίο διάστημα από την οικογένεια σας και τους συνεργάτες σας, όσων αφορά οικονομικά θέματα, θα σας κουράσουν. Δείτε και χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και ξεπεράστε όλες τις ψυχολογικές αντιξοότητες. Κινηθείτε με αισιοδοξία.

Πλανήτες
Μερικές φορές πιάνετε τον εαυτό σας να πνίγεται στο άγχος ειδικά όταν οι υποχρεώσεις σας είναι πάρα πολλές. Ο φόρτος εργασίας θα σας κουράσει. Συνεργαστείτε πιο στενά με τους συναδέλφους σας και θα δείτε ότι θα προλάβετε τα πάντα και τα αποτελέσματα θα είναι και πιο καλά.

Αισθηματικά
Αν είχατε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν, από σχέσεις σας, που έληξαν άδοξα και πληγωθήκατε, μην αντιμετωπίζετε τη κάθε νέα γνωριμία με σκεπτικισμό!. Οι μοναξιά δεν σας πάει καθόλου. Προσπαθήστε να ερωτευτείτε ξανά. Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει στις γνωριμίες σας, αγαπητοί φίλοι.

Ζωή
Αν διανύετε μια περίοδο κούρασης, εκμεταλλευτείτε το τριήμερο που πλησιάζει και ξεκουραστείτε. Ξεφύγετε από όλα με ένα ταξίδι, αγαπητοί Ζυγοί. Κάντε μια εκδρομή με τους φίλους σας και σίγουρα η διάθεση σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Περάστε όμορφα με τα έθιμα των ημερών.

msl
27-02-09, 10:46
Ελα μου ντε!!!!

Πες τα, πες τα! :ok:

:ohh::ohh::ohh: αυτή η τελευταία παράγραφος με τσάκισε!!! Και ΟΧΙ, δεν θα φαω τη δικαιολογια περι "νεας σεληνης" :P

Πες τα, πες τα!! :angry_wife:

Xouanita
27-02-09, 10:47
Τα λεω, τα λεω... όμως, με ακουνε? με ακουνε? :lol:

Piggy
27-02-09, 22:24
Και επειδή θα μου το ζητήσει σιγουρα.... :lol:

Μια υποσημείωση: Επειδή στις 6/3 η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη, έχε υπόψη σου ότι στις μέρες που σου μένουν μέχρι τότε χρειάζεται να γοητεύσεις, ξεκαθαρίσεις, συνεννοηθείς, διαπραγματευτείς, συνδεθείς, συνεργαστείς, δεσμευτείς, κερδίσεις, προσαρμοστείς, ενεργοποιηθείς, ρίξεις γέφυρες και να βαθύνεις τις σχέσεις σου, γιατί μετά Εσύ και Αυτός/ή θα μιλάτε πλάτη με πλάτη.

kourastika loooooooooool

akou tsigkanos loooooooool

Κοκκινονίκος
28-02-09, 21:58
tha kratisw auto pou leei gia ti zwi :D

psaxnw na vrw to meros...protaseis kaneis?

damianvag
28-03-09, 23:17
ευχαριστω πολυ

ΠΛΑΤΩΝ
29-03-09, 15:42
:confused::confused::confused:

soraver
30-03-09, 02:00
kane kana thread Kotsiras neo cd na deis posa euxaristw 8a eispra3eis
lol

Xouanita
30-03-09, 09:23
Καρκίνος (30/3/2009)

Συμβουλές
Καλό θα ήταν να μην είστε παρορμητικοί σήμερα. Μπορεί κάποιες κινήσεις και κάποια λόγια να σας βάλουν σε μπελάδες. Μην παρασυρθείτε από τρίτους. Προσπαθήστε να οργανώσετε την μέρα σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας που τις έχετε παραμελήσει εδώ και αρκετό καιρό.

Πλανήτες
Όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τους συνεργάτες σας. Μιλήστε μαζί τους σε χαμηλούς τόνους. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να είστε συγκρατημένοι. Έξοδα σε άσκοπες αγορές, είναι πιθανό να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Αισθηματικά
Το ταίρι σας είναι αρκετά πιεσμένο από την δουλειά του και ζητά από σας λίγη υποστήριξή. Μην αρνηθείτε να του την προσφέρετε, θα το εκτιμήσει. Κάποια ταξίδια που ίσως κάνετε λόγω δουλειάς είναι πολύ πιθανό να φέρουν μια γνωριμία που θα σας ενδιαφέρει. Μη φοβάστε να το πλησιάσετε.

Ζωή
Θα έχετε αρκετά καλή διάθεση για να κάνετε πολλά πράγματα. Μια βόλτα στα μαγαζιά όταν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο θα σας χαροποιήσει πάρα πολύ. Μπορείτε με τις αγορές σας να συνδυάσετε και έναν καφέ με φίλους που έχετε καιρό να δείτε. Θα είστε ευχάριστοι και επικοινωνιακοί.

