PDA

Επιστροφή στο Forum : ΕΠΕΙΓΟΝ !!!!!!!!!!!!!!: ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΣΑ ΞΕΡΑΤΕ... ΡΑΝΤΑΡ ΠΑΝΤΟΥ...

pastoula
20-10-08, 11:41
ΕΠΕΙΓΟΝ !!!!!!!!!!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ !!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!
ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καλημέρα σε όλους

Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων , σας ενημερώνω ότι στο περιφερειακό της Θεσσαλονίκης , έχουν τοποθετηθεί 2 κάμερες ελέγχου-καταγραφής ταχύτητας , οι οποίες φωτογραφίζουν από πίσω , τα αυτοκίνητα των οποίων η ταχύτητα υπερβαίνει τα 90 χλμ/ώρα .
Αυτές έχουν τοποθετηθεί στο ρεύμα από ανατολικά προς δυτικά, η 1η μετα την έξοδο Πανοράματος ( στην αρχή της κατηφόρας ) και η 2η μετα την έξοδο του Ασβεστοχωρίου/Πεύκης ( και αυτή στη κατηφόρα ) .

Ήδη έχουν αναφερθεί κλήσεις που παραδίδονται κατ'οίκον .

Για όσους κινούνται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών.

Εγκαταστάθηκαν νέες κάμερες ελέγχου ταχύτητας.

1. Κατεύθυνση από Θεσ/νικη πρός Νέα Μουδανιά (Μετά τα ζαχαροπλαστεία της Καρδίας, έξω περίπου από τη Ρετσίνα Γεωργιάδη)

2. Κατεύθυνση από Νέα Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη (Μετά τη γέφυρα του Τρίλοφου και μετά την πρώτη έξοδο για Καρδία).

Η κάμερα είναι τοποθετημένη μέσα στα δέντρα και δύσκολα διακρίνεται, ειδικά τη νύχτα.

Προσοχή το όριο στην κατηφόρα αλλά και στην ανηφόρα της Καρδίας είναι 90 χλμ.

ΑΘΗΝΑ - ΛΑΜΙΑ

Σήμερα το πρωί και ώρα περίπου 7 τοποθετήθηκε και συνδέθηκε κάμερα
ασφαλείας(ραντάρ) στην Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία μετά τον Σείριο
και 500 μέτρα από την μάντρα Δημοπουλος που συναντάμε κατεβαίνοντας. Ένα
περιπολικό και ένα κινητό συνεργείο της Siemens
βρίσκονταν εκεί και τσεκάρανε- μετρούσανε και ΓΡΑΦΑΝΕ.......
(Η κάμερα είναι Siemens και εκπέμπει ακτίνες Κ).

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ MHN ΤΡΕΧΕΤΕ - ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ !!!
5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ! ! !

maRtina
20-10-08, 12:08
Ενενηντα χιλιομετρα στα σημεια που αναφερει για τη Θεσσαλονικη ειναι ειναι πολλλλλυ καλη ταχυτητα !
και Καλα θα κανουν να τιμωρησουν τους παραβατες

pastoula
20-10-08, 12:12
δεν ειπα καλα ή ασχημα!

ουτε κι εμενα μου αρεσει το να τρεχουν!

απλα μου το εστειλαν, και ειπα να ενημερωσω!

maRtina
20-10-08, 12:13
παιδι μου δεν ηρθα σε καμια ριξη μαζι σου , ουτε ειπα πως υποστηριζεις κατι αλλο , σχολιασα πανω στο μηνυμα μπαααα σε καλο σου για παιδι :παρτα:

pastoula
20-10-08, 12:24
δεν δικαιολογηθηκα!

μια φορα πηγα να συμφωνησω μαζι σου και μου τη λες?

:παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα:

maRtina
20-10-08, 12:29
υποφερεις απο σπογκωδη εγκεφαλοπαθεια του αριστερου μυοκαρδιου, εις την κνίμην της πτερνας σου !:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ΡΕ?πας καλα? σε ειπε κανενας οτι δικαιολογησε ή οτι ΕΣΥ πηρες μια συγκεκριμενη σταση απεναντι στο θέμα ..Σου ξαναλεω οτι ΕΓΩ τοποθετηθηκα σχετικα , δεν σχολιασα καποια προηγουμενη αναλυση επι του θεματος
ΟΟΟΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΓΥΡΙΙΙΙΖΟΥΝ special dedicated to you

Freeman
20-10-08, 13:30
ego den anisuxo katholou. i perifereiaki exei anotato orio 90. Ego kathe mera gia paen ela stin douleia pigaino me 5 - 10 nekra proti xaxaxaxaxa:lol::lol::lol: Ara kakos balane tis kameres :lol::lol::lol:

pastoula
20-10-08, 13:33
και ξαναλεω:

μια φορα πηγα να συμφωνησω μαζι σου και μου τη λες?

:παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα: :παρτα:

αμα ξανασυμφωνισω μαζι σου να με χ€σεις!

maRtina
20-10-08, 13:57
Nai ,xari mou ekanes :παρτα::παρτα:

pastoula
20-10-08, 14:17
:παρτα::παρτα::παρτα::παρτα:

με συγχισες!

maRtina
20-10-08, 14:19
:lol::lol::lol::lol::lol:
θα σου περασει ;)

soraver
20-10-08, 15:53
90 xiliometra kalh taxuthta?
pws einai o dromos re? plakostrwtos?

pastoula
20-10-08, 16:00
οχι! κανονικα η εθνικη!

δεν το ξερεις το κοματι μετα το σειριο που λεει?

soraver
20-10-08, 18:54
gia th 8essalonikh milaw pou lete pws einai ok ta 90
ta 90 einai ok mono se mikrous eparxeiakous dromous gematous strofes pou ftanoun oi elies sthn akrh tou dromou k den blepeis tipota
oi e8nikes den einai gia 90 se kamia periptosh
kai autoi pou lene to anti8eto einai kata kanona 3exasmenoi 50rides pou ema8an na odhgoun se ntesebo, a kai kati akuroi pou den exoun odhghsei pote kai ta 50 tous fainontai polla

Freeman
21-10-08, 09:08
gia th 8essalonikh milaw pou lete pws einai ok ta 90
ta 90 einai ok mono se mikrous eparxeiakous dromous gematous strofes pou ftanoun oi elies sthn akrh tou dromou k den blepeis tipota
oi e8nikes den einai gia 90 se kamia periptosh
kai autoi pou lene to anti8eto einai kata kanona 3exasmenoi 50rides pou ema8an na odhgoun se ntesebo, a kai kati akuroi pou den exoun odhghsei pote kai ta 50 tous fainontai polla

Εμ τέτοιοι δέν είναι στα υπουργεία συγκοινωνιών και που φτιάχνουν τις ταμπέλες; :lol:
90 σου λέει στην περιφερειακή που είναι δρόμος 3 λωρίδες. Αλλα εδώ με 50 πάνε και πάλι τρακερνουν κάθε μέρα χαχαχαχ:lol:
Ρε δέν ξέρει να οδηγεί ο έλληνας. :fbebored:

soraver
21-10-08, 09:38
ta oria einai ligo pepalaiwmena alla einai analogo me to nomo pou uparxei sto israil. O nomos leei pws prepei na anaboun ta fwta automata otan anoigei h mhxanh, giati o nomo8eths den 8ewrei pws o mesos odhgos einai arketa e3upnos gia na katalabei pote xreiazontai fwta k pote oxi.
etsi ki edw, bazoun to orio se megalous dromous sta 90 kai to megisto orio sta 120:
a) gia na mporoun na anaferoun ton oro "uperbolikh taxuthta" otan phgaineis me 130
b) na grafoun k na pairnoun fragka apo tis klhseis
c) na kaluptoun tis ateleies twn dromwn me th dikaiologia pws "den einai dromos gia na trexeis"
d) na tous akoun oi "odhgoi ths kuriakhs" kai na mhn phgainoun me parapanw taxuthta

