Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : greektvsubs.gr

Alikafros
14-10-08, 22:39
I'm so sad :( :(
Απο που θα κατεβαζω τωρα υποτιτλους;;;;;;;;;;

Δεν έχουμε καλά νέα και δυστυχώς η πρωταπριλιά απέχει πολύ ακόμα. Μακάρι να μη γράφαμε ποτέ μας αυτήν την ανακοίνωση. Οι υπότιτλοι θα κλείσουν δυστυχώς. Πρόεκυψε νομικό θέμα το όποιο οφείλουμε να διερευνήσουμε. Το forum και το site θα συνεχίσουν να υπάρχουν χωρίς υπότιτλους.

Προς το παρόν δεν θα μπούμε σε καμία λεπτομέρεια και παρακαλούμε μην ανακινήσετε το θέμα σε άλλο thread. Θα σας ενημερώσουμε σχετικά όταν παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του GreekTVsubS.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη

Cj
14-10-08, 23:14
eleos re tosh douleia na paei xamenh eleos!!!

Tosh douleia ta paidia kai tous zhtane kai pneumatika dikaiomata?

md1032
14-10-08, 23:19
AliG irthe i ora na matheis agglika :p

Alikafros
15-10-08, 08:24
AliG irthe i ora na matheis agglika :p
έλα εντάξει, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
κανείς δεν κατέχει τόσοοοοοοοοοοοο καλά την αγγλική έτσι ώστε να βλέπει άνετα και όμορφα όλες αυτές τις ταινίες και σειρές.

ορισμένες ναι, μπορείς εύκολα να τις παρακολουθήσεις.
για δες house χωρίς υπότιτλους και μετά πες μου εάν κατάλαβες το τι λένε :P

soraver
15-10-08, 09:22
katalabaineis auta pou se endiaferoun na katalabeis
ta perissotera 8a ta piaseis apo ta sumfrazomena kai 8a exeis kai 5-10 agnwstes as8enies pou kai pali ante na tis exeis akousei 2 fores sth zwh sou, 'h kai na tis exeis akousei polles fores den 3ereis tipota perissotero gi autes.
toulaxiston egw ;p

Alikafros
15-10-08, 09:23
Εντάξει το παίζεται όλοι άνετοι με τους υπότιτλους και αυτό μου την σπάει.
Εμένα με χαλάει να βλέπω κάτι χωρίς υπότιτλους...

soraver
15-10-08, 09:26
egw proswpika den to paizw pantws
maresei xwris
alla stis agglikes seires diskoleuomai para polu - ki auto maresei na sou pw thn alh8eia

anyway, ta prwta 59 episodeia einai diskola, meta suni8izeis ;p

md1032
15-10-08, 09:44
έλα εντάξει, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.
κανείς δεν κατέχει τόσοοοοοοοοοοοο καλά την αγγλική έτσι ώστε να βλέπει άνετα και όμορφα όλες αυτές τις ταινίες και σειρές.

ορισμένες ναι, μπορείς εύκολα να τις παρακολουθήσεις.
για δες house χωρίς υπότιτλους και μετά πες μου εάν κατάλαβες το τι λένε :P

Εδώ έβλεπα ER δίχως subs. Αν και νταξ δεν υπάρχει περίπτωση να δω βρετανική/σκοτσέζικη/ιρλανδέζικη σειρά/ταινία δίχως subs γιατί στάνταρ δεν θα καταλάβω τίποτα :p

soraver
15-10-08, 10:33
e koita einai opws otan prwto3ekinhses na blepeis amerikanikes xwris subs

md1032
15-10-08, 10:47
ανάφερα για τις βρετανικές/σκοτσέζικες/ιρλανδέζικες λόγο της προφοράς τους, όχι για το λεξιλόγιο.
Άντε δες Black Adder δίχως subs, θα χάσεις τα μισά αστεία :p

Xouanita
15-10-08, 10:57
Ναι καλά... χωρις υπότιτλους δεν ειναι το ίδιο! .-

Ειδικά το house δεν θα την πάλευα να το δω χωρις! Δεν θα καταλαβαινα Χριστό!
Αlig +1

pastoula
15-10-08, 11:01
+2!