ΛΕΩΝ 30/3/2009

Συμβουλές
Καλό θα ήταν να δείξετε μεγαλύτερη προσήλωση και αποφασιστικότητα στους στόχους για να μπορέσετε να φτάσετε με επιτυχία στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε από αυτά που θα ακούσετε από τον περίγυρο σας. Η κοινωνικότητά σας θα είναι αυξημένη, φίλοι μου.

Πλανήτες
Θα είστε αρκετά συγκεντρωμένοι σε ότι κάνετε στην εργασία σας. Ίσως σας αγχώσουν κάποιες νέες τεχνικές που θα σας ζητήσουν να χρησιμοποιήσετε. Καλό θα ήταν να μην εμπιστευτείτε με ευκολία ανθρώπους που θα σας ζητήσουν να επενδύσετε τα χρήματα σας σε ότι σας πουν.

Αισθηματικά
Βρείτε τι αρέσει πιο πολύ στο ταίρι σας. Μπορεί μια μικρή έκπληξη να δώσει πολύ μεγάλη χαρά στο σύντροφό σας και να σας φέρει πιο κοντά, αγαπητοί. Είστε ευάλωτοι το τελευταίο διάστημα. Προσέξτε μην πληγωθείτε από μια γνωριμία που υπόσχετε πολλά και δεν μπορεί να τα δώσει.

Ζωή
Μην καθυστερείτε άλλο να ξεκινήσετε να κάνετε μια πιο προσεγμένη διατροφή. Ζητήστε την βοήθεια κάποιου ειδικού. Θα σας πει ακριβώς τι χρειάζεστε. Μπορείτε να γραφτείτε και στο γυμναστήριο ώστε να τα συνδυάσετε και τα δύο. Τα αποτελέσματα μέχρι το καλοκαίρι θα σας ενθουσιάσουν.

ΖΥΓΟΣ 30/3/2009

Συμβουλές
Οι προσπάθειες σας πολύ σύντομα θα ανταμειφθούν, μην σταματήσετε την προσπάθεια. Ότι κάνετε το κάνετε πολύ καλά. Οι δυσκολίες έχουν περάσει πλέον. Μπορείτε να κάνετε χωρίς φόβο σχέδια για το μέλλον. Οι δικοί σας, θα θαυμάσουν το θάρρος σας και θα σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε.

Πλανήτες
Σήμερα θα κυλίσει ήρεμα η ημέρα σας στην δουλειά σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε συζητήσεις που θα γίνουν γύρω από επαγγελματικές αλλαγές, φίλοι. Προσπαθήστε με ψυχραιμία να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας. Αποφύγετε τις σπατάλες που θα σας παρασύρουν τρίτοι.

Αισθηματικά
Καλό θα σας έκανε να δείξετε λίγη ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά!. Το ταίρι σας είναι στο πλευρό σας και φροντίζει να φτιάξει όμορφη ατμόσφαιρα. Εσείς δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι. Δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που σας αρέσει και δεν θα χάσετε.

Ζωή
Η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Οργανώστε το γρηγορότερο μια ολοήμερη εκδρομή με καλή παρέα. Η επαφή με την φύση θα σας ηρεμήσει πολύ. Μπορείτε να το συνδυάσετε και με κάποιο εποχιακό σπορ. Λίγη άσκηση παράλληλα δεν θα σας έκανε κακό, αγαπητοί μου Ζυγοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 30/3/2009

Συμβουλές
Παρόλα τα εμπόδια, εσείς αν το θέλετε πραγματικά μπορείτε να ξεμπερδέψετε με όλες τις υποχρεώσεις που έχετε. Μεγάλος σας σύμμαχος η εξυπνάδα σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με δικά σας άτομα και να λύσετε προβλήματα που είχατε μεταξύ σας. Διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους.

Πλανήτες
Η δυναμικότητα σας είναι αυξημένη και θα προσπαθήσετε να γίνουν τα πράγματα με το δικό σας τρόπο. Ενώ θα έχετε δίκιο ίσως υπάρξουν αντιρρήσεις. Μπορείτε να εξετάσετε με προσοχή ευκαιρίες που θα έχετε για οικονομικές συναλλαγές. Αν σας εξυπηρετούν χρησιμοποιήστε τις.

Αισθηματικά
Το ταίρι σας νιώθει παραμελημένο και είναι πιθανό να έχει παράπονα. Προσπαθήστε να περάσετε λίγο χρόνο μαζί του και δώστε την προσοχή που ζητά. Εσείς που δεν έχετε ακόμα ταίρι, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην είστε τόσο καχύποπτοι με αυτούς που γνωρίζετε.

Ζωή
Μπορείτε να αρχίσετε να φροντίζετε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας. Προσέξτε την διατροφή σας που τον τελευταίο καιρό δεν είναι τόσο υγιεινή. Προτιμήστε να κάνετε γεύματα σε συγκεκριμένες ώρες και να μπορέσετε να φτιάξετε τον μεταβολισμό σας. Κάντε παράλληλα και γυμναστική.

