PDA

Επιστροφή στο Forum : Θέλουν παιδί, αλλά όχι άντρα

pastoula
20-10-08, 16:10
http://artaban7.files.wordpress.com/2007/12/sperm_egg_4is.jpg

Ολοένα και περισσότερες γυναίκες στο δυτικό κόσμο καταφεύγουν στις τράπεζες σπέρματος, καθώς επιλέγουν να γίνουν μητέρες, χωρίς απαραίτητα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Πρόκειται για γυναίκες νέες, οικονομικά ανεξάρτητες, επαγγελματικά αποκατεστημένες, οι οποίες δεν έτυχε να γνωρίσουν τον «κατάλληλο» και φυσικά δεν έχασαν χρόνο περιμένοντας να εμφανισθεί. Απευθύνθηκαν σε κάποια τράπεζα σπέρματος για να αποκτήσουν παιδί και τα κατάφεραν.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η ηλικία των γυναικών που προτιμούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί «αγνώστου» πατρός. Ο μέσος όρος είναι τα 40 χρόνια με τάση… προς τα κάτω. Σύμφωνα με τα στοιχεία, πολλές 30άρες αποφασίζουν να γίνουν μητέρες με εξωσωματική γονιμοποίηση χρησιμοποιώντας το σπέρμα κάποιου ανώνυμου δωρητή, επειδή αγχώνονται ότι όταν θα είναι σε θέση να το κάνουν, θα είναι πλέον αργά. Και όπως υποστηρίζουν, τα δικά τους παιδιά είναι πολύ πιο τυχερά που έχουν έναν, αλλά συνειδητοποιημένο γονιό, σε σύγκριση με κάποια άλλα που μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα, αλλά στην ουσία είναι μόνα τους.

http://www.zougla.gr/news.php?id=8730

Xouanita
20-10-08, 16:17
Δεν τις αδικώ καθολου!

pastoula
20-10-08, 16:18
ουτε εγω!

\m/\m/\m/\m/

soraver
20-10-08, 18:57
oute egw \m/

Κοκκινονίκος
20-10-08, 19:48
πρόβλήμα είναι ναί..να μην μπορεί κάποιος μαζί της :P

md1032
20-10-08, 20:32
oute egw \m/

\m/

Freeman
21-10-08, 08:58
Μάλιστα. Δηλαδή θα μεγαλώνουν παιδιά χωρίς πατέρα και χωρίς μάνα λόγο του οτι δέν θα έχει χρόνο παρα μόνο για την καριέρα. Θα μεγαλώνουν χωρίς τον θεσμό της οικογένειας και αντί να κρατάει το χέρι της μάνας θα κρατάει το τζόιστικ του πλειστέισον. Στο μυαλό του αντί για παραμυθάκια και ηρεμία θα επικρατεί ένα ξέφρενο καταναλωτικό όργιο και όταν ενιληκιωθεί θα κληθεί να ψηφίσει και να μεγαλώσει δικά του παιδιά...

:farpa:

soraver
21-10-08, 09:26
nai giati an douleuoun oi gunaikes kai den einai sto spiti olh mera na megalwnoun ta paidia, ta paidia 8a megalwsoun me psuxologika problhmata
ti pineis re giwrgo?
isa isa 8a ma8oun na epibiwnoun mona tous apo polu mikra opws tosoi kai tosoi sth genia mas kai se oles tis prohgoumenes genies pou den uphrxan kan ta playstation kai oi thleoraseis.
to ti xarakthra 8a plasei to paidi den 8a to prosdiorisei h tv kai ta videogames, oute h douleia ths manas tou

Freeman
21-10-08, 09:31
Μιλάς δηλαδή για έναν αυτοματισμό. Ένα παιδί με μόνη καθοδήγηση την τηλεόραση και το κοινωνικό του περιβάλλον στο σχολείο.
Μέχρι τώρα που είχαμε τον θεσμό της οικογένειας κατα βάση, άσχετα με τα όποια άλλα προβλήματα της κάθε γενιάς, βλέπουμε πως ο κόσμος βαδίζει προς το χειρότερο.
Οπότε λοιπόν άς κάνουμε αυτό το πείραμα που λέγεται "αυτόματη εξέλιξη της παιδικής ηλικίας" χωρις καθοδήγηση να δούμε πόσο καλύτερα ή χειρότερα θα βαδίσει ο κόσμος.

soraver
21-10-08, 09:44
nai alla egw se eirwneuomoun
ti se kanei na pisteueis pws an douleuoun oi goneis apo to prwi mexri tis 4-5 to apogeuma 8a dei diafora to paidi?

Freeman
21-10-08, 09:51
Μαλακία καί οι δύο περιπτώσις αλλα όσο νάναι θα δεί. Άλλο γονείς και άλλο μόνο μάνα που μάνα δέν θα είναι παρα μόνο μιά γυναίκα υποταγμένη και ορκισμένη στον καπιταλισμό.

md1032
21-10-08, 09:55
μια είναι η λύση. δεν κάνετε παιδιά \m/

Freeman
21-10-08, 09:57
Μία είναι η λύση. Να τα έχουμε καλά με τους γονείς για να τους φορτωνουμε τα πιτσιρίκια :D Νταντά τζαμπέ πού θα βρείς αλλού :lol::lol:

Xouanita
21-10-08, 10:10
Μία είναι η λύση. Να τα έχουμε καλά με τους γονείς για να τους φορτωνουμε τα πιτσιρίκια :D Νταντά τζαμπέ πού θα βρείς αλλού :lol::lol:

:lol: Σωστός ο παίχτης!