h alh8eia einai kapou sth mesh.
oi perissoteroi odhgoi me ta perissotera autokinhta mporoun na anaptu3oun megaluteres taxuthtes. eidika stis e8nikes, xwris na exoun problhma na sugkrathsoun to autokinhto.
h diafora 120 kai 160 sto trakarisma den fainetai. dld ok fainetai alla apla sta 120 to swma menei sxedon anepafo, sta 160 einai diamelismeno
pisteuw 8a eprepe na baloun orio taxuthtas ana autokinhto 'h ana odhgo. ena pitsiriki dld pou molis phre to diploma kai tou phre o pateras tou kainourio autokinhto 8a prepe na phgainei me tis tampeles pou uparxoun twra. otan stamathsei na plhrwnei sthn asfaleia ta epasfalistra tou neou odhgou na tou anoigoun to orio taxuthtas.
'h kati tetoio telospantwn

maRtina
21-10-08, 09:43
90 χιλιομετρα σε κατηφορα ειναι λιγα? πατε καλα?
τι το περασατε dukes? iiiiiiiiiiiiiiiiiiha

Freeman
21-10-08, 09:47
Έχει εν μέρη δίκαιο ο Σόρ. Αλλα απο την άλλη όλα αυτά είναι μαλακίες άν αναλογιστείς οτι δέν εχουμε οδηγική παιδία και καλή συμπεριφορά στον δρόμο. Πάνω απ'ολα στο τιμόνι είμαστε εγωιστές. Ότι και να κάνουν για αστυνόμευση ατυχήματα θα υπαρχουν. Ότι και να κάνουν στα προφυλακτικά, εκτρώσεις θα υπάρχουν. Στο μυαλό είναι όλα :D:D:fdammy:

soraver
21-10-08, 11:07
90 χιλιομετρα σε κατηφορα ειναι λιγα? πατε καλα?
τι το περασατε dukes? iiiiiiiiiiiiiiiiiiha

lol
90 xiliometra se anhfora dld sou ka8ontai kalutera esena?

ΠΛΑΤΩΝ
21-10-08, 11:41
Εγώ αναρωτιέμαι... Αφού έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπεται πουθενά ταχύτητα πάνω από 130 χλμ. γιατί οι αυτοκινητοβιομηχανίες πουλάνε αυτοκίνητα που πιάνουν όρια ταχύτητας από 180 μέχρι 300 και βάλε;;; Ας βάζανε όλες τον κόφτη στα 130 να τελειώναμε.

Από την άλλη τα όρια είναι σχετικά. Υπάρχουν άνθρωποι που και με 80 να τρέχουνε δεν μπορούν αν ελέγξουν το αυτοκίνητό τους (π.χ. ηλικιωμένοι) και είναι περισσότερο επικίνδυνοι. Όλα είναι σχετικά. Ακόμα και στην εθνική, έξω από τη Θεσσαλονίκη άνετα πιάνεις τα 200 γιατί ο δρόμος είναι καλός. Στην εθνική πριν μπεις στην Αθήνα, η άσφαλτος είναι τόσο χάλια που άμα τρέξεις με 200 θα βλέπεις τα ραδίκια και τα ραπανάκια ανάποδα.

soraver
21-10-08, 11:45
eetsi

pastoula
21-10-08, 11:51
Εγώ αναρωτιέμαι... Αφού έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπεται πουθενά ταχύτητα πάνω από 130 χλμ. γιατί οι αυτοκινητοβιομηχανίες πουλάνε αυτοκίνητα που πιάνουν όρια ταχύτητας από 180 μέχρι 300 και βάλε;;; Ας βάζανε όλες τον κόφτη στα 130 να τελειώναμε...

γιατι οι αυτοκινητοβιομηχανιες δεν κανουν τα αυτοκίνητα για την ελλάδα μόνο! Άν θυμάμαι καλά, στην ιταλια και την γερμανία δεν υπάρχει ανώτατο όριο ταχύτητας, αλλα κα΄τωτατο!

Από την άλλη τα όρια είναι σχετικά. Υπάρχουν άνθρωποι που και με 80 να τρέχουνε δεν μπορούν αν ελέγξουν το αυτοκίνητό τους (π.χ. ηλικιωμένοι) και είναι περισσότερο επικίνδυνοι. Όλα είναι σχετικά. Ακόμα και στην εθνική, έξω από τη Θεσσαλονίκη άνετα πιάνεις τα 200 γιατί ο δρόμος είναι καλός. Στην εθνική πριν μπεις στην Αθήνα, η άσφαλτος είναι τόσο χάλια που άμα τρέξεις με 200 θα βλέπεις τα ραδίκια και τα ραπανάκια ανάποδα.

