Επιστροφή στο Forum : Ο Πλάτων στη Θεσσαλονίκη (καιρός ήτανε)
Ναι, κυρίες και κύριοι θα είμαι στη Θεσσαλονίκη αλλά δυστυχώς μόνο για δύο μέρες καθότι θα έρθω την Τετάρτη 8 του μηνός και θα φύγω την Παρασκευή στις 10.
Τί σημαίνει αυτό;;;
Σημαίνει ότι, δεν ξέρω τι θα κάνετε τις άλλες μέρες, αλλά κανονίστε συνάντηση αν είναι εύκολο την Πέμπτη στις 9/10.
Θα φύγω από την Αθήνα την Κυριακή στις 5 του μηνός (πηγαίνω στο Πολύκαστρο) άρα δεν θα έχω δυνατότητα πρόσβασης στο PC. Ό,τι κανονίσετε πάρτε με τηλέφωνο. Θα χαρώ πολύ να σας (ξανα)δώ.
:clap::clap::clap::clap::clap:Τελεια! εγω τηλεφωνο δεν νεχω , θα περιμενω να με ενημερωσετε οι rest !
Φεστιβαλ τραγουδιου 2008
Οι διαγωνιστικές βραδιές του Φεστιβάλ Τραγουδιού 2008 θα πλαισιωθούν από δύο μεγάλες συναυλίες. Την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου θα ακουστούν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη Μίμη Πλέσσα, συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ , με διευθυντή ορχήστρας τον Ανδρέα Πυλαρινό. Μίμης Πλέσσας - "Εφ'όλης της ύλης": ένα αφιέρωμα στο οποίο συμμετέχουν οι ερμηνευτές: Γιάννης Κότσιρας, Ραλλία Χρηστίδου και Ζωίτσα Κουρούκλη. Μαζί τους οι λυράρηδες αδελφοί Τσαχουρίδη, ερμηνεύοντας το τραγούδι τους "Βυζαντινό" με συνοδεία τους μαγευτικούς ήχους της λύρας.
Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, ο γνωστός τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα μας θυμίσει τους πιο σημαντικούς σταθμούς της 20χρονης διαδρομής του στο ελληνικό τραγούδι. "Είκοσι χρόνια, μια ανάσα", μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν οι: Βασίλης Καζούλης, Μπάμπης Στόκας, συγκρότημα "Κίτρινα Ποδήλατα" (Γιώργος & Αλέξανδρος Παντελιάς), Δημήτρης Σταρόβας και Αντώνης Μιτζέλος. Τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα συνοδεύουν η ηλεκτρική του μπάντα κι ένα κουαρτέτο εγχόρδων.
Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΠΑΟΚ -Πυλαία. Η ώρα έναρξης έχει οριστεί για τις 21.30 και η τιμή εισιτηρίων στα 10 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα σημεία προπώλησης που αναφέρονται παρακάτω.
Άρα προτείνω 7 η ώρα καφεδάκι στο cosmos και κατα τις 9 να τραβηχτούμε για το φεστιβάλ. Ποιοί είστε μέσα!! :)
εγω θα σας προλαβω στον καφε....για τη συναυλια δυσκολα εχω προπονηση .
egw mesa!
alla diskolo :S
egw mesa!
alla diskolo :S
Αχ μου φανηκε γλυκουλικο αυτο :kissy:
eimai polu glukoulhs nai :soraver:
Συνενοηθήκατε με τον ανθρωπα σημερα?
7 i ora sto cosmos. Matina pare ton aeto tilefono na se mazepsei apo kamia lagkada an thes :farpa: :D:D:D
Γελαω ακομα με τη μουτζα ! τη θελω και εγωωω!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol ::παρτα::παρτα::παρτα::παρτα::παρτα::παρτα::παρτα: :παρτα::παρτα:
Σοβαρα τώρα. Συνενοήσου με τον αετο.
Το κοσμος εχει 4 πύλες και πεντακοσεςτετρακοσεςδιακοσεσ καφετερειες ..:παρτα:
στο κοσμος που?εχετε συνενοηθει ή μετα απο 30 λεπτα πουθα ψαχνομαστε στις πυλες θα γυρισουμε τη διαφημιση "Ω ΜΑΜΥ"
Στην είσοδο του κινηματογραφου. Θα παμε στην καφετέρια που είναι πάνω απο τον κινηματογράφο. Ειναι σχετικά ησυχο μαγαζί
:παρτα::παρτα::παρτα::παρτα::παρτα:
ki apo emena!
asxeto, alla mou arese ki emena h moutza
ποιον μουτζωσες ρε εμενα? εεε :παρτα: τοτε και εσυ
em, eir8e o an8rwpos na sas dei sthn sumprwteuousa ki asy ton egrapses?
:παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα:
:παρτα: Αμα δε ξερεις να μη μιλας
:farpa::farpa: parte ta pou den irthate. Perasame oraia!!:flisten:
:παρτα: Πισω να μη στα χρωσταω , σου εξηγησα αφου
SeRxaNiTsa
10-10-08, 20:40
Blepo i moutza mou ekane patago :lol:
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:moutz_serx:
SeRxaNiTsa
11-10-08, 23:57
STA MOUTRA SOU :moutz_serx::moutz_serx::moutz_serx::moutz_serx: :kale_serx:
Den eipate pos perasate!!
Molis eftasa salonika!metrao antistrofa apo to 15 k simera gia na egkatalipso tin symproteuousa... (tha doume gia poso gia 1,5 xrono sigoura pantos) :(
...Θα περασει ο καιρος Γιωργακι μη στεναχωριεσαι ...που ξερεις μπορει αλλου να ειναι και καλυτερα !;)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.