PDA

Επιστροφή στο Forum : Για κακόβουλες αναπάντητες κλήσεις προειδοποεί η Cosmote

Xouanita
30-10-08, 09:37
Απατεώνες που χρησιμοποιούν τηλεφωνικούς αριθμούς από το εξωτερικό κάνουν αναπάντητες κλήσεις σε συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, με στόχο να τους εξάψουν την περιέργεια και να τους αναγκάσουν να καλέσουν το πανάκριβο νούμερο για να δουν ποιος τους τηλεφώνησε.

Στην απάτη αναφέρεται ανακοίνωση της Cosmote, η οποία μάλιστα προχώρησε στη φραγή εισερχομένων κλήσεων από τηλεφωνικό αριθμό υψηλής χρέωσης, ο οποίος έχει πρόθεμα +3789 και προέρχεται από τον Αγιο Μαρίνο.

Η εταιρία συμβουλεύει τους συνδρομητές της να αποφεύγουν είτε να καλούν, αν βρουν αναπάντητη κλήση, είτε να μην απαντούν σε κλήσεις από διεθνείς αριθμούς τους οποίους δεν αναγνωρίζουν.

Σε περίπτωση κλήσης από παρόμοιο αριθμό, η Cosmote παρακαλεί τους συνδρομητές της να ενημερώσουν την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=952299&lngDtrID=252

Και συμπληρώνω: Γενικά μην καλείτε όποιον σας έχει πάρει τηλ. Αν σας θέλει πολύ ας ξαναπάρει \m/

maRtina
30-10-08, 10:00
την προηγουμενη εβδομαδα ειχα μια κληση με αποκρυψη που μου ενισχυσε εντονα την πεποιθηση οτι αρχισε νεος κυκλος τηλεφωνικων φαρσων

Ενας τυπος με απιστευτη ραδιοφωνικη φωνη ντεμεκ εκανε λαθος , αλλου ηθελε να παρει και με την ευκαιρια ζητουσε το ονομα κτλ και εκανε κατι τετοια "ααααα που εχω παααρειι?παλι σε εσενα πηραααα ? δεν ειναι τυχαιιιιο , σε ποια περιοχη εχω παρεειιι? αθηνα ηθελααα " αυτο το αααα που γραφω ηταν βραχναδα + αισθησιακη φωνη .....

:mlk::mlk::mlk::mlk::mlk:

md1032
30-10-08, 10:05
pesmou oti eisai atrixi TELOC

maRtina
30-10-08, 10:07
τριχα πυκνη , τριχα παχια , τριχα μπετονιά και μαυρη ΤΕΛΟC:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

md1032
30-10-08, 10:18
fap fap fap \m/

Freeman
30-10-08, 10:57
Ναι γενικά κι εγώ δέν καλώ πίσω στα άγνωστα νούμερα. Όποιος θέλει πολύ άς ξαναπάρει που λέει και η Αννέτα.

soraver
30-10-08, 11:05
την προηγουμενη εβδομαδα ειχα μια κληση με αποκρυψη που μου ενισχυσε εντονα την πεποιθηση οτι αρχισε νεος κυκλος τηλεφωνικων φαρσων

Ενας τυπος με απιστευτη ραδιοφωνικη φωνη ντεμεκ εκανε λαθος , αλλου ηθελε να παρει και με την ευκαιρια ζητουσε το ονομα κτλ και εκανε κατι τετοια "ααααα που εχω παααρειι?παλι σε εσενα πηραααα ? δεν ειναι τυχαιιιιο , σε ποια περιοχη εχω παρεειιι? αθηνα ηθελααα " αυτο το αααα που γραφω ηταν βραχναδα + αισθησιακη φωνη .....

:mlk::mlk::mlk::mlk::mlk:

mwrh hli8ia o grhgorhs se phre kai tou to kleises?

maRtina
30-10-08, 11:06
βραδυ? 9 και η ωρα? :παρτα:

soraver
30-10-08, 11:07
afou eisai se allo timezone ekeipanw ;ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp pppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

maRtina
30-10-08, 11:13
Ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους
Να φας http://ineedo2.files.wordpress.com/2008/02/shit.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: 1-0

md1032
30-10-08, 11:15
έργο τέχνης

msl
30-10-08, 11:35
Και συμπληρώνω: Γενικά μην καλείτε όποιον σας έχει πάρει τηλ. Αν σας θέλει πολύ ας ξαναπάρει \m/

Έεεμ .. ;)

maRtina
30-10-08, 11:37
εμ σαμπου εμ κοντισιονερ:lol:

msl
30-10-08, 11:42
Ε μα ρε συ .. δίκιο έχει!

Άσε που απο αυτό που σου έτυχε, μπορούσες να είχες πρόβλημα! Στο παρελθόν είχα 2-3 που πήραν κατά λάθος, κόλλησαν με τη φωνή μου (:P) κ μετά παίρνανε τηλέφωνα, στέλναμε μηνύματα, κάθε μέρα! Ζόρι .. :S Δεν τους ξεφορτώνεσαι εύκολα ..

maRtina
30-10-08, 11:51
eytyxos den exo oraia foni kai eytyxos "fortono " eykola otan den xero me poion milao kai to synexizoun:lol:

msl
30-10-08, 11:53
Σε άγνωστους αριθμούς, θα κάνω εκτροπή σε εσένα .. :lol:

soraver
30-10-08, 13:35
Ε μα ρε συ .. δίκιο έχει!

Άσε που απο αυτό που σου έτυχε, μπορούσες να είχες πρόβλημα! Στο παρελθόν είχα 2-3 που πήραν κατά λάθος, κόλλησαν με τη φωνή μου (:P) κ μετά παίρνανε τηλέφωνα, στέλναμε μηνύματα, κάθε μέρα! Ζόρι .. :S Δεν τους ξεφορτώνεσαι εύκολα ..

psonara.

msl
30-10-08, 13:53
:tralala:

msl
30-10-08, 13:54
Χμμ .. ποιός με έβαλε "black widow"? ;pΏρα να κάνω update την υπογραφή μου!

soraver
30-10-08, 14:40
anamella opws abasanista?

msl
30-10-08, 14:44
Άντε πάλι .. :wnai: Google it!

soraver
31-10-08, 09:10
nai you busy thing 9a googlarw, mhn xalas thn isixia sou

Freeman
31-10-08, 09:18
ΜΑτίνα δίκιο έχει ο Σόρ. Ο Γρηγόρης σε πήρε. Δέν παίρνουν μόνο πρωινα τηλέφωνα, παίρνουν και άλλες ώρες πιό εσπερινές ωστε να μήν κάνει μπάμ οτι είναι ο Γρηγόρης. Τις ηχογραφούν τις κλήσεις και τις παίζουν το πρωί.

Makjunior
31-10-08, 10:19
nai nai.. me phran k emena mia nuxta me fegari pou epina mpoutari, kai kerdisa mia tostiera me ulika gia ena xrono.... :D

maRtina
31-10-08, 10:22
αληθεια? :ohh::ohh::ohh::ohh:
θα αυτοπυρποληθω στο Συνταγμααααααααα :diee :maRtina:

δεν εχω σταθερο , στο κινητο με πηρανε , δεν τον βλεπω το Γρηγορη δεν πιανω μεγκα , περνει και σε κινητα?

Freeman
31-10-08, 10:32
αληθεια? :ohh::ohh::ohh::ohh:
θα αυτοπυρποληθω στο Συνταγμααααααααα :diee :maRtina:

δεν εχω σταθερο , στο κινητο με πηρανε , δεν τον βλεπω το Γρηγορη δεν πιανω μεγκα , περνει και σε κινητα?

Μέχρι και περιστέρι σου στέλνει λέμε.

maRtina
31-10-08, 10:32
Με κοροιδευεις ρε? εεε :παρτα:

msl
31-10-08, 10:48
Μπααα .. :lol: :lol: :lol: Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό; :lool:

Xouanita
31-10-08, 19:30
Μέχρι και περιστέρι σου στέλνει λέμε.

ΤΩΡΑ το μάμησες :haha: :haha: :haha:

kako_paidi®
08-11-08, 00:12
Λόγω των αυξημένων παραπόνων από συνδρομητές της σχετικά με «αναπάντητες» κλήσεις από διεθνείς προορισμούς, η Vodafone ανακοίνωσε ότι από τις 5 Νοεμβρίου, στα ήδη γνωστά προθέματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί, παρουσιάστηκε και το +39319 που αφορά στην Ιταλία. Είναι πιθανόν να σας καλέσουν και από άλλους τηλεφωνικούς αριθμούς προτρέποντάς σας να τους καλέσετε. Εφόσον δεν γνωρίζετε τους αριθμούς που σας έχουν καλέσει παρακαλείστε να ΜΗΝ τους καλέσετε καθώς οι κλήσεις σας θα χρεωθούν με τις ανάλογες χρεώσεις που αντιστοιχούν τηλεφωνήματα σε διεθνείς προορισμούς. Τα περιστατικά αυτά, θα πρέπει να τα αναφέρετε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (13830) της Vodafone.