α, γειά σου!

Freeman
21-10-08, 11:51
ετσι.

Να απαγορέψουνε το λαπτοπ, ποτό, σαντουιτς, κινητο, φραπέ, τσιγάρο μέσα στο αμάξι το καταλαβαίνω. Αλλα η ταχυτητα είναι σχετικό. Γιατι να μήν τρέξω άμα είμαι stable.
Και μή μου πείτε οτι και τα άλλα είναι σχετικά, οτι ο άλλος είναι Ναπολέων και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Μέσα στην πόλη όκ, αλλα σε δρόμους με ταχύτητες μεγάλες, δέν δικαιολογήται ο multitask driver.

maRtina
21-10-08, 11:53
εσυ εισαι σταθερος ο αλλος ειναι? αμα κανει ενα τσααααακ , και σε κοψει πανω στην προσπεραση γιατι δεν θα σε δει απο τον καθρεφτη τι θα γινει τοτε? ντερμπι?:lol::lol::lol::lol::lol:

soraver
21-10-08, 11:56
isa isa otan eisai sthn e8nikh mporeis na milas sto thlefwno
den uparxei kati poud en mporeis na to deis apo xiliometra apostash
mesa sthn polh skane mhxanakia kai giagiades me magkoura (kai pakistanoi me podhlata apo stenakia) kata boulhsh. den prolabaineis oute to fws nnanapseis oute na skefteis ;p

kai fusika (gia ta kinhta px pou einai k to pio diadedomeno) uparxoun kapoioi pou mporoun na stamathsoun thn koubenta kai na sugkentrw8oun sto dromo stigmiaia kai alloi pou den mporoun. exeis bre8ei se ama3i pou o odhgos anti na koitaei to dromo otan milaei koitaei to sunodhgo pou suzhtoun? opws stis tainies...

Freeman
21-10-08, 12:00
polu spastiko auto stis tainies nai. kai panta katalugoun se troxaio stis tainies gia koitan ton dromo otan tous paiksei ta fota i ntalika AAAXXXAXAxa:lol::lol::lol:

soraver
21-10-08, 12:01
εσυ εισαι σταθερος ο αλλος ειναι? αμα κανει ενα τσααααακ , και σε κοψει πανω στην προσπεραση γιατι δεν θα σε δει απο τον καθρεφτη τι θα γινει τοτε? ντερμπι?:lol::lol::lol::lol::lol:

e eipame, den uparxoun toso axrhstoi
mporei na mhn bgazoun flash
alla koitane ligo ka8refth

Freeman
21-10-08, 12:02
Αν τα βάλουμε κάτω όλα, τότε καταλήγουμε οτι τα πάντα είναι σχετικά. Αλλα ο νόμος πρέπει να γραφτεί και θα λάβει ώς στατιστικό δεδομένο εμένα, εσένα και κάτι εκατομύρια κόσμου ακόμα. Και καταλλήγουμε οτι ο κόσμος δέν ξέρει να οδηγεί. Τέλος. Ο κάθε ένας όπως συνηθίσει στο χωριό του είμαστε.

Freeman
21-10-08, 12:06
e eipame, den uparxoun toso axrhstoi
mporei na mhn bgazoun flash
alla koitane ligo ka8refth

μήν παίρνεις όρκο. 2 ειναι οι βασικές αιτίες τροχαίων στις εθνικές.

Α: Άκυρη προσπέραση ή εναλλαγές λωρίδων,
Β: Μή τήρηση αποστέσεων ασφαλείας.

Στον περιφερειακό που τον ζώ κάθε μέρα, μέρα παρα μερα έχουμε καραμπόλες. Γιαυτό και οι τεράστιες καθυστερήσεις στις ώρες αιχμης. Και αυτό που βλέπω απο τους τριγύρω μου όταν οδηγω είναι οτι κολλάνε την μουρη τους στον κώλο μου μονίμως (ούτε τον κώλο της Μπελούτσι να είχα πόστερ στο αμάξι μου), και επίσης βλέπω άκυρες αλλαγές λωρίδων. και μάλιστα νόν στόπ. 3 και 4 φορές αλλάζει ο κάφρος λωρίδα. Αριστερή μεσαία, αριστερή μεσαία. Χωρίς να προσπεράσει. όλοι την ίδια ταχύτητα έχουμε.

