Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Τριάντα μαχαιριές στην 23χρονο σύζυγό του

Freeman
14-08-08, 13:11
Με περισσότερες από τριάντα μαχαιριές έπληξε 41χρονος την 23χρονη σύζυγό του, έπειτα από καβγά που είχαν στο σπίτι τους στην Άρνισσα του νομού Πέλλας.

Ο 41χρονος άνδρας επιτέθηκε και στον 75χρονο πατέρα του, τον οποίο επίσης τραυμάτισε και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς. Το νέο κρούσμα οικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στο σπίτι του ζευγαριού στο χωριό Άρνισσα. Το ανδρόγυνο καβγάδισε -όπως συνέβαινε συχνά το τελευταίο διάστημα καθώς η σχέση τους ήταν ταραχώδης- όταν ξαφνικά ο 41χρονος πήρε ένα κυνηγητικό μαχαίρι, με το οποίο επέφερε αλλεπάλληλα πλήγματα στη σύντροφό του, τραυματίζοντάς την στην κοιλιακή χώρα, τη ράχη και τα άκρα. Στη συνέχεια, επιτέθηκε στον 75χρονο πατέρα του που βλέποντας έντρομος τον γιο του σε κατάσταση παραφροσύνης πήγε να τον αφοπλίσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κι αυτός -ελαφρά- στο στήθος.

Η 23χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η γυναίκα έχει διαφύγει τον κίνδυνο και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή. Ο δε 75χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Άρνισσας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό, ενώ ο δράστης αναμένεται να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/08/2008_244378

Freeman
14-08-08, 13:12
23 χρονων αυτη 41 αυτος. μαλιστα.....

pastoula
14-08-08, 13:21
αυτο σχολιασα κι εγω το πρωι!

αυτο τα λεει ολα!

και το πρωι ακουσα οτι ήταν μπροστα και τα παιδια τους όταν εγινε αυτο!

msl
14-08-08, 13:24
Κοίτα .. αν αυτός ηταν στα λογικά του, δε πάει να πει κάτι αυτή η διαφορά ηλικίας!

Λατρεία
14-08-08, 13:25
Δε βαδίζουμε καθόλου καλάα... :S

maRtina
14-08-08, 13:25
O LALA !30 MAXERIES?

Freeman
14-08-08, 13:28
afou den pire kai to kefali tis opos o allos pali kala.

Prosexte koritsia! prosexte giati ta antrika matia pleon exoun gurisei. Exoun tholosei kai gualizoun! to nou sas me poious sunanastrefeste kai me poious ksaplonete koritsia!

msl
14-08-08, 13:32
afou den pire kai to kefali tis opos o allos pali kala.

Prosexte koritsia! prosexte giati ta antrika matia pleon exoun gurisei. Exoun tholosei kai gualizoun! to nou sas me poious sunanastrefeste kai me poious ksaplonete koritsia!

*msl koitaei perierga ton Freeman

pastoula
14-08-08, 13:34
Κοίτα .. αν αυτός ηταν στα λογικά του, δε πάει να πει κάτι αυτή η διαφορά ηλικίας!

πιστεψέ με! έχει!

.....to nou sas me poious sunanastrefeste kai me poious ksaplonete koritsia!

αμα ξαπλώνεις μόνο, δεν έχεις προμπλεμ! αμα κανεις προγαμιαίο όμως......! :mastig:

maRtina
14-08-08, 13:34
OPOS PROXTES EBLEPA MIA EPANALIPSI THS 10iS ENDOLIS , POU ENAS ANOMALARAS I8ELE NA XEPASTREPSEI OLES TIS IERODOULES THS A8INAS GIATI MEGALOSE ME MANA IERODOULI

Λατρεία
14-08-08, 13:37
Aυτό που λες μαρτινα, ειναι αληθινή ιστορία. Θυμάστε το δράκο Δαγκλή;; Απ αυτόν είχαν εμπνευστεί το επεισόδιο.

pastoula
14-08-08, 13:38
πες μας κι άλλες ιστοριες ροζ! εσενα που σου αρέσουν αυτα!!!!!!!!!!!

msl
14-08-08, 13:38
Pastoula κατά τη γνώμη μου, όλα είναι στο μυαλό .. Τα καλά και τα κακά .. 18 χρόνια διαφορά σε ένα υγιές ζευγάρι μπορεί να σημαίνουν κάποιες διαφορές στη νοοτροπία. Η ζήλεια χρόνια δεν κοιτά! Άλλα οταν ο άλλος κάνει επίθεση και στον πατέρα του .. ε δεν είναι καλά ο άνθρωπος!