αν και την παλευω και με αγγλικους υποτιτλους, δεν ειναι το ιδιο!

maRtina
15-10-08, 11:02
γιατι ρε γαμωτο να μην ειμαι καμια 20ρια χρονια μικροτερη :lol: να αρχισω να βλεπω ταινιες αμερικανικες -ιταλικες-γαλλικες-γερμανικες-ισπανικες να γινω οταν μεγαλωσω κεντρο ξενων γλωσσών! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Cj
15-10-08, 11:19

mazi soy :ok:

md1032
15-10-08, 11:27
Μια ιδέα είναι όλα.
Στην τελική χρησιμοποιείστε αγγλικούς υπότιτλους από το τίποτα.

soraver
15-10-08, 12:49
sxolio tou subtitles.gr gia tis miniseis:

http://www.youtube.com/watch?v=MTbX1aMajow

pastoula
15-10-08, 13:46
παλιο αυτο!

pastoula
15-10-08, 16:07
http://greektvsubs.gr/

http://greek-subtitles.mysubtitles.org/greek/head-items/keimenografoi/

http://www.greeksubtitlesproject.com/

αυτα κανουν?

pastoula
16-10-08, 11:04
σχετικο:

ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ?

Για τις κινηματογραφικές εταιρείες και τον εκπρόσωπό τους στην Ελλάδα (ΕΠΟΕ), για τα πνευματικά δικαιώματα, λέω. Μετά από απειλή τους προς sites που διακινούν υποτίτλους για ταινίες και σειρές, τα sites αυτά κλείσανε.

Για ακόμη μια φορά οι εταιρείες φέρονται σαν ηλίθιες, χωρίς να έχουν μάθει τίποτα από την πρόσφατη ιστορία. Αντί να κάτσουν να δουν πως θα καλύψουν μια τεράστια αγορά που γεννιέται παγκοσμίως, μέσω των ευρυζωνικών συνδέσεων, κάθονται και κυνηγούν μάγισσες. Μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους τα νομικά τους τμήματα.

Βλέπεις ρε μεγάλε ότι ο κόσμος γουστάρει να βλέπει ταινίες και σειρές μέσω Internet. Έχει φτύσει τα DVD και ακόμη περισσότερο έχει φτύσει την συμβατική TV. Γιατί δεν κάθεσαι να δεις πως θα καλύψεις αυτή την αγορά? Γιατί λειτουργείς ακόμη πρωτόγονα με το να βγάζεις οποιαδήποτε υπηρεσία μόνο για τις ΗΠΑ, ενώ ξέρεις ότι η αγορά είναι παγκόσμια?

Ποιος ο λόγος να κυνηγάς την “πειρατεία” στην Ελλάδα, όταν δεν καλύπτεις αυτή την αγορά? Δεν πουλάς στην Ελλάδα. Τι στο διάολο θέλεις τώρα? Πούλα πρώτα στην Ελλάδα και μετά τα λέμε. Το ότι πουλάς DVD μετά από χρόνια, ή το ότι κάποιες σειρές μπορεί να παίξουν στην Ελληνική αθλιο-TV κάποια στιγμή δεν λέει τίποτα. Στο 2008 ζούμε. ΞΥΠΝΑ!

Όταν μπορώ να έχω ένα επεισόδιο μιας αμερικάνικης σειράς σε HD ποιότητα, λίγη ώρα μετά από την στιγμή που έπαιξε στις ΗΠΑ, είσαι γελοίος αν περιμένεις ότι δεν θα στραφώ στην “πειρατεία” και ότι θα περιμένω μετά από χρόνια να το δω σε κάποιο βλαχοκάναλο με την άθλια εικόνα του.

Φυσικά για ακόμη μια φορά το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από αυτό που θέλουν οι εταιρείες. Η “πειρατεία” διαφημίζεται τώρα και όσοι δεν ξέρανε τα συγκεκριμένα sites με τους υπότιτλους, θα τα μάθουν. Επίσης πλέον η κοινότητα θα οργανωθεί καλύτερα και θα προσφέρει ακόμη καλύτερες λύσεις, ξεπερνώντας και τα άθλια νομικίστικα κατασκευάσματα των εταιρειών.

http://www.error.gr/?p=1139

Xouanita
16-10-08, 11:13
Σωστό αυτό.
"Πειρατεία" λέμε όταν κυκλοφορεί ενα προιόν νόμιμα και παράλληλα με αυτό κάποιοι πουλάνε παρανομα το ίδιο πράγμα. Αν ΔΕΝ κυκλοφορεί "νόμιμα" το προιόν, για ποιά πειρατεία μιλάμε? Για ποιά διαφυγόντα κέρδη?

maRtina
16-10-08, 11:18
Λεξικά Χουανιτα ! ΤΩΡΑ σε ολα τα βιβλιοπολεία
εκδόσεις Πατακη :lol:

pastoula
16-10-08, 11:27
το γελας! αλλα εχει δικιο!