Βασικά το θέμα ειναι πως ειτε εχουν ενα είτε δυο γονεις τα παιδια, αυτό που χρειάζονται ειναι να τους αφιερώνεις χρόνο, κι όχι να δουλεύεις 12ωρα κι όταν ερχεσαι στο σπίτι να κοιμούνται και να τα χαιρονται οι ντανταδες.

Ειναι κοινωνικό πρόβλημα αυτό με τις γυναίκες που κάνουν παιδί χωρίς πατέρα, αλλά έμπα και στη θέση της 40άρας που τα'χει φτιάξει στη ζωή της με μια καραβιά ανευθυνους-ακατάλληλους, που στο τέλος σκέφτεται "σιγά μην μου κάτσει τώρα ο καλός!"
Και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους (ή όπου αλλού :P) προκειμένου να μην παρέλθει η γόνιμη ηλικία τους και το χάσουν το τρένο οριστικά. Ειναι ένα θέμα! Εχετε δει τι κυκλοφορεί εκεί έξω, ναι? Αμα είσαι και λίιιιγο γκαντέμω στο θέμα "σχέση", πολύ θέλει να πιστέψεις ότι δεν υπάρχει ο κατάλληλος?

pastoula
21-10-08, 10:32
δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!

δεν ειπε κανενας οτι ειναι η ιδανικη λυση, αλλα ειναι μια λυση!

soraver
21-10-08, 11:12
8elw 2 pites me guro ap ola... (ntomata patata kromudi tzatziki + moustarda)

pastoula
21-10-08, 11:14
τι λες ρε χοντρε-καμμενε?

soraver
21-10-08, 11:15
pws peinaw konth 3an8ia ki hli8ia

md1032
21-10-08, 11:20
και εγώ πεινάω. και ψήνουν πίτσες στο κυλικείο.

soraver
21-10-08, 11:22
e phgaine k kleise mia
kai mia caesars

maRtina
21-10-08, 11:26
Σιγουρα η ηλικία μας είναι ενα "θεμα" οσον αφορα την τεκνοποιηση και νομιζω απασχολει τις περισσοτερες γυναικες μετα τα 37.
Παρολαυτα ,όποτε εχει περασει και απο το δικο μου μυαλο , σαν πιθανο σεναριο , αααααχχ πραγματικα δεν ξερω αν θα επερνα την αποφαση να μεγαλωσω ενα παιδι σε μονογονεικη οικογενεια , και ουτε ειναι σωστο να σκεφτομαστε το θεμα εγωιστικα "θα γερασω μονη μου , χωρις να εχω ενα παιδι" .Δεν ειναι λιγες εκεινες που το σκεφτονται τοσο απλα, οσο την αγορα ενος γραφειου ή μιας πολυθρόνας .Το μεγαλωμα του παιδιου θελει ιδιαιτερη προσοχη και ιδιαιτερη αφοσιωση και οχι μονο λεφτα για συντήρηση .

Freeman
21-10-08, 11:32
Ρε σεις. Για να μήν μπορούνε να βρούνε αυτές άντρα, σημαίνει πως είναι καμένες. Ο ένας της ξυνίζει ο άλλος της βρωμάει. Και άντρες υπάρχουν, και γυναίκες υπάρχουν, και καλά παιδιά και καλές κοπέλες. Άμα αυτές είναι στραβές ή πάνε και γουστάρουν να μπλέκουνε, η κοινωνία τις φταίει; Είναι λογικό να μήν θές να έχει το παιδί σου πατέρα; Θα το δεχθώ απο κάποια ατυχήσασα που έτυχε να χάσει τον άντρα της, αλλα απο επιλογή πιστεύω πάει πολύ. Δέν είναι στραβός ο γυαλός, αυτές στραβά αρμενίζουν.

Freeman
21-10-08, 11:34
Σαφώς οι μαλέκες είναι περισσότεροι απο τους σωστούς άντρες, αλλα άν αυτές είναι όλη μέρα καριέρα, πώς θα ξεστραβωθούν να βρούνε κανέναν άντρα; Στις ίδιες κλίκες άμα ψάχνουν άντρα λογικό είναι να πέφτουν σε μαλάκες καριέρας που πατάνε επι πτωμάτων. Ο καφετζής της δουλειάς μπορεί να είναι καλό παιδί, αλλα σιγά μήν γυρίσουν και κοιτάξουν τον καφετζή :D

maRtina
21-10-08, 11:37
Υπαρχει και ο αλλος τυπος των γυναικων που θεωρουν τους εαυτους τους ικανους να αντικαταστησουν πληρως το πρωτυπο του πατερα :παρτα::παρτα::παρτα: , αλλαζόνες υπερόπτες εγωίστριες και πανω απ ολα εκτος πραγματικοτητας οι τυπισες :παρτα:

pastoula
21-10-08, 11:40
και προδερμ!

τα μεγαλοποιούμε!

αν γουσταρει και εχει την ορεξη να το μεγαλώσει, που το πρόβλημα?

