Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : VIDEO,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ

pastoula
16-10-08, 12:21
AF5WO9I8sjI

θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, γιατροι, οι οποιοι εχουν ορκιστει απορρητο, να βγαζουν στην δημοσιοτητα ενα τετοιο βιντεο!

αυτοι οι γιατροι ειναι ακομα στην θεση τους? αναρωτηθηκα!

δεν αντεξα και πηρα τηλεφωνο η ηδια στο υπουργειο υγειας (για την ακριβεια μιλησα με την κ.Γκικα)και μου απαντησε οτι δεν μπορουν να ενημερωσουν ιδιωτες για το αν αυτοι οι γιατροι ειναι ακομα στην θεση τους ή αν εστω τημωρηθηκαν!

οπως παντα γινεται ΕΔΕ!

ρωτησα για το αν μπορουμε να δουμε καπου τα αποτελεσματα αυτης της ΕΔΕ οταν αυτη ολοκληρωθει. εκει αρχισε να με ρωταει επιμονα απο που ειμαι και πως με λενε! τους ειπα το ονομα μου, δεν ειχα κανενα προβλημα με αυτο! αλλα απαιτησα να μου δωσουν καποια επισημη ενημερωση! και με εναν αγενεστατο τροπο μου εδωσε το πιο κατω e-mail!

minister@yyka.gov.gr

εστειλα ερωτηση! δεν εχω λαβει βεβαια, μεχρι στιγμης απαντηση!

θα παρακαλουσα οποιον θελει και μπορει να στειλει και εκεινος καμια ερωτηση!

αν το αφησουμε το θεμα θα ξεχαστει και μπορει να βρεθειτε κι εσεις στην youtube αν οι θεραπωντες ιατροι σας κρινουν οτι η περιπτωση σας ειναι αστεια!

κλεινω με μια ακομα προταση:

δεν ξερω και δεν με νοιαζει αν καποιος απο αυτους εχει παιξει με καποιο τετοιο σεξτοϋ, αλλα να προσεχουν μην τυχον πεσουν κι εκεινοι σε κανεναν επιορκο γιατρο, σαν κι αυτους!

αλλα τι λεω, ξεχασα! κορακας κορακου ματι....!

Xouanita
16-10-08, 12:40
Εεεεεεελα μωρέ! Σαν το House ειναι, και δεν χρειάζεται και υπότιτλους! :lol:

Xouanita
16-10-08, 13:02
Και για να μην παρεξηγηθεις, σου λέω πως "τεχνικά" δεν ειναι δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων, μιας και δεν προκύπτει απο πουθενά η ταυτότητα του ασθενη. Οπότε δεν μπαίνει θέμα προσωπικού απορρήτου. Και ακόμα κι αν γίνει ΕΔΕ, λόγω αυτού, δεν πρόκειται να επιβάλει ποινές.

Νομικά, δεν έχουν κάνει κάτι παράνομο αφού το απόρρητο εξασφαλίζεται. Ιατρικά τωρα, κατα πόσον επιτρέπεται η βιντεοσκόπιση εν ώρα χειρουργείου, δεν το ξερω. Και η Νατάσα δεν είχε βίντεο απο επέμβαση που έκανε? Κινήθηκε κανεις νομικά εναντίον της?

Λατρεία
16-10-08, 13:05
Πάντα πίστευα οτι όταν πέσεις στα χέρια των γιατρών, ξεφτιλίζεσαι....Το βίντεο επιβεβαιώνει περίτρανα την πεποιθηση μου :(

pastoula
16-10-08, 13:11
η λατρεια μονο με καταλαβαινει!

ρε χουαν! νομιζεις οτι αυτο εμεινε μονο στο youtube?

στις κοινωνικες τους επαφες ηταν εχεμυθοι? δεν τον εκαναν ξεφτιλα τον τυπο?

και δεν ειναι μονο αυτο!

ποσους γιατρους ειδες εκει μεσα? ειναι τοσοι σε καθε χειρουργειο? αρα δεν υπαρχει ελλειψη προσωπικου! ολα βαινουν ορθως αφου ειχαν ολοι αυτοι ελευθερο χρονο για να κατσουν να διασκεδασουν μεσα σε ασχετο χειρουργειο!

και πολλα αλλα που εχουν να κανουν με τα δικαιωματα των ασθενων!!!

Xouanita
16-10-08, 13:18
Τωρα βάζεις άλλα θέματα!
Η αρχική σου ένσταση αφορούσε στην δημοσιοποίηση του βιντεο. Σε αυτό το θέμα σου απάντησα.