Xouanita
16-10-08, 11:36
Λεξικά Χουανιτα ! ΤΩΡΑ σε ολα τα βιβλιοπολεία
εκδόσεις Πατακη :lol:

Εκδόσεις "ΠαΠάκι", γιατί πετάω μια π@π@ριτσα και μετά κάνω την πάπια :lol:

maRtina
16-10-08, 11:36
Δικιο εχει αλλα που να το βρει?:P:P:P:P
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Mirna
16-10-08, 13:26

Κι εγώ μαζί σου!
Οσο καλά κι αν γνωρίζω την αγγλική, δεν είναι το ίδιο πράγμα!

pastoula
16-10-08, 13:32
ε, πως να ειναι το ιδιο?

το να διαβαζεις την μητρικη σου γλωσσα ειναι σαφως πιο ξεκουραστο και ευχαρηστο απο οποιαδηποτε ξενη γλωσσα, οσο καλα και να την ξερεις!

και βεβαια δεν ειναι το ιδιο!

Freeman
17-10-08, 15:19
Όταν βλέπω κάτι με αγγλικούς υπότιτλους, όκ τα καταλαβαίνω. Αλλα σε πολλές περιπτώσεις θα έχεις αρκετές άγνωστες λέξεις και ξενερώνεις. Άλλο είναι ο ελληνικός και άλλο ο αγγλικός υπότιτλος. Οι άγνωστες λέξεις είναι το πρόβλημα. Και προφίσιενσυ να εχεις, μερικές άγνωστες λέξεις θα τις έχεις. Κατα τα άλλα παλεύται.

soraver
17-10-08, 16:27
loipon
to tupaki pou egrapse to ar8ro milaei ek tou asfalous kai leei eleu8era auta pou pisteuei, ki as paradexetai dhmosia pws ekane mia kloph.
kai den milane stis miniseis gia peirateia kai diafugonta kerdh. gia kloph pneumatikou ulikou milane. sa na parw egw ta sxedia sou, na paw sth samo kai na ta afhsw se ena stand e3w apo thn poleodomeia me mia megalh tampela apo panw "EDW TA SXEDIA THS XOUANITAS"

bgazoun lefta ap auto to pragma opote / an apofasisoun na ta bgaloun.
einai kati pou to eftia3an monoi tous ap to tipota, kai den exei dikaioma kanenas na to parei kai na to dianemei dwrean xwris thn egkrish tous.

apo kei k pera to gegonos pws anti na poinikopoioun tous pio en8ermous uposthriktes tou ergou tous 8a eprepe na tous diabasoun opws leei kai to tupaki sto ar8raki, kai na kalupsoun tis nees agwres pou dhmiourgountai.
na ri3oun ta eisithria stous kinhmatografous, na frontisoun na poulane tis seires tous online. na frontisoun na uparxoun pshfiaka kanalia se diafores xwres kai na paizoun tis seires tous ktl

alla auta einai allh suzhthsh. to 8ema edw einai kloph pneumatikwn dikaiomatwn kai kala tous kanoun.

bebaia oi tupoi me tous upotitlous einai zwa. exoun agwrasmena ellhnika domain xwris private registration k exoun balei enan tono diafimiseis panw gia tis opoies (eimai sigouros) plhrwnontai se trapezitiko logariasmo kai oxi se paypal. kai otan plhgrwnontai se paypal anti na exoun ena nickname sto email 8a exoun onomatepwnhma kanonika.
Briskontan sta oria ths paranomias kai den frontizan na paramenoun anwnumoi oso einai efikto. diko tous to ftai3imo gia tis miniseis

Xouanita
17-10-08, 16:41
Κατσε ρε κουμπάρε γιατί μπορεί να μην καταλαβα καλά εγω.
Ενας τυπος που πάει και βγάζει υπότιτλους για μια ταινια, δεν έχει το δικαίωμα να τους σπρώχνει μέσω νετ? Που ειναι η κλοπη? Αληθεια, μαλλον δεν εχω καταλάβει κατι. :confused:

Κοκκινονίκος
18-10-08, 01:56
http://elawyer.blogspot.com/2008/10/e.html

Κοκκινονίκος
18-10-08, 11:00
έφτασε εξώδικο και στο ινσομνια....who's next?