Xouanita
30-03-09, 09:25
Μμμμ… Ναι… Χμμμ… Δηλαδή… Ας πούμε… Πάμε… Οι Καρκίνοι με τον Κριό στον ηλιακό 10ο οίκο, της δημόσιας εικόνας και του στάτους, θέλουν να εμφανίζονται και να αντιμετωπίζονται ως δυναμικοί, με άποψη και cool. Στην πραγματικότητα βρίσκεσαι μονίμως σε επαγρύπνηση, παρατηρώντας ποιος σε προσέχει και ποιος όχι. Ποιος είναι πιστός ή μπορεί να είναι πιστός, και ποιος μπορεί δυνητικά να σε εγκαταλείψει. Η νέα Σελήνη (26/3) σε αφήνει να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο δυνατότητες που μπορούν να έχουν αντίκτυπο είτε στην προσωπική είτε και στην επαγγελματική σου ζωή. Μπορείς να αφεθείς στην κατώτερη φύση σου και να γίνεις ζηλιάρης, κτητικός, ανασφαλής, επικριτικός και τσιμπούρι. Ή μπορείς να ωριμάσεις και να γίνεις ο παθιασμένος, αφοσιωμένος και συναισθηματικά εξελιγμένος σύντροφος που θα ήθελε ο καθένας μας. Υ.Γ. Φυσικά αρχίζει μια νέα θετική περίοδος στην καριέρα σου.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις, δοσοληψίες και υποχρεώσεις ανακινούν τις αβεβαιότητες, τις αγωνίες και τα άγχη της επιβίωσης. Αν κατορθώσεις και βρεις διέξοδο από το οικονομικό φαράγγι της Σαμαριάς, το μυαλό σου μπορεί να πυροδοτήσει όλους τους κινητήρες που διαθέτεις. Για την ακρίβεια, η νέα Σελήνη (26/3) στον Κριό, με την Αφροδίτη δίπλα της, θα σου δείξουν όχι μόνο ότι μπορείς να συνδεθείς με ανθρώπους που οι άλλοι ούτε φαντάζονται πως μπορούν, αλλά μπορείς επίσης (με τη συνδρομή του Άρη και του Ουρανού στον 8ο) να ζεις δύο ζωές ταυτοχρόνως χωρίς να υποψιαστεί κανείς ότι δεν είσαι ο μονογαμικός ρομαντικός που όλοι πιστεύουν. (Υ.Γ. Αν δεν σκέφτεσαι ένα επικείμενο οικονομικό κραχ, υπάρχει πάντα η απόλαυση του σεξ)

Ένας περίπατος στη φύση, ένα φλιτζάνι χαμομήλι, μια άσκηση γιόγκα, μια βόλτα μέχρι τη θάλασσα, λίγος διαλογισμός, ένα ύψωμα ώστε να δεις τη ζωή σου από απόσταση ή ό,τι άλλη τεχνική σκεφτείς (που μπορεί να σε ηρεμήσει ή να σε αποσπάσει για λίγο από την εργασία ή την καθημερινότητα) πρέπει να είναι καλόδεχτα, γιατί είναι αναγκαία. Κι ενώ τρέχεις για να προλάβεις το μετρό ή για να είσαι συνεπής σε dead lines και υποχρεώσεις, η ψυχή σου ονειρεύεται, απογοητεύεται, φαντασιώνει και μπερδεύεται με σχέσεις που λειτουργούν, υπολειτουργούν ή δεν υπάρχουν. Λένε ότι όταν βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο – γύρω σου ταραχή, στη μέση ησυχία. Δεν είναι άσχημη αυτή η αντιμετώπιση.

Μια ανάδρομη Αφροδίτη μαζί με τον Άρη και τον Ουρανό στον 5ο σου οίκο τι μπορεί να σηματοδοτούν; Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν παλιοί έρωτες και να χαθούν εν ριπή οφθαλμού σαν κατσαρίδες που εξαφανίζονται μόλις ανοίξει το φως της κουζίνας. Από την άλλη, το ξαφνικά μπήκες - ξαφνικά βγήκες είναι άλλο ενδεχόμενο. Και η δημιουργικότητα είναι ενδεχόμενο. Και μια καινούργια δουλειά είναι ενδεχόμενο. Και οι σκέψεις για τις επόμενες εργασιακές κινήσεις είναι πιθανές. Και τα παιδιά και η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους ή η επαναστατικότητά τους είναι πιθανά σενάρια. Και η αλλαγή τόπου και διεύθυνσης είναι πιθανές. Και αν –δεν αναφέραμε αυτό το ενδεχόμενο–, ΑΝ επανασυνδεθείς με ένα παλιό αμόρε, ας ελπίσουμε ότι δεν θα σου δημιουργήσει ναυτία.