Δε λέω ότι δεν έχω ενστάσεις. Οι δικές μου ενστάσεις έχουν να κάνουν με το χάχανο των γιατρών, με το ότι είναι 15 νοματαίοι μαζεμένοι εκεί μεσα, με το ότι αφιερώνουν χρόνο για κους-κους αντί να τελειώνουν τη δουλειά τους... πολλά. Αλλο αυτό!

Η απάντησή μου ειχε να κάνει ΜΟΝΟ με το θεμα που αρχικά εθεσες. Το απόρρητο.

Λατρεία
16-10-08, 13:18
Έτσι, ειναι και η ηθική διάσταση του ζητήματος, όχι μόνο η νομική.

pastoula
16-10-08, 13:20
e, den mporesa na ta grapsw ola edw!

eixa fountwsei para poly milwntas me diaforous malakes sto ypoyrgeio apo to prwi!

Xouanita
17-10-08, 08:51
Δεν παίζει πια το βίντεο.

Αυτό το θέμα ειχε χθες και ο Μακης στη Ζουγκλα του.

Λατρεία
17-10-08, 10:10
Ναι, ναι. Κ άντε να το δείξει την 1η φορά και άντε να το ξαναδούμε για τους διαλόγους κ αντε ξανα κ προσέξτε τα γέλια...:mlk:
Για όσο πρόλαβα να δω, θαύμασα τον Ανευλαβή ;)

Freeman
17-10-08, 15:25
Το βίντεο δέν λειτουργεί. Το έχουμε και απο κάποια άλλη πηγή;

Xouanita
17-10-08, 15:26
Sto site tis Zouglas ;)

md1032
17-10-08, 15:29
το έχω σε mp4, θα το ρίξω rapidshare να το πάρετε.

Freeman
17-10-08, 15:29
Στο βιντεο φαίνεται το πρόσωπο του ασθενή; Φαίνονται τα στοιχεία του; (δέν λειτουργεί το βιντεο και δεν μπορεσα να το δώ). ’ν δέν φαίνεται πρόσωπο και ταυτότητα τότε δέν κοροιδεύουν κάποιον προσωπικά (τεχνικά τουλάχιστον) παρα μόνο ένα απρόσωπο σώμα. Μια απρόσωπη ιατρική περίπτωση. Αυτό δέν με ενοχλεί. ’ν πηγαίνανε όμως κάθε τόσο έξω απο το σπίτι του ασθενή και τους πετούσαν αυγά στα τζάμια ή τον κοροιδεύανε και τον διατυμπανίζανε με πρόσωπο και επώνυμο, τότε είναι τραγικό.

Freeman
17-10-08, 15:30
το έχω σε mp4, θα το ρίξω rapidshare να το πάρετε.

δώσε λίνκ στα φρούτα ;););)\m/

soraver
17-10-08, 16:31
ki an hsoun esu autos o tupos?
kai se eixan balei 10 giatroi katw kai se douleuan etsi 8a eniw8es kala?

Xouanita
17-10-08, 16:48
Οπως άκουσα χθες, αυτό το "χαχανο" δεν ειναι σπάνιο στις επεμβάσεις, ούτε τα προσβλητικά σχόλια.
Στην εκπομπή του Παπαδάκη το πρωί έλεγε μια γυναίκα ότι πριν την πιάσει καλά η νάρκωση άκουγε τους γιατρούς να την αποκαλούν κάπως (μάλλον αυτό που λήγει σε "-νάρα").

Αλλά οι τύποι ηταν τόσο βλάκες που τραβούσαν τα δικά τους πρόσωπα! Αν ηταν διαρκώς Ζοομ, κανεις δεν θα καταλάβαινε ούτε ποιοι ειναι ούτε καν σε ποιο νοσοκομείο έγινε.
Τεσπα...

md1032
17-10-08, 17:00
http://rapidshare.com/files/154892333/greek.hospital.mp4.html

Nidis_
17-10-08, 17:39
Kai ego to theoro tragiko to olo peristatiko.

Den anaferomai mono stin dimosiopoiisi tou video sto net alla kai sto oti to videoskopisan me tosa mesa les kai ena den eftane.Kai ti kanei to net?apla auto pou tha ginotan se 1 xrono gia na ftasei apo kinito se kinito se olous tora egine pio grigora.
Gia fapes einai oloi tous ekei mesa.