maRtina
21-10-08, 12:14
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ρε σας ορκιζομαι ειδα το χαρο με τα ματια μου απο ταριφα στην εθνικη πολακις , απο ανθρώπους που τους καθρεφτες τους εχουν μονο και μονο για να γυαλιζονται :ohh:

λιγοι ειναι αυτοι που περπατανε στην ασφαλτο χωρις καθρεφτες? εγω συνοδηγος ειμαι και οποτε τους πρωσπερναμε παταω "νοητο " φρενο χεσμεντέν :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Freeman
21-10-08, 12:16
Τέτοιες εμπειρίες ώς συνοδηγός, ούτε στο τρενάκι του λούνα πάρκ δέν βιώνεις χαχαχχαχαχα
Το τρενάκι είναι κάτι το οποίο το περιμένεις. Το απρόοπτο είναι που εξιτάρει αααχαχαχαχαχ:lol::lol::lol:

maRtina
21-10-08, 12:16
να μου λειπουν οι εκπληξεις και τα απροβλεπτα :lol::lol::lol::lol:

Freeman
21-10-08, 12:22
χεστρόνι :farpa:

maRtina
21-10-08, 12:25
ωπα ρε κασκαντερ τραβήξου :παρτα::lol::lol::lol:

Freeman
21-10-08, 12:26
ατσα μην σε νικελώσω καναν κολιέ λέμεεε :farpa:

maRtina
21-10-08, 12:35
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΑΑ ΘΑ ΜΕ ΝΙΚΕΛΩΣΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΕ ΞΕΣΒΕΡΚΩΣΕΙς ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

maRtina
21-10-08, 12:40
Τιμωρέ της ασφάλτου , γενημενε να τρεχεις στα ραλια και στα γκαντ πριχ , αμα το κοντερ δεν παει 260 και η αδρεναλινη στο τερμα βαριεσαι θανάτου , ανοιγεις παραθυρο και τα χειλι σου πανε πανω κατω σαν του σκυλου που τρεχει γρηγορα , τα σαλια σου κανουν ενα ιστο απο το στομα ως το πισω παραθυρο απο την ταχυτητα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Xouanita
21-10-08, 12:47
Εντωμεταξύ νομιζω πως περιέχουν άπειρη βλακέια η δηλώσεις "Πρώτη αιτια τροχαίων ειναι η τάδε, δευτερη η δίνα..."

Ρε, αμα έτρωγε ο τύπος τυρόπιτα με το ένα χέρι και σκουπιζόταν με το άλλο, και πήγε και στούκαρε κι έγινε παρανάλωμα του πυρός το αμάξι, ΠΩΣ θα καταλάβουν ότι η αιτία ηταν η τυρόπιτα? θα την ανιχνεύσουν στα αποκαίδια? Μονο υποθέσεις μπορούν να κάνουν για το τί έφταιξε. Θα πούνε η κλίση στο οδόστρωμα, τα φώτα του απέναντι και ξερω γω τι άλλο.

Freeman
21-10-08, 12:52
Γιαυτό μέσα σε όλους τους κανόνες σου πετάνε και το ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΣ και άσε τον σοραβέρο να είναι multitask :lol::P

Xouanita
21-10-08, 12:56
Επίσης να πω (προς κάποιον γνωστό μου, ονόματα δεν λέμε :P):
ΔΕΝ παιζουμε με το gps στη διαδρομή! ΔΕΝ είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι και ΔΕΝ θα παρεις level! :lol: :lol: :lol:

Freeman
21-10-08, 12:58
:lol::lol::lol::lol::lol::farpa:

pastoula
21-10-08, 14:28
32? :lol::lol::lol::lol:

gia poion xtypaei h kampana?

:παρτα:

soraver
22-10-08, 09:14
μήν παίρνεις όρκο. 2 ειναι οι βασικές αιτίες τροχαίων στις εθνικές.

Α: Άκυρη προσπέραση ή εναλλαγές λωρίδων,
Β: Μή τήρηση αποστέσεων ασφαλείας.