(απο το stardust, του Athens voice)

soraver
30-03-09, 09:28
... ότι μπορείς να συνδεθείς με ανθρώπους που οι άλλοι ούτε φαντάζονται πως μπορούν ...

ama lew egw pws eimai hrwas

Xouanita
30-03-09, 09:29
:lol::lol::lol:

Xouanita
07-07-09, 10:04
Οικογένεια εναντίον καριέρας, υποχρεώσεις εναντίον ευχαρίστησης, σπίτι εναντίον κόσμου, παιδί εναντίον ενήλικου, ιδιωτικότητα εναντίον κοινωνίας, άτομο εναντίον εξουσίας. Η αναγκαστική επιλογή ανάμεσα σε αυτά τα δίπολα σημαίνει ότι η ζυγαριά θα κλίνει προς τη μία μεριά και ότι θυσιάζεις κάτι προς χάρη κάποιου άλλου. Τα τετράγωνα Ποσειδώνα/Δία με την Αφροδίτη στην αρχή του μήνα λένε ότι ο χρόνος των ψευδαισθήσεων εξαντλήθηκε. Δεν μπορείς να κολλάς άλλο στο ποιος έρχεται και ποιος είναι έτοιμος να φύγει. Χρειάζεται να συνεχίσεις να δουλεύεις χωρίς εγγυήσεις, προσέχοντας την υγεία σου και ακολουθώντας το δρόμο σου. Περιόρισε τις αυτοκαταστροφικές σου φαντασιώσεις στα ρεπό σου. Υπάρχουν και μέρες που δεν δουλεύεις, ε;

Ίσως μέσα σου να μαίνεται ένας πόλεμος. Ίσως κονταροχτυπιέσαι με Αυτόν ή Αυτήν και ορκίζεσαι ότι ποτέ πια δεν θα συρθείς στα γόνατα ξανά, ποτέ δεν θα ενδώσεις, ποτέ δεν θα παραδοθείς στο μεγαλύτερο φόβο σου που είναι η εξάρτηση από μια δυναμική και γοητευτική φιγούρα που προσπαθεί να σε ελέγξει, αλλά που συναισθηματικά δεν είναι προσβάσιμη. Για να έχεις μια υγιή και δυνατή σχέση, χρειάζεται να διαπραγματευτείς και να αναπτύξεις υγιή ισορροπία μεταξύ Ανάγκης και Ανεξαρτησίας. Οπότε ξύπνα και πάρε θέση στο πάρτι. (Προς θεού: Άσε στα πίσω πίσω τα ερωτικά υπονοούμενα με τους φίλους. Ναρκοπέδιο)

Οι Σχέσεις, η Καριέρα και μια Θυσία. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στη σαπουνόπερα της ζωής σου με τα τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και τον Δία που σχηματίζονται στις 1 και 2 Ιουλίου. Θα πρέπει να αισθάνεσαι υπερβολικά μόνος ακόμα κι αν είσαι ζευγάρι, αφού η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πυρακτωμένη και σε αναταραχή. Πώς να δοθείς στον Άλλο όταν παίζεται η επαγγελματική σου επιβίωση; Πάντα κάτι πρέπει να θυσιαστεί για να ανθίσει κάτι άλλο και αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις ούτε διάθεση ούτε χρόνο ούτε ενθουσιάζεσαι με τις υποχρεώσεις που έχει η συντροφικότητα. Ούτε φυσικά μπορείς να απολαύσεις τις χαρές της. Κάποιος λείπει. Κάτι λείπει. Με ποιον να συνδεθείς; Με τις χρήσιμες γνωριμίες της δουλειάς σου ή με αυτόν/ήν που γκρινιάζει ότι δεν του/της δίνεις σημασία; Φυσικά –κι αυτό είναι το υπέροχο– όλα μπορούν να αλλάξουν σε μια στιγμή και δεν είσαι μόνος πια.

πηγή: http://www.athensvoice.gr/stardust/

pastoula
07-07-09, 11:59
eeeeeeeeeeee!

monaxofaissa!

gia mena tpt e?:4:

Xouanita
07-07-09, 12:55
καλέ, σκορπιός δεν εισαι???? :confused:

pastoula
07-07-09, 13:12
oi marh! Krios!

Xouanita
07-07-09, 13:26
Αχ ναι ρε... ο Σπύρος ειναι σκορπιος! Εμπερδεύθην! :P

pastoula
07-07-09, 13:27
sxoremenh!:khg2:

maRtina
07-07-09, 13:27
δες και για τον Διδυμο τι λεει

pastoula
07-07-09, 13:42
pata to url marh kai des to monh sou!:khg2:

Λατρεία
07-07-09, 13:44
Bαλτε και τον ιχθύ πλζ:pinw:

Piggy
07-07-09, 13:51
o zugos pou einai oeo?

maRtina
07-07-09, 13:56
pata to url marh kai des to monh sou!:khg2:

εσυ γιατι δε το πατας ρε?:boxing:

pastoula
07-07-09, 13:59
εσυ γιατι δε το πατας ρε?:boxing:

gia na griniaksw :fishhit:

maRtina
07-07-09, 14:43
βλακα ;)

soraver
07-07-09, 14:52
stokoi

pastoula
07-07-09, 15:21
http://www.berling.gr/img/eidika/big/akryl_stokos.jpg

mgkillme
07-07-09, 16:42
xaxaxaaxxaxaa...stavre kane kai enan anagrammatismo sthn trith lexh....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

pastoula
07-07-09, 16:57
astadiala re!:@

maRtina
07-07-09, 18:39
astous na lene paidi mou , einai kakioi aytoi

soraver
07-07-09, 18:39
den katalabainw...