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2367806&postcount=427

Freeman
18-10-08, 11:20
Αυτό που είχε ξεφτυλιστεί που είχε πεί και ο Αετός ήταν που τα βιντεο κλάμπς κατέβαζαν ταινίες κατέβαζαν και υποτίτλους και τις νοίκιαζαν μαύρες. Βγάζανε χρήματα με δουλειά αλλουνού πλάτη.

maRtina
18-10-08, 11:22
απλη ερωτηση επειδη δεν διαβασα το αρχικο κειμενο ...οταν νοικιαζουμε ταινιες (γιατι πσ και ιντερνετ για να κατεβαζω δεν εχω) δεν θα εχουν ελληνικους υποτιτλους?

Freeman
18-10-08, 11:23
Παίζει και αυτό ναι. Μερικές εταιρίες δέν συμπεριλαμβάνουν τα Ελληνικά μέσα.

maRtina
18-10-08, 11:29
ναι αλλα εγω θυμαμαι που περυσι κατι λεγανε για το θεμα των ελληνικων υποτιτλων και παραπέμπανε το κοινο να μπαινει σε ενα σαητ και να ψηφιζει αρνητικα για την καταργηση των ελληνικων υποτιτλων ...και το ειχα κανει και εγω .....ΤΙ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΜΑΣ?:confused:

Freeman
18-10-08, 12:09
Ότι γίνονται πάντα. Αυτοί που χειρίζονταί τους ψήφους κυβερνούν και εσύ έχεις αυταπάτες οτι με μιά απλή ψήφο θα αλλάξεις τον κόσμο. :farpa:

maRtina
18-10-08, 12:36
Αλεκα μου Ποσα ξερεις? :παρτα:

Freeman
18-10-08, 15:13
Κοιμάσαι :farpa::lol:

Piggy
20-10-08, 00:09
τώρα πως θα βλέπω csi?????????? έχω πρόταση όσοι ξέρουν καλά αγγλικά και δεν τους χαλάει, να μεταφράζουν τις σειρές και να μου τα στέλνουν να το ευχαριστιέμαι κι εγώ :P

Freeman
20-10-08, 09:09
τώρα πως θα βλέπω csi?????????? έχω πρόταση όσοι ξέρουν καλά αγγλικά και δεν τους χαλάει, να μεταφράζουν τις σειρές και να μου τα στέλνουν να το ευχαριστιέμαι κι εγώ :P

.... :farpa:
Το δεύτερο μέρος της πρότασης που αναφέρεις την πληρωμή σου δέν διάβασα ακόμη...:P

soraver
20-10-08, 09:21
ta sites 8a 3ananoi3oun re
siga mhn kerdisoun oi polue8nikes sta dikasthria

pastoula
20-10-08, 10:13
ουτως η αλλως, φιανεται να βρεθηκε λυση!

εγω παντως το γουικεντ, βρηκα ελληνικους υποτιτλους!:clap::clap::clap:

Freeman
20-10-08, 11:09
ουτως η αλλως, φιανεται να βρεθηκε λυση!

εγω παντως το γουικεντ, βρηκα ελληνικους υποτιτλους!:clap::clap::clap:

Κι εγώ βρήκα αλλα κρύβε λόγια εσύ :flisten:

maRtina
20-10-08, 11:16
:παρτα::παρτα: και οι δυο σας , σιγα μη δε βρισκοταν ακρη

Alikafros
20-10-08, 11:56
Μην κρύβετε λόγια... πείτε τα στην φόρα. Δεν σας κάνουν τίποτα.
http://www.tvsubtitles.net (ή http://gr.tvsubtitles.net)

pastoula
20-10-08, 11:58
ετσι σε θελω!

οντως, απο εκει τους πηρα!

Freeman
20-10-08, 12:03
vre oxi gia mas. gia na mhn kleisoune kai auto leo :P

pastoula
20-10-08, 12:06
einai .net!

den einai .gr!