δεν λεω οτι ειναι το ιδανικο σενάριο, αλλα σιγουρα ειναι καλυτερα απο τις 15αρες που τις παντρευουν γιατι μεινανε εγγυος και δεν ξερουν τι να το κανουν και ειναι δυστυχισμένες μια ζωη για την μαυρη τους την μοιρα κτλ κτλ!

αν ειναι να συνεχίσουμε να λεμε σεναρια!

ολα ειναι σχετικα!

αφηστε τες να κανουν οτι καταλαβαίνουν! δικο τους καπέλο! κι αν αποτύχουν (ππυ γιατι να αποτύχουν?) δεν θα ειναι ουτε οι πρώτες ουτε οι τελευταίες! Ούτως η άλλως παντα υπηρχαν και πάντα θα υπάρχουν προβλήματα σε οικογένειες!

maRtina
21-10-08, 11:41
αλλη δουλεια δεν εχουμε τωρα να κανουμε ! να δινουμε φραγκα στις κοινωνιολογους και στους ψυχιατρους ....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

md1032
21-10-08, 11:43
εγώ που θα βρω μία που να μην θέλει οικογένεια,παιδιά και λοιπά φρού-φρού? :P

pastoula
21-10-08, 11:45
Ρε σεις. Για να μήν μπορούνε να βρούνε αυτές άντρα, σημαίνει πως είναι καμένες. Ο ένας της ξυνίζει ο άλλος της βρωμάει. Και άντρες υπάρχουν, και γυναίκες υπάρχουν, και καλά παιδιά και καλές κοπέλες. Άμα αυτές είναι στραβές ή πάνε και γουστάρουν να μπλέκουνε, η κοινωνία τις φταίει; Είναι λογικό να μήν θές να έχει το παιδί σου πατέρα; Θα το δεχθώ απο κάποια ατυχήσασα που έτυχε να χάσει τον άντρα της, αλλα απο επιλογή πιστεύω πάει πολύ. Δέν είναι στραβός ο γυαλός, αυτές στραβά αρμενίζουν.

μην ακούω μαλ@κίες! δεν υπάρχουν μ@λάκες εκει έξω!

να σου πω περιπτωση γυναικας που το σκέφτεται? λοιπον άκου:

τα φτιάχνει με εναν 35αρη χωρισμένο στα 25 της! μένουνε μαζί 11 χρόνια με το "φετος δεν πάει άλλο, θα παντρευτούμε"!

εκείνη (καλο χάπατο) τον πιστεύει, επειδη τον αγαπάει! και έχει φτάσει 36 και δεν ξερει τι να κάνει!

σε μια συζήτηση που είχαμε μου είπε οτι ήθελε να κάνει ενα παιδί έστω και μόνη της! Τώρα, που αποφάσησε επιτέλους να τον χωρίσει και ερχεται σιγά σιγά στα ίσα της!

Σαφώς οι μαλέκες είναι περισσότεροι απο τους σωστούς άντρες, αλλα άν αυτές είναι όλη μέρα καριέρα, πώς θα ξεστραβωθούν να βρούνε κανέναν άντρα; Στις ίδιες κλίκες άμα ψάχνουν άντρα λογικό είναι να πέφτουν σε μαλάκες καριέρας που πατάνε επι πτωμάτων. Ο καφετζής της δουλειάς μπορεί να είναι καλό παιδί, αλλα σιγά μήν γυρίσουν και κοιτάξουν τον καφετζή :D

δεν το σχολιάζω!

Υπαρχει και ο αλλος τυπος των γυναικων που θεωρουν τους εαυτους τους ικανους να αντικαταστησουν πληρως το πρωτυπο του πατερα :παρτα::παρτα::παρτα: , αλλαζόνες υπερόπτες εγωίστριες και πανω απ ολα εκτος πραγματικοτητας οι τυπισες :παρτα:

δεν το σχολιαζω επίσης και ελπίζω να εκτιμηθεί!

Freeman
21-10-08, 11:45
Να το κάνει μιά μαντόνα, να το κάνει μιά Ατζελίνα Τζολύ, να πείς ναί (Άν και διάλεξε τον Μπράντ πίτ τελικά). Αλλα να το κάνει μιά που άφησε το χωριό της και πήρε 2 αφεντικά και την κάνανε μάγγισα, τότε χέσε μέσα.

maRtina
21-10-08, 11:46
με την ιδια λογικη και τα παιδια του τριτου κοσμου , ας τα αφηνουμε να πεινανε και να αρρωσταινουν ετσι και αλλιως οι αρρωστειες παντα θα υπαρχουν στα μερη τους ..

Σιγουρα μια ωριμη γυναικα , θα εχει καλυτερη αντιμετωπιση του θεματος απ οτι μια 15 χρονη , αλλα και παλι αν το κανει απλα και μονο για να καλυψει τη μοναξια της , ας παρει ενα σκυλο (2 in 1):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ετσι να το αλαφρυνουμε λιγο ...θα κανει και σεξ θα δινει και στοργη :lol::lol::lol::lol::lol:

Freeman
21-10-08, 11:47
:farpa: που δέν θα σχολιάζεις :lol::lol::lol::P:P:P

Freeman
21-10-08, 11:47
αααααααχαχαχα :farpa: κι εσύ! σκύλο και σέξ λέει :lol::lol::lol::lol: αααχαχαχα:farpa:

maRtina
21-10-08, 11:50
μην ακούω μαλ@κίες! δεν υπάρχουν μ@λάκες εκει έξω!