:pinw:

mgkillme
07-07-09, 19:35
:pinw:

msl
26-11-09, 14:09
(από 25/11 και για μια περίπου βδομάδα)

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Εάν είσαι Κριός, και κυρίως αν έχεις ωροσκόπο Κριό, τότε ετοιμάσου για μια «εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς». Όχι, όχι μην πανικοβάλλεσαι, μην αγχώνεσαι και μην ψάχνεις για χάπια. Μιλάμε συμβολικά. Με τον Άρη στον 5ο οίκο σου που κυβερνάει την καρδιά, θα πρέπει να ανοιχτείς συναισθηματικά, να αγαπήσεις και να πονέσεις, ίσως και να ριχτείς χωρίς ενοχές σε μία σχέση με το πάθος έφηβου που ερωτεύεται για πρώτη φορά. A, κι ετοιμάσου να απαντήσεις στην ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: αυτός που λέει πρώτος το «σ’ αγαπώ» είναι ο νικητής ή ο χαμένος από χέρι;

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)
Δεν υπάρχει χώρος και σχέσεις που να μην παίζονται παιχνίδια εξουσίας. Με τον Άρη στον Λέοντα, συνειδητοποιείς ότι οι αιτίες της επιθετικότητας βρίσκονται τελικά πολύ πιο πίσω απ’ ό,τι φανταζόσουν μέχρι τώρα – στην εποχή που σαν παιδί σού απαγορευόταν να εκφράσεις το θυμό σου. Όσο πιο ασυνείδητος είναι αυτός ο θυμός, τόσο πιο τυφλός βγαίνει προς τα έξω και κυρίως προς τα πρόσωπα που αγαπάς και σου κινητοποιούν βαθιά αισθήματα. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να προβλέψεις τον τρόπο που οι άλλοι θα αντιδράσουν δεν κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Τα καλά νέα είναι ότι η Αφροδίτη στον Σκορπιό προσπαθεί να βάλει διαλλακτικότητα εκεί που υπάρχουν εστίες πυρός. Υ.Γ. Μην το βάλεις στα πόδια. Όταν η καρδιά κλαίει δεν έχεις άλλη επιλογή από το να την ακούσεις.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 21 Ιουνίου)
Θα πρέπει να εκπλήσσει τους αγαπημένους σου όταν μερικές φορές αποκαλύπτεις εν ψυχρώ τις ανάγκες σου κι απαιτείς να σε στηρίξουν και την επόμενη στιγμή αλλάζεις έκφραση και τους συμπεριφέρεσαι σαν τελείως ξένος. Εάν μείνουν μαζί σου για αρκετό ακόμα καιρό θα διαπιστώσουν ότι πίσω από αυτές τις αντιδράσεις σου βρίσκεται ο Κρόνος στον Ζυγό και ο Πλούτωνας στον 8ο ηλιακό σου οίκο. Παρόλο που προσπαθείς να αφήσεις πίσω τις παλιές σου συναισθηματικές αντιδράσεις, ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν δύσκολα. Η αντίστασή σου παρ’ όλα αυτά εντείνεται, γιατί πλησιάζει η ώρα που θα γκρεμίσεις τον πέτρινο τοίχο που παρεμβάλλεται ανάμεσα σε σένα και τον Άλλο για να βρεθείς σε ένα δωμάτιο με θέα.

Κι ενώ πολλοί Καρκίνοι βρίσκουν στις δυσκολίες το θάρρος να παλέψουν και να προχωρήσουν, άλλοι φαίνεται ότι έχουν παραλύσει μπροστά σε προβλήματα που δεν ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν. Με τον Κρόνο να έχει αρχίσει την πορεία του στον Ζυγό, προκύπτουν προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ενώ εσύ προσπαθείς να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής (δημιουργώντας τη δική σου οικογένεια;) και ταυτόχρονα θέλεις να αποκοπείς από κάθε οικογενειακό περιορισμό που δεν σε αφήνει να προχωρήσεις. Και οι σχέσεις; Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν ξέρεις αν ο Άλλος πρέπει να έρθει μια ώρα αρχύτερα ή να καθυστερήσει όσο μπορεί περισσότερο. Στο οικονομικό μέτωπο ίσως καταναλώνεις περισσότερα από ό,τι επιτρέπει η τσέπη σου με τη βεβαιότητα ότι κάτι θα γίνει και θα έχεις χρήματα και αύριο. Ναι, ε;

