PDA

Επιστροφή στο Forum : Υπεύθυνα φαίνεται να είναι τα αντισυλληπτικά για την επιλογή λάθος συντρόφου

pastoula
14-08-08, 11:39
http://www.skai.gr/photos/200709/m12-100628contraceptive_pill1297.jpg

Παρενέργειες στην όσφρηση προκαλούν τα αντισυλληπτικά χάπια, με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η ικανότητα των γυναικών να επιλέγουν τον ιδανικό σύντροφο. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ειδικοί, που ξεκίνησαν έρευνες, οι οποίες αν επιβεβαιώσουν τα παραπάνω, τα αντισυλληπτικά θα κατηγορηθούν για νέα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί ζήτησαν από 100 γυναίκες να μυρίσουν τις μπλούζες 100 ανδρών για να ερευνήσουν τα μυστικά της σεξουαλικής έλξης.

Κατέληξαν στο συμπέρασμα, πως το αντισυλληπτικό χάπι αλλοιώνει την όσφρηση, βασική παράμετρο για την εύρεση ιδανικού συντρόφου.

http://www.iit.edu/~smart/essijea/nose.jpg

Αν επιβεβαιωθεί το συμπέρασμα αυτό με περαιτέρω έρευνες, το χάπι θα μπορούσε να κατηγορηθεί για προβλήματα γονιμότητας, προβλήματα στις σχέσεις, ενώ θα μπορούσε να διαλύσει ακόμα και γάμους.

Πιθανό επίσης θα ήταν να προκαλέσει προβλήματα στην επόμενη γενιά, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να γεννηθούν παιδιά με αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, οι γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά χάπια φαίνεται πως δεν επιλέγουν ένα ετερώνυμο αρσενικό, αλλά άνδρες με τους οποίους έχουν γενετικές ομοιότητες, πράγμα που προκαλεί σημαντικά προβλήματα, αν σκεφτεί κανείς πως η επιβίωση των ειδών εξαρτάται από την γενετική ποικιλότητα.

Χωρίς αυτή, οι γυναίκες θα μπορούσαν να έχουν δυσκολίες στη σύλληψη ή να αποβάλλουν.

σ.σ.1 τι πινουν ρε, τα ατομα!

σ.σ.2 ρε σορ? ημουν κρυωμενη την μερα που σε γνωρισα?

msl
14-08-08, 12:11
Και μετά όταν λέω εγώ ότι μου αρέσει να μυρίζω τον άλλον, με κοιτάνε περίεργα .. Επιστήμη, παιδί μου! :lol:

maRtina
14-08-08, 12:24
prosopika den xrisimopoio , sinideita omos , exo akousei gia thn aderfi mia filis pou eperne la8os antisiliptika kai tis sapise i mitra , e l e os diladis ,allo na eisai kamia 40ria xronia na exeis kanei paidia kai na fylagesai meta ...oti kai na sou simbei apo ta gynaikologika eisai kalimeni apo th stigmi pou exeis kanei paidia .

pastoula
14-08-08, 12:29
δεν ειναι παντα επιλογη σου για το αν θα παρεις η όχι! εμενα μου τα εδωσε ο γυναικολογος μου οταν ημουν 22 για να μου ρυθμισει τον κυκλο και τους πολλους πονους!

αν η φιλη σου επαθε κατι τετοιο, ή δεν πηγε καθολου σε γυναικολογο ή απλά ήταν μαλ@κας!

και οι τροποι αντισύλληψης μετα τις γεννες ειναι πιο απλοι! δεν χρειάζεσαι τοτε τα χαπια! γιατι να παρεις κάτι που θα σε νευριαζει, θα επιρεάζει τον κύκλο σου και θα σε παχαίνει?

msl
14-08-08, 12:45
pastoula εμένα μου έδιναν απο τα 16 .. για ρύθμσιη ορμονών κλπ .. Όμως μόλις είδα/έμαθα τα πόσα αρνητικά προκαλούν .. ε μη σώσει να στρώσει ο κύκλος! Κ απο τόσο μικρή ηλικία; Ως πότε θα έπαιρνα; Άλλωστε μου είπε ο γιατρός πως θα στρώσει οταν γίνω μάνα .. (:lol:) Πράγμα που .. δε θα γινόταν ποτέ αν τα συνέχιζα .. :S

maRtina
14-08-08, 12:51
δεν ειναι παντα επιλογη σου για το αν θα παρεις η όχι!

αν η φιλη σου επαθε κατι τετοιο, ή δεν πηγε καθολου σε γυναικολογο ή απλά ήταν μαλ@κας!

και οι τροποι αντισύλληψης μετα τις γεννες ειναι πιο απλοι! δεν χρειάζεσαι τοτε τα χαπια! γιατι να παρεις κάτι που θα σε νευριαζει, θα επιρεάζει τον κύκλο σου και θα σε παχαίνει?