να σου πω περιπτωση γυναικας που το σκέφτεται? λοιπον άκου:

τα φτιάχνει με εναν 35αρη χωρισμένο στα 25 της! μένουνε μαζί 11 χρόνια με το "φετος δεν πάει άλλο, θα παντρευτούμε"!

εκείνη (καλο χάπατο) τον πιστεύει, επειδη τον αγαπάει! και έχει φτάσει 36 και δεν ξερει τι να κάνει!

δεν το σχολιαζω επίσης και ελπίζω να εκτιμηθεί!

Εικοσιπεντε χρονων τι δουλεια εχει να παει να μπλέξει με 35αρη χωρισμενο ρε συ? το φασκελο παει στην κοπελιτσα :παρτα:

Σχετικα με το ασχολιαστο ,Δεν σου εχει τυχει να γνωρισεις τετοια γυναικα που περιγραφω παραπάνω?

pastoula
21-10-08, 11:57
με την ιδια λογικη και τα παιδια του τριτου κοσμου , ας τα αφηνουμε να πεινανε και να αρρωσταινουν ετσι και αλλιως οι αρρωστειες παντα θα υπαρχουν στα μερη τους ..

καταλαβαίνεις τι λές?

Σιγουρα μια ωριμη γυναικα , θα εχει καλυτερη αντιμετωπιση του θεματος απ οτι μια 15 χρονη , αλλα και παλι αν το κανει απλα και μονο για να καλυψει τη μοναξια της , ας παρει ενα σκυλο (2 in 1):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ετσι να το αλαφρυνουμε λιγο ...θα κανει και σεξ θα δινει και στοργη :lol::lol::lol::lol::lol:

στο κάτω κάτω, οπως λέει κι ο Βαλιανάτος, ο μόνος που έχει λόγο στο τι θα βάλει στην κώλ0 του, (σ.σ. ή θα βγάλει απο το μ0υνί του) ειναι ο ιδιοκτήτης του κωλ0υ (σ.σ. ή του μ0υνιου)

end of story!

:farpa: που δέν θα σχολιάζεις :lol::lol::lol::P:P:P

:παρτα::παρτα::παρτα::παρτα::παρτα:

που θα μουτζώσεις κι όλας!

pastoula
21-10-08, 11:59
Εικοσιπεντε χρονων τι δουλεια εχει να παει να μπλέξει με 35αρη χωρισμενο ρε συ?

συγνώμη, είναι παράλογο που τα έφτιαξε με έναν τυπο 10 χρόνια μεγαλύτερο της?

ή σε πείραξε το χωρισμένος? παιδια σκυλια δεν έιχε, τι την ένοιαζε αν ειχε παντρευτει πιο πρίν?

Freeman
21-10-08, 12:09
Είχαμε ξανακάνει κουβέντα για τις σχέσεις με συνομίληκους ή 10+ χρονια διαφοράς στο ζευγάρι. Δυστυχώς όμως στατιστικά βγαίνουν άκυρες αυτές που δόθηκαν και πίστεψαν τον 10+ :S

maRtina
21-10-08, 12:09
συγνώμη, είναι παράλογο που τα έφτιαξε με έναν τυπο 10 χρόνια μεγαλύτερο της?

ή σε πείραξε το χωρισμένος? παιδια σκυλια δεν έιχε, τι την ένοιαζε αν ειχε παντρευτει πιο πρίν?

ουι ουι , θεωρω παραλογο να μπλεξει στα 25 της με 10 χρονια μεγαλυτερο της , αν ηταν καμια 30-35 και τα εμπλεκε με 10 χρονια μεγαλυτερο θα ηταν πιο νορμαλ η κατασταση , τα μυαλα τους θα ηταν πιο κοντα μεταξύτους αλλα και οι εμπειρίες τους ...
και φυσικα λαμβανω υποψη οτι ο τυπος ηταν παντρεμένος και οχι πως αυτο συμαινει οτι πρεπει τωρα να παει αυτος να μονάσει ή να γερασει μαγκούφης , αλλα οποσδήποτε συμαινει οτι η εικοσιπενταχρονη ειχε ενα ακομη λογο να μην μπλεξει μαζι του .

maRtina
21-10-08, 12:11
αφηστε τες να κανουν οτι καταλαβαίνουν! δικο τους καπέλο! κι αν αποτύχουν (ππυ γιατι να αποτύχουν?) δεν θα ειναι ουτε οι πρώτες ουτε οι τελευταίες! Ούτως η άλλως παντα υπηρχαν και πάντα θα υπάρχουν προβλήματα σε οικογένειες!

καταλαβες ή να κανω και κακά γιατι το ειπα?