Μια λέξη τείνει να χρωματίσει το ζώδιό σου αυτή την εποχή ιδιαίτερα: υπερβολή. Α, κι ένταση. Και αλαζονεία. Μα τι σου έχουν ρίξει στο ποτό κι αντιδράς έτσι; Πρόκειται για τον Άρη στον Λέοντα και τον Δία στον Υδροχόο που σε κάνουν να αισθάνεσαι σα να είσαι κλεισμένος στο κλουβί και να αντιδράς άτσαλα; Πρόκειται για έναν καταπιεσμένο θυμό που τώρα αρχίζει να εκτονώνεται αδιάκριτα; Ή για ανεπιθύμητες παρενέργειες μιας εξαντλητικής δίαιτας; Ή μήπως τελικά είναι μια υγιής αντίδραση σε όσους προσπαθούν να σε γονατίσουν; Υ.Γ. Με τον Ερμή στον Τοξότη βεβαίως και θέλεις να επικοινωνήσεις – με την προϋπόθεση ότι ο άλλος ακούει, ακούει, ακούει.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)
Ακόμα κι οι παραπλανημένοι Παρθένοι που πιστεύουν ότι προορίζονται να μείνουν εργένηδες και να διατηρήσουν τη σημαία της μοναξιάς ψηλά αρχίζουν να ακούνε τις σειρήνες που τους καλούν με το υπόκωφο τραγούδι του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Άφησε κάθε τάση σου να μένεις μόνος στο σπίτι και βγες εκεί έξω. Ακόμα κι αν περιμένεις τον Δία να μπει στους Ιχθύες για να συναντήσεις τον υπέροχο Άλλο, δεν χάνεις τίποτα να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου την πιθανότητα να συναντήσεις νωρίτερα το σκοτεινό παρτενέρ που θα συμπρωταγωνιστήσετε σ’ ένα γοτθικό ρομάντζο. Υ.Γ. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα θέματα καρδιάς, το υπόλοιπο μενού είναι διαιτητικό: εργασία μετ’ εμποδίων, τρεχάματα με το σπίτι –όχι απαραιτήτως δυσάρεστα–, συναντήσεις με φίλους που έχεις να δεις καιρό κ.λπ.

Μπορείς να ακούσεις το τικ τακ του ρολογιού που δείχνει 11.59. Σ’ αυτό το κρίσιμο λεπτό, που θα διαρκέσει δύο και πλέον χρόνια και σηματοδοτείται από τον Κρόνο στο ζώδιό σου –για να μην αναφέρουμε τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε λίγο τον Ουρανό στον Κριό–, βρίσκεσαι σε μια κομβική στιγμή της ζωής σου που ΟΛΑ αλλάζουν. Ίσως αισθάνεσαι ότι ξαφνικά έχεις τη δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι σου, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Απλώς σοβαρεύουν και η φράση «Χτίζω τη ζωή μου με ιδρώτα και δουλειά και παίρνω σοβαρές αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον μου» κυριολεκτεί. Υ.Γ. Κι ενώ τα χρήματα θα μπαινοβγαίνουν στις τσέπες σου, συνειδητοποιείς ότι η αγάπη βρίσκεται στη βάση όλων των πραγμάτων. Άρα μην μπαίνεις στον πειρασμό να ζητάς χωρίς να δίνεις. Αν έχεις κάτι να μοιραστείς μοιράσου το, αν όχι μην το κλέβεις και μην το απαιτείς επιτακτικά από τον Άλλο/η.

Με τον Άρη στο ηλιακό σου μεσουράνημα θα αντιληφθείς γιατί είσαι τόσο προσκολλημένος στην καριέρα σου, τη στιγμή που ορκίζεσαι ότι το μόνο που θέλεις είναι ηρεμία, αισθήματα και λίγη ελαφρότητα, που φαίνεται να σου στερεί ο Κρόνος από τη νέα του θέση. Το παράξενο είναι ότι ενώ διατείνεσαι ότι απεχθάνεσαι τα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται στον επαγγελματικό στίβο, αυτή την εποχή δεν μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό να μείνεις μέχρι αργά στο γραφείο και να αποδείξεις με κάθε τρόπο ότι αξίζεις. Να θυμάσαι πάντως ότι αν σκοντάψεις – επαγγελματικά– κανείς δεν πρόκειται να σε σηκώσει. Υ.Γ. Ο Δίας στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου βοηθάνε να μη γίνεις κυνικός. Ξέρεις ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς είναι μια καινούργια πραγματικότητα ή φαντασίωση. Cheer up!

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)
Είναι εποχή να ρίξεις φως σε όλες τις προσδοκίες με τις οποίες έχεις περάσει τη ζωή σου μέχρι τώρα για να καταλάβεις τι λειτουργεί και τι δεν τραβάει. Μπορεί να είναι ένα ταξίδι που θα κινητοποιήσει τον απολογισμό και θα σε κάνει να πετάξεις τα δόγματα και τις οδηγίες χρήσεως. Μόνο που «όλα αυτά» δεν ήταν τα δικά σου αλλά των άλλων. Πέτα τη μαμά, τον μπαμπά, το δάσκαλο, τον παπά, τον ειδικό από την πλάτη σου και αποφάσισε ποιος είσαι ουσιαστικά. Ζήσε αυτό που φοβάσαι να ζήσεις. Ο Ερμής στο ζώδιό σου βοηθάει. Ο Άρης προσθέτει λογική και αποστασιοποίηση. Ο Πλούτωνας μεταμορφώνει το σύστημα αξιών σου. Και ο Ποσειδώνας με τον Δία σε κάνουν να μην υποκρίνεσαι καν ότι είσαι «κανονικός» – ποτέ δεν επεδίωξες εξάλλου να είσαι ίδιος με όλους.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Οι Αιγόκεροι, και κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου τους, βρίσκονται κάτω από τρομερή πίεση. Καριέρα, προσωπικές σχέσεις και οικογένεια βρίσκονται σε κατάσταση βρασμού. Τα τελευταία χρόνια τα επαγγελματικά σου είναι σαν να παίζεις τυφλόμυγα – εκεί που νομίζεις ότι παγίωσες την καλή θέση με τα σίγουρα λεφτά, ξαφνικά βρίσκεσαι αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της ανεργίας. Έχεις δίκιο. Μερικοί άνθρωποι γεννήθηκαν τυχεροί. Είτε γιατί απέκτησαν μια κληρονομιά είτε γιατί εφηύραν το χούλα χουπ. Εσύ ανήκεις σε όσους δουλεύουν σκληρά το κάθε ευρώ που βγάζουν. Οι επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις αλλάζουν εκ βάθρων για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου σου. Όλοι μαζί όμως μπορείτε να ξεχάσετε για λίγο την επιβίωση και να χαρείτε την παρέα των φίλων ή του Ενός/Μίας που έρχεται κατά πάνω σας – για να σας σώσει άραγε ή για να σας μεταμορφώσει;

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)
Το θάρρος που έχεις δείξει όλους αυτούς τους μήνες κάνει τον πλοίαρχο του Τιτανικού να μοιάζει με κότα. Είσαι στο τιμόνι ακόμα κι όταν το πλοίο αρχίζει να μπάζει νερά. Μπορείς να κοιτάξεις με περιφρόνηση όλους αυτούς που πίστευαν ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις μόνος σου. Πρέπει να έχεις σκυλοβαρεθεί να περιμένεις βοήθεια από τους άλλους ή να τους φροντίζεις χωρίς καμιά ανταμοιβή. Με τον Άρη στον ηλιακό σου 7ο οίκο, καιρός να επεξεργαστείς νέες συμφωνίες για παλιές σχέσεις. Δεν χρειάζεται ένας δικηγόρος για να κάνει επίσημες τις νέες σου δεσμεύσεις είτε στις προσωπικές είτε στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Οι σχέσεις σου ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουν – ούτε εσύ είσαι ο ίδιος ούτε οι άλλοι υπογράφουν λευκές επιταγές.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)
Ε, ναι, είσαι μια πνευματική ψυχή παγιδευμένη σε ένα υλικό σώμα κι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάθε φορά που απογοητεύεσαι έχεις το ταλέντο όταν συνέρχεσαι να κυκλοφορείς με την αθωότητά σου ατσαλάκωτη κι έτοιμος να πιστέψεις στους ανθρώπους από την αρχή. Εάν συνεργάτες ή ερωτικοί σύντροφοι πήδηξαν κάποια στιγμή από το πλοίο περιμένοντας να βουλιάξει, μην τρελαίνεσαι. Οι ίδιοι άνθρωποι ή καινούργιοι επιστρέφουν, ή έρχονται για να σου πουν πόσο αναντικατάστατος/η είσαι ερωτικά ή επαγγελματικά. Σαν εκπρόσωπος ενός πνευματικού ζωδίου μπορείς να συγχωρείς αν χρειαστεί. Έτσι δεν είναι;

http://www.athensvoice.gr/stardust :ix:

Κοκκινονίκος
26-11-09, 20:11
καλά κρασά Σοφία :P
βρες άλλη πηγή, καμία σχέση

msl
26-11-09, 20:32
talk about yourself :P εμένα καλά πάει, σύμφωνα με αυτό! πέφτει μέσα σε πολλά! άλλωστε, κρατάει για μια βδομάδα .. έχεις χρόνο!! lol

για δοκίμασε να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου ..

mgkillme
27-11-09, 19:47
καλά κρασά Σοφία :P
βρες άλλη πηγή, καμία σχέση

nai h phgh ftaiei.axxaxaxxaaxxaxaaxaxax:lol::lol::lol::lol::l ol::lol::lol:

msl
27-11-09, 20:23
:niania:

soraver
29-11-09, 12:17
e ti allo?
h sofia?

msl
29-11-09, 12:39
Koulh?! :diee

Κοκκινονίκος
29-11-09, 14:17
Σήμερα:

Τονώστε τις φιλικές σχέσεις που αξίζει να παραμείνουν στη ζωή σας και να συνεχίσουν να σας στηρίζουν και μόνο με την παρουσία τους. Συναντηθείτε σήμερα με άτομα που ξέρετε πως θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα και θα διασκεδάσετε όσο μπορείτε περισσότερο. Περιορίστε τις πολλές δουλειές και βγείτε έξω για να διασκεδάστε, μήπως και ξεχάσετε τα προβλήματα που τόσο σας απασχολούν. Η διασκέδαση συνεχίζεται, αλλά με διαφορετική παρέα αυτή τη φορά. Έτσι, για να έχετε ποικιλία στη ζωή σας και να μη βαρεθείτε. Διοργανώστε μια συγκέντρωση μεταξύ φίλων και αφήστε όλα τα άλλα στην υπέροχη ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί απ’ τις κοινές σας απόψεις. Μπορείτε να ξεφαντώσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αρκεί να μην πάρετε μετά το αμάξι σας για να γυρίσετε σπίτι, αν έχετε πιει και πολύ. Η σημερινή ημέρα έχει για σας πολλά, πολλά δώρα, αρκεί να βρεθείτε με τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή. Μη χάσετε καμιά ευκαιρία

Συμβουλή της ημέρας: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και οδηγηθείτε σε πρακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν απο δυσκολίες.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 24, 32, 33, 45

Αύριο:

Νέοι στόχοι προβάλλουν και σας δίνουν τη δυνατότητα να αρχίσετε σιγά – σιγά να σχεδιάζετε το επόμενο βήμα σας. Φίλοι, και άτομα με μια ιδιαίτερη δύναμη, είναι κοντά σας για να σας στηρίξουν. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα, μόνο προσοχή στις μετακινήσεις. Παρόλο που η τύχη σε θέματα αισθηματικά και σχέσεων δεν λέει να σας αφήσει, η σημερινή ημέρα βάζει φωτιές, που δεν θα μπορέσετε να σβήσετε εύκολα. Οι κατακτήσεις σας αυξάνονται, όπως αυξάνεται και ο ερωτισμός σας, κι εσείς μοιάζετε να το απολαμβάνετε δεόντως. Απολαύστε τους ξέφρενους ρυθμούς τους οποίους ζείτε και διασκεδάστε όσο έχετε περιθώριο. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας, με όσα μέσα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, και κάντε όσο το δυνατόν αργά βήματα, αλλά σταθερά. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην πορεία των εργασιών σας και κάντε νέα σχέδια για το μέλλον.

Συμβουλή της ημέρας: Πάρτε αποφάσεις από κοινού. Η προσπαθήστε να ανανεώσετε την φθαρμένη σχέση σας ή τελειώστε την.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 10, 13, 19, 43

Κοκκινονίκος
29-11-09, 14:17
έτσι κάτι γίνεται :P

msl
29-11-09, 14:30
σε ποιά ζωή; εγώ πρέπει σήμερα να κάνω μια εργασία που θα παραδώδω αύριο το πρωί! άρα no time for party! άσε που το anew ανακυκλώνει τα ωροσκόπια! τα ίδια λόγια ξανά και ξανά!! :sniff:

(να υποθέσω έβαλες του καρκίνου, ε; :P)

Αύριο:

Νέοι στόχοι προβάλλουν και σας δίνουν τη δυνατότητα να αρχίσετε σιγά – σιγά να σχεδιάζετε το επόμενο βήμα σας. Φίλοι, και άτομα με μια ιδιαίτερη δύναμη, είναι κοντά σας για να σας στηρίξουν. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα, μόνο προσοχή στις μετακινήσεις. Παρόλο που η τύχη σε θέματα αισθηματικά και σχέσεων δεν λέει να σας αφήσει, η σημερινή ημέρα βάζει φωτιές, που δεν θα μπορέσετε να σβήσετε εύκολα. Οι κατακτήσεις σας αυξάνονται, όπως αυξάνεται και ο ερωτισμός σας, κι εσείς μοιάζετε να το απολαμβάνετε δεόντως. Απολαύστε τους ξέφρενους ρυθμούς τους οποίους ζείτε και διασκεδάστε όσο έχετε περιθώριο. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας, με όσα μέσα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, και κάντε όσο το δυνατόν αργά βήματα, αλλά σταθερά. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην πορεία των εργασιών σας και κάντε νέα σχέδια για το μέλλον.

Συμβουλή της ημέρας: Πάρτε αποφάσεις από κοινού. Η προσπαθήστε να ανανεώσετε την φθαρμένη σχέση σας ή τελειώστε την.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 10, 13, 19, 43

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κοκκινονίκος
29-11-09, 14:38
ναι απο εκεί...

τα χεις γυρίσει όλα τα ωροσκοπο-site εσύ ε? :P

ε δε λένε και τίποτα μωρέ... κουβέντα να γίνεται μόνο :P

msl
29-11-09, 14:44
κάποιες περιόδους, ναι! :P όταν είχα άπλετο χρόνο για σκότωμα, έκανα και συγκρίσεις! :P