pastoula
14-08-08, 13:41
ναι, αλλα αν έχεις παντρευτει στα 16 έναν 35, τότε εσύ δεν πάς καλά στα μυαλά σου!

msl
14-08-08, 13:42
Λογικό να μην πας .. :lol: 16 .. τι ωριμότητα θες; Για θυμίσου εσένα τότε .. Άλλα άλλο τρέλα, άλλο ανωριμότητα! Εδώ τα μπλέκεις!

pastoula
14-08-08, 13:46
οταν μπλέκονται και τα δύο μαζί υπάρχει πρόβλημα!

οταν κάποιος έχει προβλήματα ψυχικής υγείας, οι πιο κοντινοί του άνθρωποι πρέπει να κάνουν κάτι γι αυτό!

όταν ο πιο κοντινός σου άνθρωπος, η γυναίκα σου θα μπορούσε κάλληστα να είναι η κόρη σου, τότε πως μπορεί η κοπέλα να το αντιμετωπίσει?

Freeman
14-08-08, 13:49
sumfono me pastoula.

epipleon enas 41 xronos ti sebasmo na deixnei se mia 23xroni. souza tha thelei na tin exei. kai ama auti kanei pos leei kai kamia malakia parapano tis pairnei kai to kefali giati einai kai anatolitis.
Xathikan oi sunomilikoi pou mpories na tous palepseis kiollas? :D

maRtina
14-08-08, 13:50
18 XRONIA DIAFORA? :S
DILADI TOU XRONOU POU 8A EIMAI 30 ETSI KAI PANTREYTO ENAN EDELOS NORMAL 48XRONO I 50RI ESTO , DEN 8A EXOUME ZILIES?

PX BGENEI TO TRELO MORO STHN PARALIA ME TO SOMATAKI TO SFIXTO O 50RIS 8A BLEPEI , 8A BLEPEI KAI MERIKA LIGOURIA NA KOITANE ...8A MALONEI MAZI TOUS ...GIATI 8A EINAI KAI TIS PALIAS SXOLIS DE 8A EINAI NEOS FLOROS NA KAMARONEI POU OI ALLOI KAMARONOUN TO ORAIO , KAI META 8A TA BAZEI MAZI THS E? GIATI TO MAGIO SOU EINAI TETOIO? TI FOUSTA EINAI AYTH? TA MALIA SOU? TA MATIA SOU ..FAE MIA MPOUNIA NA STO MAYRISO , TSIMPA KAI MIA DOGKONIA NA SE MELANIASO ...

SXESI KATADIKASMENI APO TA GENOFASIA THS

msl
14-08-08, 13:52
Xathikan oi sunomilikoi pou mpories na tous palepseis kiollas? :D
Έφαγα πίκρα απο συνομίληκο .. οπότε δε μπορώ να τα συμμεριστώ αυτά .. :( Διαμόρφωσα μια πιο γενική εικόνα απο αυτό το βίωμα που είχα ..

pastoula
14-08-08, 13:52
πειτε το ρε παιδια!

επιτέλους!

pastoula
14-08-08, 13:53
ρε σοφία, πίκρα μπορείς να φάς με οποιονδήποτε!

αλλα άκου αυτα που σου λέει η ματίνα με τον φριι!

msl
14-08-08, 13:58
Pastoula τα έχω ξανακούσει αυτά! Απλά απο έναν συνειδητοποιημένο κ ώριμο άνθρωπο περιμένω κάποιο έλεγχο στις αντιδράσεις. Μια ωριμότητα μέσα στη σχέση! Κάτι .. διαφορετικό! :S Δε ξέρω κ πως αλλιώς να το πω! Ίσως στο μέλλον αλλάξω μυαλά .. Για την ώρα έτσι το έχω διαμορφώσει μέσα μου ..

maRtina
14-08-08, 14:00
Έφαγα πίκρα απο συνομίληκο .. οπότε δε μπορώ να τα συμμεριστώ αυτά .. :( Διαμόρφωσα μια πιο γενική εικόνα απο αυτό το βίωμα που είχα ..

OUIIIIIIIII KAKO!
MI MILAS ETSI KALE , EISAI MIKRI AKOMI NA GENIKEYEIS KAI NA BGAZEIS TETOIA SUMPERASMATA !