Freeman
17-10-08, 21:16
Οπως άκουσα χθες, αυτό το "χαχανο" δεν ειναι σπάνιο στις επεμβάσεις, ούτε τα προσβλητικά σχόλια.
Στην εκπομπή του Παπαδάκη το πρωί έλεγε μια γυναίκα ότι πριν την πιάσει καλά η νάρκωση άκουγε τους γιατρούς να την αποκαλούν κάπως (μάλλον αυτό που λήγει σε "-νάρα").

Αλλά οι τύποι ηταν τόσο βλάκες που τραβούσαν τα δικά τους πρόσωπα! Αν ηταν διαρκώς Ζοομ, κανεις δεν θα καταλάβαινε ούτε ποιοι ειναι ούτε καν σε ποιο νοσοκομείο έγινε.
Τεσπα...

Έτσι ακριβώς. Αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο. Βεβαια δέν αναφέρομαι τόσο στο οτι κοροιδεύουν, αλλα γενικά στον χαβαλέ που κάνουν. Εγώ όταν συνερχόμουν απο την νάρκωση όταν είχα κάνει κοίλη, είχα ακούσει που γκρίνιαζαν οι νοσοκόμες για μισθούς κτλ. Γενικά σε εγχειρήσεις ρουτίνας κτλ ο χαβαλές (για να νιώθουν άνετα οι γιατροί) και κακώς και η κοροιδία, είναι συνήθη. Απλά για μιά ακόμα φορά γεγονότα που συμβαίνουν κάτω απο την μύτη μας σε καθημερινή βάση κάνουμε λές και ανακαλύψαμε τώρα την γραφή.

Υ.Γ. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι όντως κάτι το οποίο όκ, δέν γίνεται σε καθημερινή βάση.

Κοκκινονίκος
18-10-08, 01:38
42256

maRtina
18-10-08, 10:51
Νομιζω , πως η φρικη που εφαγε αυτος ο ανθρωπος που υποβλήθηκε στην επεμβαση (αν εμαθε φυσικα τι του κανανε), πολλαπλασιαζεται όσο ασχολουμαστε με αυτο.Γενικα η προβολη απο τα καναλια της τηλεορασης και απο το διαδυκτιο δινει μεγαλυτερες διαστασεις στο θεμα .;)
..και μαζι με τις διαστασεις του θεματος , μεγαλωνουν και τα αισθηματα ντροπης και ξεφτύλας που θα νιωθει αυτος.
Ας το αφήσουμε να ξεχαστει

Freeman
18-10-08, 12:10
...θα ξεχαστεί...:pinw: άρα δέν τρέχει τίποτα...

maRtina
18-10-08, 12:35
Ναι , να μην βλεπουμε και να μην αναλυουμε μονο , τι ειναι νομικα ορθό ή τι ειναι ηθικο στη σταση των γιατρών , ας σκεφτουμε και τη θεση του ασθενη.
Εγω αν ημουν στη θεση του και το θεμα ειχε προβληθει μονο στο ιντερνετ , στο οποιο εχουν πααααρα πολλοι προσβαση , υπαρχουν ομως και παααααρα πολλοι που δεν γνωριζουν να το χειριστουν , οποτε θα ελεγα "οκ μπορει και καποιοι δικοι μου να μην το δουν " θα ναι ενα βιντεο αναμεσα σε αλλα δισεκατομυρια βιντεο ...αυτοι οι καραγκιοζηδες το προβαλαν και στην τηλεοραση ....ΣΙΓΟΥΡΗ ΡΟΜΠΑ Ο ΤΥΠΟΣ , τεσπα ελεγα πως θα προτιμουσα , να ξεχαστει τωρα και αφου θα εχω τα ντοκουμεντα μετα απο 1-2 μηνες να περιποιηθω τον χειρουργο και το καθε τσουτσεκι ειδικευομενο

Freeman
18-10-08, 15:19
Βρε κοπέλα μου αυτό λέμε πάλι. Πές πως είμαι εγώ στο βίντεο. Θα το καταλαβαινες πως είμαι εγώ άν δέν ερχόμουν να στο πώ ο ίδιος; Αφού βρε κούκλα μου γλυκιά ούτε πρόσωπο φαίνεται, ούτε όνονμα ακούγεται. Τί σε χαλάει. Μιά αηδία ξέρασμα φαίνεται μόνο στο βίντεο, ένας χεσμένο παλούκι που βγαίνει απο τον κώλο κάποιου. Αφού δέν αναφέρουν άν αυτός ο κάποιος είναι ο Νίκος, ο Παντελής, η Φιλαρέτη ή η Σουλτάνα, τί σε χαλάει;

Εμένα αυτό που με χάλασε ήταν μιά σπαστική γυναικία φωνή που ακουγόταν μόνιμα και με ιδιάιτερη ένταση και θαυμασμό παρακολουθούσε το συμβάν. Καμιά μαλάκο γιατρίνα ή νοσοκόμα που εξεπλάγην ιδιαιτέρως! Αυτή η τόσο επιδεικτική και σπαστική φωνή της, που κορόιδευε περισσότερο απο όλους, φαντάζομαι οτι θα έχει μεγαλύτερη οικειότητα με πράματα τέτοιου είδους, γιαυτό (ντε μέκ) της έκανε τόση εντύπωση της χαμηλοβλεπούσας (μήν χέσω)

Αηδία..

Λατρεία
18-10-08, 16:47
Αυτή που λέει "Μα καλά; Δεν κάνουν προετοιμασία πρώτα;" και καλά κανένα κλύσμα....
’αααααρα η κυρία τον έχει φάει απο πίσω και κατ εξακολούθηση για να μιλάει για προετοιμασίες.
’ραααα, γιατι κοροιδεύεις ΜΩΡΗ για κάτι που κι εσένα σ αρέσει;;;;;;;;;;
ΑΛΗΤΕΣ

Freeman
18-10-08, 18:58
Αυτή που λέει "Μα καλά; Δεν κάνουν προετοιμασία πρώτα;" και καλά κανένα κλύσμα....
’αααααρα η κυρία τον έχει φάει απο πίσω και κατ εξακολούθηση για να μιλάει για προετοιμασίες.
’ραααα, γιατι κοροιδεύεις ΜΩΡΗ για κάτι που κι εσένα σ αρέσει;;;;;;;;;;
ΑΛΗΤΕΣ

Πές τα. Και είναι αυτή που κοροιδεύει πιό πολυ εντομεταξύ.

Λατρεία
18-10-08, 19:05
Για ξεκάρφωμα. Η κλώσα! Σορρυ χουαν ;p

Xouanita
19-10-08, 14:01
Λατρεια looool ρε! :xouanita:

Piggy
20-10-08, 00:54
παιδιά ξέρω από κάποιο 'άτομο ότι οι γιατροί σε χειρουργεία δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στους ασθενείς (είναι τέτοια η δουλειά του που παρευρίσκεται σε χειρουργεία.) όχι όλοι βέβαια. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό γιατί εκείνη την στιγμή ο ασθενείς εμπιστεύεται σε αυτούς τους ανθρώπους την ζωή του

Freeman
20-10-08, 09:06
παιδιά ξέρω από κάποιο 'άτομο ότι οι γιατροί σε χειρουργεία δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στους ασθενείς (είναι τέτοια η δουλειά του που παρευρίσκεται σε χειρουργεία.) όχι όλοι βέβαια. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό γιατί εκείνη την στιγμή ο ασθενείς εμπιστεύεται σε αυτούς τους ανθρώπους την ζωή του

Δέν μπορεί να κάνει αλλιώς :S

Συμφωνώ με την Πίγκυ. Αυτό είναι μιά καθημερινότητα για τους γιατρούς. Ίσως όχι τόσο ακραίο όπως αυτό στο βίντεο, αλλα και η περίπτωση που καλούντε να θεραπεύσουν είναι και αυτή ακραία.

pastoula
20-10-08, 10:26
αν κοπουν καναδυο κωλοι, να δω αν θα συνεχισουν να το κανουν!

ηδη ανακοινωσαν το ενα ονομα απο τους χειρουργους! Δεν κανει οτι τολμαει ο πατερας του να ξανακατευει υποψηφιος?

της καραπουταναρας της αλλης (εννοω αυτη που εχει μαθει πια, και κανει προετοιμασια) να δουμε ποτε θα το δωσουν!

Xouanita
20-10-08, 10:36
Αν δεν ηταν γιος πρώην βουλευτή να δω αν θα εμπαινε στον κόπο να ασχοληθεί ο Μακαρος!

Αφού σε όλη την εκπομπή αυτό τόνιζε! ;)

pastoula
20-10-08, 10:43
ναι ρε τον πουστη κι αυτον!

και μ'αρεσει που στην μιση εκπομπη εβαζε μπιπ στο ονομα και στην αλλη μιση το ελεγε κανονικοτατα!

soraver
20-10-08, 10:54
e sth mish ekpomph perimene sto thlefwno na parei o bouleuths na tou ta3ei xartzilikaki
den phre opote ta ebgale sth fora ;p

les k den ton 3erete