Freeman
21-10-08, 12:13
Ούτως η άλλως και οι δύο έχετε δίκαιο. Τα προβλήματα σε κάτι τόσο γενικό, δέν εξαλύφονται ποτέ. Γενικώς θα υπάρχουν πάντα προβληματα. Ίσως όμως όχι κάποια εξειδικευμένα τα οποία μπορούν να περιοριστούν.

maRtina
21-10-08, 12:15
:παρτα::παρτα::παρτα: ποιος σε μιλησε εσενα ρε και πεταζεασαι σαν την πορδήν?:lol::lol::lol::lol::lol:

Freeman
21-10-08, 12:17
Θα με γυρίσεις το μυαλό τώρα...:farpa:

maRtina
21-10-08, 12:19
και τι θα κανεις? θα με δωσεις κιτρινη καρτα?
ουυυρε :παρτα::παρτα::παρτα:
λεηδι Αντζυ "θα μιλησω οταν θελω να μιλησωω"

Freeman
21-10-08, 12:21
:farpa: να 'χεις:lol:

pastoula
21-10-08, 12:28
Είχαμε ξανακάνει κουβέντα για τις σχέσεις με συνομίληκους ή 10+ χρονια διαφοράς στο ζευγάρι. Δυστυχώς όμως στατιστικά βγαίνουν άκυρες αυτές που δόθηκαν και πίστεψαν τον 10+ :S

σιγουρα δεν θα ήταν δικιά μου επιλογή! αλλα δεν βλέπω κατι παράλογο σε αυτό που έκανε, ούτε ήταν εξτριμ κατάσταση!

είχε την πετρια να κάνει παιδιά και φαντάστηκε πως με έναν μεγαλύτερο θα ήταν πιο έυκολο να το πραγματοποιήσει!

μαλακία, αλλα συνηθισμένη μαλακία!

Ούτως η άλλως και οι δύο έχετε δίκαιο. Τα προβλήματα σε κάτι τόσο γενικό, δέν εξαλύφονται ποτέ. Γενικώς θα υπάρχουν πάντα προβληματα. Ίσως όμως όχι κάποια εξειδικευμένα τα οποία μπορούν να περιοριστούν.

αυτο λέω κι εγω!:παρτα:

maRtina
21-10-08, 12:30
:hello::tomato::hahaha::tomato: :bootyshake: :tomato: :ciao: :tomato: :flute::tomato::cool:

μεταφραση "ουυυυυυ εδω ειμαι πιασε με ,..... χαχααχαχχα,.... πιασε με , ακομα?..... ουυυυυ ακομα εδω ειμαι , βαρεθηκα να περιμενω να με πιασεις ,... τελικα δεν πιανομαι !

Xouanita
21-10-08, 12:32
Ρε παιδακι μου, ας πάρουμε ενα απλό καθημερινό παράδειγμα:

..με κερατώνει εμένα το κακόπαιδο με την Αντζελίνα, τους πιάνω επαυτοφόρω, τον χωρίζω (αφού φάει 2 φούσκους) χωρις να πω κιχ (γιατί τι να πω? "τι έχει αυτή που δεν το'χω εγω????" δε λέει, θα με πάρουν για στραβη :P) και μετά απογοητευομαι, μενω μόνη μου, βγαινω, πινω ξυδια μεχρι λιποθυμίας και μετά αναρωτιέμαι "εγώ πότε θα γινω μάνα?". Επειδή όμως εκερατώθην σφόδρα παρα του κακοπαίδου, δεν το αποφασίζω να ξαναρισκάρω και.... βουα-λα! :D

Ευκολο δεν είναι? :D

maRtina
21-10-08, 12:34
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol:

Freeman
21-10-08, 12:38

..με κερατώνει εμένα το κακόπαιδο με την Αντζελίνα, τους πιάνω επαυτοφόρω, τον χωρίζω (αφού φάει 2 φούσκους) χωρις να πω κιχ (γιατί τι να πω? "τι έχει αυτή που δεν το'χω εγω????" δε λέει, θα με πάρουν για στραβη :P) και μετά απογοητευομαι, μενω μόνη μου, βγαινω, πινω ξυδια μεχρι λιποθυμίας και μετά αναρωτιέμαι "εγώ πότε θα γινω μάνα?". Επειδή όμως εκερατώθην σφόδρα παρα του κακοπαίδου, δεν το αποφασίζω να ξαναρισκάρω και.... βουα-λα! :D

Κοίτα. Θα έρθει η Αντζελίνα να σου πάρει το κακόπαιδο και θα κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια; Δέν θα την διεκδικήσεις; Θα την αφήσεις στο κακόπαιδο αντί να την πάρεις για σένα; εεεε :farpa:

Xouanita
21-10-08, 12:39
Οκ, πριν χώσω τους 2 φούσκους στο κακόπαιδο και φύγω θα της δώσω με τρόπο το τηλέφωνό σου :lol:\m/

Freeman
21-10-08, 12:40

Άν είναι για την Αντζελίνα τότε οκ. Χαλάλι. Αλλα άμα έρθει η Νίτσα η εξαδέρφη του μήτσου απο την λαική που άρχισε να βγάζει τα φρίδια της στα 40άντα της, τότε τί να κάτσεις να σκάσεις. Άντρα μερακλή είχες που ήθελε το αυγό του βρασμένο με φουσκάλα :lol::farpa: ξανά.

maRtina
21-10-08, 12:41
ο αφανης ήρωας ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