Στον περιφερειακό που τον ζώ κάθε μέρα, μέρα παρα μερα έχουμε καραμπόλες. Γιαυτό και οι τεράστιες καθυστερήσεις στις ώρες αιχμης. Και αυτό που βλέπω απο τους τριγύρω μου όταν οδηγω είναι οτι κολλάνε την μουρη τους στον κώλο μου μονίμως (ούτε τον κώλο της Μπελούτσι να είχα πόστερ στο αμάξι μου), και επίσης βλέπω άκυρες αλλαγές λωρίδων. και μάλιστα νόν στόπ. 3 και 4 φορές αλλάζει ο κάφρος λωρίδα. Αριστερή μεσαία, αριστερή μεσαία. Χωρίς να προσπεράσει. όλοι την ίδια ταχύτητα έχουμε.

otan kwlane th mourh tous ston kwlo sou giuati den tous kaneis tsalimia?
egw frontizw na parw th mish apostash apo ena allo autokinhto kai na phgainw me thn taxuthta tou, meta pataw gkazi kai den 3anakolane ston kwlo mou
enas akoma tropos einai na pathseis stigmiaia to freno, isa isa na anapsei to lampaki na mhn frenarei. ekei na deis tarakoulo pou pa8ainoun
xixixi

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ρε σας ορκιζομαι ειδα το χαρο με τα ματια μου απο ταριφα στην εθνικη πολακις , απο ανθρώπους που τους καθρεφτες τους εχουν μονο και μονο για να γυαλιζονται :ohh:

λιγοι ειναι αυτοι που περπατανε στην ασφαλτο χωρις καθρεφτες? εγω συνοδηγος ειμαι και οποτε τους πρωσπερναμε παταω "νοητο " φρενο χεσμεντέν :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ok mhn pareis POTE ama3i!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32? :lol::lol::lol::lol:

gia poion xtypaei h kampana?

:παρτα:

gia ton leo hli8ia
o md den skalizei gps, apla to koitaei gia na "blepei" pou brhsketai
asxeto an xwris gps den 8umatai na paei pou8ena

Freeman
22-10-08, 10:00
Sor auto me to stigmiaio frenarisma kali idea :D ores ores sketomai na paro to LADA tou patera mou to tanks, kai an kano se kati tetoious na mou ftiaxnoun kathe vdomada kainourio kolo, alla piso mou s'exo.

Auto me tin apostasi den to katalaba :S

soraver
22-10-08, 12:33
phgaineis esu sthn aristerh me 110-120 kai kolaei enas apo pisw sou. proxwras mexri na breis ena autokinhto sthn de3ia sou lorida pou phgainei pio arga, ka8esai dipla tou, alla se tetoio shmeio pou o pisw sou na mhn mporei na alla3ei lorida, kai ton pas trenaki gia liga xiliometra ;p

maRtina
22-10-08, 12:34
η αριστερη δεν ειναι για 110-120 , αλλα δυστυχως οι περισσοτεροι οδηγοι την καβατζωνουν λες και ειναι περιουσια τους και ας πανε και με 120

σε γενικες γραμμες οι οδηγοι δεν ειναι αλλυλεγγυοι , αλλα εγωιστες

Xouanita
22-10-08, 13:13
λαθος. Η αριστερη ΔΕΝ ειναι για 60!!! Αυτό πρέπει να το πάρουν χαμπάρι όλοι όσοι κατσικώνονται εκεί με ταχύτητες χελώνας! Το πιθανότερο είναι να προκαλέσουν ατυχημα. Η αριστερή ειναι γι αυτόν που θέλει να προσπεράσει και γι αυτόν που ΤΡΕΧΕΙ.

(προς όλους τους παππούδες που κινούνται στην αριστερή με μέγιστη ταχύτητα 25,2 Χλμ, και προς κατι κορασίδες που κινουνται επίσης στην αριστερή με 60 και δεν ρίχνουν ματιά στον καθρέφτη! Θα μας σκοτώσετε ρεεεεεεεε!)

maRtina
22-10-08, 16:34
εννοουσα πως ειναι για 120 και πανω

Xouanita
22-10-08, 19:37
εννοουσα πως ειναι για 120 και πανω

:lol: και τρόμαξα! Δικιά μας εισαι κι εσυ \m/

...αν και μάλλον "χειρότερη" απο μας, αφού εγώ σπανίως ξεπερναω τα 120 :confused: