Επιστροφή στο Forum : Στο εδώλιο παπάς για βιασμό αγοριών
http://www.imageshack.gr/files/8xds1n7xh6ue3hddt0l3.jpg
Σε δεύτερο βαθμό δικάζεται ιερέας που κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων αγοριών, το χρονικό διάστημα 1995-98.
Ο ιερέας, που ιερουργούσε στο ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στον Άλιμο, πρωτοδίκως έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών με αναστολή.
Αρχικά, είχε καταγγελθεί και για άλλα παρόμοια περιστατικά, ωστόσο η παράσταση πολιτικής αγωγής τελικά δήλωσε μία μόνο οικογένεια, κατηγορώντας τον ότι με διάφορες υποσχέσεις εξανάγκαζε τους ανήλικους να δεχθούν τις άνομες προτάσεις του.
http://www.zougla.gr/news.php?id=13290
den to pisteuw
oi papades einai agioi an8rwpo
:hit::hit::hit:...ante pali me ta tragia
μονο 13 χρονια? και με δικαιωμα αναστολής ? :ohh::ohh:
ρε :diee στα @@ θελει
Γλεπητούρα
20-11-08, 02:42
Ειδες τι σου κανει το ρασο....:confused:
Γλεπητούρα
20-11-08, 10:52
Εκτος απ'αυτο...σου μειωνει ποινες...:hit::hit::hit: ακου με αναστολη! Τελικα ειμαστε πολυ σοβαροι...;)
giati re
kai oi papades an8rwpoi den einai?
den exoun se3oualikes anagkes?
Γλεπητούρα
20-11-08, 13:08
Να φορανε παντελονια τοτε ρε! και να μη λεγονται παπαδες ...αφου θελουν ν υπηρετουν(τρομαρα τους:mlk: ) μια θρησκεια ,ας ακολουθουν και τους κανονες της...
Αλλα πες μου κι ολας εσυ...αν δεν ητανε παπας και κατηγορουνταν γι αυτο το εγκλημα θα ετρωγε 13 μηνακια με αναστολη? οχι πες μου!:diee:diee
den nomizw pws epai3e rolo toso to gegonos pws htan papas oso oi akres pou eixe
παντως ο νονουλης μου που ειναι δικηγορος παρακαλαει να του παει παπας μαρτυρας!
η ιεραρχια μου λεει πως ειναι παπας - μπατσος - πολιτικος - υπολοιποι!
και μετα σου λενε .."και αν εισαι και παπας με την αραδα σου θα πας " ....Εμένα μου λες?:mlk::mlk:
Το βρηκα. 11 χρονια έφαγε τελικά, αλλά βγαινουν διάφοροι (με πλάτη στην κάμερα) και τον στηρίζουν, ότι έγινε λάθος κτλ.
opws eipa prin
TOU KOUNI8HKE TO PITSIRIKI!
Φταιει ο παπας ρε? το πιτσιρικι το σφιχτοκωλικο φταιει με την πορσελανινη επιδερμιδα ...:lol:
εναν ακομη τον πιασανε με κοκαινη λολ παπατζάνκυ :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
δεν σχολιαζω!
οοοοοοοοοοοοοχι, δεν σχολιαζω!
καλα κανεις!
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, καλά κανεις!
:lol::lol::lol:
Γλεπητούρα
05-12-08, 01:51
θα το αρχισω κι εγω μου φαινεται...:mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk::mlk:
ουπς! το παρακανα...ο ενθουσιασμος του πρωταρη...;)
elpizw na mh lerw8hkes polu
ox mas piran ta skagia :pinw:
Γλεπητούρα
05-12-08, 13:09
Ας προασεχατε...δεν βλεπετε το Ν?
:mlk::mlk::mlk:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.