Freeman
21-10-08, 12:43

Αλλα άμα δουλεύεις κυνηγάς καριέρα και άντε για λόγους shortcut ξαπλώνεις με κανενα καμένο αφεντικό τύπου Ζαχόπουλος 10+ ηλικία και μετά σε αφήνει ο άντρας σου και ζητάς και τα ρέστα, τότε το παιδί θα φταίει που θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα; :lol: :farpa: και πάλι σ'αυτή την περίπτωση.:P

maRtina
21-10-08, 12:45
Γιατι ρε?
θα μπορει αργοτερα να κυνηγησει μια θεση στο δημοσιο :lol::lol::lol::lol::lol: αφου ο πατερας του ηταν στις ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτιστης :lol::lol::lol::lol: ο Ζαχοε πηδουσε και χωρις αλεξίπτωτο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΤΕΛΟΣ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

maRtina
21-10-08, 12:46
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ! ΗΡΩΑΣ ΡΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Freeman
21-10-08, 12:46
Καμένη είναι και η περίπτωση κάποιος πιτσιρικάς να παντρευτεί με κάποια ευκατάστατη MILF. Όσο περίεργο και να ακούγεται είναι το ίδιο πράγμα, (Βουγιουκλάκη - Σπυρόπουλος) απλά μας ξενίζει επειδή δέν συνιθήσαμε να το βλέπουμε. Συνιθήσαμε πιό πολύ στο Παπανδρέου - Λιάνη.

Freeman
21-10-08, 12:47
Γιατι ρε?
θα μπορει αργοτερα να κυνηγησει μια θεση στο δημοσιο :lol::lol::lol::lol::lol: αφου ο πατερας του ηταν στις ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτιστης :lol::lol::lol::lol: ο Ζαχοε πηδουσε και χωρις αλεξίπτωτο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΤΕΛΟΣ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

:farpa::farpa::farpa::farpa::farpa::farpa::farpa:: farpa::farpa::farpa::farpa::farpa::farpa::farpa::f arpa::farpa::farpa: ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΕΘΑΝΑ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::far pa::farpa::farpa::farpa::farpa::farpa::farpa::farp a::farpa:

maRtina
21-10-08, 12:50
...ΝΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΤΖΟΒΑΝΑ ΟΙ ΜΙLF ,
Και παω παλι στο πρωτο μου ποσταρισμα για το θεμα και κανω μια στροφη 180 μοιρων λοοοοοοοοοοοοοοοοοολ και λεω πως για τις Milf αντι να αποτελει προβλημα η τεκνοποιηση ......αποτελει ευχαριστηση!! ...τα μπλεκουν εκει περα με ενα "τεκνο" και λυθηκε το προβλημα της τεκνοποιησης .:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Xouanita
21-10-08, 12:50
Άντρα μερακλή είχες που ήθελε το αυγό του βρασμένο με φουσκάλα

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
ΘΕΟΣ!!!

Mirna
21-10-08, 15:42
αλλά έμπα και στη θέση της 40άρας που τα'χει φτιάξει στη ζωή της με μια καραβιά ανευθυνους-ακατάλληλους, που στο τέλος σκέφτεται "σιγά μην μου κάτσει τώρα ο καλός!"
Και παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους (ή όπου αλλού :P) προκειμένου να μην παρέλθει η γόνιμη ηλικία τους και το χάσουν το τρένο οριστικά. Ειναι ένα θέμα!

Για μένα αυτό είναι εγωιστικό!
Ενα παιδί καλό είναι να μεγαλώνει σε ένα υγιές περιβάλλον και με τους 2 γονείς! Οσο κι αν προσπαθήσει η μαμά να γίνει και μπαμπάς, το κενό του μπαμπά θα υπάρχει πάντα!

Είχα ρωτήσει και μια θεία μου γεροντοκόρη, αν είχε σκεφτεί ποτέ να κάνει ένα παιδί. Και μου απάντησε "ναι μου πέρασε από το μυαλό, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ εγωιστικό για να καλύψω εγώ την δική μου ματαιοδοξία της μητέρας που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, αυτό το παιδί να μεγαλώσει χωρίς πατέρα και να αντιμετωπίσει κι ένα σωρό προβλήματα είτε στο σχολείο είτε δεν ξέρω που αλλού" Και με βρίσκει σύμφωνη!

Αντε γιατί πολύ τα έχουμε χέσει όλα! Με την απελευθέρωση! Που είναι ρε η έννοια της οικογένειας? Η εγώ μεγάλωσα με άλλα πρότυπα ή ζω σε λάθος εποχή!

Freeman
21-10-08, 15:51
Αντε γιατί πολύ τα έχουμε χέσει όλα! Με την απελευθέρωση! Που είναι ρε η έννοια της οικογένειας? Η εγώ μεγάλωσα με άλλα πρότυπα ή ζω σε λάθος εποχή!

Πές τα ρε Μίρνα μήν τα λέω μόνο εγώ. Κι εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό άνθρωπας αλλα μερικά πράγματα της δήθεν απελευθέρωσης είναι λάθος. Δέν υιοθετούμε άντε αβέρτα κουβέρτα ότι επαναστατικό απελευθερωτικό και tabooριζοσπαστικό πράγμα εμφανιστεί μπροστά μας :fcong::yahoo:

maRtina
21-10-08, 15:53
kai go mazi sou Mirnoula

pastoula
21-10-08, 15:55
Για μένα αυτό είναι εγωιστικό!
Ενα παιδί καλό είναι να μεγαλώνει σε ένα υγιές περιβάλλον και με τους 2 γονείς! Οσο κι αν προσπαθήσει η μαμά να γίνει και μπαμπάς, το κενό του μπαμπά θα υπάρχει πάντα!