SE PAO STOIXIMA OTI TETOIA BIOMATA 8A EXEIS TOSA KAI ALLA TOSA KAI ALLA TOSA :)

msl
14-08-08, 14:04
Να σαι καλά! :lol:

Πέρα απο τη πλάκα, το ξέρω αυτό .. Απλά αυτό πάει στην ατάκα του Free πως παλεύονται οι συνομίληκοι ..

maRtina
14-08-08, 14:07
am einai kai kanena EMO e?
antipaleyon teleios looooooooooooooooooooooooooooool

msl
14-08-08, 14:11
:lool: :lool: :lool:

pastoula
14-08-08, 14:12
Pastoula τα έχω ξανακούσει αυτά! Απλά απο έναν συνειδητοποιημένο κ ώριμο άνθρωπο περιμένω κάποιο έλεγχο στις αντιδράσεις. Μια ωριμότητα μέσα στη σχέση! Κάτι .. διαφορετικό! :S Δε ξέρω κ πως αλλιώς να το πω! Ίσως στο μέλλον αλλάξω μυαλά .. Για την ώρα έτσι το έχω διαμορφώσει μέσα μου ..

ελεος!

τι να τον κανεις τον γεροξουρα καμάρι μου? τις ίδιες αναγκες, τις ίδιες αντοχές, τις ίδιες ανησηχίες, κοινά βιώματα? τι?

αν τα δεις ξανά σκούρα με συνομήλικο, κάνε ότι κάνω!

βρες έναν 5 χρονια μικρότερο!

είναι βελτιωμένα μοντέλα! :soraver:

msl
14-08-08, 14:13
Δε θέλω μικρότερο! Με τπτ! Μεγαλύτερο .. άλλα μέχρι ένα σημείο ..

maRtina
14-08-08, 14:17
re anitam , 5 xronia mikrotero ama vrei i sofoula , isa pou 8a arxisei na tou bgainei to moustaki kai 8a tou braxniazei i foni ...ase to spiri.....

ase tin kopela na to trabixei opos nomizei, alla oxi pano apo 5 xronia diafora

msl
14-08-08, 14:20
Πες τα maRtina, πες τα! :lol:

Και ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα προσωπικά μου στην άκρη .. :P Είναι λίγο πιο πολύπλοκα απο το Κυπριακό .. :P

pastoula
14-08-08, 14:21
τι λες καλε?

όταν ήμουν 21 τα έιχα με έναν 17!

μιά χαρα περασα! και είμαστε ακόμα πολύ καλοι φίλοι!

Freeman
Ποιά ωριμότητα ο 50άρη βρε μάτια μου. Ο Έλληνας 50αρης; Ο ταξιτζής ο νταλικιέρης ωριμότητα; Εσύ φέρνεισ στον νού σου τον 50άρη τον Ρίτσαρντ Γκίρ που είναι γεμάτος γοητεία και φινέτσα. Ο έλληνας ο 50άρης είναι ανατολίτης και μεγαλωμένος σε εποχή μιάς ελλάδας 10 χρόνια μετά τον Βπαγκόσμιο πόλεμο και με εποχές δικτατορίας κτλ. Περιμένεις να έχει μεγαλώσει με ανοιχτό μυαλό και με δημοκρατικές αντιλήψεις περι των θεμάτων;
Αυτό που λεει η ΜΑτίνα συμφωνό. Θα σε κοιτάνε και θα πάει να τους δείρει και θα σε σέρνει και σένα απο το μαλλί.

maRtina
gynaikes gynaikes ....esy pote 8a bgaleis biblio? loooooooooooooooool

pastoula
14-08-08, 14:22
βάλτε κι εμένα στο κλαμπ των συμφωνουντων!

msl
14-08-08, 14:22
Πάντως Freeman, δεν τον θέλω νεάτερνταλ .. :lol:

maRtina
14-08-08, 14:24
giati ego tora me ayton ton neanterdal pou diabasa ,skeftika ton Mamra apo tous Thandercuts ?:S

Freeman
14-08-08, 14:25
αν τα δεις ξανά σκούρα με συνομήλικο, κάνε ότι κάνω!

βρες έναν 5 χρονια μικρότερο!