Oute pou 8a skeftomoun pote na paro antisiliptiko gia logous ka8ara antisilipsis ! isos na eperna an ipirxe kapoio ormonologiko probvlima opos leei i sofoula , ayto apanta se auto pou les an einai epilogi i oxi .kai sto teleytaio pou les gia tis me8odous antisilipseis meta ta 40.

Tora i fili mallon epese se malaka , alla pou na to xerei ?, kai pou na brei to dikio ths meta , kai ade kai to brike , ti ginete me thn periptosi ths? trabietai tosa xronia san to lastixo na brei kapoia lisi? NAI , exei kana apotelesma ? OXI .

maRtina
14-08-08, 12:56
pastoula εμένα μου έδιναν απο τα 16 .. .. ε μη σώσει να στρώσει ο κύκλος! μου είπε ο γιατρός πως θα στρώσει οταν γίνω μάνα .. (:lol:) Πράγμα που .. δε θα γινόταν ποτέ αν τα συνέχιζα .. :S

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pastoula
14-08-08, 12:56
σοφια, δεν ηταν απλα θεμα κυκου! απο τους πονους πηγαινω πολυ συχνα στο νοσοκομειο!προκειμενου να το γλυτωσω αυτο και νιτρογλυκερινη παιρνω!

κι εμενα μου ελεγαν και μου λενε ακομα οτι θα στρωσει οταν θα γινω μανα, αλλα να το χεσω τοτε!

κι οσο για το θεμα του γυναικολογου, ποτε δεν πας σε καποιον που δεν ξερεις! το ψαχνεις πολυ, γιατι ειναι ο μονος γιατρος που μπορει να επεμβει στην προσωπικη σου ζωη!

maRtina
14-08-08, 12:58
bebe akou ligo , kai ayth apo systash pige ekei giati to epsaxne den eixe xanapaei kai i8ele na paei se enan kalo , e kai aytos thn sakatepse .

pastoula
14-08-08, 12:59
οχι, ευτυχως απο γιατρους, ειμαι τυχερη! λογω κονε!

Freeman
14-08-08, 13:05
Εγω πάντως μυρίζω λανθασμένα λόγο ιγμορίτιδας και όχι λόγο αντισυλληπτικών :S

maRtina
14-08-08, 13:05
gia na mhn anafero kai ti sustash pou eixe i koliti mou apo mia alli fili ths i opoia eixe tromera problimata me thn egkimosini ths kai kata ti gnomi ekeinis ths kopelas o giatros ths itan asteri ...i koliti mou omos pou pige ,pou itan pooooli psagmeni me tous giatrous apo gynaikologo mexri den xero ti allo giatro ...eixe omos mia idiateri pa8isi (kati san karkino ths to eixe parousiasei o dikos ths giatros ) kai 8elise na to dei kai me allon giatro , ths eipe loipon i fili ths gi aton diko ths giatro , ths milise me poli kala logia ktl ...i koliti loipon i E.....pige sto giatro kai ths ekane kaythriaseis ...pragma pou argotera o tritos giatros pali apo systash pou episkeftike ths eipe pos antimetopizotan kai me farmaka kai oxi krioplixies i pos sto kalo ta lene ayta ...kai i kopela kserete giati allaxe giatro? giati sun tis allis oxi mono thn ekapse alla aselgise kiolas pano ths kata thn ora ths exetasis o karagkiozis ...I SYSTASH ..

Freeman
14-08-08, 13:09
ασελγισε? κι αυτι τι εκανε διλαδι.

maRtina
14-08-08, 13:17
eixe paei me th mama ths , sto allo domatio itan i mama ths kai den i8ele na akousei kati , giati sigoura 8a anastatonotan i gynaika , opote tou exose merika mpinelikia sta kryfa kai to allo pou ekane itan na ton DISFIMISEI

msl
14-08-08, 13:22
Εγω πάντως μυρίζω λανθασμένα λόγο ιγμορίτιδας και όχι λόγο αντισυλληπτικών :S

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

Εγώ πηγαίνω ακόμα σε αυτόν που με ξεγέννησε .. Τώρα που σκέφτομαι να αλλάξω να δούμε τι θα βρω! Όσο για τους πόνους .. Σε όσες ξέρω τους πέρασαν με τα χρόνια .. χωρίς να έχουν πάρει τπτ! Μήπως να ψάξεις και άλλους τρόπους για να ηρεμήσεις τους πόνους; Έχω ακούσει πως βοηθάει η άσκηση .. (ακόμα και κάποια που δε θες εκείνες τις μέρες .. :P). Πάντως, είμαι απο τα λίγα άτομα που δεν καταλαβαίνουν τπτ σε θέμα πόνου. Δλδ πονάω, άλλα έχω αντοχές! Οπότε, δε μπορώ να πω άλλα για το θέμα .. :S

pastoula
14-08-08, 13:27
δεν ειναι θεμα αντοχων! ειναι μαρτυριο! απο οτι μου λεει ο γιατρος μου, ειναι κανονικα πονοι γεννας! ευτυχως τωρα τελευταια (τους 3-4 τελευταιους μήνες δλδ) εχει καπως κωπάσει, αλλα δεν ειναι ακομα στα φυσιολογικα όρια των πόνων της περιόδου!

η άσκηση βοηθάει όντως, αλλα εχω σταματήσει τη γυμναστική καθώς ήρθα στην αθήνα! οποτε...

ρε φριι, παλι καλα που εχουμε κι εσένα!

και δεν μου λες? με την ιγμορίτιδα, πως την μύρισες τη φωφω?

msl
14-08-08, 13:30
Πάντως εκείνες τις μέρες ξέχνα το ποδήλατο, τους κοιλιακούς και ο,τιδήποτε μπορεί να επιβαρύνει εκείνη τη περιοχή! Θα σε κάνει χειρότερα .. Περπάτημα βοηθάει κ χαλαρή γυμναστική!

Πόνοι γέννας ε; Καλά, στη 1η γέννα δε θα καταλάβεις τπτ! :P

pastoula
14-08-08, 13:37
δεν πάει έτσι! σε εμένα έπιανε το να γίνομαι χώμα από το τρέξιμο, για να κατεύει πιό γρήγορα!

είναι ανάλογα τον οργανισμό!

όπως παράδειγμα, λενε ότι δεν κανει να παίρνεις ασπιρίνες με περίοδο! σε εμένα, επιβάλονται!

msl
14-08-08, 13:41
Βρε κούκλα μου, ναι θα κατέβει πιο γρήγορα άλλα θα πεθάνεις στον πόνο! Τρέξιμο είναι .. κοιλιακοί! Όσο για την ασπιρίνη .. δεν το έχω ακούσει ποτέ! Παυσίπονο να ηταν .. ακόμα κ χωρίς νερό το κατέβαζα στην ανάγκη .. :S Τεσπα, ο καθένας όπως βολεύεται. :)

pastoula
14-08-08, 13:43
και καλά δεν κάνει να παίρνεις ασπιρίνες, γιατί αραιώνει το αίμα και υπάρχει περίπτωση αιμοραγίας!

αλλα σου ξαναλέω, είναι ανάλογα το σώμα της καθεμιάς!

της φίλης μου που δεν της είχε έρθει ακόμα περίοδος στα 16-17, αν δεν της έδιναν αντισυλληπτικά, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει παιδι!

σε άλλες, είναι απλά επιβάρυνση με ορμόνες που δεν χρειάζονται!

msl
14-08-08, 13:44
Αχ, θυμήθηκα τώρα το ποτό που κάνει η γιαγιά! Λικέρ με βύσσινο! Τον χειμώνα κάνει θαύματα! :D

maRtina
14-08-08, 13:56
της φίλης μου που δεν της είχε έρθει ακόμα περίοδος στα 16-17,

LOOOOL AYTO MOU 8IMIZEI EMENA , POU STO LIKEIO DEN EIXA AKOMI ,(DEN EKANA KATI OMOS, ARGOTERA MOU IR8E APO MONI THS ALOSTE KAI THS MAMAS MOU THS EIXE KA8ISTERISEI ARKETA ) KAI FYSIKA OUTE TO SOMA MOU ITAN AKOMI GYNAIKEIO , HTAN STA 16-17 AKOMA PAIDIKO , PSILI MEN ALLA ISIOMA , OUTE POPOS OUTE STI8OS , OLA TA KORITSIA FOROUSANE SOUTIEN KAI EGO FANELITSA KAI 8IMAMAI STH GYMNASTIKI DREPOMOUN :nickred: :nickred: :nickred: :nickred: :nickred:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λατρεία
14-08-08, 14:04
Εγώ πάντως όποτε έκανα γυμναστική, ακόμα κ ψιλοέντονη, μου περνούσαν οι πόνοι. Επίσης, έχω τρομερή διάθεση για την άλλη την άσκηση ;) ;p

msl
14-08-08, 14:07
Η άσκηση φέρνει όρεξη και για την άλλη άσκηση .. :D

pastoula
14-08-08, 14:08
Εγώ πάντως όποτε έκανα γυμναστική, ακόμα κ ψιλοέντονη, μου περνούσαν οι πόνοι. Επίσης, έχω τρομερή διάθεση για την άλλη την άσκηση ;) ;p

ακριβώς αυτό!

Κοκκινονίκος
15-08-08, 05:27
Η άσκηση φέρνει όρεξη και για την άλλη άσκηση .. :D

ίδιες είστε :p