Είχα ρωτήσει και μια θεία μου γεροντοκόρη, αν είχε σκεφτεί ποτέ να κάνει ένα παιδί. Και μου απάντησε "ναι μου πέρασε από το μυαλό, αλλά μετά σκέφτηκα ότι θα ήταν πολύ εγωιστικό για να καλύψω εγώ την δική μου ματαιοδοξία της μητέρας που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, αυτό το παιδί να μεγαλώσει χωρίς πατέρα και να αντιμετωπίσει κι ένα σωρό προβλήματα είτε στο σχολείο είτε δεν ξέρω που αλλού" Και με βρίσκει σύμφωνη!

μπορω απλα να διαφωνήσω με την θεία σου?

για την εποχή της καλά σκεφτόταν (ισως), αλλα εχουν αλλαξει πολλα πράγματα!

Mirna
21-10-08, 15:57
Πές τα ρε Μίρνα μήν τα λέω μόνο εγώ. Κι εγώ είμαι ανοιχτό μυαλό άνθρωπας αλλα μερικά πράγματα της δήθεν απελευθέρωσης είναι λάθος. Δέν υιοθετούμε άντε αβέρτα κουβέρτα ότι επαναστατικό απελευθερωτικό και tabooριζοσπαστικό πράγμα εμφανιστεί μπροστά μας :fcong::yahoo:

Ε μα!!!!! Εγώ τα λέω Γιώργη αλλά ποιος με ακούει????
Με χαρακτηρίζουν συντηρητική και ξεχασμένη σε άλλη δεκαετία!
Ρε που πάμε!!! Που πάμε!!!!

Λοιπόν, κάνε έναν γιο να συμπεθερέψουμε γιατί έτσι όπως πάμε δεν θα βρίσκω καλό παιδί για την κόρη μου :lol::lol:

Freeman
21-10-08, 15:58
Ανέκαθεν οι γενεές είχανε προβλήματα αλλα ο θεσμός της οικογένειας τότε και άν δέν υπήρχε. Ρε παλιά έλεγες μάνα και δάκρυζες. Έλεγες "το αδέρφι μου" και σκατζοχοίριαζε η τρίχα της φαλάκρας σου.
Σήμερα ήρθε ο καπιταλιστικός οδοστρωτήρας που θέλει έναν εργαζόμενο 24h per day σούζα, και ριμάζει θεσμό οικογένεια (αφού δέν βλεπεις τον άντρα σου, το σπίτι σου, το παιδί σου) σου λέει κιόλλας μόδα είναι να μεγαλώνεις μέσα σου ένα παιδί απο σπέρμα κάποιου που δέν έχεις δεί ποτέ την φάτσα του, και μετά να το μεγαλώνεις με μιά μάνα που το παιδί δέν θα βλέπει την φάτσα της, και να το κάνεις έτοιμο ρομποτάκι με τις σπουδές του για να σε αντικαταστήσει στην δουλειά σου και θα νιώθεις υπερήφανη που το "παιδί ανταλλακτικό" σου έχει περάσει τον ποιοτηκό έλεγχο εξαρτημάτων απο την κοινωνία και είναι άξιο για να λάβει την θέση του μέσα στην μηχανή που λέγεται καπιταλισμός και πρόοδο.

:fcong::farpa::farpa::farpa:

Αλλάξανε οι εποχές. Τις εποχές που ήρθανε να τις χ€σω. (δέν βάζω τυχαία το σήμα του ευρώ στο έψιλον...)

Mirna
21-10-08, 15:59

για την εποχή της καλά σκεφτόταν (ισως), αλλα εχουν αλλαξει πολλα πράγματα!

Οπως?

Freeman
21-10-08, 16:02
Αααααμα τά 'πα και ξαλάφρωσα Μίρνα μου :fcare:

pastoula
21-10-08, 16:02
ξεκιναμε απο το γεροντοκορη?

τωρα απλα τις λενε καριεριστριες!

να συνεχισω με το "μπασταρδα"?

τωρα ειναι παιδια απο μονογονικες οικογενειες!

κτλ!

δεν θα κατσω να το εξηγησω ξανα απο την αρχη!

εχω ηδη πει! δεν ειναι επιλογη μου, αλλα το καταλαβαινω και ίσως βρεθω στην θεση τους καποτε!

maRtina
21-10-08, 16:03

Οχι δεν μπορείς , Απαγορεύεται
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

Σήμερα ήρθε ο καπιταλιστικός οδοστρωτήρας που θέλει έναν εργαζόμενο 24h per day σούζα, και ριμάζει θεσμό οικογένεια (αφού δέν βλεπεις τον άντρα σου, το σπίτι σου, το παιδί σου) σου λέει κιόλλας μόδα είναι να μεγαλώνεις μέσα σου ένα παιδί απο σπέρμα κάποιου που δέν έχεις δεί ποτέ την φάτσα του, και μετά να το μεγαλώνεις με μιά μάνα που το παιδί δέν θα βλέπει την φάτσα της, και να το κάνεις έτοιμο ρομποτάκι με τις σπουδές του για να σε αντικαταστήσει στην δουλειά σου και θα νιώθεις υπερήφανη που το "παιδί ανταλλακτικό" σου έχει περάσει τον ποιοτηκό έλεγχο εξαρτημάτων απο την κοινωνία και είναι άξιο για να λάβει την θέση του μέσα στην μηχανή που λέγεται καπιταλισμός και πρόοδο.

Ρε τι πινεις?ολομόναχος και μονοκοπανιάς?

:lol::lol::lol::lol: :παρτα:

Xouanita
21-10-08, 16:19
Παιδιά, το ιδανικό ποιο ειναι το ξερουμε όλοι. Οικογένεια με 2 γονεις, που να αγαπιούνται μεταξυ τους και να μεγαλώσουν μαζί με αγάπη τα παιδάκια τους.

Το τι ΘΑ ΗΘΕΛΑ να μου συμβει το ξερω. Το τι θα μου συμβεί στην πράξη δεν το ξέρω.
και ασφαλώς δεν είμαι σε θέση να αφορίσω συμπεριφορές, αν δεν έχω βρεθεί στη θέση κάποιων ανθρώπων.
Υπάρχουν άπειρες παραλλαγες αυτού που ονειρευόμαστε για τον εαυτό μας, άπειρα πράγματα που θα μπορούσαν να πάνε στραβα. Αλλες πάνε και παντρεύοναι για τα φράγκα και σιχαίνονται τους ανδρες τους, και τα παιδιά τα μεγαλώνουν οι νταντάδες. Καλύτερες ειναι αυτες?
Με την ίδια λογική που κάποια δεν πρέπει να παντρευτεί "αναγκαστικά" κάποιον με τον οποίο κατα λάθος έμεινε έγκυος για να κρατησει το μωρο, έτσι και κάποια μπορεί να σταθεί απίστευτα καλή μανα για ενα παιδί που μεγαλώνει μόνη της.

Το τέλειο θα ήταν να ειχε στον πλάι της έναν καλό πατέρα για το παιδί τους ή έστω εναν άνθρωπο που θα αγαπάει πάρα πολύ.
Αλλά η ζωή δεν μας δίνει πάντα το τέλειο. Οταν και ΑΝ βρεθω σ' εκείνη τη θέση, μπορεί κι εγώ να γίνω "εγωίστρια", επειδή πιστεύω πως μπορώ να γινω καλή μανα και να δώσω πολλή αγάπη στο παιδι μου.

Δεν κρίνω αυστηρά για να μην το "λουστω" κάποτε :P και κριμα που δεν ειμαι σε θέση να μιλάω εκ του ασφαλούς, έχοντας 2-3 παιδάκια ηδη :) Τοτε θα έλεγα "μονη μου να μεγαλώσω παιδί? απαπαπα! δεν ειναι ωραια αυτά τα πράγματα!" :D

pastoula
21-10-08, 22:58
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:

:ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:

:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats:

\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/\m/

Γλεπητούρα
26-11-08, 17:22
Παιδιά, το ιδανικό ποιο ειναι το ξερουμε όλοι. Οικογένεια με 2 γονεις, που να αγαπιούνται μεταξυ τους και να μεγαλώσουν μαζί με αγάπη τα παιδάκια τους.

Το τι ΘΑ ΗΘΕΛΑ να μου συμβει το ξερω. Το τι θα μου συμβεί στην πράξη δεν το ξέρω.
και ασφαλώς δεν είμαι σε θέση να αφορίσω συμπεριφορές, αν δεν έχω βρεθεί στη θέση κάποιων ανθρώπων.
Υπάρχουν άπειρες παραλλαγες αυτού που ονειρευόμαστε για τον εαυτό μας, άπειρα πράγματα που θα μπορούσαν να πάνε στραβα. Αλλες πάνε και παντρεύοναι για τα φράγκα και σιχαίνονται τους ανδρες τους, και τα παιδιά τα μεγαλώνουν οι νταντάδες. Καλύτερες ειναι αυτες?
Με την ίδια λογική που κάποια δεν πρέπει να παντρευτεί "αναγκαστικά" κάποιον με τον οποίο κατα λάθος έμεινε έγκυος για να κρατησει το μωρο, έτσι και κάποια μπορεί να σταθεί απίστευτα καλή μανα για ενα παιδί που μεγαλώνει μόνη της.

Το τέλειο θα ήταν να ειχε στον πλάι της έναν καλό πατέρα για το παιδί τους ή έστω εναν άνθρωπο που θα αγαπάει πάρα πολύ.
Αλλά η ζωή δεν μας δίνει πάντα το τέλειο. Οταν και ΑΝ βρεθω σ' εκείνη τη θέση, μπορεί κι εγώ να γίνω "εγωίστρια", επειδή πιστεύω πως μπορώ να γινω καλή μανα και να δώσω πολλή αγάπη στο παιδι μου.

Δεν κρίνω αυστηρά για να μην το "λουστω" κάποτε :P και κριμα που δεν ειμαι σε θέση να μιλάω εκ του ασφαλούς, έχοντας 2-3 παιδάκια ηδη :) Τοτε θα έλεγα "μονη μου να μεγαλώσω παιδί? απαπαπα! δεν ειναι ωραια αυτά τα πράγματα!" :D

Μη σου πω με πηραν και τα ζουμια...Μπραβο κορη!