είναι βελτιωμένα μοντέλα! :soraver:

:lol::lol::lol:
Αυτά είναι! Έτσι! Συμφωνώ. Τους μικρότερους βρε και να τους μαλώσεις, να τους ζουλήξεις, να τους πείς και κάτι παραπάνω μαμουχαλεύουν και λένε όκ, μεγαλύτερή μου είναι κάτι θα ξέρει αυτή. Τους κουμαντάρεις πιο εύκολα μωρέ. Τους παίρνεις και ένα πλέιστεισον για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ξέρεις και τί κάνουν όσο είναι σπίτι τους για να μήν ανησυχείς οτι μπορεί να σε κερατώνουν. :D
Άσε που εσύ θα βγαίνεις στα μπαράκια και αυτοί το πολύ πολύ να πηγαίνουν για μπασκετ με τους φίλους τους και θα είναι και 12 η ώρα πίσω :lol:

pastoula
14-08-08, 14:26
εμ δεν θα σου τον βγάλει τον νεάτερνταλ απο την αρχή κουκλα μου!

msl
14-08-08, 14:27
Αστα .. :S

pastoula
14-08-08, 14:28
Αυτά είναι! Έτσι! Συμφωνώ. Τους μικρότερους βρε και να τους μαλώσεις, να τους ζουλήξεις, να τους πείς και κάτι παραπάνω μαμουχαλεύουν και λένε όκ, μεγαλύτερή μου είναι κάτι θα ξέρει αυτή. Τους κουμαντάρεις πιο εύκολα μωρέ. Τους παίρνεις και ένα πλέιστεισον για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ξέρεις και τί κάνουν όσο είναι σπίτι τους για να μήν ανησυχείς οτι μπορεί να σε κερατώνουν. :D
Άσε που εσύ θα βγαίνεις στα μπαράκια και αυτοί το πολύ πολύ να πηγαίνουν για μπασκετ με τους φίλους τους και θα είναι και 12 η ώρα πίσω :lol:

δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! κι όπως λέει και η φιλη μας η xouanita, "επειτελεις κοινωνικό έργο, μην το ξεχνάς! θα παραδώσεις έναν άντρα στρωμένο στην κοινωνία!"

λίγο το έχεις αυτό? να σε μνημονεύουν οι μελλοντικές γυναίκες?:lol::lol::lol:

Freeman
14-08-08, 14:29
Μα νεάτερνταλ είναι οι 50άρηδες του σήμερα οι οποίοι κλασσικά στα αγόρια τους λένε γαμάτε όποια βρείτε μπροστά σας γιατί χανόμαστε ενώ απο την άλλη στις κόρες τους λένε να φοράνε πιό μακρυές φούστες και να γυρνάνε νωρίς! Άντε βγάλε άκρη με δαύτους :D
Γιαυτό σου λεω. Συννομίληκος αλλα να είναι ένας καλό και ωριμούτσικο μυαλομένο παλικάρι και όχι τσουτσέκι που έχει βρωμίσει ο τόπος. Συνομίληκος ωστε να εκπέμπετε στο ίδιο μήκος...

maRtina
14-08-08, 14:31
"stromeno?"ti einai re xali? kai 8a ton stroseis i kouberta?

den xreiazetai kaneis na strosei kanenan ,kai kanenas na katapiesei kanenan...ola erxontai mona tous , kai erxontai se diaforetikes stigmes ston ka8ena

px oi perissoteres stin ilikia mou einai pantremenes eno ego akoma eimai mikri loooooooooooooool

pastoula
14-08-08, 14:34
αυτο λέω κι εγω!

εγω είχα βάλει όριο 5 χρονια πάνω κάτω!

δεν έχω βγεί ποτέ από αυτό, αλλα τους διάλεγα καλά (εκτός από τον τελευταίο, ήταν νυχτα και με κλέψανε στο ζύγι) και μιά χαρα έχω περάσει!

βάλε τα δικά σου όρια και στάνταρντς και μην βγεις με τίποτα από αυτά! εκπτώσεις σε γκομενο, δεν λέει! κι ας μείνεις μόνη σου για καιρό μεχρι να βρεθεί ο κατάλληλος!

εκτός αν είναι μόνο για ξεπέτα! εκει, ασε τα σταντερντς στην άκρη και γλέντα το!

Freeman
14-08-08, 14:35
"stromeno?"ti einai re xali? kai 8a ton stroseis i kouberta?

den xreiazetai kaneis na strosei kanenan ,kai kanenas na katapiesei kanenan...ola erxontai mona tous , kai erxontai se diaforetikes stigmes ston ka8ena

px oi perissoteres stin ilikia mou einai pantremenes eno ego akoma eimai mikri loooooooooooooool

Εσύ εισαι γυναίκα καριέρας. Δέν θές να περιοριστείς σε άναν σύζυγο και σε ένα παιδί απο τώρα :D

pastoula
14-08-08, 14:37
δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!

κι εγώ, μια από τα ίδια! η γιαγια μου μόνο τα κλάματα δεν έβαλε την προηγούμενη φορά και μου είπε να προσέχω να μην μείνω στο ράφι!

maRtina
14-08-08, 14:37
nai i ali8eia einai pos eimai karieristria ,
poli douleyoun 5-6-8-10 ores ti mera ! ego douleyo 12-13 stadar ka8imerina ...ka8imerina prepei na koimi8o 10-12 ores allios arosteno

looooooooooooooooooooooooool

msl
14-08-08, 14:38
Ε τα όρια που είχα είναι max 10 χρόνια πάνω και 6 μήνες κάτω.. :P Με ιδανικό τα 5 χρόνια πάνω (στο μυαλό μου)

Freeman
14-08-08, 14:38
nai i ali8eia einai pos eimai karieristria ,
poli douleyoun 5-6-8-10 ores ti mera ! ego douleyo 12-13 stadar ka8imerina ...ka8imerina prepei na koimi8o 10-12 ores allios arosteno

looooooooooooooooooooooooool

kataferneis kai koimase 10-12 ores tin imera??????? esu eisai eisodimatias re!!!!!

msl
14-08-08, 14:39
:lol:

pastoula
14-08-08, 14:40
εγω γιατι ειμαι στις 5-6 ώρες το πολύ?! ε?!

maRtina
14-08-08, 14:41
giati eisai ftoxia
looooooooooool

pastoula
14-08-08, 14:42
αααααααααααααααααααααααααχ!

μανα γιατι με γεννησες και με εκανες φτωχια?

maRtina
14-08-08, 14:44
kataferneis kai koimase 10-12 ores tin imera??????? esu eisai eisodimatias re!!!!!

more tou dino kai katalabainei

fantasou na to leo opos ekeinos o i8opoios pou epeze me ton Xorn pou eixe poulisei thn psixi tou sto diaolo kai tou elege o Xorn -opos esy tora -"more 8a tolmiseis na aploseis ta zaromena xeria sou pano se ayto to tryferoudi ? kai elege o allos"more 8a tou doso na katalabei kai kritsi kritsi ..." aaaaaaaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa kapsimoooooooooo

Freeman
14-08-08, 14:44
αααααααααααααααααααααααααχ!

μανα γιατι με γεννησες και με εκανες φτωχια?

Για να δουλεύεις κορίτσι μου και να πλουτίζουν άλλοι! :D

pastoula
14-08-08, 14:56
...-"more 8a tolmiseis na aploseis ta zaromena xeria sou pano se ayto to tryferoudi ? kai elege o allos"more 8a tou doso na katalabei kai kritsi kritsi ..." aaaaaaaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxaxaxaxaxxa kapsimoooooooooo[/SPOILER]

αυτο σκεφτομαι κι εγω καθε φορα που βλεπω τετοιες διαφορες ηλικιας!

Για να δουλεύεις κορίτσι μου και να πλουτίζουν άλλοι! :D

ευχαριστω καμαρι μου! βοηθας!

maRtina
14-08-08, 15:05
....exei blepseis gia dimarxos , exei ergas8ei sto parel8on kai san koinonikos litourgos , ston eley8ero tou xrono tou aresei na kanei boltes kai na troei pitses

pastoula
14-08-08, 15:08
αν είχε και μηχανή, δεν θα ήταν ο φριι, ο Τσίπρας θα ήταν!

Freeman
14-08-08, 15:09

pastoula
14-08-08, 15:10
ελα που δεν σ'αρεσει!

maRtina
14-08-08, 15:12
η και η Νιτσα Τσιτρα
http://www.vasipap.gr/image.php?productid=17196

Freeman
14-08-08, 15:13
Tsitra! xaxaxa! To asxeto tou topic :lol::lol::lol:

pastoula
14-08-08, 15:14
ελεος μαρι! ελεος!

maRtina
14-08-08, 15:24
:S :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a$wto$
15-08-08, 02:25
ρεεεεεεε το θεμα ειναι δραμα ρεεεεεεε
πως το κανατε παλι κωμωδια ρεεεεεεε? :fishhit:

msl
15-08-08, 02:46
:nickred:

soraver
15-08-08, 09:54
:mlk:

Xouanita
15-08-08, 11:19

Προσκυνώ! :D

soraver
15-08-08, 16:49
(to playstation mou pou einai?)

a$wto$
16-08-08, 22:25
"οποιος κατουραει στην θαλασσα το βρισκει στ'αλατι του"
Γ.Σερβετάς

msl
16-08-08, 23:49
:lol: